8 legjobb Google Analytics-bővítmény a WordPresshez (ingyenes és fizetett)

04.06.2020
PLUGINS '8 legjobb Google Analytics-bővítmény a WordPresshez (ingyenes és fizetett)
0 13 мин.

A Google Analytics az egyik legfontosabb bővítmény a WordPress számára. Ez lehetővé teszi a webhely forgalmának nyomon követését, a látogatók viselkedésének figyelését, a legjobban teljesítő oldalak, a forgalmi források stb. Megmutatását. Ebben a cikkben a 8 legjobbat osztjuk meg Google Analytics bővítmény a WordPresshez.


Miért érdemes használni a Google Analytics WordPress beépülő modult??

Számos előnye van annak, ha a Google Analytics bővítményt használja a WordPress számára. Például, ha blogot vagy webhelyet működtet, akkor könnyedén figyelemmel kísérheti webhelye forgalmát, megnézheti a felhasználók GEO-helyét és azok műveleteit, az összes oldalmegtekintést, a legnépszerűbb oldalakat, a felső hivatkozási oldalakat, a visszafordulási arányt és még sok másat.

Miután megszerezte ezt az információt, javíthatja tartalmát, valamint más fontos oldalakat, amelyek hozzájárulnak a forgalom fellendítéséhez és vállalkozásának növekedéséhez.

8 legjobb Google Analytics-bővítmény a WordPresshez

# 1 MonsterInsights

MonsterInsights

A MonsterInsights a legnépszerűbb Google A WordPress Analytics beépülő modulja. Több mint 2 millió aktív telepítéssel rendelkezik, és rendelkezik egy értékelése 4.5 az 5-ből.

A MonsterInsights lehetővé teszi webhelye forgalmának nyomon követését, és mindig naprakész a Google Analytics legújabb szolgáltatásaival kapcsolatban. Megmutatja az összes forgalmi statisztikát közvetlenül a WordPress irányítópultján, így nem kell minden alkalommal megnyitnia a Google Analytics szolgáltatást.

Ez az Analytics plugin nagyon felhasználóbarát és könnyen beállítható. A beépülő modul jó dolog, hogy nem igényel semmiféle kézi beállítást. Csak annyit kell telepítenie, és össze kell kapcsolnia Google Analytics-profilját ezzel a pluginnal. 

MonsterInsights műszerfal

A MonsterInsights egy freemium plugin. Az ingyenes verzió beépülő modulja nagyon korlátozott funkcióval rendelkezik, ahol a Pro verzió olyan hatékonyabb funkciókat tartalmaz, mint a népszerű post követés, az események követése, az e-kereskedelem követése, az affiliate link követése, a fájlok letöltésének követése, a hirdetések követése, az egyedi jelentések stb.. 

Jellemzők:

 • Felhasználóbarát, és csak egy percbe telik a telepítés
 • Ellenőrizheti a valós idejű statisztikákat
 • Nyomon követheti a kimenő linkeket, a kapcsolt linkeket és a letöltéseket
 • Számos hatékony szolgáltatás érhető el, például a hirdetések követése, az űrlapok követése, az események követése, az egyedi jelentések stb
 • Elérhető az e-kereskedelem nyomon követése

# 2: Google Analytics Irányítópult készítette: Analytify

Analytify

Az Analytify egy másik nagyszerű Google Analytics bővítmény a WordPress számára. Az Analytify a legfejlettebb funkciókkal és a gyönyörű felhasználói felülettel rendelkezik, amely kényelmesebbé teszi a megértést.

Gyönyörű módon bemutatja a Google Analytics statisztikáit az irányítópulton, még akkor is, ha statisztikákat közvetlenül az oldalról / hozzászólásokból szerezhet. Ez azt jelenti, hogy ha ellenőrizni szeretné egyetlen bejegyzés vagy oldal statisztikáját, akkor ezt megteheti az oldal / hozzászólás szakasz alatt.

Elemző műszerfal

Az Analytify egy freemium beépülő modul, és a Pro verzió beépülő modulja olyan sok fejlett funkciót tartalmaz, mint a valós idejű forgalmi statisztikák, a közösségi média statisztikái, a mobil eszközök statisztikái, a legeredményesebbek listája, a legnépszerűbb országok és városok listája, a helyszínen töltött átlagos idő, az oldal teljes száma nézetek, legnépszerűbb kulcsszavak és még sok más.

A plugin beállítása nagyon egyszerű. Az 1-kattintású hitelesítési folyamat hozzáadja a Google Analytics követőkódot webhelyéhez, így nem kell manuálisan másolnia a kódot. Rövid kódokat is tartalmaz, amelyek segítségével kiemelheti a statisztikákat az egyéni sablonokban.

Jellemzők:

 • Gyönyörű felhasználói felület kialakítás
 • Valós idejű statisztikák megjelenítése
 • A Google Analytics statisztika az egyes bejegyzések, oldalak alatt & Egyéni üzenet
 • Részletek a munkamenetekről, a felhasználókról, a visszafordulási arányról, a webhelyen töltött átlagos időről, az új / visszatérő látogatókról stb.
 • Megmutatja a felhasználó rendszerállapotát, például azt, hogy mely eszközöket, a böngészőt használja
 • A legjobban teljesítő országok és városok, a legeredményesebb böngészők listája
 • Használjon rövid kódokat

# 3 Google Analytics WD

Google Analytics WD

Google Analytics WD lehetővé teszi a webhely látogatói nyomon követését, és az összes forgalmi információt megadhatja a WordPress műszerfalán. Más Google Analytics WordPress bővítményekhez hasonlóan, ehhez nincs szükség kézi beállításra. A plugin telepítése után csak be kell hitelesítenie a plugint a Google Analytics segítségével.

Választhat bármilyen dátumtartományt, és ezen időn belül ellenőrizheti a forgalmat. A beépülő modul irányítópultján ellenőrizheti a valós idejű forgalmi statisztikákat, a forgalmi forrást, a legnépszerűbb oldalakat, a hely- és böngészőjelentéseket stb..

Készíthet egyéni e-mail értesítéseket és áttételes értesítéseket is, így ha a kiválasztott mutatók elérték a legmagasabb vagy a legalacsonyabb pontot, akkor automatikusan értesítést kapunk erről..

Google Analytics WD irányítópult

A Google Analytics WD ingyenes és prémium változatban is elérhető. Az ingyenes verzió beépülő moduljával csak alapvető funkciókat kap. A prémium verzió plugin demográfiai, földrajzi, forgalmi forrást, webhelysebességet, e-kereskedelmi jelentéseket, Google AdSense és AdWords jelentéseket és még sok másot tartalmaz..

Jellemzők:

 • Ellenőrizze a valós idejű látogatókat, az oldalmegtekintéseket
 • A mutatók és a dátumtartomány összehasonlítása a jelentésekben
 • Lehetővé teszi bármilyen jelentés ütemezett e-mail küldését
 • Megadhatja, hogy kizárja-e a Google Analytics bizonyos szerepek vagy felhasználók követését
 • Kizárja a webhely forgalmát az IP-címből, országból, városból vagy régióból
 • Beállíthat egyéni dimenziókat
 • Könnyen integrálhatja az AdSense és az AdWords szolgáltatást

# 4 ExactMetrics

ExactMetrics

Az ExactMetrics, amelyet korábban a Google Analytics irányítópultja WP-nek (GADWP) néven ismert, a WordPress legjobb ingyenes Google Analytics pluginja. Több mint 1 millió aktív telepítéssel rendelkezik, és 5-ös besorolása 4,3.

Ez az elemző bővítmény nyomon követi a webhely forgalmát, és az összes adatot elhozza a WordPress irányítópultja előtt. A WordPress rendszergazdai irányítópultba való bejelentkezés után láthatja a webhely forgalmának statisztikáit. Ez a plugin számos fejlett funkcióval rendelkezik, ha összehasonlítjuk más fizetett pluginekkel.

A beépülő modul irányítópultján ellenőrizheti a munkameneteket, a felhasználókat, az oldalmegtekintéseket, a visszafordulási arányt, az organikus keresést, az oldalt / munkamenetet, stb. Alapértelmezés szerint az ExactMetrics az elmúlt 30 nap összes forgalmi adatát lekérdezi, de az időt 1 naptól megváltoztathatja. az elmúlt 3 évben. Ezenkívül a valós idejű látogatók nyomon követését is lehetővé teszi.

ExactMetrics műszerfal

A beépülő modul beállítása egyszerű, a Google Analytics-profilt ehhez integrálnia kell. Ha kész, akkor ez a plugin kiemeli a WordPress irányítópultjának összes forgalmi adatát.

Jellemzők:

 • Követheti a valós idejű látogatókat, a beszerzési csatornákat és a forgalmi források részleteit
 • Biztosítja munkamenetek, organikus keresések, oldalmegtekintések, visszafordulási arány elemző jelentéseket
 • Ez lehetővé teszi az események nyomon követését, például letöltéseket, e-maileket, kimenő linkeket, társult linkeket stb.
 • Ez a plugin teljes mértékben kompatibilis a többhelyes hálózati telepítésekkel
 • Teljesen ingyenes

# 5 Google Analyticator

Google Analyticator

A Google Analyticator egy másik ingyenes Google Analytics plugin a WordPress számára. A Google Analyticator egy nagyon egyszerű plugin és könnyen beállítható. Ez a bővítmény több modulot ad hozzá az adminisztrációs területhez a webhely Analytics adatainak megjelenítéséhez. Ez ábrázolja a látogatók elmúlt 30 napjának grafikonját, a webhelyhasználat összefoglalását, az oldalmegtekintéseket, az oldal / post utalók, keresések stb..

Az oldalstatisztikák segítségével nyomon követheti az összes linket az oldalon, eseményeket, letöltési linkeket stb. 

Google Analytics nyár

Ez a bővítmény az egyik legmenőbb szolgáltatás, azaz a rövid kódok. Rövid kód [analitika] használata a webhely bármely pontján az elemzés nyilvános megjelenítéséhez, vagy a lábléc widgetben a rövid kód [analitika-számláló] a napi oldalmegtekintések megjelenítéséhez. A plugin-beállításból engedélyezheti a Google Adsense ID-t az Adsense-információk nyomon követésére.

Jellemzők:

 • Támogatja az univerzális és a hagyományos elemzést
 • Bármely oldalon felhasználhatja a rövid kódot az elemzésünk nyilvános megjelenítéséhez
 • Támogatja a webhely sebességének követését
 • Követheti az összes oldalmegtekintést, hivatkozási forrásokat, legnépszerűbb kereséseket, visszafordulási arányokat, letöltheti a linkek nyomon követését stb.
 • Megadhatja azokat a felhasználói szerepeket, amelyek láthatják az irányítópult widgetet
 • Lehetőség a Google UID legördülő menü elrejtésére
 • Elérhető fordítások

# 6 WP statisztika

WP Statisztika

A WP Statisztika az egyetlen elérhető WordPress Google Analytics-bővítmény, amely nem függ bármilyen külső szolgáltatástól. Tehát nem kell integrálnia ezt a bővítményt a Google Analytics rendszerbe. Ez a plugin az aktiválás után megadja a webhely forgalmának részleteit.

Mivel a plugin és a Google Analytics között nincs kapcsolat, ezért ez a plugin úton működik. A plugin-beállításból könnyen megtekintheti a grafikonként bemutatott statisztikákat. Megmutatja a teljes felhasználót, az összes látogatást, a GeoIP-t, az átirányítókat, a statisztikákat, stb. A teljes keresési lekérdezéseket és átirányításokat láthatja olyan népszerű keresőmotorokból is, mint a Google, a Bing, a DuckDuckGo, a Yahoo, a Yandex és a Baidu..

WP Statistics térképek

Ez a bővítmény lehetővé teszi, hogy e-mailben általános forgalmi jelentéseket szerezzen, például online felhasználó, oldalmegtekintések, látogatók száma stb. A forgalmi jelentésekhez több e-mailt is hozzáadhat. 

Jellemzők:

 • Ezt a bővítményt nem kell összekapcsolnia a Google Analytics szolgáltatással
 • A GeoIP elhelyezkedése országonként és a látogatók interaktív térképe
 • Tekintse meg a keresési lekérdezéseket és átirányításokat olyan népszerű keresőmotorokból, mint a Google, a Bing, a Yahoo stb.
 • Rövid kódok érhetők el mind a kütyü, mind a hozzászólások / oldalak számára
 • Kérjen statisztikákat az e-mail címére
 • A GeoIP adatbázis automatikus frissítése

# 7 WP teljesítmény statisztika

WP teljesítmény statisztika

A WP Power Stats egy másik ingyenes Google Analytics elemző bővítmény a WordPress számára. A WP Power Stats ugyanúgy működik, mint a WP Statistics. Ez a plugin könnyű, és néhány jó funkcióval rendelkezik. Ha csak az alapvető forgalmi statisztikákra van szüksége, például oldalmegtekintésekre, eszközökre, organikus keresésekre, böngészőkre, operációs rendszerre, felső bejegyzésekre stb., Akkor ez a bővítmény jó lehetőség az Ön számára.

WP Power Stats műszerfal

Ennek a bővítménynek a aktiválásához nem szükséges a Google Analytics szolgáltatás, ezért az induláshoz csak aktiválnia kell ezt a bővítményt. 

Jellemzők:

 • Nagyon könnyű és könnyen használható
 • A plugin aktiválásához nem szükséges harmadik fél
 • Az összes statisztikai oldal megtekintését, forgalmi forrásokat, földrajzi helyet, megtekintett üzenetet szerezhet az adminisztrátor irányítópultján
 • fordítás elérhető

8. Jetpack

Jetpack a WP által

A Jetpack egy sokoldalú WordPress plugin, amely biztonságot, teljesítményt és webhelykezelő eszközöket kínál. Alapértelmezés szerint a Jetpack a WordPress telepítésével érkezik.

A Jetpack segítségével ellenőrizheti webhelyének statisztikáit. A plugin telepítése után lépjen a következőbe: Jetpack> Webhely statisztika, akkor megkérjük, hogy jelentkezzen be a WordPress.com fiókjával.

A Jetpack használatának megkezdéséhez össze kell kapcsolnia a WordPress.com fiókját vele. Aktiválás után megtekintheti az összes nézetet, az összes hivatkozót, a legfontosabb hozzászólásokat & oldalak stb.

Töltse le a Jetpack bővítményt

Következtetés

A Google Analytics a WordPress számára kötelező beépülő modul, ha WordPress blogot vagy üzleti webhelyet futtat. A Google Analytics bővítmény biztosítja az összes webhely forgalmi részletét, például az összes oldalmegtekintést, a legfontosabb kulcsszavakat, a felhasználó GEO-helyét, az áttételi forgalmat stb., És segít növelni a természetes forgalmat..

Melyik Google Analytics bővítmény a WordPresshez a kedvenced, tudassa velünk a megjegyzés szakaszban. 

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector