11 yksinkertaista tapaa lisätä napsautussuhdetta (hakukoneoptimoinnissa) parantamalla katkelmia erottautumaan Googlen hakutuloksissa

03.06.2020
SEO '11 yksinkertaista tapaa lisätä napsautussuhdetta (hakukoneoptimoinnissa) parantamalla katkelmia erottautumaan Googlen hakutuloksissa
0 10 мин.

Hakukoneiden katkelmat ovat hakukoneoptimoinnin eturintamassa.


Kaikki, mitä voit tehdä niiden erottamiseksi, kasvattaa napsautussuhdetta ja lisää SEO-liikennettä. Niitä voidaan parantaa monilla tavoilla (jotkut vähemmän ilmeiset kuin toiset).

Näytän sinulle, miten pääset esille Googlen vastauslaatikossa (esillä olevat katkelmat), lisää rikkaita katkelmia, AMP-sivut, ja näytä blogiviestisi julkaisupäivä, jotta sisältö näyttää uudemmalta. Sinun tulisi suorittaa kaikki 11 vaihetta, jos haluat lisätä merkittävästi napsautussuhdetta, joka voidaan mitata Google Search Consolessa hakuanalytiikka ja alhaisen CTR-sisällön löytämiseksi.

Google käyttää napsautussuhdetta (CTR) sijoituskertoimena joten tämä voi myös parantaa todellista sijoitusta. On ollut lukuisia tutkimuksia tukemalla tätä. Suosittelen, että tunnistat heikommin toimivat CTR-sisällöt ja kirjoitat SEO-otsikot + metakuvaukset Yoastin joukkoeditorissa, joka on vaihe 1. Kommentoi, jos sinulla on kysyttävää – tämän tekeminen on vaivan arvoista!

Tilannekuva vain muutamista asioista, joita käsittelen …

Napsautussuhteet

1. Tunnista alhainen napsautussuhde

Siirry Google Search Consoleen Search Analytics -raportti ja kytke CTR-suodatin päälle. Etsi sivuja, joilla on korkea sijainti (sijoitus), mutta alhainen napsautussuhde – tämä tarkoittaa, että vaikka sivu sijoittuu korkealle, kukaan ei napsauta katkelmaasi. Näiden katkelmien parantaminen voi helposti lisätä liikennettä. Jos olet hiljattain asettanut Search Console -sovelluksen (käyttämällä Yoastia), odota muutama viikko, jotta sinulla on tarpeeksi tietoa.

Click-through-hinnat-Search-konsoli

HTML-parannukset
Voit käyttää myös Google Search Console -sovelluksia HTML-parannukset löytää SEO-otsikot + metakuvaukset, jotka ovat liian lyhyitä, pitkiä ja onko sinulla kopioita. Korjaa nämä.

HTML-parannukset

Miksi Aren ei napsauta?

 • Onko sivu / viesti korkealla?
 • Vastaako sisältö heidän kyselyään?
 • Onko sisältösi parempi kuin parhaat tulokset?
 • Näyttääkö viesti vanhentuneen julkaisupäivän?
 • Houkutteleeko Yoast SEO -nimike ihmiset napsauttamaan?
 • Houkutteleeko Yoast-metakuvauksesi ihmisiä napsauttamaan?
 • Voitko lisätä rikkaita katkelmia näyttääksesi lisätietoja, kuten arvostelu tähtiä?

2. Paranna SEO-nimikkeitä / metakuvauksia Yoastin joukkoeditorissa

Mene Yoastiin > SEO > Työkalut > Joukkoeditori. Täällä voit muokata SEO otsikoita + metakuvauksia joukkoon käymättä läpi kutakin sivua. Näiden uudelleenkirjoittaminen mukavammaksi on kirjaimellisesti yksi helpoimmista tavoista lisätä napsautussuhteita. Voit myös korjata HTML-parannukset täällä (Search Consolesta). Ryhmäeditorissa ei näytetä sivun painopisteavainta tai siinä on ”pituuspalkkia”, joka kertoo, onko SEO-otsikko / metakuvaus liian lyhyt vai pitkä… joten pidä tämä mielessä.

Yoast Bulk Editor

3. Käsittele täydellinen SEO-otsikko (in Yoast)

Näin kirjoitan useimmat otsikot …

 1. Tutkimus 1 ensisijainen avainsana
 2. Tutki 1 toissijaista avainsanaa
 3. Käsittele otsikko, joka sisältää elementtejä molemmista, ja still -kuvat, kuulostaa hyvältä
 4. Google-avainsanasi ja mainitse, mikä tekee sisällöstäsi erilaisen

Halusin sijoitus avainsanoihin, jotka liittyvät ”WordPress Theme Packs” -on, koska ihmiset, jotka etsivät tätä, todennäköisesti haluavat pudottaa 400 dollaria, ja tytäryhtiönä saisin noin 125 dollaria myynnistä.

Vaihe 1: Tutki ensisijaista avainsanaa…

Toissijaiset avainsanat

Vaihe 2: Tutki toissijaista avainsanaa, joka on lähellä ensisijaista avainsanaasi (synonyymi)…

Toissijaisen fokuksen avainsana

Vaihe 3: Käsittele otsikko, joka sisältää molemmat, mutta kuulostaa silti hyvältä. Sinun EI tarvitse aina sisällyttää molempia avainsanoja tarkiksi vastaavuuksiksi. Muuten saat muuttumaan otsikosta avainsanaluetteloksi, joka näyttää roskapostilta ja johtaa matalaan napsautussuhteeseen. Kokeile osittaisia ​​vastaavuuksia …

Otsikko

Hyvä otsikko > Avainsanat – sinun ei aina tarvitse kohdistaa 2 avainsanaa … joskus kohdistaminen yhdelle avainsanalle ja parempi mainosotsikon kirjoittaminen on parempi vaihtoehto. Tärkeintä on Google-avainsanasi ja kysyä, miksi ihmisten pitäisi napsauttaa linkkisi, eikä kaikkien muiden linkkejä. Voitko sisällyttää sen, että sinulla on video, infografia tai tonnia ihmisiä, jotka käyttivät oppaasi?

Jotkut korkeimmista napsautussuhteistani …

Korkea-Click-Through-Rate-Katkelma

Huomaa, kuinka W3-kokovälimuistin otsikko sisältää vuoden 2018 (koska ihmiset etsivät viimeisimpiä laajennusasetuksia, JA koska ”W3-kokovälimuistiasetukset 2018” on avainsana, joka näkyy Google Autocompletessa) ja kuinka sitä on käyttänyt yli 100 000 ihmiset? Muutin sitä äskettäin, ja kyseisen viestin napsautussuhde on nyt 57%!

Napsautussuhdetulokset-hinnat

Tätä kutsutaan esiteltyksi katkelmaksi, jonka peitän vaiheessa 9 …

Korkean CTR-Featured-Katkelma

Korkean CTR-Katkelma

Korkean CTR-Page-Google-Katkelma

Korkean CTR-hakukoneen Katkelma

4. Craft The Perfect Meta Description

Tämä on sinun tilaisuutesi kertoa ihmisille MIKSI heidän pitäisi napsauttaa linkkiäsi eikä kenenkään muun. Täällä sanon, että minulla on valmiiksi määritetty vetovoima Yoast-asetuksistani, jotka he voivat tuoda sivustolleen. Pienet asiat kuten tämä auttaa. Voit muokata metakuvauksia Yoastin katkelmaeditorissa tai joukkoeditori.

Hiivametakuvaukset

Vinkkejä metakuvausten kirjoittamiseen

 • Houkuttele ihmiset napsauttamaan linkkiäsi (tilannekohde aiheeseen)
 • Sisällytä avainsanasi ja mieluiten osittainen vastaa toissijaista avainsanaa
 • Pituuden tulee olla 150–160 merkkiä (juovan palkin tulee olla vihreä)

5. Lisää päivämäärät katkelmiin

Lisäämällä päivämäärä (vuosi) SEO-otsikkoon + aikaherkkien artikkeleiden metakuvaukseen, voit sijoittua päivämäärän avainsanoille korkeammalle ja lisätä napsautussuhdetta, koska ihmiset näkevät opetusohjelmasi olevan ajankohtainen.

Ensinnäkin, onko ihmiset etsivät päivämäärän avainsanoja…

Aikaherkät avainsanat

Lisää sitten päivämäärä (vuosi) SEO-otsikkoosi + metakuvaukseen…

Päivämäärät SEO osastoissa

6. Lisää Rich Snippets

Olet todennäköisesti nähnyt nämä arvosteluihin, resepteihin ja muihin tuetut tietotyypit

Jäsenneltyjen tietojen tarkistus tähteä

Tätä varten on 3 ensisijaista tapaa:

Käytän WP Rich Snippet -kirjoituksia kirjoittaessani arvosteluja, tässä on esimerkki niiden näyttämisestä…

wp-rich-katkelmia-for-WordPress

Voit nähdä vierekkäin vertailun WP Rich Snippets -sovelluksesta vs. All in One -järjestelmään minun WordPress-rikaskatkelmien opetusohjelma mutta käyttäisin ehdottomasti WP Rich Snippets -yrityksiä, jos sinulla on tytäryhtiö- tai reseptisivusto, jossa ne ovat avainasemassa hakukoneoptimoinnissasi. Voit nähdä minun SiteGround GrowBig-arvostelu nähdäksesi WP Rich Snippets -esikatselun esikatselun, joka sisältää enemmän asetuksia, merkintävaihtoehtoja ja tonnia lisäosat (tämä ja mukavampi muotoilu ovat tämän laajennuksen tärkeimmät edut).

7. Lisää julkaisupäivät blogi-viesteihin

Päivämäärien lisääminen katkelmiin tekee sisällöstäsi uuden ilmeen ja lisää napsautussuhdetta…

Julkaisupäivä

Ota Yoast-asetuksissasi käyttöön ‘päivämäärä katkelman esikatselussa’ SEO-palvelussa > Etsi ulkonäkö > Sisältötyypit. Olen ottanut tämän käyttöön vain viesteissä, koska ne ovat aikaherkempiä kuin sivut.

Päivämäärä katkelman esikatselussa

Löydä nyt blogiisi liittyvä meta-osa (osa, joka näkyy viestien yläosassa), joka on minulle Genesisin yksinkertaiset muokkaukset asetukset. Haluat lisätä muokatun päiväyksen postitse…

Sisäänkirjautumismeta

Tältä se näyttää …

Lähtöpäivä muokattu päivämäärä

Julkaise sisältö uudelleen näyttääksesi uutta – nyt kun päivämäärät ovat katkelmissasi, voit palauttaa julkaisupäivät nykyiseen päivään muokkaamalla viestiä ja napsauttamalla päivityspainiketta. Kyllä, voit käydä läpi kaikki viestit ja jatkaa tämän tekemistä. Älä vain käytä sitä väärin, yritän tehdä sen vain päivitettäessä.

Päivitä WordPress-viesti

8. Lisää AMP-sivut

AMP (kiihdytetyt mobiilisivut) ovat Google-projekti, joka saa mobiilisivut latautumaan nopeammin lisäämällä samalla mukavan AMP-leiman matkapuhelinkirjoitusten viereen. Tämä ei ainoastaan ​​lisää napsautussuhteita, mutta parantaa myös matkapuhelimen nopeutta ja mahdollisesti SEO / tuloksia. AMP-sivujen lisääminen vaikuttaa mobiilisivustosi suunnitteluun, joten ehdotan, että kokeilet sitä. Jos et pidä siitä, voit poistaa plugins ja palata takaisin vanhoille, muille kuin AMP-mobiilisivuillesi.

Nopeutetut mobiilisivut

Hiiva AMP

AMP-sivujen lisääminen WordPressiin

 • Asenna AMP-laajennus (lisää todelliset AMP-sivut)
 • Asenna Liima hiivalle & AMP (voit mukauttaa mallia)
 • Lisää / amp / mihin tahansa sivulle nähdäksesi miltä se näyttää ja varmista, että se toimii
 • Siirry kohtaan Yoastin asetukset → AMP muuttaaksesi mallia ja ottamalla käyttöön mukautetut postityypit
 • Varmista, että muokkaat esiteltyä kuvaa sivujen yläreunaan (katso Yoastin opetusohjelma)

Korjaa AMP-virheet
Varmista, että sinulla ei ole AMP-virheet Search Consolessa tai AMP-leimasi ei näy näillä sivuilla. Virheitä aiheuttavat yleensä vanhemmat laajennukset, jotka eivät ole AMP-yhteensopivia, esimerkiksi AMP ei tue JavaScriptiä – joten komentotunnisteita injektoivat laajennukset aiheuttavat virheitä.

Nopeutettujen mobiilisivujen Google-hakukonsoli

9. Hanki Googlen esittelemät katkelmat

Jos sinulla on sisältöä, joka vastaa nopeasti kysymykseen kappale-, luettelo- tai taulukomuodossa, Google saattaa palkita sinut esitelty katkelma. Viime kädessä Google päättää kuka ja mikä näkyy esillä olevassa katkelmassa, mutta he hakevat vastauksen MITÄÄN 1. sivun tuloksesta. Voit vaikuttaa tähän kohdistamalla kyselyavainsanat ja luomalla tarkan, auktorisoidun ja jäsennellyn sisällön, joka on organisoitu sisällysluettelon ja alaotsikoiden kanssa vaiheessa 10 kuvatulla tavalla..

Esitetyt katkelmat

Jos haluat nämä katkelmat, katson lopullisesti Rand Fishkinin videota …

Esiteltyjä katkelmia on 3 tyyppiä:

 • Kohdat (noin 63% vastauksista)
 • Listat (noin 19% vastauksista)
 • Taulukot (noin 16% vastauksista)

Vinkkejä esiteltyjen katkelmien saamiseksi:

 • Kohdekyselyihin, joissa on jo vastausruutu (mutta tekevät huonoa työtä)
 • Tunnista kysymyksen avainsanat (Hakusanat Explorer on vastaussuodatin)
 • Ole kirjaimellinen avainsanojesi kanssa (esim. Käytä otsikossa tarkkaa avainsanahakua)
 • Sinun on oltava Googlen ensimmäisellä sivulla näkyäksesi vastausruudussa
 • Varmista, että sisältösi on mahdollisimman tarkka viitteillä / linkkeillä
 • Noin 15 prosentilla kyselyistä on vastauslaatikko, mahdollisuuksia on paljon

10. Hanki “Hyppää linkkeihin” TOC + -rakenteisen sisällön avulla

Hyppää linkkeihin

Jälleen kerran, Google lopulta määrittää, kuka saa nämä. Paras asia, jonka voit tehdä, on luoda pitkä, jäsennelty sisältö sisällysluettelo, ankkuroituja alaotsikoita ja järjestä viestisi loogisella tavalla aiheen mukaan. Kun sanon pitkän sisällön (tai ”auktoriteettisisällön”) tarkoitan vankkaa artikkelia, jossa on yleensä yli 3000 sanaa, joihin viitataan tarkasti linkkillä.

Google sanoo Näin saat heidät …

… Varmista, että sivustosi pitkät, useiden aiheiden sivut ovat hyvin rakenteellisia ja jaoteltu erillisiin loogisiin osioihin. Toiseksi, varmista, että jokaisella osiolla on liittyvä ankkuri kuvaavalle nimelle (ts. Ei vain ”Osa 2.1”) ja että sivusi sisältää “sisällysluettelon”, joka linkittää yksittäisiin ankkureihin… et näe sitä tuloksissa koko ajan – vain kun ajattelemme, että linkki osioon olisi erittäin hyödyllinen tietylle kyselylle.

Kuinka luoda sisällysluettelo ankkuroiduilla alaotsikoilla
Sisällysluettelo HTML näyttää tältä …

Kunkin alaotsikon HTML: n pitäisi näyttää tältä …

alanimikkeen Yksi

alanimike Kaksi

alanimike Kolme

Sinun tulisi aina sisällyttää sisäinen sisällönkuvaus, kun luot pidempää sisältöä.

11. Käytä kuvaavia URL-osoitteita

Jos permalinkkisi ovat seuraavassa muodossa: http://www.sample.com/?p=123, sinun on muutettava ne, jotta ne olisivat SEO-ystävällisempiä. Ne ovat ruma, haitallisia SEO: lle ja aiheuttavat alhaisen napsautussuhteen. Suosittelen ”post name” -muodon käyttämistä WordPressissä Asetukset-kohdassa > Permalinks …

Post Name Permalink Settings

Muutamia sanoja Rand Fishkiniltä napsautussuhteista ja hakukoneoptimoinnista

Upea video Rand Fishkinin kyselyistä ja napsautussuhteesta (paras aloittaa kello 1:45)…

Videon yhteenveto

 • Google käyttää sijoituskertoimena ”keskimääräistä aikaa sivustolla” ja “poistumisprosenttia”
 • Avainsanan liittäminen tuotemerkkiisi (StudioPress Genesis Themes) lisää sijoitusta
 • Kohdeavainsanat, jotka tuovat ihmisiä, jotka todennäköisesti viettävät paljon aikaa verkkosivustollasi

Panin 110% näihin opetusohjelmiin, joten toivon että se on hyödyllinen. Jos sinulla on kysyttävää, ajatuksia tai tarvitset apua napsautussuhteesi tai hakukoneoptimointisi suhteen, jätä kommentti ja autan mielelläni.

Kippis,
tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector