8 parasta WordPressin Google Analytics -laajennusta (ilmainen ja maksettu)

04.06.2020
PLUGINS '8 parasta WordPressin Google Analytics -laajennusta (ilmainen ja maksettu)
0 9 мин.

Google Analytics on yksi WordPressin tärkeimmistä laajennuksista. Sen avulla voit seurata verkkosivustosi liikennettä, seurata kävijöiden käyttäytymistä, näyttää tehokkaimpia sivuja, liikenteen lähteitä jne. Tässä artikkelissa jaamme 8 parasta Google Analytics -laajennus WordPressille.


Miksi käyttää Google Analytics WordPress -laajennusta?

Google Analytics -laajennuksen käyttämisestä WordPressiin on monia etuja. Jos esimerkiksi ylläpidät blogia tai verkkosivustoa, voit helposti seurata verkkosivustosi liikennettä, tarkastella käyttäjien GEO-sijaintia ja heidän toimia, kokonaissivun näyttökertoja, suosituimpia sivuja, suositussivun alkuun, poistumisprosenttia ja monia muita.

Kun sinulla on nämä tiedot, voit parantaa sisältöäsi ja muita tärkeitä sivuja, jotka auttavat lisäämään liikennettäsi ja kasvattamaan yritystäsi.

8 parasta Google Analytics -laajennusta WordPressille

# 1 MonsterInsights

MonsterInsights

MonsterInsights on suosituin Google Analytics-laajennus WordPressille. Sillä on yli 2 miljoonaa aktiivista asennusta ja sillä on luokitus 4.5 / 5.

MonsterInsights antaa sinun seurata verkkosivustosi liikennettä ja pitää sinut ajan tasalla Google Analyticsin uusimmista ominaisuuksista. Se näyttää kaikki liikennetilastot suoraan WordPress-hallintapaneelissa, joten sinun ei tarvitse avata Google Analyticsia joka kerta.

Tämä Analytics-laajennus on erittäin käyttäjäystävällinen ja helppo asentaa. Hyvä asia tämän liitännäisen suhteen on se, että se ei vaadi manuaalista asennusta. Kaikki mitä sinun on asennettava ja linkitettävä Google Analytics -profiilisi tähän laajennukseen. 

MonsterInsights-kojelauta

MonsterInsights on Freemium-laajennus. Ilmaisen version laajennuksessa on erittäin rajallinen ominaisuus, jossa Pro-versio sisältää tehokkaampia ominaisuuksia, kuten suositun postiseurannan, tapahtumien seurannan, verkkokaupan seurannan, tytäryhtiölinkkien seurannan, tiedostojen lataamisen seurannan, mainosten seurannan, mukautetut raportit jne.. 

Ominaisuudet:

 • Käyttäjäystävällinen, ja asennukseen kuluu vain minuutti
 • Voi tarkistaa reaaliaikaiset tilastot
 • Voit seurata lähteviä linkkejä, kumppanilinkkejä ja tiedostojen latauksia
 • Saatavana on monia tehokkaita ominaisuuksia, kuten mainosten seuranta, lomakkeiden seuranta, tapahtumien seuranta, mukautetut raportit jne
 • Verkkokaupan seuranta saatavana

# 2 Google Analytics -hallintapaneeli, kirjoittanut Analytify

Analytify

Analytify on toinen hieno Google Analytics -laajennus WordPressille. Analytify sisältää edistyneimmät ominaisuudet ja kauniin käyttöliittymän, joka tekee sinusta mukavamman ymmärtää.

Se esittelee sinulle Google Analyticsin tilastot kauniilla tavalla hallintapaneelissasi, jopa voit saada tilastot suoraan sivulta / viesteistä. Tämä tarkoittaa, että jos haluat tarkistaa yksittäisen viestin tai sivun tilastot, voit tehdä sen sivun / viestin osiossa.

Analysoi kojetaulu

Analytify on Freemium-laajennus ja Pro-version laajennus sisältää niin monia edistyneitä ominaisuuksia, kuten reaaliaikaiset liikennetilastot, sosiaalisen median tilastot, mobiililaitteiden tilastot, suosituimpien viittausten luettelo, luettelo parhaista maista ja kaupungeista, keskimääräinen sivustossa käytetyn ajan, koko sivu näkymät, suosituimmat avainsanat ja paljon muuta.

Tämän laajennuksen asentaminen on erittäin helppoa. Sen yhden napsautuksen todennusprosessi lisää Google Analytics -seurantakoodin verkkosivustoosi, joten sinun ei tarvitse kopioida koodia manuaalisesti. Se tarjoaa myös lyhytkoodeja, joiden avulla voit korostaa tilastoja räätälöityissä malleissasi.

Ominaisuudet:

 • Kaunis käyttöliittymäsuunnittelu
 • Näytä reaaliaikaiset tilastot
 • Google Analytics -tilastot yksittäisten viestien, sivujen alla & Muokattu viesti
 • Tiedot tilastoista istunnoista, käyttäjistä, poistumisprosentista, sivustossa käytetystä keskimääräisestä ajasta, uusista / palaavista vierailijoista jne.
 • Näyttää käyttäjän järjestelmän tilan, kuten mitä laitteita selain käyttää
 • Luettelo parhaiten suoriutuneista maista ja kaupungeista, suosituimpien hakijoiden selaimet
 • Käytä lyhytkoodeja

# 3 Google Analytics WD

Google Analytics WD

Google Analytics WD antaa sinun seurata verkkosivustosi kävijöitä ja antaa sinulle kaikki liikennetiedot suoraan WordPress-kojelaudassa. Kuten muutkin Google Analytics WordPress -laajennukset, se ei vaadi manuaalista asennusta. Kun laajennus on asennettu, sinun on vain todennettava tämä laajennus Google-analyysillä.

Voit valita minkä tahansa ajanjakson ja tarkistaa liikenteen tässä ajassa. Plugin-hallintapaneelista voit tarkistaa reaaliaikaiset liikennetilastot, liikenteen lähteet, suosituimmat sivut, sijainti- ja selainraportit jne..

Voit myös luoda mukautettuja sähköpostihälytyksiä ja siirtoilmoituksia, joten aina kun valitut tiedot saavuttavat korkeimman tai alimman pisteen, sinulle ilmoitetaan automaattisesti.

Google Analyticsin WD-hallintapaneeli

Google Analytics WD on saatavana sekä ilmaisena että premium-versiona. Ilmaisen version laajennuksella saat vain perusominaisuudet. Mutta premium-version laajennus sisältää demografiset tiedot, maantieteelliset tiedot, liikenteen lähteen, sivuston nopeuden, verkkokaupparaportit, Google AdSense- ja AdWords-raportit ja paljon muuta.

Ominaisuudet:

 • Tarkista reaaliaikaiset kävijät, sivun katselut
 • Vertailu raporttien ja ajanjakson mukaan
 • Mahdollistaa minkä tahansa raportin ajoitettujen sähköpostien lähettämisen
 • Voit sulkea pois tiettyjen roolien tai käyttäjien Google Analytics -seurannan
 • Sulje pois sivustoliikenne IP-osoitteesta, maasta, kaupungista tai alueesta
 • Voit asettaa mukautetut mitat
 • Voit integroida AdSense ja AdWords helposti

# 4 ExactMetrics

ExactMetrics

ExactMetrics, joka tunnetaan aiemmin nimellä Google Analyticsin hallintapaneeli WP: lle (GADWP), on paras ilmainen Google Analytics -laajennus WordPressille. Sillä on yli miljoona aktiivista asennusta, ja sen luokitus on 4,3 viidestä.

Tämä analytiikkalaajennus seuraa sivustosi liikennettä ja tuo kaikki tiedot WordPress-kojelaudan eteen. Kun olet kirjautunut sisään WordPress-järjestelmänvalvojan hallintapaneeliin, näet sivustosi liikennetilastot. Tässä laajennuksessa on monia edistyneitä ominaisuuksia verrattuna muihin maksettuihin laajennuksiin.

Laajennuksen hallintapaneelista voit tarkistaa istunnot, käyttäjät, sivun katselut, poistumisprosentin, orgaanisen haun, sivun / istunnon jne. Oletuksena ExactMetrics hakee kaikki viimeisen 30 päivän liikennetiedot, mutta voit muuttaa ajan yhdestä päivästä viimeisen 3 vuoden aikana. Sen avulla voit myös seurata reaaliaikaisia ​​kävijöitä.

ExactMetrics-hallintapaneeli

Tämän laajennuksen asentaminen on helppoa, kaikki mitä sinun on integroitava Google Analytics -profiilisi tähän laajennukseen. Kun tämä laajennus on valmis, se korostaa kaikki WordPress-kojelaudan liikennetiedot.

Ominaisuudet:

 • Voit seurata reaaliaikaisia ​​vierailijoita, hankintakanavia ja liikenteen lähteiden tietoja
 • Se tarjoaa sinulle istuntoja, orgaanisia hakuja, sivun katseluja, poistumisprosenttiraportteja
 • Sen avulla voit seurata tapahtumia, kuten latauksia, sähköposteja, lähteviä linkkejä, kumppanilinkkejä jne.
 • Tämä laajennus on täysin yhteensopiva useiden sivustojen verkkoasennusten kanssa
 • Se on täysin ilmainen

# 5 Google Analyticator

Google Analyticator

Google Analyticator on toinen ilmainen Google Analytics -laajennus WordPressille. Google Analyticator on erittäin yksinkertainen laajennus ja helppo asentaa. Tämä laajennus lisää useita widgettejä järjestelmänvalvojan alueelle sivustosi Analytics-tietojen näyttämiseksi. Se näyttää käyrän viimeisen 30 päivän kävijöistä, yhteenvedon sivuston käytöstä, sivun katselut, sivun / postin viittaajat, haut jne..

Sivutilastotiedoilla voit seurata kaikkia sivun linkkejä, tapahtumia, ladata linkkejä jne. 

Google Analytics -katsaus

Tämä laajennus tarjoaa sinulle yhden hienoimmista ominaisuuksista, joka on lyhytkoodit. Lyhykoodin [analytiikka] käyttäminen missä tahansa sivustosi sivustossa näyttääksesi analytiikkasi julkisesti tai voit käyttää alatunniste-widgetin lyhytkoodia [analytiikkalaskuri] päivittäisten sivun katselujen näyttämiseen. Laajennusasetuksesta voit ottaa Google Adsense ID: n seurata Adsensen tietoja.

Ominaisuudet:

 • Se tukee yleistä ja perinteistä analytiikkaa
 • Voit käyttää lyhytkoodia millä tahansa sivulla näyttääksesi analyysimme julkisesti
 • Tukisivuston nopeuden seuranta
 • Voi seurata sivun kokonaismäärää, viittauslähteitä, suosituimpia hakuja, poistumisprosentteja, ladata linkkien seurantaa jne.
 • Voit määrittää käyttäjäroolit, jotka näkevät hallintapaneelin widgetin
 • Mahdollisuus piilottaa Google UID -pudotusvalikko
 • Käännöksiä saatavilla

# 6 WP-tilastot

WP-tilastot

WP Statistics on ainoa käytettävissä oleva Google Analytics -laajennus WordPressille, joka ei riipu mistään ulkoisesta palvelusta. Joten sinun ei tarvitse integroida tätä laajennusta Google Analyticsiin. Tämä laajennus toimittaa sivustosi liikennetiedot kun olet aktivoinut sen.

Koska tämän laajennuksen ja Google Analyticsin välillä ei ole yhteyttä, joten tämä laajennus toimii matkalla. Plugin-asetuksesta voit tarkastella kaavioina esitettyjä tilastoja helposti. Se näyttää käyttäjien kokonaismäärän, käyntien kokonaismäärän, GeoIP: n, viittaajat, tilastot jne. Voit myös nähdä suosittujen hakukoneiden, kuten Google, Bing, DuckDuckGo, Yahoo, Yandex ja Baidu, hakukyselyiden ja uudelleenohjausten kokonaismäärät..

WP Tilastot -kartat

Tämän laajennuksen avulla voit saada sähköpostilla tavallisia liikenneraportteja, kuten online-käyttäjiä, sivujen näyttökertoja, kävijöitä yhteensä jne. Voit myös lisätä useita sähköposteja saadaksesi liikenneraportteja. 

Ominaisuudet:

 • Sinun ei tarvitse linkittää tätä laajennusta Google Analytics -palveluun
 • GeoIP-sijainti maittain ja interaktiivinen kartta vierailijoiden sijainnista
 • Katso hakukyselyt ja uudelleenohjaukset suosituilta hakukoneilta, kuten Google, Bing, Yahoo jne.
 • Lyhytkoodeja on saatavana sekä widgetteille että viesteille / sivuille
 • Hanki tilastot sähköpostiisi
 • Automaattiset päivitykset GeoIP-tietokantaan

# 7 WP-virtatilastot

WP-tilastot

WP Power Stats on toinen ilmainen Google Analytics -laajennus WordPressille. WP Power Stats toimii samalla tavalla kuin WP Statistics. Tämä laajennus on kevyt ja mukana on hienoja ominaisuuksia. Jos tarvitset vain perustiedot liikennetilastoista, kuten sivun katselut, laitteet, orgaaniset haut, selaimet, käyttöjärjestelmä, suosituimmat viestit jne., Tämä laajennus on hyvä vaihtoehto sinulle.

WP Power Stats Dashboard

Tämä laajennus ei vaadi Google Analytics -palvelua sen aktivoimiseksi, joten sinun on vain aktivoitava tämä laajennus aloittaaksesi. 

Ominaisuudet:

 • Erittäin kevyt ja helppo käyttää
 • Tämän laajennuksen aktivointiin ei tarvita kolmansia osapuolia
 • Hanki kaikki tilastosivun katselut, liikenteen lähteet, maantieteellinen sijainti, katsottu viesti järjestelmänvalvojan hallintapaneelissa
 • käännös saatavana

8. Jetpack

WP: n jetpack

Jetpack on all-in-one WordPress-laajennus, joka tarjoaa suojaus-, suorituskyky- ja sivustonhallintatyökaluja. Oletuksena Jetpack toimitetaan WordPress-asennuksilla.

Jetpackin avulla voit seurata sivustosi tilastoja. Kun olet asentanut tämän laajennuksen, siirry kohtaan jetpack> Sivustojen tilastot, sitten sinua pyydetään kirjautumaan sisään WordPress.com-tililläsi.

Jetpackin käytön aloittamiseksi sinun on linkitettävä WordPress.com-tilisi siihen. Aktivoinnin jälkeen voit nähdä näyttökertojen kokonaismäärän, viittausten kokonaismäärän ja suosituimmat viestit & sivut jne.

Lataa Jetpack-laajennus

johtopäätös

Google Analytics WordPressille on pakollinen laajennus, jos ylläpidät WordPress-blogia tai yrityssivustoa. Google Analytics -laajennus tarjoaa sinulle kaikki verkkosivustosi liikennetiedot, kuten kokonaissivun näyttökerrat, suosituimmat avainsanat, käyttäjän GEO-sijainti, viittausliikenne jne. Ja auttaa sinua kasvattamaan orgaanista liikennettäsi.

joka Google Analytics -laajennus WordPressille on suosikkisi, ilmoita siitä meille kommenttiosassa. 

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector