8 Cel mai bun plugin Google Analytics pentru WordPress (gratuit și plătit)

04.06.2020
PLUGINS '8 Cel mai bun plugin Google Analytics pentru WordPress (gratuit și plătit)
0 11 мин.

Google Analytics este unul dintre cele mai importante pluginuri pentru WordPress. Vă permite să urmăriți traficul site-ului dvs. web, să monitorizați comportamentul vizitatorilor, să afișați pagini performante, surse de trafic etc. În acest articol, vom distribui cele mai bune 8 Plugin Google Analytics pentru WordPress.


De ce să folosiți un plugin WordPress Google Analytics?

Există multe avantaje pentru utilizarea unui plugin Google Analytics pentru WordPress. De exemplu, dacă rulați un blog sau un site web, atunci puteți monitoriza cu ușurință traficul site-ului, vizualizați locația GEO a utilizatorului și acțiunile acestora, vizualizările totale ale paginilor, paginile cele mai populare, paginile de recomandare, rata de respingere și multe altele.

După ce aveți aceste informații, vă puteți îmbunătăți conținutul, precum și alte pagini importante care vă ajută să vă stimulați traficul și să vă dezvoltați afacerea.

8 Cel mai bun plugin Google Analytics pentru WordPress

# 1 MonsterInsights

MonsterInsights

MonsterInsights este cel mai popular Google Plugin Analytics pentru WordPress. Are peste 2 milioane de instalări active și are un rating de 4.5 din 5.

MonsterInsights vă permite să urmăriți traficul site-ului dvs. web și vă menține mereu la curent cu cele mai noi funcții din Google Analytics. Vă arată toate statisticile de trafic direct pe tabloul de bord WordPress, de aceea nu trebuie să deschideți Google Analytics de fiecare dată.

Acest plugin Analytics este foarte ușor de utilizat și ușor de configurat. Lucrul bun despre acest plugin este că nu necesită nicio configurare manuală. Tot ce trebuie să instalați și să conectați profilul Google Analytics cu acest plugin. 

Panoul de bord MonsterInsights

MonsterInsights este un plugin freemium. Pluginul pentru versiunea gratuită vine cu o caracteristică foarte limitată, în care versiunea Pro include funcții mai puternice, precum urmărirea posturilor populare, urmărirea evenimentelor, urmărirea comerțului electronic, urmărirea link-urilor de afiliere, urmărirea descărcărilor de fișiere, urmărirea anunțurilor, rapoarte personalizate etc.. 

Caracteristici:

 • Usor de utilizat și durează doar un minut pentru a fi configurat
 • Poate verifica statisticile în timp real
 • Puteți urmări link-uri de ieșire, link-uri de afiliere și descărcări de fișiere
 • Multe funcții puternice, cum ar fi urmărirea anunțurilor, urmărirea formularelor, urmărirea evenimentelor, rapoarte personalizate etc.
 • Urmărirea comerțului electronic disponibil

# 2 Google Analytics Dashboard By Analytify

Analytify

Analytify este un alt plugin excelent Google Analytics pentru WordPress. Analiza vine cu cele mai avansate caracteristici și o interfață de utilizare frumoasă care vă face mai confortabil de înțeles.

Vă prezintă statisticile de la Google Analytics într-un mod frumos pe tabloul de bord, chiar și puteți obține statistici direct de pe pagini / postări. Aceasta înseamnă că, dacă doriți să verificați statisticile oricărei postări sau pagini, o puteți face în secțiunea pagină / postare.

Analizați tabloul de bord

Analyify este un plugin freemium, iar pluginul pentru versiunea Pro include atât de multe caracteristici avansate, cum ar fi statisticile traficului în timp real, statisticile de social media, statisticile dispozitivelor mobile, lista referitorilor de top, lista țărilor și orașelor de top, timpul mediu pe site, pagina totală vizualizări, cuvinte cheie de top și multe altele.

Configurarea acestui plugin este foarte simplă. Procesul său de autentificare cu 1 clic adaugă codul de urmărire Google Analytics pe site-ul dvs. web, astfel încât nu este necesar să copiați codul manual. Acesta oferă, de asemenea, shortcodes pe care le puteți utiliza pentru a evidenția statisticile din șabloanele dvs. personalizate.

Caracteristici:

 • Design frumos de interfață de utilizator
 • Afișați statistici în timp real
 • Google Analytics Statistici sub paginile unice, postări & Postare personalizată
 • Detalii despre statistici despre sesiuni, utilizatori, rata de respingere, timp mediu pe site, vizitatori noi / înapoi, etc.
 • Afișează starea sistemului de utilizator precum dispozitivele, browserul pe care îl utilizează
 • Lista țărilor și orașelor cu cele mai performante browsere de referințe
 • Utilizați shortCodes

# 3 Google Analytics WD

Google Analytics WD

Google Analytics WD vă permite să urmăriți vizitatorii site-ului dvs. și vă oferă toate detaliile traficului chiar pe tabloul de bord WordPress. Ca și alte pluginuri Google Analytics WordPress, nu necesită nicio configurare manuală. Odată instalat pluginul, trebuie doar să autentificați acest plugin cu Google analytics.

Puteți selecta orice interval de date și verifica traficul în acest timp. Din tabloul de bord pentru pluginuri, puteți verifica statistici de trafic în timp real, sursa de trafic, paginile cele mai populare, rapoarte despre locație și browsere etc..

Puteți crea, de asemenea, alerte personalizate de e-mail și notificări pushover, astfel încât, de fiecare dată când valorile selectate ajung la punctele lor cele mai mari sau mai mici, veți fi notificat automat.

Tabloul de bord Google Analytics WD

Google Analytics WD este disponibil atât în ​​versiuni gratuite, cât și premium. Cu pluginul pentru versiunea gratuită, veți obține doar caracteristici de bază. Însă pluginul pentru versiunea Premium include demografie, geo, sursa de trafic, viteza site-ului, rapoarte de comerț electronic, rapoarte Google AdSense și AdWords și multe altele.

Caracteristici:

 • Verificați vizitatorii în timp real, vizualizările paginii
 • Comparație după valori și intervale de date în rapoarte
 • Permite trimiterea de e-mailuri programate pentru orice raport
 • Puteți alege să excludeți urmărirea Google Analytics a anumitor roluri sau utilizatori
 • Excludeți traficul site-ului de la adresa IP, țară, oraș sau regiune
 • Puteți seta dimensiuni personalizate
 • Puteți integra cu ușurință AdSense și AdWords

# 4 ExactMetrics

ExactMetrics

ExactMetrics cunoscut anterior ca Google Analytics Dashboard for WP (GADWP) este cel mai bun plugin gratuit pentru Google Analytics pentru WordPress. Are peste 1 milion de instalări active și are un rating de 4,3 din 5.

Acest plugin de analiză urmărește traficul site-ului dvs. și vă aduce toate datele în fața tabloului de bord WordPress. După conectarea la tabloul de bord al administratorului dvs. WordPress, puteți vedea statisticile traficului pe site. Acest plugin vine cu multe funcții avansate, în comparație cu alte pluginuri plătite.

Din tabloul de bord pentru pluginuri, puteți verifica sesiuni, utilizatori, vizualizări ale paginii, rata de respingere, căutare organică, pagină / sesiune etc. În mod implicit, ExactMetrics preia toate detaliile traficului din ultimele 30 de zile, dar puteți modifica ora de la 1 zi până în ultimii 3 ani. De asemenea, vă oferă să urmăriți vizitatorii în timp real.

Tabloul de bord ExactMetrics

Configurarea acestui plugin este simplă, nu trebuie decât să integrezi profilul Google Analytics cu acest plugin. Odată terminat, acest plugin va evidenția toate detaliile de trafic din tabloul de bord WordPress.

Caracteristici:

 • Puteți urmări în timp real vizitatorii, canalele de achiziție și sursele de trafic
 • Vă oferă sesiuni, căutări organice, vizualizări pe pagini, rapoarte de analiză a ratei de respingere
 • Vă permite să urmăriți evenimente precum descărcări, e-mailuri, link-uri de ieșire, link-uri de afiliere etc..
 • Acest plugin este complet compatibil cu instalările multisite de rețea
 • Este complet gratuit

# 5 Google Analytics

Google Analytics

Google Analytics este un alt plugin gratuit Google Analytics pentru WordPress. Google Analyticator este un plugin foarte simplu și ușor de configurat. Acest plugin adaugă mai multe widget-uri în zona dvs. de administrare pentru afișarea datelor Analytics ale site-ului dvs. Afișează un grafic al ultimelor 30 de zile de vizitatori, un rezumat al utilizării site-ului, vizualizări pe pagini, referitori la pagini / postări, căutări etc..

Cu statistici de pagini, puteți urmări toate linkurile din pagină, evenimente, link-uri de descărcare, etc. 

Veră Google Analytics

Acest plugin vă oferă una dintre cele mai frumoase caracteristici, care sunt shortcodes. Folosind shortcode [analytics] oriunde pe site-ul dvs. pentru a afișa analitice în mod public sau puteți utiliza shortcode [analytics-counter] din widgetul dvs. de subsol pentru a afișa afișările dvs. zilnice. Din setarea pluginului, puteți activa Google Adsense ID pentru a urmări informațiile Adsense.

Caracteristici:

 • Suporta analize universale și tradiționale
 • Puteți utiliza codul scurt pe orice pagină pentru a afișa analizele noastre în mod public
 • Suport pentru urmărirea vitezei site-ului
 • Poate urmări vizualizările totale ale paginilor, sursele de trimitere, căutările de top, ratele de respingere, urmărirea link-urilor de descărcare, etc..
 • Puteți specifica rolurile de utilizator care pot vedea widgetul de bord
 • Posibilitatea de a ascunde dropdown Google UID
 • Traduceri disponibile

# 6 Statistica WP

Statistica WP

WP Statistics este singurul plugin Google Analytics disponibil pentru WordPress, care nu depinde de niciun serviciu extern. Deci, nu este necesar să integrați acest plugin cu Google Analytics. Acest plugin vă va oferi detaliile traficului site-ului dvs. după ce îl activați.

Deoarece nu există nicio legătură între acest plugin și Google Analytics, acest plugin funcționează pe drum. Din setarea pluginului, puteți vizualiza cu ușurință statisticile prezentate ca grafice. Vă afișează utilizatori totale, vizite totale, GeoIP, referitori, statistici, etc. Puteți vedea, de asemenea, interogări de căutare și redirecționări de la motoarele de căutare populare precum Google, Bing, DuckDuckGo, Yahoo, Yandex și Baidu.

Hărți statistice WP

Acest plugin vă permite să obțineți rapoarte de trafic obișnuite, cum ar fi online-ul utilizatorului, vizualizările pe pagini, vizitatori, etc. Puteți adăuga, de asemenea, mai multe e-mailuri pentru a obține rapoarte de trafic. 

Caracteristici:

 • Nu este necesar să conectați acest plugin cu serviciul Google Analytics
 • Locația GeoIP după țară și harta interactivă a locației vizitatorilor
 • Consultați interogări de căutare și redirecționări de la motoarele de căutare populare precum Google, Bing, Yahoo, etc.
 • Codurile scurte sunt disponibile atât pentru widget-uri, cât și pentru postări / pagini
 • Obțineți statistici la adresa dvs. de e-mail
 • Actualizări automate la baza de date GeoIP

# 7 Statistici de putere WP

WP Power Stats

WP Power Stats este un alt plugin gratuit de analiză Google pentru WordPress. WP Power Stats funcționează la fel ca și WP Statistics. Acest plugin este ușor și vine cu câteva caracteristici interesante. Dacă aveți nevoie doar de statistici de bază despre trafic, precum vizualizări pe pagini, dispozitive, căutări organice, browsere, sistem de operare, postări de top, etc, atunci acest plugin este o opțiune bună pentru dvs..

Panoul de bord WP Power Stats

Acest plugin nu necesită serviciul Google Analytics pentru a-l activa, așa că trebuie doar să activați acest plugin pentru a începe. 

Caracteristici:

 • Foarte ușor și ușor de utilizat
 • Nu este necesară o terță parte pentru activarea acestui plugin
 • Obțineți toate statistici afișări pe pagini, surse de trafic, locație geografică, postare vizualizată în tabloul de bord de admin
 • traducere disponibilă

8. Jetpack

Jetpack de WP

Jetpack este un plugin integrat în WordPress care oferă securitate, performanță și instrumente de gestionare a site-ului. În mod implicit, Jetpack vine cu instalații WordPress.

Folosind Jetpack, puteți monitoriza statisticile site-ului. După instalarea acestui plugin, accesați jetpack> Statisticile site-ului, atunci vi se va cere să vă autentificați cu contul dvs. WordPress.com.

Pentru a începe cu Jetpack, trebuie să vă conectați contul WordPress.com cu acesta. Odată activat, puteți vedea vizualizări totale, referitori totale, postări de top & pagini etc..

Descărcați Jetpack Plugin

Concluzie

Google Analytics pentru WordPress este un plugin obligatoriu dacă executați un blog WordPress sau un site de afaceri. Pluginul Google Analytics vă oferă toate detaliile despre traficul site-ului dvs., cum ar fi vizualizările totale ale paginilor, cuvintele cheie de top, locația GEO a utilizatorului, traficul de trimiteri etc. și vă ajută să vă creșteți traficul organic.

Care Plugin Google Analytics pentru WordPress este preferatul tău, anunță-ne în secțiunea de comentarii. 

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector