7 parasta kuvan optimointilaajennusta WordPress 2017: lle

04.06.2020
PLUGINS '7 parasta kuvan optimointilaajennusta WordPress 2017: lle
0 8 мин.

Kukaan ei pidä hitaasta verkkosivustosta. Jos käyttäjät käyvät verkkosivustollasi ja lataaminen vie muutama minuutti, he hylkäävät sivustosi eivätkä välttämättä käy uudelleen. Sinulla on vain 2 sekuntia kiinnittääksesi vierailijasi huomion. Jos sivustosi ei latautu tuolloin, he todennäköisesti poistuvat sivustostasi ja haluavat käydä toisella sivustolla. Jos sivustosi sijoittuu kymmenen parhaan joukkoon Googlessa, menetät mahdollisesti sijoituksen hitaan sivunopeuden takia. Sivun sijoitus ei kuitenkaan riipu vain verkkosivuston nopeudesta, mutta verkkosivustosi sijoittamiseen on paljon tekijöitä. Mutta verkkosivuston nopeudella on valtava vaikutus sivustosi sijoitukseen hakukoneissa, kuten Google, Bing, Yahoo jne. WordPress-sivuston nopeuttaminen on erittäin helppo prosessi, ja tässä artikkelissa jaan kuinka optimoida WordPress-kuvia parhaiden kanssa WordPress Image Compression -laajennus.


Monet aloittelijat käyttävät korkealaatuisia kuvia sivuillaan optimoimatta niitä. Monet käyttäjät ajattelevat kuvan optimointia, että laatu heikkenee ja näyttää tavallista huonommalta. Mutta se ei ole totta. Käytettävissä on useita WordPress-kuvanoptimointityökaluja, jotka pakkaavat kuvat menettämättä mitään laatua. Joten, olemme testanneet useita WordPress-optimointilaajennuksia ja lueteltu tässä niiden mukaan

7 parasta Image Optimizer -laajennusta WordPressille

# 1 WP-Smush

WP smush

Silloin kun kyse on kuvan optimoinnista WP Smush on paras ratkaisu. Se pienentää kuvatiedostojen kokoa ja parantaa suorituskykyä. Tämän laajennuksen avulla voit asettaa isojen kuvien enimmäisleveyden ja -korkeuden, ja se optimoidaan yhdellä napsautuksella.

WP irtotavarana

Tämä laajennus tarjoaa joukon optimointivaihtoehdon, jolla voit optimoida 50 liitettä kerrallaan. Mutta se voi maalata kuvia jopa 32MB. Kun lataat kuvia, se optimoi automaattisesti kaikki kuvat. 

WP Smush optimoi kuvat käyttämällä edistyneitä häviöttömiä pakkaustekniikoita. Se voi käsitellä JPEG-, GIF- ja PNG-kuvatiedostoja.

Asentaaksesi tämän laajennuksen sinun on hankittava Smush API alkaen tässä.

WP Smush -laajennus on saatavana sekä ilmaisena että premium-muodossa. Pro-versiosta saat kokonaisratkaisun kuvan optimointiin. Se tekee 2x – 10x enemmän pakkausta kuin häviötöntä, melkein ilman laadun heikkenemistä. Sinun ei enää tarvitse odottaa irtotavaraa, koska se alkaa toimia yhdellä napsautuksella. Tämä laajennus sisältää Hummingbird-sivunopeuden tehostajan, Uptime-seurannan ja turvallisuuden karkaisun.

Avainominaisuudet:

 • Optimoi kuvat käyttämällä edistyneitä häviöttömiä pakkaustekniikoita.
 • Muunna PNG-tiedostot automaattisesti tappiolliseksi JPEG-tiedostoksi.
 • WP Smush -laajennuksessa on Hummingbird-sivunopeuden tehosterokotus, käyttöaikavalvonta ja tietoturvan karkaisu.
 • Kuvien lataamisen jälkeen palvelin tekee kaiken raskaan nostamisen, joten sivustosi ei koskaan hidastu.

hinnoittelu:

49 dollaria / kuukausi. Aloita ilmainen kokeilu.

# 2 ShortPixel

shortpixel

ShortPixel on yksi Paras Image Optimizer -laajennus. Siinä on paljon ominaisuuksia, jotka auttavat optimoimaan kuviasi helposti. Tämä laajennus on ohi 20000 aktiiviset asennukset. 

Ensin sinun täytyy hankkia API avain ShortPixelistä aktivoidaksesi sen. Tämän jälkeen voit optimoida pikkukuvia ja esiteltyjä kuvia. Se voi pakata JPG-, PNG-, GIF-kuvia ja myös PDF-dokumentteja. Ja tämä laajennus sopii sekä valokuvaukseen että WooCommerce-verkkosivustoon. Parasta on, että tiedostokokoa ei ole rajoitettu, voit lähettää minkä kokoisia kuvia tahansa. Joten valokuvauksesi tai WooCommerce-verkkosivustosi kuvien laatu pysyy samana ja latautuu nopeammin.

Voit suorittaa ShortPixel-laajennuksen useita verkkosivustoja kanssa yksi API-avain. Se toimii myös hyvin NextGEN-gallerian, Foo-gallerian ja kaikkien muiden gallerioiden ja liukusäätimien kanssa.

Avainominaisuudet:

 • Se voi optimoida kuvasi 250Kb että 60KB.
 • Voit suorittaa ShortPixel-laajennuksen useilla verkkosivustoilla yhdellä API-avaimella.
 • Ei tiedostokokorajoituksia.
 • Se voi pakata JPG, PNG, GIF ja jopa PDF asiakirjat.
 • Voit palauttaa alkuperäiset kuvat milloin tahansa.

Hinta:

ShortPixel on maksettu laajennus, silti voit käyttää sitä ilmaiseksi.

lyhyen kuvapisteen hinnoittelu

# 3 EWWW Image Optimizer

ewww kuvanoptimoija

Jos tarvitset ilmaisen parhaan Image Optimizer -laajennuksen, niin EWWW-kuvan optimoija on paras valinta. Sillä on yli 400 000 aktiivista asennusta ja enimmäisluokan WordPress-laajennus. Se optimoi kuvat ja jopa aiemmat ladatut kuvat automaattisesti. 

Oletusarvoisesti EWWW Image Optimizer käyttää häviötöntä optimointitekniikkaa, joten kuvanlaatu pysyy samana. 

Sinun ei tarvitse mitään API-avainta tai kolmannen osapuolen palvelua tämän ohjelman suorittamiseen. Asenna vain WordPress-laajennusgalleriasta ja se alkaa toimia. Voit säästää satoja kt kt / kuva, ja se säästää myös kaistanleveyttä. Ne tarjoavat myös EWWW Image Optimizer Cloud -pilven. 

Avainominaisuudet:

 • 100% ilmainen Kytkeä.
 • Sinun ei tarvitse API avain tämän laajennuksen suorittamiseen.
 • Voit käyttää tätä laajennusta useassa sivustossa.
 • Se optimoi kuvat nopeasti ja tekee verkkosivustostasi nopeamman.

Hinta:

100% Vapaa. 

# 4 Optimus

Optimus-kuvan optimoija

Optimus on KeyCdn: n kuvanoptimointityökalu. Se pienentää kuvatiedostojen kokoa ilman, että kuvanlaatu muuttuu. Tällä tavalla verkkosivustosi kuvat latautuvat erittäin nopeasti ja paranevat SEO

Optimusin käyttäminen edellyttää, että asennat vain tämän laajennuksen. Työkaluista voit optimoida kaikki verkkosivustosi kuvat. Se pienentää tiedoston kokoa enintään 70% ja parantaa suorituskykyä. 

Tällä laajennuksella on 3 tyyppistä hinnoittelusuunnitelmaa- optimus, Optimus HQ ja Optimus HQ Pro. Optimus on ilmainen suunnitelma, joten voit käyttää sitä ilmaiseksi. Mutta voit ladata enimmäismäärän 100 kt tiedostokoko. Maksuilla suunnitelmilla ei ole rajoitusta.

Avainominaisuudet:

 • Hyvä WooCommerce ja Valokuvaus verkkosivusto.
 • Voit käyttää yhtä lisenssiä kaikissa omissa sivustoissa.
 • Se tukee WordPress Mobile Apps- ja Windows Live Writer -sovelluksia.

Hinta:

Ilmaiseksi | $ 19 / vuosi.

# 5 Kuvittele Image Optimizer

Kuvittele Image Optimizer

Jos haluat Paras kuvan optimoijan laajennus , sitten sinun täytyy yrittää Kuvittele Image Optimizer. Kuvittele käyttää parhaiten edistynyttä kuvanpakkaustyökalua, jotta kuvat optimoidaan erittäin helposti.

He käyttävät kolmen tyyppisiä kuvanpakkausmenetelmiä, ts. Normaali, Aggressiivinen ja Ultra. Voit käyttää mitä tahansa niistä. Jos valitset korkeamman pakkausmenetelmän, saat paremman koon, mutta kuvanlaatu heikkenee jonkin verran. Ne pakkaavat tavallisimmat kuvaformaatit, kuten JPG, PNG ja GIF. Ilmaisen version laajennuksen avulla voit ladata korkeintaan 2 Mt kuvatiedosto. Maksetun version laajennuksen käyttöä ei kuitenkaan ole rajoitettu.

Kuvittele asetukset

Avainominaisuudet:

 • He optimoivat kuvasi palvelimellaan, joten sivustosi ei hidastu.
 • Voit käyttää Kuvittele niin monilla sivustoilla kuin haluat.
 • WooCommerce ja NextGen Gallery yhteensopivat. 

Hinta:

Ilmaiseksi | $ 4.99 / kk.

# 6 Kraken

Kraken

Kraken on yksi Paras kuvanoptimointityökalu WordPressille, joka sopii pääasiassa valokuvaukseen, WooCommerce- tai Travel-blogisivustoihin. Krakenin avulla voit optimoida ja muuttaa uuden ja olemassa olevan WordPress-kuvan kokoa. Se voi pakata JPEG-, PNG- ja animoituja GIF-tiedostoja. 

Jotta voit käyttää tätä laajennusta, tarvitset Kraken Image Optimizer -sovellusliittymän. Voit käyttää Kraken.io API-avainta useilla sivustosi sivustoilla. Voit lähettää ZIP-arkiston vetämällä sen Web-käyttöliittymään, niin Kraken purkaa sen ja optimoi kaikki arkistosta löytyvät kuvat. Heidän web-käyttöliittymänsä PRO kanssa kuvan koon muuttaminen ja synkronointi Dropboxiin.

Tämä laajennus on saatavana sekä ilmaisena että Pro-versiona. Ilmaisessa versiossa on muutama ominaisuus, ja tiedostojen enimmäiskoko on 100 kt. Mutta Pro-versio sallii 32 Mt. Pro-versio sisältää täyden API-pääsyn, ZIP-lähettimen, kuvan koon muuttamisen, Kraken Cloud Storage -palvelun ja monia muita …

Avainominaisuudet:

 • Sopii valokuvaukseen, WooCemmerce-kauppaan tai mihin tahansa isoihin verkkosivustoihin.
 • Tiedoston latauksen enimmäiskoon rajoitus on 32 Mt.
 • URL-liittäjä, sivunmurtaja.
 • Kuvan koon muuttaminen ja synkronointi Dropboxiin.

Hinta:

Ilmaiseksi | 5 dollaria / kuukausi / 500 Mt.

# 7 Imsanity

imsanity

Imsanity on hyvä WordPress-kuvan optimoijan laajennus. Imsanity on hyvä kaikenlaisille sivustoille. Se muuttaa automaattisesti kaikkien valtavien kuvien kokoa ja tekee niistä pieniä muuttamatta laatua. Asennuksen jälkeen voit määrittää sen enimmäisleveydellä, -korkeudella ja -laadulla.

Imsanity tarjoaa myös koonmuutostoiminnon, jotta voit muuttaa aiemmin ladattujen kuvien kokoa.

Avainominaisuudet:

 • Skaalaa suuret kuvat automaattisesti.
 • Se voi muuntaa BMP tiedostoja JPG.
 • Voit asettaa sen maksimileveyden, korkeuden ja laadun manuaalisesti.

Hinta:

Vapaa.

Käärimistä

Kaikki rakastavat kuvia. Sisällössä olevat kuvat, jotka voivat olla sivuilla tai viesteissä, on aina hyvä valinta. Se auttaa ymmärtämään paremmin kävijöitäsi. Kun kävijä tulee verkkosivustoosi ja löytää vain tekstiä ja tekstiä, hän todennäköisesti poistuu sivustostasi. Koska artikkelisi oli hyödyllinen, mutta ei hyvin järjestetty. Joten jos lisäät kuvia, artikkeli houkuttelee kävijöitäsi. Me tiedämme “Yksi kuva on tuhannen sanan arvoinen”

Kuvien lisääminen viesteihin auttaa ymmärtämään paremmin ja nopeasti. Käyttäjät voivat muistaa hyvin pitkään. Lisäksi tämä auttaa tuomaan liikennettä Google-kuvista.

Kuvien lisääminen verkkosivustoon on hyvä, kun se on hyvin optimoitu. Koska et optimoi kuvia, se hidastaa sivustoasi ja pidentää latausaikaa. Monet aloittelijoille tarkoitetut bloggaajat eivät optimoi kuviaan, ja heidän sivustoltaan tulee hyvin hidas. Tämä käyttää myös suurimpaa osaa hosting-resursseista. Joten tässä artikkelissa kirjoitan noin 7 Paras Image Optimizer -laajennus WordPressille. Joten jos et tiedä kuinka optimoida kuvia Photoshopissa, tämä laajennus auttaa sinua optimoida.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector