19 grunner til at nettstedet ditt ikke rangerer høyt hos Google

03.06.2020
SEO '19 grunner til at nettstedet ditt ikke rangerer høyt hos Google
0 14 мин.

Hvorfor rangerer ikke nettstedet ditt i Google?


Dette er det desidert mest vanlige spørsmålet jeg får når jeg gjør SEO-revisjoner.

De vanligste årsakene til at et nettsted ikke rangeres i Google, er vanligvis relatert til valg av søkeord, overvekt av bruk av søkeord (i stedet for ekte SEO på siden), mangel på dyptgående innhold om kjerneemner, dårlige klikkfrekvenser, straffer , og i noen tilfeller ikke optimalisering for YouTube eller lokalt søk. Å følge denne veiledningen skal hjelpe deg med å finne problemet.

Nettstedet ikke rangert i Google

1. Stikkord er for konkurrerende

Er du usikker på om du velger de riktige nøkkelordene? Prøv dette.

Trinn 1: Velg et nøkkelord med lang hale i Google Autocomplete.

Steg 2: Google søkeordet og lær konkurransen. Hvis toppresultatene inkluderer sterkt innhold, autoritetsnettsteder og har autoritet med høyt domene + -side (som du kan sjekke i MozBar), kan det være lurt å velge et annet nøkkelord. Hvis du ikke har flaks med rangeringen for brede søkeord, kan du prøve å bli enda mer spesifikk. Etter hvert som du får flere lenker / aksjer til nettstedet ditt og øker domene autoriteten, kan du begynne å målrette mot mer konkurransedyktige setninger.

Trinn 3: Unngå Google Søkeordplanlegger og andre verktøy designet for PPC. Prøv i stedet Moz Keyword Explorer, Keywords Everywhere og andre verktøy designet spesielt for SEO.

Søkeordkonkurranse

3. Mangel på dybdeopplæringer

Dette var faktor 1 som fikk meg fra 300 til 2500 besøkende / dag på omtrent ett år.

Siden jeg blogger om WordPress SEO og hastighetsoptimalisering, skrev jeg omfattende (3000+ ord) opplæringsprogrammer om Yoast, WordPress-hastighet, søkeordforskning, cache-plugins, YouTube SEO, bildeoptimalisering, SEO-plugins, lokal SEO og andre kjerneemner publikum mitt ønsker å lære om.

Disse veiledningene utgjør omtrent 80% av trafikken min. 
Hvis du ikke har laget disse kjerneopplæringsprogrammene (også kalt hjørnesteinsinnhold eller søyleinnhold), bør det være prioriteringen din # 1. Det kan ta flere måneder å få ut noen av disse opplæringsprogrammene, men utbetalingen (i mitt tilfelle) var enorm og førte til en inntekt på seks tall / år. Verdt det!

4. Du trenger en innholdsfortegnelse

Jeg starter hvert eneste innlegg med en innholdsfortegnelse.

Google sier:

Forsikre deg om at lange sider med flere emner på nettstedet ditt er godt strukturert og inndelt i distinkte logiske deler. For det andre, sørg for at hver seksjon har et tilknyttet anker med et beskrivende navn (dvs. ikke bare “Avsnitt 2.1”), og at siden din inneholder en innholdsfortegnelse som lenker til individuelle forankringer.

I stedet for å bruke en plugin, kan du kode innholdsfortegnelsen i HTML (og designe den i CSS) som lager navneforankringer og lar folk koble til (og hoppe til) bestemte seksjoner på innlegget.

Innholdsfortegnelse Mal:

5. Dårlig skrevne SEO-titler + metabeskrivelser

Alle i Google bruker nøkkelordet i kodebiten – hvorfor skulle noen klikke på resultatet ditt?

 • Er innlegget ditt mer aktuelt enn andre?
 • Har du en spesiell video-, infographic-, PDF- eller zip-fil?
 • Har du fullført en casestudie som viser original forskning?

Hvis du har noe spesielt i innlegget ditt, må du sørge for at du inkluderer det i SEO-tittelen eller metabeskrivelsen. For eksempel nevner kodebiten for min W3 Total Cache-opplæring en zip-fil der folk kan laste ned de samme innstillingene som jeg bruker og laste dem opp direkte til nettstedet deres (og den har blitt brukt av 1/4 millioner mennesker). Uansett hvilken kant du kan få, nevn den i kodebiten.

Fangende SEO-titler

6. Overskrider Googles karaktergrenser

SEO-titler skal være omtrent 50-60 tegn, metabeskrivelser ca 150-160 tegn.

Men noen ganger selv om du følger disse grensene, er det fortsatt en sjanse for at de blir avskåret. Google Search Console antar at vi viser hvilke tekstutdrag som blir avbrutt i HTML-forbedringsdelen, men det fungerer ikke alltid. Derfor bør du gjøre det sjekk dem manuelt.

Når du har publisert et innlegg og det blir indeksert av Google, må du alltid sjekke om kodebiten er avskåret. Hvis det gjør det, ved å forkorte det vil det få den til å lese pent og få flere til å klikke på resultatene.

Klipp av utdrag

7. Langsom responstid på serveren

Sjekk din server responstid i Google PageSpeed ​​Insights som bør være <200ms som Google anbefaler. Serveren din (hosting) er faktor 1 i WordPress ‘optimaliseringsveiledning.

Reduser responstid på serveren

Det er mye dårlig informasjon om hosting. Bli med på noen Facebook-grupper som WordPress Hosting Facebook Group og sjekk hvilke verter som ble vurdert høyt i disse meningsmålingene.

Siteground (delt hosting) og Cloudways (skyhosting) er vanligvis nr. 1 og nr. 2. Det er mange mennesker som migrerte og la ut sine forbedrede responstider på Twitter. Unngå Bluehost, HostGator, iPage og alle vert eid av Atten som eier over 60+ forskjellige vertselskaper og er beryktet for tregere servere. Migrerer til SiteGround, Cloudways eller Kinsta kan forbedre serverens responstid, noen ganger av 7+ sekunder. Gjør din forskning!

2019 Hosting Facebook Poll

8. Bruker ikke riktige tekstutdrag

Rike utdrag kan brukes til anmeldelser, vanlige spørsmål, oppskrifter og andre datatyper.

Jeg personlig bruker WP Review-plugin (for anmeldelser) og Strukturert innhold-plugin (for vanlige spørsmål).

Ofte stilte spørsmål kan legges til hvilken som helst side eller et innlegg ved å bruke pluggen for strukturert innhold, og deretter bruke det til å legge til ofte stilte spørsmål. Send inn URL til Googles URL-inspeksjonsverktøy og det tar mindre enn fem minutter før vanlige spørsmål gjenspeiles i Googles søkeresultater. Seriøst, 5 minutter.

Du kan sjekke et eksempel på WP Review-plugin-plugin-innholdet mitt på SiteGround-gjennomgangen (nær bunnen), men den kan plasseres hvor som helst der inne med et kortnummer. Hvis nettstedet ditt ikke er høyt rangert hos Google, kan du legge til rike kodebiter for å øke CTR og rangeringer.

9. Google Search Console-feil

Hvis du har mange feil i Google Search Console, kan dette indikere hvorfor nettstedet ditt ikke er rangert i Google.

Kanskje indekserer du tilfeldig tagger, SEO-titlene dine blir avskåret, eller du endret permalinks og glemte å konfigurere 301 viderekoblinger. Eller verre, du har en Google-straff eller hacket nettsted. Det er best å fikse Search Console-feil, slik at du i det minste kan eliminere dem som et problem.

Feil i Google Search Console

Slik bekrefter du WordPress-nettstedet ditt med Google Search Console
Registrer deg på Google Search Console, legg til nettstedet ditt og velg alternativene for HTML-bekreftelse. Kopier koden, og lim den deretter inn i Yoast under SEO > Generell > Webmasterverktøy > Google-bekreftelseskode. Slett alt utenfor tilbudene (inkludert tilbudene), og lagre endringene. Det kan ta noen dager å finne data i Search Console-oversikten.

 • Gjennomsøkingsfeil: ødelagte koblinger som kan fikses ved hjelp av 301 omdirigeringer.
 • HTML-forbedringer: tittelkoder + metabeskrivelser som er for korte, lange eller duplikater. Du bør alltid sjekke disse manuelt for å forsikre deg om at de ikke blir avskåret siden Google Search Console ikke alltid plukker opp disse feilene.
 • Indekseringsfeil: sørg for at koder og andre sider som ikke er nyttige, ikke indekseres, og kontrollerer hvilket innhold som indekseres i Yoasts innstillinger for søkeutseende.
 • Sikkerhetsfeil: viser om du har skadelig programvare, hackingsproblemer osv.
 • Mobilfeil: Dette er den beste måten å sjekke for mobilfeil siden Googles mobiltestverktøy bare viser feil for den ene siden du tester.
 • Manuelle handlinger: betyr at du har en straff, og du bør krysse referansen til datoen du fikk en straff (da trafikken minket) og Googles oppdateringshistorikk.

10. Utdatert innhold

Hvor gamle er publiseringsdatoene dine?

Viser du dem? Hold dem oppdaterte? Inkluderer du inneværende år i SEO-titlene dine? Hvis du svarte nei på noen av disse spørsmålene, kan du gjøre en bedre jobb med å holde innholdet oppdatert. Nåværende innhold = bedre klikkfrekvens = høyere rangering.

Trinn 1: Legg til publiseringsdatoer i innlegg
Gå til SEO i Yoast-innstillingene > Søk Utseende > Innholdstyper, aktiver deretter dato i forhåndsvisning av fragmentet for innlegg. Deretter legger du til endret dato for innlegg øverst i hvert blogginnlegg (det er også en plugg inn for å hjelpe med dette). Nå vil den endrede datoen vises i søkeresultatene.

Inngangspost modifisert dato

Trinn 2: Hold publiseringsdatoer aktuelle
Hvis du ikke oppdaterer bloggartiklene dine, blir disse publiseringsdatoene utdaterte og kan faktisk skade klikkfrekvensene dine. Selv om det er en liten forandring, bør du oppdatere de viktigste artiklene minst en gang hver sjette måned. Dette vil holde innlegget endret dato oppdatert.

Yoast Bulk Edit Datoer

Trinn 3: Legg til gjeldende år til SEO-titler
Du kan også legge til inneværende år til SEO-titlene dine, innleggstitlene og til og med metabeskrivelsene dine. Dette forsterker at innholdet ditt faktisk er aktuelt hjelper deg med å rangere etter dato nøkkelord (for meg blir plugins oppdatert hele tiden, og folk vil ha de nyeste innstillingene).

Utdatert innhold

Dato nøkkelord

11. Uoptimerte bilder

Det er tre hovedmåter å optimalisere bilder i GTmetrix:

Server skalerte bilder: endre størrelse på store bilder for å bli mindre. GTmetrix vil fortelle deg hvilke bilder som må endres, til de riktige dimensjonene, men du bør virkelig ha et jukseark for en bildedimensjon som viser dimensjonene til glidebryterne, widgetene, logoen, bloggbildene med full bredde og andre ofte brukte bilder. På denne måten kan du huske å endre størrelse på bilder før du laster opp.

Spesifiser bildedimensjoner: legge til en bredde + høyde til bildets HTML eller CSS. Visual Editor gjør dette automatisk, men andre områder på nettstedet ditt (spesielt de som krever kode), vil det ikke. I dette tilfellet må du finne hvilke bilder som ikke har angitte dimensjoner (vist i GTmetrix-feil), plassere bildet i WordPress, redigere HTML og legge til en bredde + høyde.

Optimaliser bilder: komprimere bilder uten tap uten å bruke et verktøy som ShortPixel eller Imagify.

Bildeoptimaliseringer i GTmetrix

12. Tynn om meg side

Min om meg-siden har “50 tilfeldige og urovekkende ting om meg” som jeg får massevis av kommentarer til. Om meg-siden din er vanligvis en av de mest besøkte sidene, så hvorfor vil du ikke ønske å samle den og få folk til å bli på nettstedet ditt lenger? Slett det generiske søppelet og sett deg inn i virkelige, transparente opplevelser om deg selv. Del historien din, avslør deg selv.

Om-Me-side

13. Indeks blir tynt innhold

Kategori, tag, medie-nettadresser og andre ikke-nyttige sider skal ikke indekseres.

For å sjekke om tynt innhold indekseres, går du til Google Search Consoles indekseringsseksjon og ser gjennom alt innholdet som indekseres. Hvis du ser noe utenom det vanlige (hundrevis av indekserte tagger eller medie-nettadresser), regnes dette som tynt innhold og kan få deg straffet, og kan til og med telle som duplikatinnhold som du kan sjekke i Siteliner.

Hvis du bruker WordPress, kan du kontrollere om disse er indeksert i Yoast i Search Appearance-innstillingene. Det er klart at sider, innlegg og annet “nyttig” innhold bør indekseres. Innhold som teller som duplikatinnhold eller ikke er designet for å være unikt / nyttig, bør ikke.

WordPress Tagger

14. Ingen personvern eller juridiske sider

Google vil vite at du er legit, og det sørger også for at du er beskyttet.

Juridiske sider du bør vurdere:

 • Personvern
 • Vilkår for bruk
 • DCMA-varsel
 • Cookie-policy
 • Opphavsrettserklæring
 • Tilknyttet ansvarsfraskrivelse
 • Informasjon om tilgjengelighet
 • Informasjon om informasjonskapsel (for GDPR)

Personvern Side

15. Du har en Google-straff

Dette er to typer Google-straffer:

Manuelle straffer: finnes i delen Manuelle handlinger i Google Search Console hvis du har en. Disse er generelt enklere å fikse siden Google forteller deg den nøyaktige straffen nettstedet ditt har.

Handlinger for Google Search Console

Algoritmisk straff: et betydelig fall i trafikken uten varsel i Google Search Console. I dette tilfellet vil du sammenligne datoen for at trafikken din falt med Googles algoritmeendringer. Google har gitt ut mange kjernealgoritmoppdateringer på månedlig basis (uten advarsel eller til og med forklaring), noe som gjør at flere SEO-er tvunget til å vente og gjette hva som ble påvirket. Jeg mistet 20% av trafikken på 3. juni-oppdateringen, mens andre store nettsteder mistet opptil 80%.

Google Core Algorithm Update

16. For mye tilknyttet kampanje

Sannheten er at Google er det partisk mot tilknyttede nettsteder.

Og med rette. For mange tilknyttede nettsteder tipper tilknyttede lenker, liste tilknyttede produkter først i listeposter, har ikke tilknyttet ansvarsfraskrivelse, eller de er for salte og fokuserer for mye på å selge ting fremfor å gi verdi. Innholdet ditt skal være grundig og verdifullt!

Google sier:

Spør deg selv hvorfor en bruker ønsker å besøke nettstedet ditt i stedet for å besøke den opprinnelige selgeren direkte. Forsikre deg om at nettstedet ditt gir betydelig verdi utover bare å publisere innhold tilgjengelig fra den opprinnelige selgeren.

Prøv å lage en anmeldelse om tilknyttet produkt, og koble deretter til det (i motsetning til å fylle tilknyttede lenker overalt). Dette er naturlige interne lenker som hjelper SEO (ikke skader det) og kan fremdeles gi høye konverteringer samtidig som du reduserer det totale antallet tilknyttede lenker på nettstedet ditt.

17. Lokal SEO-integrasjon

Har du problemer med å rangere etter lokaliserte søkeord?

Lokal SEO har sitt eget sett med rangeringsfaktorer og legger vekt på Google Min bedrift, anmeldelser, geografiske målrettede sider rundt lokale søkeord, mobilhastighet, og sitasjoner. Hvis du målretter mot Google Maps eller lokaliserte søkeresultater, må du fokusere på de spesifikke rangeringsfaktorene.

Optimaliser din Google My Business-side

Google Min bedrift-logo

 • Opprett en GMB-side (ingen duplikater – sjekk Moz Local)
 • Bekreft eierskap og få en tilpasset URL
 • Fyll ut alt: kategorier, attributter, meny, tjenester, beskrivelse, bilder (logo, omslag, butikk, team, inne butikk), timer, spesielle timer, 360 tur
 • Forbedre oppføringen med reservasjoner, avtaler, bestillinger, lokal virksomhets-URL
 • Legg ut på Google Posts, svar på spørsmål (dette blir viktigere), svar på anmeldelser og la folk sende deg beskjed (hold svarprosenten oppe)

18. YouTube SEO Integration

Konkurransen på YouTube er så mye mindre enn Google.

Hvorfor?

Fordi de fleste nerder og kameraske folk ikke er på YouTube. Jeg kan nesten alltid rangere på side 1 på YouTube, vanligvis i topp 3-resultatene. Min WordPress hastighetsoptimaliseringsvideoer er begge på banen for å nå 100 000 visninger, og Gud vet hvor mange tilknyttede salg jeg har fått gjennom dem. Og jeg er en fullstendig introvert nerdeblogging om tørre temaer. Spesielt hvis du er ute etter den raskeste og enkleste måten å få kunder eller tilknyttet salg, er YouTube det!

Å integrere videoene dine på nettstedet ditt er super kraftig.
Det holder folk på nettstedet ditt lenger (bra for Google-beregninger som avvisningsfrekvens og gjennomsnittlig tid på nettstedet), og det forsterker videoens engasjement (flere likes, kommentarer, delinger, abonnenter osv.). Engasjementsignaler er rangeringsfaktoren nr. 1 når du rangerer YouTube-videoer.

Optimalisering av YouTube-videoer

 • Undersøk et nøkkelord med lang hale i YouTube Autocomplete
 • Undersøk nøkkelordkonkurranse ved bruk av VidIQ Chrome Extension
 • Lag lange, 10 minutter lange videoer (lengden er styrke i videoene også)
 • Skriv et manus (eller disposisjon), rediger videoen og ta den på alvor
 • Merk videofilen som søkeordet ditt før du laster opp til YouTube
 • Ta med nøkkelord i videotittelen og den første setningen i beskrivelsen
 • Bruk massevis av tid på å tenke på en god videotittel for å øke CTR
 • Ta med tidsstempler i videobeskrivelsen for å hjelpe folk med å navigere
 • Design en fin, tilpasset miniatyrbilde som er 1280 (w) x 720 (h) piksler
 • Bygg inn videoen på nettstedet / bloggen din for å forsterke engasjementet
 • Last opp en transkripsjon siden YouTubes oversettelse kan slakte teksten
 • Svar alltid på kommentarer (antall kommentarer er en stor rangeringsfaktor)

Her er en bra en jeg opprettet med WordPress-hastighetsoptimalisering:

19. Stoler for mye på plugins + verktøy

WordPress SEO-plugins legger for mye vekt på bruk av søkeord.

Å oppnå de “grønne lysene” betyr faktisk veldig lite. SEO-plugins lærer deg ikke hvordan du gjør søkeordundersøkelser, innholdsrike tekstutdrag, øker CTR-er eller hvordan du lager engasjerende YouTube-videoer.

Min sjekkliste for SEO på siden vil få deg i riktig retning. Det har lite å gjøre med nøkkelordbruk og alt å gjøre med praktiske (og vanligvis mindre kjente) optimaliseringer på siden.

WordPress-nettsted fremdeles ikke rangert i Google?

Ta en titt på den fulle WordPress SEO-opplæringen som dekker mange andre optimaliseringer du kan gjøre i WordPress. Teamet vårt tilbyr også WordPress SEO-revisjoner og SEO-rådgivning hvis du trenger mer personlig hjelp. Du kan også legge igjen en kommentar nedenfor, så hjelper jeg deg med hva jeg kan. Jeg hjelper mer enn gjerne alle som faktisk går gjennom disse opplæringsprogrammene.

Håper dette hjalp!

Jubel,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector