20 grunner til at ditt WordPress-nettsted ikke er høyt rangert hos Google

Det er spørsmålet nr. 1 jeg får …


Hvorfor er ikke WordPress-nettstedets rangering høyere i Google?

Enten du ikke er noen steder på kartet, har en Google-straff eller lurer på hvorfor konkurrenter overgår deg, vil denne opplæringen hjelpe deg med å identifisere hva som skjer. Dette er de 20 vanligste grunnene basert på de siste 5 årene jeg har SEO-konsulenttjenester og skrevet disse opplæringsprogrammene.

Gå gjennom listen og husk å legge igjen en kommentar hvis du fant problemet eller du trenger hjelp. Jeg er glad for å hjelpe alle som tar seg tid til å lese veiledningene mine. Her er de viktigste grunnene til at DITT WordPress-nettsted ikke er høyt rangert hos Google, og nøyaktig hva du kan gjøre for å fikse det.

1. Mangel på omfattende innhold

Å føle artikler opp til 3000+ ord er årsaken til at bloggen min vokste til 3000 besøkende / dag. Google søkeordet ditt, analyser toppresultatene og inkluder alle viktige emner du kan finne. Bruk Svar The Public å finne “spørsmål nøkkelord” og svare så mange du kan. Backlinko antyder 3000 ord i mange av artiklene hans, spesielt hvis det er det hjørnesteinsinnhold. Jeg økte Yoast-opplæringen min fra 500 til 4000 ord, og den gikk fra 10 til 100 besøkende / dag på en uke.

Jeg skriver ikke tre middelmådige tutorials i uken. Jeg skriver 1 mordersveiledning annenhver uke.

Sikt på 3000+ ord, spesielt hvis det er et konkurrerende søkeord:

WordPress Word Count

Du kan få straffet for innhold med lavt antall ord (grunne sider), innhold som ikke er nyttig med dårlig avvisningsrate, tilknyttet innhold som ikke gir noen verdi, og duplisert innhold. Men selv om du ikke har noen straff for tynt innhold, betyr det ikke at noe av innholdet ditt ikke har lavt antall ord og hindrer deg i å rangere høyt.

Trinn 1: Identifiser innhold med lav ytelse
I Google Analytics går du til anskaffelse > Søkekonsoll > Landingssider. Se etter sider med lav gjennomsnittstid på side + høye avvisningsrater. Lav gjennomsnittstid på siden betyr sannsynligvis at folk ikke finner innholdet nyttig. Høye avvisningsfrekvenser er litt mer komplekse og kan være fra dårlig design, lastetider, navigasjon, popup-vinduer / reklame og dårlig (eller ingen) internkobling.

Landingssider - Google Analytics

Trinn 2: Legg til en innholdsfortegnelse
EN innholdsfortegnelse hjelper folk med å navigere i lange innlegg, men oppfordrer deg også til å skrive langt innhold (og gir deg en bedre sjanse til å bli tildelt hopp-til-lenker ved hjelp av navngitte ankere).

Innholdsfortegnelse HTML ser slik ut …

HTML for hver underoverskrift ser slik ut …

Element én

Punkt to

Artikkel tre

Trinn 3: Beef Up-innhold
Nå som du har lagt til en TOC med en god mengde emner, skriver du avsnittene. Jobben din er egentlig ikke bare å gjøre det lenger, men å gjøre innholdet ditt mer verdifull. Det betyr vanligvis å legge til mer nyttig grafikk, videoer eller infografikk. Ikke bare å spy ut tekst for å fylle siden.

Trinn 4: Svar på spørsmål på nøkkelord
Svar The Public lar deg søke på et hvilket som helst søkeord og generere et visuelt kart (og liste) over de mest populære spørsmålene folk søker om det nøkkelordet. Den henter nøkkelord fra Google Autocomplete, og jo grønnere sirklene er, jo flere søk har søkeordet.

Yoast nøkkelord - AnswerThePublic

2. Stikkord er for konkurrerende

Nettsteder med lav domene myndighet bør ikke konkurrere om brede, konkurrerende søkeord. Når du bygger domeneautoritet (ved å lage flott innhold som får koblinger), kan du begynne å målrette søkeord med flere søk. Men hvis du sliter med å komme deg på side 1, kan du vurdere å gå lengre hale.

Langtids nøkkelord

Trinn 1: Sjekk domenemyndigheten din i Moz Link Explorer (eller en annen verktøy).

Domene-Authority

Steg 2: Bruk dette diagrammet fra Orbit Media. Jeg målretter mest mot treordssetninger, men bruker mye tid på innhold. Mer konkurransedyktige nøkkelord = mer tid du bør investere i innholdet ditt. Diagrammet er mer en tommelfingerregel og trenger ikke å tas bokstavelig, men det er en påminnelse om at nettsteder med høyt domene autoritet (generelt) kan målrette mot mer konkurransedyktige søkeord.

Snarvei for søkeordforskning

Trinn 3: Nedlasting MozBar og Stikkord overalt. Disse lar deg Google ethvert nøkkelord og se et nøkkelords konkurranse: månedlige søk, hvert søkeresultats DA (domeneautoritet) og PA (sideautoritet) osv. Det viktigste trinnet er selvfølgelig å klikke på toppresultatene og sjekke hvor “bra” innholdet er, og sørg for at du kan skrive bedre innhold enn deres.

Søkeord-konkurranse

Et nøkkelord er mer konkurransedyktig hvis:

 • Det er bredt
 • Den har en høy DA + PA i MozBar
 • Nøkkelordet er åpenbart lønnsomt
 • Sterkt innhold rangerer i toppresultatene
 • Myndighetens nettsteder rangerer toppresultatene
 • Nøkkelordet har et høyt antall månedlige søk

Nøkkelord med lang hale er lettere å rangere etter

 • I stedet for SEO Consultant, målrette mot WordPress SEO Consultant
 • I stedet for Chicago Web Designer, målretter du mot Chicago WordPress Designer
 • I stedet for å gå ut av gjeld, målrette deg ut av gjeld uten konkurs
 • I stedet for SiteGround-anmeldelser, målretting av SiteGround WordPress Hosting-anmeldelse

3. For mye fokus på ett enkelt søkeord

Mange bedrifter blir besatt av rangering for ett søkeord, når dette faktisk er en fryktelig strategi. Jeg rangerer for tusenvis av nøkkelord, og selv om jeg rangerer nr. 1 for nøkkelord som “WordPress SEO Consultant”, får jeg langt flere henvendelser gjennom bloggen min enn tjenestesidene mine..

Hvis du er en fotograf i Chicago, her er noen ideer:

Google-autofullfør-fill-in-the-blank-en

4. For mye fokus på grønne lys fra Yoast

Å besette over Yoasts grønne lys kan føre til stikking av nøkkelord og få sider til å se spammy ut. Slutt å tenke SEO handler så mye om “søkeordbruk” og begynn å tenke på å holde folk engasjert i nettstedet ditt gjennom videoer, opplæringsprogrammer og ting som folk faktisk vil ønske å lære / dele / lenke til. Den eneste gangen jeg tenker på nøkkelord er når jeg driver med nøkkelordundersøkelser, skriver en nøkkelordrik (men fin lyd) overskrift og lager en lokkende metabeskrivelse slik at folk klikker på lenken min. Jeg stoler på kick-ass-innholdet mitt for å gjøre resten.

Hva skal Yoasts SEO-analyse si:

ADVARSEL: Hvis du injiserer nøkkelord i innholdet / utdragene, blir de spammy. Har du tenkt på å skrive en SEO-tittel + metabeskrivelse for å øke CTR? Hvert resultat i Google vil bruke nøkkelordet – hvorfor skulle noen klikke på lenken din? Ja, du bør bruke søkeordet ditt i sidetittelen, URL, SEO-tittelen og metabeskrivelsen (de viktigste stedene) … men ikke injiser nøkkelord bare for å få grønt lys. Glem nøkkelordetetthet og nøkkelord i underoverskrifter … legg til en innholdsfortegnelse for å organisere lengre innlegg, bruk videoer, infografikk, rike utdrag, bilder om sosial deling og biff opp tynt innhold for å gjøre det bedre (mer detaljert) enn de beste søkeresultatene.

5. Du bruker Google Søkeordplanlegger

Nøkkelordplanlegger er designet for AdWords, ikke SEO! Konkurransen er for AdWords, og jeg har personlig funnet at nøkkelordene ikke gjenspeiler hva folk faktisk søker. Google Autocomplete, eller et søkeordverktøy som henter fra Google Autocomplete, er mer nøyaktig.

Google-Søkeord-Planner

6. Sakte belastningstider

Min WordPress hastighetsguide viser deg hvordan jeg har det <1s lastetider med 100% score i GTmetrix, men jeg listet opp de viktigste faktorene nedenfor. Du vet sikkert Google belønner raske nettsteder.

 • Velg Bedre HostingSiteground ble rangert som nr. 1 i 26 forskjellige meningsmålinger på Facebook og er den jeg bruker (de er også # 1 i de fleste Facebook-samtaler). Du kan kjøre nettstedet ditt gjennom PageSpeed ​​Insights å se om din serveren er treg. SiteGround vil migrer nettstedet ditt gratis, og folk som migrerer, ser vanligvis øyeblikkelig forbedring av lastetid. de er anbefalt av WordPress og av Ivica fra WordPress Speed ​​Up Group med 10.000 medlemmer. Jeg bruker dem, og du kan se min GTmetrix /Pingdom rapporter. Deres hastighetsteknologi bruker NGINX, PHP 7+, 1-klikk Cloudflare-aktivering, og SG Optimizer-plugin.
 • Oppgrader til et bedre hurtigbuffertillegg – WP Rocket ble rangert som nr. 1 cache-plugin i flere Facebook-avstemninger, og jeg bruker dem også. Den største fordelen er at de har hastighetsfunksjoner de fleste cache-plugins ikke gir, noe som gir deg bedre resultater (databaseopprydding, late innlasting av bilder / videoer / iframes, hosting av Google Analytics lokalt, hjerteslagskontroll, integrasjon med Cloudflare + andre CDNer). Det følger også med dokumentasjon, hyppige oppdateringer og støtte. Se oppsettveiledningen min.
 • Optimaliser bilder – det er over 20 måter å optimalisere bilder på, hvorav noen vises i GTmetrix (tapsfri komprimering, serverer skalerte bilder, spesifiser bildedimensjoner). Hvis du vil se alle 20, kan du lese veiledningen for bildeoptimalisering.
 • Oppgrader til PHP 7+ – de fleste WordPress-brukere kjøre utdaterte PHP-versjoner (siden verten ikke oppgraderer deg automatisk). Du må installere Vis PHP versjon plugin for å se hvilken versjon du kjører, kjør PHP-kompatibilitetschecker-plugin for å sikre at pluginsene dine er kompatible, og deretter oppgradere til PHP 7+ i hostingkontoen din. Dette gjør en stor forskjell.
 • Oppsett Cloudflare – se Cloudflare-opplæringen som viser deg hvordan du konfigurerer hver Cloudflare-fane for å gjøre nettstedet ditt raskere og sikrere.
 • Unngå sakte plugins – her er en liste over 35 langsomme plugins, men du kan også bruke Spørsmål Monitor (eller GTmetrix Foss) for å se de tregeste programmene for innlasting.
 • Unngå eksterne ressurser – Google AdSense, Google Maps, Gravatars eller noe som henter eksterne ressurser vil redusere nettstedet betydelig.
 • Last inn Google-skrifter lokalt – Hvis du ser feil i GTmetrix-rapporten din relatert til Google Font eller Font Awesome, kan du lese veiledningen min om å være vert for dem lokalt.

Denne videoen skal hjelpe (tidsstemplene er i videobeskrivelsen):

Bytter til SiteGround

SiteGround Load Time Migration

Bluehost til SiteGround GTmetrix

HostGator til nettstedgrunnen

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Insights

100 perfekt poengsum på nettstedet

SiteGround Genesis

Hastighet levert av SiteGround

SiteGround GTmetrix-rapport

Reduserte belastningstider med SiteGround

Nye svartider på SiteGround

HostGator til SiteGround-migrasjon

SiteGround responstid på Joomla

Byttet til SiteGround Hosting

SiteGround Rocket Forestill deg Combo

Joomla GTmetrix On SiteGround

SideGround PageSpeed ​​Insights

SiteGround On Joomla

Reduserte belastningstider for SiteGround

SiteGround Speedy Hosting

Nye Pingdom-resultater på nettstedet

Ny svartid på SiteGround

SiteGround responstid forbedring

2019 Hosting Poll

2017-WordPress-hosting-FB-Poll

Anbefalinger for Elementor Hosting

Juli 2019 Hosting-anbefaling

WordPress-Host-Poll-Aug-2018

Delt-hosting-Poll-2017

2019-Hosting-Poll

Go-To-Hosting-Company

WordPress-hosting-Poll-2017

Managed-Hosting-Poll

WooCommerce-hosting-FB-Poll

2016-Web-Hosting-Poll

Best-WordPress-hosting-leverandør-Poll

Best-Web-Hosting-2019-Poll

WP Friendly Hosting Poll

2016-WordPress-hosting-FB-Poll

Favoritthotell for Elementor

Anbefalinger for vert for 2018

WordPress Hosting Poll september 2018.png

Managed-WordPress-hosting-Poll-2017

2019-vertene-Poll-1

Hosting-Poll-For-tilgang

WordPress-hosting-Poll-juni-1

Siteground-anbefaling

2014-Managed-WordPress-hosting-FB-Poll

Best-Web-Hosting-Provider-Poll

Hosting-Poll-Feb-2019

Hosting-anbefalingene-Poll

Bluehost vs SiteGround

WordPress-avstemning for webverten

GTmetrix-rapporten min …

2019-GTmetrix-Rapport

Min Pingdom-rapport

2019-Pingdom-Rapport

7. Lav klikkfrekvens

Alle vet at klikkfrekvensene er viktige (og brukes som en rangeringsfaktor), men hvordan får du folk til å klikke på lenken din? Nedenfor er 4 enkle måter å øke klikkfrekvensene på.

Click-Through-priser

Trinn 1: Bruk Yoasts bulkeditor for å omskrive SEO-titler + metabeskrivelser
Yoasts bulkredaktør lar deg redigere SEO-titlene + metabeskrivelsen i bulk slik at du ikke trenger å gå gjennom hver enkelt side / innlegg. Å omskrive disse til lyden bedre (og selvfølgelig inkludere søkeordet ditt) er en enkel måte å øke CTR. Bare husk at bulkredigereren ikke oppdager nøkkelord eller karakterlengde, så pass på at du husker disse (lengden er rundt 55 tegn for SEO-titler, 155 tegn for metabeskrivelser). Alle kommer til å ta med nøkkelordet i kodebiten – hvorfor skulle noen klikke på lenken din? Opplæringen din er aktuell, har du en videoopplæring, infografisk? Fortell dem hvorfor! Prøv å bruke tall og smarte adjektiver.

Yoast-Bulk-redaktør

Trinn 2: Legg til Rich Snippets
Jeg bruker WP Review Pro-plugin av MyThemeShop (se a demo eller en side jeg bruker den på). Jeg brukte WP Rich Snippets men utvikleren forlot plugin-en, og Alt i ett skjema ser altfor tydelig ut med praktisk talt ingen tilpasningsalternativer. Jeg har vært fornøyd med WP Review Pro.

Strukturert data gjennomgang stjerner

Trinn 3: Legg til endret dato for å søke etter resultater
Få tidssensitivt innhold til å se friskt ut. Først må du aktivere “dato i forhåndsvisning av utdrag” i Yoasts innstillinger. Deretter legger du til “post modifisert dato” øverst i blogginnlegg (dette er et annet sted for alle, men for meg er det på Genesis Simple Edits-plugin). Nå, når du oppdaterer et innlegg, blir datoen oppdatert i søkeresultatene. Du kan bruke Republish Old Posts-plugin for å oppdatere alle innlegg til nåværende dag, men det er litt billig siden du faktisk ikke oppdaterte innleggene.

Publiseringsdato

Entry-Meta

Trinn 4: Få tilgang til Googles utvalgte utdrag

 • Opprett en HTML-innholdsfortegnelse (hvis målrettingslister)
 • Gjør hvert element i TOC kortfattet og handlings å løse problemet
 • Målrett et nøkkelord der folk vil ha konsis svar
 • Bruk Moz nøkkelordutforsker å identifisere spørsmål nøkkelord
 • Bruk Answer Public for å finne enda flere spørsmål nøkkelord
 • Velg om svaret skal være et avsnitt, en liste eller en tabell
 • Design en fin grafikk (eller ta et bilde) som beskriver nøkkelordet
 • Bruk optimal karakterlengde (se bildet nedenfor hentet fra Moz)
 • Lag faktabasert innhold med kvalitetsreferanser (lenker, grafikk osv.)
 • Målrettede søkeord som allerede har et utpekt tekst, men som gjør en dårlig jobb
 • Hvis du sikter mot svarfeltet, må du målrette søkeordet ditt med en nøyaktig samsvar
 • Forsikre deg om at du er på 1. side for søkeordet, hvis ikke kan du forbedre innholdet

Utvalgte utdrag

Optimial-Presentasjon-Snippets lengde

8. Ikke optimaliserende for sosial deling

Tilpass hvordan innholdet ditt ser ut når det deles på Facebook / Twitter …

Facebook Deling

I Yoast går du til SEO → Sosial, og aktiver deretter metadata under fanen Facebook / Twitter. Mens du er her, ikke glem å gjøre det bekreft nettstedet ditt med Pinterest og legg Google+ siden din til Yoast.

Yoast-sosial Meta-Data

Nå rediger en side / et innlegg, bla ned til Yoast-delen, klikk på delingslenken (vist nedenfor), så vil du kunne laste opp bilder til Facebook (1200 x 630px) og Twitter (1024 x 512px). Ja, dette betyr at du må lage 2 grafikk for hvert innhold hvis du vil at det skal se fint ut.

Yoast-sosiale medier-optimalisering

9. Ingen interne / eksterne lenker

Det er ikke noe perfekt antall, men jeg har vanligvis 50+ lenker i mine 3000 ord tutorials.

Interne lenker – en naturlig måte å bygge lenker til ditt eget nettsted, holde folk på nettstedet ditt lenger og redusere avvisningsraten ved å få folk til å klikke på andre ting du har skrevet.

Eksterne linker – dette er som å sitere kilder til Google. Kobling til pålitelig, nyttig innhold som leserne dine vil være nyttig (ikke bare Wikipedia) utvikler tillit hos Google.

10. Mangel på hjørnesteinsinnhold

Her er et tips … i stedet for å blogge bare for å blogge hvordan du skriver “den ultimate guiden” om et sentralt tema publikum ønsker å lære om? Yoast og WP-rakett er to av mine… folk kommer ikke til å lenke til min WordPress SEO Consulting siden, men ved å tiltrekke koblinger gjennom tutorials … vil “link juice” være til nytte for hele nettstedet mitt ved å øke min domene autoritet. Så hvis du kjører nettstedet ditt Koble Explorer og ikke har mange lenker, skriv noen ultimate guider.

WordPress-SEO-serien

11. Bruker ikke SSL

Jeg la til SSL i 2018, og overraskende nok rangerte rangeringene mine (og det samme gjorde salget mitt tilknyttet selskap). Google er ytterligere å straffe nettsteder som ikke bruker SSL (og den usikre hengelåsen ser ikke bra ut heller), så ikke vær redd – bare gjør det. Her er en guide til legge SSL til WordPress.

Virkelig-Simple-SSL

12. Dårlig avvisningsfrekvens + tid på nettstedet

Avvisningsrater (prosentandelen av folk som forlater nettstedet ditt uten å klikke hvor som helst) og gjennomsnittlig tid på nettstedet er beregninger som brukes av Google for å bestemme verdien på hver side og dets rangeringer (du kan finne disse i Google Analytics). Så hvis webdesign, mobildesign, mangel på interne lenker, oppfordring til handlinger … og andre deler av nettstedet ditt ikke oppfordrer folk til å klikke seg rundt … vil dette skade rangeringen din. Å gjøre nettstedet ditt “klebrig” er det SEO handler om.

Avvisningsrate

13. Du endret permalink (eller dårlig struktur)

Hver gang du endrer en permalink (selv om du konfigurerer en 301-viderekobling), vil du miste de fleste rangeringene midlertidig, og bare noen av rangeringene dine på lang sikt. Det har vært sa omtrent 1-10% av koblingsjuken går tapt når du konfigurerer en 301-viderekobling. Ergo … Jeg vil unngå å endre disse sammen, med mindre permalinksene dine bruker det stygge? P = 123-formatet. Dette inkluderer under en redesign.

14. Forferdelig “Om meg” -side

Jeg visste aldri hvor viktig dette var før jeg skrev en fantastisk side.

Jeg fikk øyeblikkelig folk som sendte meg e-post … relatert til historien min og delte sin egen historie. Det var veldig kult, åpne meg opp og se på at vokser ut i forhold / muligheter. Fra et SEO-perspektiv er det en av de mest viste sidene mine og holder folk på nettstedet mitt lenger.

Om meg side

15. Sitasjonsfeil (lokal SEO)

Hvis du målretter mot lokale nøkkelord (spesielt der Google Maps vises), trenger du siteringer. De handler om 10% av lokal SEO. Min tretrinns prosess med Google Min bedrift > Moz Local > Whitespark får fantastiske resultater og er den samme prosessen som jeg brukte for å få flere klienter # 1 rangering i Google Maps. Alt er dessuten gratis Whitesparks sitering bygningstjeneste ($ 4-5 / sitat). Jo mer konkurransedyktige søkeordene dine er, jo flere sitater bør du bestille.

Moz Local Citation Score

Hvordan lage sitater

Slik kontrollerer du for dupliserte sitater

 • Kjør nettstedet ditt gjennom Moz Local og fikse elementer i duplikatfanen
 • Søk på “Your Business Name Google+” og se etter dupliserte GMB-sider

16. Google Search Console-feil

De fleste bruker ikke Google Search Console så mye de burde. Jeg bruker den 10 ganger mer enn Google Analytics for å finne gjennomsøkingsfeil, mobilfeil, AMP-feil, områdekartfeil, sikkerhetsproblemer, manuelle handlinger, HTML-forbedringer og mange andre. Jeg anbefaler at du gjør det samme.

Mobil brukervennlighet Feiler Google Search Console

Jeg bruker også Resultatrapport religiøst for å måle søkeordene mine, CTR-er, rangeringer og mest populære sider. For meg er dette mye bedre til å måle SEO enn Google Analytics.

Google Search Console Queries

Se min Google Search Console-veiledning

17. Dupliser innhold + Søk / erstatt sider

Bruk Siteliner for å se etter duplikatinnhold …

Siteliner duplikatinnhold

Søk og erstatt sider er sannsynligvis den vanligste formen for duplikatinnhold (der du dupliserer den samme siden om og om igjen, men bare bytter ut noen få ord på hver side). Du ser dette mye i lokal SEO når bedrifter lager geografiske målrettede destinasjonssider for flere steder … men dette fungerer ikke. Hver side bør ideelt sett ha unikt innhold om hvert sted som bilder, anmeldelser, teammedlemmer osv. Rand Fishkin laget en fin video om dette:

18. Motløs søkemotorer fra indekseringsnettsted

Forsikre deg om at “Avskedig søkemotorer fra å indeksere dette nettstedet” IKKE er valgt i oversikten under Innstillinger > Lesning. Dette gjør at nettstedet ditt helt forsvinner i Google.

Motvirke søkemotoren fra å indeksere dette nettstedet

19. Feil på tilknyttet nettsted

Tilknyttede nettsteder er utsatt for Google-straffer. Dette kan enten være en straff i ditt manuelle handlinger rapporter i Google Search Console, eller det kan være en algoritmisk straff (i så fall må du sammenligne tiden trafikken falt og se på Googles algoritme endres).

Stol på meg, du vil ikke ha tilknyttet straff…

Affiliate Link Google Straff

Tips for tilknyttede nettsteder:

 • Ikke fyll innlegg med tilknyttede lenker
 • Legg til verdi! Jeg bruker massevis av tid på å sørge for at tutorialene mine er nyttige
 • Ikke alltid liste tilknyttede produkter først (Google vet hva du gjør)
 • Vurder å skrive gjennomgangssider for tilknyttede produkter, og lenke til disse i stedet
 • Alltid nofollow tilknyttede lenker

20. Du har en Google-straff

Gå til din rapporter om manuelle handlinger i Search Console for å se etter straff. Det er mange typer (tynt innhold, stikk av nøkkelord, spam-innhold), men unaturlige lenker er de vanligste.

Unaturlige lenker til nettstedet ditt – Tidlig ansatt jeg en linkbuilder og fikk en Google-straff for unaturlige koblinger som tok ett helt år å komme seg. Rangeringene mine falt, og det gjorde også forespørsler og inntekter fra klienten min. Det var mørke tider for meg. Tenk to ganger før du ansetter en linkbuilder på Fiver, Upwork eller noen av disse frilansersidene … med mindre du virkelig vet hva du gjør.

Hvordan rydde opp i dårlige koblinger

Unaturlige lenker til nettstedet ditt - Google Search Console

Fortsatt ikke sikker på om dette er grunnen?

Kiss Metrics har en fantastisk artikkel om 50 grunner til at nettstedet ditt fortjener å bli straffet av Google, men jeg tror jeg dekket hovedårsakene her. Hvis du har spørsmål i det hele tatt, legg igjen en kommentar nedenfor, så svarer jeg gjerne spørsmålet ditt. Ellers, lykke til med SEO!

ofte stilte spørsmål

&# X2705; Hva er de tre viktigste grunnene til at WordPress-nettsteder ikke rangerer høyt?

Målretting av konkurransedyktige nøkkelord, ikke bruk av riktig søkeordforskningsverktøy og mangel på god SEO på siden (utenfor Yoasts grønne lys) er vanligvis de tre viktigste grunnene til at WordPress-nettsteder ikke rangerer høyt. Ikke nok tilbakekoblinger av kvalitet er en annen grunn.

&# X2705; Er nøkkelordene mine for konkurrerende?

Nye nettsteder eller de med lav autoritet (tilbakekoblinger) bør alltid målrette mot spesifikke nøkkelord med lang hale. Det er enormt viktig for Google hvert søkeord og analysere søkeresultatene for å sikre at du ikke konkurrerer med sterkt innhold og autoritetsnettsteder.

&# X2705; Hvordan kan jeg se etter SEO-feil på nettstedet mitt?

Google Search Console forteller deg om du har feil på mobil, sikkerhet og indeksering. Den forteller deg også strukturerte innholdsfeil på vanlige spørsmål og omtaler. Imidlertid bør du virkelig få en SEO-revisjon hvis du vil lære nøyaktig hva som skjer med SEO-en.

&# X2705; Vil få grønt lys i Yoast hjelpeklassifisering?

Ikke akkurat. Yoast gjør bare en god jobb med å oppdage bruk av nøkkelord, og det er mye mer å gjøre på siden enn dette. Forsøk å legge til riktige utdrag med ofte stilte spørsmål, legge til en HTML-innholdsfortegnelse til lange innlegg og lage dyptgående innhold med videoer. Optimaliser klikkfrekvensene!

&# X2705; Er min Yoast-plugin riktig konfigurert?

Sjekk Yoast-konfigurasjonsveiledningen for å sikre at Yoast er riktig konfigurert, spesielt kategorien Søk utseende. Ikke glem å konfigurere Google Search Console.

Eller: min WordPress SEO Guide er enda mer nyttig enn dette og inkluderer 101 handlingsrike tips.

Jubel,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map