20 motive pentru care site-ul dvs. WordPress nu se situează pe Google

03.06.2020
SEO '20 motive pentru care site-ul dvs. WordPress nu se situează pe Google
0 24 мин.

Este prima întrebare pe care o primesc …


De ce site-ul meu WordPress nu este cel mai ridicat în Google?

Indiferent dacă nu vă aflați nicăieri pe hartă, aveți o penalizare Google sau vă întrebați de ce concurenții v-au întrecut, acest tutorial vă va ajuta să identificați ce se întâmplă. Acestea sunt cele mai frecvente 20 de motive întemeiate pe baza ultimilor 5 ani în care am consultat SEO și am scris aceste tutoriale.

Parcurgeți lista și asigurați-vă că lăsați un comentariu dacă ați găsit problema sau aveți nevoie de ajutor. Mă bucur să ajut pe oricine își face timp să-mi citească tutorialele. Iată care sunt principalele motive pentru care site-ul dvs. WordPress nu se situează la un nivel înalt în Google și exact ce puteți face pentru a-l remedia.

1. Lipsa de conținut cuprinzător

Crearea de articole cu peste 3.000 de cuvinte este primul motiv pentru care blogul meu a crescut la 3.000 de vizitatori / zi. Google cuvântul dvs. cheie, analizați rezultatele de top și includeți fiecare subiect important pe care îl puteți găsi. Utilizare Raspunde publicului să găsiți „cuvinte cheie” și să răspundeți cât de mult puteți. Backlinko sugerează 3.000 de cuvinte în multe dintre articolele sale, mai ales dacă este conținut de piatră de temelie. Am încărcat tutorialul Yoast de la 500 la 4.000 de cuvinte și a trecut de la 10 la 100 de vizitatori / zi în 1 săptămână.

Nu scriu 3 tutoriale mediocre pe săptămână. Scriu 1 tutorial criminal la fiecare 2 săptămâni.

Vizați pentru peste 3000 de cuvinte, în special dacă este un cuvânt cheie competitiv:

WordPress Word Word Count

Poți obține sancționate pentru conținut cu număr scăzut de cuvinte (pagini superficiale), conținut care nu este util cu rate de respingere proaste, conținut afiliat care nu oferă valoare și conținut duplicat. Dar chiar dacă nu aveți o penalitate pentru conținutul subțire, asta nu înseamnă că o parte din conținutul dvs. nu are un număr scăzut de cuvinte și vă împiedică să vă poziționați la nivel ridicat.

Pasul 1: Identificați conținut cu performanțe reduse
În Google Analytics, mergeți la Achiziție > Consola de căutare > Pagini de destinație. Căutați pagini cu timp mediu redus pe pagină + rate de respingere mari. Timpul mediu redus pe pagină înseamnă că oamenii nu găsesc conținutul util. Ratele ridicate de respingere sunt un pic mai complexe și pot proveni de la un design slab, timpi de încărcare, navigație, ferestre de tip pop-up / publicitate și legături interne proaste (sau nu).

Pagini de destinație - Google Analytics

Pasul 2: Adăugați un conținut
cuprins ajută oamenii să navigheze postări lungi, dar, de asemenea, vă încurajează să scrieți conținut lung (și vă oferă o șansă mai bună de a fi premiat link-uri salt-la utilizând numite ancore).

Cuprins HTML arată astfel …

HTML-ul fiecărei subpoziții arată așa …

Elementul unu

Elementul doi

Elementul trei

Pasul 3: Continuați conținutul
Acum, când ați adăugat un TOC cu o cantitate bună de subiecte, scrieți-vă paragrafele. Meseria ta este nu doar să o faci mai lungă, ci să îți faci conținutul mai mult valoros. Asta înseamnă de obicei adăugarea de elemente grafice, videoclipuri sau infografii mai utile. Nu doar să arunci text pentru a completa pagina.

Pasul 4: Răspundeți la cuvintele cheie la întrebări
Raspunde publicului vă permite să căutați orice cuvânt cheie și generează o hartă vizuală (și o listă) cu cele mai populare întrebări pe care oamenii le caută despre acest cuvânt cheie. Acesta trage cuvinte cheie de pe Google Autocomplete și cu cât sunt mai verzi cercurile, cu atât mai multe căutări au acel cuvânt cheie.

Cuvinte cheie Yoast - RăspunsPublic

2. Cuvintele cheie sunt prea competitive

Site-uri cu nivel redus autoritatea domeniului nu ar trebui să concureze pentru cuvinte cheie largi, competitive. Pe măsură ce construiți autoritatea domeniului (prin crearea de conținut excelent care obține link-uri), puteți începe să vizați cuvinte cheie cu mai multe căutări. Dar dacă te chinui să ajungi la pagina 1, ia în considerare să mergi cu coada mai lungă.

Cuvinte cheie lungi

Pasul 1: Verificați autoritatea de domeniu din Exploratorul de legături Moz (sau alt instrument).

Domeniu-Autoritatea

Pasul 2: Utilizați acest grafic din Orbit Media. În principal vizez fraze de 3 cuvinte, dar petrec mult timp pentru conținut. Cuvinte cheie mai competitive = mai mult timp ar trebui să investești în conținutul tău. Diagrama reprezintă mai mult o regulă generală și nu trebuie luată în mod literal, dar este un memento care site-urile web cu autoritate de domeniu ridicat pot (în general) să vizeze cuvinte cheie mai competitive.

Comandă rapidă de cercetare a cuvintelor cheie

Pasul 3: Descarca MozBar și Cuvinte cheie de pretutindeni. Acestea vă permit Google orice cuvânt cheie și vedeți concurența unui cuvânt cheie: căutări lunare, DA al fiecărui rezultat al căutării (autoritatea domeniului) și PA (autoritatea paginii), etc. Desigur, cel mai important pas este să faceți clic pe rezultatele de top și să verificați cât de „bun”. conținutul este și asigurați-vă că puteți scrie conținut mai bun decât al lor.

Cuvinte cheie-Concurență

Un cuvânt cheie este mai competitiv dacă:

 • Este larg
 • Are un DA + PA ridicat în MozBar
 • Cuvântul cheie este în mod evident rentabil
 • Conținutul puternic se situează în primele rezultate
 • Site-urile autorității se clasează în primele rezultate
 • Cuvântul cheie are un număr mare de căutări lunare

Cuvintele cheie cu coadă lungă sunt mai ușor de clasat

 • În loc de SEO Consultant, vizați Consultantul SEO WordPress
 • În loc de Chicago Web Designer, vizați Chicago WordPress Designer
 • În loc de a ieși din datorii, țineți-vă de a ieși din datorii fără faliment
 • În loc de Recenzii SiteGround, vizați Review-ul de gazduire WordPress SiteGround

3. Prea mult accent pe 1 cuvânt cheie unic

Multe companii sunt obsedate de clasarea pentru un cuvânt cheie, când aceasta este de fapt o strategie oribilă. Mă ocup de mii de cuvinte cheie și chiar dacă ocup locul 1 pentru cuvinte cheie precum „WordPress SEO Consultant”, primesc mai multe întrebări prin intermediul blogului meu decât paginile mele de servicii..

Dacă sunteți fotograf în Chicago, iată câteva idei:

Google Completare automată-Fill-in-the-Blank-1

4. Prea mult accentul pe luminile verzi Yoast

Obsedarea luminilor verzi ale lui Yoast poate duce la umplutură de cuvinte cheie și face ca paginile să pară spammy. Nu te mai gândi că SEO se referă la „utilizarea cuvintelor cheie” și începe să te gândești la păstrarea persoanelor angajate cu site-ul tău prin videoclipuri, tutoriale și lucruri pe care oamenii de fapt ar dori să le învețe / să le împărtășească / să le lege. Singura dată când mă gândesc la cuvinte cheie este când fac cercetări în cuvinte cheie, scriu un titlu bogat în cuvinte cheie (dar care sună frumos) și creez o meta descriere ispititoare, astfel încât oamenii să facă clic pe linkul meu. Mă bazez pe conținutul loviturii mele pentru a face restul.

Ce ar trebui să spună analiza SEO a Yoast:

AVERTIZARE: injectarea cuvintelor cheie în conținutul / fragmentele dvs. le face să pară spammy. Te-ai gândit să scrii un titlu SEO + meta descriere pentru a crește CTR? Fiecare rezultat din Google va utiliza cuvântul cheie – de ce cineva ar face clic pe linkul dvs.? Da, ar trebui să utilizați cuvântul cheie în titlul paginii, URL, titlu SEO și meta descriere (cele mai importante locuri) … dar nu injectați cuvinte cheie doar pentru a obține lumini verzi. Uitați de densitatea cuvintelor cheie și cuvintele cheie din subpoziții … adăugați un conținut pentru a organiza postări mai lungi, utilizați videoclipuri, infografii, fragmente bogate, imagini de partajare socială și crește conținut subțire pentru a-l îmbunătăți (mai detaliat) decât rezultatele de căutare de top.

5. Utilizați Planificatorul de cuvinte cheie Google

Planificator de cuvinte cheie este proiectat pentru AdWords, nu pentru SEO! Concurența este pentru AdWords și am găsit personal că cuvintele cheie nu reflectă ceea ce oamenii caută de fapt. Completarea automată Google sau orice instrument de cuvinte cheie care se trage de la completarea completă automată Google este mai precisă.

Google cuvinte cheie-Planificatorul

6. Timpuri de încărcare lente

Ale mele Ghid de viteză WordPress îți arată cum am ajuns <1s ori de încărcare cu scoruri de 100% în GTmetrix, dar am enumerat mai jos cei mai importanți factori. Probabil știi Google recompensează site-urile rapide.

 • Alegeți mai bine gazduireSiteGround a fost clasat pe locul 1 în 26 de sondaje de Facebook diferite și este cine îl folosesc (sunt, de asemenea, numărul 1 în majoritatea acestora Conversații pe Facebook). Puteți rula site-ul dvs. prin Informații despre pagina pentru a vedea dacă al tău serverul este lent. SiteGround va migrează-ți site-ul gratuit, iar oamenii care migrează văd de obicei îmbunătățiri instantanee de încărcare. sunt recomand de WordPress și prin Ivica de la WordPress Speed ​​Up Group cu 10.000 de membri. Le folosesc și puteți vedea GTmetrix-ul meu /Pingdom rapoarte. Al lor tehnologie de viteză folosește NGINX, PHP 7+, Faceți clic pe activarea Cloudflare, și SG Optimizer plugin.
 • Treceți la un plugin Cache mai bun – WP Rocket a fost evaluat cu plugin-ul de memorie cache # 1 în mai multe sondaje Facebook și le folosesc și eu. Cel mai mare beneficiu este că au funcții de viteză pe care majoritatea pluginurilor cache nu le oferă, oferindu-ți rezultate mai bune (curățarea bazelor de date, încărcarea leneșă a fotografiilor / videoclipurilor / iframelor, găzduirea Google Analytics local, controlul bătăilor inimii, integrarea cu Cloudflare + alte CDN-uri). De asemenea, vine cu documentație, actualizări frecvente și asistență. Vezi tutorialul meu de configurare.
 • Optimizarea imaginilor – există peste 20 de moduri de optimizare a imaginilor, dintre care unele apar în GTmetrix (compresie fără pierderi, servi imagini la scară, specificați dimensiunile imaginii). Dacă doriți să vedeți toate cele 20, citiți tutorialul meu de optimizare a imaginii.
 • Faceți upgrade la PHP 7+ – majoritatea utilizatorilor WordPress executați versiuni depășite PHP (din moment ce gazda dvs. nu vă actualizează automat). Trebuie să instalați dispozitivul Afișează plugin-ul pentru versiunea PHP pentru a vedea ce versiune executați, executați Plugin verificator compatibilitate PHP pentru a vă asigura că pluginurile dvs. sunt compatibile, apoi faceți upgrade la PHP 7+ în contul de găzduire. Acest lucru face ca diferență uriașă.
 • Instalare Cloudflare – consultați tutorialul meu Cloudflare care vă arată cum puteți configura fiecare filă Cloudflare pentru a vă face site-ul mai rapid și mai sigur.
 • Evitați plugin-uri lente – iată o listă de 35 de plugin-uri lente, dar le puteți folosi și Monitor de interogare (sau Cascada GTmetrix) pentru a vedea cele mai lente plugin-uri de încărcare.
 • Evitați resursele externe – Google AdSense, Google Maps, Gravatars sau orice altceva care atrage resurse externe va încetini semnificativ site-ul.
 • Încărcați fonturile Google local – dacă vedeți erori în raportul dvs. GTmetrix legate de fonturile Google sau Font Awesome, citiți tutorialul meu despre găzduirea lor la nivel local.

Acest videoclip ar trebui să vă ajute (punctele de timp sunt în descrierea videoclipului):

Trecerea la SiteGround

Migrarea timpului de încărcare a site-ului

Bluehost to SiteGround GTmetrix

HostGator către SiteGround

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Insights

100 Scor perfect pe SiteGround

SiteGround Genesis

Viteza livrată de SiteGround

SiteGround GTmetrix Raport

Timpuri de încărcare reduse cu SiteGround

Timpuri noi de răspuns a site-ului

HostGator către migrația SiteGround

SiteGround Timpuri de răspuns pe Joomla

Trecut la SiteGround Hosting

SiteGround Rocket Imagify Combo

Joomla GTmetrix Pe SiteGround

SiteGround PageSpeed ​​Insights

SiteGround On Joomla

SiteGround Timpuri de încărcare reduse

SiteGround Speedy Gazduire

Rezultate noi de pingdom pe SiteGround

Timp de răspuns nou pentru SiteGround

Îmbunătățirea timpului de răspuns a site-ului

Sondaj de gazduire 2019

2017-WordPress-Hosting-FB-Poll

Recomandări de găzduire Elementor

Recomandare de găzduire în iulie 2019

WordPress-Host-Poll-Aug-2018

Shared-Hosting-Poll-2017

2019-Hosting-Sondaj

Go-To-hosting-companie

WordPress-Hosting-Poll-2017

Gestionat-Hosting-Poll

WooCommerce-Hosting-FB-Poll

2016-Web-Hosting-Sondaj

Cel mai bun-WordPress-Hosting Provider-Poll-

Cel mai bun Web-Hosting-2019-Poll

WP Friendly Sondaj de gazduire

2016-WordPress-Hosting-FB-Poll

Gazduire preferată pentru Elementor

Recomandări de găzduire 2018

WordPress Gazduire sondaj septembrie 2018.png

Gestionat-WordPress-Hosting-Poll-2017

2019-Hosts-Poll-1

Hosting-Poll-For-Speed

WordPress-Hosting-Poll-iunie-1

SiteGround-Recomandare

2014-Managed-WordPress-Hosting-FB-Poll

Cel mai bun Web-Hosting Provider-Poll-

Hosting-Poll-Feb-2019

Hosting-Recomandări-Sondaj

Bluehost vs SiteGround

Sondaj Web Gazdă WordPress

Raportul meu GTmetrix …

2019-GTmetrix-Raport

Ale mele Raport Pingdom

2019-Pingdom-Raport

7. Rata de clic redusă

Toată lumea știe că ratele de clic sunt importante (și sunt utilizate ca factor de clasare), dar cum îi faci pe oameni să facă clic pe linkul tău? Mai jos sunt 4 moduri simple de a crește ratele de clic.

Faceți clic-prin-Tarife

Pasul 1: Utilizați editorul Bulk de Yoast pentru a rescrie titlurile SEO + Meta Descrierile
Editorul cel mai mare al Yoast vă permite să editați titlurile SEO + meta descrierea în vrac, astfel încât nu trebuie să parcurgeți fiecare pagină / postare individuală. Rescrierea acestora pentru a suna mai frumos (și, desigur, includeți cuvântul dvs. cheie) este un mod ușor de a crește CTR. Amintiți-vă doar că editorul major nu detectează cuvinte cheie sau lungimea caracterelor, așa că asigurați-vă că le păstrați în minte (lungimea este de aproximativ 55 de caractere pentru titluri SEO, 155 de caractere pentru meta-descrieri). Toată lumea va include cuvântul cheie în fragmentul său – de ce ar face cineva clic pe linkul dvs.? Tutorialul dvs. este actual, aveți un tutorial video, infografic? Spune-le de ce! Încercați să folosiți numere și adjective inteligente.

Yoast-vrac-Editor

Pasul 2: Adăugați fragmente bogate
Folosesc Plugin WP Review Pro de MyThemeShop (vezi a Demo sau o pagină pe care o folosesc). Foloseam Fragmente WP Rich dar dezvoltatorul și-a abandonat pluginul și Schema All In One arata prea simplu, practic fara optiuni de personalizare. Am fost mulțumit de WP Review Pro.

Stele structurate de revizuire a datelor

Pasul 3: Adăugați data modificată pentru postare la rezultatele căutării
Faceți ca conținutul sensibil la timp să pară nou. În primul rând, activați „data în previzualizarea fragmentului” în setările Yoast. Apoi, adăugați „data modificată postării” în partea de sus a postărilor de pe blog (aceasta se află într-o locație diferită pentru toată lumea, dar pentru mine este în Pluginul Genesis Simple Edits). Acum, ori de câte ori actualizați o postare, data se va actualiza în rezultatele căutării. Puteți utiliza funcția Republicați pluginul pentru postări vechi să reîmprospătați toate postările până în ziua actuală, dar este puțin ieftin, deoarece efectiv nu ați actualizat postările.

Data publicării

Entry-Meta

Pasul 4: Accesați fragmentele recomandate Google

 • Creați un conținut HTML (dacă listele de direcționare)
 • Faceți fiecare articol din TOC concis și atacabil pentru rezolvarea problemei
 • Direcționați un cuvânt cheie în care oamenii doresc un concis Răspuns
 • Utilizare Exploratorul de cuvinte cheie Moz pentru identificarea cuvintelor cheie cu întrebări
 • Utilizați Răspuns public pentru a găsi și mai multe cuvinte cheie pentru întrebări
 • Alegeți dacă răspunsul trebuie să fie un paragraf, o listă sau un tabel
 • Proiectați un grafic frumos (sau faceți o fotografie) care descrie cuvântul cheie
 • Folosiți lungimea optimă a caracterelor (a se vedea fotografia de mai jos din fotografia Moz)
 • Creați conținut bazat pe fapte cu referințe de calitate (link-uri, grafică etc.)
 • Direcționați cuvinte cheie care au deja un fragment prezentat, dar care au o muncă slabă
 • Dacă vizați caseta de răspuns, vizați-vă cuvântul cheie folosind o potrivire exactă
 • Asigurați-vă că sunteți la prima pagină pentru cuvântul cheie, dacă nu, îmbunătățiți conținutul

Fragmente prezentate

Optimial-recomandate-Snippeturi-Lungime

8. Nu este optimizant pentru partajarea socială

Personalizați cum arată conținutul dvs. când este distribuit pe Facebook / Twitter …

facebook-parts

În Yoast accesați SEO → Social, apoi activați meta date sub fila Facebook / Twitter. În timp ce sunteți aici, nu uitați verificați-vă site-ul cu Pinterest și adăugați pagina dvs. Google+ la Yoast.

Yoast-social-meta-date

Acum editați o pagină / postare, derulați în jos în secțiunea Yoast, faceți clic pe linkul de partajare (prezentat mai jos) și veți putea încărca imagini pe Facebook (1200 x 630px) și Twitter (1024 x 512px). Da, acest lucru înseamnă că trebuie să creați 2 elemente grafice pentru fiecare conținut, dacă doriți să arate frumos.

yoast-social-media-optimizare

9. Fără legături interne / externe

Nu există un număr perfect, dar de obicei am peste 50 de legături în 3.000 de mele tutoriale de cuvinte.

Legături interne – un mod natural de a crea link-uri către propriul dvs. site web, de a menține oamenii pe site-ul dvs. mai mult și de a reduce ratele de respingere făcând ca oamenii să facă clic pe alte chestii pe care le-ați scris.

Linkuri externe – acestea sunt precum citarea surselor către Google. Conectarea la conținut util și credibil pe care cititorii dvs. l-ar găsi de ajutor (nu doar Wikipedia) dezvoltă încredere cu Google.

10. Lipsa conținutului de bază

Iată un sfat … în loc să faceți blog-uri doar pentru a scrie despre ce scrieri despre „ghidul suprem” pe un subiect cheie pe care publicul dvs. vrea să îl afle despre? Yoast și Racheta WP sunt 2 ai mei … oamenii nu vor face legătura cu mine WordPress SEO Consulting pagina, dar prin atragerea de link-uri prin tutorialele mele … „suc de legătură” va beneficia de întregul meu site prin creșterea autorității domeniului meu. Deci, dacă vă derulați site-ul prin Explorer de legături și nu aveți multe legături, nu scrieți câteva ghiduri finale.

WordPress-SEO-Series

11. Nu folosește SSL

Am adăugat SSL în 2018 și, în mod surprinzător, clasamentul meu a crescut (la fel și vânzările de afiliere). Google este sancționarea suplimentară a site-urilor web care nu utilizează SSL (și acest lacat nesigur nu arată bine), așa că nu vă speriați – faceți-o. Iată un ghid pentru adăugarea SSL la WordPress.

Într-adevăr-simplă-SSL

12. Rata de respingere proastă + timp pe site

Rate de respingere (% dintre persoanele care părăsesc site-ul dvs. fără a face clic pe nicăieri) și timpul mediu pe site sunt valori utilizate de Google pentru a determina valoarea fiecărei pagini și a clasamentelor (le puteți afla în Google Analytics). Așadar, dacă designul dvs. web, designul mobil, lipsa legăturilor interne, apelul la acțiuni … și alte părți ale site-ului dvs. web nu încurajează oamenii să facă clic în jurul valorii de aici … acest lucru vă va afecta clasamentul. A face site-ul dvs. „lipicios” este despre SEO.

Rata de respingere

13. Ați modificat legături permanente (sau structură necorespunzătoare)

De fiecare dată când schimbați o legătură permanentă (chiar dacă configurați o redirecționare 301), veți pierde MAI MULTE clasamentele dvs. temporar și doar unele dintre clasamentele dvs. pe termen lung. A fost spus aproximativ 1-10% din sucul de legături se pierde atunci când configurați o redirecționare 301. Linie de jos … Aș evita să le modificăm pe toate, cu excepția cazului în care legăturile dvs. permalink folosesc formatul urât? P = 123. Aceasta include în timpul unei reproiectări.

14. Teribilă pagină „Despre mine”

Niciodată nu am știut cât de important era acest lucru până când nu am scris o pagină minunată despre.

Am avut instantaneu oameni care îmi trimiteau un e-mail … legând de povestea mea și împărtășeau propria lor poveste. A fost foarte mișto, deschizându-mă și urmărind creșterea în relații / oportunități. Din perspectiva SEO, este una dintre paginile mele cele mai vizionate și menține oamenii pe site-ul meu mai mult timp.

Despre mine Pagina

15. Erori de citări (SEO local)

Dacă vizați cuvinte cheie locale (în special acolo unde apar Google Maps), aveți nevoie de citări. Sunt cam 10% din SEO local. Procesul meu în trei etape al companiei mele Google > Moz Local > Whitespark obține rezultate nemaipomenite și este același proces pe care l-am folosit pentru a obține mai multe clienți # 1 în clasamentul Google Maps. Totul este gratuit în afară de asta Serviciul de construire a citărilor din Whitespark ($ 4-5 / citare). Cu cât cuvintele cheie sunt mai competitive, cu atât mai multe citări ar trebui să comandați.

Scor citat local Moz

Cum se creează citări

Cum să verificați citirile duplicate

 • Rulează site-ul prin Moz Local și reparați elementele din fila duplicatelor
 • Căutați „numele companiei dvs. Google+” și căutați pagini GMB duplicate

16. Erori în Consola de căutare Google

Majoritatea oamenilor nu le folosesc Google Search Console oricât ar trebui. Îl folosesc de 10 ori mai mult decât Google Analytics pentru a găsi erori de crawl, erori mobile, erori AMP, erori de sitemap, probleme de securitate, acțiuni manuale, îmbunătățiri HTML și multe altele. Vă recomand să faceți la fel.

Erori de utilizare mobilă Consola de căutare Google

De asemenea, folosesc Raport de performanta pentru a măsura religios cuvintele mele cheie, valorile CTR, clasamentele și paginile cele mai populare. Pentru mine, acest lucru este mult mai bun la măsurarea SEO decât Google Analytics.

Interogări în Consola de căutare Google

Vizualizați tutorialul meu pentru Consola de căutare Google

17. Duplică conținut + Căutare / Înlocuire pagini

Utilizare Siteliner pentru a verifica dacă există conținut duplicat …

Siteliner Conținut duplicat

Căutarea și înlocuirea paginilor sunt probabil cea mai obișnuită formă de conținut duplicat (în cazul în care dublați aceeași pagină de mai multe ori, dar schimbați doar câteva cuvinte pe fiecare pagină). Acest lucru este foarte mare în SEO local când companiile creează pagini de destinație geo-direcționate pentru mai multe locații … dar acest lucru nu funcționează. În mod ideal, fiecare pagină ar trebui să conțină un conținut unic despre fiecare locație, cum ar fi fotografii, recenzii, membri ai echipei etc. Rand Fishkin a realizat un videoclip frumos despre acest lucru:

18. Descurajarea motoarelor de căutare de pe site-ul de indexare

Asigurați-vă că „Scoateți motoarele de căutare de la indexarea acestui site” NU este selectat în tabloul de bord sub Setări > Citind. Acest lucru face ca site-ul dvs. să dispară complet în Google.

Descurajați motorul de căutare de la indexarea acestui site

19. Greșeli ale site-ului de afiliere

Site-urile de afiliere sunt predispus la penalități Google. Aceasta poate fi o sancțiune în dvs. acțiuni manuale raportați în Google Search Console sau poate fi o penalizare algoritmică (caz în care trebuie să comparați timpul în care traficul dvs. a scăzut și să vă uitați Algoritmul Google se schimbă).

Crede-mă, nu vrei o penalitate de afiliere …

Google Affiliate Link Penalty

Sfaturi pentru site-uri de afiliere:

 • Nu puneți postări cu link-uri de afiliere
 • Adaugă valoare! Petrec o tonă de timp asigurându-mă că tutorialele mele sunt utile
 • Nu enumerați întotdeauna produsele afiliate mai întâi (Google știe ce faceți)
 • Luați în considerare să scrieți pagini de recenzie pentru produsele afiliate și să le conectați la acestea
 • Nofollow întotdeauna link-uri de afiliere

20. Ai o sancțiune Google

Mergeți la dvs. raport de acțiuni manuale în Search Console pentru a verifica sancțiunile. Există mai multe tipuri (conținut subțire, umplutură de cuvinte cheie, conținut de spam), dar legăturile nefirești sunt cele mai frecvente.

Linkuri nefirești către site-ul dvs. – la început, am angajat un constructor de legături și am primit o penalizare Google pentru legăturile nefirești care a durat 1 an complet pentru a recupera. Clasamentul meu a scăzut, la fel și întrebările și veniturile clientului meu. Era vremuri întunecate pentru mine. Gândește-te de două ori înainte de a angaja un constructor de linkuri pe Fiver, Upwork sau pe oricare dintre acele site-uri freelancer … decât dacă într-adevăr, știi cu adevărat ce faci.

Cum să curățați legăturile rele

 • Verificați dacă aveți unul în fila acțiuni manuale
 • Du-te la link-uri către site-ul dvs. secțiunea Console de căutare
 • Notează toate linkurile spammy, irelevante și suspecte
 • Accesați aceste site-uri web și rugați-i să le dea jos
 • Fii persistent … Google vrea să vadă că ai făcut un efort
 • Pentru orice legături pe care nu le puteți da jos, utilizați butonul instrument de dezavantaj
 • Trimiteți o cerere de reexaminare cu toate informațiile adecvate
 • Alungați-vă constructorul de legături și nu lăsați niciodată să angajați un constructor de legături incomplet

Linkuri nefirești către site-ul dvs. - Consola de căutare Google

Încă nu sunt sigur dacă acestea sunt motivul?

Kiss Metrics are un articol minunat pe 50 motive pentru care site-ul dvs. web merită să fie penalizat de Google, dar cred că am acoperit principalele motive aici. Dacă aveți întrebări, lăsați un comentariu mai jos și voi fi bucuros să vă răspund la întrebare. În caz contrar, noroc cu SEO!

întrebări frecvente

&# X2705; Care sunt cele mai importante motive pentru care site-urile WordPress nu au un nivel înalt?

Direcționarea cuvintelor cheie competitive, nu folosirea instrumentelor corecte de cercetare a cuvintelor cheie și lipsa unui SEO bun pe pagina (în afara luminilor verzi ale lui Yoast) sunt, de obicei, cele mai importante motive pentru care site-urile WordPress nu sunt la un nivel ridicat. Nu există suficiente backlink-uri de calitate.

&# X2705; Cuvintele mele cheie sunt prea competitive?

Noile site-uri web sau cele cu autoritate scăzută (backlinks) ar trebui să vizeze întotdeauna cuvinte cheie specifice, specifice. Este extrem de important pentru Google fiecare cuvânt cheie și să analizeze rezultatele căutării pentru a vă asigura că nu concurați cu conținut puternic și site-uri web de autoritate.

&# X2705; Cum pot verifica erorile SEO pe site-ul meu?

Google Search Console vă spune dacă aveți erori de mobil, securitate și indexare. Vă indică, de asemenea, erori de conținut structurate la întrebări frecvente și recenzii. Cu toate acestea, ar trebui să obțineți într-adevăr un audit SEO dacă doriți să aflați exact ce se întâmplă cu SEO.

&# X2705; Va primi lumini verzi în clasamentul de ajutor Yoast?

Nu chiar. Yoast face doar o treabă bună în detectarea utilizării cuvintelor cheie și este mult mai mult pentru SEO pe pagina decât asta. Încercați să adăugați fragmente bogate în FAQ, să adăugați o tabelă HTML cu conținut în postări lungi și să creați conținut aprofundat cu videoclipuri. Optimizați ratele de clic!

&# X2705; Pluginul meu Yoast este configurat corect?

Verificați tutorialul meu de configurare Yoast pentru a vă asigura că Yoast este configurat corect, în special fila Căutare aspect. Nu uitați să configurați Google Search Console.

Sau: Ale mele Ghid SEO WordPress este chiar mai util decât acesta și include 101 sfaturi acționabile.

Noroc,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector