11 απλοί τρόποι για να αυξήσετε τις αναλογίες κλικ προς αριθμό εμφανίσεων (σε SEO) Ενισχύοντας τα αποσπάσματα για να ξεχωρίσετε στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google

03.06.2020
SEO '11 απλοί τρόποι για να αυξήσετε τις αναλογίες κλικ προς αριθμό εμφανίσεων (σε SEO) Ενισχύοντας τα αποσπάσματα για να ξεχωρίσετε στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
0 55 мин.

Τα αποσπάσματα μηχανών αναζήτησης είναι τα πρώτη γραμμή του SEO σας.


Οτιδήποτε μπορείτε να κάνετε για να τα ξεχωρίσετε θα αυξήσει τις αναλογίες κλικ προς αριθμό εμφανίσεων και θα σας προσφέρει περισσότερη κίνηση SEO. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να τα βελτιώσετε (μερικοί λιγότερο προφανείς από άλλους).

Θα σας δείξω πώς να εμφανιστείτε στο πλαίσιο απαντήσεων της Google (επιλεγμένα αποσπάσματα), προσθέστε πλούσια αποσπάσματα, Σελίδες AMP, και εμφανίστε την ημερομηνία δημοσίευσης της ανάρτησης ιστολογίου σας για να κάνετε το περιεχόμενο να φαίνεται νεότερο. Θα πρέπει να ακολουθήσετε και τα 11 βήματα εάν θέλετε να αυξήσετε σημαντικά τις αναλογίες κλικ προς αριθμό εμφανίσεων, οι οποίες μπορούν να μετρηθούν στο Google Search Console’s αναλυτικά αναζήτησης και για την εύρεση χαμηλού περιεχομένου CTR.

Η Google χρησιμοποιεί τις αναλογίες κλικ προς αριθμό εμφανίσεων (CTR) ως παράγοντα κατάταξης έτσι αυτό μπορεί επίσης να βελτιώσει την πραγματική κατάταξή σας. Υπήρξαν πολυάριθμες μελέτες υποστηρίζοντας αυτό. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τον εντοπισμό περιεχομένου CTR χαμηλότερης απόδοσης και την επανεγγραφή των τίτλων SEO + των μετα-περιγραφών στο πρόγραμμα μαζικής επεξεργασίας του Yoast, το οποίο είναι το βήμα 1. Σχολιάστε αν έχετε απορίες – αξίζει τον κόπο να το κάνετε αυτό!

Ένα στιγμιότυπο μερικών πραγμάτων που θα καλύψω…

Τιμές κλικ προς αριθμό εμφανίσεων

1. Προσδιορίστε χαμηλό περιεχόμενο CTR

Μεταβείτε στο Google Search Console’s Αναφορά αναζήτησης στο Analytics και ενεργοποιήστε το φίλτρο CTR. Αναζητήστε σελίδες με υψηλή θέση (κατάταξη) αλλά χαμηλό CTR – αυτό σημαίνει ότι παρόλο που μια σελίδα κατατάσσεται ψηλά, κανείς δεν κάνει κλικ στο απόσπασμά σας. Η βελτίωση αυτών των αποσπασμάτων μπορεί εύκολα να οδηγήσει σε περισσότερη επισκεψιμότητα. Εάν έχετε πρόσφατα ρυθμίσει το Search Console (χρησιμοποιώντας το Yoast), περιμένετε μερικές εβδομάδες για να έχετε αρκετά δεδομένα.

Click-Through-Rates-Search-Console

Βελτιώσεις HTML
Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Google Search Console Βελτιώσεις HTML για να βρείτε τίτλους SEO + μετα-περιγραφές που είναι πολύ μικρές, μεγάλες και αν έχετε διπλότυπα. Φροντίστε να τα διορθώσετε.

Βελτιώσεις HTML

Γιατί δεν κάνουν κλικ οι άνθρωποι?

 • Κατατάσσεται υψηλή η σελίδα / η ανάρτηση?
 • Το περιεχόμενό σας ταιριάζει με το ερώτημά τους?
 • Είναι το περιεχόμενό σας καλύτερο από τα κορυφαία αποτελέσματα?
 • Η ανάρτηση εμφανίζει μια ξεπερασμένη ημερομηνία δημοσίευσης?
 • Ο τίτλος SEO Yoast σας προσελκύει τους χρήστες να κάνουν κλικ?
 • Η μετα-περιγραφή του Yoast σας προσελκύει τους χρήστες να κάνουν κλικ?
 • Μπορείτε να προσθέσετε πλούσια αποσπάσματα για να εμφανίσετε επιπλέον πληροφορίες, όπως αστέρια κριτικής?

2. Βελτιώστε τους τίτλους SEO / τις περιγραφές μετα-κειμένων στο Yoast’s Massk Editor

Πήγαινε στο Yoast > SEO > Εργαλεία > Μαζική επεξεργασία. Εδώ μπορείτε να επεξεργαστείτε μαζικά τίτλους SEO + μετα-περιγραφές χωρίς να περάσετε από κάθε μεμονωμένη σελίδα. Η επανεγγραφή αυτών σε πιο ήχο είναι κυριολεκτικά ένας από τους ευκολότερους τρόπους αύξησης των CTR. Μπορείτε επίσης να επιδιορθώσετε βελτιώσεις HTML εδώ (από το Search Console). Ο μαζικός επεξεργαστής δεν εμφανίζει τη λέξη-κλειδί εστίασης της σελίδας ή δεν έχει τη “γραμμή μήκους” που σας λέει εάν ο τίτλος SEO / μετα-περιγραφή σας είναι πολύ μικρός ή μεγάλος … γι ‘αυτό λάβετε υπόψη.

Μαζικός επεξεργαστής Yoast

3. Δημιουργήστε τον τέλειο τίτλο SEO (In Yoast)

Δείτε πώς γράφω τους περισσότερους τίτλους…

 1. Έρευνα 1 κύριας λέξης-κλειδιού
 2. Έρευνα 1 δευτερεύουσας λέξης-κλειδιού
 3. Δημιουργήστε μια επικεφαλίδα που περιλαμβάνει στοιχεία και των δύο και οι φωτογραφίες ακούγονται καλά
 4. Google λέξεις-κλειδιά σας και αναφέρετε τι κάνει το περιεχόμενό σας διαφορετικό

Ήθελα να κατατάξω λέξεις-κλειδιά που σχετίζονται με το “WordPress Theme Packs”, καθώς οι χρήστες που το αναζητούν είναι πιθανότατα πρόθυμοι να μειώσουν τα $ 400 και ως συνεργάτης θα έπαιρνα περίπου 125 $ από την πώληση.

Βήμα 1: Ερευνήστε μια κύρια λέξη-κλειδί…

Δευτερεύουσες λέξεις-κλειδιά

Βήμα 2: Ερευνήστε μια δευτερεύουσα λέξη-κλειδί που είναι κοντά στην κύρια (συνώνυμο)…

Λέξη-κλειδί δευτερεύουσας εστίασης

Βήμα 3: Δημιουργήστε μια επικεφαλίδα που περιλαμβάνει και τα δύο αλλά εξακολουθεί να ακούγεται ωραία. ΔΕΝ πρέπει πάντα να συμπεριλάβετε και τις δύο λέξεις-κλειδιά ως ακριβείς αντιστοιχίσεις, διαφορετικά θα βρείτε τον εαυτό σας να μετατρέψει τον τίτλο σας σε μια λίστα λέξεων-κλειδιών που φαίνεται ανεπιθύμητη και οδηγεί σε χαμηλό CTR. Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε μερικές αντιστοιχίσεις…

Επικεφαλίδα

Καλός τίτλος > Λέξεις-κλειδιά – δεν χρειάζεται πάντα να στοχεύετε 2 λέξεις-κλειδιά… μερικές φορές στοχεύοντας 1 λέξη-κλειδί και η σύνταξη μιας επικεφαλίδας δημιουργικού είναι η καλύτερη επιλογή. Το κύριο πράγμα είναι στο Google η λέξη-κλειδί σας και ρωτήστε γιατί οι άνθρωποι πρέπει να κάνουν κλικ στον σύνδεσμό ΣΑΣ και όχι σε όλους τους άλλους. Μπορείτε να συμπεριλάβετε το γεγονός ότι έχετε ένα βίντεο, infographic ή πολλούς ανθρώπους που χρησιμοποίησαν τον οδηγό σας?

Μερικά από τα υψηλότερα αποσπάσματα CTR…

Υψηλό κλικ-μέσω-ποσοστό-απόσπασμα

Παρατηρήστε πώς ο τίτλος μου για το W3 Total Cache περιλαμβάνει το 2018 (επειδή οι χρήστες αναζητούν τις πιο πρόσφατες ρυθμίσεις προσθηκών, ΚΑΙ επειδή το “W3 Total Cache Settings 2018” είναι μια λέξη-κλειδί που εμφανίζεται στο Google Αυτόματη συμπλήρωση) και πώς χρησιμοποιείται από πάνω από 100.000 Ανθρωποι? Το άλλαξα μόλις πρόσφατα και αυτή η ανάρτηση έχει πλέον CTR 57%!

Τιμές κλικ-εμφανίσεων

Αυτό ονομάζεται επιλεγμένο απόσπασμα που θα καλύψω στο βήμα 9…

High-CTR-Featured-Snippet

Υψηλό CTR-απόσπασμα

Υψηλό CTR-Σελίδα-Google-απόσπασμα

High-CTR-Search-Engine-Snippet

4. Craft The Perfect Meta Περιγραφή

Αυτή είναι η ευκαιρία σας να πείτε στους ανθρώπους ΓΙΑΤΙ πρέπει να κάνουν κλικ στον σύνδεσμό σας και κανένας άλλος. Εδώ λέω ότι έχω ένα προ-διαμορφωμένο φερμουάρ των ρυθμίσεων Yoast που μπορούν να εισαγάγουν στον ιστότοπό τους. Μικρά πράγματα όπως αυτή η βοήθεια. Μπορείτε να επεξεργαστείτε μετα-περιγραφές στο πρόγραμμα επεξεργασίας αποσπάσματος του Yoast ή στο μαζική επεξεργασία.

Yoast Meta Περιγραφές

Συμβουλές για τη σύνταξη μετα-περιγραφών

 • Προσελκύστε άτομα να κάνουν κλικ στον σύνδεσμό σας (κατάσταση στο θέμα)
 • Συμπεριλάβετε τη λέξη-κλειδί σας και ιδανικά μια μερική αντιστοίχιση μιας δευτερεύουσας λέξης-κλειδιού
 • Το μήκος πρέπει να είναι μεταξύ 150-160 χαρακτήρων (η γραμμή στο Yoast πρέπει να είναι πράσινη)

5. Συμπεριλάβετε Ημερομηνίες στα αποσπάσματα σας

Συμπεριλαμβάνοντας μια ημερομηνία (έτος) στον τίτλο SEO + μετα-περιγραφή των ευαίσθητων στο χρόνο άρθρων, μπορείτε να ταξινομήσετε υψηλότερα για τις λέξεις-κλειδιά ημερομηνίας και να αυξήσετε το CTR επειδή οι χρήστες βλέπουν ότι το σεμινάριό σας είναι ενημερωμένο.

Αρχικά, μάθετε αν οι χρήστες αναζητούν λέξεις-κλειδιά ημερομηνίας…

Λέξεις-κλειδιά ευαίσθητες στο χρόνο

Στη συνέχεια, συμπεριλάβετε την ημερομηνία (έτος) στον τίτλο SEO σας + στη μετα-περιγραφή…

Ημερομηνίες σε τίτλους SEO

6. Προσθέστε πλούσια αποσπάσματα

Ίσως τα έχετε δει για κριτικές, συνταγές και άλλα υποστηριζόμενοι τύποι δεδομένων

Αστέρια αναθεώρησης δομημένων δεδομένων

Υπάρχουν 3 βασικοί τρόποι για να το κάνετε αυτό:

Χρησιμοποιώ WP Rich Snippets όταν γράφω κριτικές, εδώ είναι ένα παράδειγμα του πώς φαίνονται…

wp-rich-snippets-for-wordpress

Μπορείτε να δείτε μια παράλληλη σύγκριση του WP Rich Snippets έναντι του All In One Schema στο my Εκμάθηση πλούσιων αποσπασμάτων WordPress αλλά σίγουρα θα χρησιμοποιούσα WP Rich Snippets εάν έχετε έναν ιστότοπο συνεργατών ή συνταγών όπου αποτελούν βασικό μέρος του SEO σας. Μπορείτε να δείτε το δικό μου Αναθεώρηση SiteGround GrowBig για να δείτε μια προεπισκόπηση του WP Rich Snippets που περιλαμβάνει περισσότερες ρυθμίσεις, επιλογές σήμανσης και τόνους πρόσθετα (αυτό και ο καλύτερος σχεδιασμός είναι τα κύρια οφέλη αυτής της προσθήκης).

7. Προσθήκη ημερομηνιών δημοσίευσης σε αναρτήσεις ιστολογίου

Η προσθήκη ημερομηνιών σε αποσπάσματα κάνει το περιεχόμενό σας να φαίνεται νέο και αυξάνει τις αναλογίες κλικ προς αριθμό εμφανίσεων…

Ημερομηνία δημοσίευσης

Στις ρυθμίσεις Yoast, ενεργοποιήστε την επιλογή “ημερομηνία στο απόσπασμα προεπισκόπησης” κάτω από το SEO > Αναζήτηση εμφάνισης > Τύποι περιεχομένου. Αυτό το έχω ενεργοποιήσει μόνο για αναρτήσεις, δεδομένου ότι είναι πιο ευαίσθητα στο χρόνο από τις σελίδες.

Ημερομηνία στην προεπισκόπηση αποσπάσματος

Τώρα βρείτε τη μετα-είσοδο ενότητα του ιστολογίου σας (το μέρος που εμφανίζεται στην κορυφή των δημοσιεύσεων) που για μένα βρίσκεται στο Genesis Simple Edits Ρυθμίσεις. Θα θέλατε να προσθέσετε ημερομηνία τροποποίησης μετά…

Εισαγωγή Meta

Έτσι μοιάζει…

Ημερομηνία εισαγωγής Τροποποιήθηκε ημερομηνία

Αναδημοσίευση περιεχομένου για εμφάνιση νέου – τώρα που οι ημερομηνίες βρίσκονται στα αποσπάσματα σας, μπορείτε να επαναφέρετε τις ημερομηνίες δημοσίευσης στην τρέχουσα ημέρα επεξεργάζοντας μια ανάρτηση και κάνοντας κλικ στο κουμπί ενημέρωσης. Ναι, μπορείτε να δείτε ΟΛΕΣ τις δημοσιεύσεις και να συνεχίσετε να το κάνετε. Απλώς μην το κακοποιείτε, προσπαθώ να το κάνω μόνο όταν κάνω μια ενημέρωση.

Ενημέρωση WordPress Post

8. Προσθέστε σελίδες AMP

ΑΜΠΕΡΑΖ (επιταχυνόμενες σελίδες για κινητές συσκευές) είναι ένα έργο Google που κάνει τις σελίδες σας για κινητές συσκευές να φορτώνουν γρηγορότερα, προσθέτοντας την ωραία σφραγίδα AMP δίπλα στα αποσπάσματα για κινητά. Αυτό όχι μόνο θα αυξήσει τις αναλογίες κλικ προς αριθμό εμφανίσεων, αλλά θα βελτιώσει επίσης την ταχύτητα των κινητών συσκευών και ενδεχομένως το SEO / μετατροπές σας. Η προσθήκη σελίδων AMP επηρεάζει τη σχεδίαση του ιστότοπού σας για κινητά, οπότε προτείνω να το δοκιμάσετε και αν δεν σας αρέσει, μπορείτε να απεγκαταστήσετε τις προσθήκες και να επιστρέψετε στις παλιές σας σελίδες για κινητά εκτός AMP.

Accelerated Mobile Pages

Yoast AMP

Προσθήκη σελίδων AMP στο WordPress

 • Εγκαταστήστε το Πρόσθετο AMP (προσθέτει τις πραγματικές σελίδες AMP)
 • Εγκαταστήστε το Κόλλα για Yoast & ΑΜΠΕΡΑΖ (σας επιτρέπει να προσαρμόσετε το σχέδιο)
 • Προσθέστε / amp / σε οποιαδήποτε σελίδα για να δείτε πώς φαίνεται και βεβαιωθείτε ότι λειτουργεί
 • Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις Yoast → AMP για να αλλάξετε το σχέδιό σας και να ενεργοποιήσετε τους προσαρμοσμένους τύπους δημοσιεύσεων
 • Βεβαιωθείτε ότι έχετε τροποποιήσει την επιλεγμένη εικόνα σας στο πάνω μέρος των σελίδων σας (δείτε το σεμινάριο του Yoast)

Διόρθωση σφαλμάτων AMP
Βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε Σφάλματα AMP στο Search Console ή η σφραγίδα AMP δεν θα εμφανίζεται σε αυτές τις σελίδες. Τα σφάλματα προκαλούνται συνήθως από παλαιότερες προσθήκες που δεν είναι συμβατές με AMP, για παράδειγμα, το AMP δεν υποστηρίζει JavaScript – επομένως οι προσθήκες που εισάγουν ετικέτες σεναρίου θα προκαλέσουν σφάλματα.

Accelerated Mobile Pages Google Search Console

9. Μπείτε στα Επιλεγμένα αποσπάσματα της Google

Εάν έχετε περιεχόμενο που απαντά γρήγορα σε μια ερώτηση σε μορφή παραγράφου, λίστας ή πίνακα, η Google ενδέχεται να σας ανταμείψει με ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα. Η Google τελικά αποφασίζει ποιος και τι θα εμφανίζεται στο απόσπασμα που έχει επιλεγεί, αλλά θα αντλήσει απάντηση από οποιοδήποτε αποτέλεσμα της πρώτης σελίδας. Μπορείτε να το επηρεάσετε στοχεύοντας «λέξεις-κλειδιά ερωτήσεων» και δημιουργώντας ακριβές, αυθεντικό, δομημένο περιεχόμενο που είναι οργανωμένο με έναν πίνακα περιεχομένων και υπότιτλους, όπως περιγράφεται στο βήμα 10.

Επιλεγμένα αποσπάσματα

Αν θέλετε αυτά τα αποσπάσματα, σίγουρα θα παρακολουθούσα το βίντεο του Rand Fishkin…

Υπάρχουν 3 τύποι επιλεγμένων αποσπασμάτων:

 • Παραγράφους (περίπου 63% των απαντήσεων)
 • Λίστες (περίπου 19% των απαντήσεων)
 • Πίνακες (περίπου το 16% των απαντήσεων)

Συμβουλές για τη λήψη επιλεγμένων αποσπασμάτων:

 • Στοχεύστε ερωτήματα που έχουν ήδη ένα κουτί απάντησης (αλλά κάνουν κακή δουλειά)
 • Προσδιορισμός λέξεων-κλειδιών ερωτήσεων (Εξερεύνηση λέξεων-κλειδιών έχει φίλτρο απαντήσεων)
 • Να είστε κυριολεκτικοί με τις λέξεις-κλειδιά σας (π.χ. χρησιμοποιήστε μια ακριβή αντιστοίχιση λέξεων-κλειδιών στον τίτλο σας)
 • Πρέπει να βρίσκεστε στην 1η σελίδα του Google για να εμφανιστεί στο πλαίσιο απαντήσεων
 • Βεβαιωθείτε ότι το περιεχόμενό σας είναι όσο το δυνατόν ακριβέστερο με αναφορές / συνδέσμους
 • Περίπου το 15% των ερωτήσεων έχουν ένα κουτί απάντησης, υπάρχουν πολλές ευκαιρίες

10. Λάβετε “Μετάβαση σε συνδέσμους” με δομημένο περιεχόμενο TOC +

Μετάβαση στους συνδέσμους

Για άλλη μια φορά, η Google τελικά καθορίζει ποιος τα παίρνει. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να δημιουργήσετε μεγάλο, δομημένο περιεχόμενο με ένα πίνακας περιεχομένων, αγκυροβολημένοι υπότιτλοι και οργανώστε την ανάρτησή σας με λογικό τρόπο σύμφωνα με το θέμα. Όταν λέω μεγάλο περιεχόμενο (ή “περιεχόμενο αρχής”) εννοώ ένα συμπαγές άρθρο συνήθως με 3.000+ λέξεις, με ακριβή αναφορά με συνδέσμους.

Google λέει έτσι τα παίρνεις…

… Βεβαιωθείτε ότι οι μεγάλες σελίδες πολλαπλών θεμάτων στον ιστότοπό σας είναι καλά δομημένες και χωρισμένο σε ξεχωριστές λογικές ενότητες. Δεύτερον, βεβαιωθείτε ότι κάθε ενότητα έχει μια συσχετισμένη άγκυρα με ένα περιγραφικό όνομα (δηλαδή όχι μόνο “Ενότητα 2.1”) και ότι η σελίδα σας περιλαμβάνει έναν «πίνακα περιεχομένων» που συνδέεται με τις μεμονωμένες άγκυρες… Δεν θα το βλέπετε συνέχεια στα αποτελέσματα – μόνο όταν πιστεύουμε ότι ένας σύνδεσμος προς μια ενότητα θα ήταν πολύ χρήσιμος για ένα συγκεκριμένο ερώτημα.

Πώς να δημιουργήσετε έναν πίνακα περιεχομένων με αγκυρωμένους υπότιτλους
Πίνακας περιεχομένων Το HTML μοιάζει με αυτό…

Το HTML κάθε διάκρισης πρέπει να μοιάζει με αυτό…

Υπότιτλος 1

Υπότιτλος δύο

Υπότιτλος τρία

Θα πρέπει ΠΑΝΤΑ να συμπεριλαμβάνετε ένα TOC κατά τη δημιουργία μεγαλύτερου περιεχομένου.

11. Χρησιμοποιήστε περιγραφικές διευθύνσεις URL

Εάν οι μόνιμοι σύνδεσμοι σας έχουν αυτήν τη μορφή: http://www.sample.com/?p=123 τότε θα πρέπει να τα αλλάξετε για να είναι πιο φιλικά προς το SEO. Είναι άσχημο, κακό για το SEO και προκαλούν χαμηλές αναλογίες κλικ προς αριθμό εμφανίσεων. Προτείνω να χρησιμοποιήσετε τη μορφή “post name” στο WordPress στις Ρυθμίσεις > Μόνιμοι σύνδεσμοι…

Ρυθμίσεις Permalink Name

Λίγα λόγια από το Rand Fishkin για CTR και SEO

Ένα υπέροχο βίντεο από τον Rand Fishkin για ερωτήματα και CTR (το καλύτερο να ξεκινήσετε στις 1:45)…

Περίληψη βίντεο

 • Η Google χρησιμοποιεί τον «μέσο χρόνο στον ιστότοπο» και το «ποσοστό εγκατάλειψης» ως παράγοντα κατάταξης
 • Η προσθήκη μιας λέξης-κλειδιού στην επωνυμία σας (StudioPress Genesis Themes) αυξάνει την κατάταξη
 • Στοχεύστε λέξεις-κλειδιά που φέρνουν άτομα που πιθανότατα θα ξοδέψουν πολύ χρόνο στον ιστότοπό σας

Έβαλα το 110% σε αυτά τα σεμινάρια, οπότε ελπίζω να το βρείτε χρήσιμο. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, σκέψεις ή χρειάζεστε βοήθεια με τις αναλογίες κλικ προς αριθμό εμφανίσεων ή το SEO, αφήστε ένα σχόλιο και θα χαρώ να σας βοηθήσω.

Στην υγειά σας,
Κάποιος

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector