19 λόγοι για τον οποίο ο ιστότοπός σας δεν έχει υψηλή κατάταξη στο Google

03.06.2020
SEO '19 λόγοι για τον οποίο ο ιστότοπός σας δεν έχει υψηλή κατάταξη στο Google
0 78 мин.

Γιατί δεν κατατάσσεται ο ιστότοπός σας στο Google?


Αυτή είναι μακράν η πιο κοινή ερώτηση που έχω όταν κάνω ελέγχους SEO.

Οι πιο συνηθισμένοι λόγοι για τους οποίους ένας ιστότοπος δεν κατατάσσεται στο Google σχετίζονται συνήθως με επιλογές λέξεων-κλειδιών, υπερβολική έμφαση στη χρήση λέξεων-κλειδιών (αντί για πραγματικό SEO στη σελίδα), έλλειψη σε βάθος περιεχομένου σχετικά με βασικά θέματα, κακές αναλογίες κλικ προς αριθμό εμφανίσεων, κυρώσεις και, σε ορισμένες περιπτώσεις, δεν βελτιστοποιείται για το YouTube ή την τοπική αναζήτηση. Ακολουθώντας αυτόν τον οδηγό θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε το πρόβλημα.

Ο ιστότοπος δεν κατατάσσεται στο Google

1. Οι λέξεις-κλειδιά είναι πολύ ανταγωνιστικές

Δεν είστε σίγουροι εάν επιλέγετε τις σωστές λέξεις-κλειδιά; Δοκιμάστε αυτό.

Βήμα 1: Επιλέξτε μια λέξη-κλειδί με μεγάλη ουρά στην αυτόματη συμπλήρωση Google.

Βήμα 2: Google η λέξη-κλειδί και μάθετε τον ανταγωνισμό. Εάν τα κορυφαία αποτελέσματα περιλαμβάνουν ισχυρό περιεχόμενο, ιστότοπους αρχών και έχουν υψηλό τομέα + αρχή αρχής σελίδας (το οποίο μπορείτε να ελέγξετε στο MozBar), ίσως θελήσετε να επιλέξετε μια διαφορετική λέξη-κλειδί. Εάν δεν έχετε τύχη με την κατάταξη για ευρείες λέξεις-κλειδιά, δοκιμάστε να γίνετε ακόμη πιο συγκεκριμένοι. Καθώς λαμβάνετε περισσότερους συνδέσμους / κοινοποιήσεις στον ιστότοπό σας και αυξάνετε την εξουσία τομέα, μπορείτε να αρχίσετε να στοχεύετε πιο ανταγωνιστικές φράσεις.

Βήμα 3: Αποφύγετε το Google Keyword Planner και άλλα εργαλεία που έχουν σχεδιαστεί για τη ΔΕΗ. Αντ ‘αυτού, δοκιμάστε το Moz Keyword Explorer, τις λέξεις-κλειδιά παντού και άλλα εργαλεία που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για SEO.

Ανταγωνισμός λέξεων-κλειδιών

3. Έλλειψη σεμιναρίων

Αυτός ήταν ο # 1 παράγοντας που με έκανε από 300 έως 2.500+ επισκέπτες / ημέρα σε περίπου 1 έτος.

Δεδομένου ότι έγραψα blog σχετικά με το WordPress SEO και τη βελτιστοποίηση ταχύτητας, έγραψα εκτεταμένα (3.000+ λέξεις) σεμινάρια για Yoast, ταχύτητα WordPress, έρευνα λέξεων-κλειδιών, προσθήκες cache, YouTube SEO, βελτιστοποίηση εικόνας, προσθήκες SEO, τοπικό SEO και άλλα βασικά θέματα που θέλει το κοινό μου για να μάθετε.

Αυτά τα σεμινάρια αποτελούν περίπου το 80% της κίνησης μου. 
Εάν δεν έχετε κάνει αυτά τα βασικά σεμινάρια (που ονομάζεται επίσης περιεχόμενο ακρογωνιαίων λίθων ή περιεχόμενο πυλώνα), αυτό πρέπει να είναι η # 1 προτεραιότητά σας. Μπορεί να χρειαστούν αρκετοί μήνες για να βγάλουμε μερικά από αυτά τα σεμινάρια, αλλά η αποπληρωμή (στην περίπτωσή μου) ήταν τεράστια και οδήγησε σε ένα εισόδημα θυγατρικών 6 ετών / έτους. Αξίζει!

4. Χρειάζεστε έναν πίνακα περιεχομένων

Ξεκινώ κάθε ανάρτηση με έναν πίνακα περιεχομένων.

Google λέει:

Βεβαιωθείτε ότι οι μεγάλες σελίδες πολλαπλών θεμάτων στον ιστότοπό σας είναι καλά δομημένες και χωρισμένες σε ξεχωριστές λογικές ενότητες. Δεύτερον, βεβαιωθείτε ότι κάθε ενότητα έχει μια συσχετισμένη άγκυρα με ένα περιγραφικό όνομα (δηλαδή όχι μόνο “Ενότητα 2.1”) και ότι η σελίδα σας περιλαμβάνει έναν πίνακα περιεχομένων που συνδέεται με μεμονωμένες άγκυρες.

Αντί να χρησιμοποιήσετε ένα πρόσθετο, κωδικοποιήστε τον πίνακα περιεχομένων σας σε HTML (και σχεδιάστε το σε CSS) που δημιουργεί άγκυρες ονομάτων και επιτρέπει στους χρήστες να συνδέονται με (και να μεταβαίνουν σε) συγκεκριμένες ενότητες στην ανάρτηση.

Πρότυπο πίνακα περιεχομένων:

5. Κακώς γραμμένοι τίτλοι SEO + Περιγραφές μετα-

Όλοι στο Google χρησιμοποιούν τη λέξη-κλειδί στο απόσπασμά τους – γιατί κάποιος θα έκανε κλικ στο αποτέλεσμα σας?

 • Είναι η ανάρτησή σας πιο πρόσφατη από άλλες?
 • Έχετε ένα ειδικό βίντεο, infographic, PDF ή zip αρχείο?
 • Έχετε ολοκληρώσει μια μελέτη περίπτωσης που δείχνει πρωτότυπη έρευνα?

Εάν έχετε κάτι ιδιαίτερο στην ανάρτησή σας, βεβαιωθείτε ότι το συμπεριλάβατε στον τίτλο SEO ή στη μετα-περιγραφή σας. Για παράδειγμα, το απόσπασμα για το μάθημα W3 Total Cache μου αναφέρει ένα αρχείο zip όπου οι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν τις ίδιες ρυθμίσεις που χρησιμοποιώ και να τις ανεβάσω απευθείας στον ιστότοπό τους (και έχει χρησιμοποιηθεί από 1/4 εκατομμύρια άτομα). Όποια και αν είναι η άκρη, μπορείτε να το αναφέρετε στο απόσπασμά σας.

Catchy SEO Τίτλοι

6. Υπέρβαση των ορίων χαρακτήρων της Google

Οι τίτλοι SEO πρέπει να έχουν περίπου 50-60 χαρακτήρες, μετα-περιγραφές περίπου 150-160 χαρακτήρες.

Αλλά μερικές φορές ακόμη και αν ακολουθήσετε αυτά τα όρια, υπάρχει ακόμα πιθανότητα να αποκοπούν. Το Google Search Console υποτίθεται ότι σας δείχνει ποια αποσπάσματα κόβονται στην ενότητα Βελτιώσεις HTML, αλλά αυτό δεν λειτουργεί πάντα. Γι ‘αυτό πρέπει ελέγξτε τα χειροκίνητα.

Αφού δημοσιεύσετε μια ανάρτηση και καταχωρηθεί στο ευρετήριο από την Google, ελέγχετε πάντα εάν το απόσπασμά σας διακόπτεται. Εάν συμβαίνει αυτό, η συντόμευσή του θα το κάνει να διαβάζει όμορφα και θα κάνει περισσότερους ανθρώπους να κάνουν κλικ στα αποτελέσματά σας.

Αποκοπή αποσπασμάτων

7. Αργός χρόνος απόκρισης διακομιστή

Ελέγξτε το δικό σας χρόνος απόκρισης διακομιστή στο Google PageSpeed ​​Insights που πρέπει να είναι <200ms όπως προτείνει η Google. Ο διακομιστής σας (φιλοξενία) είναι ο # 1 παράγοντας στο Οδηγός βελτιστοποίησης του WordPress.

Μειώστε το χρόνο απόκρισης διακομιστή

Υπάρχουν πολλές κακές πληροφορίες εκεί έξω για τη φιλοξενία. Γίνετε μέλος σε ορισμένες Ομάδες Facebook όπως το WordPress Φιλοξενία Facebook Group και ελέγξτε ποιοι οικοδεσπότες είχαν υψηλή βαθμολογία σε αυτές τις δημοσκοπήσεις.

SiteGround (κοινόχρηστη φιλοξενία) και Cloudways (cloud hosting) είναι συνήθως # 1 και # 2. Υπάρχουν πολλά άτομα που μετανάστευσαν και δημοσίευσαν τους βελτιωμένους χρόνους απόκρισης στο Twitter. Αποφύγετε το Bluehost, το HostGator, το iPage και οποιονδήποτε κεντρικό υπολογιστή ανήκει στο ΕΙΚ που κατέχει πάνω από 60+ διαφορετικές εταιρείες φιλοξενίας και είναι διαβόητη για αργούς διακομιστές. Μετεγκατάσταση σε SiteGround, Cloudways ή Κίνστα μπορεί να βελτιώσει σημαντικά τους χρόνους απόκρισης του διακομιστή, μερικές φορές με 7+ δευτερόλεπτα. Κάντε την έρευνά σας!

2019 Φιλοξενία Facebook Poll

8. Μη χρήση εμπλουτισμένων αποσπασμάτων

Τα πλούσια αποσπάσματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για κριτικές, συχνές ερωτήσεις, συνταγές και άλλους τύπους δεδομένων.

Χρησιμοποιώ προσωπικά το πρόσθετο WP Review (για κριτικές) και το πρόσθετο Structured Content (για συχνές ερωτήσεις).

Οι συχνές ερωτήσεις μπορούν να προστεθούν σε οποιαδήποτε σελίδα ή ανάρτηση χρησιμοποιώντας το πρόσθετο Δομημένου περιεχομένου και στη συνέχεια να το χρησιμοποιήσουν για να προσθέσετε συχνές ερωτήσεις. Υποβάλετε τη διεύθυνση URL σας στο Εργαλείο επιθεώρησης URL της Google και χρειάζονται λιγότερο από 5 λεπτά για να εμφανίζονται οι συχνές ερωτήσεις στα αποτελέσματα αναζήτησης του Google. Σοβαρά, 5 λεπτά.

Μπορείτε να δείτε ένα παράδειγμα της προσθήκης πλούσιων αποσπασμάτων του WP Review στην αναθεώρηση SiteGround (κοντά στο κάτω μέρος), αλλά μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε σε αυτό περιεχόμενο χρησιμοποιώντας έναν σύντομο κωδικό. Εάν ο ιστότοπός σας δεν έχει υψηλή κατάταξη στο Google, η προσθήκη πλούσιων αποσπασμάτων μπορεί να αυξήσει το CTR και την κατάταξή σας.

9. Σφάλματα Google Search Console

Εάν έχετε πολλά σφάλματα στο Google Search Console, αυτό μπορεί να σας δείξει γιατί ο ιστότοπός σας δεν κατατάσσεται στο Google.

Ίσως κάνετε κατά λάθος ευρετηρίαση ετικετών, οι τίτλοι SEO σας διακόπτονται ή αλλάξατε μόνιμους συνδέσμους και ξεχάσατε να ρυθμίσετε 301 ανακατευθύνσεις. Ή, χειρότερα, έχετε ποινή Google ή παραβιασμένο ιστότοπο. Είναι καλύτερο να διορθώσετε τα σφάλματα του Search Console, ώστε να μπορείτε να τα εξαλείψετε τουλάχιστον ως πρόβλημα.

Σφάλματα Google Search Console

Πώς να επαληθεύσετε τον ιστότοπό σας στο WordPress με το Google Search Console
Εγγραφείτε στο Google Search Console, προσθέστε τον ιστότοπό σας και, στη συνέχεια, ορίστε τις επιλογές επαλήθευσης HTML. Αντιγράψτε τον κώδικα και, στη συνέχεια, επικολλήστε τον στο Yoast στο SEO > Γενικός > Εργαλεία για Webmasters > Κωδικός επαλήθευσης Google. Διαγράψτε τα πάντα εκτός των εισαγωγικών (συμπεριλαμβανομένων των εισαγωγικών) και μετά αποθηκεύστε τις αλλαγές. Μπορεί να χρειαστούν μερικές ημέρες για τη συμπλήρωση δεδομένων στον πίνακα ελέγχου του Search Console.

 • Σφάλματα ανίχνευσης: σπασμένοι σύνδεσμοι που μπορούν να διορθωθούν χρησιμοποιώντας 301 ανακατευθύνσεις.
 • Βελτιώσεις HTML: ετικέτες τίτλου + μετα-περιγραφές που είναι πολύ σύντομες, μεγάλες ή διπλές. Πρέπει πάντα να τα ελέγχετε χειροκίνητα για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα αποκοπούν, επειδή το Google Search Console δεν λαμβάνει πάντα αυτά τα σφάλματα.
 • Σφάλματα ευρετηρίου: βεβαιωθείτε ότι οι ετικέτες και άλλες μη χρήσιμες σελίδες δεν ευρετηριάζονται και ελέγξτε ποιο περιεχόμενο ευρετηριάζεται στις ρυθμίσεις εμφάνισης αναζήτησης του Yoast.
 • Σφάλματα ασφαλείας: δείχνει εάν έχετε κακόβουλο λογισμικό, ζητήματα εισβολής, κ.λπ..
 • Σφάλματα κινητής τηλεφωνίας: αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για τον έλεγχο σφαλμάτων κινητής τηλεφωνίας, καθώς το εργαλείο δοκιμών για κινητά της Google εμφανίζει μόνο σφάλματα για μία σελίδα που δοκιμάζετε.
 • Χειροκίνητες ενέργειες: σημαίνει ότι έχετε ποινή και πρέπει να παραπέμψετε την ημερομηνία λήψης της ποινής (όταν μειώθηκε η επισκεψιμότητα) και το ιστορικό ενημερώσεων της Google.

10. Παλιό περιεχόμενο

Πόσο χρονών είναι οι ημερομηνίες δημοσίευσής σας?

Τους δείχνετε; Τις ενημερώνετε; Συμπεριλαμβάνετε το τρέχον έτος στους τίτλους SEO σας; Εάν απαντήσατε όχι σε καμία από αυτές τις ερωτήσεις, θα μπορούσατε να κάνετε καλύτερη δουλειά διατηρώντας το περιεχόμενό σας ενημερωμένο. Τρέχον περιεχόμενο = καλύτερες αναλογίες κλικ προς αριθμό εμφανίσεων = υψηλότερες βαθμολογίες.

Βήμα 1: Προσθήκη ημερομηνιών δημοσίευσης σε αναρτήσεις
Στις ρυθμίσεις Yoast, μεταβείτε στο SEO > Αναζήτηση εμφάνισης > Τύποι περιεχομένου και, στη συνέχεια, ενεργοποιήστε ημερομηνία στην προεπισκόπηση αποσπάσματος για δημοσιεύσεις. Στη συνέχεια, προσθέστε την ημερομηνία τροποποίησης της ανάρτησης στην κορυφή καθεμιάς από τις αναρτήσεις ιστολογίου σας (υπάρχει επίσης ένα συνδέω να βοηθήσω με αυτό). Τώρα, η τροποποιημένη ημερομηνία θα εμφανίζεται στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Ημερομηνία εισαγωγής Τροποποιήθηκε ημερομηνία

Βήμα 2: Διατήρηση ενημερωμένων ημερομηνιών δημοσίευσης
Εάν δεν ενημερώσετε τα άρθρα του ιστολογίου σας, αυτές οι ημερομηνίες δημοσίευσης θα είναι ξεπερασμένες και ενδέχεται να επηρεάσουν πραγματικά τις αναλογίες κλικ προς αριθμό εμφανίσεων. Ακόμα κι αν πρόκειται για μια μικρή αλλαγή, θα πρέπει να ενημερώνετε τα πιο σημαντικά άρθρα σας τουλάχιστον μία φορά κάθε 6 μήνες. Αυτό θα διατηρήσει την ημερομηνία τροποποίησης της ανάρτησης ενημερωμένη.

Ημερομηνίες μαζικής επεξεργασίας Yoast

Βήμα 3: Προσθήκη τρέχοντος έτους στους τίτλους SEO
Μπορείτε επίσης να προσθέσετε το τρέχον έτος στους τίτλους SEO, τους τίτλους ανάρτησης, ακόμα και τις μετα-περιγραφές σας. Αυτό ενισχύει ότι το περιεχόμενό σας είναι στην πραγματικότητα ενημερωμένο σας βοηθά να κατατάξετε τις λέξεις-κλειδιά ημερομηνίας (για μένα, οι προσθήκες ενημερώνονται συνεχώς και οι άνθρωποι θέλουν τις νεότερες ρυθμίσεις).

Παλιό περιεχόμενο

Λέξεις-κλειδιά ημερομηνίας

11. Μη βελτιστοποιημένες εικόνες

Υπάρχουν 3 βασικοί τρόποι βελτιστοποίησης εικόνων στο GTmetrix:

Προβάλετε κλιμακωτές εικόνες: αλλαγή μεγέθους μεγάλων εικόνων ώστε να είναι μικρότερες. Το GTmetrix θα σας πει ποιες εικόνες πρέπει να αλλάξουν το μέγεθός τους με τις σωστές διαστάσεις τους, αλλά θα πρέπει πραγματικά να έχετε ένα φύλλο εξαπάτησης διαστάσεων εικόνας που να αναφέρει τις διαστάσεις των ρυθμιστικών, των γραφικών στοιχείων, του λογότυπου, των εικόνων ιστολογίου πλήρους πλάτους και άλλων κοινά χρησιμοποιούμενων εικόνων. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να θυμηθείτε να αλλάξετε το μέγεθος των εικόνων πριν από τη μεταφόρτωση.

Καθορίστε τις διαστάσεις της εικόνας: προσθήκη πλάτους + ύψους στο HTML ή CSS της εικόνας. Το Visual Editor το κάνει αυτό αυτόματα, αλλά άλλες περιοχές του ιστότοπού σας (ειδικά εκείνες που απαιτούν κώδικα), δεν θα το κάνουν. Σε αυτήν την περίπτωση, πρέπει να βρείτε ποιες εικόνες δεν έχουν καθορισμένες διαστάσεις (εμφανίζονται σε σφάλματα GTmetrix), να εντοπίσετε την εικόνα στο WordPress, να επεξεργαστείτε το HTML και να προσθέσετε πλάτος + ύψος.

Βελτιστοποίηση εικόνων: συμπίεση χωρίς απώλεια εικόνων χρησιμοποιώντας ένα εργαλείο όπως το ShortPixel ή το Imagify.

Βελτιστοποιήσεις εικόνας στο GTmetrix

12. Λεπτή σελίδα για μένα

Η σελίδα “Σχετικά με εμένα” έχει “50 τυχαία και ενοχλητικά πράγματα για μένα” για τα οποία λαμβάνω πολλά σχόλια. Η σελίδα “Σχετικά με εμένα” είναι συνήθως μία από τις σελίδες με τις περισσότερες επισκέψεις, οπότε γιατί δεν θα θέλατε να την μαζεύετε μαζικά και να κάνετε τα άτομα να παραμένουν στον ιστότοπό σας περισσότερο; Διαγράψτε τα γενικά σκουπίδια και αποκτήστε πραγματικές, διαφανείς εμπειρίες για τον εαυτό σας. Μοιραστείτε την ιστορία σας, αποκαλύψτε τον εαυτό σας.

Σχετικά με εμένα

13. Το λεπτό περιεχόμενο ευρετηριάζεται

Η κατηγορία, η ετικέτα, οι διευθύνσεις URL μέσων και άλλες μη χρήσιμες σελίδες δεν πρέπει να ευρετηριαστούν.

Για να ελέγξετε αν το λεπτό περιεχόμενο ευρετηριάζεται, μεταβείτε στην ενότητα ευρετηρίου του Google Search Console και δείτε όλο το περιεχόμενο που ευρετηριάζεται. Εάν βλέπετε κάτι ασυνήθιστο (εκατοντάδες ευρετηριασμένες ετικέτες ή διευθύνσεις URL πολυμέσων), αυτό θεωρείται λεπτό περιεχόμενο και μπορεί να σας τιμωρήσει, και μπορεί ακόμη και να μετρηθεί ως διπλό περιεχόμενο που μπορείτε να ελέγξετε στο Siteliner.

Εάν χρησιμοποιείτε WordPress, μπορείτε να ελέγξετε εάν αυτά ευρετηριάζονται στο Yoast στις ρυθμίσεις αναζήτησης εμφάνισης. Προφανώς οι σελίδες, οι αναρτήσεις και άλλο “χρήσιμο” περιεχόμενο πρέπει να ευρετηριαστούν. Περιεχόμενο που μετρά ως διπλότυπο περιεχόμενο ή δεν έχει σχεδιαστεί για να είναι μοναδικό / χρήσιμο, δεν πρέπει.

Ετικέτες WordPress

14. Χωρίς απόρρητο ή νομικές σελίδες

Η Google θέλει να γνωρίζει ότι είστε νόμιμοι και διασφαλίζει επίσης ότι είστε προστατευμένοι.

Νομικές σελίδες που πρέπει να λάβετε υπόψη:

 • Πολιτική απορρήτου
 • Οροι χρήσης
 • Ειδοποίηση DCMA
 • Πολιτική cookie
 • Σημείωση πνευματικών δικαιωμάτων
 • Αποποίηση συνεργατών
 • Πληροφορίες προσβασιμότητας
 • Σημείωση cookie (για GDPR)

Σελίδα πολιτικής απορρήτου

15. Έχετε ποινή Google

Αυτοί είναι δύο τύποι κυρώσεων Google:

Χειροκίνητες κυρώσεις: βρέθηκε στην ενότητα Μη αυτόματες ενέργειες στο Google Search Console, εάν έχετε. Αυτά είναι γενικά πιο εύκολο να διορθωθούν, καθώς η Google σας λέει την ακριβή ποινή που έχει ο ιστότοπός σας.

Μη αυτόματες ενέργειες του Google Search Console

Αλγοριθμική ποινή: σημαντική μείωση της επισκεψιμότητας χωρίς καμία ειδοποίηση στο Google Search Console. Σε αυτήν την περίπτωση, θα συγκρίνετε την ημερομηνία πτώσης της επισκεψιμότητάς σας με τον αλγόριθμο των αλλαγών της Google. Η Google κυκλοφορεί πολλές βασικές ενημερώσεις αλγορίθμων σε μηνιαία βάση (χωρίς προειδοποίηση ή ακόμη και εξήγηση) κάνοντας περισσότερα SEOs να υποχρεωθούν να περιμένουν και να μαντέψουν τι επηρεάστηκε. Έχασα το 20% της επισκεψιμότητάς μου στην ενημέρωση στις 3 Ιουνίου, ενώ άλλοι σημαντικοί ιστότοποι έχασαν έως και 80%.

Ενημέρωση αλγόριθμου Google Core

16. Πολλή προώθηση θυγατρικών

Η αλήθεια είναι, το Google είναι προκατειλημμένη προς τους ιστότοπους συνεργατών.

Και δικαίως. Πάρα πολλοί ιστότοποι συνεργατών περιλαμβάνουν συνδέσμους θυγατρικών, καταχωρίστε πρώτα προϊόντα θυγατρικών στις αναρτήσεις λιστών, δεν έχετε αποποίηση συγγενών εταιρειών ή είναι πολύ πωλητές και εστιάζουν πάρα πολύ στην πώληση πραγμάτων παρά στην παροχή αξίας. Το περιεχόμενό σας πρέπει να είναι περιεκτικό και πολύτιμο!

Google λέει:

Αναρωτηθείτε γιατί ένας χρήστης θα ήθελε πρώτα να επισκεφτεί τον ιστότοπό σας αντί να επισκεφθεί τον αρχικό έμπορο απευθείας. Βεβαιωθείτε ότι ο ιστότοπός σας προσθέτει σημαντική αξία πέρα ​​από την απλή αναδημοσίευση περιεχομένου που διατίθεται από τον αρχικό έμπορο.

Δοκιμάστε να δημιουργήσετε μια κριτική σχετικά με το προϊόν συνεργατών και, στη συνέχεια, συνδεθείτε σε αυτό (σε αντίθεση με το γέμισμα συνδέσμων συνεργατών παντού). Αυτοί είναι φυσικοί εσωτερικοί σύνδεσμοι που βοηθούν το SEO (δεν το βλάπτει) και μπορούν ακόμα να αποφέρουν υψηλές μετατροπές, μειώνοντας παράλληλα τον συνολικό αριθμό συνδέσμων συνεργατών στον ιστότοπό σας.

17. Τοπική ενσωμάτωση SEO

Αντιμετωπίζετε προβλήματα κατάταξης για τοπικές λέξεις-κλειδιά?

Το τοπικό SEO έχει το δικό του σύνολο παράγοντες κατάταξης και δίνει έμφαση στο Google My Business, σε κριτικές, σε γεωγραφικά στοχευμένες σελίδες γύρω από τοπικές λέξεις-κλειδιά, ταχύτητα κινητού, και παραπομπές. Εάν στοχεύετε τους Χάρτες Google ή τα τοπικά αποτελέσματα αναζήτησης, πρέπει να εστιάσετε σε αυτούς τους συγκεκριμένους παράγοντες κατάταξης.

Βελτιστοποίηση της σελίδας Google My Business

Λογότυπο Google My Business

 • Δημιουργήστε μια σελίδα GMB (χωρίς διπλότυπα – ελέγξτε το Moz Local)
 • Επαληθεύστε την ιδιοκτησία και λάβετε μια προσαρμοσμένη διεύθυνση URL
 • Συμπληρώνω τα παντα: κατηγορίες, χαρακτηριστικά, μενού, υπηρεσίες, περιγραφή, φωτογραφίες (λογότυπο, κάλυμμα, βιτρίνα, ομάδα, εσωτερικό κατάστημα), ώρες, ειδικές ώρες, περιήγηση 360
 • Βελτιώστε την καταχώριση με κρατήσεις, ραντεβού, κρατήσεις, URL τοπικής επιχείρησης
 • Δημοσιεύστε στις Αναρτήσεις Google, απαντήστε σε ερωτήσεις (αυτό γίνεται όλο και πιο σημαντικό), απαντήστε σε κριτικές και επιτρέψτε σε άτομα να σας στέλνουν μηνύματα (διατηρήστε αυτό το ποσοστό απόκρισης)

18. Ενσωμάτωση SEO YouTube

Ο διαγωνισμός στο YouTube είναι πολύ λιγότερο από το Google.

Γιατί?

Επειδή οι περισσότεροι σπασίκλες και ντροπαλοί άνθρωποι δεν είναι στο YouTube. Μπορώ σχεδόν πάντα να κατατάσσω στη σελίδα 1 στο YouTube, συνήθως στα κορυφαία 3 αποτελέσματα. Μου Βίντεο βελτιστοποίησης ταχύτητας WordPress και οι δύο βρίσκονται σε καλό δρόμο για να φτάσουν τις 100.000 προβολές και ο Θεός ξέρει πόσες πωλήσεις συνεργατών έχω περάσει από αυτές. Και είμαι ένα πλήρες εσωστρεφές blog nerd σχετικά με τα ξηρά θέματα. Ειδικά αν αναζητάτε τον πιο γρήγορο και ευκολότερο τρόπο για να αποκτήσετε πελάτες ή πωλήσεις συνεργατών, το YouTube είναι αυτό!

Η ενσωμάτωση των βίντεό σας στον ιστότοπό σας είναι εξαιρετικά ισχυρή.
Διατηρεί τους χρήστες στον ιστότοπό σας περισσότερο (καλό για μετρήσεις Google, όπως ποσοστά εγκατάλειψης και μέσος χρόνος στον ιστότοπο) και ενισχύει επίσης την αφοσίωση του βίντεο (περισσότερες επισημάνσεις “μου αρέσει”, σχόλια, κοινοποιήσεις, συνδρομητές κ.λπ.). Σήματα δέσμευσης είναι ο # 1 παράγοντας κατάταξης κατά την κατάταξη βίντεο στο YouTube.

Βελτιστοποίηση βίντεο YouTube

 • Ερευνήστε μια λέξη-κλειδί με μεγάλη ουρά στην Αυτόματη συμπλήρωση YouTube
 • Εξετάστε τον ανταγωνισμό λέξεων-κλειδιών χρησιμοποιώντας το VidIQ Chrome Extension
 • Δημιουργήστε βίντεο διάρκειας 10+ λεπτών (η διάρκεια είναι μεγάλη και στα βίντεο)
 • Γράψτε ένα σενάριο (ή περίγραμμα), επεξεργαστείτε το βίντεο και πάρτε το σοβαρά
 • Επισημάνετε το αρχείο βίντεο ως τη λέξη-κλειδί σας προτού το ανεβάσετε στο YouTube
 • Συμπεριλάβετε τη λέξη-κλειδί στον τίτλο του βίντεο και την πρώτη πρόταση στην περιγραφή
 • Αφιερώστε έναν χρόνο για να σκεφτείτε έναν καλό τίτλο βίντεο για να αυξήσετε το CTR
 • Συμπεριλάβετε τις χρονικές σημάνσεις στην περιγραφή βίντεο για να βοηθήσετε τους χρήστες να πλοηγηθούν
 • Σχεδιάστε μια ωραία, προσαρμοσμένη μικρογραφία που είναι 1280 (w) x 720 (h) pixel
 • Ενσωματώστε το βίντεο στον ιστότοπο / το ιστολόγιό σας για να ενισχύσετε την αφοσίωσή του
 • Ανεβάστε ένα αντίγραφο αφού η μετάφραση του YouTube μπορεί να σφαγιάσει το κείμενο
 • Να απαντάτε πάντα στα σχόλια (ο αριθμός των σχολίων είναι ένας μεγάλος παράγοντας κατάταξης)

Εδώ είναι ένα καλό που δημιούργησα στη βελτιστοποίηση ταχύτητας WordPress:

19. Βασιζόμενοι πάρα πολύ στα πρόσθετα + εργαλεία

Τα WordPress SEO plugins δίνουν μεγάλη έμφαση στη χρήση λέξεων-κλειδιών.

Η επίτευξη αυτών των «πράσινων φώτων» σημαίνει στην πραγματικότητα πολύ λίγα. Οι προσθήκες SEO δεν σας διδάσκουν πώς να κάνετε έρευνα λέξεων-κλειδιών, πλούσια αποσπάσματα, αύξηση CTR ή πώς να δημιουργείτε ελκυστικά βίντεο YouTube.

Η λίστα ελέγχου SEO στη σελίδα μου θα σας οδηγήσει στη σωστή κατεύθυνση. Δεν έχει καμία σχέση με τη χρήση λέξεων-κλειδιών και τα πάντα με πρακτικές (και συνήθως λιγότερο γνωστές) βελτιστοποιήσεις στη σελίδα.

Ο ιστότοπος του WordPress εξακολουθεί να μην κατατάσσεται στο Google?

Ρίξτε μια ματιά στον πλήρη οδηγό SEO WordPress που καλύπτει πολλές άλλες βελτιστοποιήσεις που μπορείτε να κάνετε στο WordPress. Η ομάδα μας προσφέρει επίσης ελέγχους SEO SEO και συμβουλευτικές υπηρεσίες SEO εάν χρειάζεστε πιο εξατομικευμένη βοήθεια. Μπορείτε επίσης να μου αφήσετε ένα σχόλιο παρακάτω και θα σας βοηθήσω με ό, τι μπορώ. Είμαι στην ευχάριστη θέση να βοηθήσω όποιον παρακολουθεί αυτά τα σεμινάρια.

Ελπίζω ότι αυτό βοήθησε!

Στην υγειά σας,
Κάποιος

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector