Hur man lägger till snöfalleffekt på WordPress-webbplatsen

04.06.2020
PLUGINS 'Hur man lägger till snöfalleffekt på WordPress-webbplatsen
0 5 мин.

Hur man lägger till snöfalleffekt i WordPress


Julen kommer och kanske har du redan börjat önska dina familjer, vänner och andra. Så varför inte till dina bloggläsare? Det är dags att lägg till Snowfall Effect till din WordPress-webbplats. 

Du måste märka att många webbplatsägare redan har lagt till snöfallande effekt på sin blogg. Det ser coolt ut, eller hur? Så om du driver en WordPress-blogg, kan du enkelt lägga till snöfalleffekt på din WordPress-webbplats. I den här artikeln visar vi dig 8 Bästa Snowfall-plugins för WordPress. 

Hur du lägger till snöfalleffekt till din WordPress-blogg

Det finns flera plugins som du enkelt kan lägga till Christmass snöfalleffekt. 

# 1 julpanda

Julpanda

Christmas Panda är det bästa juldekorationspluginet för WordPress. Du vill dekorera din WordPress-webbplats med snöflingor, julgranar, jultomten och till och med du kan visa popup-fönster på din webbplats som berättar dina besökare att det är jul. 

Detta plugin är enkelt att installera. Installera och aktivera Christmas Panda-plugin först. Gå sedan till inställningar för Christmas Panda-plugin och därifrån kan du ställa in alla dekorationsbilder du vill. I nästa alternativ kan du aktivera Snowfall på din webbplats. Så efter att ha aktiverat det kommer Snowfall att synas på din webbplats. Om du gillar pop-up julhälsningar kan du aktivera från popup-avsnittet. Om snöfall inte visas kan du prova att rensa cache från din webbplats.

* För att inte nämna, vi använder Christmas Panda-plugin på vår webbplats (WPMyWeb) för att visa juldekoration och snöfalleffekt.

Visa plugin

# 1 WP Super Snow

WP Super Snow

WP Super Snow är ett bra plugin för visning snöflinga på din WordPress-webbplats. Först måste du installera detta plugin, sedan kan du se snöflingorna när du har uppdaterat din webbsida.

När du har lagt till snöflingor på din webbplats kan du anpassa snöflingor med konfigurationsalternativ i din WordPress Dashboard.

[Visa plugin]

# 2 Flurry

Kastby

Om du vill ha flera snöfalleffekter kan du göra det med Flurry-plugin. Det är 100% gratis.

Från instrumentpanelen kan du ändra snöfallskaraktär, färg, frekvens etc. Med deras avancerade alternativ kan du finjustera den fallande snön. Flurry använder redan standardinställningar, så du behöver inte ändra några inställningar om du inte vill ändra den fallande snöeffekten. 

Det ser så coolt ut på plats och jag rekommenderar det starkt. Måste ta ett försök. ��

[Visa plugin]

# 3 WFS Let It Snow

WFS Let It Snow

WFS är en annan bra plugin till visa snöfall på din webbplats. Det är ett enkelt plugin och fungerar bra för alla typer av WordPress-webbplatser. 

Du kan bara ändra snöfallplatsen i.e hemsidan eller hela webbplatsen. Med snöflingans storlek kan du slå på skuggor. Det används främst för vit bakgrund och det ser ut 3D snöflingor.

[Visa plugin]

# 4 Snow Flurry

Snow Flurry

Med Snow Flurry WordPress-plugin kan du göra det lägg till snöfalleffekt till din blogg. 

Det är enkelt och helt anpassningsbart och du kan ställa in snöflingans maximala storlek, hur ofta nya flingor skapas. Dessutom kan du lägga till en minsta och maximala flinghastighet, snöflingafärg och även ställa in plugin till att inaktivera efter ett angivet antal sekunder.

[Visa plugin]

# 5 WP Snow Effect

WP Snow Effect

WP Snow Effect lägger till snygg animationseffekt av fallande snö till din WordPress-webbplats. Detta WP-plugin använder jSnow Jquery så det använder inga resurser från din webbhotell. Denna plugin finns också i PRO-versionen. Så för att använda alla funktioner måste du köpa full version av plugin.

Du kan lägga till upp till 40 typer av snöflingor. Från instrumentpanelen kan du ändra flingfärg och ställa in platsen där du vill visa, dvs hemsida, sidor, inlägg etc..

[Visa plugin]

# 6 Screen Snow

Skärmsnö

Screen Snow är ett plugin som lägger till snöeffekt på WordPress-webbplatsen. Det är väldigt enkelt plugin och när du har aktiverat kan du kontrollera snöflingans hastighet, färg, storlek osv.

[Visa plugin]

# 7 Jetpack

Jetpack Snowfall

Om du redan har installerat Jetpack-plugin behöver du inte installera någon plugin. Du kan se alternativet inställningar>Allmän och kontrollera alternativet “Visa fallande snö på min blogg till 4 januari”.

När du har aktiverat det kan du se snöfall på din WordPress-webbplats. Men det finns inget anpassningsalternativ här. Så om du inte vill installera ett extra plugin för att visa snöflingor, är det bra.

Fler WordPress resurser,

 • 7 bästa premium WordPress-teman för bloggning
 • Hur du får gratis SSL-certifikat för din WordPress-webbplats
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector