20 ok, amiért a WordPress-webhely nem helyezkedik el a Google-ban magas rangsorban

Ez az első kérdés, amelyet felteszek …


Miért nem áll a Google WordPress webhelyem magasabb rangsorban??

Függetlenül attól, hogy még nem áll a térképen, nincs Google büntetése, vagy azon kíváncsi, hogy miért túllicitálták a versenytársak, ez az útmutató segít azonosítani, mi folyik itt. Ez a 20 leggyakoribb ok, ami az utóbbi öt évben SEO tanácsadással foglalkozik, és ezeket az oktatóanyagokat írja.

Keresse meg a listát, és feltétlenül hagyjon megjegyzést, ha megtalálta a problémát, vagy segítségre van szüksége. Örülök, hogy segíthetek mindenkit, aki időt vesz igénybe az oktatóanyagok elolvasásában. Íme a fő ok, amiért a WordPress-webhely nem helyezkedik el a Google-ban magas rangsorban, és pontosan mit tehet a javításához.

1. Az átfogó tartalom hiánya

A cikkek 3000-nél nagyobb szavakra történő feltöltése az első oka annak, hogy blogom napi 3000 látogatóra nőtt. Jelölje be a kulcsszót, elemezze a legfontosabb eredményeket, és tartalmazza minden megtalálható fontos témát. Használat Válasz a nyilvánosságnak hogy megtalálja a „kérdéseket kulcsszavakat” és a lehető legtöbbet válaszoljon. Backlinko 3000 szót javasol sok cikkében, különösen, ha igen sarokköves tartalom. A Yoast-oktatóanyagot 500-ról 4000-re tettem fel, napi 10-től 100-ig látogatva 1 hét alatt..

Nem írok hetente 3 közepes oktatást. 2 hetente 1 gyilkos oktatóanyagot írok.

Célja több mint 3000 szó megfogalmazása, különösen, ha versenyképes kulcsszóról van szó:

WordPress Word Count

Tudod kapni szankcionált alacsony szavak száma (sekély oldalak) esetén olyan tartalom, amely nem hasznos rossz visszapattanási arány mellett, értéktelen értékű társult tartalom, és másolatú tartalom. De még ha nem is van büntetés a vékony tartalomért, ez nem azt jelenti, hogy néhány tartalomban nincs alacsony szavak száma, és ez megakadályozza, hogy magas rangsorolást végezzen.

1. lépés: Az alacsony teljesítményű tartalom azonosítása
A Google Analytics szolgáltatásban menjen a Beszerzés oldalra > Search Console > Leszállás oldalak. Keressen oldalakat, amelyek átlagos átlagos időszáma + magas a visszafordulási arány. Az alacsony átlagos idő az oldalon valószínűleg azt jelenti, hogy az emberek nem találják hasznosnak a tartalmat. A magas visszafordulási ráták egy kicsit összetettebbek, és a következők lehetnek rossz tervezéssel, betöltési időkkel, navigációval, előugró ablakokkal / hirdetésekkel és rossz (vagy nem teljes) belső összeköttetésekkel..

Céloldalak - Google Analytics

2. lépés: Adjon hozzá egy tartalomjegyzéket
Tartalomjegyzék segíti az embereket a hosszú hozzászólások navigálásában, ugyanakkor ösztönzi a hosszú tartalmak írására (és nagyobb esélyt nyújt a megszerzésre Ugrás a linkekre használva nevű horgonyok).

Tartalomjegyzék A HTML így néz ki …

Minden egyes alcím HTML-je így néz ki:

Első tétel

Második tétel

Harmadik tétel

3. lépés: Marhahús-tartalom
Most, hogy hozzáadott egy nagy mennyiségű témát tartalmazó TOC-t, írja be a bekezdéseket. Az Ön feladata valójában nem az, hogy csak hosszabbítsa meg, hanem az, hogy több legyen a tartalma értékes. Ez általában azt jelenti, hogy további hasznos grafikákat, videókat vagy infografikákat adunk hozzá. Nem csak a szöveg kitöltése az oldal kitöltésére.

4. lépés: Válasz a kérdés kulcsszavaira
Válasz a nyilvánosságnak lehetővé teszi bármilyen kulcsszó keresését, és létrehoz egy vizuális térképet (és listát) a legnépszerűbb kérdésekről, amelyeket az emberek az adott kulcsszóra keresnek. Húzza a kulcsszavakat a Google Autocomplete-ből, és minél zöldebbek a körök, annál több keresést végeznek ezek a kulcsszavak.

Élesztő kulcsszavak - AnswerThePublic

2. A kulcsszavak túl versenyképesek

Alacsony webhelyekkel rendelkező webhelyek domain hatóság nem versenyezhetnek széles, versenyképes kulcsszavakért. A domainhatalom felépítésekor (nagyszerű, linkeket tartalmazó tartalom létrehozásával) megkezdheti a kulcsszavak célzását több kereséssel. De ha nehézséget okoz az 1. oldal elérése, akkor fontolja meg a hosszabb farok továbblépését.

Hosszú farok kulcsszavak

1. lépés: Ellenőrizze a domainhatóságot itt Moz Link Explorer (vagy egy másik eszköz).

Domain-hatóság

2. lépés: Használja ezt a diagramot innen: Orbit Media. Leginkább 3-szó kifejezéseket célozok, de sok időt töltenek a tartalomra. Versenyképesebb kulcsszavak = annál több időt kell befektetnie a tartalomba. A diagram inkább hüvelykujjszabály, és nem kell szó szerint venni, de emlékeztető, hogy a magas domain jogosultságú webhelyek (általában) versenyképesebb kulcsszavakat célozhatnak meg.

Kulcsszó kutatási parancsikonja

3. lépés: Letöltés MozBar és Kulcsszavak mindenhol. Ezek lehetővé teszik a Google számára, hogy bármilyen kulcsszót megjelenítsen, és megnézze a kulcsszó versenyét: havi keresések, az egyes keresési eredmények DA (domain Authority) és PA (oldal Authority), stb. Természetesen a legfontosabb lépés a felső eredményekre kattintás és a „jó” ellenőrzése. a tartalom, és győződjön meg arról, hogy jobb tartalmat tud írni, mint az övék.

Kulcsszó-verseny

A kulcsszó versenyképesebb, ha:

 • Széles
 • Magas DA + PA-val rendelkezik a MozBarban
 • A kulcsszó nyilvánvalóan jövedelmező
 • Az erős tartalom rangsorolja a legjobb eredményeket
 • A hivatalos webhelyek rangsorolják a legjobb eredményeket
 • A kulcsszónak nagyon sok a havi keresése

A hosszú farok kulcsszavak könnyebben rangsorolhatók

 • SEO tanácsadó helyett a WordPress SEO tanácsadót célozza meg
 • A Chicago Web Designer helyett célozza meg a Chicago WordPress Designer alkalmazást
 • Az adósságtól való kiszabadulás helyett célul tűzheti ki adósságának csőd nélküli felszámolását
 • A SiteGround vélemények helyett célozza meg a SiteGround WordPress Hosting áttekintést

3. Túl sok a hangsúly az egyetlen kulcsszóra

Sok vállalkozás megszállottja az 1 kulcsszó rangsorolása, amikor ez valójában egy szörnyű stratégia. Több ezer kulcsszóra rangsorolok, és annak ellenére, hogy az 1. kulcsszót rangsorolom, mint például a „WordPress SEO Consultant”, a blogamon keresztül sokkal több kérdést kapok, mint a szolgáltatási oldalakon..

Ha fotós Chicagoban, itt van néhány ötlet:

Google-automatikus kiegészítés-Fill-In-The-Blank-1

4. Túl sok a hangsúly az élesztő zöld fényein

A Yoast zöld fényeinek megszállottsága vezethet kulcsszó töltelék és hogy az oldalak spam jellegűek legyenek. Hagyja abba, hogy a SEO annyira a “kulcsszóhasználat” -ról szól, és kezdje el azon gondolkodni, hogy az emberek érdeklődjenek az Ön webhelyén videók, oktatóanyagok és olyan dolgok révén, amelyeket az emberek valójában meg akarnak tanulni / megosztani / csatolni. Csak akkor gondolok a kulcsszavakra, amikor kulcsszó kutatással foglalkozom, kulcsszóban gazdag (de szép hangzású) címsort írok, és vonzó meta leírást készítek, hogy az emberek a linkre kattintanak. A többit elvégzem a seggfej tartalmámon.

Mit kell mondani a Yoast SEO elemzéséről:

FIGYELMEZTETÉS: ha kulcsszavakat fecskendez be a tartalmakba / kivonataiba, spamnek tűnnek. Gondolt már arra, hogy SEO címet + metaleírást írjon a CTR növelése érdekében? A Google minden eredménye a következő kulcsszót fogja használni – miért szólna valaki az Ön linkjéhez? Igen, a kulcsszót az oldal címében, az URL-ben, a SEO címben és a meta leírásban kell használni (a legfontosabb helyek) … de ne írjon be kulcsszavakat csak a zöld fény érdekében. Felejtsd el a kulcsszó sűrűségét és az alcímekben szereplő kulcsszavakat … adj hozzá tartalomjegyzéket hosszabb hozzászólások rendezéséhez, videók, infographics, gazdag kivonatok, közösségi megosztott képek használatához és marhahús fel vékony tartalmat hogy jobb (részletesebb) legyen, mint a felső keresési eredmények.

5. A Google Kulcsszótervezőt használja

Kulcsszótervező az AdWords számára készült, nem pedig a SEO számára! A verseny az AdWordsre vonatkozik, és személy szerint azt találtam, hogy a kulcsszavak nem tükrözik azt, amit az emberek valóban keresnek. A Google Autocomplete, vagy bármilyen kulcsszó eszköz, amely a Google Autocomplete-ből származik, pontosabb.

Google-kulcsszó-tervező

6. Lassú terhelési idő

Az én WordPress gyors útmutató megmutatja, hogyan értem <1 másodperces terhelési idő 100% -os pontszámmal a GTmetrix-ben, de az alábbiakban felsoroltam a legfontosabb tényezőket. Valószínűleg tudod A Google jutalmazza a gyors webhelyeket.

 • Válassza a Jobb tárhely lehetőségetSiteGround 26 különböző Facebook-közvélemény-kutatás során az első helyezett lett, és én vagyok az, akit használok (a legtöbb esetben ők is # 1) Facebook beszélgetések). A webhelyen keresztül futhat PageSpeed ​​Insights hogy megnézze a szerver lassú. SiteGround fog a webhelyét ingyen áttelepítheti, és a migráló emberek általában látják azonnali terhelési idő javítások. ők ajánlja a WordPress és készítette Ivica tól WordPress Speed ​​Up Group 10 000 taggal. Használom őket, és láthatod a GTmetrix /Pingdom jelentéseket. az sebesség technológia NGINX, PHP 7-et használ+, 1 kattintással a Cloudflare aktiválása, és SG Optimizer plugin.
 • Frissítsen egy jobb gyorsítótár-bővítményre – A WP Rocket több Facebook közvélemény-kutatásban elérte a # 1 gyorsítótár-bővítményt, és én is ezeket használom. A legnagyobb előnye, hogy a gyorsítótár-bővítményekkel nem rendelkeznek olyan sebesség-funkciókkal, amelyek jobb eredményeket nyújtanak (adatbázis-tisztítás, lusta fénykép / videó / iframe-ok betöltése, a Google Analytics helyi tárolása, pulzusvezérlés, integráció a Cloudflare + más CDN-ekkel). Ez is jön dokumentáció, gyakori frissítések és támogatás. Lásd a telepítési útmutatót.
 • Optimalizálja a képeket – több mint 20 módszer van a képek optimalizálására, amelyek közül néhány megjelenik a GTmetrix-ben (veszteségmentes tömörítés, méretezött képek kiszolgálása, a kép méretének megadása). Ha mind a 20-at szeretné látni, olvassa el a képoptimalizálási útmutatóomat.
 • Frissítés a PHP 7-re+ – a legtöbb WordPress-felhasználó elavult PHP verziók futtatása (mivel a házigazda nem frissít téged automatikusan). Telepítenie kell a A PHP verzió beépülő moduljának megjelenítése hogy megnézze, melyik verziót futtatja, futtassa a PHP kompatibilitási ellenőrző plugin ellenőrizze, hogy a bővítmények kompatibilisek-e, majd frissítsen a PHP 7+ -ra a tárhelyfiókban. Ez a hatalmas különbség.
 • Beállítás Cloudflare – olvassa el a Cloudflare oktatóanyagot, amely megmutatja, hogyan kell konfigurálni minden Cloudflare lapot webhelyének gyorsabbá és biztonságosabbá tételéhez.
 • Kerülje a lassú beépülő modulokat – Itt van egy 35 lassú bővítmény felsorolása, de használhatja is Lekérdezés figyelő (vagy GTmetrix vízesés), hogy megtekinthesse a leglassabban betöltő bővítményeket.
 • Kerülje a külső erőforrásokat – A Google AdSense, a Google Maps, a Gravatars vagy bármi, ami külső forrásokat vonz, jelentősen lelassítja webhelyét.
 • Töltse be a Google Betűtípusokat helyben – Ha hibákat tapasztal a GTmetrix jelentésben a Google Fonts vagy a Font Félelmetes kapcsán, olvassa el a helyi oktatóprogramomat.

Ennek a videónak segítenie kell (az időbélyeg a videó leírásában található):

Váltás a SiteGround-re

A siteGround betöltési idejű migráció

Bluehost a SiteGround GTmetrixhez

HostGator a SiteGround-hez

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Insights

100 tökéletes eredmény a SiteGround-en

SiteGround Genesis

A SiteGround által biztosított sebesség

SiteGround GTmetrix jelentés

Csökkentett terhelési idő a SiteGround használatával

Új SiteGround válaszidők

HostGator a SiteGround áttelepítéshez

SiteGround válaszidők Joomlán

Váltás a SiteGround tárhelyre

SiteGround Rocket Képzelje el a Combo-t

Joomla GTmetrix a SiteGround-en

SiteGround PageSpeed ​​Insights

SiteGround a Joomla-on

A SiteGround csökkentett terhelési ideje

SiteGround gyors tárhely

Új Pingdom eredmények a SiteGround-en

Új SiteGround válaszidő

SiteGround válaszidő javítása

2019 Host Poll

2017-WordPress tárhely-FB-Poll

Az Elementor ajánlásai

2019. július hosting ajánlás

WordPress-Host-Poll-Aug-2018

Közös tárhely-Poll 2017

2019-tárhely-Poll

Go-To-hosting-cég

WordPress tárhely-Poll 2017

Sikerült tárhely-Poll

WooCommerce tárhely-FB-Poll

2016-Web-Hosting-Poll

Legjobb WordPress tárhely-szolgáltató-Poll

A legjobb Web-Hosting 2019-Poll

WP Barátságos Host Poll

2016-WordPress tárhely-FB-Poll

Kedvenc tárhely az Elementor számára

2018. évi tárhely-ajánlások

WordPress Hosting Poll 2018. szeptember

Sikerült-WordPress tárhely-Poll 2017

2019-Host-Poll-1

Tárhely-Poll-For-Speed

WordPress tárhely-Poll június 1-

SiteGround-ajánlás

2014-Managed-WordPress tárhely-FB-Poll

A legjobb Web-Hosting-Provider-Poll

Tárhely-Poll-Feb-2019

Tárhely-ajánlások-Poll

Bluehost vs SiteGround

WordPress Web Host közvélemény-kutatás

Saját GTmetrix jelentésem

2019-GTmetrix-jelentés

Az én Pingdom-jelentés

2019-Pingdom-jelentés

7. Alacsony átkattintási arány

Mindenki tudja, hogy az átkattintási arányok fontosak (és ezeket rangsorolási tényezőként használják), de hogyan kaphatják meg az embereket a linkre kattintásra? Az alábbiakban bemutatjuk 4 egyszerű módszert az átkattintási arány növelésére.

Click-Through-árak

1. lépés: A Yoast tömeges szerkesztőjével írhatja át a SEO címeket és a metaleírásokat
A Yoast tömeges szerkesztője tömegesen szerkesztheti SEO címeit és meta leírását, így nem kell minden egyes oldalt / bejegyzést átmenned. Ezek átírása szép megjelenés érdekében (és természetesen magában foglalja a kulcsszót is) egyszerű módja a CTR növelésének. Ne feledje, hogy a tömeges szerkesztő nem észleli a kulcsszavakat vagy a karakterek hosszát, ezért ügyeljen arra, hogy ezeket szem előtt tartja (SEO karakterek hossza körülbelül 55 karakter, a meta leírásnál 155 karakter). Mindenki belefoglalja a kulcsszót a kódrészletébe – miért kattintana valaki az Ön linkjére? Az oktatóanyag aktuális, van egy video bemutatója, infographic? Mondd el nekik, miért! Használjon számokat és okos mellékneveket.

Yoast CBI-szerkesztő

2. lépés: Adjon hozzá Rich Snippets-t
Én használom a WP Review Pro plugin MyThemeShop (lásd a demó vagy egy oldalon, amelyen használom). Én használtam WP Rich Snippets de a fejlesztő elhagyta a bővítményt, és Minden egy séma túlságosan egyszerűnek tűnik, gyakorlatilag nincs testreszabási lehetőség. Örültem a WP Review Pro-nak.

Strukturált adatáttekintő csillagok

3. lépés: Adja hozzá a módosított dátumot a keresési eredményekhez
Frissítse az időérzékeny tartalmat. Először engedélyezze a „date in snippet preview” lehetőséget a Yoast beállításaiban. Ezután a blogbejegyzések tetejére írja be a „módosított bejegyzés dátuma” elemet (ez mindenkinek más helyen található, de számomra ez a A Genesis Simple Edits plugin). Most, amikor frissít egy bejegyzést, a dátum frissül a keresési eredmények között. Használhatja a A Régi hozzászólások plugin újbóli közzététele az összes üzenet frissítésére a mai napra, de egy kicsit olcsó, mivel valójában nem frissítette a hozzászólásokat.

Közzététel dátuma

Belépő Meta

4. lépés: Jelentkezzen be a Google Kiemelt Kivonataiba

 • Hozzon létre egy HTML tartalomjegyzéket (ha célzási listákat tartalmaz)
 • A TOC minden elemét tömörítse és perelhető a probléma megoldására
 • Célozzon egy kulcsszót, ahol az emberek szeretnének a tömör válasz
 • Használat Moz Kulcsszó Intéző a kérdéses kulcsszavak azonosításához
 • Használja a Válasz a nyilvánossághoz kérdést még kulcsszavak megtalálásához
 • Válassza ki, hogy a válasz bekezdés, lista vagy táblázat legyen-e
 • Készítsen egy szép grafikát (vagy készítsen fényképet), amely leírja a kulcsszót
 • Használjon optimális karakterhosszt (lásd a lenti fényképet Moz)
 • Készítsen tényalapú tartalmat minőségi referenciákkal (linkek, grafikák stb.)
 • Célozza azokat a kulcsszavakat, amelyek már tartalmaznak kiemelt kivonatot, de rossz munkát végeznek
 • Ha a válaszmezőre törekszik, akkor a pontos kulcsszóval célozza meg kulcsszóját
 • Győződjön meg arról, hogy a kulcsszó első oldalán van, ha nem, javítsa a tartalmat

Kiemelt kivonatok

Optimial Kiemelt-Snippets-hossz

8. Nem optimális a társadalmi megosztáshoz

Testreszabhatja tartalmának megjelenését, ha megosztja a Facebook / Twitter-en…

Facebook Megosztás

Az Yoast alkalmazásban lépjen a SEO → Közösségi menübe, majd engedélyezze a metaadatokat a Facebook / Twitter lapon. Amíg itt vagy, ne felejtsd el ellenőrizze webhelyét a Pinterest segítségével és add hozzá a Google + -oldalad a Yoasthoz.

Yoast-Social-meta-adatok

Most szerkesszen egy oldalt / bejegyzését, görgessen le a Yoast szakaszhoz, kattintson a megosztás linkre (lent látható), és képeket tölthet fel a Facebookra (1200 x 630px) és a Twitterbe (1024 x 512px). Igen, ez azt jelenti, hogy minden egyes tartalomhoz 2 grafikát kell készítenie, ha azt szeretné, hogy ez jól néz ki.

yoast-társadalmi-media-optimalizálás

9. Nincs belső / külső kapcsolat

Nincs tökéletes szám, de általában több mint 50 hivatkozás van a 3000 szóból álló oktatóanyagomban.

Belső kapcsolatok – természetes módja annak, hogy linkeket hozzon létre a saját webhelyére, hosszabb ideig tartsa az embereket a webhelyén, és csökkentse a visszafordulási arányokat azáltal, hogy az emberek rákattintanak más írtakra..

Külső linkek – ezek olyanok, mint a források idézése a Google számára. Az olyan hiteles, hasznos tartalomra való hivatkozás, amelyről az olvasók hasznosnak találják (nem csak a Wikipedia), növeli a bizalmat a Google iránt.

10. A sarokköves tartalom hiánya

Íme egy tipp… ahelyett, hogy blogolással foglalkozna, csak arról szól, hogyan írna „a végső útmutatót” egy kulcsfontosságú témában, amelyről a közönség tanulni szeretne? Yoast és WP rakéta 2 az enyém … az emberek nem akarnak linket hozzám kötni WordPress SEO tanácsadás oldal, de ha linkeket vonz be az oktatóanyagokon keresztül … a „link juice” az egész webhelyem számára előnyös lesz, mivel megnöveli a domain hatóságomat. Tehát ha futtatja webhelyét Link Explorer és nincs sok linkje, írjon néhány végső útmutatót.

WordPress-SEO-sorozat

11. Nem használja az SSL-t

2018-ban hozzáadtam az SSL-t, és meglepő módon a rangsorom növekedett (és így is az affiliate értékesítéseim). A Google az az SSL-t nem használó webhelyek további büntetése (és ez a nem biztonságos lakat sem néz ki jól), tehát ne félj – csak csináld. Itt található egy útmutató SSL hozzáadása a WordPresshez.

Nagyon-Simple-SSL

12. Rossz visszafordulási arány + a webhelyen töltött idő

Visszafordulási arányok (azoknak az embereknek a százalékos aránya, akik elhagyják az Ön webhelyét anélkül, hogy bárhova kattintanának) és a webhelyen töltött átlagos időtartam mérőszám, amelyet a Google használ az egyes oldalak értékének és rangsorolásának meghatározására (ezeket a Google Analyticsben találhatja meg). Tehát ha a webdizájn, a mobil dizájn, a belső linkek hiánya, a cselekvésre ösztönzés … és a webhely más részei nem ösztönzik az embereket, hogy klikkeljenek a környékre … ez sérti a rangsorodat. A weboldal „ragasztóvá” tétele az, amiben a SEO szól.

Visszafordulási arány

13. Megváltoztatta az állandó linkeket (vagy rossz struktúrát)

Minden alkalommal, amikor megváltoztatja az állandó linket (még akkor is, ha beállít egy 301-es átirányítást), akkor a legtöbb esetben átmenetileg elveszíti a rangsorát, és csak néhány rangsorát hosszú távon. Ez már mondott 301-es átirányítás beállításakor a linklé körülbelül 1-10% -a elveszik. Alsó sor … Elkerülném az összes együttes megváltoztatását, kivéve, ha a permalink a csúnya? P = 123 formátumot használják. Ez magában foglalja az újratervezés során is.

14. Szörnyű „Rólam” oldal

Soha nem tudtam, mennyire fontos ez, amíg nem írtam egy fantasztikus oldalt.

Azonnal embereket e-mailt küldtek nekem… a történetemmel kapcsolatban, és megosztották a saját történetet. Nagyon hűvös volt, kinyitottam magam és figyeltem, miként nőnek kapcsolatok / lehetőségek. SEO szempontból ez az egyik leglátogatottabb oldal, és hosszabb ideig tartja az embereket a webhelyemen.

Rólam oldal

15. Hivatkozási hibák (helyi SEO)

Ha helyi kulcsszavakat céloz (különösen ott, ahol a Google Maps megjelenik), akkor idézetekre van szüksége. Arról szól A helyi SEO 10% -a. A Google Cégem háromlépcsős folyamata > Moz Local > A Whitespark fantasztikus eredményeket ér el, és ugyanaz a folyamat, amellyel több ügyfél első rangsorát szereztem a Google Maps szolgáltatásban. Minden ingyenes ezen kívül A Whitespark idézetépítő szolgáltatása ($ 4-5 / idézet). Minél versenyképesebbek a kulcsszavai, annál több idézetet kell megrendelnie.

Moz Helyi Idézőpont

Hogyan lehet idézeteket létrehozni?

Hogyan lehet megismételni az idézőjeleket?

 • Futtassa át webhelyét Moz Local és javítsa meg az elemeket a másolatok lapon
 • Keressen a „Vállalkozás neve Google+ szolgáltatásban” elemre, és keressen duplikált GMB oldalakat

16. A Google Search Console hibái

A legtöbb ember nem használja Google Search Console amennyire kellene. 10x-nél többet használok feltérképezési hibák, mobil hibák, AMP hibák, webhelytérképek hibák, biztonsági kérdések, kézi műveletek, HTML fejlesztések és még sokan mások számára. Azt javaslom, tedd ugyanezt.

A Mobil használhatóság hibákat okoz a Google Search Console-ban

Én is használom a Teljesítmény jelentés vallási szempontból a kulcsszavaim, a CTR-ek, a rangsorolás és a legnépszerűbb oldalak mérésére. Számomra ez sokkal jobb a SEO mérésében, mint a Google Analytics.

A Google Search Console lekérdezései

Tekintse meg a Google Search Console oktatóprogramját

17. Ismétlődő tartalom + Oldalak keresése / cseréje

Használat Siteliner tartalom másolatának ellenőrzése…

Siteliner duplikált tartalom

Az oldalak keresése és cseréje valószínűleg a leggyakoribb másolatú tartalom (ahol ugyanazt az oldalt ismételten lemásolják, de csak néhány szót cserélnek ki minden oldalon). Ezt nagyon látja a helyi SEO-ban, amikor a vállalkozások földrajzilag célzott céloldalakat hoznak létre több helyre … de ez nem működik. Ideális esetben minden oldalnak egyedi tartalommal kell rendelkeznie az egyes helyekről, például fotók, vélemények, csapattagok stb. Rand Fishkin készített egy szép videót erről:

18. A keresőmotorok elriasztása az indexelő webhelyről

Győződjön meg arról, hogy „A keresőmotorok e webhely indexelésének megakadályozása” NEM legyen kiválasztva az irányítópulton a Beállítások alatt > Olvasás. Ezáltal a webhelye teljesen eltűnik a Google-ban.

Távolítsa el a keresőmotort a webhely indexálásától

19. A webhely társult hibái

Társult oldalak hajlamosak a Google szankcióira. Ez akár büntetés is lehet az ön számára kézi műveletek jelentést a Google Search Console-ban, vagy lehet algoritmikus büntetés (ebben az esetben össze kell hasonlítania a forgalom csökkenésének idejét, és meg kell nézni A Google algoritmusa megváltozik).

Bízz bennem, nem akarod társult büntetést …

Affiliate Link Google Penalty

Tippek a társult webhelyekhez:

 • Ne töltsön le kapcsolt hivatkozásokat tartalmazó bejegyzéseket
 • Hozzáadott érték! Nagyon sok időt töltenek azzal, hogy segítsek az oktatóimban
 • Ne mindig jelenítse meg leányvállalati termékeit (a Google tudja, mit csinál)
 • Fontolja meg a kapcsolt termékek áttekintő oldalainak írását, és ehelyett azokra történő hivatkozást
 • Mindig ne kövesse le a társult linkeket

20. Google büntetése van

Menj a magadhoz kézi műveletek jelentése a Search Console-ban, hogy ellenőrizze a szankciókat. Sok típus létezik (vékony tartalom, kulcsszó-tömés, spam-tartalom), de a természetellenes linkek a leggyakoribbak.

Természetellenes linkek az Ön webhelyére – korán felépítettem egy link-készítőt, és megkaptam egy Google büntetést a természetellenes linkekkel kapcsolatban, amelynek teljes helyreállítása 1 évig tartott. Besorolásaim zuhantak, az ügyfelekkel kapcsolatos kérdéseim és a jövedelmeim szintén estek vissza. Sötét idők voltak számomra. Gondoljon kétszer, mielőtt felvetne egy link-készítőt a Fiverre, az Upworkre vagy bármelyik ilyen szabadúszó webhelyre … hacsak nem igazán tudja, mit csinál.

Hogyan lehet megtisztítani a rossz linkeket

 • Ellenőrizze, hogy van-e a kézi műveletek fül
 • Menj a linkek az Ön webhelyére szakasz a Search Console-ban
 • Írja le az összes spam, irreleváns és gyanús linket
 • Nyissa meg ezeket a webhelyeket, és kérje meg őket, hogy vegye le őket
 • Légy kitartó … A Google szeretné látni, hogy erőfeszítéseket tettél
 • Bármelyik linkre, amelyet nem távolíthat el, használja a elutasító eszköz
 • Nyújtsa be a felülvizsgálati kérelmet minden megfelelő információval
 • Tűzje ki a linképítőt, és soha ne béreljen fel vázlatos linkkészítőt újra

Természetellenes linkek a webhelyre - Google Search Console

Még mindig nem vagyok biztos, ha ezek az okok?

A Kiss Metrics fantasztikus cikket írt a 50 oka annak, hogy webhelyét a Google bünteti, de azt hiszem, itt lefedtem a fő okokat. Ha bármilyen kérdése van, hagyjon megjegyzést az alábbiakba, és örömmel válaszolok kérdésére. Egyébként sok szerencsét a SEO-hoz!

Gyakran Ismételt Kérdések

&# X2705; Mi a 3 legfontosabb ok, amiért a WordPress webhelyek nem szerepelnek magas rangsorban?

Versenyképes kulcsszavak célzása, nem a megfelelő kulcsszó-kutatási eszközök használata és a jó oldali SEO hiánya (a Yoast zöld fényén kívül) általában a 3 legfontosabb ok, amiért a WordPress webhelyek nem helyeznek magas rangot. Egy másik ok a nem megfelelő minőségű backlinks.

&# X2705; Túl versenyképesek-e a kulcsszavaim??

Az új vagy alacsony autoritással rendelkező webhelyeknek (linkek) mindig hosszú, specifikus kulcsszavakat kell megcélozniuk. Rendkívül fontos, hogy az egyes kulcsszavakat a Google-nak elemezze, és elemezze a keresési eredményeket, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nem versenyez-e erős tartalmi és tekintélyes webhelyekkel.

&# X2705; Hogyan ellenőrizhetek SEO hibákat a webhelyen?

A Google Search Console megmutatja, hogy vannak-e mobil, biztonsági és indexelési hibák. Ezenkívül strukturált tartalmi hibákat is közöl a GYIK-ben és az áttekintésekben. Ha azonban pontosan meg akarja tudni, mi folyik a SEO-val, akkor tényleg meg kell szereznie egy SEO-ellenőrzést.

&# X2705; A Yoast zöld lámpáinak beszerzése segít a rangsorolásban?

Nem pontosan. Az Yoast csak jó munkát végez a kulcsszóhasználat észlelésében, és ennél sokkal több van az oldali SEO-n. Próbáljon meg hozzáadni a GYIK-ben gazdag kódrészleteket, adjon hozzá HTML tartalomjegyzéket a hosszú hozzászólásokhoz, és hozzon létre mélyreható tartalmat a videókkal. Optimalizálja az átkattintási arányt!

&# X2705; A Yoast pluginom megfelelően van konfigurálva?

Ellenőrizze a Yoast konfigurációs útmutatót, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a Yoast helyesen van-e beállítva, különösen a Keresési megjelenés lap. Ne felejtsd el beállítani a Google Search Console-t.

Vagy: az én WordPress SEO útmutató Ennél is sokkal inkább hasznos, és 101 végrehajtható tippet tartalmaz.

Egészségére,
Tomi

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map