Cele mai bune 12 plugin-uri de securitate WordPress pentru a vă asigura site-ul

WordPress este cel mai popular sistem de gestionare a conținutului (CMS) și acum alimentează peste 30% din site-urile web din lume. În timp ce crește rapid, hackerii vizează mai ales site-urile WordPress. În calitate de proprietar al site-ului, nu doriți ca hackerii să vă distrugă site-ul. Niciun site web nu este 100% sigur, dar puteți întări întotdeauna securitatea site-ului dvs., de exemplu, puteți urmări ghidurile de securitate WordPress și puteți utiliza pluginuri de securitate WordPress pentru a monitoriza ce se întâmplă pe site-ul dvs..


WordPress în sine este o platformă sigură, iar dezvoltatorii apasă continuu actualizări pentru îmbunătățirea securității sale și adăugarea de funcții suplimentare. Dar instalarea de pluginuri sau teme pentru terțe părți face ca WordPress să fie vulnerabil. Potrivit Wordfence, cel mai obișnuit mod în care hackerii obțin acces neautorizat la un site WordPress este prin pluginuri.

2 (1)

Sursa imaginii: WordFence

Dacă cumva hackerii au acces la site-ul dvs. web, pot vedea cu ușurință fișierele site-ului, baza de date și pot distruge alte mii de site-uri web pe serverul web. Câteva zile în urmă, Securi a descoperit malware-ul SoakSoak, care a compromis peste 100.000+ site-uri WordPress prin exploatarea vulnerabilității într-un plugin. Odată ce un site web este hacked, de obicei, hackerii își lasă amprenta, astfel încât să poată reintra cu ușurință pe site-ul dvs. web, ceea ce este imposibil de detectat.

Din fericire, există diverse tipuri de plugin-uri de securitate WordPress disponibile care vă pot ajuta să detectați și să eliminați toți cei vulnerabili prezenți pe site-ul dvs. WordPress. Nu numai că, aceste plugin-uri de securitate îți pot proteja site-ul WordPress împotriva hackerilor, pot verifica dacă există malware pe site-ul tău, oprește atacul cu forțe brute, urmărește comportamentele vizitatorilor site-ului în timp real, blochează adresele IP spammy și multe altele. 

În acest articol, vom discuta despre cele mai bune 12 plugin-uri de securitate WordPress care vă vor ajuta să vă protejați site-ul de hackeri.

12 cele mai bune plugin-uri de securitate WordPress

Există multe servicii de securitate WordPress și plugin-uri disponibile, dar le alegem pe cele mai bune. Aceste plugin-uri de securitate oferă o gamă largă de caracteristici care vă vor proteja site-ul WordPress împotriva hackerilor.

Unele dintre pluginurile de securitate sunt gratuite și altele sunt plătite. Pluginurile pentru versiunea gratuită sunt dotate cu funcții foarte limitate și pentru a utiliza funcționalitatea completă, trebuie să faceți upgrade la versiunea plătită. Va fi nevoie de câțiva dolari pentru a face upgrade, dar știți că securitatea este cel mai important lucru al unui site web. Dacă sunteți cu adevărat serioși cu blogul și afacerile dvs. online, ar trebui să utilizați oricare dintre aceste plugin-uri de securitate astăzi.

1. Securi Securitate

Securi este unul dintre cele mai bune plugin-uri de securitate disponibile pentru WordPress. Acest plugin oferă o varietate de caracteristici de securitate care vă vor ajuta să împiedicați malware-ul să vă dăuneze site-ului, cum ar fi: auditul activității de securitate, monitorizarea integrității fișierelor, monitorizarea listei negre, acțiuni de securitate post-hack și multe altele.

Securi

Site-ul tău este piratat? Nu vă faceți griji. Securi este acolo pentru tine. Vă vor curăța site-ul hacked și vă vor restaura site-ul în doar câteva ore. Dacă site-ul dvs. a fost listat negru de către Google sau de orice companii antivirus, Securi vă va ajuta să eliminați avertismentele din lista neagră. Instrumentul lor puternic de detectare a programelor malware va elimina toate injecțiile de cod rău intenționate de pe site-ul dvs. web și din baza de date.

Cele mai bune caracteristici ale Securi:

  • Securi elimină malware-urile site-ului și previne apariția viitoarelor site-uri
  • Dacă site-ul dvs. a fost listat pe Google, Securi vă va ajuta să eliminați avertismentul pe lista neagră
  • Acesta va opri atacul de forță brută și atacul DDoS pe site-ul dvs.
  • Când sistemul lor detectează un bot sau un instrument hacker rău intenționat să atace site-ul dvs., acesta le blochează automat
  • Veți primi o notificare prin e-mail instantaneu dacă Securi detectează ceva greșit pe site-ul dvs. web
  • Dacă site-ul dvs. este atacat, Securi vă va ajuta să vă recuperați site-ul
  • Securi oferă certificat SSL gratuit pentru a vă asigura că toate datele sensibile sunt în siguranță
  • Cu instrumentele lor de securitate, oferă și performanțe ridicate CDN serviciu
  • Asistența lor pentru clienți este disponibilă 24 × 7 prin chat live, telefon și e-mail

2. Securitatea iTheme

iTheme Security fost cunoscut anterior ca Better WP Security este un alt excelent plugin de securitate WordPress. Pluginul de securitate iTheme oferă peste 30 de caracteristici de securitate pentru a vă proteja site-ul WordPress de atacuri rău intenționate. Folosind pluginul de securitate iTheme, puteți adăuga încercări de conectare limită în WordPress, astfel încât dacă cineva încearcă să se autentifice ghicind parola, acestea vor fi blocate automat. Este un bun exemplu de prevenire a atacurilor cu forțe brute.

Plugin de securitate iTheme

Dacă cineva poate accesa site-ul dvs. și încearcă să modifice sau să șteargă orice fișier, acest plugin vă va anunța instantaneu prin e-mail că ceva s-a schimbat pe site-ul dvs. Uneori, roboții răi verifică site-ul nostru pentru vulnerabilități și creează tone de 404 pagini de eroare, ceea ce este rău pentru site-ul dvs. SEO, pluginul de securitate iTheme va bloca automat acele adrese IP spammy.

Pluginul de securitate iTheme impune utilizatorilor WordPress să folosească o parolă puternică. Puteți modifica adresa URL de conectare WordPress implicită, astfel încât atacurile să nu știe unde să arate. În plus, puteți lua copie de rezervă a site-ului dvs. utilizând iTheme Security.

Acest plugin este freemium și îl puteți descărca din directorul pluginurilor WordPress.org. Puteți obține iTheme Security Pro dacă doriți să utilizați toate caracteristicile esențiale de securitate necesare pentru site-ul dvs. Pluginul pentru versiunea Pro costă 80 USD pentru 2 site-uri și ar fi o investiție grozavă pentru îmbunătățirea securității site-ului.

Cele mai bune caracteristici ale iTheme Security:

  • Securitatea iTheme monitorizează site-ul dvs. pentru a descărca malware în fiecare zi
  • Puteți adăuga Google reCaptcha la pagina dvs. de conectare, de înregistrare pentru a vă proteja site-ul de spameri
  • Puteți întări pagina de conectare adăugând un sistem de autentificare cu doi factori
  • Puteți urmări când utilizatorii editează conținut, se conectează și se deconectează
  • Securitatea iTheme previne atacul forțelor brute prin interzicerea utilizatorilor cu prea multe încercări de autentificare eșuate
  • Aplicați toate conturile utilizatorilor pentru a adăuga o parolă puternică
  • Puteți utiliza „modul oprit”, ceea ce înseamnă că, într-un anumit timp, utilizatorii nu ar putea să vă autentifice pe site
  • Îndepărtează informațiile despre antetul RSD și redenumește contul „admin”
  • și mult mai mult…

3. Securitate Malcare

MalCare este o soluție completă de securitate WordPress, care a necesitat peste 2 ani pentru a construi. A fost dezvoltat după analizarea a peste 240.000 de site-uri WordPress și folosește această informație colectivă pentru a proteja un site WordPress de malware, hackeri și restul. Cea mai bună parte – este bazată pe tehnologia AI care învață și îmbunătățește întotdeauna.

Malcare

MalCare vine cu o serie de caracteristici care arată că a fost conceput pentru a fi o soluție de securitate all-in-one. Cele mai importante două caracteristici sunt Scannerul și Cleaner. Scanerul automat MalCare detectează cele mai complicate și sub-radar malware. Acesta a folosit peste 100 de semnale pentru a se asigura că niciun malware nu ocolește ceasul. Cleaner elimină malware-ul imediat ce sunt identificați.

Cele mai bune caracteristici ale Malcare Security:

  • Un scaner puternic care detectează programe malware noi și complexe.
  • Un program de curățare ușor de utilizat care anihilează toate urmele de malware.
  • Un firewall care interzice adresele IP proaste și previne încercările de autentificare rău intenționate de către roboți.
  • Gestionați utilizatorii și actualizați pluginuri, teme, WordPress Core a mai multor site-uri web dintr-un singur tablou de bord.
  • Alb-labelingMalCare vă permite să vă prezentați serviciul sub propria dvs. marcă strălucitoare. Raportarea clienților ajută la generarea de rapoarte detaliate de securitate.
  • Și Backups obișnuite (alimentate de BlogVault) vă oferă acces la până la 365 de zile de copii de rezervă.

4. SecuPress

SecuPress este nou lansat plugin de securitate WordPress care are peste 10.000 de instalări active și continuă să crească. Ca și alte plugin-uri de securitate WordPress, are o mulțime de funcții utile. Acest plugin vine cu o interfață de interconectare curată și frumoasă care vă prezintă tot felul de detalii de securitate.

SecuPress

SecuPress este un plugin de securitate freemium pentru WordPress, iar pluginul pentru versiune gratuită include Protecția cheilor de securitate, IP-urile blocate, Prefixul bazelor de date Schimbare, Firewall-ul de bază, Accesul la forțe brute etc. Dacă nu aveți timp pentru a rula scanări săptămânale, puteți programa scanarea cu SecuPress Pro.

Folosind SecuPress puteți rula un audit de securitate al site-ului dvs. WordPress, iar pluginul poate rezolva problemele pentru dvs. Verifică aproape tot felul de puncte de securitate și vă întreabă ce măsuri trebuie întreprinse. De asemenea, adaugă autentificare în doi factori la pagina de conectare. Detectează temele și pluginurile dvs. WordPress instalate care sunt vulnerabile sau includ cod rău intenționat. Dacă consideră că este ceva rău, vă va trimite o alertă prin e-mail.

Cele mai bune caracteristici ale pluginului SecuPress Security:

  • SecuPress scanează site-ul dvs. în mod regulat
  • Are un firewall puternic care oprește tot felul de solicitări primite
  • Îți protejează cheile de securitate și blochează roboții răi
  • Acesta detectează temele și pluginurile dvs. WordPress pentru coduri rău intenționate
  • Puteți să vă creați propriul audit de securitate și să remediați problemele care sunt importante
  • Puteți adăuga 2FA pe pagina dvs. de conectare
  • Acest plugin vă permite să faceți backup pentru baza de date și fișierele dvs. și vă permite să le descărcați
  • Puteți programa scanarea și backup-ul programelor malware

5. Securitate Wordfence

Wordfence este cel mai popular plugin de securitate WordPress. Are peste 2+ milioane de instalări active și plugin cu cea mai bună evaluare. Ca și alte plugin-uri de securitate WordPress, Wordfence adaugă firewall-ul pentru aplicații web care detectează și blochează traficul rău intenționat. Instrumentul lor puternic de scaner malware verifică fișierele principale ale site-ului, tema și fișierele plugin-uri și dacă detectează orice cod rău intenționat din partea dvs., vă trimite instant o notificare prin e-mail.

Plugin de securitate Wordfence

Cu Wordfence, puteți monitoriza traficul în direct al site-ului dvs., încercări de hack-uri, inclusiv originea, adresa IP, ce și cât timp petrec pe site-ul dvs. etc. Versiunea lor gratuită Plug-ul Wordfence vine cu funcția de filtru spam comentariu, cum este Akismet. De asemenea, vă protejează site-ul împotriva atacurilor de forțe brute prin limitarea încercărilor de autentificare.

Wordfence este un plugin freemium. Cu pluginul pentru versiune gratuită, veți obține firewall-ul pentru aplicații web, scanerul malware, veți vedea încercările de intruziune blocate și câteva alte funcții. Pluginul versiunii premium va costa 8,25 USD pe lună și veți obține funcții de securitate mai puternice, cum ar fi hrana de apărare a firului în timp real, blocarea țării, autentificarea cu doi factori etc..

Cele mai bune caracteristici ale securității Wordfence:

  • Firewall-ul lor de aplicații web blochează traficul rău intenționat
  • Puteți vedea actualizări de semnătură malware în timp real din fluxul de apărare a thread-ului
  • Dacă cineva a făcut modificări pe site-ul dvs., Wordfence verifică toate fișierele, inclusiv plugin-urile și temele cu versiunea originală și vă anunță prin e-mail
  • Îți monitorizează site-ul în fiecare zi pentru probleme de securitate cunoscute și îți trimite o alertă dacă este ceva suspect
  • Puteți verifica dacă site-ul dvs. a fost inclus pe lista neagră pentru activități dăunătoare
  • Dacă vreun IP de site adună spam, puteți obține informații IP detaliate și interzice adresa IP

Încercați Wordfence Security Plugin

6. Securitate All WP & Firewall

Securitate All In One WP este un alt excelent plugin de securitate WordPress și este complet gratuit. Deși este 100% gratuit, dar oferă multe funcții avansate de securitate. Pluginul All In One Security folosește un sistem de clasificare a punctelor de securitate și vă permite să știți ce funcție de securitate trebuie să activați. Firewall-ul lor de securitate este clasificat în 3 niveluri și puteți aplica oricare dintre aceste reguli de firewall în funcție de nevoile dvs.. 

All in One WP Security Plugin

Acest plugin detectează dacă un utilizator folosește numele de utilizator „admin” implicit și vă ajută să treceți la o valoare dorită. La fel ca securitatea iTheme, instrumentul de rezistență al parolei vă permite utilizatorilor dvs. și utilizatorilor să utilizați o parolă puternică. Când utilizatorii ajung la o serie de încercări de conectare eșuate, acest plugin blochează instantaneu acele adrese IP și veți fi înștiințat. Din tabloul de bord WordPress, puteți vizualiza în detaliu o listă de utilizatori blocați. Dacă nu doriți ca utilizatorii dvs. să fie conectați, puteți forța să vă deconectați toți utilizatorii. Puteți chiar să monitorizați activitatea tuturor utilizatorilor dvs..

Dacă un hacker primește acces neautorizat la site-ul dvs. WordPress și schimbă ceva, instrumentul scanerului de detectare a fișierelor va avertiza că un fișier a fost schimbat de cineva. Apoi vă puteți autentifica pe site-ul dvs. și puteți vedea care au fost modificările.

Cele mai bune caracteristici ale securității All W One & Firewall

  • Securitatea și firewall-ul lor utilizează un strat de securitate pe mai multe niveluri, astfel încât să puteți aplica orice reguli de firewall la nivel fără a vă încălca site-ul
  • Acest plugin detectează dacă un utilizator folosește un nume de utilizator și o parolă foarte comune, ușor de ghicit
  • Funcția de blocare a datelor de conectare interzice toate adresele IP care provoacă atacuri de forță brută
  • Adăugați captcha la pagina de autentificare și ați uitat formularul de parolă
  • Puteți modifica prefixul WP implicit
  • Acesta adaugă o protecție suplimentară a stratului la codul dvs. PHP, dezactivând opțiunea de editare a fișierelor din tabloul de bord WordPress
  • Dacă doriți să vă protejați conținutul împotriva furtului de conținut, puteți dezactiva cu ușurință clic-ul dreapta al mouse-ului
  • și mult mai mult…

Încercați totul într-un singur plugin de securitate

7. Google Authenticator – Autentificare cu doi factori

Utilizând autentificarea cu doi factori, adăugați un strat suplimentar de protecție la autentificarea dvs. WordPress de la atacatori. Dacă pluginul dvs. de securitate WordPress nu oferă autentificare în doi factori, atunci vă recomand acest plugin.

Dacă ați utilizat alte servicii Google care necesită verificare în doi pași, știți deja cum funcționează acest proces. După instalarea pluginului Google Authenticator WordPress, trebuie să îl configurați și să selectați orice metodă de autentificare cu doi factori pe care doriți să o utilizați. După aceea, deconectați-vă de pe tabloul de bord WordPress și de la următoarea autentificare, vi se va cere să utilizați aplicația mobilă autentificator Google pentru conectare. 

Autentificator Google

Versiunea gratuită Plugin Google autentificator vine cu diferite metode de autentificare, cum ar fi Google Authenticator, cod QR, notificare push, jeton soft, întrebări de securitate, OTP prin SMS etc. Puteți seta mai multe opțiuni de autentificare și puteți redirecționa utilizatorii după conectare.

Pluginul pentru versiunea premium este dotat cu funcții mai utile și îl puteți utiliza pentru site-ul dvs. multis. Puteți alege diferite metode de autentificare pentru utilizatori.

Cele mai bune funcții ale Google Authenticator

  • Acest plugin adaugă autentificarea cu doi factori în timpul autentificării
  • Diferite metode de autentificare disponibile
  • Mai multe opțiuni de conectare disponibile
  • Mai multe site-uri acceptate
  • Puteți alege orice metodă de autentificare specifică pentru utilizatori
  • OTP prin e-mail, OTP prin SMS, verificare prin e-mail disponibilă

Încercați Google Authenticator Plugin

8. Grătar: blocați interogări incorecte

Blocați interogări incorecte este un excelent plugin de securitate WordPress care vă protejează site-ul de solicitări URL rău intenționate. BBQ scanează traficul de intrare și blochează automat toate solicitările rău intenționate, cum ar fi eval (, base64_ și alte șiruri de solicitări lungi). 

Blocați solicitările rele

Spre deosebire de alte plugin-uri de securitate WordPress, nu necesită nicio configurare suplimentară. Asta înseamnă că după instalarea acestui plugin, acesta va începe propria lucrare. Acest plugin este disponibil atât în ​​versiunea gratuită, cât și în cea premium. Pluginul pentru versiuni plătite oferă o mai bună securitate și control. Utilizarea BBQ pro versiunen plugin, puteți personaliza complet firewallul site-ului dvs., puteți dezactiva BBQ pentru utilizatorii autentificați, setați propriul cod de stare, puteți adăuga / edita / elimina cu ușurință orice reguli etc.. 

Pluginul pentru versiunea Pro costă doar 20 USD și include toate caracteristicile și veți primi actualizări de viață și suport de bază.

Cele mai bune caracteristici ale interogărilor greșite din bloc

  • Acest plugin este ușor de utilizat și nu necesită nicio configurație
  • Scanează tot traficul de intrare și blochează solicitările proaste
  • De asemenea, blochează atacurile de injecție SQL
  • Folosește protecție avansată pentru firewall 5G, 6G
  • Compatibil cu alte plugin-uri de securitate WordPress

9. IP Geo Block

Pe măsură ce site-ul dvs. crește, există multe moduri în care hackerii încearcă să intre în conflict cu site-ul dvs. pentru a obține acces neautorizat la site-ul dvs. web. Hackerul folosește de obicei diferite adrese IP pentru a rula atacul cu forțe brute și, în mod normal, este greu de detectat. Deci vine aici IP Geo Block Plugin WordPress.

Acest plugin protejează site-ul dvs. împotriva atacului de pe formularul de autentificare, XML-RPC și zona de administrare a site-ului. De asemenea, blochează spam-ul de comentarii, trackbacks-urile și spam-ul pingbacks, atacul sever din județele nedorite.

IP Geo Block

Dacă vindeți produse online într-o zonă locală și nu doriți alte vizitatori, atunci puteți bloca alte țări folosind acest plugin. Acest plugin utilizează funcția „WordPress-Zero Day Exploit Prevention”, ceea ce înseamnă că dacă pluginul detectează orice acces rău la site-ul dvs., le va bloca chiar și din țările permise. Acest plugin are, de asemenea, funcționalitate pentru a bloca anumite tipuri de atac, cum ar fi CSRF, SQLi și detectează, de asemenea, dacă plugin-ul dvs. conține vulnerabilitate.

Cele mai bune caracteristici ale IP Geo Block

  • Protejează formularul de autentificare și XML-RPC împotriva atacurilor de forță brută
  • Folosește funcția WordPress-Zero Day Exploit Prevention și poate bloca orice acces rău intenționat chiar și din țările permise
  • Puteți bloca anumite țări
  • De asemenea, blochează roboții răi și crawler-uri

Încercați IP Geo Block Plugin

10. Ascunde-mi WordPress-ul

Pagina de conectare este una dintre părțile importante ale unui site web, deoarece hackerii îl vizează în cea mai mare parte. Pentru a vă asigura pagina de conectare, puteți ascunde adresa URL de conectare a administratorului WordPress, astfel încât atacatorii să nu poată găsi unde să verifice.

Ascunde WordPress-ul meu este un bun plugin de securitate WordPress care protejează site-ul dvs. web ascunzând admin și WordPress URL-urile de conectare împotriva roboților. Pluginul pentru versiunea gratuită vine cu funcții foarte limitate și nu funcționează pentru mai multe site-uri. Pluginul pentru versiunea Pro costă 23 USD și include multe alte funcții de securitate.

Ascunde WordPress-ul meu

Folosind acest plugin, puteți modifica pluginul și numele temei. Puteți crea o cale personalizată a WordPress-ului dvs. include, conținut, încărcări etc. În acest fel, hackerii nu vor putea afla dacă utilizați WordPress sau nu. Este, de asemenea, nedetectabil pe tema WordPress și instrumentul de verificare a pluginurilor.

Cele mai bune caracteristici ale Hide My WP:

  • Puteți modifica adresele wp-admin și wp-login
  • Puteți schimba aleatoriu numele de pluginuri și teme
  • Puteți crea o cale personalizată a plugin-urilor dvs. WordPress, teme, încărcări, categorii
  • Poate ascunde clasele wp-image și wp-post
  • Dezactivează scripturile manifeste WLW, accesul API Rest
  • Împiedică site-ul dvs. de atacuri de forță brută, atacuri de injecție SQL și scripturi cross-site

Încercați să ascundeți programul meu WordPress PRO

11. WPS Ascunde autentificare

Hackerul de multe ori folosește pagina noastră de conectare pentru a rula atacul de forță brută unde încearcă diferite combinații de „nume de utilizator” și „parolă” pentru a avea acces la site-ul nostru. Dacă parola este slabă și utilizează numele de utilizator „admin” implicit, site-ul tău poate fi hacked cu ușurință. În primul rând, ar trebui să vă schimbați numele de utilizator de administrator implicit și să folosiți o parolă complexă. Un alt mod în care vă puteți securiza pagina de conectare este ascunzând-o. 

WPS Ascunde autentificare

Schimbând sau ascunzând pagina dvs. de conectare WordPress, atacatorii nu vor putea găsi pagina dvs. de conectare. Adresa implicită de autentificare WordPress este „domain.com/wp-admin” și puteți modifica adresa URL la orice doriți, de exemplu, „domain.com/my$$site6”. Dar întotdeauna trebuie să vă amintiți noul URL de conectare WordPress sau îl puteți scrie în altă parte.

Cele mai bune caracteristici ale WPS Ascundeți conectarea:

  • Puteți modifica cu ușurință adresa de conectare WordPress
  • Îți oprește site-ul de atacuri de forță brută

Descarcă WPS Hide Login

12. Anteturi HTTP

Antet HTTP

În wordpress, există unele antete pentru a comunica cu serverul și browserul. Antetul spune serverelor cum să obțină raportul și browserul cum să afișeze raportul și să răspundă cu date. De exemplu, aveți un formular web și la final, aveți un buton numit SUBMIT. Dacă funcționează cu JavaScript și dacă etichetele javascript sunt prezente în anteturile HTTP, atunci cu câteva metode, hackerii pot schimba acțiunea butonului.

Folosind pluginul HTTP Headers WordPress, puteți controla toate anteturile HTTP returnate de blogul sau site-ul dvs. web. Acest plugin este complet gratuit și puteți personaliza așa cum doriți.

Descărcați pluginul pentru anteturile HTTP

Concluzie

Plugin-urile de securitate sunt esențiale atunci când vine vorba despre securitatea WordPress. Folosind un plugin de securitate WordPress, monitorizează site-ul nostru tot timpul și detectează dacă ceva nu este în regulă pe site-ul nostru. De asemenea, previne atacurile cele mai frecvente, cum ar fi atacurile cu forțe brute, atacurile DDoS, atacurile XML-RPC etc. Nu știm ce plugin sau temă conține vulnerabile și, în mod normal, nu îl putem detecta. Dar un plugin de securitate îl poate detecta cu ușurință și vă permite să știți printr-o notificare prin e-mail.

În plus, dacă executați un blog multi-autor sau un site de afaceri unde autorii sau editorii au privilegiul de a publica, edita sau șterge articole. Nu poți înțelege dacă un utilizator care încearcă să-ți pirateze site-ul sau care este activitatea lui. Dar un plugin bun de securitate WordPress poate monitoriza cu ușurință tot ce se întâmplă pe site-ul dvs..

În acest articol am discutat despre cele mai bune 12 plugin-uri de securitate WordPress care vă pot ajuta să vă asigurați site-ul. Nu trebuie să folosiți toate pluginurile. Dar puteți încerca oricare dintre ele și, dacă doriți, rămâneți cu pluginul. Va fi mai bine dacă treceți la plugin-ul pentru versiunea premium, deoarece oferă mai multe caracteristici de securitate și suport.

Folosind WordPress? Ce pluginuri de securitate WordPress utilizați? Mi-a lipsit un plugin de menționat? Spuneți-ne în secțiunea de comentarii. Dacă găsiți acest articol util, împărtășiți-l cu prietenii dvs..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map