11 egyszerű módszer az átkattintási arány növelésére (SEO-ban) a Google-keresési eredményekben kitűnő kivonatok javításával

A keresőmotor-részletek a következők: a SEO előterében.


Bármi, amit megtehetsz, hogy kiemelkedjen, növeli az átkattintási arányt, és további SEO-forgalmat eredményez. Sokféle módon javíthatja őket (néhány kevésbé nyilvánvaló, mint mások).

Megmutatom, hogyan szerezhetők be a Google Válaszdobozában (kiemelt kivonatok), adjon hozzá gazdag kivonatokat, AMP oldalak, és jelenítse meg blogbejegyzésének közzétételének dátumát, hogy a tartalom újabb legyen. Mind a 11 lépést meg kell tennie, ha jelentősen meg akarja növelni az átkattintási arányt, amelyet a Google Search Console mérhet keresési elemzés és alacsony CTR tartalom megtalálására.

A Google rangsorolási tényezőként az átkattintási arányt (CTR) használja tehát ez javíthatja a tényleges rangsorolást is. Voltak számos tanulmány támogatja ezt. Nagyon javaslom, hogy azonosítsa az alacsonyabban teljesítő CTR-tartalmat, és írja át a SEO címeit és metaleírásait a Yoast tömeges szerkesztőjében, amely az 1. lépés. Kommentáljon, ha kérdése van – érdemes időt csinálni!

Néhány dologról készült pillanatkép, amelyet fedezem …

Átkattintási arányok

1. Azonosítsa az alacsony CTR-tartalmat

Lépjen a Google Search Console oldalára Search Analytics jelentés és kapcsolja be a CTR szűrőt. Keressen magas rangú (rangsorolt), de alacsony CTR oldalakat – ez azt jelenti, hogy bár egy oldal magas, senki sem kattint a kódrészletére. Ezen részletek javítása könnyedén megnövelheti a forgalmat. Ha nemrégiben állította be a Search Console alkalmazást (a Yoast használatával), várjon néhány hétig, így elegendő adat áll rendelkezésére.

Click-Through-árak-Search-konzol

HTML fejlesztések
Használhatja a Google Search Console eszközeit is HTML fejlesztések hogy megtalálja a SEO címeket és metaleírásokat, amelyek túl rövidek, hosszúak, és hogy vannak-e másolatok. Ne felejtsd el ezeket megjavítani.

HTML-fejlesztések

Miért nem kattintanak az emberek??

 • A lap / hozzászólás magas-e??
 • A tartalma megegyezik-e a lekérdezéssel?
 • A tartalma jobb, mint a legjobb eredmények?
 • A bejegyzés elavult közzétételi dátumot mutat??
 • Csábítja a Yoast SEO címe az embereket a kattintásra?
 • Csábítja-e a Yoast-metaleírása az embereket a kattintásra?
 • Hozzáadhat gazdag kódrészleteket további információk, például értékelő csillagok megjelenítéséhez?

2. Javítsa a SEO címeket / metaleírásokat a Yoast tömeges szerkesztőjében

Menj Yoastba > SEO > Eszközök > Tömeges szerkesztő. Itt tömegesen szerkesztheti a SEO címeket és a meta leírásokat anélkül, hogy átmenne az egyes oldalakon. Ezek átírása szép megjelenéshez szó szerint az egyik legegyszerűbb módszer a CTR növelésére. A HTML fejlesztéseket itt is javíthatja (a Search Console-ban). A tömeges szerkesztő nem jeleníti meg az oldal fókuszkulcsát, vagy nem rendelkezik a „hosszúságú sávval”, amely megmutatja, hogy SEO címe / metaleírása túl rövid vagy hosszú… ezért tartsa szem előtt ezt.

Yoast Bulk Editor

3. Készítse el a tökéletes SEO címet (élesztőben)

Így írok a legtöbb címsort …

 1. Kutatás 1 elsődleges kulcsszó
 2. Kutatás 1 másodlagos kulcsszó
 3. Készítsen egy olyan címsort, amely mindkettő elemeit tartalmazza, és még mindig állóképek
 4. Jelölje meg a kulcsszót, és említse meg, mi különbözteti meg tartalmát

Szerettem volna rangsorolni a „WordPress Theme Packs” -hez kapcsolódó kulcsszavakat, mivel az emberek, akik ezt keresik, valószínűleg hajlandóak 400 dollárt leengedni, és leányvállalatként kb. 125 dollárt szereznék az eladásból.

1. lépés: Elsődleges kulcsszó kutatása …

Másodlagos kulcsszavak

2. lépés: Másodlagos kulcsszó kutatása, amely közel áll az elsődlegeshez (szinonimája)…

Másodlagos fókusz kulcsszó

3. lépés: Készíts egy olyan címsort, amely mindkettőt tartalmazza, de mégis jól hangzik. Mindig nem kell, hogy mindkét kulcsszó pontos pontos egyezést tartalmazzon, különben úgy találja magát, hogy a címsort olyan kulcsszó-listává változtatja, amely spamnek tűnik és alacsony CTR-t eredményez. Próbálja ki a részleges egyezéseket …

Headline

Jó címsor > Kulcsszavak – nem mindig kell 2 kulcsszót megcéloznia … néha egy kulcsszó megcélozása és a kreatív címsor írása a jobb megoldás. A legfontosabb az, hogy a kulcsszót Google-hoz adja, és kérdezd meg, miért kellene az embereknek kattintaniuk a ÖN linkre, és nem mindenki másra. Megadhatja azt a tényt, hogy videóid, infografikái vagy rengeteg ember használta az útmutatót?

Néhány legmagasabb CTR-részlet …

Nagy Click-Through-Rate-kódrészlet

Figyelje meg, hogy a W3 teljes gyorsítótárom címsora tartalmazza a 2018-at (mert az emberek a legfrissebb plugin-beállításokat keresik, ÉS mivel a „W3 teljes gyorsítótár-beállítások 2018” egy kulcsszó, amely megjelenik a Google Autocomplete-ben) és hogyan használta ezt több mint 100 000 emberek? Nemrégiben megváltoztattam, és az üzenet CTR-je most 57%!

Click-Through-árak

Ezt nevezzük egy kiemelt kivonatnak, amelyet a 9. lépésben fedezem fel …

Nagy CTR-Kiemelt-kódrészlet

Nagy CTR-kódrészlet

Nagy CTR-oldal a Google-kódrészlet

Nagy CTR-Search Engine-kódrészlet

4. Craft The Perfect Meta Leírás

Ez az Ön alkalma, hogy elmondja az embereknek, MIÉRT kellene kattintaniuk a linkre, és senki másnak sem. Itt azt mondom, hogy van egy előre konfigurált ZIP-fájlom a Yoast-beállításokról, amelyeket importálhatnak a webhelyükre. Kis dolgok, mint ez segít. A metaleírásokat a Yoast kódrészletében vagy a tömeges szerkesztő.

Yoast Meta leírások

Tippek a metaleírások írásához

 • Csábítsa az embereket kattintani a linkre (a témához kapcsolódó helyzet)
 • Tartalmazza a kulcsszót, és ideális esetben egy másodlagos kulcsszó részleges egyezését
 • A hosszúságnak 150-160 karakter között kell lennie (a Yoast oszlopának zöldnek kell lennie)

5. Helyezze a dátumokat a részletekbe

Ha beilleszti a dátumot (év) a SEO címbe és az időérzékeny cikkek metaleírásába, akkor rangsorolhatja a dátum kulcsszavait és növelheti a CTR-t, mert az emberek látják, hogy az oktatóprogram aktuális.

Először is megtudhatja, ha az emberek dátum kulcsszavakat keresnek…

Időérzékeny kulcsszavak

Ezután adja meg a dátumot (év) a SEO címében és a metaleírásban…

Dátumok a SEO címekben

6. Adjon hozzá Rich Snippets-t

Valószínűleg ezeket látta már vélemények, receptek és egyéb tartalmak számára támogatott adattípusok

Strukturált adatáttekintő csillagok

Ennek három elsődleges módja van:

A WP Rich Snippets-t használom vélemények írásakor, itt egy példa arra, hogy hogyan néznek ki …

wp-gazdag kivonatok-for-wordpress

Láthatjuk a WP Rich Snippets és az All in One sémák egymás közötti összehasonlítását WordPress gazdag kivonatok bemutatója de feltétlenül használok a WP Rich Snippets-t, ha van partnervállalata vagy recepte webhelye, ahol ezek kulcsfontosságú részét képezik SEO-nak. Láthatjuk az én SiteGround GrowBig áttekintés a WP Rich Snippets előnézetének megtekintéséhez, amely további beállításokat, jelölési beállításokat és rengeteg fájlt tartalmaz kiegészítői (ez és a szép formatervezés a plugin fő előnyei).

7. Adja hozzá a közzététel dátumait a blogbejegyzésekhez

Dátum hozzáadása a kivonatokhoz új tartalomnak tűnik és növeli az átkattintási arányt …

Közzététel dátuma

A Yoast beállításaiban engedélyezze a SEO dátum alatt a „dátum a részletben előnézetet” lehetőséget > Keresési megjelenés > Tartalomtípusok. Csak ezt a bejegyzést engedélyeztem, mivel időérzékenyebbek, mint az oldalak.

Dátum kivonatban

Most keresse meg blogja bejegyzésének meta szakaszát (az a rész, amely megjelenik a bejegyzések tetején), amely számomra a Genesis egyszerű szerkesztések beállítások. Hozzá szeretné adni a módosított dátumot…

Belépési meta

Így néz ki …

A belépési üzenet módosított dátuma

A tartalom újbóli közzététele új megjelenés érdekében – Most, hogy a dátumok vannak a részletekben, visszaállíthatja a közzétételi dátumokat az aktuális napra egy üzenet szerkesztésével és a frissítés gombra kattintással. Igen, átjárhatsz MINDEN posztot és folytathatod ezt. Csak nem bántalmazom, csak akkor próbálok megtenni, ha frissítek.

Frissítse a WordPress Bejegyzést

8. Adjon hozzá AMP oldalakat

AMP (gyorsított mobil oldalak) egy olyan Google projekt, amely felgyorsítja a mobil oldalak betöltését, miközben hozzáadja ezt a szép AMP-bélyeget a mobilkivonatok mellé. Ez nem csak növeli az átkattintási arányt, hanem javítja a mobil sebességét és potenciálisan a SEO / konverziókat is. Az AMP oldalak hozzáadása hatással van a mobil webhely kialakítására, ezért azt javaslom, hogy próbálja ki, és ha ez nem tetszik, távolítsa el a plugineket, és visszatérjen a régi, nem AMP mobiloldalra..

Gyorsított mobil oldalak

Yoast AMP

AMP oldalak hozzáadása a WordPress programhoz

 • Telepítse a AMP plugin (hozzáadja a tényleges AMP oldalakat)
 • Telepítse a Ragasztó élesztőhöz & AMP (lehetővé teszi a tervezés testreszabását)
 • Adjon hozzá / amp / bármelyik oldalt, hogy megnézze, hogyan néz ki, és ellenőrizze, hogy működik
 • Nyissa meg a Yoast Beállítások → AMP menüpontot a terv megváltoztatásához és az egyedi üzenettípusok engedélyezéséhez
 • Ügyeljen arra, hogy az oldal tetején csípje be a kiemelt képet (lásd Yoast oktatóját)

Javítja az AMP hibákat
Győződjön meg róla, hogy nincsen AMP hibák vagy a AMP-bélyegző nem jelenik meg ezeken az oldalakon. A hibákat általában olyan régebbi plug-inek okozzák, amelyek nem kompatibilisek az AMP-vel, például az AMP nem támogatja a JavaScriptet – tehát a szkriptcímkéket injektáló pluginek hibákat okoznak.

Gyorsított mobil oldalak Google Search Console

9. Jelentkezzen be a Google Kiemelt Kivonataiba

Ha olyan tartalommal rendelkezik, amely gyorsan válaszol egy kérdésre bekezdés, lista vagy táblázat formátumban, akkor a Google jutalmazhatja Önt a kiemelt kivonat. A Google végül eldönti, hogy ki és mi jelenik meg a kiemelt kivonatban, de a válaszokat MINDEN 1. oldal eredményéből fogják kihozni. Befolyásolhatja ezt azáltal, hogy megcélozza a „kérdéses kulcsszavakat”, és pontos, tekintélyes, strukturált tartalmat hoz létre, amelyet a tartalomjegyzék és az alcímek szervezik a 10. lépésben leírtak szerint..

Kiemelt kivonatok

Ha ezeket a részeket szeretnéd, VÉGLEGEN nézzem meg Rand Fishkin videóját …

3 típus létezik a kiemelt részletekre:

 • Bekezdések (a válaszok kb. 63% -a)
 • Lista (a válaszok kb. 19% -a)
 • Táblázatok (a válaszok kb. 16% -a)

Tippek a kiemelt kivonatok beszerzéséhez:

 • Cél olyan lekérdezések célzása, amelyeknek már van válaszmezője (de rossz munkát végeznek)
 • A kérdéses kulcsszavak azonosítása (Kulcsszó Explorer van válaszszűrő)
 • Legyen szó a kulcsszavaival kapcsolatban (pl. Használjon pontos kulcsszóegyezést a címében)
 • A Google 1. oldalán kell lennie, hogy megjelenjen a válaszok mezőben
 • Győződjön meg arról, hogy a tartalma a lehető legpontosabb, hivatkozásokkal / linkekkel
 • A lekérdezések körülbelül 15% -ánál van válaszkeret, rengeteg lehetőség van

10. Szerezzen „Ugrás a linkekre” egy TOC + strukturált tartalommal

Ugrás a linkekhez

Ismét a Google végül meghatározza, ki kapja ezeket. A legjobb, amit megtehetsz, ha hosszú, strukturált tartalmat hoz létre a Tartalomjegyzék, lehorgonyzott alcímeket, és logikai módon rendezze bejegyzését a téma szerint. Amikor hosszú tartalmat (vagy „tekintélyes tartalmat”) mondok, egy szilárd cikkre gondolok, amely általában több mint 3000 szót tartalmaz, pontosan hivatkozva a linkekkel.

Google mondja így kapod őket …

… Gondoskodjon arról, hogy webhelyének hosszú, több témájú oldalai jól felépüljenek és megfeleljenek külön logikai szakaszokra bontva. Másodszor, győződjön meg arról, hogy minden szakasznak van egy rögzítő horgony egy leíró névvel (azaz nem csak a “2.1 szakasz”), és hogy az Ön oldala tartalmaz egy „tartalomjegyzéket”, amely az egyes horgonyokra hivatkozik… Nem fogja mindig látni az eredményeken – csak akkor, ha úgy gondoljuk, hogy egy szakaszra mutató link nagyon hasznos lenne egy adott lekérdezéshez.

Tartalomjegyzék létrehozása rögzített alcímekkel
Tartalomjegyzék A HTML így néz ki …

Minden egyes alcím HTML-jének így kell kinéznie …

Alszámos One

Alszámos Két

Alszámos Három

Mindig tartalmaznia kell egy TOC-t, ha hosszabb tartalmat hoz létre.

11. Használjon leíró URL-eket

Ha az ön állandó linkeinek a következő formátuma van: http://www.sample.com/?p=123, akkor ezeket meg kell változtatnia, hogy SEO-barátságosabbak legyenek. Csúnya, rossz a SEO számára, és alacsony átkattintási arányt eredményeznek. Ajánlom a „post name” formátum használatát a WordPress alatt a Beállítások alatt > Permalinkekhez …

Bejegyzésnév Állandó link beállításai

Néhány szó Rand Fishkintől a CTR-ről és a SEO-ról

Nagyszerű videó Rand Fishkin-ről a lekérdezésekről és a CTR-ről (a legjobb 1:45-kor kezdődik)…

Videó összefoglalása

 • A Google rangsorolási tényezőként az „átlagos helyszíni időt” és a „visszafordulási arányt” használja
 • Kulcsszó csatolása a márkához (StudioPress Genesis Themes) növeli a rangsorolást
 • Célzott kulcsszavak, amelyek olyan embereket hoznak létre, akik valószínűleg sok időt töltenek az Ön webhelyén

110% -ot fektettem be ezekbe az oktatóanyagokba, tehát remélem, hogy hasznosnak találja. Ha bármilyen kérdése, gondolata van, vagy segítségre van szüksége az átkattintási arány vagy SEO szempontjából, hagyjon megjegyzést, és örömmel segíthetek.

Egészségére,
Tomi

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map