11 moduri simple de a crește ratele de clic (în SEO) prin îmbunătățirea fragmentelor pentru a evidenția rezultatele căutării Google

03.06.2020
SEO '11 moduri simple de a crește ratele de clic (în SEO) prin îmbunătățirea fragmentelor pentru a evidenția rezultatele căutării Google
0 13 мин.

Fragmentele motoarelor de căutare sunt în prim-planul SEO.


Orice puteți face pentru a le face să iasă în evidență va crește ratele de clic și vă va oferi mai mult trafic SEO. Există o mulțime de modalități de îmbunătățire a acestora (unele mai puțin evidente decât altele).

Vă voi arăta cum să vă prezentați în caseta de răspuns Google (fragmente prezentate), adăugați fragmente bogate, Pagini AMP, și afișați data publicării postării de pe blog pentru a face conținutul să pară mai nou. Ar trebui să urmați toți cei 11 pași dacă doriți să creșteți semnificativ ratele de clic, care pot fi măsurate în Google Search Console analize de căutare și pentru găsirea conținutului CTR scăzut.

Google folosește ratele de clic (CTR) ca factor de clasare astfel, vă puteți îmbunătăți clasamentele. Au fost numeroase studii susținând acest lucru. Vă recomand să identificați conținutul CTR cu performanțe mai scăzute și să vă rescrieți titlurile SEO + meta descrieri în redactorul major al Yoast, care este pasul 1. Comentați dacă aveți întrebări – merită să faceți acest lucru!

O imagine de doar câteva lucruri pe care le voi acoperi …

Ratele de clic

1. Identificați conținutul CTR scăzut

Accesați Google Search Console Raportul Google Analytics și porniți filtrul CTR. Căutați pagini cu o poziție înaltă (clasament), dar CTR scăzut – asta înseamnă că, chiar dacă o pagină ocupă un nivel ridicat, nimeni nu face clic pe fragment. Îmbunătățirea acestor fragmente poate duce cu ușurință la mai mult trafic. Dacă ați configurat recent Search Console (folosind Yoast), așteptați câteva săptămâni pentru a avea suficiente date.

Faceți clic-prin-Tarife-Search-Console

Îmbunătățiri HTML
De asemenea, puteți utiliza Google Search Console Îmbunătățiri HTML pentru a găsi titluri SEO + meta descrieri prea scurte, lungi și dacă aveți duplicate. Asigurați-vă că remediați acestea.

HTML-Îmbunătățiri

De ce nu fac clic oamenii?

 • Pagina / postarea este ridicată?
 • Conținutul dvs. se potrivește cu întrebarea lor?
 • Conținutul dvs. este mai bun decât rezultatele de top?
 • Postul arată o dată de publicare învechită?
 • Titlul SEO Yoast atrage oamenii să facă clic?
 • Meta-descrierea dvs. Yoast atrage oamenii să facă clic?
 • Puteți adăuga fragmente bogate pentru a afișa informații suplimentare precum stelele de recenzie?

2. Îmbunătățirea titlurilor SEO / Meta Descrierile în Bulk Editor

Du-te la Yoast > SEO > Unelte > Editor Bulk. Aici puteți edita în mod masiv titluri SEO + meta descrieri fără să parcurgeți fiecare pagină în parte. Rescrierea acestora pentru a suna mai frumos este literalmente una dintre cele mai simple modalități de a crește CTR-urile. De asemenea, puteți repara îmbunătățiri HTML aici (din Search Console). Editorul cel mai mare nu arată cuvântul cheie de focalizare al paginii sau nu are „bara lungime” care vă spune dacă titlul / meta-descrierea dvs. SEO este prea scurtă sau lungă … așa că rețineți asta.

Editorul Bulk Yoast

3. Craft The Perfect SEO Title (În Yoast)

Iată cum scriu cele mai multe titluri …

 1. Cercetarea unui cuvânt cheie principal
 2. Cercetare 1 cuvânt cheie secundară
 3. Creați un titlu care include elemente ale ambelor, dar și fotografii sună bine
 4. Google cuvântul dvs. cheie și menționați ceea ce face conținutul dvs. diferit

Am vrut să clasez pentru cuvintele cheie legate de „Pachete cu temă WordPress”, deoarece persoanele care caută acest lucru sunt probabil dispuși să renunțe la 400 de dolari, iar ca afiliat aș primi aproximativ 125 USD din vânzare.

Pasul 1: Cercetarea unui cuvânt cheie principal …

Cuvinte cheie secundare

Pasul 2: Cercetați un cuvânt cheie secundar care să fie aproape de principalul dvs. (un sinonim) …

Cuvânt cheie focus secundar

Pasul 3: Creați un titlu care să includă ambele, dar încă sună frumos. NU trebuie să includeți întotdeauna ambele cuvinte cheie ca potriviri exacte, altfel vă veți transforma în titlu într-o listă de cuvinte cheie care arată spammy și are ca rezultat un CTR scăzut. Încercați să folosiți meciuri parțiale …

Titlu

Titlu bun > Cuvinte cheie – nu trebuie să vizați întotdeauna 2 cuvinte cheie … uneori, vizarea unui cuvânt cheie și scrierea unui titlu creativ este opțiunea mai bună. Principalul lucru este să vă adresați cuvântul cheie Google și să vă întrebați de ce oamenii ar trebui să facă clic pe linkul dvs. și nu pe toți ceilalți. Puteți include faptul că aveți un videoclip, o infografie sau o mulțime de oameni care au folosit ghidul dvs.?

Unele dintre cele mai înalte fragmente CTR ale mele …

High-Clicuri-Rate-Fragment

Observați cum titlul meu pentru cache-ul total W3 include anul 2018 (pentru că oamenii caută cele mai recente setări de pluginuri, ȘI pentru că „Setări pentru cache total W3 2018” este un cuvânt cheie care apare în Google Autocompletare) și cum a fost folosit de peste 100.000 oameni? Am schimbat asta recent și acea postare are acum 57% CTR!

Faceți clic-prin-Tarife

Acesta se numește un fragment prezentat pe care îl voi acoperi la pasul 9 …

High-CTR-recomandate-Fragment

High-CTR-Fragment

Înaltă-CTR-Page-Google-Fragment

High-CTR-Search-Engine-Fragment

4. Craft The Meta Meta perfectă

Aceasta este șansa dvs. de a spune oamenilor DE CE ar trebui să facă clic pe linkul dvs. și nimeni altcineva. Aici spun că am un zip pre-configurat al setărilor Yoast pe care le pot importa pe site-ul lor. Lucruri mici ca acest ajutor. Puteți edita meta descrierile în editorul de fragmente de la Yoast sau în fișierul editor în vrac.

Descriere Yoast Meta

Sfaturi despre scrierea descrierilor meta

 • Încurajați-i pe oameni să facă clic pe linkul dvs. (situațional la subiect)
 • Includeți cuvântul dvs. cheie și, în mod ideal, o potrivire parțială a unui cuvânt cheie secundar
 • Lungimea trebuie să fie cuprinsă între 150-160 de caractere (bara în Yoast ar trebui să fie verde)

5. Includeți datele în fragmentele dvs.

Prin includerea unei date (an) în titlul SEO + meta descrierea articolelor sensibile la timp, puteți obține un nivel mai mare pentru cuvintele cheie pentru date și crește CTR, deoarece oamenii văd că tutorialul dvs. este actual.

În primul rând, aflați dacă oamenii caută cuvinte cheie date …

Cuvinte cheie sensibile la timp

Apoi includeți data (anul) în titlul SEO + meta descrierea …

Date în titluri SEO

6. Adăugați fragmente bogate

Probabil că le-ați văzut pentru recenzii, rețete și altele tipuri de date acceptate

Stele structurate de revizuire a datelor

Există 3 moduri principale de a face acest lucru:

Folosesc WP Rich Snippets când scriu recenzii, iată un exemplu despre cum arată …

-Wp-bogate snippeturi pentru WordPress-

Puteți vedea o comparație cot la cot a WP Rich Snippets vs. All In One Schema pe my Tutorial de fragmente bogate în WordPress dar aș folosi cu siguranță WP Rich Snippets dacă aveți un site de afiliere sau rețete unde sunt o parte cheie a SEO-ului dvs. Îl poți vedea pe al meu Recenzie SiteGround GrowBig pentru a vedea o previzualizare a fragmentelor WP Rich care include mai multe setări, opțiuni de marcare și tone de add-on-uri (acesta și designul mai frumos sunt principalele avantaje ale acestui plugin).

7. Adăugați date de publicare la postările de pe blog

Adăugarea de date la fragmente face ca conținutul dvs. să arate nou și crește ratele de clic …

Data publicării

În setările dvs. Yoast activați „data în previzualizarea fragmentului” în cadrul SEO > Aspectul de căutare > Tipuri de conținut. Am activat acest lucru doar pentru postări, deoarece sunt mai sensibile la timp decât paginile.

Data în previzualizarea fragmentului

Găsiți acum secțiunea meta intrare a blogului dvs. (partea care apare în partea de sus a postărilor), care pentru mine este în Modificări simple ale Genezei Setări. Veți dori să adăugați data postată modificată …

Intrare Meta

Așa arată …

Data modificării postului de intrare

Republicați conținutul pentru a arăta nou – acum că datele sunt în fragmentele dvs., puteți reseta datele de publicare la ziua curentă, editând o postare și făcând clic pe butonul de actualizare. Da, puteți parcurge TOATE postările și continua să faceți acest lucru. Doar că nu îl abuzați, încerc să fac acest lucru doar atunci când fac o actualizare.

Actualizați WordPress Post

8. Adăugați Pagini AMP

AMP (paginile mobile accelerate) sunt un proiect Google care face ca paginile dvs. mobile să se încarce mai rapid în timp ce adăugați acea ștampilă AMP frumoasă de lângă fragmentele dvs. mobile. Acest lucru nu numai că va crește ratele de clic, dar va îmbunătăți, de asemenea, viteza mobilă și potențial SEO / conversiile. Adăugarea de pagini AMP afectează designul site-ului dvs. mobil, așa că vă sugerez să îl încercați și, dacă nu vă place, puteți dezinstala pluginurile și puteți reveni la paginile dvs. vechi, non-AMP.

Pagini mobile accelerate

Yoast AMP

Adăugarea de pagini AMP în WordPress

 • Instalați dispozitivul Plugin AMP (adaugă paginile AMP reale)
 • Instalați dispozitivul Adeziv pentru Yoast & AMP (vă permite să personalizați designul)
 • Adăugați / amp / la orice pagină pentru a vedea cum arată și asigurați-vă că funcționează
 • Accesați Setările → AMP ale Yoast pentru a vă schimba designul și a activa tipurile de postare personalizate
 • Asigurați-vă că reglați imaginea prezentată în partea de sus a paginilor dvs. (vezi tutorialul lui Yoast)

Corecția erorilor AMP
Asigurați-vă că nu aveți Erori AMP în Search Console sau ștampila AMP nu se va afișa în aceste pagini. De obicei, erorile sunt cauzate de pluginuri mai vechi care nu sunt compatibile cu AMP, de exemplu, AMP nu acceptă JavaScript, astfel încât plugin-urile care injectează etichete script vor provoca erori.

Consola Google de căutare a paginilor mobile accelerate

9. Obțineți fragmente recomandate Google

Dacă aveți conținut care răspunde rapid la o întrebare în format de paragraf, listă sau tabel, Google vă poate recompensa cu un fragment prezentat. În cele din urmă, Google decide cine și ce apare în fragmentul prezentat, dar vor primi un răspuns din ORICE rezultat din prima pagină. Puteți influența acest lucru vizând „cuvinte cheie de întrebare” și creând conținut precis, autorizat, structurat, care este organizat cu un tabel de conținut și subpoziții, așa cum este descris la pasul 10.

Fragmente prezentate

Dacă doriți aceste fragmente, aș viziona în mod DEFINITIV videoclipul lui Rand Fishkin …

Există 3 tipuri de fragmente prezentate:

 • Paragrafe (aproximativ 63% din răspunsuri)
 • Liste (aproximativ 19% din răspunsuri)
 • Tabele (aproximativ 16% din răspunsuri)

Sfaturi pentru obținerea de fragmente prezentate:

 • Întrebări vizate care au deja o casetă de răspuns (dar fac o treabă slabă)
 • Identificați cuvintele cheie pentru întrebări (Explorator de cuvinte cheie are un filtru de răspunsuri)
 • Fiți literal cu cuvintele dvs. cheie (de exemplu, utilizați o potrivire exactă a cuvintelor cheie în titlu)
 • Trebuie să fiți pe prima pagină a Google pentru a vă afișa în caseta de răspunsuri
 • Asigurați-vă că conținutul dvs. este cât se poate de precis cu referințe / legături
 • Aproximativ 15% dintre întrebări au o căsuță de răspuns, există o mulțime de oportunități

10. Obțineți „Salt la legături” cu un conținut TOC + structurat

Salt la linkuri

Încă o dată, Google stabilește în cele din urmă cine le primește. Cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să creați conținut lung, structurat, cu un cuprins, subpoziții ancorate și organizați-vă postarea într-un mod logic în funcție de subiect. Când spun conținut lung (sau „conținut de autoritate”) mă refer la un articol solid, de obicei cu 3.000+ cuvinte, referit cu exactitate cu link-uri.

Google spune uite așa le obții …

… asigurați-vă că paginile lungi cu mai multe subiecte de pe site-ul dvs. sunt bine structurate și rupt în secțiuni logice distincte. În al doilea rând, asigurați-vă că fiecare secțiune are o ancoră asociată cu un nume descriptiv (adică nu doar „Secțiunea 2.1”) și că pagina dvs. include un „cuprins” care se leagă de ancore individuale… nu veți vedea acest lucru tot timpul – doar atunci când considerăm că un link către o secțiune ar fi foarte util pentru o anumită interogare..

Cum se creează un conținut cu subpoziții ancorate
Cuprins HTML arată astfel …

HTML-ul fiecărei subpoziții ar trebui să arate astfel …

Subtitlu One

Subtitlu Doi

Subtitlu Trei

Ar trebui să includeți ÎNTOTDEAUNA un TOC atunci când creați conținut mai lung.

11. Folosiți adrese URL descriptive

Dacă legăturile dvs. permalink au acest format: http://www.sample.com/?p=123, atunci trebuie să le schimbați pentru a fi mai prietenoase cu SEO. Sunt urâte, proaste pentru SEO și provoacă rate reduse de clic. Vă recomand să folosiți formatul „nume de poștă” în WordPress sub Setări > Permalinks …

Post Post Name Permalink Settings

Câteva cuvinte din Rand Fishkin despre CTR-uri și SEO

Un video excelent de la Rand Fishkin la întrebări și CTR (cel mai bine să înceapă la 1:45) …

Rezumat video

 • Google folosește „timpul mediu pe site” și „rata de respingere” ca factor de clasare
 • Atașarea unui cuvânt cheie la marca dvs. (StudioPress Genesis Themes) crește clasamentul
 • Direcționați cuvinte cheie care aduc persoane care probabil vor petrece mult timp pe site-ul dvs. web

Am plasat 110% în aceste tutoriale, sper să vi se par de ajutor. Dacă aveți întrebări, gânduri sau aveți nevoie de ajutor cu ratele de clic sau SEO, lăsați un comentariu și voi fi bucuros să vă ajut.

Noroc,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector