Cele mai bune 20 de pluginuri WordPress 2017: esențiale pentru bloggerii profesioniști

Dacă recent ați început un blog folosind WordPress, atunci a devenit o mare durere de cap Cele mai bune plugin-uri WordPress. Deoarece WordPress conține aproape 48.000 de plugin-uri și este greu de găsit care este perfect pentru site-ul dvs. Acesta este motivul pentru care am colectat câteva plugin-uri WordPress cele mai utile și comune, esențiale pentru fiecare proprietar de site-uri web.


Instalarea prea multor pluginuri creează semnificativ tensiuni în baza de date, ceea ce crește timpul de încărcare a site-ului. Așadar, pentru a vă menține optimizat site-ul, eliminați pluginurile inutile și de multe ori Curățați baza de date WordPress. În acest articol, am enumerat 20 Cele mai bune plugin-uri WordPress care sunt esențiale pentru fiecare blogger profesionist.

[clickToTweet tweet = ”” 20 cele mai bune plugin-uri WordPress pentru bloggerii profesioniști ”” quote = ”” 20 cele mai bune plugin-uri WordPress pentru bloggerii profesioniști ”” theme = ”style3 ″]

20 cele mai bune plugin-uri WordPress (expert ales)

# 1 Yoast SEO

Plugin WordPress Yoast

Yoast este cel mai bun Plugin SEO pentru WordPress. Dacă ați început recent un blog, atunci acest plugin vă ajută să vă clasificați site-ul pe motoarele de căutare. După activare, trebuie să configurați acest plugin.

Acest plugin vă permite să generați sitemap XML, care este necesar pentru trimiterea sitemap-ului blogului dvs. în Google Search Console. De asemenea, puteți modifica structura site-ului dvs. din setările pluginului.

În plus, previzualizarea fragmentului dvs. vă ajută să vă îmbunătățiți conținutul SEO prietenos. De exemplu, vă va arăta că titlul postării dvs. este prea lung sau prea scurt, indiferent dacă meta descrierea dvs. are sens în contextul rezultatului căutării și că Cuvinte cheie focus că doriți să vă clasificați pe Motoarele de căutare. Deci, acest plugin WordPress demn pentru site-ul dvs. și foarte recomandat.

# 2 Akismet

Pluginuri WordPress

Dacă verificați secțiunea dvs. de comentarii în WordPress, veți vedea că sunt multe comentarii care trebuie aprobate. Poate sunteți foarte fericiți pentru că primiți comentarii pe site-ul dvs. Dar, de fapt, 99% comentarii sunt spam. Încearcă să obțină backlinks de pe site-ul dvs. Deci, aici vine Plugin Akismet a preveni Comentarii SPAM pentru site-ul WordPress.

După instalarea Akismet, trebuie să vă autentificați cu contul dvs. WordPress.com necesar pentru activare. Atunci trebuie să o configurați. Iată un tutorial Cum să configurați pluginul Akismet.

Acum puteți vedea că acele comentarii sunt marcate ca SPAM. Akismet verifică comentariile dvs. împotriva serviciului web Akismet pentru a vedea dacă par sau nu spam și vă permite să revizuiți spamul. Îl puteți observa sub ecranul „Comentarii” al blogului dvs..

# 3 Page Builder de SiteOrigin

Page Builder de SiteOrigin

Page Builder de SiteOrigin este cel mai popular plugin de construire de pagini în WordPress. Vă permite să creați pagini de destinație uimitoare și nu aveți nevoie de abilități de codare pentru acest lucru. Acest plugin vine cu un pachet de pachete care oferă mai multe opțiuni.

Acest plugin funcționează pe postări, pagini și acceptă, de asemenea, editarea live. Acest instrument vă permite să vedeți conținutul dvs. și să editați widget-uri în timp real. În plus, funcționează cu widget-uri WordPress standard și vă oferă opțiuni de widget suplimentare, pe care le găsiți întotdeauna widgetul de care aveți nevoie.

# 4 Jetpack

jetpack

jetpack este unul dintre Cele mai bune plugin-uri WordPress. Când instalați WordPress pentru prima dată, veți vedea că există deja două pluginuri instalate. Jetpack este unul dintre ele și are peste 1 milion de instalări active. 

Este singurul plugin care vine cu mai multe caracteristici. Majoritatea utilizatorilor îl numesc plugin „All in One”, deoarece vă oferă:

 • Statistici și analize ale site-ului
 • pot evidenția postări conexe
 • vă poate proteja site-ul împotriva atacului de forță brută
 • poate monitoriza timpul de inactivitate și monitorizarea uptime
 • Abonamente prin e-mail
 • si multe altele…

Din opțiunea de distribuire automată, puteți să vă conectați site-ul la Facebook, Twitter, Google+, Linkedin etc, astfel încât, atunci când publicați o nouă postare, să partajeze automat postarea dvs. de blog la acele site-uri sociale.

Deși majoritatea funcțiilor și serviciilor Jetpack sunt gratuite, oferă și funcții plătite. Funcțiile plătite includ servicii avansate de securitate și backup, găzduire video, monetizare site, instrumente SEO avansate etc.

# 5 W3 Cache totală

W3 Cache totală

Cu o gazdă web bună, trebuie să aveți nevoie de un plug-in Caching. Un cache este o zonă de stocare temporară care stochează fișierele dvs. statice care includ HTML, CSS, JavaScript, Imagini etc. Aceste pagini web sunt stocate pe hard disk într-un subdirector cache. Deci, atunci când un utilizator îți revizuiește site-ul, browserul tău primește acele fișiere din cache, mai degrabă decât de pe serverul original. În acest fel vă puteți salva lățimea de bandă și, de asemenea, crește viteza de încărcare a site-ului.

W3 Total Cache este unul dintre Cele mai bune plugin-uri WordPress. Îmbunătățește SEO și experiența utilizatorului site-ului dvs. prin creșterea performanței site-ului. Cu integrarea rețelei de livrare a conținutului (CDN), puteți accelera site-ul dvs. cu ușurință. În plus, Minimizează HTML-ul, CSS-ul și JavaScript, permite caching-ul browserului, cache-ul bazei de date etc.

W3 Total Cache vine cu o mulțime de caracteristici, astfel încât configurarea corectă este cam dificilă. Citiți acest tutorial despre Cum să configurați W3 Total Cache.

# 6 Verificator de legături sparte

Verificator de legături stricate

Plugin de verificare a legăturilor sparte scanează-ți site-ul pentru a găsi link-uri sparte. De exemplu, postarea dvs. de blog conține link-uri și imagini externe. Așadar, uneori, imaginile sunt corupte și linkurile devin invalide, atunci acest plugin vă va evidenția legăturile sparte și este sursa.

Monitorizează legăturile din postările, paginile, comentariile, blogroll-ul și câmpurile personalizate și detectează linkurile care nu funcționează, imaginile lipsă și redirecționările. Apoi, vă notifică fie prin intermediul tabloul de bord, fie prin e-mail.

Ca link-uri sparte sau lipsă rău pentru SEO, deci folosind acest plugin puteți rescrie acele URL-uri lipsă și împiedicați motoarele de căutare să urmeze legături rupte.

Tabloul de bord Google Analytics pentru WP

Tabloul de bord Google Analytics pentru WP

Tabloul de bord Google Analytics pentru pluginul WP vă permite să urmăriți ușor traficul site-ului dvs. După instalarea acestui plugin, veți obține toate detaliile traficului în tabloul de bord WordPress. Folosind acest plugin, puteți monitoriza numărul de vizitatori în timp real, sursele de trafic, GEO locații, trimiteri, vizualizări pe pagini, rata de respingere etc.

Acest plugin este complet gratuit și funcționează la fel ca orice alte instrumente plătite. Pe lângă tabloul de bord, puteți verifica sesiuni, utilizatori, rata de respingere, căutare organică, pagină / sesiune și toate detaliile traficului din ultimele 30 de zile, chiar și până la 3 ani. Astfel, puteți verifica traficul site-ului dvs. din ultimii 3 ani cu un singur clic.

Tabloul de bord al pluginului este complet opțional și poate fi integrat ușor cu codul Google Analytics. Astfel, puteți monitoriza statisticile site-ului dvs. fără a deschide nicio filă în browser.

# 8 Forme Ninja

Forme Ninja

Vrei să faci frumos Formulare de contact? Apoi Ninja Forms este o opțiune bună pentru tine. Este complet gratuit și puteți crea un număr nelimitat de formulare. Puteți construi formulare în câteva minute folosind creatorul lor puternic de formulare drag-and-drop.

Acest formular vine însoțit de cele mai populare suplimente, care sunt disponibile în versiunea Pro a pluginului. De asemenea, puteți importa / exporta formularul din setările pluginului și puteți vedea trimiterea totală a formularului. Puteți utiliza coduri scurte sau introduceți formulare direct în postările / paginile dvs. pentru a afișa formularele de contact. Pentru a utiliza reCAPTCHA, trebuie să obțineți cheia site-ului și cheia secretă Google reCAPTCHA.

# 9 bbpress

bbPress

bbpress este a forum care face pluginul WordPress. bbpress este un plugin foarte simplu și ușor, care funcționează pe orice hosting comun. Acest plugin vine de asemenea cu teme proprii și pluginuri precum WordPress.

Puteți construi orice fel de forum folosind bbpress. De exemplu, puteți construi un forum precum WordPress.org. Dar dacă doriți un forum pentru o comunitate mai mare, atunci phpBB, myBB va fi bun. Verificați cum să integrați forumul în WordPress.

Securitatea # 10 Securi

Securi Security

Securi este unul dintre cele mai puternice plugin-uri de securitate pentru WordPress. Împiedică site-ul dvs. de atacuri de forță brută, atacuri DDoS. Securi vă păstrează site-ul 24 × 7 în siguranță prin scanerul lor puternic malware și securizarea securizării.

Serviciul Securi este gratuit pentru toți utilizatorii WordPress. Cele șapte caracteristici cheie de securitate ale acestora sunt: ​​jurnalul de audit al activității de securitate, monitorizarea integrității fișierelor, scanarea malware-ului la distanță, monitorizarea listei negre, întărirea securității efective, acțiunile de securitate post-hack, notificările de securitate.

# 11 Război social

Război social

Războiul social este cele mai bune plugin-uri de partajare socială a WordPress. Social Warfare vă permite să partajați conținutul dvs. de pagină / postare pe site-urile de rețele sociale într-un mod mai bun, care să obțină mai multe partajări și să conducă mai mult trafic.

Este foarte fulger rapid și foarte personalizabil plugin de share social care se încarcă rapid pe site-ul dvs. Puteți adăuga un buton de partajare socială pe pagina dvs., postare și partea stângă care atrage vizitatorii dvs. pentru a partaja.

Această versiune gratuită a pluginului oferă funcții limitate, dar versiunea plătită vă va oferi opțiuni avansate de partajare.

Obțineți versiunea gratuită Obțineți versiunea plătită

# 12 Tabelul de prețuri de Supsystic

Tabelul de prețuri de Supsystic

Tabelul de prețuri de Supsystic vă permite să creați tabele de prețuri receptive sau tabel comparativ în WordPress. Este livrat cu un constructor de tabele drag and drop care vă ajută să creați orice fel de tabel de prețuri fără probleme.

Puteți utiliza un alt tip de șablon de tabel și puteți crea tabele, coloane și rânduri cu prețuri nelimitate. Mai multe butoane, text, stiluri CSS disponibile pentru orice listă de prețuri și pot fi integrate tabele de prețuri utilizând coduri scurte.

# 13 BJ Lazy Load

Sarcina BJ Lazy

BJ Lazy Load este unul dintre cele mai bune plugin-uri WordPress Lazy Loading. Acesta încarcă toate imaginile site-ului dvs., deoarece devine vizibil în fereastra browserului atunci când vizitatorul derulează pagina. Astfel puteți salva lățimea de bandă a serverului și îmbunătăți viteza de încărcare a site-ului.

Acest plugin funcționează orice tip de site. Îl puteți aplica pe conținutul paginii, imagini, miniaturi post, Gravatars etc. În cazul în care acest plugin nu funcționează corect, puteți utiliza un alt plugin de încărcare Lazy.

# 14 Redirecție

Redirectionarea

Redirectionarea este cel mai bun plugin pentru gestionarea a 301 redirecții. Uneori, când actualizați orice adresă URL, atunci veți primi, probabil, eroare de pagină care nu a fost găsită. Deci, în acest caz, puteți redirecționa cu ușurință toate 404 – 301, ceea ce înseamnă redirecționarea adresei URL vechi către o adresă URL nouă.

În cazul în care primiți prea multe erori 404, le puteți „repara pe pagina de eroare 404 care nu a fost găsită” imediat.

# 15 importator WordPress

Importator WordPress

Dacă doriți să importați sau mutați postările, paginile către un nou site WordPress, puteți face asta folosind Plugin WordPress Importator. Vă permite să importați postări, pagini, comentarii, câmpuri personalizate, categorii, etichete și multe altele dintr-un fișier de export WordPress.

# 16 BackupBuddy

Backupbuddy

Backupbuddy se ocupă de dvs. Copie de rezervă WordPress. Puteți crea o copie de rezervă completă sau doar o copie de rezervă a bazei de date și restaurați-le din nou.

BackupBuddy oferă, de asemenea, programe de rezervă, destinații la distanță, migrare a site-ului etc. Cu Backupbuddy, puteți face backup sau restaura orice fișier individual în timp real. În plus, puteți stoca fișierele de rezervă pe orice spațiu de stocare online, cum ar fi Google Drive, Dropbox etc.

# 17 WP Sweep

WP Sweep

WP Sweep Curata ta Baza de date WordPress prin eliminarea tabelelor inutile de baze de date, revizii, comentarii șterse, comentarii neaprobate, comentarii spam și multe altele. Cu aceasta, puteți optimiza, de asemenea, baza de date WordPress care vă ajută să vă încărcați site-ul mai rapid.

Vedeți, Cum să optimizați baza de date WordPress utilizând WP Sweep.

Slider # 18 de Soliloquy

Monolog

Dacă căutați Cel mai bun plugin pentru slider WordPress, atunci Soliloquy este cea mai bună opțiune pentru tine. Cu dragul & Renunțați la creatorul de glisante responsive, puteți crea un glisor de imagine frumos cu doar câteva clicuri.

Slider-ul Soliloquy este 100% receptiv și mobil-friendly. Puteți personaliza cu ușurință glisorul Soliloquy cu șabloanele încorporate sau puteți crea propriul dvs. De asemenea, funcționează excelent pe site-urile WooCommerce și puteți crea glisiere de produse frumoase pentru magazinul dvs..

# 19 MailMunch

MailMunch

Mailmunch este cel mai bun liber Plugin WordPress pentru a obține mai mulți abonați de e-mail. Cu formularele frumoase de înscriere, puteți adăuga cu ușurință widget-ului din bara laterală. Poate fi integrat cu serviciile de marketing prin e-mail MailChimp, Constant Contact, AWeber, Monitor de campanie.

Acestea oferă patru tipuri diferite de formulare opt-in, adică popup, încorporate, bara superioară, caseta de defilare și bara laterală. Formularul MailMunch vine cu teme frumoase personalizabile care vă fac formularele mai uimitoare. Din tabloul de bord, puteți rula testul A / B și puteți vedea analize și statistici pentru abonamente prin e-mail pentru toate timpurile.

# 20 Autentificare cu doi factori clef
Autentificare cu doi factori

Autentificarea cu doi factori Clef furnizează fără parolă, autentificare cu doi factori care este extrem de sigur și plăcut de utilizat. Este foarte util dacă nu vă puteți aminti parola site-ului dvs., chiar dacă modificați frecvent parola.

Prin urmare, folosind acest plugin, vă puteți autentifica pe site-ul dvs. cu ajutorul telefonului. Trebuie doar să descărcați aplicația de telefon din magazinul de joacă sau Apple Store. Apoi vă puteți autentifica pe site-ul dvs. printr-o bară de scanare.

Aplicația lor mobilă Clef oferă o autentificare cu doi factori fără parolă, care este extrem de sigură și plăcută de utilizat. Nu este necesar să instalați niciun software pentru terțe părți, ci folosiți telefonul smartphone pentru a vă permite să vă conectați conectare / oprire unică caracteristică, vă puteți deconecta de pe toate site-urile dvs. cu un singur clic și puteți programa o dată pentru a vă deconecta automat atunci când ați terminat de lucru.

Concluzie

În acest tutorial, am creat o listă de 20 Cele mai bune plugin-uri WordPress asta trebuie să aibă pe site-ul tău. Este obișnuit ca noii utilizatori WordPress să aibă mai puțin idee despre pluginul pe care ar trebui să-l folosească sau nu ar trebui. Astfel, fișierele inutile ale pluginului sunt stocate în baza de date și fac ca site-ul dvs. să fie ceva mai lent. Acesta este motivul pentru care am sugerat 20 de cele mai bune plugin-uri WordPress

Acesta este motivul pentru care am sugerat 20 Cele mai bune plugin-uri WordPress care sunt utile pentru site-ul dvs. Dacă instalați prea multe pluginuri pe site-ul dvs., site-ul dvs. primește o mulțime de încărcare în același timp și acest lucru provoacă încărcare lentă a paginii. Așadar, întotdeauna trebuie să încercați să păstrați un număr minim de plugin-uri, ceea ce va fi bun pentru site-ul dvs..

Sper că această listă „Cele mai bune pluginuri WordPress” vă ajută să vă găsiți pluginul necesar. Dacă aveți întrebări cu privire la orice plugin-uri WordPress, vă rugăm să ne informați printr-un comentariu. De asemenea, suntem disponibili pe Facebook, Stare de nervozitate, Google+.

În legătură cu o postare,

 • Cel mai bun Gazduire Partajată pentru WordPress
 • 7 cea mai bună temă WordPress premium pentru bloggeri
 • Cum să adăugați CloudFlare CDN pentru site-ul dvs. WordPress GRATUIT
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map