7 parasta WordPressin Google AdSense -laajennusta [2020 Edition]

Jos omistat verkkosivuston, olet todennäköisesti kuullut Google AdSensestä. AdSense on suurin mainontaverkosto. Miljoonat verkkovastaavat näyttävät verkkosivustoillaan erityyppisiä mainoksia ja ansaitsevat paljon rahaa.


Mutta WordPressin aloittelijoille on erittäin vaikeaa lisätä Google AdSense -mainoksia WordPressiin, varsinkin kun joku aloitti äskettäin bloginsa. Esimerkiksi, käyttäjä haluaa näyttää mainoksia blogikirjoituksessa tai millä tahansa sivulla, se on käyttäjän kannalta melko hämmentävä, koska WordPress ei oletuksena tarjoa vaihtoehtoa lisätä mitään mainoksia viestiin tai sivulle. Tässä tapauksessa sinun on käytettävä Google AdSense -laajennus WordPressille.

Miksi käyttää WordPress AdSense -laajennusta?

AdSense-koodin lisääminen WordPress-viesteihin on vaikeaa ja aikaa vievää työtä. Ilman AdSense-laajennusta sinun on asetettava tämä koodi manuaalisesti jokaiseen viestiin ja sivulle, etkä voi näyttää mainoksia haluamassasi paikassa. Luultavasti tiedät, että Mainosten sijainti on tärkeää AdSense-napsautuskohtaisen hinnan ja tulojen lisäämiselle. 

Katso nyt miten AdSense-koodi näyttää,

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []). push ({});

[* Tämä on esimerkki AdSense-koodista]

Joten käyttämällä WordPress AdSense -laajennus, voit helposti näyttää kaikenlaisia ​​mainoksia verkkosivustossasi missä tahansa. Joten tässä artikkelissa kirjoitan 7 parhaasta WordPressin Google AdSense -laajennuksesta.

Parhaat Google AdSense -laajennukset WordPressille

# 1. Mainoksen lisääjä

Mainoksen lisääjän laajennus

Ad Inserter on paras mainosten hallintalaajennus WordPressille. Tämä laajennus tukee kaikenlaisia ​​mainoksia, mukaan lukien AdSense ja Amazon. Se on myös täydellinen esittelemään asiayhteydessä olevia natiivimainosmainoksia ja pyörittäviä bannereita.

Voit lisätä kaikenlaisia ​​mainoksia 16 eri asentoa. Sinun on annettava mainoskoodisi tämän laajennuksen lohkoon ja valittava, missä haluat näyttää mainoksia verkkosivustollasi. Sen jälkeen se lisää mainoksia automaattisesti jokaiselle viestille tai sivulle.

Mainoksen lisääjä

Mainosten lisääjä tarjoaa myös monia vaihtoehtoja minkä tahansa HTML-, CSS- tai JavaScript-koodin lisäämiseksi sivullesi. Voit myös nähdä koodin esikatselun ennen sen sijoittamista sivustoosi. Se tukee myös AMP-sivuja.

Tämä laajennus on saatavana myös PRO-versiossa, joka sisältää lisäominaisuuksia. Voit käyttää korkeintaan 64 mainoslohkoa, käyttää syntaksikorostuksen toimittajaa, maatasoista GEO-koodausta, laitteen tunnistusta. Lisäksi voit lisätä mainoksiasi tahmeisiin paikkoihin, jotta sivumainoksesi eivät liiku, kun sivu vierityy. Ennen kaikkea tämä laajennus on hieno lisätä useita mainoksia sivustollesi helposti.

# 2. WP-neloset
WP-neloset

WP Quads on toinen hieno Google AdSense -laajennus jonka avulla voit näyttää useita mainoksia sivustosi sisällössä. Sillä on 4.9 luokitus viidestä ja se on käyttänyt yli 100000 verkkosivustoa. Tämä WordPressin AdSense-laajennus on rakennettu kiinteällä koodilla, ja sitä ylläpidetään ja päivitetään yhteensopivaksi kaikkien tulevien WordPress-versioiden kanssa ja se tukee myös kaiken tyyppisiä WordPress-teemoja.

Tämän laajennuksen avulla voit lisätä 9 mainosta eri sijaintiin. Oletuksena tämä laajennus rajoittaa yhteensä 3 AdSense-mainosta AdSense-käytäntöjen mukaisesti.

WP Quads -mainosnäyte

Laajennusasetuksista voit määrittää Google Ads -aseman viestin alkuun, viestin keskelle, viestin loppuun ja minkä tahansa kappaleen väliin. Voit myös asettaa näkyvyysolosuhteet ja näyttää tai piilottaa mainoksia viestityypin tai käyttäjäroolien perusteella.

Se tukee kaikenlaisia ​​mainoksia, mukaan lukien Amazon, ja voit näyttää korkeintaan 10 mainosta sivulla ja sivupalkin widgetissä.

3. WP-insertti

WP-lisäys

WP Insert on toinen hieno Google AdSense WordPress -laajennus. Toisin kuin muut Google AdSense -laajennukset, WP Insert tarjoaa A-B-testausominaisuuden, jotta voidaan asettaa useita mainosverkkoja näyttämään eri verkosta tulevia mainoksia. Tällä tavalla voit näyttää erilaisia ​​verkkomainoksia ja ansaita enemmän rahaa.

Voit helposti lisätä mainoksen viestin sisällön yläpuolelle, viestin sisällön keskelle, viestin sisällön alapuolelle, viestin sisällön oikealle ja vasemmalle.

4. Lisämainokset
Lisämainokset

Lisämainokset on yksi WordPressin parhaista Ads Manager -laajennuksista. Tämän laajennuksen avulla voit hallita mainoksiasi, luoda mainosten vuorottelua ja lisätä mainoksia blogiisi ja sivuille. Voit luoda helposti bannereita ja ryhmämainoksia mainosten kiertojen luomiseksi. Jos esimerkiksi julkaiset blogin, voit asettaa päivämäärän, jolloin mainos julkaistaan. Joten mainos näytetään julkaisun julkaisemisen jälkeen.

Google AdSense -mainoksella voit näyttää myös muita verkkomainoksia, kuten Clickbank, Chitika, Amazon ja muut Google AdSense -vaihtoehdot.

Laajennusasetuksista voit poistaa kaikki mainokset käyttöliittymällä ja 404 sivulla. Tämän laajennuksen avulla voit myös asettaa vierailijaolosuhteet, jotta voit näyttää tai piilottaa mainoksia laitteittain.

5. AdSense Speed ​​Sense

AdSense Speed ​​Sense

AdSense Speed ​​Sense on yksi parhaista WordPress-laajennuksista mainosten hallintaan. Tämän laajennuksen avulla voit lisätä Google AdSense nopeasti blogiisi. Tämä laajennus tarjoaa joustavia mainosten sijoitteluita ja voit lisätä mainoksia erityisesti tai satunnaisesti mihin tahansa viestin kohdalle. Voit lisätä mainoksia eri paikoissa, esim. Viestin alussa, viestin keskellä, viestin lopussa, kappaleen väliin ja ‘lisää’ -tunnisteen jälkeen.

Tämä laajennus on yhteensopiva vain Google AdSense -sovelluksen kanssa, joten voit käyttää sitä vain, jos käytät AdSenseä blogissasi. Asennaksesi tämä laajennus sinun on annettava AdSense-julkaisijan tunnuksesi. Sen jälkeen voit ottaa mainokset käyttöön kotisivulla, luokkasivuilla ja jopa tunnisteissa. Voit myös piilottaa mainoksesi tietokoneellasi estääksesi vahingossa tapahtuvat napsautukset.

6. Lisää postimainokset

Lisää postimainokset

Lisää postimainokset on hyvin yksinkertainen Google AdSense WordPress -laajennus, jonka avulla voit lisätä postimainokset automaattisesti mihin tahansa viestiin ja sivulle. Laajennusasetuksista voit valita, lisäätkö postimainokset ennen sisältöä, sisällön jälkeen ja määritetyn määrän kappaleita. Jos esimerkiksi lisäät mainoksen ennen sisältöäsi, se näyttää mainokset automaattisesti ennen jokaisen viestin sisältöä.

Kuten muutkin Google AdSense -laajennukset, se tukee myös erityyppisiä mainoksia ja helpottaa mainosten käyttöönottoa sivustollasi.

7. Google AdSense -mainoshallinta

Google AdSense -mainoshallinta

Google AdSense Als Manager on yksi yksinkertaisimmista Google AdSense -laajennus WordPressille. Sen mukana tulee erittäin yksinkertainen käyttöliittymä, jonka avulla voit helposti lisätä mainoksia sivustosi sisältöön. Kun olet asentanut tämän laajennuksen, siirry WordPress-järjestelmänvalvojan hallintapaneeliin ja sitten Asetukset> Google AdSense. Sieltä voit hallita mainoksiasi ja asettaa mainosten sijainteja.

Tässä laajennuksessa on vain 3 mainospaikkaa ja voit lisätä Google AdSense -mainoksia viesteihin, sivuille, kotisivuille ja kappaleiden väliin.

johtopäätös

Jos käytät AdSenseä tai muita verkkomainoksia WordPress-blogissasi, sinun tulee käyttää WordPressiin Google AdSense -laajennusta. Mainoshallintalaajennuksen avulla voit helposti lisätä kaikenlaisia ​​mainoksia tai bannereita sisältöön. Se on vaivaton ja vaatii vain kertaluonteisen asennuksen. Sitten mainokset näkyvät automaattisesti blogiviestissäsi. Joten tässä artikkelissa kirjoitin noin 7 Parhaat Google AdSense -laajennukset WordPressille.

Tässä on lisää WordPress-artikkeleita, joista saatat pitää,

 • Kuinka tarkistaa ja korjata rikkoutuneet linkit WordPressissä
 • Kuinka asentaa Yoast SEO WordPress -laajennus (2017 Edition)
 • 20 Blogipaikallasi on oltava WordPress-laajennuksia
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map