19 grunde til, at dit websted ikke rangerer højt hos Google

03.06.2020
SEO '19 grunde til, at dit websted ikke rangerer højt hos Google
0 15 мин.

Hvorfor rangeres ikke dit websted i Google?


Dette er langt det mest almindelige spørgsmål, jeg får, når jeg foretager SEO-revisioner.

De mest almindelige årsager til, at et websted ikke rangerer i Google, er normalt relateret til valg af nøgleord, overdreven vægt på brug af nøgleord (i stedet for reel on-side SEO), mangel på dybtgående indhold om kerneemner, dårlige klikfrekvens, sanktioner , og i nogle tilfælde ikke optimering til YouTube eller lokal søgning. At følge denne vejledning skal hjælpe med at finde ud af problemet.

Webstedet rangerer ikke i Google

1. Nøgleord er for konkurrencedygtige

Ikke sikker på, om du vælger de rigtige søgeord? Prøv dette.

Trin 1: Vælg et søgeord med lang hale i Google Autocomplete.

Trin 2: Google nøgleordet og lær konkurrencen. Hvis de øverste resultater inkluderer stærkt indhold, autoritetswebsteder og har autoritet med høj domæne + side (som du kan tjekke i MozBar), kan du vælge et andet søgeord. Hvis du ikke har held med rangering efter brede søgeord, kan du prøve at blive endnu mere specifik. Når du får flere links / delinger til dit websted og øger domænemyndigheden, kan du begynde at målrette mod mere konkurrencedygtige sætninger.

Trin 3: Undgå Google Keyword Planner og andre værktøjer designet til PPC. Prøv i stedet Moz Keywords Explorer, nøgleord overalt og andre værktøjer designet specifikt til SEO.

Nøgleordskonkurrence

3. Manglende dybdevejledninger

Dette var den # 1 faktor, der fik mig fra 300 til 2.500+ besøgende / dag på cirka 1 år.

Da jeg blogger om WordPress SEO og hastighedsoptimering, skrev jeg omfattende (3.000+ ord) tutorials om Yoast, WordPress-hastighed, nøgleordsundersøgelse, cache-plugins, YouTube SEO, billedoptimering, SEO-plugins, lokal SEO og andre centrale emner, som mit publikum ønsker at lære om.

Disse tutorials udgør omkring 80% af min trafik. 
Hvis du ikke har lavet disse centrale tutorials (også kaldet hjørnesteinindhold eller søjleindhold), skulle det være din prioritering nr. 1. Det kan tage flere måneder at udskrive et par af disse tutorials, men udbetalingen (i mit tilfælde) var enorm og førte til en tilknyttet indtægt på 6 figur / år. Det værd!

4. Du har brug for en indholdsfortegnelse

Jeg starter hvert enkelt indlæg med en indholdsfortegnelse.

Google siger:

Sørg for, at lange sider med flere emner på dit websted er godt struktureret og opdelt i forskellige logiske sektioner. For det andet skal du sikre dig, at hvert afsnit har et tilknyttet anker med et beskrivende navn (dvs. ikke kun “Afsnit 2.1”), og at din side indeholder en indholdsfortegnelse, der linker til individuelle forankringer.

I stedet for at bruge et plugin, skal du kode din indholdsfortegnelse i HTML (og designe den i CSS), som opretter navneforankringer og giver folk mulighed for at linke til (og hoppe til) specifikke sektioner på indlægget.

Indholdsfortegnelse Skabelon:

5. Dårligt skrevne SEO-titler + metabeskrivelser

Alle i Google bruger nøgleordet i deres uddrag – hvorfor skulle nogen klikke på dit resultat?

 • Er dit indlæg mere aktuelt end andre?
 • Har du en speciel video-, infographic-, PDF- eller zip-fil?
 • Har du afsluttet en case study, der viser original forskning?

Hvis du har noget specielt i dit indlæg, skal du sørge for at medtage det i din SEO-titel eller metabeskrivelse. Eksempelvis nævner kodestykket til min W3 Total Cache-tutorial en zip-fil, hvor folk kan downloade de samme indstillinger, som jeg bruger og uploade dem direkte til deres websted (og den er blevet brugt af 1/4 millioner mennesker). Uanset hvilken kant du kan få, skal du nævne det i dit uddrag.

Fangende SEO titler

6. Overskridelse af Googles karaktergrænser

SEO-titler skal være omkring 50-60 tegn, metabeskrivelser omkring 150-160 tegn.

Men nogle gange, selv hvis du følger disse grænser, er der stadig en chance for, at de bliver afskåret. Google Search Console antager, at vi viser, hvilke uddrag der bliver afbrudt i afsnittet HTML-forbedringer, men det fungerer ikke altid. Det er derfor du burde tjek dem manuelt.

Når du har offentliggjort et indlæg, og det bliver indekseret af Google, skal du altid kontrollere, om dit uddrag bliver afbrudt. Hvis det gør det, hvis det forkortes, får det til at læse pænt og få flere til at klikke på dine resultater.

Klip uddrag

7. Langsom serverens responstid

Tjek din server responstid i Google PageSpeed ​​Insights, som burde være <200 ms som Google anbefaler. Din server (hosting) er faktor 1 i WordPress ‘optimeringsvejledning.

Reducer serverens responstid

Der er mange dårlige oplysninger derude om hosting. Deltag i nogle Facebook-grupper som WordPress Hosting Facebook Group og kontroller, hvilke værter der blev bedømt højt i disse afstemninger.

SiteGround (delt hosting) og Cloudways (cloud hosting) er normalt nr. 1 og # 2. Der er mange mennesker, der migrerede og offentliggjorde deres forbedrede responstider på Twitter. Undgå Bluehost, HostGator, iPage og enhver vært, der ejes af EIG der ejer over 60+ forskellige hostingfirmaer og er berygtet for langsomme servere. Migrering til SiteGround, Cloudways eller Kinsta kan markant forbedre serverens responstid, undertiden ved 7+ sekunder. Gør din research!

2019 vært for Facebook-afstemning

8. Brug ikke rige uddrag

Rich uddrag kan bruges til anmeldelser, ofte stillede spørgsmål, opskrifter og andre datatyper.

Jeg bruger personlig WP Review-plugin (til anmeldelser) og Structured Content-plugin (til ofte stillede spørgsmål).

Ofte stillede spørgsmål kan tilføjes til enhver side eller indlæg ved hjælp af plugin med struktureret indhold og derefter bruge det til at tilføje ofte stillede spørgsmål. Indsend din URL til Googles URL-inspektionsværktøj og det tager mindre end 5 minutter, før ofte stillede spørgsmål afspejles i Googles søgeresultater. Alvorligt, 5 minutter.

Du kan tjekke et eksempel på min WP Review-Rich Snippets-plugin i min SiteGround-gennemgang (nær bunden), men det kan placeres hvor som helst derindeindhold ved hjælp af en kortkode. Hvis dit websted ikke rangerer højt hos Google, kan tilføjelse af rige kodestykker øge din CTR og placering.

9. Fejl i Google Search Console

Hvis du har masser af fejl i Google Search Console, kan dette indikere, at dit websted ikke er placeret i Google.

Måske indekserer du tilfældigvis tags, dine SEO-titler bliver afbrudt, eller du har ændret permalinks og glemt at konfigurere 301 omdirigeringer. Eller værre, du har en Google-straf eller et hacket websted. Det er bedst at løse Search Console-fejl, så du i det mindste kan fjerne dem som et problem.

Fejl i Google Search Console

Sådan verificeres dit WordPress-sted med Google Search Console
Tilmeld dig Google Search Console, tilføj dit websted, og vælg derefter HTML-verificeringsindstillinger. Kopier koden, og indsæt den derefter i Yoast under SEO > Generel > Webmasterværktøjer > Google-verifikationskode. Slet alt uden for tilbud (inklusive tilbud), og gem derefter ændringer. Det kan tage et par dage at udfylde data i Search Console-betjeningspanelet.

 • Gennemsøgningsfejl: ødelagte links, der kan rettes ved hjælp af 301 omdirigeringer.
 • HTML-forbedringer: titel tags + metabeskrivelser, der er for korte, lange eller duplikater. Du skal altid kontrollere disse manuelt for at sikre, at de ikke bliver afbrudt, da Google Search Console ikke altid afhenter disse fejl.
 • Indekseringsfejl: Sørg for, at tags og andre sider, der ikke er nyttige, ikke indekseres, og kontrollerer, hvilket indhold der indekseres i Yoasts indstillinger for søgeudseende.
 • Sikkerhedsfejl: viser om du har malware, problemer med hacking osv.
 • Mobilfejl: dette er den bedste måde at kontrollere for mobilfejl, da Googles mobiltestværktøj kun viser fejl på den enkelt side, du tester.
 • Manuel handlinger: betyder, at du har en straf, og du skal krydshenvise den dato, hvor du fik en straf (da trafikken faldt) og Googles opdateringshistorik.

10. Forældet indhold

Hvor gamle er dine udgivelsesdatoer?

Viser du dem? Hold dem opdaterede? Inkluderer du det aktuelle år i dine SEO-titler? Hvis du svarede nej på nogen af ​​disse spørgsmål, kunne du gøre et bedre stykke arbejde med at holde dit indhold opdateret. Aktuelt indhold = bedre klikfrekvens = højere placering.

Trin 1: Føj publiceringsdatoer til indlæg
Gå til SEO i dine Yoast-indstillinger > Søg udseende > Indholdstyper, aktiver derefter dato i eksemplet på uddrag for indlæg. Derefter skal du tilføje en ændret dato efter toppen af ​​hvert af dine blogindlæg (der er også en plugin for at hjælpe med dette). Nu vises den ændrede dato i søgeresultaterne.

Indtastning Ændret dato

Trin 2: Hold publiceringsdatoer aktuelle
Hvis du ikke opdaterer dine blogartikler, bliver disse udgivelsesdatoer forældede og kan faktisk skade dine klikfrekvenser. Selvom det er en lille ændring, skal du opdatere dine vigtigste artikler mindst en gang hver 6. måned. Dette vil holde datoen for ændret post opdateret.

Yoast Bulk Edit Date

Trin 3: Føj det aktuelle år til SEO-titler
Du kan også tilføje det aktuelle år til dine SEO-titler, posttitler og endda dine metabeskrivelser. Dette styrker, at dit indhold faktisk er aktuelt hjælper dig med at rangere efter dato nøgleord (for mig bliver plugins opdateret hele tiden, og folk vil have de nyeste indstillinger).

Forældet indhold

Dato Nøgleord

11. Uoptimerede billeder

Der er tre vigtigste måder at optimere billeder i GTmetrix:

Server skalerede billeder: ændre størrelse på store billeder for at være mindre. GTmetrix fortæller dig, hvilke billeder der skal ændres til de korrekte dimensioner, men du skal virkelig have et snydeark til en billeddimension, der viser dimensionerne på dine skydere, widgets, logo, blogbilleder med fuld bredde og andre almindeligt anvendte billeder. På denne måde kan du huske at ændre størrelsen på billederne, før du uploader.

Angiv billeddimensioner: tilføjelse af en bredde + højde til billedets HTML eller CSS. Visual Editor gør dette automatisk, men andre områder på dit websted (især dem, der kræver kode), gør det ikke. I dette tilfælde skal du finde hvilke billeder, der ikke har angivne dimensioner (vist i GTmetrix-fejl), placeret billedet i WordPress, redigere HTML og tilføj en bredde + højde.

Optimer billeder: komprimere billeder uden tab ved hjælp af et værktøj som ShortPixel eller Imagify.

Billedoptimeringer i GTmetrix

12. Tynd om mig side

Min side om mig har “50 tilfældige og foruroligende ting om mig”, som jeg får masser af kommentarer til. Din om mig side er normalt en af ​​de mest besøgte sider, så hvorfor skulle du ikke ønske at samle den og få folk til at blive på dit websted længere? Slet det generiske affald, og gå ind i virkelige, gennemsigtige oplevelser om dig selv. Del din historie, afslør dig selv.

Om-Me-Side

13. Indeks til tyndt indhold

Kategori, tag, medie-webadresser og andre sider, der ikke er nyttige, bør ikke indekseres.

For at kontrollere, om tyndt indhold indekseres, skal du gå til Google Search Consoles indekseringsafdeling og gennemgå alt indhold, der indekseres. Hvis du ser noget ud over det sædvanlige (hundreder af indekserede tag eller medie-webadresser), betragtes dette som tyndt indhold og kan få dig til at blive straffet og kan endda tælle som duplikatindhold, som du kan tjekke i Siteliner.

Hvis du bruger WordPress, kan du kontrollere, om disse indekseres i Yoast i indstillingerne for søgeudseende. Det er klart, sider, indlæg og andet “nyttigt” indhold bør indekseres. Indhold, der tæller som duplikatindhold eller ikke er designet til at være unikt / nyttigt, bør ikke.

WordPress-tags

14. Intet privatliv eller juridiske sider

Google vil gerne vide, at du er legit, og det sørger også for, at du er beskyttet.

Juridiske sider at overveje:

 • Fortrolighedspolitik
 • Betingelser for brug
 • DCMA-meddelelse
 • Cookiepolitik
 • Copyright meddelelse
 • Affiliate ansvarsfraskrivelse
 • Information om tilgængelighed
 • Cookie-meddelelse (for GDPR)

Side om privatlivspolitik

15. Du har en Google-straf

Dette er to typer Google-sanktioner:

Manuelle sanktioner: findes i afsnittet Manuel handlinger i Google Search Console, hvis du har en. Disse er generelt lettere at løse, da Google fortæller dig den nøjagtige straf, som dit websted har.

Handlinger til Google Search Console Manual

Algoritmisk straf: et markant fald i trafik uden nogen anmeldelse i Google Search Console. I dette tilfælde sammenligner du den dato, hvor din trafik faldt til Googles algoritmeændringer. Google har frigivet mange kernealgoritmeopdateringer på månedlig basis (uden advarsel eller endda forklaring), hvilket gør flere SEO’er tvunget til at vente og gætte, hvad der var påvirket. Jeg mistede 20% af min trafik på deres 3. juni-opdatering, mens andre større websteder mistede op til 80%.

Google Core-algoritmeopdatering

16. For meget affiliate promotion

Sandheden er, Google er det partisk over for tilknyttede websteder.

Og det med rette. For mange tilknyttede websteder stopper tilknyttede links, liste tilknyttede produkter først i listeposter, har ikke en tilknyttet ansvarsfraskrivelse, eller de er bare for sælgende og fokuserer for meget på at sælge ting snarere end at give værdi. Dit indhold skal være grundigt og værdifuldt!

Google siger:

Spørg dig selv, hvorfor en bruger først vil besøge dit websted i stedet for at besøge den originale købmand direkte. Sørg for, at dit websted tilføjer en betydelig værdi ud over blot at publicere indhold tilgængeligt fra den oprindelige forhandler.

Prøv at oprette en anmeldelse af det tilknyttede produkt, og link derefter til det (i modsætning til udfyldning af tilknyttede links overalt). Dette er naturlige interne links, der hjælper SEO (ikke skader det) og kan stadig give høje konverteringer, mens det samlede antal tilknyttede links reduceres på dit websted.

17. Lokal SEO-integration

Har problemer med at rangere efter lokaliserede søgeord?

Lokal SEO har sit eget sæt af ranking faktorer og understreger Google My Business, anmeldelser, geografiske målrettede sider omkring lokale søgeord, mobil hastighed, og citater. Hvis du målretter mod Google Maps eller lokaliserede søgeresultater, skal du fokusere på de specifikke rangeringsfaktorer.

Optimering af din Google My Business-side

Google My Business-logo

 • Opret en GMB-side (ingen duplikater – check Moz Local)
 • Bekræft ejerskab og få en tilpasset URL
 • Udfyld alt: kategorier, attributter, menu, tjenester, beskrivelse, fotos (logo, cover, storefront, team, inde i butikken), timer, specielle timer, 360 tour
 • Forbedre oversigten med reservationer, aftaler, bookinger, lokal virksomheds-URL
 • Send på Google Posts, svar på spørgsmål (dette bliver mere vigtigt), svar på anmeldelser, og lad folk sende dig besked (hold denne svarprocent op)

18. YouTube SEO-integration

Konkurrencen på YouTube er så meget mindre end Google.

Hvorfor?

Fordi de fleste nørder og kamerabyder ikke er på YouTube. Jeg kan næsten altid rangere på side 1 på YouTube, som regel i top 3-resultater. Min WordPress-hastighedsoptimeringsvideoer er begge på banen for at nå 100.000 visninger, og Gud ved, hvor mange tilknyttede salg jeg har fået gennem dem. Og jeg er en komplet indadvendt nerdeblogging om tørre emner. Især hvis du leder efter den hurtigste og nemmeste måde at få kunder eller tilknyttet salg, er YouTube det!

Det er super kraftigt at integrere dine videoer på dit websted.
Det holder folk på dit websted længere (godt til Google-målinger, som f.eks. Afvisningsprocent og gennemsnitlig tid på webstedet), og det forstærker også videoens engagement (flere likes, kommentarer, delinger, abonnenter osv.). Forlovelsessignaler er rankingsfaktoren nr. 1, når du rangerer YouTube-videoer.

Optimering af YouTube-videoer

 • Undersøg et nøgleord med lang hale i YouTube Autocomplete
 • Undersøg nøgleordskonkurrence ved hjælp af VidIQ Chrome Extension
 • Opret lange, 10+ minutters videoer (længde er styrke i videoer også)
 • Skriv et script (eller oversigt), rediger videoen og tag den alvorligt
 • Mærk videofilen som dit søgeord, før du uploader til YouTube
 • Medtag nøgleord i videotitlen og den første sætning i beskrivelsen
 • Brug masser af tid på at tænke på en god videotitel for at øge CTR
 • Medtag tidsstempler i videobeskrivelsen for at hjælpe folk med at navigere
 • Design en flot, brugerdefineret miniature, der er 1280 (w) x 720 (h) pixels
 • Integrer videoen på dit websted / blog for at forstærke dets engagement
 • Upload et transkript, da YouTubes oversættelse kan slagte teksten
 • Svar altid på kommentarer (# af kommentarer er en stor rangeringsfaktor)

Her er en god, jeg oprettede med WordPress-hastighedsoptimering:

19. At stole for meget på plugins + værktøjer

WordPress SEO-plugins lægger for stor vægt på brug af søgeord.

At nå disse ”grønne lys” betyder faktisk meget lidt. SEO-plugins lærer dig ikke, hvordan man laver nøgleordsundersøgelse, rige uddrag, øger CTR’er, eller hvordan man opretter engagerende YouTube-videoer.

Min on-side SEO-checkliste får dig i den rigtige retning. Det har lidt at gøre med brug af nøgleord og alt at gøre med praktiske (og som regel mindre kendte) optimeringer på siden.

WordPress-websted er stadig ikke klassificeret i Google?

Tjek min fulde WordPress SEO tutorial, der dækker mange andre optimeringer, du kan foretage i WordPress. Vores team tilbyder også WordPress SEO-revisioner og SEO-rådgivning, hvis du har brug for mere personlig hjælp. Du kan også give mig en kommentar nedenfor, så hjælper jeg dig med hvad jeg kan. Jeg er mere end glad for at hjælpe enhver, der faktisk gennemgår disse tutorials.

Håber, at dette hjalp!

Skål,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector