19 syytä, miksi verkkosivustosi ei ole Googlessa korkealla tasolla

Miksi verkkosivustosi ei sijoitu Googlessa?


Tämä on ylivoimaisesti yleisin kysymys, jonka saan SEO-auditointeja tehdessään.

Yleisimmät syyt siihen, miksi verkkosivustoa ei luokitella Googlessa, liittyvät yleensä avainsanavalintoihin, avainsanojen käytön ylimääräiseen painottamiseen (todellisen sivusivun SEO sijaan), ydintutkimusaiheiden syvällisen sisällön puuttumiseen, huonoihin napsautussuhteisiin, rangaistuksiin , ja joissain tapauksissa optimoimatta YouTubea tai paikallista hakua. Tämän oppaan seuraamisen pitäisi auttaa selvittämään ongelma.

Verkkosivusto ei ole sijoitusta Googlessa

1. Avainsanat ovat liian kilpailukykyisiä

Etkö ole varma, valitsetko oikeat avainsanat? Kokeile tätä.

Vaihe 1: Valitse pitkä häntä-avainsana Google Autocomplete -sovelluksessa.

Vaihe 2: Google-avainsana ja opi kilpailu. Jos huipputuloksissa on vahvaa sisältöä, auktorisoituja verkkosivustoja ja niillä on korkea verkkotunnuksen + sivun auktoriteetti (jonka voit tarkistaa MozBarissa), voit valita toisen avainsanan. Jos sinulla ei ole onnea laajojen avainsanojen sijoittelussa, kokeile vielä tarkempaa. Kun saat enemmän linkkejä / osuuksia verkkosivustoosi ja lisäät verkkotunnuksen auktoriteettia, voit aloittaa kohdistamisen kilpailukykyisempiin lauseisiin.

Vaihe 3: Vältä Google Keyword Planneria ja muita PPC: lle suunniteltuja työkaluja. Kokeile sen sijaan Moz Keyword Explorer, Keywords Everywhere ja muita työkaluja, jotka on suunniteltu erityisesti SEO: lle.

Avainsanakilpailu

3. Syvyysohjeiden puute

Tämä oli tekijä # 1, joka sai minut 300–2 500+ kävijää päivässä noin vuodessa.

Koska blogin WordPress SEO: sta ja nopeuden optimoinnista, kirjoitin laajoja (yli 3000 sanaa) opetusohjelmia Yoastista, WordPressin nopeudesta, avainsanatutkimuksesta, välimuistin laajennuksista, YouTube SEO, kuvan optimointi, SEO plugins, paikallinen SEO ja muut keskeiset aiheet, joita yleisö haluaa oppia.

Nämä oppaat muodostavat noin 80% liikenteestäni. 
Jos et ole tehnyt näitä keskeisiä oppaita (joita kutsutaan myös kulmakiven sisällöksi tai pilarin sisällöksi), sen tulisi olla etusijallasi. Muutaman näiden opetusohjelmien laittaminen voi kestää useita kuukausia, mutta voitto (minun tapauksessani) oli valtava ja johti tytäryritystuloon 6 luku / vuosi. Sen väärti!

4. Tarvitset sisällysluettelon

Aloitan jokainen viesti sisällysluettelolla.

Google sanoo:

Varmista, että sivustosi pitkät, useiden aiheiden sivut ovat hyvin jäsenneltyjä ja jaettu erillisiin loogisiin osioihin. Toiseksi varmista, että jokaisella osiolla on liittyvä ankkuri kuvaavalle nimelle (ts. Ei vain ”Osa 2.1”) ja että sivusi sisältää sisällysluettelon, joka linkittää yksittäisiin ankkureihin.

Laajennuksen sijaan koodaa sisällysluettelo HTML-muodossa (ja suunnittele se CSS: ssä), joka luo nimiankkureita ja antaa ihmisille mahdollisuuden linkittää viestin tiettyihin osioihin (ja siirtyä niihin).

Sisällysluettelomalli:

5. Huonosti kirjoitetut SEO-nimikkeet + metakuvaukset

Kaikki Google-käyttäjät käyttävät avainsanaa katkelmassaan – miksi kukaan napsauttaisi tulosta?

 • Onko viestisi nykyaikaisempi kuin muut?
 • Onko sinulla erityistä video-, infographic-, PDF- tai zip-tiedostoa?
 • Oletko suorittanut tapaustutkimuksen, joka osoittaa alkuperäisen tutkimuksen?

Jos viestissäsi on jotain erityistä, varmista, että lisäät sen SEO-otsikkoosi tai metakyselyyn. Esimerkiksi W3 Total Cache -opetusohjelmani katkelma mainitsee zip-tiedoston, josta ihmiset voivat ladata samat käytön asetukset ja ladata ne suoraan verkkosivustolleen (ja sitä on käyttänyt 1/4 miljoonaa ihmistä). Mitä reunaa saat, mainitse se katkelmassa.

Tarttuva SEO osastot

6. Googlen luonnerajojen ylittäminen

SEO-otsikkojen tulisi olla noin 50–60 merkkiä, metakuvausten noin 150–160 merkkiä.

Mutta joskus vaikka noudatatkin näitä rajoituksia, on silti mahdollista, että he leikataan pois. Google Search Console -sovelluksen oletetaan näyttävän sinulle, mitkä katkelmat leikataan HTML-parannukset -osiossa, mutta se ei aina toimi. Siksi sinun pitäisi tarkista ne manuaalisesti.

Kun olet julkaissut viestin ja Google indeksoi sen, tarkista aina, katkaistaanko katkelmasi. Jos se tapahtuu, lyhentämällä se lukee hienosti ja saa enemmän ihmisiä napsauttamaan tuloksia.

Leikkaa katkelmat

7. Hidas palvelimen vasteaika

Tarkasta sinun palvelimen vasteaika Google PageSpeed ​​Insights -sivustolla, jonka pitäisi olla <200ms kuten Google suosittelee. Palvelimesi (hosting) on ​​tärkein tekijä WordPressin optimointiopas.

Vähennä palvelimen vastausaikaa

Isännöinnistä on siellä paljon huonoja tietoja. Liity joihinkin Facebook-ryhmiin, kuten WordPress-hosting Facebook-ryhmä ja tarkista, mitkä isännät arvioitiin korkeiksi näissä kyselyissä.

SiteGround (jaettu hosting) ja Cloudways (pilvipalvelu) ovat yleensä numeroita 1 ja 2. On paljon muuttaneet ihmiset ja lähettivät parannetut vastausajat Twitteriin. Vältä Bluehostia, HostGatoria, iPagea ja kaikkia omistamia isäntiä EIG kuka omistaa yli 60 erilaista hosting-yritystä ja on surullinen pahasta palvelimesta. Siirtyminen SiteGround-, Cloudways- tai Kinsta voi parantaa palvelimen vasteaikoja huomattavasti, joskus 7+ sekuntia. Tee tutkimuksesi!

2019 isännöi Facebook-kyselyä

8. Älä käytä Rich Snippet -kappaleita

Rikkaita katkelmia voidaan käyttää arvosteluihin, usein kysyttyihin kysymyksiin, resepteihin ja muihin tietotyyppeihin.

Käytän henkilökohtaisesti WP Review -laajennusta (arvosteluihin) ja jäsennellyn sisällön laajennusta (UKK).

Usein kysyttyjä kysymyksiä voidaan lisätä mihin tahansa sivulle tai viestiin Strukturoitu sisältö -laajennuksella ja lisätä sitä sitten usein kysyttyihin kysymyksiin. Lähetä URL-osoitteesi Googlen URL-tarkistustyökalu ja vie vähemmän kuin 5 minuuttia, jotta UKK heijastuvat Googlen hakutuloksiin. Vakavasti, 5 minuuttia.

Voit tutustua esimerkkiin WP Review -rikasten katkelmien laajennuksesta SiteGround-tarkastelussani (lähellä alaosaa), mutta sen voi sijoittaa mihin tahansa sisällön sisältöön lyhytkoodin avulla. Jos verkkosivustosi ei ole korkealla Googlella, rikkaiden katkelmien lisääminen voi lisätä napsautussuhdetta ja sijoitusta.

9. Google Search Console -virheet

Jos Google Search Consolessa on paljon virheitä, tämä voi auttaa sinua miksi verkkosivustosi ei sijoitu Googlessa.

Ehkä indeksoit vahingossa tageja, hakukoneoptimointisi otsikot leviävät tai muutit pysyviä linkkejä ja unohdat määrittää 301 uudelleenohjauksen. Tai pahempaa, sinulla on Google-rangaistus tai hakkeroitu verkkosivusto. On parasta korjata Search Console -virheet, jotta voit ainakin poistaa ne ongelmana.

Google Search Console -virheet

Kuinka vahvistaa WordPress-sivustosi Google Search Consolen avulla
Kirjaudu Google Search Consoleen, lisää verkkosivustosi ja valitse sitten HTML-vahvistusvaihtoehdot. Kopioi koodi ja liitä se sitten Yoast-sovellukseen SEO alla > yleinen > Verkkovastaavan työkalut > Google-vahvistuskoodi. Poista kaikki lainausten ulkopuolella (mukaan lukien lainaukset) ja tallenna muutokset. Tietojen täyttäminen Search Consolen hallintapaneelissa voi viedä muutaman päivän.

 • Indeksointivirheet: rikkoutuneet linkit, jotka voidaan korjata 301 uudelleenohjauksella.
 • HTML-parannukset: otsikkotunnisteet + metakuvaukset, jotka ovat liian lyhyitä, pitkiä tai kaksoiskappaleita. Sinun on aina tarkistettava nämä manuaalisesti varmistaaksesi, että ne eivät katkea, koska Google Search Console ei aina poimi näitä virheitä.
 • Indeksointivirheet: Varmista, että tunnisteita ja muita hyödyttömiä sivuja ei indeksoida, ja hallita sitä, mikä sisältö indeksoidaan Yoastin Hakumulje-asetuksissa.
 • Turvallisuusvirheet: näyttää, onko sinulla haittaohjelmia, hakkerointiongelmia jne.
 • Mobiilivirheet: tämä on paras tapa tarkistaa mobiilivirheitä, koska Googlen mobiilitestaustyökalu näyttää virheitä vain yhdellä testaamallasi sivulla.
 • Manuaaliset toimet: tarkoittaa, että sinulla on rangaistus ja sinun on viitattava rangaistuksen saantipäivään (kun liikenne väheni) ja Googlen päivityshistoriaan.

10. Vanhentunut sisältö

Kuinka vanha julkaisupäivät ovat?

Näytätkö heille? Pitääkö niitä päivittää? Sisällytetäänkö kuluva vuosi SEO-otsikoihisi? Jos vastasit kieltävästi mihinkään näistä kysymyksistä, voit tehdä paremman työn pitää sisällön ajan tasalla. Nykyinen sisältö = parempi napsautussuhde = korkeampi sijoitus.

Vaihe 1: Lisää julkaisupäivämäärät viesteihin
Siirry Yoast-asetuksiin SEO > Etsi ulkonäkö > Ota sisältötyypit käyttöön ja ota sitten käyttöön päivämäärä katkelman esikatselussa viesteille. Lisää seuraavaksi päivitetyn viestin päivämäärä jokaisen blogiisi yläosaan (siellä on myös kytkeä auttaa tässä). Nyt muokattu päivämäärä näkyy hakutuloksissa.

Lähtöpäivä muokattu päivämäärä

Vaihe 2: Pidä julkaisupäivät ajan tasalla
Jos et päivitä blogi-artikkeleitasi, julkaisupäivät vanhentuvat ja voivat todella vahingoittaa napsautussuhdetta. Vaikka se olisi pieni muutos, sinun tulee päivittää tärkeimmät artikkelisi vähintään kerran kuudessa kuukaudessa. Tämä pitää muokatun päivämäärän ajan tasalla.

Yoast Bulk -päivämäärät

Vaihe 3: Lisää kuluva vuosi SEO-nimikkeisiin
Voit myös lisätä kuluvan vuoden SEO-otsikoihisi, viestin otsikoihin ja jopa metakuvauksiin. Tämä vahvistaa, että sisältösi on tosiasiallisesti ajankohtaista auttaa sinua sijoittamaan päivämäärän avainsanat (minulle plugins päivitetään jatkuvasti ja ihmiset haluavat uusimmat asetukset).

Vanhentunut sisältö

Päivämäärän avainsanat

11. Ei optimoituja kuvia

Kuvien optimoimiseksi GTmetrixissä on 3 päätapaa:

Tarjoa skaalattuja kuvia: suurten kuvien koon muuttaminen pienemmiksi. GTmetrix kertoo, mitkä kuvat on mitoitettava, ja niiden oikeat mitat, mutta sinulla pitäisi todella olla kuvasuhteen huijauskortti, joka sisältää liukusäätimien, widgetien, logon, täysleveä blogi -kuvien ja muiden yleisesti käytettyjen kuvien mitat. Tällä tavalla voit muistaa muuttaa kuvan kokoa ennen lähettämistä.

Määritä kuvan mitat: leveyden + korkeuden lisääminen kuvan HTML- tai CSS-tiedostoon. Visual Editor tekee tämän automaattisesti, mutta muut sivustosi alueet (etenkin ne, jotka vaativat koodia) eivät tee sitä. Tässä tapauksessa sinun on löydettävä mitkä kuvat, joilla ei ole määriteltyjä mittoja (näkyy GTmetrix-virheissä), sijainti kuva WordPressissä, muokata HTML: ää ja lisätä leveys + korkeus.

Optimoi kuvat: kuvan pakkaaminen häviöttömästi käyttämällä työkalua, kuten ShortPixel tai Imagify.

Kuvan optimointi GTmetrixissä

12. Ohut minusta -sivu

Minusta -sivullani on ”50 satunnaista ja häiritsevää asiaa minusta”, josta saan paljon kommentteja. Minusta -sivusi on yleensä yksi suosituimmista sivuista, joten miksi et halua massata sitä ja saada ihmiset pysymään sivustollasi pidempään? Poista yleinen roska ja pääset todellisiin, avoimiin kokemuksiin itsestäsi. Jaa tarinasi, paljasta itsesi.

Noin-Me-sivu

13. Ohut sisältö indeksoidaan

Luokkaa, tunnistetta, media-URL-osoitteita ja muita apua sisältäviä sivuja ei tule indeksoida.

Voit tarkistaa, indeksoidaanko vähäistä sisältöä, siirtymällä Google Search Consolen indeksointiosaan ja tarkastelemalla kaikkia indeksoitavaa sisältöä. Jos näet jotain tavallisuudesta poikkeavaa (satoja indeksoituja tunnisteita tai media-URL-osoitteita), sitä pidetään vähäisenä sisällönä ja se saattaa johtaa rangaistukseen, ja se voi jopa laskea kopiona sisällöksi, jonka voit tarkistaa Sitelinerissä..

Jos käytät WordPressiä, voit hallita, indeksoidaanko ne Yoast-sovelluksessa Hakutulosuhteet-asetuksissa. Ilmeisesti sivut, viestit ja muu ”hyödyllinen” sisältö tulisi indeksoida. Sisällön, joka lasketaan kopiona sisällöksi tai jota ei ole suunniteltu ainutlaatuiseksi / hyödylliseksi, ei pitäisi.

WordPress-tunnisteet

14. Ei yksityisyyden suojaa tai laillista sivua

Google haluaa tietää, että olet legitiimi, ja varmistaa myös, että olet suojattu.

Harkittavat lakisivut:

 • Tietosuojakäytäntö
 • Käyttöehdot
 • DCMA-ilmoitus
 • Evästekäytäntö
 • Tekijänoikeushuomautus
 • Affiliate-vastuuvapauslauseke
 • Saavutettavuus
 • Evästeilmoitus (GDPR: lle)

Tietosuojakäytäntö

15. Sinulla on Google-rangaistus

Nämä ovat kahden tyyppisiä Google-rangaistuksia:

Manuaaliset rangaistukset: löytyy Google Search Consolen Manuaaliset toiminnot -osiosta, jos sellainen on. Niitä on yleensä helpompi korjata, koska Google kertoo sinulle verkkosivusi tarkan rangaistuksen.

Google Search Console Manual -toiminnot

Algoritminen rangaistus: merkittävä liikenteen väheneminen ilman ilmoitusta Google Search Consolessa. Tässä tapauksessa vertaat päivämäärää, jolloin liikenteesi laski, Googlen algoritmien muutoksiin. Google on julkaissut useita perusalgoritmipäivityksiä kuukausittain (ilman varoitusta tai edes selitystä), jolloin muut hakukoneoptimoijat pakotetaan odottamaan ja arvaamaan, mitä asia koski. Menetin 20% liikenteestäni 3. kesäkuuta päivitettäessä, kun taas muut suuret verkkosivustot menettivät jopa 80%.

Google Core Algorithm -päivitys

16. Liian paljon Affiliate Promotion

Totuus on, Google on puolueellinen tytäryhtiöiden verkkosivustoihin.

Ja oikeutetusti niin. Liian monilla tytäryhtiö-verkkosivustoilla on tytäryhtiö-linkkejä, luetaan tytäryhtiötuotteet ensin luetteloviesteihin, heillä ei ole tytäryhtiöiden vastuuvapauslauseketta tai ne ovat vain liian myyntiä ja keskittyvät liikaa myymään asioita arvon tarjoamisen sijasta. Sisällön tulisi olla perusteellista ja arvokasta!

Google sanoo:

Kysy itseltäsi, miksi käyttäjä haluaisi käydä ensin sivustollasi sen sijaan, että käyisi suoraan alkuperäisellä kauppiaalla. Varmista, että sivustosi tuo huomattavaa lisäarvoa alkuperäisen kauppiaan saatavilla olevan sisällön julkaisemisen lisäksi.

Yritä luoda arvostelu tytäryhtiötuotteesta, linkitä sitten siihen (kuten vastustaa tytäryhtiölinkkien täyttämistä kaikkialle). Nämä ovat luonnollisia sisäisiä linkkejä, jotka auttavat hakukoneoptimoijaa (eivät vahingoita sitä) ja voivat silti tuottaa korkeita tuloksia samalla kun vähentävät sivustoosi liittyvien linkkien kokonaismäärää..

17. Paikallinen SEO-integrointi

Ongelmia lokalisoitujen avainsanojen luokittelussa?

Paikallisella SEO: lla on oma joukko sijoitus tekijät ja korostaa Google My Business, arvosteluita, maantieteellisesti kohdistettuja sivuja paikallisten avainsanojen ympärillä, matkapuhelimen nopeus, ja sitaatit. Jos olet kohdistanut Google Maps -sovellukseen tai lokalisoituihin hakutuloksiin, sinun on keskityttävä näihin tiettyihin sijoittelutekijöihin.

Google My Business -sivusi optimointi

Google My Business -logo

 • Luo GMB-sivu (ei kopioita – tarkista Moz Local)
 • Vahvista omistajuus ja hanki muokattu URL-osoite
 • Täyttää kaikki: luokat, ominaisuudet, valikko, palvelut, kuvaus, valokuvat (logo, kansi, myymälä, ryhmä, myymälä), tuntia, erikoistunnit, 360 kiertue
 • Paranna luettelointia varauksilla, tapaamisilla, varauksilla, paikallisen yrityksen URL-osoitteella
 • Lähetä Google-viesteihin, vastaa kysymyksiin (tästä on tulossa entistä tärkeämpää), vastaa arvosteluihin ja anna ihmisten viestiä sinulle (pidä tämä vastausprosentti nousussa)

18. YouTube-SEO-integrointi

Kilpailu YouTubessa on niin paljon vähemmän kuin Google.

Miksi?

Koska suurin osa nörttejä ja kamera-ujoja ihmisiä ei ole YouTubessa. Voin melkein aina sijoittua sivulla 1 YouTubessa, yleensä kolmen parhaan tuloksen joukossa. Minun WordPressin nopeuden optimointivideot ovat molemmat tiellä saavuttaakseen 100 000 näyttökertaa ja Jumala tietää kuinka monta tytäryhtiömyyntistä olen heidän kauttaan saanut. Ja olen täydellinen introvertti nörttibloggaus kuivista aiheista. Varsinkin jos etsit nopeinta ja helpointa tapaa saada asiakkaita tai tytäryhtiömyyntiä, YouTube on se!

Videoiden upottaminen verkkosivustoosi on erittäin tehokasta.
Se pitää verkkosivustosi ihmisiä pidempään (sopii Google-tietoihin, kuten poistumisprosentteihin ja keskimääräiseen sivustossa käytetyn ajan), ja myös vahvistaa videon sitoutumista (lisää tykkäämisiä, kommentteja, jakamisia, tilaajia jne.). Kiinnityssignaalit ovat # 1 sijoituskerroin sijoitettaessa YouTube-videoita.

YouTube-videoiden optimointi

 • Tutki pitkän häntä-avainsanaa YouTube-automaattisen täydennyksen avulla
 • Tutki avainsanakilpailua VidIQ Chrome -laajennuksella
 • Luo pitkiä, yli 10 minuutin videoita (pituus on vahvuus myös videoissa)
 • Kirjoita käsikirjoitus (tai ääriviivat), muokkaa videota ja ota se vakavasti
 • Merkitse videotiedosto avainsanasi ennen lataamista YouTubeen
 • Lisää avainsana videon otsikkoon ja kuvausan ensimmäinen lause
 • Käytä tonni aikaa miettimällä hyvää videonimikettä lisätäksesi napsautussuhdetta
 • Lisää videoleikkeeseen aikaleimat, jotta ihmiset voivat navigoida
 • Suunnittele mukava mukautettu pikkukuva, joka on 1280 (w) x 720 (h) pikseliä
 • Upota video verkkosivustoosi / blogiisi vahvistaaksesi sen sitoutumista
 • Lataa kopio, koska YouTuben käännös voi teurastaa tekstiä
 • Vastaa aina kommentteihin (# kommentteja on suuri sijoitusaste)

Tässä on hyvä luomani WordPressin nopeudenoptimoinnissa:

19. Luottaminen liikaa laajennuksiin + työkaluihin

WordPress SEO -laajennuksissa korostetaan liikaa avainsanojen käyttöä.

Niiden ”vihreiden valojen” saavuttaminen tarkoittaa oikeastaan ​​hyvin vähän. SEO-laajennukset eivät opeta sinulle kuinka tehdä avainsanatutkimusta, rikkaita katkelmia, lisätä napsautussuhteita tai luoda kiinnostavia YouTube-videoita.

Sivustollani oleva SEO-tarkistuslista vie sinut oikeaan suuntaan. Sillä on vähän tekemistä avainsanojen käytön kanssa ja kaiken tekemistä käytännön (ja yleensä vähemmän tunnettujen) sivujen optimointien kanssa.

WordPress-sivusto ei vieläkään ole Googlessa?

Tutustu koko WordPressin SEO-opetusohjelmaan, joka kattaa monia muita optimointeja, joita voit tehdä WordPressissä. Tiimimme tarjoaa myös WordPress-SEO-auditointeja ja SEO-konsultointia, jos tarvitset henkilökohtaisempaa apua. Voit myös jättää minulle kommentin alla ja autan sinua kaikessa mitä voin. Autan enemmän kuin mielellään ketään, joka todella käy läpi nämä opetusohjelmat.

Toivottavasti tämä auttoi!

Kippis,
tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map