Hoe sneeuwvaleffect toe te voegen aan de WordPress-site

04.06.2020
PLUGINS 'Hoe sneeuwvaleffect toe te voegen aan de WordPress-site
0 4 мин.

Sneeuwvaleffect toevoegen in WordPress


Kerstmis komt eraan en misschien ben je al begonnen met het wensen van je familie, vrienden en anderen. Dus waarom niet voor je bloglezers? Het is tijd om voeg sneeuwvaleffect toe naar uw WordPress-site. 

U moet opmerken dat veel website-eigenaren al sneeuwvaleffecten op hun blog hebben toegevoegd. Het ziet er cool uit, nietwaar? Dus als u een WordPress-blog uitvoert, kunt u eenvoudig sneeuwvaleffect toevoegen aan uw WordPress-site. In dit artikel laten we u 8 zien Beste Snowfall-plug-ins voor WordPress. 

Sneeuwvaleffect toevoegen aan uw WordPress-blog

Er zijn verschillende plug-ins, waarmee u eenvoudig Christmass sneeuwvaleffect kunt toevoegen. 

# 1 Kerstpanda

Kerst Panda

Christmas Panda is de beste plug-in voor kerstdecoratie voor WordPress. U wilt uw WordPress-site versieren met sneeuwvlokken, kerstbomen, kerstman en zelfs u kunt pop-ups op uw site laten zien die uw bezoekers vertellen dat het kerst is. 

Deze plug-in is eenvoudig in te stellen. Installeer en activeer eerst de Christmas Panda-plug-in. Ga vervolgens naar de instellingen van de Christmas Panda-plug-in en van daaruit kunt u alle gewenste decoratie-afbeeldingen instellen. In de volgende optie kunt u Snowfall inschakelen op uw website. Dus na het activeren is Snowfall zichtbaar op je website. Als je van pop-up kerstgroeten houdt, dan kun je dit inschakelen in de sectie Pop-ups. Als er geen sneeuw valt, probeer dan de cache van uw site te wissen.

* Om nog maar te zwijgen, we gebruiken de Christmas Panda-plug-in op onze website (WPMyWeb) om kerstversiering en sneeuwvaleffect te tonen.

Plug-in bekijken

# 1 WP Super Snow

WP Super Snow

WP Super Snow is een goede plug-in om te laten zien sneeuwvlok op uw WordPress-site. Eerst moet u deze plug-in installeren en na het vernieuwen van uw webpagina kunt u de sneeuwvlokken zien.

Nadat u sneeuwvlokken aan uw website heeft toegevoegd, kunt u sneeuwvlokken aanpassen met behulp van configuratie-opties in uw WordPress-dashboard.

[Plug-in bekijken]

# 2 Vlaag

Vlaag

Als je meerdere sneeuwvaleffecten wilt, dan kun je dat doen met de Flurry-plug-in. Het is 100% gratis.

Vanaf het dashboard kunt u het karakter, de kleur, de frequentie, enz. Van de sneeuwval wijzigen. Met hun geavanceerde opties kunt u de vallende sneeuw fijn afstemmen. Flurry gebruikt al standaardinstellingen, dus je hoeft geen instellingen te wijzigen, tenzij je het effect van vallende sneeuw wilt wijzigen. 

Het ziet er zo cool uit op het terrein en ik raad het ten zeerste aan. Moet het proberen. ��

[Plug-in bekijken]

# 3 WFS Let It Snow

WFS Let It Snow

WFS is een andere goede plug-in sneeuwval tonen op uw website. Het is een eenvoudige plug-in en werkt goed voor elk type WordPress-site. 

U kunt de locatie van de sneeuwval wijzigen, d.w.z. alleen de startpagina of de hele site. Met de sneeuwvlokgrootte kun je schaduwen inschakelen. Het wordt voornamelijk gebruikt voor witte achtergronden en het lijkt erop 3D sneeuwvlokken.

[Plug-in bekijken]

# 4 Sneeuwvlaag

Sneeuwvlaag

Met Snow Flurry WordPress-plug-in kunt u dat doen sneeuwvaleffect toevoegen aan je blog. 

Het is eenvoudig en volledig aanpasbaar en u kunt de maximale grootte van de sneeuwvlok instellen, hoe vaak er nieuwe vlokken worden gemaakt. Bovendien kunt u een minimale en maximale vloksnelheid, sneeuwvlokkleur toevoegen en ook instellen dat de plug-in na een bepaald aantal seconden wordt uitgeschakeld.

[Plug-in bekijken]

# 5 WP-sneeuweffect

WP Snow Effect

WP Snow Effect voegt een leuk uitziend animatie-effect van vallende sneeuw toe aan uw WordPress-site. Deze WP-plug-in gebruikt jSnow Jquery, dus het gebruikt geen bronnen van uw hosting. Deze plug-in is ook beschikbaar in PRO-versie. Dus om de volledige functies te gebruiken, moet je de volledige versie van de plug-in kopen.

Je kunt maximaal 40 soorten sneeuwvlokken toevoegen. Vanaf het dashboard kunt u de vlokkleur wijzigen en de locatie instellen waar u wilt weergeven, d.w.z. homepage, pagina’s, berichten enz.

[Plug-in bekijken]

# 6 Schermsneeuw

Scherm sneeuw

Screen Snow is een plug-in die sneeuweffect toevoegt aan de WordPress-site. Het is een zeer eenvoudige plug-in en zodra u deze hebt geactiveerd, kunt u de snelheid, kleur, grootte enz. Van sneeuwvlokken regelen.

[Plug-in bekijken]

# 7 Jetpack

Jetpack Snowfall

Als je de Jetpack-plug-in al hebt geïnstalleerd, hoef je geen plug-in te installeren. Je kunt de optie zien Instellingen>Algemeen en vink de optie “Toon vallende sneeuw op mijn blog tot 4 januari” aan.

Nadat je het hebt geactiveerd, kun je sneeuwval zien op je WordPress-site. Maar er is hier geen maatwerkoptie. Dus als je geen extra plug-in wilt installeren om sneeuwvlokken te laten zien, dan is dat goed.

Meer WordPress-bronnen,

 • 7 beste premium WordPress-thema’s voor bloggen
 • Hoe u een gratis SSL-certificaat kunt krijgen voor uw WordPress-site
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector