8 millors complements de Google Analytics per a WordPress (gratuïts i de pagament)

Google Analytics és un dels complements més importants per a WordPress. Permet fer un seguiment del trànsit del vostre lloc web, supervisar el comportament del visitant, mostrar pàgines amb millors resultats, fonts de trànsit, etc. En aquest article compartirem els 8 millors Plugin de Google Analytics per a WordPress.


Per què utilitzar un complement de WordPress de Google Analytics?

L’ús d’un complement de Google Analytics per a WordPress té molts avantatges. Per exemple, si publiqueu un bloc o un lloc web, podeu controlar fàcilment el trànsit del vostre lloc web, veure la ubicació GEO de l’usuari i les seves accions, visualitzacions de pàgines totals, pàgines més populars, pàgines de referència principals, percentatge de rebots i molts més.

Un cop tingueu aquesta informació, podeu millorar el vostre contingut i altres pàgines importants que ajudin a augmentar el vostre trànsit i fer créixer el vostre negoci.

8 Millors complements de Google Analytics per a WordPress

# 1 MonsterInsights

MonsterInsights

MonsterInsights és el més popular Google Plugin d’Analytics per a WordPress. Té més de 2 milions d’instal·lacions actives i té un qualificació de 4,5 sobre 5.

MonsterInsights us permet fer un seguiment del trànsit del vostre lloc web i us manté al dia amb les funcions més noves de Google Analytics. Us mostra totes les estadístiques de trànsit directament al tauler de WordPress, de manera que no cal que obriu Google Analytics cada vegada.

Aquest complement d’Analytics és molt fàcil d’utilitzar i de configurar. El bo d’aquest complement és que no necessita configuració manual. Tot el que heu d’instal·lar i enllaçar el vostre perfil de Google Analytics amb aquest complement. 

Tauler de comandament MonsterInsights

MonsterInsights és un complement freemium. El complement de versió gratuïta inclou una funció molt limitada, on la versió Pro inclou funcions més potents com el seguiment de publicacions populars, el seguiment d’esdeveniments, el seguiment de comerç electrònic, el seguiment d’enllaços afiliats, seguiment de descàrregues de fitxers, seguiment d’anuncis, informes personalitzats, etc.. 

Característiques:

 • Fàcil d’utilitzar i triga només un minut a configurar-se
 • Es poden consultar les estadístiques en temps real
 • Podeu fer un seguiment de l’enllaç sortint, els enllaços d’afiliació i les descàrregues de fitxers
 • Hi ha disponibles moltes funcions potents com el seguiment d’anuncis, seguiment d’impreses, seguiment d’esdeveniments, informes personalitzats, etc.
 • Disponible de seguiment de comerç electrònic

# 2 Google Analytics Dashboard By Analytics

Analitzeu

Analytify és un altre excel·lent complement de Google Analytics per a WordPress. Analitzeu ofereix les funcions més avançades i la interfície d’interès excel·lent que us permetrà entendre més còmode.

Us presenta les estadístiques de Google Analytics d’una manera molt maca al vostre tauler, fins i tot podeu obtenir estadístiques de pàgines / publicacions directament. Això vol dir que si voleu consultar les estadístiques de qualsevol publicació o pàgina, podeu fer-ho a la secció pàgina / publicació.

Analitzeu el Tauler de control

Analytify és un complement freemium i el complement de la versió Pro inclou tantes funcions avançades, com ara estadístiques de trànsit en temps real, estadístiques de mitjans socials, estadístiques de dispositius mòbils, llista de principals remitents, llista de països i ciutats més importants, temps mitjà al lloc, pàgina total. visualitzacions, paraules clau principals i molt més.

Configurar aquest complement és molt senzill. El seu procés d’autenticació d’un clic fa afegir codi de seguiment de Google Analytics al vostre lloc web, de manera que no cal que copieu el codi manualment. També proporciona dreceres que podeu utilitzar per ressaltar les estadístiques de les vostres plantilles personalitzades.

Característiques:

 • Bonic disseny de la interfície d’usuari
 • Mostra estadístiques en temps real
 • Google Analytics Estadístiques a les pàgines publicades & Publicació personalitzada
 • Detall les estadístiques sobre les sessions, els usuaris, la taxa de rebot, el temps mitjà al lloc, els visitants nous / que tornen, etc..
 • Mostra l’estat del sistema de l’usuari com els dispositius, el navegador que utilitzen
 • Llista de països i ciutats de millor rendiment, navegadors de referència més importants
 • Utilitzeu els codis curts

# 3 Google Analytics WD

Google Analytics WD

Google Analytics WD us permet fer un seguiment dels visitants del vostre lloc web i us proporcionarà totes les dades de trànsit a la vostra taula de comandaments de WordPress. Com altres complements de WordPress de Google Analytics, no requereix cap configuració manual. Un cop instal·lat el complement, només cal que autentifiqueu aquest complement amb Google analytics.

Podeu seleccionar qualsevol interval de dates i comprovar el trànsit en aquest termini. Des del tauler de control del complement, podeu consultar les estadístiques de trànsit en temps real, la font de trànsit, les pàgines més populars, els informes d’ubicació i navegadors, etc..

També podeu crear alertes de correu electrònic personalitzades i notificacions de desplaçament, de manera que sempre que les mètriques seleccionades arribin al punt més alt o més baix, se us notificarà automàticament.

Tauler de control de Google Analytics

Google Analytics WD està disponible tant en versions gratuïtes com premium. Amb el complement de versió gratuïta, només obtindreu funcions bàsiques. Però el complement de la versió Premium inclou dades demogràfiques, geo, font de trànsit, velocitat del lloc, informes de comerç electrònic, informes de Google AdSense i AdWords i molts altres.

Característiques:

 • Consulteu visitants en temps real, visualitzacions de pàgines
 • Comparació per mètrica i interval de dates en els informes
 • Permet enviar correus electrònics programats per a qualsevol informe
 • Podeu optar per excloure el seguiment de Google Analytics de rols o usuaris concrets
 • Exclusió del trànsit del lloc d’adreça IP, país, ciutat o regió
 • Podeu definir les dimensions personalitzades
 • Podeu integrar fàcilment AdSense i AdWords

# 4 ExactMetrics

ExactMetrics

ExactMetrics abans conegut com Google Analytics Dashboard per a WP (GADWP) és el millor complement gratuït de Google Analytics per a WordPress. Té més d’un milió d’instal·lacions actives i té una qualificació de 4,3 sobre 5.

Aquest complement d’analítica fa un seguiment del trànsit del vostre lloc i us proporciona totes les dades davant del vostre tauler de comandaments de WordPress. Després d’iniciar la sessió al vostre tauler d’administració de WordPress, podeu veure les estadístiques de trànsit del vostre lloc. Aquest complement inclou moltes funcions avançades si es compara amb altres complements de pagament.

Des del tauler de control del complement, podeu consultar sessions, usuaris, visualitzacions de pàgines, percentatge de rebots, cerca orgànica, pàgina / sessió, etc. De manera predeterminada, ExactMetrics recupera totes les dades del trànsit dels darrers 30 dies, però podeu canviar l’hora des d’un dia. als darrers 3 anys. També us permet fer un seguiment dels visitants en temps real.

Tauler de control ExactMetrics

La configuració d’aquest complement és senzilla, només cal integrar el perfil de Google Analytics amb aquest complement. Un cop fet, aquest complement ressaltarà tots els detalls del trànsit del tauler de control de WordPress.

Característiques:

 • Podeu fer un seguiment dels detalls de visitants, canals d’adquisició i fonts de trànsit en temps real
 • Us ofereix sessions, cerques orgàniques, visualitzacions de pàgines, informes d’analítica de percentatges de rebots
 • Permet fer un seguiment d’esdeveniments com ara descàrregues, correus electrònics, enllaços sortints, enllaços d’afiliació, etc.
 • Aquest complement és totalment compatible amb les instal·lacions de xarxa multiserveis
 • És completament gratuït

# 5 Google Analytics

Google Analytics

Google Analytics és un altre complement gratuït de Google Analytics per a WordPress. Google Analytics és un complement molt senzill i fàcil de configurar. Aquest complement afegeix diversos widgets a l’àrea d’administració per mostrar dades d’Analytics del vostre lloc. Mostra un gràfic dels darrers 30 dies de visitants, un resum de l’ús del lloc, visualitzacions de pàgines, remitents de pàgines / publicacions, cerques, etc..

Amb estadístiques de pàgina, podeu fer el seguiment de tots els enllaços de la pàgina, esdeveniments, enllaços de descàrrega, etc. 

Estiu de Google Analytics

Aquest complement us proporciona una de les funcions més fantàstiques, els shortcodes. Utilitzeu el codi curt [analytics] en qualsevol lloc del vostre lloc per mostrar les vostres analítiques públicament o podeu utilitzar el shortcode [analytics-counter] del widget del peu de pàgina per mostrar les visualitzacions de pàgines diàries. Des de la configuració del complement, podeu habilitar Google Adsense ID per fer el seguiment de la informació d’AdSense.

Característiques:

 • Admet analítiques universals i tradicionals
 • Podeu utilitzar el codi curt a qualsevol pàgina per mostrar les nostres analítiques públicament
 • Assistència al seguiment de la velocitat del lloc
 • Pot fer el seguiment total de visualitzacions de pàgines, fonts de derivacions, cerques principals, percentatges de rebots, seguiment d’enllaços de descàrrega, etc.
 • Podeu especificar els rols d’usuari que poden veure el widget del tauler de control
 • Possibilitat d’amagar el menú desplegable de Google UID
 • Traduccions disponibles

# 6 Estadístiques del WP

WP Estadístiques

WP Statistics és l’únic complement de Google Analytics disponible per a WordPress que no depèn de cap servei extern. Per tant, no cal que integris aquest complement amb Google Analytics. Aquest complement proporcionarà les dades de trànsit del vostre lloc un cop l’activeu.

Com que no hi ha cap enllaç entre aquest complement i Google Analytics, també funciona aquest complement. Des de la configuració del complement, podeu veure les estadístiques que es presenten com a gràfics fàcilment. Us mostra el total d’usuaris, visites totals, GeoIP, remitents, estadístiques, etc. També podeu veure consultes i redireccions de cerca totals de motors de cerca populars com Google, Bing, DuckDuckGo, Yahoo, Yandex i Baidu..

Mapes d'estadístiques WP

Aquest complement us permet obtenir informes de trànsit comuns, com ara usuaris en línia, visualitzacions de pàgines, visitants totals, etc. a través del vostre correu electrònic. També podeu afegir diversos correus electrònics per obtenir informes de trànsit. 

Característiques:

 • No cal que enllaceu aquest complement amb el servei de Google Analytics
 • Ubicació geoIP per país i mapa interactiu d’ubicació de visitants
 • Consulteu consultes i redireccions de cercadors de motors de cerca populars com Google, Bing, Yahoo, etc..
 • Els dreceres estan disponibles tant per a widgets com per a publicacions / pàgines
 • Obteniu estadístiques al vostre correu electrònic
 • Actualitzacions automàtiques a la base de dades de GeoIP

# 7 WP Power Stats

WP Power Stats

WP Power Stats és un altre complement gratuït d’analítica de Google per a WordPress. WP Power Stats funciona de la mateixa manera que ho fan les estadístiques del WP. Aquest complement és lleuger i inclou algunes funcions excel·lents. Si només necessiteu estadístiques bàsiques de trànsit com vistes a pàgines, dispositius, cerques orgàniques, navegadors, sistema operatiu, publicacions principals, etc., aquest complement és una bona opció per a vosaltres..

Panell de comandes WP Power Stats

Aquest complement no requereix el servei de Google Analytics per activar-lo, de manera que només cal que activeu aquest complement. 

Característiques:

 • Molt lleuger i fàcil d’utilitzar
 • No cal que hi hagi tercers per activar aquest complement
 • Obteniu totes les visualitzacions de pàgines estadístiques, fonts de trànsit, ubicació geogràfica i publicació publicada al tauler d’administració
 • traducció disponible

8. Jetpack

Jetpack de WP

Jetpack és un complement de WordPress tot en un que ofereix eines de seguretat, rendiment i gestió de llocs. De manera predeterminada, Jetpack inclou instal·lacions de WordPress.

Amb Jetpack, podeu supervisar les estadístiques del lloc. Després d’instal·lar aquest complement, aneu a Jetpack> Estadístiques del lloc, aleshores, se us demanarà que inicieu la sessió amb el vostre compte de WordPress.com.

Per començar amb Jetpack, heu d’enllaçar el vostre compte de WordPress.com amb ell. Un cop activat, podeu veure visualitzacions totals, referidors totals, publicacions principals & pàgines, etc..

Descarregueu el complement Jetpack

Conclusió

Google Analytics per a WordPress és un complement imprescindible si teniu un blog o un lloc comercial. El complement de Google Analytics us ofereix totes les dades sobre el trànsit del vostre lloc web, com ara visualitzacions de pàgines totals, paraules clau principals, ubicació de GEO de l’usuari, trànsit de derivacions, etc., i us ajudaran a créixer el trànsit orgànic.

Quin Plugin de Google Analytics per a WordPress és el vostre favorit, informeu-nos a la secció de comentaris. 

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map