Sådan tilføjes snefaldseffekt på WordPress-websted

Sådan tilføjes snefaldseffekt i WordPress


Julen kommer, og måske er du allerede begyndt at ønske dine familier, venner og andre. Så hvorfor ikke til dine bloglæsere? Det er tid til tilføj Snowfall Effect til dit WordPress-sted. 

Du skal bemærke, at mange webstedsejere allerede har tilføjet snefaldende effekt på deres blog. Det ser fedt ud, er det ikke? Så hvis du kører en WordPress-blog, kan du nemt tilføje snefaldeffekt på dit WordPress-sted. I denne artikel viser vi dig 8 Bedste Snowfall-plugins til WordPress. 

Sådan føjes Snowfall Effect til din WordPress Blog

Der er flere plugins, som du nemt kan tilføje Christmass-snefaldseffekt. 

# 1 julepanda

Julepanda

Christmas Panda er det bedste juledekorationsplugin til WordPress. Du vil dekorere dit WordPress-sted med snefnug, juletræer, julemanden og endda kan du vise pop-ups på dit websted, der fortæller dine besøgende, at det er jul. 

Dette plugin er let at konfigurere. Først skal du installere og aktivere Christmas Panda-plugin. Gå derefter til Christmas Panda-plugin-indstillinger, og derfra kan du indstille de dekorationsbilleder, du kan lide. I den næste mulighed kan du aktivere Snowfall på dit websted. Så efter at du har aktiveret det, vil Snowfall være synligt på dit websted. Hvis du kan lide pop-up julehilsener, kan du aktivere fra pop-up-sektionen. Hvis der ikke vises snefald, kan du prøve at rydde cache fra dit websted.

* For ikke at nævne, vi bruger Christmas Panda-plugin på vores websted (WPMyWeb) til at vise julepynt og snefaldseffekt.

Se plugin

# 1 WP Super sne

WP Super sne

WP Super Snow er et godt plugin til visning snefnug på dit WordPress-sted. Først skal du installere dette plugin, så efter at du har opdateret din webside, kan du se snefnugene.

Når du har tilføjet snefnug til dit websted, kan du tilpasse snefnug ved hjælp af konfigurationsindstillinger i dit WordPress Dashboard.

[Se plugin]

# 2 Flurry

Flurry

Hvis du vil have flere snefaldseffekter, kan du gøre det med Flurry-plugin. Det er 100% gratis.

Fra instrumentbrættet kan du ændre snefaldskarakter, farve, frekvens osv. Med deres avancerede muligheder kan du finjustere den faldende sne. Flurry bruger allerede standardindstillinger, så du behøver ikke at ændre nogen indstillinger, medmindre du vil ændre den faldende sneeffekt. 

Det ser så sejt ud på stedet, og jeg kan varmt anbefale det. Skal prøve. ��

[Se plugin]

# 3 WFS Let It Snow

WFS Let It Snow

WFS er et andet godt plugin til Vis snefald på din hjemmeside. Det er et simpelt plugin og fungerer godt til alle typer WordPress-websteder. 

Du kan kun ændre snefaldsplacering i.e startside eller hele webstedet. Med snefnugestørrelsen kan du tænde på skygger. Det bruges hovedsageligt til hvid baggrund, og det ser ud 3D snefnug.

[Se plugin]

# 4 Snow Flurry

Snow Flurry

Snow Flurry WordPress-plugin giver dig mulighed for det tilføje snefald effekt til din blog. 

Det er enkelt og fuldt tilpasses, og du kan indstille maksimal størrelse på snefnug, hvor ofte nye flager oprettes. Desuden kan du tilføje en minimum og maksimal flagerhastighed, snefnugfarve og også indstille plugin til at deaktivere efter et angivet antal sekunder.

[Se plugin]

# 5 WP Sneeffekt

WP Snow Effect

WP Snow Effect tilføjer en flot animationseffekt af faldende sne til dit WordPress-sted. Dette WP-plugin bruger jSnow Jquery, så det bruger ikke ressourcer fra din hosting. Dette plugin findes også i PRO-version. Så for at bruge de fulde funktioner, skal du købe den fulde version af plugin.

Du kan tilføje op til 40 typer snefnug. Fra instrumentbrættet kan du ændre flagerfarve og kan indstille det sted, hvor du vil vise i.e hjemmeside, sider, indlæg osv..

[Se plugin]

# 6 skærm sne

Skærm sne

Screen Snow er et plugin, der tilføjer WordPress-webstedet sneeffekt. Det er meget simpelt plugin, og når du først har aktiveret, kan du kontrollere snefnugs hastighed, farve, størrelse osv.

[Se plugin]

# 7 Jetpack

Jetpack Snowfall

Hvis du allerede har installeret Jetpack-plugin, behøver du ikke installere noget plugin. Du kan se indstillingen Indstillinger>Generel og kontroller indstillingen “Vis faldende sne på min blog indtil den 4. januar”.

Når du har aktiveret det, kan du se snefald på dit WordPress-sted. Men der er ingen tilpasningsmulighed her. Så hvis du ikke ønsker at installere et ekstra plugin til at vise snefnug, er det godt.

Flere WordPress-ressourcer,

  • 7 bedste premium WordPress-temaer til blogging
  • Sådan får du et gratis SSL-certifikat til dit WordPress-sted
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map