19 Motius pel qual el vostre lloc web no està al punt més alt de Google

03.06.2020
SEO '19 Motius pel qual el vostre lloc web no està al punt més alt de Google
0 17 мин.

Per què no es classifica el lloc web a Google??


Aquesta és, amb molt, la pregunta més habitual que faig quan faig auditories de SEO.

Els motius més habituals que un lloc web no es classifica a Google solen estar relacionats amb les opcions de paraula clau, sobreefase en l’ús de paraules clau (en lloc de SEO real a la pàgina), falta de contingut en profunditat sobre temes bàsics, percentatges de clics pobres, penalitzacions. i, en alguns casos, no optimitzant per a YouTube o la cerca local. Seguir aquesta guia hauria d’ajudar a identificar el problema.

Lloc web que no es classifica a Google

1. Les paraules clau són massa competitives

No esteu segur si trieu les paraules clau adequades? Prova això.

Pas 1: Trieu una paraula clau de cua llarga a Google Complet automàtic.

Pas 2: Google la paraula clau i aprendre la competència. Si els primers resultats inclouen contingut fort, llocs web d’autoritat i disposen d’autoritat de pàgina de domini + elevat (que podeu consultar a MozBar), potser voldreu triar una paraula clau diferent. Si no teniu sort amb el rànquing de paraules clau àmplies, proveu encara més específic. A mesura que obteniu més enllaços / accions al vostre lloc web i augmenteu l’autoritat del domini, podeu començar a orientar-vos a frases més competitives.

Pas 3: Eviteu el Google Keyword Planner i altres eines dissenyades per a PPC. En el seu lloc, proveu l’explorador de paraules clau de Moz, les paraules clau a tot arreu i altres eines dissenyades específicament per a SEO.

Competència de paraules clau

3. Manca de tutorials en profunditat

Aquest va ser el factor número 1 que em va portar de 300 a 2.500 visitants / dia aproximadament en un any.

Des que vaig fer un blog sobre SEO SEO i l’optimització de la velocitat, vaig escriure tutorials extensius (3.000 o més) sobre Yoast, velocitat de WordPress, recerca de paraules clau, plugins de memòria cau, YouTube SEO, optimització d’imatges, complements SEO, SEO local i altres temes bàsics que el meu públic vol. per conèixer.

Aquests tutorials representen al voltant del 80% del meu trànsit. 
Si no heu realitzat aquests tutorials bàsics (també anomenats contingut de pedra angular o contingut de pilars), aquesta hauria de ser la vostra prioritat # 1. Es poden trigar uns quants mesos a resoldre alguns d’aquests tutorials, però la recompensa (en el meu cas) va ser enorme i va provocar un ingrés d’afiliació a 6 xifres / any. Val la pena!

4. Necessiteu una taula de contingut

Començo cada publicació amb una taula de continguts.

Google diu:

Assegureu-vos que les pàgines llargues i de diversos temes del vostre lloc estiguin ben estructurades i es divideixin en seccions lògiques diferents. En segon lloc, assegureu-vos que cada secció tingui una àncora associada amb un nom descriptiu (és a dir, no només “Secció 2.1”) i que la vostra pàgina inclogui una taula de contingut que enllaça amb ancoratges individuals.

En lloc d’utilitzar un complement, codifiqueu la vostra taula de contingut en HTML (i dissenyeu-la en CSS) que crea ancoratges de nom i permet a les persones vincular-se a (i saltar a) seccions específiques de la publicació..

Plantilla de taula de contingut

5. Títols de SEO mal escrits i meta descripcions

Tothom a Google fa servir la paraula clau al seu fragment: per què algú faria clic al vostre resultat?

 • La vostra publicació és més actual que d’altres?
 • Tens un fitxer especial de vídeo, infografia, PDF o zip?
 • Heu completat un estudi de cas on es mostri una investigació original?

Si teniu alguna cosa especial a la publicació, assegureu-vos d’incloure-la al vostre títol de SEO o meta-descripció. Per exemple, el fragment del meu tutorial de W3 Total Cache menciona un fitxer zip on les persones poden descarregar la mateixa configuració que jo faig servir i penjar-les directament al seu lloc web (i l’han utilitzat 1/4 milions de persones). Sigui quina sigui la vora que pugueu obtenir, esmenteu-la al fragment.

Títols SEO atractius

6. Excedir els límits de caràcters de Google

Els títols de SEO haurien de tenir al voltant de 50-60 caràcters, meta descripcions sobre 150-160 caràcters.

Però de vegades, fins i tot si seguiu aquests límits, encara hi ha la possibilitat que se’ls talli. Google Search Console suposa que us mostrarà els fragments que es poden tallar a la secció de millores HTML, però això no sempre funciona. És per això que hauria de ser comproveu-les manualment.

Després de publicar una publicació i indexar-la per Google, comproveu sempre si el fragment no queda tallat. Si ho fa, escurçar-lo farà que es pugui llegir bé i que més gent faci clic als vostres resultats.

Retalla els fragments

7. Temps de resposta lent del servidor

Comproveu el vostre temps de resposta del servidor a Google PageSpeed ​​Insights quin hauria de ser <200ms com Google recomana. El vostre servidor (hosting) és el factor número 1 Guia d’optimització de WordPress.

Reduir el temps de resposta del servidor

Hi ha molta informació mala sobre allotjament. Uniu-vos a alguns grups de Facebook com el Grup de Facebook de hosting de WordPress i comproveu quins amfitrions van tenir una puntuació més alta en aquestes enquestes.

SiteGround (allotjament compartit) i Núvols (hosting al núvol) solen ser els números 1 i # 2. Hi ha molts persones que van emigrar i van publicar els seus temps de resposta millorats a Twitter. Eviteu Bluehost, HostGator, iPage i qualsevol host de propietat EIG que posseeix més de 60 empreses de hosting diferents i és famós per servidors lents. Migració a SiteGround, Cloudways o Kinsta de vegades pot millorar els temps de resposta del servidor 7+ segons. Feu la vostra recerca!

2019 Allotjament de Facebook Poll

8. No utilitzeu fragments enriquits

Es poden utilitzar fragments enriquits per a ressenyes, preguntes freqüents, receptes i altres tipus de dades.

Personalment, utilitzo el complement de revisió WP (per a comentaris) i el complement de contingut estructurat (per a preguntes més freqüents).

Es poden afegir preguntes freqüents a qualsevol pàgina o publicació mitjançant el complement Contingut estructurat, i després utilitzar-lo per afegir preguntes freqüents. Envieu el vostre URL a Eina d’inspecció d’URL de Google i les peticions de preguntes freqüents es reflecteixen en els resultats de cerca de Google amb menys de 5 minuts. De debò, 5 minuts.

Podeu consultar un exemple del meu complement de fragments rics de WP Review a la meva revisió SiteGround (a la part inferior), però es pot col·locar en qualsevol lloc del contingut amb un codi curt. Si el vostre lloc web no té un nivell més alt de Google, afegint fragments rics pot augmentar el vostre CTR i els vostres rànquings.

9. Errors de la Consola de Cerca de Google

Si teniu molts errors a la Cerca de consola de Google, això us pot indicar per què no es classifica el lloc web a Google.

Potser indexeu les etiquetes de manera accidental, es redueixen els vostres títols de SEO o canvieu els enllaços de permís i us oblideu de configurar 301 redireccions. O pitjor, tens una penalització de Google o un lloc web piratejat. El millor és arreglar errors de Search Console per, com a mínim, eliminar-los com a problema.

Errors de la Consola de Cerca de Google

Com verificar el lloc de WordPress amb Google Search Console
Registreu-vos a Google Search Console, afegiu el lloc web i seleccioneu les opcions de verificació HTML. Copieu el codi i enganxeu-lo a Yoast sota SEO > General > Eines per a administradors web > Codi de verificació de Google. Elimineu tot fora de les ofertes (incloses les ofertes) i, a continuació, deseu els canvis. Es poden trigar uns dies a omplir les dades al tauler de control de la consola de cerca.

 • Errors de rastreig: enllaços trencats que es poden arreglar amb 301 redireccions.
 • Millores HTML: etiquetes de títol + meta descripcions massa curtes, llargues o duplicades. Sempre heu de comprovar-les manualment per assegurar-vos que no es tallin ja que Google Search Console no sempre recopila aquests errors.
 • Errors d’indexació: assegureu-vos que les etiquetes i altres pàgines no útils no estiguin indexades i controleu el contingut que s’indexa a la configuració de l’aparença de cerca de Yoast.
 • Errors de seguretat: mostra si tens programari maliciós, problemes de pirateria, etc..
 • Errors mòbils: aquesta és la millor manera de comprovar si hi ha errors de telefonia mòbil, ja que l’eina de prova mòbil de Google només mostra errors a la pàgina única que està provant.
 • Accions manuals: vol dir que teniu una pena i que haureu de fer referència a la data en què hagueu rebut una penalització (quan el trànsit disminuís) i a l’historial d’actualitzacions de Google.

10. Contingut obsolet

Quants anys tenen les dates de publicació?

Les mostres? Els manteniu actualitzats? Esteu inclòs l’any en curs als vostres títols de SEO? Si responguéssiu cap a aquestes preguntes, podríeu fer un millor treball per mantenir actualitzat el vostre contingut. Contingut actual = millors percentatges de clics = millors rànquings.

Pas 1: Afegeix dates de publicació a publicacions
A la configuració de Yoast, aneu a SEO > Aparença de cerca > A continuació, activeu Tipus de contingut data en la previsualització del fragment per a publicacions A continuació, afegiu la data de publicació modificada a la part superior de cadascuna de les publicacions del vostre bloc (també hi ha una connectar per ajudar amb això). Ara, la data modificada es mostrarà als resultats de la cerca.

Data de modificació del post d'entrada

Pas 2: manteniu les dates actualitzades de publicació
Si no actualitzeu els articles del vostre bloc, aquestes dates es publicaran obsoletes i podrien afectar les taxes de clic a través. Tot i que és un canvi petit, hauríeu d’actualitzar els vostres articles més importants almenys un cop cada 6 mesos. Així es mantindrà la data actualitzada de la publicació.

Data d'edició a granel de Yoast

Pas 3: afegir any actual als títols SEO
També podeu afegir l’any actual als vostres títols de SEO, publicacions i fins i tot les vostres meta descripcions. Això reforça que el vostre contingut és actual us ajuda a classificar-vos per les paraules clau de data (per a mi, els complements s’actualitzen sempre i la gent vol la configuració més recent).

Contingut obsolet

Paraules clau de data

11. Imatges no optimitzades

Hi ha 3 maneres principals d’optimitzar les imatges a GTmetrix:

Serviu imatges a escala: redimensionant imatges grans perquè siguin més petites. GTmetrix us informarà de quines imatges cal redimensionar i deuen les seves dimensions correctes, però realment haureu de tenir un full de trampes de dimensió d’imatge que enumeri les dimensions dels vostres control lliscants, ginys, logotip, imatges d’ample complet i altres imatges d’ús comú. D’aquesta manera, podeu recordar canviar de mida les imatges abans de penjar-les.

Especifiqueu les dimensions de la imatge: afegint una amplada + alçada al codi HTML o CSS de la imatge. L’editor de Visual ho fa de manera automàtica, però altres àrees del vostre lloc (especialment les que necessiten codi), no ho són. En aquest cas, heu de cercar quines imatges no tinguin dimensions especificades (mostrades en errors de GTmetrix), ubicades la imatge a WordPress, editeu l’HTML i afegiu una amplada + alçada.

Optimitzar les imatges: comprimeix sense pèrdues imatges mitjançant una eina com ShortPixel o Imagify.

Optimitzacions d’imatge a GTmetrix

12. Pàgina Thin About Me

La pàgina sobre mi té “50 coses aleatòries i inquietants sobre mi”, en què em fan molts comentaris. La vostra pàgina sobre mi sol ser una de les pàgines més visitades, així que per què no voldríeu agrupar-la i fer que la gent es quedi més temps al vostre lloc? Eliminar les escombraries genèriques i obtenir experiències reals i transparents sobre tu mateix. Comparteix la teva història, revela’t.

Quant a mi-pàgina

13. S’està indexant el contingut prim

No s’ha d’indexar la categoria, l’etiqueta, els URL de suports i altres pàgines no útils.

Per comprovar si s’indexa contingut prim, aneu a la secció d’indexació de Google Search Console i mireu tot el contingut que s’està indexant. Si veieu alguna cosa fora del comú (centenars d’etiquetes URL o de suports indexades), es considera contingut prim i us pot penalitzar i, fins i tot, es pot comptar com a contingut duplicat que podeu consultar a Siteliner.

Si utilitzeu WordPress, podeu controlar si s’indexen a Yoast a la configuració de l’aparença de cerca. Evidentment, les pàgines, les publicacions i altres continguts “útils” s’han d’indexar. No hauria de ser contingut que tingui un contingut duplicat o que no estigui dissenyat per ser únic / útil.

Etiquetes de WordPress

14. Sense pàgines de privacitat ni legals

Google vol saber que és legítim i, a més, s’assegura que esteu protegit.

Pàgines legals a considerar:

 • Política de privacitat
 • Condicions d’ús
 • Avís DCMA
 • Política de cookies
 • Avís de propietat intel·lectual
 • Renúncia d’afiliació
 • Informació d’accessibilitat
 • Avís de cookies (per a GDPR)

Política de privadesa

15. Tens una penalització de Google

Aquests són dos tipus de penalitzacions de Google:

Sancions manuals: que es troba a la secció Accions manuals de Google Search Console si en teniu. Generalment, són més fàcils de solucionar ja que Google us indica la pena exacta que té el vostre lloc web.

Accions del Manual de cerca de Google Search Console

Sanció Algorítica: un descens significatiu del trànsit sense cap notificació a Google Search Console. En aquest cas, comparareu la data en què es va reduir el trànsit amb els canvis en l’algorisme de Google. Google ha llançat mensualment moltes actualitzacions de l’algorisme (sense previ avís ni explicació), fent que més SEO s’obliguin a esperar i a endevinar el que estava afectat. Vaig perdre un 20% del meu trànsit en la seva actualització del 3 de juny, mentre que altres llocs web principals van perdre fins a un 80%.

Actualització de l'algoritme de Google Core

16. Promoció d’afiliació massa

La veritat és, Google és esbiaixada cap als llocs web afiliats.

I amb raó. Hi ha massa llocs web afiliats enllaços afiliats, enumera els productes afiliats primer a les publicacions de la llista, no tenen cap mena de responsabilitat, o són massa venuts i es concentren massa en vendre coses en lloc de proporcionar valor. El vostre contingut ha de ser exhaustiu i valuós!

Google diu:

Pregunteu-vos per què un usuari voldria visitar el vostre lloc en lloc de visitar directament el comerciant original. Assegureu-vos que el vostre lloc afegeixi un valor substancial més enllà de la simple publicació del contingut disponible del comerciant original.

Proveu de crear una revisió sobre el producte afiliat i, seguidament, enllaçar-lo (com no oposar-vos a omplir enllaços d’afiliació arreu) Es tracta d’enllaços interns naturals que ajuden a SEO (que no ho fa mal) i que poden produir conversions elevades alhora que redueixen el nombre total d’enllaços d’afiliació al vostre lloc web.

17. Integració local de SEO

Té problemes per classificar les paraules clau localitzades?

El SEO local té el seu propi conjunt factors de classificació i destaca Google My Business, ressenyes, pàgines d’orientació geogràfica sobre paraules clau locals, velocitat mòbil, i citacions. Si esteu orientats a Google Maps o a resultats de cerca localitzats, heu de centrar-vos en aquells factors de classificació específics.

Optimització de la pàgina de Google My Business

Logotip de Google My Business

 • Creeu una pàgina GMB (sense duplicats; consulteu Moz Local)
 • Verifiqueu la propietat i obteniu una URL personalitzada
 • Omplir tot: categories, atributs, menú, serveis, descripció, fotos (logotip, portada, aparador, equip, botiga interior), hores, hores especials, tour 360
 • Millora la llista amb reserves, cites, reserves i URL de l’empresa local
 • Publica publicacions a Google Post, respon a preguntes (cada vegada és més important), respon a les ressenyes i deixa que els usuaris et facin un missatge (mantingueu el ritme de resposta superior)

18. Integració SEO de YouTube

La competència a YouTube és molt menys que Google.

Per què?

Com que la majoria de nerds i gent tímida de la càmera no són a YouTube. Gairebé sempre puc classificar-me a la pàgina 1 a YouTube, normalment als 3 primers resultats. El meu Vídeos d’optimització de velocitat de WordPress tots dos estan en vies d’arribar a 100.000 visualitzacions i Déu sap quantes vendes d’afiliació he obtingut. I sóc un bloc de nerd introvertit complet sobre temes secs. Especialment si busqueu la manera més ràpida i senzilla d’obtenir clients o vendes d’afiliació, YouTube ho és!

Incrustar els vostres vídeos al vostre lloc web és molt potent.
Manté les persones del vostre lloc web més temps (bones per a les mètriques de Google, com ara els percentatges de rebots i el temps mitjà al lloc) i també amplifica el compromís del vídeo (més likes, comentaris, comparticions, subscriptors, etc.). Senyals de compromís són el factor de classificació número 1 quan es classifiquen vídeos de YouTube.

Optimització de vídeos de YouTube

 • Investigueu una paraula clau de cua llarga al completar automàtic de YouTube
 • Investiga la competència de paraules clau mitjançant VidIQ Chrome Extension
 • Creeu vídeos llargs de més de 10 minuts (la longitud també és força forta als vídeos)
 • Escriviu un guió (o esquema), editeu el vídeo i preneu-lo seriosament
 • Etiqueta el fitxer de vídeo com a paraula clau abans de penjar-lo a YouTube
 • Inclou la paraula clau al títol del vídeo i la primera frase a la descripció
 • Passeu un munt de temps pensant en un bon títol de vídeo per augmentar el CTR
 • Incloeu els segments de marca a la descripció del vídeo per ajudar la gent a navegar
 • Dissenyeu una miniatura personalitzada que sigui de 1280 (w) x 720 (h) píxels
 • Incorporeu el vídeo al vostre lloc web / bloc per amplificar-ho
 • Pengeu una transcripció, ja que la traducció de YouTube pot escorcollar el text
 • Respondre sempre als comentaris (el nombre de comentaris és un factor important de classificació)

Aquí hi ha un bon que he creat sobre l’optimització de velocitat de WordPress:

19. Confiant massa en els connectors i eines

Els complements de SEO de WordPress posen un gran èmfasi en l’ús de paraules clau.

Assolir aquestes “llums verdes” significa, en realitat, molt poc. Els complements de SEO no t’ensenyaran a fer recerca amb paraula clau, a fragments rics, a augmentar els CTR oa com es poden crear vídeos de YouTube atractius.

La meva llista de comprovació de SEO a la pàgina us portarà en la direcció correcta. Té poc a veure amb l’ús de les paraules clau i tot allò que té a veure amb les optimitzacions pràctiques (i generalment menys conegudes) de la pàgina.

El lloc de WordPress encara no s’ha classificat a Google?

Consulteu el meu tutorial complet de SEO que inclou moltes altres optimitzacions que podeu fer a WordPress. El nostre equip també ofereix auditories de SEO i consultoria de SEO si necessiteu ajuda més personalitzada. També podeu deixar un comentari a continuació i us ajudaré amb tot el que puc. Estic molt més que feliç per ajudar a qualsevol que realitzi aquests tutorials.

Espero que això us ajudés!

Salutacions,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector