Kuinka lisätä Snowfall Effect WordPress-sivustoon

Kuinka lisätä Snowfall Effect WordPressiin


Joulu on tulossa ja ehkä olet jo alkanut toivottaa perheitäsi, ystäviäsi ja muita. Joten miksi et blogin lukijoille? On aika lisää Snowfall Effect WordPress-sivustoosi. 

Sinun on huomattava, että monet verkkosivustojen omistajat ovat jo lisänneet lumisadevaikutus blogiinsa. Se näyttää siistiltä, ​​eikö niin? Joten jos ylläpidät WordPress-blogia, voit lisätä helposti lumisateen WordPress-sivustoosi. Näytämme tässä artikkelissa 8 Parhaat lumisadelaajennukset WordPressille. 

Kuinka lisätä lumisadevaikutus WordPress-blogiisi

On olemassa useita laajennuksia, joiden avulla voit helposti lisätä Christmass snowfall -ilmiön. 

# 1 joulu Panda

Joulu Panda

Christmas Panda on WordPressin paras joulukoristeiden lisäosa. Haluat sisustaa WordPress-sivustosi lumihiutaleilla, joulukuusilla, joulupukilla ja jopa voit näyttää sivustollasi ponnahdusikkunoita, jotka kertovat kävijöillesi joulun. 

Tämä laajennus on helppo asentaa. Asenna ensin Christmas Panda -laajennus ja aktivoi se. Siirry sitten Christmas Panda -laajennusasetuksiin ja sieltä voit asettaa haluamasi koristekuvat. Voit ottaa seuraavassa vaihtoehdossa käyttöön Lumisade verkkosivustollasi. Joten sen aktivoinnin jälkeen Lumisade on näkyvissä verkkosivustollasi. Jos pidät ponnahdusikkunoiden tervehdyksistä, voit ottaa ne käyttöön ponnahdusikkunoista. Jos lumisade ei tule näkyviin, yritä tyhjentää välimuisti sivustoltasi.

* Puhumattakaan, käytämme Christmas Panda -laajennusta verkkosivustollamme (WPMyWeb) osoittaakseen joulukoristeita ja lumisateita.

Näytä laajennus

# 1 WP Super Snow

WP Super Snow

WP Super Snow on hyvä plugin näytölle lumihiutale WordPress-sivustossasi. Ensin sinun on asennettava tämä laajennus, sitten kun olet päivittänyt verkkosivusi, näet lumihiutaleet.

Kun olet lisännyt lumihiutaleet verkkosivustollesi, voit mukauttaa lumihiutaleita WordPress-hallintapaneelin määritysvaihtoehtojen avulla.

[Näytä laajennus]

# 2 Flurry

Tuulenpuuska

Jos haluat useita lumisateita, voit tehdä sen käyttämällä Flurry-laajennusta. Se on 100% ilmainen.

Kojetaululla voit muuttaa lumisateen luonnetta, väriä, taajuutta jne. Lisäasetuksillaan voit hienosäätää pudottavaa lunta. Flurry käyttää jo oletusasetuksia, joten sinun ei tarvitse muuttaa mitään asetuksia, ellet halua muuttaa sateen lumen vaikutusta. 

Se näyttää sivustolta niin viileä ja suosittelen sitä. On pakko kokeilla. ��

[Näytä laajennus]

# 3 WFS Let It Snow

WFS Anna sen lumen

WFS on toinen hyvä laajennus näytä lumisade verkkosivustollasi. Se on yksinkertainen laajennus, joka toimii hyvin kaikentyyppisissä WordPress-sivustoissa. 

Voit muuttaa lumisateen sijainnin eli vain kotisivun tai koko sivuston. Lumihiutalekoolla voit kytkeä varjot päälle. Sitä käytetään pääasiassa valkoisiin taustaihin ja se näyttää 3D-lumihiutaleet.

[Näytä laajennus]

# 4 lumisadetta

Lumisadetta

Snow Flurry WordPress -laajennus antaa sinun lisää lumisade vaikutus blogiisi. 

Se on yksinkertainen ja täysin muokattavissa. Voit asettaa lumihiutaleiden enimmäiskokoksi, kuinka usein uusia hiutaleita luodaan. Lisäksi voit lisätä hiukkasten vähimmäis- ja enimmäisnopeuden, lumihiutaleen värin ja asettaa pluginin poistamaan käytöstä tietyn sekunnin lukumäärän jälkeen.

[Näytä laajennus]

# 5 WP lumiefekti

WP lumiefekti

WP Snow Effect lisää hienostuneen animoivan vaikutuksen sateen lumesta WordPress-sivustoosi. Tämä WP-laajennus käyttää jSnow Jqueryä, joten se ei käytä mitään hosting-resursseja. Tämä laajennus on saatavana myös PRO-versiona. Joten käyttääksesi kaikkia ominaisuuksia, sinun on ostettava täydellinen versio laajennuksesta.

Voit lisätä jopa 40 lumihiutaletyyppiä. Kojelaudan avulla voit muuttaa hiutaleväriä ja asettaa sijainnin, jossa haluat näyttää, ts. Kotisivun, sivut, viestit jne..

[Näytä laajennus]

# 6 Näytön lumi

Näytön lumi

Screen Snow on laajennus, joka lisää lumen vaikutuksen WordPress-sivustoon. Se on erittäin yksinkertainen laajennus ja kun olet aktivoinut sen, voit hallita lumihiutaleiden nopeutta, väriä, kokoa jne.

[Näytä laajennus]

# 7 Jetpack

Jetpackin lumisade

Jos olet jo asentanut Jetpack-laajennuksen, sinun ei tarvitse asentaa mitään laajennusta. Voit nähdä vaihtoehdon asetukset>yleinen ja tarkista vaihtoehto Näytä lumi blogissani 4. tammikuuta saakka..

Aktivoinnin jälkeen voit nähdä lumisade WordPress-sivustossasi. Mutta tässä ei ole mukautusvaihtoehtoa. Joten jos et halua asentaa ylimääräistä laajennusta lumihiutaleiden näyttämiseen, se on hyvä.

Lisää WordPress-resursseja,

  • 7 parasta Premium WordPress -teemaa bloggaamiseen
  • Kuinka saada ilmainen SSL-sertifikaatti WordPress-sivustollesi
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map