11 απλοί τρόποι για να αυξήσετε τις αναλογίες κλικ προς αριθμό εμφανίσεων (σε SEO) Ενισχύοντας τα αποσπάσματα για να ξεχωρίσετε στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google

Τα αποσπάσματα μηχανών αναζήτησης είναι τα πρώτη γραμμή του SEO σας.


Οτιδήποτε μπορείτε να κάνετε για να τα ξεχωρίσετε θα αυξήσει τις αναλογίες κλικ προς αριθμό εμφανίσεων και θα σας προσφέρει περισσότερη κίνηση SEO. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να τα βελτιώσετε (μερικοί λιγότερο προφανείς από άλλους).

Θα σας δείξω πώς να εμφανιστείτε στο πλαίσιο απαντήσεων της Google (επιλεγμένα αποσπάσματα), προσθέστε πλούσια αποσπάσματα, Σελίδες AMP, και εμφανίστε την ημερομηνία δημοσίευσης της ανάρτησης ιστολογίου σας για να κάνετε το περιεχόμενο να φαίνεται νεότερο. Θα πρέπει να ακολουθήσετε και τα 11 βήματα εάν θέλετε να αυξήσετε σημαντικά τις αναλογίες κλικ προς αριθμό εμφανίσεων, οι οποίες μπορούν να μετρηθούν στο Google Search Console’s αναλυτικά αναζήτησης και για την εύρεση χαμηλού περιεχομένου CTR.

Η Google χρησιμοποιεί τις αναλογίες κλικ προς αριθμό εμφανίσεων (CTR) ως παράγοντα κατάταξης έτσι αυτό μπορεί επίσης να βελτιώσει την πραγματική κατάταξή σας. Υπήρξαν πολυάριθμες μελέτες υποστηρίζοντας αυτό. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τον εντοπισμό περιεχομένου CTR χαμηλότερης απόδοσης και την επανεγγραφή των τίτλων SEO + των μετα-περιγραφών στο πρόγραμμα μαζικής επεξεργασίας του Yoast, το οποίο είναι το βήμα 1. Σχολιάστε αν έχετε απορίες – αξίζει τον κόπο να το κάνετε αυτό!

Ένα στιγμιότυπο μερικών πραγμάτων που θα καλύψω…

Τιμές κλικ προς αριθμό εμφανίσεων

1. Προσδιορίστε χαμηλό περιεχόμενο CTR

Μεταβείτε στο Google Search Console’s Αναφορά αναζήτησης στο Analytics και ενεργοποιήστε το φίλτρο CTR. Αναζητήστε σελίδες με υψηλή θέση (κατάταξη) αλλά χαμηλό CTR – αυτό σημαίνει ότι παρόλο που μια σελίδα κατατάσσεται ψηλά, κανείς δεν κάνει κλικ στο απόσπασμά σας. Η βελτίωση αυτών των αποσπασμάτων μπορεί εύκολα να οδηγήσει σε περισσότερη επισκεψιμότητα. Εάν έχετε πρόσφατα ρυθμίσει το Search Console (χρησιμοποιώντας το Yoast), περιμένετε μερικές εβδομάδες για να έχετε αρκετά δεδομένα.

Click-Through-Rates-Search-Console

Βελτιώσεις HTML
Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Google Search Console Βελτιώσεις HTML για να βρείτε τίτλους SEO + μετα-περιγραφές που είναι πολύ μικρές, μεγάλες και αν έχετε διπλότυπα. Φροντίστε να τα διορθώσετε.

Βελτιώσεις HTML

Γιατί δεν κάνουν κλικ οι άνθρωποι?

 • Κατατάσσεται υψηλή η σελίδα / η ανάρτηση?
 • Το περιεχόμενό σας ταιριάζει με το ερώτημά τους?
 • Είναι το περιεχόμενό σας καλύτερο από τα κορυφαία αποτελέσματα?
 • Η ανάρτηση εμφανίζει μια ξεπερασμένη ημερομηνία δημοσίευσης?
 • Ο τίτλος SEO Yoast σας προσελκύει τους χρήστες να κάνουν κλικ?
 • Η μετα-περιγραφή του Yoast σας προσελκύει τους χρήστες να κάνουν κλικ?
 • Μπορείτε να προσθέσετε πλούσια αποσπάσματα για να εμφανίσετε επιπλέον πληροφορίες, όπως αστέρια κριτικής?

2. Βελτιώστε τους τίτλους SEO / τις περιγραφές μετα-κειμένων στο Yoast’s Massk Editor

Πήγαινε στο Yoast > SEO > Εργαλεία > Μαζική επεξεργασία. Εδώ μπορείτε να επεξεργαστείτε μαζικά τίτλους SEO + μετα-περιγραφές χωρίς να περάσετε από κάθε μεμονωμένη σελίδα. Η επανεγγραφή αυτών σε πιο ήχο είναι κυριολεκτικά ένας από τους ευκολότερους τρόπους αύξησης των CTR. Μπορείτε επίσης να επιδιορθώσετε βελτιώσεις HTML εδώ (από το Search Console). Ο μαζικός επεξεργαστής δεν εμφανίζει τη λέξη-κλειδί εστίασης της σελίδας ή δεν έχει τη “γραμμή μήκους” που σας λέει εάν ο τίτλος SEO / μετα-περιγραφή σας είναι πολύ μικρός ή μεγάλος … γι ‘αυτό λάβετε υπόψη.

Μαζικός επεξεργαστής Yoast

3. Δημιουργήστε τον τέλειο τίτλο SEO (In Yoast)

Δείτε πώς γράφω τους περισσότερους τίτλους…

 1. Έρευνα 1 κύριας λέξης-κλειδιού
 2. Έρευνα 1 δευτερεύουσας λέξης-κλειδιού
 3. Δημιουργήστε μια επικεφαλίδα που περιλαμβάνει στοιχεία και των δύο και οι φωτογραφίες ακούγονται καλά
 4. Google λέξεις-κλειδιά σας και αναφέρετε τι κάνει το περιεχόμενό σας διαφορετικό

Ήθελα να κατατάξω λέξεις-κλειδιά που σχετίζονται με το “WordPress Theme Packs”, καθώς οι χρήστες που το αναζητούν είναι πιθανότατα πρόθυμοι να μειώσουν τα $ 400 και ως συνεργάτης θα έπαιρνα περίπου 125 $ από την πώληση.

Βήμα 1: Ερευνήστε μια κύρια λέξη-κλειδί…

Δευτερεύουσες λέξεις-κλειδιά

Βήμα 2: Ερευνήστε μια δευτερεύουσα λέξη-κλειδί που είναι κοντά στην κύρια (συνώνυμο)…

Λέξη-κλειδί δευτερεύουσας εστίασης

Βήμα 3: Δημιουργήστε μια επικεφαλίδα που περιλαμβάνει και τα δύο αλλά εξακολουθεί να ακούγεται ωραία. ΔΕΝ πρέπει πάντα να συμπεριλάβετε και τις δύο λέξεις-κλειδιά ως ακριβείς αντιστοιχίσεις, διαφορετικά θα βρείτε τον εαυτό σας να μετατρέψει τον τίτλο σας σε μια λίστα λέξεων-κλειδιών που φαίνεται ανεπιθύμητη και οδηγεί σε χαμηλό CTR. Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε μερικές αντιστοιχίσεις…

Επικεφαλίδα

Καλός τίτλος > Λέξεις-κλειδιά – δεν χρειάζεται πάντα να στοχεύετε 2 λέξεις-κλειδιά… μερικές φορές στοχεύοντας 1 λέξη-κλειδί και η σύνταξη μιας επικεφαλίδας δημιουργικού είναι η καλύτερη επιλογή. Το κύριο πράγμα είναι στο Google η λέξη-κλειδί σας και ρωτήστε γιατί οι άνθρωποι πρέπει να κάνουν κλικ στον σύνδεσμό ΣΑΣ και όχι σε όλους τους άλλους. Μπορείτε να συμπεριλάβετε το γεγονός ότι έχετε ένα βίντεο, infographic ή πολλούς ανθρώπους που χρησιμοποίησαν τον οδηγό σας?

Μερικά από τα υψηλότερα αποσπάσματα CTR…

Υψηλό κλικ-μέσω-ποσοστό-απόσπασμα

Παρατηρήστε πώς ο τίτλος μου για το W3 Total Cache περιλαμβάνει το 2018 (επειδή οι χρήστες αναζητούν τις πιο πρόσφατες ρυθμίσεις προσθηκών, ΚΑΙ επειδή το “W3 Total Cache Settings 2018” είναι μια λέξη-κλειδί που εμφανίζεται στο Google Αυτόματη συμπλήρωση) και πώς χρησιμοποιείται από πάνω από 100.000 Ανθρωποι? Το άλλαξα μόλις πρόσφατα και αυτή η ανάρτηση έχει πλέον CTR 57%!

Τιμές κλικ-εμφανίσεων

Αυτό ονομάζεται επιλεγμένο απόσπασμα που θα καλύψω στο βήμα 9…

High-CTR-Featured-Snippet

Υψηλό CTR-απόσπασμα

Υψηλό CTR-Σελίδα-Google-απόσπασμα

High-CTR-Search-Engine-Snippet

4. Craft The Perfect Meta Περιγραφή

Αυτή είναι η ευκαιρία σας να πείτε στους ανθρώπους ΓΙΑΤΙ πρέπει να κάνουν κλικ στον σύνδεσμό σας και κανένας άλλος. Εδώ λέω ότι έχω ένα προ-διαμορφωμένο φερμουάρ των ρυθμίσεων Yoast που μπορούν να εισαγάγουν στον ιστότοπό τους. Μικρά πράγματα όπως αυτή η βοήθεια. Μπορείτε να επεξεργαστείτε μετα-περιγραφές στο πρόγραμμα επεξεργασίας αποσπάσματος του Yoast ή στο μαζική επεξεργασία.

Yoast Meta Περιγραφές

Συμβουλές για τη σύνταξη μετα-περιγραφών

 • Προσελκύστε άτομα να κάνουν κλικ στον σύνδεσμό σας (κατάσταση στο θέμα)
 • Συμπεριλάβετε τη λέξη-κλειδί σας και ιδανικά μια μερική αντιστοίχιση μιας δευτερεύουσας λέξης-κλειδιού
 • Το μήκος πρέπει να είναι μεταξύ 150-160 χαρακτήρων (η γραμμή στο Yoast πρέπει να είναι πράσινη)

5. Συμπεριλάβετε Ημερομηνίες στα αποσπάσματα σας

Συμπεριλαμβάνοντας μια ημερομηνία (έτος) στον τίτλο SEO + μετα-περιγραφή των ευαίσθητων στο χρόνο άρθρων, μπορείτε να ταξινομήσετε υψηλότερα για τις λέξεις-κλειδιά ημερομηνίας και να αυξήσετε το CTR επειδή οι χρήστες βλέπουν ότι το σεμινάριό σας είναι ενημερωμένο.

Αρχικά, μάθετε αν οι χρήστες αναζητούν λέξεις-κλειδιά ημερομηνίας…

Λέξεις-κλειδιά ευαίσθητες στο χρόνο

Στη συνέχεια, συμπεριλάβετε την ημερομηνία (έτος) στον τίτλο SEO σας + στη μετα-περιγραφή…

Ημερομηνίες σε τίτλους SEO

6. Προσθέστε πλούσια αποσπάσματα

Ίσως τα έχετε δει για κριτικές, συνταγές και άλλα υποστηριζόμενοι τύποι δεδομένων

Αστέρια αναθεώρησης δομημένων δεδομένων

Υπάρχουν 3 βασικοί τρόποι για να το κάνετε αυτό:

Χρησιμοποιώ WP Rich Snippets όταν γράφω κριτικές, εδώ είναι ένα παράδειγμα του πώς φαίνονται…

wp-rich-snippets-for-wordpress

Μπορείτε να δείτε μια παράλληλη σύγκριση του WP Rich Snippets έναντι του All In One Schema στο my Εκμάθηση πλούσιων αποσπασμάτων WordPress αλλά σίγουρα θα χρησιμοποιούσα WP Rich Snippets εάν έχετε έναν ιστότοπο συνεργατών ή συνταγών όπου αποτελούν βασικό μέρος του SEO σας. Μπορείτε να δείτε το δικό μου Αναθεώρηση SiteGround GrowBig για να δείτε μια προεπισκόπηση του WP Rich Snippets που περιλαμβάνει περισσότερες ρυθμίσεις, επιλογές σήμανσης και τόνους πρόσθετα (αυτό και ο καλύτερος σχεδιασμός είναι τα κύρια οφέλη αυτής της προσθήκης).

7. Προσθήκη ημερομηνιών δημοσίευσης σε αναρτήσεις ιστολογίου

Η προσθήκη ημερομηνιών σε αποσπάσματα κάνει το περιεχόμενό σας να φαίνεται νέο και αυξάνει τις αναλογίες κλικ προς αριθμό εμφανίσεων…

Ημερομηνία δημοσίευσης

Στις ρυθμίσεις Yoast, ενεργοποιήστε την επιλογή “ημερομηνία στο απόσπασμα προεπισκόπησης” κάτω από το SEO > Αναζήτηση εμφάνισης > Τύποι περιεχομένου. Αυτό το έχω ενεργοποιήσει μόνο για αναρτήσεις, δεδομένου ότι είναι πιο ευαίσθητα στο χρόνο από τις σελίδες.

Ημερομηνία στην προεπισκόπηση αποσπάσματος

Τώρα βρείτε τη μετα-είσοδο ενότητα του ιστολογίου σας (το μέρος που εμφανίζεται στην κορυφή των δημοσιεύσεων) που για μένα βρίσκεται στο Genesis Simple Edits Ρυθμίσεις. Θα θέλατε να προσθέσετε ημερομηνία τροποποίησης μετά…

Εισαγωγή Meta

Έτσι μοιάζει…

Ημερομηνία εισαγωγής Τροποποιήθηκε ημερομηνία

Αναδημοσίευση περιεχομένου για εμφάνιση νέου – τώρα που οι ημερομηνίες βρίσκονται στα αποσπάσματα σας, μπορείτε να επαναφέρετε τις ημερομηνίες δημοσίευσης στην τρέχουσα ημέρα επεξεργάζοντας μια ανάρτηση και κάνοντας κλικ στο κουμπί ενημέρωσης. Ναι, μπορείτε να δείτε ΟΛΕΣ τις δημοσιεύσεις και να συνεχίσετε να το κάνετε. Απλώς μην το κακοποιείτε, προσπαθώ να το κάνω μόνο όταν κάνω μια ενημέρωση.

Ενημέρωση WordPress Post

8. Προσθέστε σελίδες AMP

ΑΜΠΕΡΑΖ (επιταχυνόμενες σελίδες για κινητές συσκευές) είναι ένα έργο Google που κάνει τις σελίδες σας για κινητές συσκευές να φορτώνουν γρηγορότερα, προσθέτοντας την ωραία σφραγίδα AMP δίπλα στα αποσπάσματα για κινητά. Αυτό όχι μόνο θα αυξήσει τις αναλογίες κλικ προς αριθμό εμφανίσεων, αλλά θα βελτιώσει επίσης την ταχύτητα των κινητών συσκευών και ενδεχομένως το SEO / μετατροπές σας. Η προσθήκη σελίδων AMP επηρεάζει τη σχεδίαση του ιστότοπού σας για κινητά, οπότε προτείνω να το δοκιμάσετε και αν δεν σας αρέσει, μπορείτε να απεγκαταστήσετε τις προσθήκες και να επιστρέψετε στις παλιές σας σελίδες για κινητά εκτός AMP.

Accelerated Mobile Pages

Yoast AMP

Προσθήκη σελίδων AMP στο WordPress

 • Εγκαταστήστε το Πρόσθετο AMP (προσθέτει τις πραγματικές σελίδες AMP)
 • Εγκαταστήστε το Κόλλα για Yoast & ΑΜΠΕΡΑΖ (σας επιτρέπει να προσαρμόσετε το σχέδιο)
 • Προσθέστε / amp / σε οποιαδήποτε σελίδα για να δείτε πώς φαίνεται και βεβαιωθείτε ότι λειτουργεί
 • Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις Yoast → AMP για να αλλάξετε το σχέδιό σας και να ενεργοποιήσετε τους προσαρμοσμένους τύπους δημοσιεύσεων
 • Βεβαιωθείτε ότι έχετε τροποποιήσει την επιλεγμένη εικόνα σας στο πάνω μέρος των σελίδων σας (δείτε το σεμινάριο του Yoast)

Διόρθωση σφαλμάτων AMP
Βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε Σφάλματα AMP στο Search Console ή η σφραγίδα AMP δεν θα εμφανίζεται σε αυτές τις σελίδες. Τα σφάλματα προκαλούνται συνήθως από παλαιότερες προσθήκες που δεν είναι συμβατές με AMP, για παράδειγμα, το AMP δεν υποστηρίζει JavaScript – επομένως οι προσθήκες που εισάγουν ετικέτες σεναρίου θα προκαλέσουν σφάλματα.

Accelerated Mobile Pages Google Search Console

9. Μπείτε στα Επιλεγμένα αποσπάσματα της Google

Εάν έχετε περιεχόμενο που απαντά γρήγορα σε μια ερώτηση σε μορφή παραγράφου, λίστας ή πίνακα, η Google ενδέχεται να σας ανταμείψει με ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα. Η Google τελικά αποφασίζει ποιος και τι θα εμφανίζεται στο απόσπασμα που έχει επιλεγεί, αλλά θα αντλήσει απάντηση από οποιοδήποτε αποτέλεσμα της πρώτης σελίδας. Μπορείτε να το επηρεάσετε στοχεύοντας «λέξεις-κλειδιά ερωτήσεων» και δημιουργώντας ακριβές, αυθεντικό, δομημένο περιεχόμενο που είναι οργανωμένο με έναν πίνακα περιεχομένων και υπότιτλους, όπως περιγράφεται στο βήμα 10.

Επιλεγμένα αποσπάσματα

Αν θέλετε αυτά τα αποσπάσματα, σίγουρα θα παρακολουθούσα το βίντεο του Rand Fishkin…

Υπάρχουν 3 τύποι επιλεγμένων αποσπασμάτων:

 • Παραγράφους (περίπου 63% των απαντήσεων)
 • Λίστες (περίπου 19% των απαντήσεων)
 • Πίνακες (περίπου το 16% των απαντήσεων)

Συμβουλές για τη λήψη επιλεγμένων αποσπασμάτων:

 • Στοχεύστε ερωτήματα που έχουν ήδη ένα κουτί απάντησης (αλλά κάνουν κακή δουλειά)
 • Προσδιορισμός λέξεων-κλειδιών ερωτήσεων (Εξερεύνηση λέξεων-κλειδιών έχει φίλτρο απαντήσεων)
 • Να είστε κυριολεκτικοί με τις λέξεις-κλειδιά σας (π.χ. χρησιμοποιήστε μια ακριβή αντιστοίχιση λέξεων-κλειδιών στον τίτλο σας)
 • Πρέπει να βρίσκεστε στην 1η σελίδα του Google για να εμφανιστεί στο πλαίσιο απαντήσεων
 • Βεβαιωθείτε ότι το περιεχόμενό σας είναι όσο το δυνατόν ακριβέστερο με αναφορές / συνδέσμους
 • Περίπου το 15% των ερωτήσεων έχουν ένα κουτί απάντησης, υπάρχουν πολλές ευκαιρίες

10. Λάβετε “Μετάβαση σε συνδέσμους” με δομημένο περιεχόμενο TOC +

Μετάβαση στους συνδέσμους

Για άλλη μια φορά, η Google τελικά καθορίζει ποιος τα παίρνει. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να δημιουργήσετε μεγάλο, δομημένο περιεχόμενο με ένα πίνακας περιεχομένων, αγκυροβολημένοι υπότιτλοι και οργανώστε την ανάρτησή σας με λογικό τρόπο σύμφωνα με το θέμα. Όταν λέω μεγάλο περιεχόμενο (ή “περιεχόμενο αρχής”) εννοώ ένα συμπαγές άρθρο συνήθως με 3.000+ λέξεις, με ακριβή αναφορά με συνδέσμους.

Google λέει έτσι τα παίρνεις…

… Βεβαιωθείτε ότι οι μεγάλες σελίδες πολλαπλών θεμάτων στον ιστότοπό σας είναι καλά δομημένες και χωρισμένο σε ξεχωριστές λογικές ενότητες. Δεύτερον, βεβαιωθείτε ότι κάθε ενότητα έχει μια συσχετισμένη άγκυρα με ένα περιγραφικό όνομα (δηλαδή όχι μόνο “Ενότητα 2.1”) και ότι η σελίδα σας περιλαμβάνει έναν «πίνακα περιεχομένων» που συνδέεται με τις μεμονωμένες άγκυρες… Δεν θα το βλέπετε συνέχεια στα αποτελέσματα – μόνο όταν πιστεύουμε ότι ένας σύνδεσμος προς μια ενότητα θα ήταν πολύ χρήσιμος για ένα συγκεκριμένο ερώτημα.

Πώς να δημιουργήσετε έναν πίνακα περιεχομένων με αγκυρωμένους υπότιτλους
Πίνακας περιεχομένων Το HTML μοιάζει με αυτό…

Το HTML κάθε διάκρισης πρέπει να μοιάζει με αυτό…

Υπότιτλος 1

Υπότιτλος δύο

Υπότιτλος τρία

Θα πρέπει ΠΑΝΤΑ να συμπεριλαμβάνετε ένα TOC κατά τη δημιουργία μεγαλύτερου περιεχομένου.

11. Χρησιμοποιήστε περιγραφικές διευθύνσεις URL

Εάν οι μόνιμοι σύνδεσμοι σας έχουν αυτήν τη μορφή: http://www.sample.com/?p=123 τότε θα πρέπει να τα αλλάξετε για να είναι πιο φιλικά προς το SEO. Είναι άσχημο, κακό για το SEO και προκαλούν χαμηλές αναλογίες κλικ προς αριθμό εμφανίσεων. Προτείνω να χρησιμοποιήσετε τη μορφή “post name” στο WordPress στις Ρυθμίσεις > Μόνιμοι σύνδεσμοι…

Ρυθμίσεις Permalink Name

Λίγα λόγια από το Rand Fishkin για CTR και SEO

Ένα υπέροχο βίντεο από τον Rand Fishkin για ερωτήματα και CTR (το καλύτερο να ξεκινήσετε στις 1:45)…

Περίληψη βίντεο

 • Η Google χρησιμοποιεί τον «μέσο χρόνο στον ιστότοπο» και το «ποσοστό εγκατάλειψης» ως παράγοντα κατάταξης
 • Η προσθήκη μιας λέξης-κλειδιού στην επωνυμία σας (StudioPress Genesis Themes) αυξάνει την κατάταξη
 • Στοχεύστε λέξεις-κλειδιά που φέρνουν άτομα που πιθανότατα θα ξοδέψουν πολύ χρόνο στον ιστότοπό σας

Έβαλα το 110% σε αυτά τα σεμινάρια, οπότε ελπίζω να το βρείτε χρήσιμο. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, σκέψεις ή χρειάζεστε βοήθεια με τις αναλογίες κλικ προς αριθμό εμφανίσεων ή το SEO, αφήστε ένα σχόλιο και θα χαρώ να σας βοηθήσω.

Στην υγειά σας,
Κάποιος

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:

  11 วิธีง่ายๆในการเพิ่มอัตราการคลิกผ่าน (ใน SEO) โดยการปรับปรุงตัวอย่างเพื่อให้โดดเด่นในผลการค้นหาของ Google

  ตัวอย่างเครื่องมือค้นหาคือ แถวหน้าของ SEO ของคุณ.


  ทุกสิ่งที่คุณสามารถทำได้เพื่อให้โดดเด่นนั้นจะเพิ่มอัตราการคลิกผ่านและเพิ่มอัตราการเข้าชม SEO ให้คุณมากขึ้น มีหลายวิธีในการปรับปรุงพวกเขา (บางอย่างชัดเจนน้อยกว่าคนอื่น ๆ ).

  ฉันจะแสดงวิธีรับคุณลักษณะในกล่องคำตอบของ Google (ตัวอย่างเด่น) เพิ่มตัวอย่างรวย, หน้าแอมป์, และแสดงวันเผยแพร่ของบล็อกเพื่อให้เนื้อหาดูใหม่ คุณควรทำตาม 11 ขั้นตอนทั้งหมดหากคุณต้องการเพิ่มอัตราการคลิกผ่านอย่างมากซึ่งสามารถวัดได้ใน Google Search Console การวิเคราะห์การค้นหา และสำหรับการค้นหาเนื้อหา CTR ต่ำ.

  Google ใช้อัตราการคลิกผ่าน (CTR) เป็นปัจจัยในการจัดอันดับ ดังนั้นสิ่งนี้สามารถปรับปรุงการจัดอันดับที่แท้จริงของคุณได้ มีการ การศึกษาจำนวนมาก สนับสนุนสิ่งนี้ ฉันขอแนะนำให้ระบุเนื้อหา CTR ที่มีประสิทธิภาพต่ำกว่าและเขียนชื่อ SEO และคำอธิบายเมตาในตัวแก้ไขจำนวนมากของ Yoast ซึ่งเป็นขั้นตอนที่ 1 แสดงความคิดเห็นหากคุณมีคำถาม – คุ้มค่ากับการทำเช่นนี้!

  ภาพรวมของบางสิ่งที่ฉันจะกล่าวถึง …

  อัตราการคลิกผ่าน

  1. ระบุเนื้อหา CTR ต่ำ

  ไปที่ Google Search Console รายงานการวิเคราะห์การค้นหา และเปิดตัวกรอง CTR ค้นหาหน้าเว็บที่มีอันดับสูง (การจัดอันดับ) แต่มี CTR ต่ำซึ่งหมายความว่าแม้ว่าหน้าเว็บจะอยู่ในอันดับสูง แต่ไม่มีใครคลิกตัวอย่างของคุณ การปรับปรุงตัวอย่างข้อมูลเหล่านี้อาจส่งผลให้เกิดการรับส่งข้อมูลได้ง่ายขึ้น หากคุณเพิ่งติดตั้ง Search Console (ใช้ Yoast) เมื่อเร็ว ๆ นี้รอสองสามสัปดาห์เพื่อให้มีข้อมูลเพียงพอ.

  การคลิกผ่านราคา-ค้นหาคอนโซล

  การปรับปรุง HTML
  คุณสามารถใช้ Google Search Console การปรับปรุง HTML เพื่อค้นหาชื่อเรื่อง SEO + คำอธิบายเมตาที่สั้นเกินไปยาวและไม่ว่าคุณจะซ้ำซ้อนหรือไม่ ให้แน่ใจว่าได้แก้ไขสิ่งเหล่านี้.

  HTML-ปรับปรุง

  เพราะเหตุใดคนจึงไม่คลิก?

  • หน้า / โพสต์อยู่ในอันดับสูงหรือไม่?
  • เนื้อหาของคุณตรงกับคำค้นหาของพวกเขาหรือไม่?
  • เนื้อหาของคุณดีกว่าผลลัพธ์ยอดนิยมหรือไม่?
  • โพสต์แสดงวันที่เผยแพร่ที่ล้าสมัยหรือไม่?
  • Yoast SEO ของคุณดึงดูดผู้คนให้คลิก?
  • คำอธิบายเมตา Yoast ของคุณดึงดูดผู้คนให้คลิก?
  • คุณสามารถเพิ่มตัวอย่างข้อมูลรวยเพื่อแสดงข้อมูลพิเศษเช่นบทวิจารณ์ดาว?

  2. ปรับปรุงชื่อเรื่อง SEO / คำอธิบาย Meta ด้วยเครื่องมือแก้ไขแบบกลุ่มของ Yoast

  ไปที่ Yoast > SEO > เครื่องมือ > ตัวแก้ไขเป็นกลุ่ม คุณสามารถแก้ไขชื่อ SEO และคำอธิบายเมตาได้ที่นี่โดยไม่ต้องผ่านแต่ละหน้า การเขียนใหม่เป็นเสียงที่ดีกว่านี้เป็นหนึ่งในวิธีที่ง่ายที่สุดในการเพิ่ม CTR คุณสามารถแก้ไขการปรับปรุง HTML ได้ที่นี่ (จาก Search Console) เครื่องมือแก้ไขจำนวนมากจะไม่แสดงคำหลักเน้นของหน้าหรือมี “แถบยาว” ที่จะบอกคุณว่าชื่อ SEO / คำอธิบายเมตาของคุณสั้นหรือยาวเกินไป … โปรดจำไว้เสมอ.

  ตัวแก้ไขกลุ่ม Yoast

  3. Craft หัวข้อ SEO ที่สมบูรณ์แบบ (ใน Yoast)

  นี่คือวิธีที่ฉันเขียนพาดหัวข่าวมากที่สุด …

  1. วิจัย 1 คำหลัก
  2. วิจัย 1 คำหลักรอง
  3. สร้างพาดหัวที่มีองค์ประกอบของทั้งสองและภาพนิ่งฟังดูดี
  4. Google คำหลักของคุณและพูดถึงสิ่งที่ทำให้เนื้อหาของคุณแตกต่าง

  ฉันต้องการจัดอันดับสำหรับคำหลักที่เกี่ยวข้องกับ “WordPress Theme Packs” เนื่องจากผู้ที่ค้นหาสิ่งนี้อาจยินดีที่จะลดลง $ 400 และในฐานะพันธมิตรฉันจะได้รับ $ 125 จากการขาย.

  ขั้นตอนที่ 1: ค้นคว้าคำค้นหาหลัก …

  คำหลักรอง

  ขั้นตอนที่ 2: ค้นคว้าคำค้นหารองซึ่งใกล้เคียงกับคำหลักของคุณ (คำพ้องความหมาย) …

  คำค้นหาโฟกัสรอง

  ขั้นตอนที่ 3: สร้างหัวข้อที่มีทั้งสองอย่าง แต่ก็ยังฟังดูดี คุณไม่จำเป็นต้องรวมคำหลักทั้งสองเป็นการจับคู่แบบตรงมิฉะนั้นคุณจะพบว่าตัวเองเปลี่ยนพาดหัวเป็นรายการคำหลักที่ดูเป็นสแปมและส่งผลให้มี CTR ต่ำ ลองใช้การจับคู่บางส่วน …

  พาดหัว

  หัวข้อข่าวที่ดี > คำสำคัญ – คุณไม่จำเป็นต้องกำหนดเป้าหมายคำหลัก 2 คำเสมอ … บางครั้งการกำหนดเป้าหมาย 1 คำหลักและการเขียนหัวเรื่องโฆษณาเป็นตัวเลือกที่ดีกว่า สิ่งสำคัญคือ Google คำหลักของคุณและถามว่าทำไมคนอื่นควรคลิกที่ลิงก์ของคุณไม่ใช่ทุกคน คุณสามารถรวมความจริงที่ว่าคุณมีวิดีโออินโฟกราฟิกหรือคนมากมายที่ใช้แนวทางของคุณ?

  ตัวอย่าง CTR สูงสุดของฉัน …

  สูงคลิกผ่านอัตรา-Snippet

  สังเกตว่าพาดหัวของฉันสำหรับ W3 Total Cache ของฉันรวมถึง 2018 (เพราะผู้คนกำลังมองหาการตั้งค่าปลั๊กอินล่าสุดและเพราะ“ W3 Total Cache Settings 2018” เป็นคำหลักที่แสดงใน Google Autocomplete) และมีการใช้งานอย่างไรมากกว่า 100,000 รายการ คน? ฉันเปลี่ยนเมื่อเร็ว ๆ นี้และโพสต์นั้นมี CTR 57%!

  การคลิกผ่านราคา

  สิ่งนี้เรียกว่าตัวอย่างข้อมูลเด่นที่ฉันจะกล่าวถึงในขั้นตอนที่ 9 …

  สูง CTR-แนะนำ-Snippet

  สูง CTR-Snippet

  สูง CTR หน้าจาก Google Snippet

  สูง CTR-เครื่องมือค้นหาโค้ด

  4. Craft คำอธิบาย Meta ที่สมบูรณ์แบบ

  นี่เป็นโอกาสของคุณที่จะบอกผู้คนว่าทำไมพวกเขาจึงควรคลิกที่ลิงก์ของคุณและไม่มีใครอื่น ที่นี่ฉันบอกว่าฉันมีซิปที่กำหนดไว้ล่วงหน้าของการตั้งค่า Yoast ซึ่งพวกเขาสามารถนำเข้าสู่เว็บไซต์ของพวกเขาได้ สิ่งเล็ก ๆ เช่นความช่วยเหลือนี้ คุณสามารถแก้ไขคำอธิบายเมตาได้ในตัวอย่างโค้ดของ Yoast หรือ ตัวแก้ไขเป็นกลุ่ม.

  คำอธิบายของ Yoast Meta

  เคล็ดลับในการเขียนคำอธิบาย Meta

  • ดึงดูดผู้คนให้คลิกที่ลิงก์ของคุณ (สถานการณ์กับหัวข้อ)
  • รวมคำหลักของคุณและเป็นการจับคู่บางส่วนของคำหลักรอง
  • ความยาวควรอยู่ระหว่าง 150-160 ตัวอักษร (แถบใน Yoast ควรเป็นสีเขียว)

  5. ระบุวันที่ในตัวอย่างของคุณ

  โดยการรวมวันที่ (ปี) ในชื่อ SEO + คำอธิบายเมตาของบทความที่ละเอียดอ่อนเวลาคุณสามารถจัดอันดับที่สูงขึ้นสำหรับคำหลักวันที่และเพิ่ม CTR เพราะผู้คนเห็นการสอนของคุณเป็นปัจจุบัน.

  ก่อนอื่นเรียนรู้ว่าผู้คนกำลังค้นหาคำหลักวันที่ …

  คำหลักที่ละเอียดอ่อนเวลา

  จากนั้นรวมวันที่ (ปี) ในชื่อ SEO ของคุณ + คำอธิบายเมตา …

  วันที่ในหัวข้อ SEO

  6. เพิ่มตัวอย่างโค้ด

  คุณอาจเคยเห็นสิ่งเหล่านี้สำหรับรีวิวสูตรอาหารและอื่น ๆ ประเภทข้อมูลที่รองรับ

  ดาวทบทวนข้อมูลที่มีโครงสร้าง

  มี 3 วิธีหลักในการทำเช่นนี้:

  ฉันใช้ WP Rich Snippets เมื่อเขียนรีวิวนี่คือตัวอย่างของลักษณะที่พวกเขามอง …

  WP-ที่อุดมไปด้วยเกร็ดเล็กเกร็ดน้อยสำหรับ WordPress

  คุณสามารถดูการเปรียบเทียบ WP Rich Snippets เปรียบเทียบกับ Schema ของฉันแบบ All-In-One WordPress เกร็ดเล็กเกร็ดน้อยเกี่ยวกับการสอน แต่ฉันจะใช้ WP Rich Snippets แน่นอนถ้าคุณมีเว็บไซต์พันธมิตรหรือสูตรอาหารที่พวกเขาเป็นส่วนสำคัญของ SEO ของคุณ คุณสามารถเห็นฉัน ตรวจสอบ SiteGround GrowBig เพื่อดูตัวอย่างของ WP Rich Snippets ซึ่งรวมถึงการตั้งค่าเพิ่มเติมตัวเลือกมาร์กอัปและตัน Add-on (นี่และการออกแบบที่ดีกว่าเป็นประโยชน์หลักของปลั๊กอินนี้).

  7. เพิ่มวันที่เผยแพร่ในบล็อกโพสต์

  การเพิ่มวันที่ไปยังตัวอย่างทำให้เนื้อหาของคุณดูใหม่และเพิ่มอัตราการคลิกผ่าน …

  วันที่เผยแพร่

  ในการตั้งค่า Yoast ของคุณให้เปิดใช้งาน “วันที่ในหน้าตัวอย่าง” ภายใต้ SEO > ลักษณะการค้นหา > ประเภทเนื้อหา ฉันเปิดใช้งานโพสต์นี้เท่านั้นเนื่องจากมีความไวต่อเวลามากกว่าหน้าเว็บ.

  วันที่ในตัวอย่างข้อมูลโค้ด

  ตอนนี้หาส่วนเมตารายการของบล็อกของคุณ (ส่วนที่ปรากฏอยู่ด้านบนสุดของโพสต์) ซึ่งสำหรับฉันอยู่ใน Genesis Simple Edits การตั้งค่า คุณต้องการเพิ่มวันที่แก้ไขโพสต์ …

  รายการ Meta

  นี่คือสิ่งที่ดูเหมือน …

  วันที่แก้ไขรายการ

  เผยแพร่เนื้อหาเพื่อดูใหม่ – ขณะนี้วันที่อยู่ในตัวอย่างของคุณคุณสามารถรีเซ็ตวันที่เผยแพร่เป็นวันปัจจุบันโดยแก้ไขโพสต์และคลิกปุ่มอัปเดต ใช่คุณสามารถผ่านโพสต์ทั้งหมดและทำเช่นนี้ต่อไป เพียงไม่ละเมิดฉันพยายามทำเมื่อฉันอัปเดตเท่านั้น.

  อัปเดต WordPress โพสต์

  8. เพิ่มหน้า AMP

  แอมป์ (หน้ามือถือที่เร่งความเร็ว) เป็นโครงการของ Google ที่ทำให้หน้ามือถือของคุณโหลดเร็วขึ้นในขณะที่เพิ่มตราประทับ AMP ที่ดีถัดจากตัวอย่างมือถือของคุณ สิ่งนี้จะไม่เพียงเพิ่มอัตราการคลิกผ่าน แต่จะปรับปรุงความเร็วมือถือและเพิ่มโอกาส SEO / Conversion ของคุณ การเพิ่ม AMP Pages มีผลต่อการออกแบบเว็บไซต์มือถือของคุณดังนั้นฉันขอแนะนำให้ลองใช้และถ้าคุณไม่ชอบคุณสามารถถอนการติดตั้งปลั๊กอินและเปลี่ยนกลับเป็นหน้ามือถือที่ไม่ใช่แอมป์เดิมของคุณ.

  เร่งหน้ามือถือ

  Yoast AMP

  การเพิ่ม AMP Pages ใน WordPress

  • ติดตั้ง ปลั๊กอิน AMP (เพิ่มหน้า AMP จริง)
  • ติดตั้ง กาวสำหรับ Yoast & แอมป์ (ช่วยให้คุณสามารถปรับแต่งการออกแบบ)
  • เพิ่ม / amp / ไปยังหน้าใดก็ได้เพื่อดูว่าหน้าตามันดูเป็นอย่างไรและใช้งานได้ดี
  • ไปที่การตั้งค่าของ Yoast → AMP เพื่อเปลี่ยนการออกแบบและเปิดใช้งานประเภทโพสต์ที่กำหนดเอง
  • ตรวจสอบให้แน่ใจว่าการปรับแต่งภาพเด่นของคุณอยู่ด้านบนของหน้า (ดูบทช่วยสอนของ Yoast)

  แก้ไขข้อผิดพลาด AMP
  ตรวจสอบให้แน่ใจว่าคุณไม่มี ข้อผิดพลาดของ AMP ใน Search Console หรือ AMP AMP ของคุณจะไม่ปรากฏในหน้าเหล่านี้ ข้อผิดพลาดมักเกิดจากปลั๊กอินเก่าที่ไม่รองรับ AMP ตัวอย่างเช่น AMP ไม่รองรับ JavaScript ดังนั้นปลั๊กอินที่ฉีดแท็กสคริปต์จะทำให้เกิดข้อผิดพลาด.

  แผงควบคุม Google Search Console สำหรับมือถือแบบเร่งความเร็ว

  9. รับตัวอย่างเด่น ๆ ของ Google

  หากคุณมีเนื้อหาที่ตอบคำถามอย่างรวดเร็วในย่อหน้ารายการหรือรูปแบบตาราง Google อาจให้รางวัลคุณด้วย ตัวอย่างข้อมูลเด่น. ในที่สุด Google จะตัดสินใจว่าใครและสิ่งใดที่ปรากฏอยู่ในตัวอย่างข้อมูลเด่น แต่พวกเขาจะดึงคำตอบจากผลลัพธ์หน้า 1 ใด ๆ คุณสามารถมีอิทธิพลต่อสิ่งนี้ได้โดยกำหนดเป้าหมาย “คำหลักคำถาม” และสร้างเนื้อหาที่มีโครงสร้างที่ถูกต้องและมีโครงสร้างซึ่งจัดระเบียบด้วยสารบัญและหัวเรื่องย่อยตามที่อธิบายไว้ในขั้นตอนที่ 10.

  ตัวอย่างที่แนะนำ

  หากคุณต้องการตัวอย่างเหล่านี้ฉันจะดูวิดีโอของ Rand Fishkin อย่างแน่นอน

  ตัวอย่างที่แนะนำมี 3 ประเภท:

  • ย่อหน้า (ประมาณ 63% ของคำตอบ)
  • รายการ (ประมาณ 19% ของคำตอบ)
  • ตาราง (ประมาณ 16% ของคำตอบ)

  เคล็ดลับสำหรับการแนะนำตัวอย่าง:

  • ค้นหาเป้าหมายที่มีช่องคำตอบอยู่แล้ว (แต่ทำงานได้ไม่ดี)
  • ระบุคำหลักของคำถาม (คำค้นหา มีตัวกรองคำตอบ)
  • ตรงตามคำหลักของคุณ (เช่นใช้การจับคู่คำหลักที่ตรงกันในชื่อของคุณ)
  • คุณต้องอยู่ในหน้าแรกของ Google เพื่อแสดงในช่องคำตอบ
  • ตรวจสอบให้แน่ใจว่าเนื้อหาของคุณถูกต้องที่สุดเท่าที่จะทำได้ด้วยการอ้างอิง / ลิงก์
  • ประมาณ 15% ของคำค้นหามีกล่องคำตอบมีโอกาสมากมาย

  10. รับ“ Jump To Links” พร้อมเนื้อหา A TOC +

  ข้ามไปที่ลิงค์

  อีกครั้งในที่สุด Google กำหนดว่าใครจะได้รับสิ่งเหล่านี้ สิ่งที่ดีที่สุดที่คุณสามารถทำได้คือสร้างเนื้อหาที่มีโครงสร้างยาวด้วย สารบัญ, หัวเรื่องย่อยที่ยึดและจัดการโพสต์ของคุณในลักษณะตรรกะตามหัวข้อ เมื่อฉันพูดเนื้อหายาว (หรือ “เนื้อหาอำนาจ”) ฉันหมายถึงบทความที่มั่นคงมักจะมี 3,000+ คำอ้างอิงอย่างถูกต้องกับลิงก์.

  Google กล่าวว่า นี่คือวิธีที่คุณได้รับ …

  … ตรวจสอบให้แน่ใจว่าหน้ายาวหลายหัวข้อในเว็บไซต์ของคุณมีโครงสร้างที่ดีและ แบ่งออกเป็นส่วนตรรกะที่แตกต่าง. ประการที่สองตรวจสอบให้แน่ใจว่าแต่ละส่วนมีจุดเชื่อมโยงที่เกี่ยวข้องพร้อมชื่อที่สื่อความหมาย (เช่นไม่ใช่ส่วน“ 2.1”) และหน้าเว็บของคุณ รวมถึง “สารบัญ” ซึ่งเชื่อมโยงไปยังจุดยึดของแต่ละบุคคล… คุณจะไม่เห็นในผลการค้นหาตลอดเวลา – เฉพาะเมื่อเราคิดว่าลิงก์ไปยังส่วนจะมีประโยชน์อย่างมากสำหรับการสืบค้นเฉพาะ.

  วิธีการสร้างสารบัญด้วยหัวเรื่องย่อยที่ยึดไว้
  สารบัญ HTML มีลักษณะเช่นนี้ …

  HTML ของหัวเรื่องย่อยแต่ละรายการควรมีลักษณะเช่นนี้ …

  หัวข้อย่อยหนึ่ง

  หัวข้อย่อยสอง

  หัวข้อย่อยสาม

  คุณควรรวม TOC เสมอเมื่อสร้างเนื้อหาที่ยาวขึ้น.

  11. ใช้ URL ที่สื่อความหมาย

  หากลิงก์ถาวรของคุณมีรูปแบบนี้: http://www.sample.com/?p=123 คุณต้องเปลี่ยนสิ่งเหล่านี้ให้เป็นมิตรกับ SEO มากขึ้น พวกเขาน่าเกลียดไม่ดีต่อ SEO และทำให้อัตราการคลิกผ่านต่ำ ฉันแนะนำให้ใช้รูปแบบ “ชื่อโพสต์” ใน WordPress ภายใต้การตั้งค่า > Permalinks …

  โพสต์ชื่อการตั้งค่าลิงก์ถาวร

  ไม่กี่คำจาก Rand Fishkin เกี่ยวกับ CTR และ SEO

  วิดีโอยอดเยี่ยมจาก Rand Fishkin สำหรับข้อความค้นหาและ CTR (ดีที่สุดที่จะเริ่มต้นที่ 1:45) …

  สรุปวิดีโอ

  • Google ใช้ “เวลาเฉลี่ยบนไซต์” และ “อัตราตีกลับ” เป็นปัจจัยอันดับ
  • การแนบคำหลักเข้ากับแบรนด์ของคุณ (StudioPress Genesis Themes) จะเป็นการเพิ่มอันดับ
  • กำหนดเป้าหมายคำหลักที่นำผู้คนที่มีแนวโน้มว่าจะใช้เวลามากบนเว็บไซต์ของคุณ

  ฉันใส่ 110% ลงในแบบฝึกหัดเหล่านี้ดังนั้นฉันหวังว่าคุณจะเป็นประโยชน์ หากคุณมีคำถามความคิดหรือต้องการความช่วยเหลือเกี่ยวกับอัตราการคลิกผ่านหรือ SEO แสดงความคิดเห็นและเรายินดีที่จะช่วยเหลือ.

  ไชโย,
  ทอม

  Jeffrey Wilson Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
   Like this post? Please share to your friends:
   Adblock
   detector
   map