8 најбољих Гоогле Аналитицс додатака за ВордПресс (бесплатно и плаћено)

04.06.2020
PLUGINS '8 најбољих Гоогле Аналитицс додатака за ВордПресс (бесплатно и плаћено)
0 9 мин.

Гоогле Аналитицс један је од најважнијих додатака за ВордПресс. Омогућује вам праћење промета на вашој веб локацији, надгледање понашања посетилаца, приказивање страница са најбољим перформансама, извора промета итд. У овом чланку ћемо делити 8 најбољих Додатак Гоогле Аналитицс за ВордПресс.


Зашто користити Гоогле Аналитицс ВордПресс додатак?

Много је предности употребе додатка за Гоогле Аналитицс за ВордПресс. На пример, ако водите блог или веб локацију, онда можете лако да пратите саобраћај на веб локацији, прегледате ГЕО локацију корисника и њихове акције, укупан број прегледа страница, најпопуларније странице, најпопуларније странице препоруке, стопу напуштања почетне странице и многе друге.

Једном када добијете ове информације, можете да побољшате свој садржај као и остале важне странице које помажу у повећању промета и расту вашег пословања.

8 најбољих Гоогле Аналитицс додатака за ВордПресс

# 1 МонстерИнсигхтс

МонстерИнсигхтс

МонстерИнсигхтс је најпопуларније Гоогле Аналитички додатак за ВордПресс. Има преко 2 милиона активних инсталација и има оцена 4,5 од 5.

МонстерИнсигхтс вам омогућава да пратите саобраћај на веб локацији и увек вас обавештава о најновијим функцијама Гоогле аналитике. Показује вам сву статистику саобраћаја директно на вашој ВордПресс контролној табли, тако да не морате сваки пут да отварате Гоогле Аналитицс.

Овај додатак за Аналитику је врло прилагођен и једноставан за подешавање. Добра ствар овог додатка је да не захтева никакво ручно подешавање. Све што треба да инсталирате и повежете свој Гоогле Аналитицс профил са овим додатком. 

МонстерИнсигхтс контролна табла

МонстерИнсигхтс је додатак фреемиум. Додатак бесплатне верзије долази са врло ограниченом функцијом, где Про верзија укључује моћније функције као што су популарно праћење поста, праћење догађаја, праћење е-трговине, праћење партнерских веза, праћење преузимања датотека, праћење огласа, прилагођени извештаји итд.. 

Карактеристике:

 • Једноставно за употребу и потребно вам је само минут да подесите
 • Може да провери статистику у реалном времену
 • Можете да пратите одлазну везу, партнерске везе и преузимања датотека
 • Доступне су многе моћне функције као што су праћење огласа, праћење образаца, праћење догађаја, прилагођени извештаји итд
 • Доступно је праћење е-трговине

# 2 Контролна табла Гоогле Аналитицс-а од Аналитифи

Аналитизирајте

Аналитифи је још један сјајан Гоогле Аналитицс додатак за ВордПресс. Аналитифи долази са најнапреднијим функцијама и предивним корисничким сучељем који вас чини угоднијим за разумевање.

Представља вам статистике са Гоогле аналитике на леп начин на вашој контролној табли, чак можете и директно да добијете статистику са странице / постова. То значи, ако желите да проверите статистику било којег појединачног поста или странице, то можете да урадите под одељком страница / пошта.

Аналитизирајте контролну таблу

Аналитифи је бесплатни додатак, а Про верзија додатка садржи толико напредних функција као што су статистика саобраћаја у реалном времену, статистика друштвених медија, статистика мобилних уређаја, листа главних препорука, листа најбољих земаља и градова, просечно време на веб месту, укупна страница прикази, најпопуларније кључне речи и још много тога.

Подешавање овог додатка је веома једноставно. Процес аутентификације једним кликом додаје код за праћење Гоогле Аналитицс на вашу веб локацију, тако да не морате ручно копирати код. Такође нуди кратке кодове помоћу којих можете означити статистику у својим прилагођеним предлошцима.

Карактеристике:

 • Диван УИ дизајн
 • Прикажи статистику у реалном времену
 • Гоогле Аналитицс статистика испод појединачних постова, страница & Прилагођена пошта
 • Детаљи статистике о сесијама, корисницима, стопи напуштања почетне странице, просечном времену на сајту, новим / повратним посетиоцима итд.
 • Приказује статус система корисника као што су који уређаји, прегледач који користе
 • Списак земаља и градова са најбољим перформансама, претраживача са најбољим препорукама
 • Користите СхортЦодес

# 3 Гоогле Аналитицс ВД

Гоогле Аналитицс ВД

Гоогле Аналитицс ВД омогућава вам праћење посетилаца ваше веб локације и пружање свих података о саобраћају право на вашој ВордПресс контролној табли. Као и други додаци за Гоогле Аналитицс ВордПресс, он не захтева никакво ручно подешавање. Након што је додатак инсталиран, само га требате аутентификовати помоћу Гоогле аналитике.

Можете да изаберете било који датумски опсег и проверите саобраћај у овом року. На надзорној табли додатака можете проверити статистику промета у реалном времену, извор саобраћаја, најпопуларније странице, извештаје о локацији и прегледачима, итд..

Такође можете да креирате прилагођена упозорења путем е-поште и обавештења о потискивању, тако да кад год одабрани метричари достигну своје највише или најниже тачке, биће аутоматски обавештени.

Управљачка плоча Гоогле Аналитицс ВД

Гоогле Аналитицс ВД доступан је у бесплатној и премиум верзији. Помоћу бесплатног додатка за верзију добићете само основне функције. Али додатак Премиум верзије укључује демографију, гео, извор саобраћаја, брзину веб локације, извештаје о електронској трговини, Гоогле АдСенсе и АдВордс извештаје и многе друге.

Карактеристике:

 • Проверите посетиоце у реалном времену, приказе страница
 • Поређење по метрицама и распону датума у ​​извештајима
 • Омогућава слање заказаних е-порука за било који извештај
 • Можете да искључите праћење одређених улога или корисника из Гоогле Аналитицс-а
 • Искључите саобраћај на локацији са ИП адресе, државе, града или региона
 • Можете поставити прилагођене димензије
 • Можете једноставно да интегришете АдСенсе и АдВордс

# 4 ЕкацтМетрицс

ЕкацтМетрицс

ЕкацтМетрицс раније познат као Гоогле Аналитицс надзорна плоча за ВП (ГАДВП) најбољи је бесплатни додатак Гоогле Аналитицс за ВордПресс. Има преко милион активних инсталација и има оцену 4,3 од 5.

Овај додатак за аналитику прати саобраћај на вашој веб локацији и доноси вам све податке испред ваше ВордПресс контролне табле. Након што се пријавите на надзорну таблу администратора ВордПресс-а, можете видети статистику промета на вашој веб локацији. Овај додатак има много напредних функција у поређењу са другим плаћеним додацима.

На контролној табли додатака можете проверити сесије, кориснике, приказе страница, стопу напуштања почетне странице, органску претрагу, страницу / сесију итд. По дефаулту, ЕкацтМетрицс дохваћа све детаље о саобраћају у последњих 30 дана, али можете променити време од 1 дана у последње 3 године Такође вам омогућава да пратите посетиоце у реалном времену.

ЕкацтМетрицс Дасхбоард

Подешавање овог додатка је једноставно, све што морате да интегришете свој Гоогле Аналитицс профил са овим додатком. Када завршите, овај додатак ће истакнути све податке о саобраћају на вашој ВордПресс контролној табли.

Карактеристике:

 • Можете да пратите детаље о посетиоцима, каналима набавки и детаљима извора саобраћаја у реалном времену
 • Омогућава вам сесије, органске претраге, приказе страница, извештаје о аналитичкој стопи напуштања странице
 • Омогућава вам да пратите догађаје попут преузимања, е-поште, одлазних веза, партнерских веза итд.
 • Овај додатак је у потпуности компатибилан с вишеструким инсталацијама мреже
 • Потпуно је бесплатно

# 5 Гоогле аналитичар

Гоогле Аналитицатор

Гоогле Аналитицатор је још један бесплатан додатак Гоогле Аналитицс за ВордПресс. Гоогле Аналитицатор је врло једноставан додатак и једноставан за подешавање. Овај додатак додаје неколико видгета у вашу административну област за приказивање аналитичких података ваше веб локације. Приказује графикон посетилаца у последњих 30 дана, резиме употребе веб локације, приказе страница, препоруке странице / поста, претраге итд..

Помоћу статистике странице можете пратити све везе на страници, догађаје, линкове за преузимање итд. 

Гоогле Аналитицс летњи

Овај додатак вам пружа једну од најбољих функција, а то су пречице. Коришћењем кратког кода [аналитика] било где на вашој веб локацији да бисте јавно показали аналитику или можете да користите код [аналитички бројач] у свом виџету подножја да бисте приказали своје свакодневне приказе страница. Из подешавања додатка можете да омогућите Гоогле Адсенсе ИД за праћење информација о Адсенсеу.

Карактеристике:

 • Подржава универзалну и традиционалну аналитику
 • Можете користити кратки код на било којој страници да бисте јавно показали нашу аналитику
 • Подршка за праћење брзине на сајту
 • Може да прати укупне приказе страница, изворе упућивања, најпопуларније претраге, стопе напуштања почетне странице, праћење линкова за преузимање итд.
 • Можете одредити корисничке улоге које могу да виде видгет на надзорној табли
 • Могућност сакривања падајућег места Гоогле УИД
 • Доступни су преводи

# 6 Статистика ВП

Статистика ВП-а

ВП Статистицс једини је додатак Гоогле Аналитицс за ВордПресс који не зависи од било које спољне услуге. Дакле, не морате да интегришете овај додатак са Гоогле аналитиком. Овај додатак ће пружити детаље о саобраћају ваше веб локације чим га активирате.

Како не постоји веза између овог додатка и Гоогле Аналитицс-а, тако тај додатак функционише на свом путу. Из подешавања додатка лако можете видети статистику представљену као графиконе. Показује вам укупно корисника, укупно посета, ГеоИП, препоруке, статистике итд. Такође можете видети укупне упите за претрагу и преусмеравања са популарних претраживача као што су Гоогле, Бинг, ДуцкДуцкГо, Иахоо, Иандек и Баиду.

Мапе статистике ВП-а

Овај додатак вам омогућава да добијате уобичајене извештаје о саобраћају, попут корисника на мрежи, прегледа страница, укупног броја посетилаца итд. Такође можете да додате више адреса е-поште да бисте добијали извештаје о саобраћају. 

Карактеристике:

 • Не морате да повежете овај додатак са услугом Гоогле Аналитицс
 • ГеоИП локација по држави и интерактивна мапа локације посетилаца
 • Погледајте упите за претрагу и преусмеравања са популарних претраживача као што су Гоогле, Бинг, Иахоо, итд.
 • Кратки кодови су доступни и за видгете и за постове / странице
 • Добијајте статистике на своју е-пошту
 • Аутоматска ажурирања базе података ГеоИП

# 7 Повер Повер Статс

ВП Повер Статс

ВП Повер Статс је још један бесплатни Гоогле аналитички додатак за ВордПресс. ВП Повер Статс функционише на исти начин као што ради ВП Статистицс. Овај додатак је лаган и садржи неке одличне карактеристике. Ако су вам потребне само основне статистике саобраћаја, као што су прикази страница, уређаји, органско претраживање, прегледачи, ОС, горњи постови, итд., Овај додатак је добра опција за вас.

ВП Повер Статс Дасхбоард

За овај додатак не треба Гоогле Аналитицс услуга да га активира, тако да морате само да га активирате да бисте започели. 

Карактеристике:

 • Веома лагана и једноставна за употребу
 • Није потребна трећа страна за активирање овог додатка
 • На прегледној плочи вашег администратора пронађите све приказе страница са статистикама, изворе промета, географски положај, прегледани пост
 • превод је доступан

8. Јетпацк

Јетпацк би ВП

Јетпацк је све-у-једном ВордПресс додатак који нуди безбедност, перформансе и алате за управљање веб локацијама. Јетпацк се подразумевано испоручује са ВордПресс инсталацијама.

Користећи Јетпацк можете надгледати статистику своје веб локације. Након инсталирања овог додатка, идите на Јетпацк> Статистика сајта, тада ће од вас бити затражено да се пријавите са својим ВордПресс.цом налогом.

Да бисте започели са Јетпацком, морате да повежете свој ВордПресс.цом налог са њим. Када се активира, можете видети укупне приказе, укупне препоруке, горње постове & странице итд.

Преузмите Јетпацк додатак

Закључак

Гоогле Аналитицс за ВордПресс је обавезни додатак ако водите ВордПресс блог или пословну веб локацију. Додатак Гоогле Аналитицс пружа вам све детаље о саобраћају на вашој веб локацији као што су укупан број приказа страница, најпопуларније кључне речи, ГЕО локација корисника, промет препоруке итд. И помаже вам да повећате свој органски саобраћај.

Која Додатак Гоогле Аналитицс за ВордПресс ваш фаворит, јавите нам у одељку за коментаре. 

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector