Cum să adăugați efectul de ninsori pe site-ul WordPress

Cum să adăugați efectul ninsorii în WordPress


Se apropie Crăciunul și poate că ați început deja să vă doriți familiilor, prietenilor și altora. Deci de ce nu cititorilor dvs. de blog? Este timpul să adăugați efectul căderii de zăpadă pe site-ul dvs. WordPress. 

Trebuie să observați că mulți proprietari de site-uri web au adăugat deja efect de cădere a zăpezii pe blogul lor. Arată mișto, nu-i așa? Deci, dacă rulați un blog WordPress, atunci puteți adăuga cu ușurință efectul de zăpadă pe site-ul dvs. WordPress. În acest articol, vă vom arăta 8 Cele mai bune pluginuri pentru ninsori pentru WordPress. 

Cum să adăugați efectul căderii de zăpadă la blogul dvs. WordPress

Există mai multe pluginuri, cu ajutorul cărora puteți adăuga cu ușurință efectul de zăpadă Christmass. 

# 1 Crăciun Panda

Crăciun Panda

Christmas Panda este cel mai bun plugin pentru decorarea Crăciunului pentru WordPress. Vrei să îți decorezi site-ul WordPress cu fulgi de zăpadă, copaci de Crăciun, Moș Crăciun și chiar poți afișa ferestre pop-up pe site-ul tău care le spune vizitatorilor că este Crăciunul. 

Acest plugin este ușor de configurat. În primul rând, instalați și activați pluginul Christmas Panda. Apoi accesați setările pluginului Christmas Panda și de acolo puteți seta orice imagine de decor care vă place. În următoarea opțiune, puteți activa Snowfall pe site-ul dvs. web. Așadar, după activarea acesteia, Snowfall va fi vizibil pe site-ul dvs. web. Dacă vă plac saluturile de Crăciun pop-up, atunci puteți activa din secțiunea Pop-up. Dacă nu apar ninsori, încercați să ștergeți memoria cache de pe site-ul dvs..

* Nu mai vorbim, folosim pluginul Christmas Panda pe site-ul nostru web (WPMyWeb) pentru a arăta decorarea Crăciunului și efectul caderii de zăpadă.

Vizualizați pluginul

# 1 WP Super Snow

WP Super Snow

WP Super Snow este un plugin bun pentru afișare fulg de nea pe site-ul dvs. WordPress. În primul rând, trebuie să instalați acest plugin, apoi după reîmprospătarea paginii web, puteți vedea fulgii de zăpadă.

După adăugarea fulgilor de zăpadă pe site-ul dvs. web, puteți personaliza fulgi de nea folosind opțiuni de configurare din tabloul de bord WordPress.

[Vizualizați pluginul]

# 2 Flurry

Rafală

Dacă doriți mai multe efecte de ninsori, atunci puteți face folosind pluginul Flurry. Este 100% gratuit.

Din tabloul de bord, puteți modifica caracterul, culoarea, frecvența etc. a ninsorilor, cu opțiunile lor avansate, puteți regla fin zăpada care cade. Flurry folosește deja setările implicite, deci nu trebuie să schimbați nicio setare decât dacă doriți să modificați efectul de cădere. 

Pare atât de fain pe site și îl recomand cu mare încredere. Trebuie să încerc. ��

[Vizualizați pluginul]

# 3 WFS Las-o să ningă

WFS Las-o să ningă

WFS este un alt plugin bun pentru arată ninsori pe site-ul dvs. Este un plugin simplu și funcționează bine pentru fiecare tip de site WordPress. 

Puteți schimba locația caderii de zăpadă, adică doar pagina principală sau întregul site. Cu dimensiunea fulgului de zăpadă, puteți activa umbrele. Este folosit mai ales pentru fundal alb și arată Fulgi de zăpadă 3D.

[Vizualizați pluginul]

# 4 Zapada zăpadă

Zapada zăpadă

Snow WordPress Flurry plugin vă permite să adăugați efectul de zăpadă la blogul tău. 

Este simplu și complet personalizabil și puteți seta dimensiunea maximă a fulgilor de zăpadă, cât de des se creează noi fulgi. În plus, puteți adăuga o viteză minimă și maximă a fulgilor, culoarea fulgului de zăpadă și, de asemenea, puteți seta pluginul să fie dezactivat după un număr stabilit de secunde.

[Vizualizați pluginul]

# 5 WP Snow Effect

Efect de zăpadă WP

WP Snow Effect adaugă un efect plăcut de animație de a cădea zăpadă pe site-ul dvs. WordPress Acest plugin WP utilizează jSnow Jquery, astfel încât să nu utilizeze nicio resursă de la găzduire. Acest plugin este disponibil și în versiunea PRO. Deci, pentru a utiliza funcțiile complete, trebuie să cumpărați versiunea completă a pluginului.

Puteți adăuga până la 40 de tipuri de fulgi de zăpadă. Din tabloul de bord, puteți schimba culoarea flăcării și puteți seta locația unde doriți să afișați i.e Pagina de pornire, pagini, postări etc..

[Vizualizați pluginul]

# 6 Zăpadă pe ecran

Ecran de zăpadă

Screen Snow este un plugin care adaugă efect de zăpadă site-ului WordPress. Este un plugin foarte simplu și, odată activat, puteți controla viteza, culoarea, dimensiunea fulgilor de nea.

[Vizualizați pluginul]

# 7 Jetpack

Zăpada Jetpack

Dacă ați instalat deja pluginul Jetpack, nu trebuie să instalați niciun plugin. Puteți vedea opțiunea Setări>General și bifează opțiunea „Arată zăpada pe blogul meu până pe 4 ianuarie”.

După activarea acesteia, puteți vedea ninsori pe site-ul dvs. WordPress. Dar nu există nicio opțiune de personalizare aici. Deci, dacă nu doriți să instalați un plugin suplimentar pentru afișarea fulgilor de zăpadă, atunci este bine.

Mai multe resurse WordPress,

  • 7 cele mai bune teme WordPress premium pentru blogging
  • Cum să obțineți un certificat SSL gratuit pentru site-ul dvs. WordPress
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map