7 parasta WordPress-yhteyslomakelaajennusta 2016

Ennen kuin tarkistat parhaat WordPress-yhteystietolomakelaajennukset, lue, mikä on Yhteyslomake ja miksi sinun täytyy sitä tarvita.


Yhteydenottolomake on periaatteessa joukko kysymyksiä, jotka vierailija on täyttänyt verkkosivulla ja jotka lähetetään automaattisesti sähköpostiisi, kun se täytetään. Voit käyttää sitä mihin tahansa, mutta tässä on yleisiä esimerkkejä, Palaute, kysymykset, palvelu / tietopyyntö jne. Joten sinun ei tarvitse enää huolehtia roskapostittajista, kaikki sähköpostit ovat palvelinpuolella, joten heillä ei ole mahdollisuutta vuotaa tietoja. Joten tässä ovat 10 Parhaat WordPress-yhteyslomakelaajennukset

Saatat olla kiinnostunut,

20 parasta WordPress-portfolion teemaa 2016

tai, 20 käsin valittua ilmaista WordPress-blogin teemaa

10 parasta WordPress-yhteyslomakelaajennusta

WPForms

Parhaat WordPress-yhteyslomakelaajennukset

WPForms on WordPress-yhteydenottolomakkeen tehokkain laajennus. Tämän lomakkeen avulla voit luoda kauniita yhteyslomakkeita, tilauslomakkeita, maksulomakkeita ja muun tyyppisiä lomakkeita sivustollesi muutamassa minuutissa. Se on 100% reagoiva mobiililaitteisiin, joten lomakkeesi näyttävät aina hyvältä kaikissa laitteissa, kuten mobiili, tabletti, kannettava tietokone ja muut laitteet. Se tulee vetämällä & pudota ominaisuuksia, joten sinun ei tarvitse tietää mitään koodaustaitoja.

Voit päivittää tämän ilmaisen laajennuksen haluamallasi tavalla. Pro-version hinta on $ 39 vuodessa ja $ 399 kertamaksu. PRO-versiosta saat lisäominaisuuksia: AWeber-lisäosan, Käyttäjärekisteröinnin lisäosan, Campaign Monitor -lisäosan, GetResponse-lisäosan, Mailchiimp-lisäosan, PayPal-standardin lisäosan jne. Asenna vain tämä laajennus, asenna lomake ja lisää lyhyt koodi missä tahansa paikassa ja lomakesi on valmis.

Yhteydenottolomake 7

Parhaat WordPress-yhteyslomakelaajennukset

Yhteyslomake 7 on tehokas ja yksinkertainen muoto, jolla voidaan hallita useita yhteyslomakkeita. Lisäksi voit mukauttaa lomaketta ja sähköpostin sisältöä joustavasti yksinkertaisella merkinnällä. Lomake tukee Ajax-pohjaista lähettämistä, CAPTCHA: ta, Akismet-roskapostin suodatusta jne. Se on helppo asentaa, siirry asetukseen ja luo lomake. Tämä lomake on 100% ilmainen, joten sinun ei tarvitse päivittää tai jotain uutta.

Caldera-lomakkeet

Parhaat WordPress-yhteyslomakelaajennukset

Caldera Forms on erilainen WordPress-lomakerakentaja. Voit luoda mahtava ulkoasulomakkeen intuitiivisella vedä ja pudota -käyttöliittymällä. Siinä on paljon ominaisuuksia, joten voit mukauttaa mitä tahansa, jopa painikkeet. Luodaanpa yksinkertaista yhteyslomaketta tai monimutkaista järjestelmää, rakastat vedä ja pudota -editoria. Se on ilmainen laajennus, ja sitä voidaan päivittää saadaksesi lisää lisäosia, joiden lähtöhinta on $ 49.

Ninja-lomakkeet

Parhaat WordPress-yhteyslomakelaajennukset

Ninja-lomakkeet on helpoin tapa rakentaa mitä tahansa lomaketta, jota tarvitset WordPress-verkkosivustoosi. Älä enää sekoita koodia tai huolehdi rajoituksista. Yksinkertaisella vetämällä ja pudottamalla -liittymällä voit luoda lomakkeen milloin tahansa. Täällä mukautetut syöttömaskit antavat sinun rajoittaa lomakkeiden käyttäjien syöttämistä esimerkiksi puhelinnumeroihin, valuuttaan ja päivämääriin. Ninja-lomakkeilla on myös täydellinen lisäosakirja, joka vie lomakkeesi uusiin korkeuksiin. Niitä on 40 Maksettu lisäosia saatavana, mikä hinta on $ 39 yhdelle sivustolle.

NM-yhteyslomakkeet

NM-lomakkeet

NM-yhteyslomakkeet on vapaa muoto, jonka avulla voit luoda lomakkeen helposti vetämällä ja pudottamalla. Sillä ei ole premium-versiota, joten saat kaikki A-Z-ominaisuudet täältä. Tämän liitännäisen asentamisen jälkeen voit hallita jokaista asiaa ja kenttää eikä mitään koodaustaitoa tarvita tässä. Joitakin seuraavista saatavissa olevista kenttätyypeistä, kuten Teksti, Textarea, Sähköposti, Valintaruutu, Radiopainikkeet, Yhden tiedoston lataus ja Recaptcha jne. Recaptcha voidaan ottaa käyttöön google-palvelusta, ja sinun on lähetettävä sivuston avain ja salainen avain.

WCP-yhteyslomake

Kaapata

WCP-yhteyslomake on monitoiminen muoto, jota voidaan käyttää monissa muodoissa. Yhteyslomakkeemme pääominaisuus on käyttövalmis kenttäjoukko sisältää CAPTCHA: n, jota voit käyttää heti asennuksen jälkeen. Se on täysin vapaa, Tarvitset vain asennuksen laajennuksen ja lisää yhteysmuodon kahdella tavalla – lyhytkoodina TinyMCE-työkalurivin painikkeen kautta, widgetinä sivun sivupalkkiin..

Muodonmuodostaja

Yhteydenottolomake

Jos haluat luovan reagoivan Ilmainen yhteyslomake Useilla malleilla ja teemavaihtoehdoilla Form Builder on hyvä vaihtoehto sinulle. Lomake sisältää kaikki lomakekentät, joita tarvitaan täydellisen yhteyslomakkeen luomiseen, jossa voit aktivoida tai deaktivoida sekä järjestää uudelleen. Tuotteen reagoivuus antaa sinun olla tavoitettavissa yhteydenpitoon erilaisten laitteiden avulla. ammattilainen version hinta alkaen $ 15.

CaptainForm-lomakkeenmuodostaja

Paras WordPress-yhteyslomakelaajennukset 2016

CaptainForm on WordPress-muodonmuodostaja ilman lisäosia, helppo käyttää, tarjoamalla edistyneitä toimintoja. Se ei vaadi koodaustaitoja, ja se on ihanteellinen kaikenlaisten lomakkeiden rakentamiseksi suoraan kojelautaan, kuten: tilauslomakkeet, rekisteröintilomakkeet, kyselyt, kyselyt, käyttäjän lähettämät viestit ja muut. CaptainForm on lomakerakentaja, joka on integroitu moniin kolmansien osapuolten sovelluksiin ja maksuprosessoreihin, kuten Google Drive, SalesForce, ActiveCampaign, Dropbox, PayPal, Authorize.net, Stripe ja moniin muihin.

Mutta tällä lomakkeella on raja. Mikä tarkoittaa, että saatavilla on 4 erilaista palvelusuunnitelmaa: ilmainen paketti ja 3 maksettua suunnitelmaa, jotka toimivat vuositilauksen perusteella. Tavallinen (ilmainen): 3 lomaketta, 15 kenttää / lomake, 500 lähetystä / kuukausi, 100 Mt tallennustilaa. Ja ammattilainen version muoto alkaen $ 35/ vuosi, joka antaa rajoittamattomia lomakkeita, 5 kt lähettämistä, 500 Mt tilaa ja niin edelleen. Tällainen muoto on parempi kuin muut parhaat WordPress-yhteyslomakelaajennukset.

Erittäin yksinkertainen yhteyslomake

WordPress-yhteyslomakelaajennukset 2016

Jos etsit vain yhtä yksinkertainen Yhteydenottolomake, sitten se on hieno vaihtoehto. Se sisältää vain nimen, sähköpostin, aiheen ja viestin. Ja yksinkertainen captcha-summa. Käytä lyhytkoodia [yhteyshenkilö] näyttääksesi lomakkeen sivulla tai käytä widgetiä näyttääksesi lomakkeen sivupalkissa tai millä tahansa sivulla.

Muodonmuodostaja

muoto

Yhteydenottolomakerakentaja on paras työkalu nopeasti organisoidaksesi yhteyslomake asiakkaillesi ja vierailijoillesi. Lomake sisältää kaikki lomakekentät, joita tarvitaan täydellisen yhteyslomakkeen luomiseen. Tuotteen reagoivuus antaa sinun olla tavoitettavissa yhteydenpitoon erilaisten laitteiden avulla, ja se sisältää myös Captcha- ja ReCaptcha-sanatarkistuksen. Lomakkeessa on integroiva Google Maps -ominaisuus, jonka avulla voit näyttää toimiston sijainnin Google Kartat.

Tämä on vapaa plugin ja voit päivittää sen ostamalla ammattilainen versio, joka maksaa $ 30/ Domain.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map