11 enkle måter å øke klikkfrekvensen (i SEO) ved å forbedre kodebiter for å skille seg ut i Googles søkeresultater

Søkemotorutdrag er foran deg SEO.


Alt du kan gjøre for å få dem til å skille seg ut vil øke klikkfrekvensene og gi deg mer SEO-trafikk. Det er mange måter å forbedre dem på (noen er mindre åpenbare enn andre).

Jeg vil vise deg hvordan du blir omtalt i Googles svarboks (inneholdt utdrag), legg til rikt utdrag, AMP-sider, og vis blogginnleggets publiseringsdato for å få innholdet til å se nyere ut. Du bør følge alle de 11 trinnene hvis du vil øke klikkfrekvensene betydelig, som kan måles i Google Search Console søkeanalyse og for å finne lavt CTR-innhold.

Google bruker klikkfrekvens (CTR) som en rangeringsfaktor så dette kan også forbedre din faktiske rangering. Det har vært mange studier støtter dette. Jeg anbefaler på det sterkeste å identifisere CTR-innhold med lavere ytelse og omskrive SEO-titlene dine + metabeskrivelser i Yoasts bulkeditor, som er trinn 1. Kommenter hvis du har spørsmål – det er verdt tiden å gjøre dette!

Et øyeblikksbilde av bare noen få ting jeg vil dekke …

Klikkfrekvens

1. Identifiser lavt CTR-innhold

Gå til Google Search Console Søk i Analytics-rapporten og slå på CTR-filteret. Se etter sider med en høy plassering (rangering) men lav CTR – dette betyr at selv om en side rangerer høyt, er det ingen som klikker på kodebiten. Forbedring av disse tekstutdragene kan lett føre til mer trafikk. Hvis du nylig konfigurerte Search Console (bruker Yoast), kan du vente noen uker slik at du har nok data.

Klikk-Through-priser-Search-konsollen

HTML-forbedringer
Du kan også bruke Google Search Console HTML-forbedringer å finne SEO-titler + metabeskrivelser som er for korte, lange og om du har duplikater. Sørg for å fikse disse.

HTML-Forbedringer

Hvorfor klikker ikke folk?

 • Rangerer siden / innlegget høyt?
 • Stemmer innholdet ditt med søket?
 • Er innholdet ditt bedre enn toppresultatene?
 • Viser innlegget en utdatert publiseringsdato?
 • Frister Yoast SEO-tittelen folk til å klikke?
 • Laster Yoast-metabeskrivelsen din folk til å klikke?
 • Kan du legge til rikt utdrag for å vise ekstra informasjon som gjennomgangsstjerner?

2. Forbedre SEO-titler / metabeskrivelser i Yoasts Bulk Editor

Gå til Yoast > SEO > Verktøy > Bulk Editor. Her kan du bulk redigere SEO-titler + metabeskrivelser uten å gå gjennom hver enkelt side. Å omskrive disse til lyden bedre er bokstavelig talt en av de enkleste måtene å øke CTR-er. Du kan også fikse HTML-forbedringer her (fra Search Console). Bulkredigereren viser ikke sidens fokusord eller har “lengdefelt” som forteller deg om SEO-tittelen / metabeskrivelsen din er for kort eller lang … så husk å huske på det.

Yoast Bulk Editor

3. Craft The Perfect SEO title (In Yoast)

Slik skriver jeg de fleste overskrifter …

 1. Forskning 1 hovednøkkelord
 2. Forskning 1 sekundært nøkkelord
 3. Lag en overskrift som inneholder elementer av begge deler og stillbilder høres bra ut
 4. Google søkeordet ditt og nevn hva som gjør innholdet ditt annerledes

Jeg ønsket å rangere etter nøkkelord relatert til “WordPress Theme Packs” siden folk som søker dette sannsynligvis er villige til å slippe $ 400, og som tilknyttet selskap ville jeg få rundt $ 125 fra salget.

Trinn 1: Undersøk et primært nøkkelord …

Sekundære nøkkelord

Steg 2: Undersøk et sekundært nøkkelord som ligger i nærheten av det primære (et synonym) …

Sekundært fokus nøkkelord

Trinn 3: Lag en overskrift som inkluderer begge deler, men som fremdeles høres fin ut. Du trenger IKKE alltid å inkludere begge nøkkelordene som eksakte treff, ellers vil du finne deg selv å gjøre overskriften til en nøkkelordliste som ser spammy ut og gir en lav CTR. Prøv å bruke delvise kamper …

Overskrift

God overskrift > nøkkelord – du trenger ikke alltid å målrette mot 2 nøkkelord … noen ganger er det det beste alternativet å målrette mot ett nøkkelord og skrive en kreativ overskrift. Det viktigste er å Google søkeordet ditt og spørre hvorfor folk skal klikke på linken din og ikke alle andres. Kan du inkludere det faktum at du har en video, infographic eller mange mennesker som brukte guiden din?

Noen av mine høyeste CTR-utdrag …

Høy Click-Through-Rate-snutt

Legg merke til hvordan overskriften min for W3 Total Cache inkluderer 2018 (fordi folk leter etter de nyeste plugininnstillingene, OG fordi “W3 Total Cache Settings 2018” er et nøkkelord som vises i Google Autocomplete) og hvordan det er brukt av over 100 000 mennesker? Jeg endret det nylig, og det innlegget har nå 57% CTR!

Click-Through-priser

Dette kalles et omtalt utdrag som jeg vil dekke i trinn 9 …

Høy CTR-Presentasjon-snutt

Høy CTR-snutt

Høy CTR-Side-Google-snutt

Høy CTR-Search-Engine-snutt

4. Craft The Perfect Meta Description

Dette er din sjanse til å fortelle folk HVORFOR de skal klikke på lenken din, og ingen andre. Her sier jeg at jeg har en forhåndskonfigurert zip av Yoast-innstillingene mine som de kan importere til nettstedet deres. Små ting som dette hjelper. Du kan redigere metabeskrivelser i Yoasts utdragsredigeringsprogram eller bulkredaktør.

Yoast Meta-beskrivelser

Tips om å skrive metabeskrivelser

 • Frist folk til å klikke på lenken din (situasjonsmessig til emnet)
 • Inkluder nøkkelordet ditt, og ideelt sett en delvis samsvar med et sekundært nøkkelord
 • Lengden skal være mellom 150-160 tegn (linjen i Yoast skal være grønn)

5. Inkluder datoer i kodebitene dine

Ved å inkludere en dato (år) i SEO-tittelen + metabeskrivelse av tidssensitive artikler, kan du rangere høyere for søkeord på dato og øke CTR fordi folk ser at opplæringen din er aktuell.

Først, lær om folk søker på dato nøkkelord …

Tidsfølsomme nøkkelord

Inkluder deretter datoen (året) i SEO-tittelen din + metabeskrivelse …

Datoer i SEO-titler

6. Legg til Rich Snippets

Du har sannsynligvis sett disse for anmeldelser, oppskrifter og annet støttede datatyper

Strukturert data gjennomgang stjerner

Det er tre viktigste måter å gjøre dette på:

Jeg bruker WP Rich Snippets når jeg skriver anmeldelser, her er et eksempel på hvordan de ser ut …

wp-rik-snutter-for-wordpress

Du kan se en side-ved-side-sammenligning av WP Rich Snippets vs. All In One Schema på min Opplæring for rik innhold av WordPress men jeg vil definitivt bruke WP Rich Snippets hvis du har et tilknyttet eller oppskriftside der de er en viktig del av SEO-en. Du kan se min SiteGround GrowBig-anmeldelse for å se en forhåndsvisning av WP Rich Snippets som inkluderer flere innstillinger, markeringsalternativer og mange tonn add-ons (dette og den finere designen er hovedfordelene med denne plugin).

7. Legg til publiseringsdatoer i blogginnlegg

Hvis du legger til datoer i tekstutdrag, får innholdet ditt til å se nytt ut og øke klikkfrekvensene …

Publiseringsdato

I Yoast-innstillingene kan du aktivere ‘date in snippet preview’ under SEO > Søk Utseende > Innholdstyper. Jeg har bare aktivert dette for innlegg siden det er mer tidssensitivt enn sider.

Dato i forhåndsvisning av utdrag

Nå finner du oppføringsmetadelen til bloggen din (delen som vises på toppen av innleggene) som for meg er i Genesis Simple Edits innstillinger. Du vil legge til endret dato etter innlegg …

Inngang Meta

Slik ser det ut …

Inngangspost modifisert dato

Repish innhold for å se nytt ut – nå som datoene er i tekstutdragene dine, kan du tilbakestille publiseringsdatoer til dags dato ved å redigere et innlegg og klikke på oppdateringsknappen. Ja, du kan gå gjennom ALLE innlegg og fortsette å gjøre dette. Bare ikke misbruk det, jeg prøver bare å gjøre det når jeg skal oppdatere.

Oppdater WordPress Post

8. Legg til AMP-sider

AMP (akselererte mobilsider) er et Google-prosjekt som får mobilsidene dine til å laste raskere mens du legger til det fine AMP-stempelet ved siden av mobilutdragene. Dette vil ikke bare øke klikkfrekvensene, men vil også forbedre mobilhastigheten og potensielt SEO / konverteringene dine. Å legge til AMP-sider påvirker utformingen av mobilområdet ditt, så jeg foreslår at du prøver det, og hvis du ikke liker det, kan du avinstallere programtilleggene og gå tilbake til de gamle, ikke-AMP-mobile sidene.

Akselererte mobilsider

Yoast AMP

Legge til AMP-sider i WordPress

 • Installer AMP-plugin (legger til de faktiske AMP-sidene)
 • Installer Lim For Yoast & AMP (lar deg tilpasse designet)
 • Legg til / forsterker / til hvilken som helst side for å se hvordan det ser ut og sørge for at det fungerer
 • Gå til Yoasts innstillinger → AMP for å endre design og aktivere tilpassede innleggstyper
 • Sørg for å finjustere det omtalte bildet ditt øverst på sidene (se Yoasts veiledning)

Å fikse AMP-feil
Forsikre deg om at du ikke har det AMP-feil i Search Console eller AMP-stempelet ditt vises ikke på disse sidene. Feil er vanligvis forårsaket av eldre plugins som ikke er AMP-kompatible, for eksempel støtter AMP ikke JavaScript – så plugins som injiserer skriptkoder vil forårsake feil.

Akselererte mobilsider Google Search Console

9. Skaff deg Googles utvalgte utdrag

Hvis du har innhold som raskt svarer på et spørsmål i avsnitt, liste eller tabellformat, kan Google belønne deg med en med utdrag. Google bestemmer til syvende og sist hvem og hva som vises i den kjente delen, men de vil hente et svar fra NOGENS 1. side-resultat. Du kan påvirke dette ved å målrette mot “spørsmålstegn” og lage nøyaktig, autorisert, strukturert innhold som er organisert med en innholdsfortegnelse og underoverskrifter som beskrevet i trinn 10.

Utvalgte utdrag

Hvis du vil ha disse tekstutdragene, ville jeg DEFINITIVT se Rand Fishkins video …

Det er tre typer utvalgte utdrag:

 • Avsnitt (ca. 63% av svarene)
 • Lister (ca. 19% av svarene)
 • Tabeller (ca. 16% av svarene)

Tips for å få utvalgte utdrag:

 • Målspørsmål som allerede har en svarboks (men som gjør en dårlig jobb)
 • Identifiser spørsmålstegn (Søkeordutforsker har et svarfilter)
 • Vær bokstavelig med søkeordene dine (f.eks. Bruk en nøyaktig søkeordkamp i tittelen)
 • Du må være på den første siden av Google for å vises i svarboksen
 • Forsikre deg om at innholdet ditt er så nøyaktig som mulig med referanser / lenker
 • Cirka 15% av spørsmålene har en svarboks, det er mange muligheter

10. Få “Hopp til lenker” med et TOC + strukturert innhold

Hopp til lenker

Nok en gang bestemmer Google til slutt hvem som får disse. Det beste du kan gjøre er å lage langt, strukturert innhold med en innholdsfortegnelse, forankrede underoverskrifter, og organiser innlegget ditt på en logisk måte i henhold til emnet. Når jeg sier langt innhold (eller “autoritetsinnhold”), mener jeg en solid artikkel vanligvis med 3000+ ord, nøyaktig referert til med lenker.

Google sier dette er hvordan du får dem …

… sikre at lange flerfaglige sider på nettstedet ditt er godt strukturert og inndelt i distinkte logiske seksjoner. For det andre, sørg for at hver seksjon har et tilknyttet anker med et beskrivende navn (dvs. ikke bare “Avsnitt 2.1”), og at siden din inkluderer en “innholdsfortegnelse” som lenker til de enkelte forankringene… du vil ikke se det på resultatene hele tiden – bare når vi tror at en kobling til en seksjon vil være svært nyttig for en bestemt spørring.

Slik lager du en innholdsfortegnelse med forankrede underoverskrifter
Innholdsfortegnelse HTML ser slik ut …

HTML for hver underoverskrift skal se slik ut …

varenr One

Varenummer Two

Varenummer Tre

Du bør ALLTID ta med en TOC når du lager lengre innhold.

11. Bruk beskrivende URL-er

Hvis permalinksene dine har dette formatet: http://www.sample.com/?p=123, må du endre disse for å være mer SEO-vennlige. De er stygge, dårlige for SEO og forårsaker lave klikkfrekvens. Jeg anbefaler å bruke “post name” -formatet i WordPress under Innstillinger > Permalinks …

Innstillinger for permalink for postnavn

Noen få ord fra Rand Fishkin om CTR og SEO

En flott video fra Rand Fishkin om spørsmål og CTR (best å starte kl 1:45) …

Video Sammendrag

 • Google bruker “gjennomsnittlig tid på nettstedet” og “avvisningsfrekvens” som en rangeringsfaktor
 • Å knytte et nøkkelord til merkevaren din (StudioPress Genesis Themes) øker rangeringen
 • Målrettede nøkkelord som gir folk som sannsynligvis vil bruke mye tid på nettstedet ditt

Jeg la 110% inn i disse opplæringsprogrammene, så jeg håper du synes det er nyttig. Hvis du har spørsmål, tanker eller trenger hjelp med dine klikkfrekvenser eller SEO, legg igjen en kommentar, så hjelper jeg deg gjerne.

Jubel,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map