Hogyan adhatunk hozzá havazási hatást a WordPress webhelyen

Hogyan adhatunk hozzá havazási hatást a WordPress-hez


Jön a karácsony, és talán már elkezdte kívánságait családtagjai, barátai és mások számára. Akkor miért nem a blogolvasóknak? Itt az ideje, hogy add Snowfall Effect a WordPress webhelyére. 

Ne feledje, hogy sok webhelytulajdonos már hozzáadta a hóesés hatását a blogjába. Hűvösnek tűnik, nem igaz? Tehát ha WordPress-blogot futtat, akkor könnyedén hozzáadhatja a havazás hatását a WordPress-webhelyen. Ebben a cikkben megmutatjuk Önnek 8 A legjobb havazáshoz szükséges beépülő modulok a WordPresshez. 

Hogyan adhatunk hozzá havazási hatást a WordPress Bloghoz

Számos plugin létezik, amelyekkel könnyedén hozzáadhatja a Christmass havazás hatását. 

# 1 karácsonyi Panda

Karácsonyi Panda

A Christmas Panda a legjobb karácsonyi dekorációs plugin a WordPress számára. Dekorálni szeretné WordPress-webhelyét hópelyhekkel, karácsonyfákkal, Mikulás-val, és akár megjeleníthet olyan előugró ablakokat a webhelyén, amelyek a látogatók számára karácsonyról szólnak. 

Ezt a bővítményt könnyű beállítani. Először telepítse és aktiválja a Christmas Panda bővítményt. Ezután lépjen a Christmas Panda pluginbeállításokba, és innen beállíthat bármilyen dekorációs képet. A következő lehetőségben engedélyezheti a Hóesést a webhelyén. Tehát aktiválása után a havazás látható lesz az Ön webhelyén. Ha szereti a felbukkanó karácsonyi üdvözleteket, akkor engedélyezheti a felbukkanó ablakban. Ha nem jelenik meg havazás, akkor ürítse ki a gyorsítótárat a webhelyéről.

* Nem is beszélve, a honlapunkon (WPMyWeb) a Christmas Panda bővítményt használjuk, hogy megmutassuk a karácsonyi dekorációt és a havazás hatását.

Beépülő modul megtekintése

# 1 WP Super Snow

WP szuper hó

A WP Super Snow egy jó plugin a megjelenítéshez hópehely a WordPress webhelyén. Először telepítenie kell ezt a bővítményt, majd a weboldal frissítése után láthatja a hópelyheket.

Miután hozzáadott hópelyheket a webhelyére, testreszabhatja a hópelyheket a WordPress irányítópultjának konfigurációs beállításaival.

[Beépülő modul megtekintése]

# 2 Flurry

Szélroham

Ha több havazási hatást szeretne, akkor ezt megteheti a Flurry plugin segítségével. 100% -ban ingyenes.

Az irányítópulton megváltoztathatja a havazás karakterét, színét, gyakoriságát stb. A fejlett opciókkal finoman beállíthatja a eső hóot. A Flurry már használja az alapértelmezett beállításokat, így nem kell módosítania a beállításokat, kivéve, ha módosítani akarja a eső hóhatását. 

Olyan jó a helyszínen, és nagyon ajánlom. Próbálnom kell. ��

[Beépülő modul megtekintése]

# 3 WFS hagyja, hogy havazzon

A WFS hagyja, hogy havazzon

A WFS egy másik jó bővítmény a mutatnak havazás a webhelyén. Ez egy egyszerű bővítmény, amely jól működik minden típusú WordPress webhelyen. 

Megváltoztathatja a havazás helyét, azaz csak a honlapot vagy az egész webhelyet. A hópehely méretével bekapcsolhatja az árnyékokat. Elsősorban fehér háttérrel használják, és úgy néz ki 3D hópelyhek.

[Beépülő modul megtekintése]

# 4 Hóesés

Hóesés

Hóesés a WordPress plugin lehetővé teszi add havazás hatása a blogodba. 

Ez egyszerű és teljesen testreszabható, és beállíthatja a hópehely maximális méretét, hogy milyen gyakran készülnek új pelyhek. Ezen felül hozzá lehet adni egy minimális és maximális pehelysebességet, hópehely színét, és beállíthatja azt is, hogy a plugint egy meghatározott másodperc után letiltja..

[Beépülő modul megtekintése]

# 5 WP Hóhatás

WP Hóhatás

A WP Snow Effect szép megjelenésű animációs hatást kölcsönöz a hóesésnek a WordPress webhelyére. Ez a WP-bővítmény a jSnow Jquery-t használja, tehát nem használ semmilyen erőforrást a tárhelyedből. Ez a bővítmény PRO verzióban is elérhető. A teljes szolgáltatás használatához tehát meg kell vásárolnia a plugin teljes verzióját.

Legfeljebb 40 típusú hópelyheket adhat hozzá. Az irányítópulton megváltoztathatja a pehely színét, és beállíthatja azt a helyet, ahol meg szeretné jeleníteni az i. Honlapot, oldalakat, hozzászólásokat stb..

[Beépülő modul megtekintése]

# 6 képernyőhó

Képernyő hó

A Screen Snow egy plugin, amely hozzáadja a hóhatást a WordPress webhelyhez. Ez nagyon egyszerű plugin, és miután aktiválta, vezérelheti a hópelyhek sebességét, színét, méretét stb.

[Beépülő modul megtekintése]

# 7 Jetpack

Jetpack havazás

Ha már telepítette a Jetpack bővítményt, akkor nem kell telepítenie a plugint. Láthatja a lehetőséget Beállítások>Tábornok és jelölje be a „Hulló hó megjelenítése a blogomban január 4-ig” opciót..

Aktiválása után havazik a hóesés a WordPress webhelyén. De itt nincs testreszabási lehetőség. Tehát ha nem akar telepíteni egy extra plugint a hópelyhek megjelenítéséhez, akkor az jó.

További WordPress-források,

  • 7 legjobb prémium WordPress-téma Blogging
  • Ingyenes SSL tanúsítvány beszerzése a WordPress webhelyhez
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map