19 Motive pentru care site-ul dvs. web nu se situează pe Google

De ce nu este poziția site-ului dvs. web în Google?


Aceasta este de departe cea mai frecventă întrebare pe care o primesc atunci când fac audituri SEO.

Cele mai frecvente motive pentru care un site web nu se clasează pe Google sunt, de obicei, legate de alegerile de cuvinte cheie, suprasolicitarea utilizării cuvintelor cheie (în loc de SEO pe pagina reală), lipsa conținutului aprofundat despre subiectele de bază, ratele de clic reduse, penalizările. și, în unele cazuri, nu este optimizant pentru YouTube sau căutare locală. Respectarea acestui ghid ar trebui să ajute la identificarea problemei.

Site-ul web nu se clasează pe Google

1. Cuvintele cheie sunt prea competitive

Nu sunteți sigur dacă alegeți cuvintele cheie potrivite? Incearca asta.

Pasul 1: Alegeți un cuvânt cheie cu coadă lungă în Completarea automată Google.

Pasul 2: Google cuvântul cheie și învață concurența. Dacă rezultatele de top includ conținut puternic, site-uri web de autoritate și au o autoritate de pagină de domeniu + mare (pe care o puteți verifica în MozBar), poate doriți să alegeți un cuvânt cheie diferit. Dacă nu aveți noroc cu clasamentul pentru cuvinte cheie largi, încercați să deveniți și mai specific. Pe măsură ce obțineți mai multe link-uri / share-uri către site-ul dvs. web și creșteți autoritatea domeniului, puteți începe să vizați fraze mai competitive.

Pasul 3: Evitați Google Keyword Planner și alte instrumente concepute pentru PPC. În schimb, încercați Moz Keyword Explorer, Cuvinte cheie de pretutindeni și alte instrumente concepute special pentru SEO.

Concurența de cuvinte cheie

3. Lipsa de îndrumări în profunzime

Acesta a fost factorul # 1 care m-a obținut de la 300 la 2.500+ vizitatori / zi în aproximativ 1 an.

De când am făcut blog despre SEO SEO și optimizarea vitezei, am scris tutoriale extinse (3.000 + cuvinte) despre Yoast, viteza WordPress, cercetarea cuvintelor cheie, plugin-uri de cache, YouTube SEO, optimizarea imaginii, plugin-uri SEO, SEO local și alte subiecte de bază pe care publicul meu le dorește. sa inveti despre.

Aceste tutoriale reprezintă aproximativ 80% din traficul meu. 
Dacă nu ați făcut aceste tutoriale esențiale (numite și conținut de piatră de temelie sau conținut pilon), aceasta ar trebui să fie prioritatea dvs. # 1. Poate dura câteva luni pentru a elimina câteva dintre aceste tutoriale, dar plata (în cazul meu) a fost enormă și a dus la un venit afiliat de 6 cifre / an. Merită!

4. Ai nevoie de un cuprins

Încep fiecare postare cu un conținut.

Google spune:

Asigurați-vă că paginile lungi cu mai multe subiecte de pe site-ul dvs. sunt bine structurate și împărțite în secțiuni logice distincte. În al doilea rând, asigurați-vă că fiecare secțiune are o ancoră asociată cu un nume descriptiv (adică nu doar „Secțiunea 2.1”) și că pagina dvs. include un cuprins care se leagă de ancore individuale.

În loc să utilizați un plugin, codificați-vă conținutul în HTML (și proiectați-l în CSS), care creează ancore de nume și permite oamenilor să se conecteze la (și să sară la) secțiuni specifice de pe post.

Șablonul Cuprins:

5. Titluri SEO slabe scrise + Meta descrieri

Toți cei din Google folosesc cuvântul cheie din fragmentul lor – de ce ar face cineva clic pe rezultatul dvs.?

 • Postarea dvs. este mai actuală decât altele?
 • Aveți un fișier video special, infografic, PDF sau zip?
 • Ați finalizat un studiu de caz care arată cercetări originale?

Dacă aveți ceva special în postarea dvs., asigurați-vă că îl includeți în titlul SEO sau meta descrierea dvs. De exemplu, fragmentul pentru tutorialul meu W3 Total Cache menționează un fișier zip în care oamenii pot descărca aceleași setări pe care le folosesc și le pot încărca direct pe site-ul lor web (și a fost folosit de 1/4 milioane de oameni). Indiferent de marginea pe care o puteți obține, menționați-o în fragment.

Titluri SEO captivante

6. Depășirea limitelor de caracter Google

Titlurile SEO ar trebui să fie de aproximativ 50-60 de caractere, meta descrieri de 150-160 de caractere.

Dar uneori, chiar dacă urmați aceste limite, există încă șansele ca acestea să fie tăiate. Consola de căutare Google presupune să vă arate ce fragmente sunt întrerupte în secțiunea Îmbunătățiri HTML, dar asta nu funcționează întotdeauna. Acesta este motivul pentru care ar trebui verificați-le manual.

După ce publicați o postare și aceasta este indexată de Google, verificați întotdeauna dacă fragmentul dvs. este întrerupt. Dacă se va întâmpla, scurtarea îl va face să citească frumos și va face ca mai multe persoane să facă clic pe rezultatele dvs..

Tăiați fragmentele

7. Timp lent de răspuns

Verifică-ți timpul de răspuns al serverului în Google PageSpeed ​​Insights care ar trebui să fie <200ms așa cum recomandă Google. Serverul dvs. (hosting) este factorul # 1 în Ghidul de optimizare WordPress.

Reduceți timpul de răspuns al serverului

Există multe informații proaste despre găzduire. Alăturați-vă unor grupuri de Facebook precum Gazduire WordPress Group Facebook și verificați ce gazde au fost apreciate în aceste sondaje.

SiteGround (găzduire partajată) și Cloudways (cloud hosting) sunt de obicei numărul 1 și # 2. Sunt multi oameni care au migrat și au postat timpii de răspuns îmbunătățiți pe Twitter. Evitați Bluehost, HostGator, iPage și orice gazdă deținută de EIG care deține peste 60 de companii de hosting diferite și este infam pentru serverele lente. Migrarea către SiteGround, Cloudways sau Kinsta poate îmbunătăți semnificativ timpul de răspuns al serverului, uneori cu 7+ secunde. Faceți-vă cercetările!

Gazduire Facebook Sondaj 2019

8. Nu folosiți fragmente bogate

Fragmente bogate pot fi utilizate pentru recenzii, întrebări frecvente, rețete și alte tipuri de date.

Eu personal folosesc pluginul WP Review (pentru recenzii) și pluginul Conținut structurat (pentru întrebări frecvente).

Întrebările frecvente pot fi adăugate la orice pagină sau postare folosind pluginul Conținut structurat, apoi folosind-o pentru a adăuga întrebări frecvente. Trimiteți adresa URL la Instrumentul de inspecție URL a Google și întrebările frecvente durează mai puțin de 5 minute în rezultatele căutării Google. Serios, 5 minute.

Puteți consulta un exemplu al pluginului meu de fragmente bogate în WP Review pe review-ul meu SiteGround (aproape de jos), dar acesta poate fi plasat oriunde în conținut, folosind un shortcode. Dacă site-ul dvs. web nu are un nivel înalt în Google, adăugarea de fragmente bogate vă poate crește CTR-ul și clasamentul.

9. Erori în Consola de căutare Google

Dacă aveți o mulțime de erori în Google Search Console, aceasta vă poate indica motivul pentru care site-ul dvs. web nu se clasează în Google.

Poate că indexați în mod accidental etichetele, titlurile dvs. SEO sunt tăiate sau ați modificat permalinkurile și ați uitat să configurați 301 redirecții. Sau mai rău, ai o penalizare Google sau un site web hacked. Cel mai bine este să remediați erorile Search Console, astfel încât să le eliminați cel puțin ca problemă.

Erori în Consola de căutare Google

Cum să vă verificați site-ul dvs. WordPress cu Google Search Console
Înscrieți-vă la Google Search Console, adăugați site-ul dvs. web, apoi selectați opțiunile de verificare HTML. Copiați codul, apoi lipiți-l în Yoast sub SEO > General > Instrumente pentru webmaster > Cod de verificare Google. Ștergeți totul în afara ofertelor (inclusiv ofertele), apoi salvați modificările. Poate dura câteva zile pentru a adăuga date în tabloul de bord Search Console.

 • Erori de rasucire: legături sparte care pot fi remediate cu 301 redirecții.
 • Îmbunătățiri HTML: etichete de titlu + meta descrieri prea scurte, lungi sau duplicate. Ar trebui să verificați aceste manuale întotdeauna pentru a vă asigura că nu vor fi tăiate din moment ce Google Search Console nu ridică întotdeauna aceste erori.
 • Erorile de indexare: asigurați-vă că etichetele și alte pagini care nu sunt utile nu sunt indexate și controlați conținutul indexat în setările de aspect ale căutării Yoast.
 • Erori de securitate: arată dacă aveți malware, probleme de hacking etc..
 • Erori mobile: aceasta este cea mai bună modalitate de a verifica erorile mobile, deoarece instrumentul de testare mobil Google afișează numai erori pentru singura pagină pe care o testați.
 • Acțiuni manuale: înseamnă că aveți o sancțiune și ar trebui să faceți referință între data la care ați obținut o penalizare (când traficul a scăzut) și istoricul actualizărilor Google.

10. Conținut depășit

Cât de vechi au datele de publicare?

Le arăți? Le ține la curent? Includeți anul curent în titlurile dvs. SEO? Dacă ați răspuns nu la niciuna dintre aceste întrebări, ați putea face o treabă mai bună de a vă păstra conținutul. Conținut curent = rate mai bune de clic = clasamente mai mari.

Pasul 1: Adaugă date de publicare la postări
În setările dvs. Yoast, accesați SEO > Aspectul de căutare > Tipuri de conținut, apoi activați data în previzualizarea fragmentului pentru postări. Apoi, adăugați data modificată a postării în partea de sus a fiecărei postări de pe blog (există și un conecteaza pentru a ajuta cu asta). Acum, data modificată va fi afișată în rezultatele căutării.

Data modificării postului de intrare

Pasul 2: Mențineți datele publice publice
Dacă nu vă actualizați articolele de pe blog, datele de publicare vor fi depășite și pot afecta de fapt ratele de clic. Chiar dacă este o modificare mică, ar trebui să actualizați cele mai importante articole cel puțin o dată la 6 luni. Acest lucru va menține actualizarea datei post postate.

Datele de modificare a volumului Yoast Bulk

Pasul 3: Adăugați anul curent la titlurile SEO
De asemenea, puteți adăuga anul curent la titlurile dvs. SEO, postarea titlurilor și chiar descrierile dvs. meta. Acest lucru consolidează faptul că conținutul dvs. este actual vă ajută să vă clasificați pentru cuvintele cheie pentru date (pentru mine, pluginurile se actualizează tot timpul, iar oamenii doresc cele mai noi setări).

Conținut depășit

Cuvinte cheie date

11. Imagini neoptimizate

Există 3 moduri principale de a optimiza imaginile în GTmetrix:

Serviți imagini scalate: redimensionarea imaginilor mari pentru a fi mai mică. GTmetrix vă va spune ce imagini trebuie redimensionate și dimensiunile corecte ale acestora, dar ar trebui să aveți într-adevăr o foaie de înșelare a dimensiunilor imaginii care să enumere dimensiunile slider-urilor, widget-urilor, logo-ului, imaginilor blogului cu lățime completă și a altor imagini utilizate frecvent. În acest fel, vă puteți aminti să redimensionați imaginile înainte de a încărca.

Specificați dimensiunile imaginii: adăugând o lățime + înălțime la HTML sau CSS al imaginii. Editorul vizual face acest lucru în mod automat, dar alte zone ale site-ului dvs. (în special cele care necesită cod), nu vor. În acest caz, trebuie să găsiți ce imagini nu au dimensiuni specificate (afișate în erori GTmetrix), localizate imaginea în WordPress, editați HTML-ul și adăugați o lățime + înălțime.

Optimizarea imaginilor: comprimarea fără pierdere a imaginilor folosind un instrument precum ShortPixel sau Imagify.

Optimizări de imagine în GTmetrix

12. Pagina subțire despre mine

Pagina mea despre mine are „50 de lucruri întâmplătoare și deranjante despre mine”, la care primesc o mulțime de comentarii. Pagina despre mine este de obicei una dintre cele mai vizitate pagini, de ce nu ați dori să o încărcați și să îi faceți pe oameni să rămână pe site-ul dvs. mai mult timp? Ștergeți gunoiul generic și intrați în experiențe reale, transparente despre voi. Împărtășește-ți povestea, dezvăluie-te.

Despre-Me-pagină

13. Conținutul subțire este indexat

Categorie, etichetă, URL-uri media și alte pagini care nu sunt utile nu ar trebui indexate.

Pentru a verifica dacă conținutul subțire este indexat, accesați secțiunea de indexare Google Search Console și consultați tot conținutul care este indexat. Dacă vedeți ceva ieșit din comun (sute de tag-uri indexate sau URL-uri media), acesta este considerat un conținut subțire și vă poate penaliza și poate chiar socoti ca conținut duplicat pe care îl puteți verifica în Siteliner.

Dacă utilizați WordPress, puteți controla dacă acestea sunt indexate în Yoast în setările aspectului de căutare. Evident, paginile, postările și alte conținuturi „utile” ar trebui indexate. Conținutul care este conținut duplicat sau nu este conceput pentru a fi unic / util, nu ar trebui.

Etichete WordPress

14. Fără confidențialitate sau pagini legale

Google vrea să știe că ești legitim și, de asemenea, te asigură că ești protejat.

Pagini legale de luat în considerare:

 • Politica de Confidențialitate
 • Termeni de utilizare
 • Notificare DCMA
 • Politica cookie-urilor
 • Notificare privind drepturile de autor
 • Renunțarea la afiliere
 • Informații privind accesibilitatea
 • Aviz Cookie (pentru GDPR)

Pagina cu politica de confidențialitate

15. Ai o penalitate Google

Acestea sunt două tipuri de penalități Google:

Sancțiuni manuale: găsit în secțiunea Acțiuni manuale din Google Search Console dacă aveți unul. Acestea sunt, în general, mai ușor de remediat, deoarece Google îți spune penalitatea exactă pe care o are site-ul tău.

Acțiuni ale manualului Google Search Console

Pedeapsa algoritmică: o scădere semnificativă a traficului fără nicio notificare în Google Search Console. În acest caz, vei compara data la care traficul tău a scăzut cu modificările algoritmului Google. Google a lansat lunar numeroase actualizări ale algoritmului principal (fără avertizare sau chiar explicație) făcând mai mulți SEO să fie obligați să aștepte și să ghicească ce a fost afectat. Am pierdut 20% din traficul meu la actualizarea lor din 3 iunie, în timp ce alte site-uri web importante au pierdut până la 80%.

Actualizarea algoritmului Google Core

16. Prea multe promoții de afiliere

Adevărul este, Google este părtinitoare către site-urile afiliate.

Și pe bună dreptate. Prea multe site-uri web de afiliere se ocupă de link-uri de afiliere, de listare a produselor afiliate mai întâi în postările din listă, nu au o exonerare de afiliere sau sunt doar prea vânzători și se concentrează prea mult pe vânzarea lucrurilor, mai degrabă decât pe furnizarea de valoare. Conținutul dvs. trebuie să fie detaliat și valoros!

Google spune:

Întrebați-vă de ce un utilizator ar dori să îți viziteze site-ul mai întâi decât să viziteze direct comerciantul original. Asigurați-vă că site-ul dvs. adaugă o valoare substanțială dincolo de simpla republicare a conținutului disponibil de la comerciantul original.

Încercați să creați o recenzie despre produsul afiliat, apoi faceți legătura cu acesta (opoziți-vă completării linkurilor de afiliere peste tot). Acestea sunt legături interne naturale care ajută SEO (nu-l doare) și pot totuși să producă conversii mari, reducând totodată numărul total de link-uri afiliate pe site-ul dvs..

17. Integrare SEO locală

Aveți probleme în clasarea cuvintelor cheie localizate?

SEO local are propriul set de seturi factori de clasare și subliniază Compania mea pe Google, recenzii, pagini orientate geografic în jurul cuvintelor cheie locale, viteza mobila, și referințe. Dacă vizați Google Maps sau rezultatele căutării localizate, trebuie să vă concentrați pe acești factori de clasificare.

Optimizarea paginii dvs. de afaceri Google

Logo-ul companiei mele Google

 • Creați o pagină GMB (fără duplicate – verificați Moz Local)
 • Verificați proprietatea și obțineți o adresă URL personalizată
 • A completa Tot: categorii, atribute, meniu, servicii, descriere, fotografii (logo, copertă, magazin, echipă, magazin interior), ore, ore speciale, 360 tur
 • Îmbunătățirea listării cu rezervări, întâlniri, rezervări, adresa URL a afacerilor locale
 • Postați pe postările Google, răspundeți la întrebări (aceasta devine din ce în ce mai importantă), răspundeți la recenzii și lăsați-i pe oameni să vă transmită un mesaj (mențineți ritmul de răspuns mai mare)

18. YouTube SEO Integrare

Competiția pe YouTube este cu atât mai puțin decât Google.

De ce?

Pentru că majoritatea tocilarilor și persoanelor timide de la cameră nu sunt pe YouTube. Aproape întotdeauna se pot clasifica pe pagina 1 în YouTube, de obicei în primele 3 rezultate. Ale mele Videoclipuri de optimizare a vitezei WordPress amândoi sunt pe cale să ajungă la 100.000 de vizualizări și Dumnezeu știe câte vânzări de afiliere am obținut prin ele. Și sunt un blog de toți complet introvertit despre subiecte secrete. Mai ales dacă căutați cel mai rapid și simplu mod de a obține clienți sau vânzări de afiliere, YouTube este acesta!

Încorporarea videoclipurilor dvs. pe site-ul dvs. este super puternică.
Îți păstrează oamenii pe site-ul tău mai mult timp (este bun pentru valorile Google, cum ar fi ratele de respingere și timpul mediu pe site) și, de asemenea, amplifică implicarea videoclipului (mai multe aprecieri, comentarii, partajări, abonați etc.). Semnalele de implicare sunt factorul de clasament # 1 la clasarea videoclipurilor YouTube.

Optimizarea videoclipurilor YouTube

 • Cercetați un cuvânt cheie cu coadă lungă în completarea automată YouTube
 • Cercetați concurența de cuvinte cheie folosind extensia Chrome VidIQ
 • Creați videoclipuri lungi, de 10+ minute (lungimea este puternică și în videoclipuri)
 • Scrieți un script (sau contur), editați videoclipul și luați-l în serios
 • Etichetați fișierul video ca cuvânt cheie înainte de a încărca pe YouTube
 • Includeți cuvântul cheie în titlul videoclipului și prima frază în descriere
 • Petreceți-vă o grămadă de timp gândindu-vă la un titlu video bun pentru a crește CTR
 • Includeți etichetele de timp în descrierea video pentru a ajuta oamenii să navigheze
 • Proiectați o miniatură minunată, personalizată, care este de 1280 (w) x 720 (h) pixeli
 • Încorporați videoclipul pe site-ul / blogul dvs. pentru a amplifica implicarea acestuia
 • Încărcați o transcriere, deoarece traducerea YouTube poate măcelări textul
 • Răspundeți întotdeauna la comentarii (numărul de comentarii este un factor de clasare mare)

Iată unul bun pe care l-am creat la optimizarea vitezei WordPress:

19. Se bazează prea mult pe pluginuri + instrumente

Pluginurile WordPress WordPress pun prea mult accent pe utilizarea cuvintelor cheie.

Realizarea acelor „lumini verzi” înseamnă de fapt foarte puțin. Pluginurile SEO nu vă învață cum să faceți cercetarea prin cuvinte cheie, fragmentele bogate, cum să creșteți CTR-uri sau cum să creați videoclipuri YouTube atractive.

Lista mea de verificare SEO de pe pagina dvs. vă va conduce în direcția bună. Nu prea are nicio legătură cu utilizarea cuvintelor cheie și tot ce are legătură cu optimizarea practică (și de obicei mai puțin cunoscută) a paginilor.

Site-ul WordPress încă nu se clasează pe Google?

Vezi tutorialul meu complet SEO, care acoperă multe alte optimizări pe care le poți face în WordPress. Echipa noastră oferă și audituri WordPress SEO și consultanță SEO dacă aveți nevoie de ajutor mai personalizat. De asemenea, îmi poți lăsa un comentariu mai jos și te voi ajuta cu tot ce pot. Sunt mai mult decât fericit să ajut pe oricine parcurge efectiv aceste tutoriale.

Sper că asta a ajutat!

Noroc,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map