11 maneres senzilles d’augmentar les tarifes de clic (en SEO) millorant els fragments que destaquen als resultats de cerca de Google

Els fragments de motors de cerca són els avantguarda del vostre SEO.


Tot el que pugueu fer per fer-los destacats augmentarà el percentatge de clics i us farà més trànsit de SEO. Hi ha moltes maneres de millorar-les (algunes menys evidents que d’altres).

Et mostraré com apareix al quadre de resposta de Google (fragments destacats), afegeix fragments rics, Pàgines AMP, i visualitzeu la data de publicació de la publicació del vostre blog per tal de fer un contingut més recent. Si voleu augmentar de manera significativa els percentatges de clics, es poden mesurar a la Cerca de consoles de cerca de Google analítica de cerca i per trobar contingut de CTR baix.

Google utilitza els percentatges de clics (CTR) com a factor de classificació de manera que també es pot millorar el seu rànquing real. Hi ha hagut nombrosos estudis recolzant-ho. Us recomano molt identificar contingut de CTR amb un rendiment més baix i reescriure els vostres títols de SEO + meta descripcions a l’editor massiu de Yoast, que és el pas 1. Comenteu si teniu preguntes: val la pena fer-ho.!

Captura de pocs elements que tractaré …

Tarifes de clics

1. Identifiqueu contingut de CTR baix

Vés a la cerca de Google Search Console Informe de Search Analytics i activa el filtre CTR. Cerqueu pàgines amb una posició alta (classificació) però amb un valor CTR baix, això significa que, tot i que una pàgina és alta, ningú no fa clic al fragment. Millorar aquests fragments pot donar lloc a més trànsit. Si heu configurat recentment Search Console (utilitzant Yoast), espereu unes setmanes perquè tingueu prou dades.

Consola de cerca de percentatges de clics

Millores HTML
També podeu utilitzar les Google Search Console Millores HTML per trobar títols SEO + meta descripcions massa curtes, llargues i si teniu duplicats. Assegureu-vos de solucionar-los.

Millores HTML

Per què la gent no fa clic?

 • La pàgina / la publicació tenen un nivell elevat?
 • El vostre contingut coincideix amb la seva consulta?
 • El vostre contingut és millor que els primers resultats?
 • La publicació mostra una data de publicació obsoleta?
 • El vostre títol SEO de Yoast atrau a la gent a fer clic?
 • La meta descripció de Yoast atrau a la gent a fer clic?
 • Podeu afegir fragments rics per mostrar informació addicional, com ara estrelles de ressenya?

2. Milloreu els títols de SEO / Meta Descripcions a l’editor a granel de Yoast

Anar a Yoast > SEO > Eines > Editor a granel Aquí podeu editar massivament títols de SEO + meta descripcions sense passar per cada pàgina individual. Reescriure això per semblar més agradable és literalment una de les maneres més fàcils d’augmentar els CTR. També podeu arreglar millores HTML aquí (des de Search Console). L’editor en massa no mostra la paraula clau d’enfocament de la pàgina ni té la “barra de longitud” que us indica si el vostre títol / meta descripció de SEO és massa curt o llarg … així que tingueu en compte..

Editor Bulk de Yoast

3. Craft The Perfect SEO Títol (a Yoast)

Aquí és com escric la majoria de títols …

 1. Recerca 1 paraula clau principal
 2. Recerca 1 paraula clau secundària
 3. Escriviu un títol que inclou elements d’ambdós i queden bons sons
 4. Google la vostra paraula clau i esmenta què fa que el vostre contingut sigui diferent

Volia classificar-me per a les paraules clau relacionades amb els “Paquets temàtics de WordPress”, ja que les persones que busquen això probablement estiguin disposats a deixar 400 dòlars i, com a filial, obtindria uns $ 125 de la venda..

Pas 1: Investiga una paraula clau principal …

Paraules clau secundàries

Pas 2: Busqueu una paraula clau secundària que estigui a prop de la vostra primària (un sinònim) …

Paraula clau d'enfocament secundari

Pas 3: Elabora un títol que inclou tots dos, però encara sembla agradable. NO sempre heu d’incloure ambdues paraules clau com a coincidències exactes, en cas contrari, us trobareu convertint el vostre títol en una llista de paraules clau que té un aspecte brossa i té un CTR baix. Proveu d’utilitzar coincidències parcials …

Titular

Bon títol > Paraules clau – no sempre heu d’orientar dues paraules clau … de vegades és orientar una paraula clau i escriure un títol creatiu és l’opció millor. El més important és fer servir la vostra paraula clau a Google i preguntar-vos per què la gent ha de fer clic al vostre enllaç i no a tots els altres. Podeu incloure el fet que tingueu un vídeo, una infografia o tones de persones que utilitzin la vostra guia?

Alguns dels meus fragments de CTR més alts …

Fragment de percentatge elevat de clics

Observeu com inclou el meu títol per a la meva memòria cau total W3 el 2018 (perquè la gent busca la configuració del complement més recent i perquè “Configuració total de la memòria cau W3 2018” és una paraula clau que es mostra a Google Autocomplete) i com ha estat utilitzada per més de 100.000 gent? He canviat això fa poc i la publicació té un 57% de valor total!

Tarifes de clics

Es diu d’aquest fragment destacat que passaré al pas 9 …

Snippet amb alt nivell de freqüència CTR

Snippet d'alta potència CTR

Google-Snippet d’alta pàgina CTR

Fragment de motor de cerca d’alt CTR

4. Artesania La perfecta descripció meta

Aquesta és la vostra oportunitat d’indicar-los a QUÈ PERQUÈ han de fer clic al vostre enllaç i a ningú més. Aquí dic que tinc un zip preconfigurat de la meva configuració de Yoast que poden importar al seu lloc. Coses petites com això ajuden. Podeu editar meta descripcions a l’editor de fragments de Yoast o a la secció editor massiu.

Descripcions de Yoast Meta

Consells sobre l’escriptura de meta descripcions

 • Feu que les persones facin clic al vostre enllaç (situació al tema)
 • Inclou la vostra paraula clau i, idealment, una coincidència parcial d’una paraula clau secundària
 • La longitud hauria d’estar entre 150-160 caràcters (la barra de Yoast ha de ser verda)

5. Incloure les dates als fragments

Si incloeu una data (any) al títol de SEO + meta descripció d’articles sensibles al temps, podeu obtenir una classificació superior per a les paraules clau de data i augmentar el valor CTR perquè els usuaris veuen que el vostre tutorial és actual..

Primer, esbrineu si la gent cerca paraules clau de data …

Paraules clau sensibles al temps

A continuació, inclou la data (any) al títol de SEO + meta descripció …

Dates en títols SEO

6. Afegiu fragments enriquits

Probablement heu vist aquestes revisions, receptes i altres tipus de dades compatibles

Estrelles de revisió de dades estructurades

Hi ha tres maneres principals de fer-ho:

Utilitzo fragments Rich WP per escriure ressenyes, aquí teniu un exemple de com es veuen …

wp-rich-snippets-for-wordpress

Podeu veure una comparació al costat de l’esquema WP Rich vs All In One Schema a la meva pàgina Tutorial de fragments rics en WordPress però sens dubte usaria fragments de WP Rich si teniu un lloc d’afiliació o de receptes on són una part clau del vostre SEO. Podeu veure la meva SiteGround GrowBig revisió per veure una vista prèvia dels fragments Rich WP que inclou més configuració, opcions de marcatge i tones complements (aquest i el millor disseny són els avantatges d’aquest complement).

7. Afegeix dates de publicació a publicacions del bloc

Si afegiu dates als fragments, el vostre contingut es veu nou i augmenta els percentatges de clics …

Data de publicació

A la configuració de Yoast, activeu “data en la visualització prèvia del fragment” a SEO > Aparença de cerca > Tipus de contingut. Només tinc habilitat aquesta opció per a les publicacions, ja que són més sensibles al temps que a les pàgines.

Data en vista prèvia de fragment

Ara trobeu la secció meta d’entrada del vostre bloc (la part que apareix a la part superior de les publicacions) que per a mi és a la secció Genesis Simple Edits configuració. Voleu afegir la data de la publicació modificada …

Entrada Meta

Això és el que sembla …

Data de modificació del post d'entrada

Torna a publicar el contingut per semblar nou – ara que les dates es troben als fragments, podeu restablir les dates de publicació a l’actualitat editant una publicació i fent clic al botó d’actualització. Sí, podeu passar per TOTES les publicacions i seguir fent-ho. Simplement no n’abuseu, només ho intento fer quan actualitzo.

Actualitza la publicació de WordPress

8. Afegir pàgines AMP

AMP (pàgines mòbils accelerades) són un projecte de Google que fa que les pàgines mòbils es carreguin més ràpidament i afegeix aquest bonic segell AMP al costat dels fragments mòbils. Això no només augmentarà els percentatges de clics, sinó que també millorarà la velocitat del mòbil i potencialment el vostre SEO / conversions. Si afegiu pàgines AMP, el disseny del vostre lloc web mòbil us suggereix que ho proveu i, si no us agrada, podeu desinstal·lar els plugins i tornar a les vostres pàgines mòbils antigues i no AMP..

Pàgines mòbils accelerades

Yoast AMP

Addició de pàgines AMP a WordPress

 • Instal·leu el Complement AMP (afegeix les pàgines AMP reals)
 • Instal·leu el Cola per a Yoast & AMP (et permet personalitzar el disseny)
 • Afegiu / amp / a qualsevol pàgina per veure com es veu i assegureu-vos que funciona
 • Vés a la configuració → AMP de Yoast per canviar el disseny i habilitar els tipus de publicació personalitzats
 • Assegureu-vos de modificar la imatge destacada a la part superior de les vostres pàgines (consulteu el tutorial de Yoast)

S’estan solucionant els errors AMP
Assegureu-vos que no en tingueu Errors AMP a Search Console o el segell AMP no es mostrarà en aquestes pàgines. Els errors solen ser causats per plugins més antics que no són compatibles amb AMP, per exemple, AMP no admet JavaScript, de manera que els plugins que injecten etiquetes de script causen errors.

Consola de cerca de Google Pàgines mòbils accelerades

9. Obteniu fragments destacats de Google

Si teniu contingut que respon ràpidament a una pregunta en format de paràgraf, llista o taula, Google us recompensarà amb un fragment destacat. Google decideix en última instància qui i què apareix al fragment destacat, però obtindrà una resposta de qualsevol resultat de la 1a pàgina. Podeu influir-hi orientant-vos a “paraules clau de preguntes” i creant contingut estructurat, autoritzat i exacte, que s’organitzi amb una taula de continguts i subtítols tal com es descriu al pas 10.

Fragments destacats

Si voleu aquests fragments, voldria veure definitivament el vídeo de Rand Fishkin …

Hi ha 3 tipus de fragments destacats:

 • Paràgrafs (al voltant del 63% de les respostes)
 • Llistes (al voltant del 19% de les respostes)
 • Taules (aproximadament un 16% de les respostes)

Consells per obtenir fragments destacats:

 • Consultes d’orientació que ja tenen una casella de resposta (però fan una feina deficient)
 • Identificar les paraules clau de la pregunta (Explorador de paraules clau té un filtre de respostes)
 • Sigui literal amb les teves paraules clau (per exemple, utilitzeu una concordança de paraules clau exacta al títol)
 • Heu d’estar a la primera pàgina de Google per mostrar-vos al quadre de respostes
 • Assegureu-vos que el contingut sigui el més exacte possible amb referències / enllaços
 • Al voltant del 15% de les consultes tenen un quadre de resposta, hi ha moltes oportunitats

10. Obteniu “Saltar a enllaços” amb un contingut TOC + estructurat

Saltar a enllaços

Un cop més, Google determina en última instància qui obté aquestes opcions. El millor que podeu fer és crear contingut llarg i estructurat amb un taula de continguts, subtítols ancorats i organitzeu la publicació de manera lògica segons el tema. Quan dic contingut llarg (o “contingut d’autoritat”), em refereixo a un article sòlid normalment amb 3.000+ paraules, amb referència precisa amb enllaços.

Google diu així s’obté…

… assegureu-vos que les pàgines llargues i de diversos temes del vostre lloc estiguin ben estructurades i dividits en seccions lògiques diferents. En segon lloc, assegureu-vos que cada secció tingui una àncora associada amb un nom descriptiu (és a dir, no només “Secció 2.1”) i que la vostra pàgina inclou una “taula de contingut” que enllaça amb els ancoratges individuals… no ho veureu en tot moment els resultats, només quan pensem que un enllaç a una secció seria molt útil per a una consulta en concret.

Com crear una taula de contingut amb subtítols ancorats
Taula de contingut HTML sembla aquest …

L’HTML de cada subapartat hauria d’assemblar així a…

Subtítol Un

Subtítol Dos

Subtítol Tres

Sempre heu d’incloure un TOC quan creeu contingut més llarg.

11. Utilitzeu URL descriptius

Si els vostres enllaços enllaços tenen aquest format: http://www.sample.com/?p=123, haureu de canviar-los perquè siguin més favorables al SEO. Són lletjos, dolents per a SEO i provoquen taxes de clic baixes baixes. Us recomano que utilitzeu el format “nom de la publicació” a WordPress, a Configuració > Enllaços permanents …

Configuració del nom permanent de la publicació

Poques paraules de Rand Fishkin sobre CTRs i SEO

Un gran vídeo de Rand Fishkin sobre consultes i CTR (el millor per començar a les 1:45) …

Resum del vídeo

 • Google utilitza “temps mitjà al lloc” i “ritme de rebot” com a factor de classificació
 • Si afegiu una paraula clau a la vostra marca (StudioPress Genesis Themes) augmenteu els rànquings
 • Orienteu les paraules clau que portin persones que probablement passaran molt de temps al vostre lloc web

Vaig incloure un 110% en aquests tutorials, així que espero que us sigui útil. Si teniu dubtes, pensaments o necessiteu ajuda amb els vostres percentatges de clics o SEO, deixeu un comentari i estaré encantat d’ajudar-vos.

Salutacions,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map