20 причини Вашият WordPress сайт не се класира високо в Google

Това е въпрос №1, който получавам …


Защо моят сайт на WordPress не е по-висок в Google?

Независимо дали сте никъде на картата, имате наказание от Google или се чудите защо конкурентите ви изпреварват, този урок ще ви помогне да определите какво се случва. Това са 20-те най-често срещани причини, базирани на последните ми 5 години правене на SEO консултации и писане на тези уроци.

Преминете през списъка и не забравяйте да оставите коментар, ако сте намерили проблема или имате нужда от помощ. Ще се радвам да помогна на всеки, който отдели време да прочете уроците ми. Ето основните причини, поради които сайтът Ви за WordPress не се класира високо в Google и какво точно можете да направите, за да го поправите.

Contents

1. Липса на цялостно съдържание

Попълването на статии до 3000+ думи е причината №1 моят блог да нарасне до 3000 посетители на ден. Гугъл вашата ключова дума, анализирайте най-добрите резултати и включете всяка важна тема, която можете да намерите. употреба Отговор на обществеността за да намерите „ключови думи за въпроси“ и да отговорите на колкото можете повече. Backlinko предполага 3000 думи в много от статиите му, особено ако е съдържание на крайъгълен камък. Попълних урока си с Yoast от 500 до 4000 думи и той отиде от 10 до 100 посетители на ден за 1 седмица.

Не пиша 3 посредствени урока седмично. Пиша 1 урок за убиеца на всеки 2 седмици.

Стремете се към 3 000+ думи, особено ако това е конкурентна ключова дума:

WordPress Брой на думите

Можеш да получиш наказан за съдържание с нисък брой на думите (плитки страници), съдържание, което не е полезно с лоши степени на отпадане, партньорско съдържание, което не предлага стойност, и дублирано съдържание. Но дори и да нямате наказание за тънко съдържание, това не означава, че част от съдържанието ви няма малък брой думи и ви пречи да се класирате високо.

Стъпка 1: Идентифицирайте нископродуктивно съдържание
В Google Analytics се насочете към Придобиване > Търсене конзола > Целеви страници. Потърсете страници с ниско средно време на страница + високи проценти на отпадане. Вероятно ниското средно време на страница означава, че хората не намират съдържанието за полезно. Високите степени на отпадане са малко по-сложни и могат да бъдат от лош дизайн, времена на зареждане, навигация, изскачащи прозорци / реклама и лоша (или не) вътрешна връзка.

Целеви страници - Google Analytics

Стъпка 2: Добавете таблица със съдържание
А съдържание помага на хората да се ориентират по дългите публикации, но също така ви насърчава да пишете дълго съдържание (и ви дава по-голям шанс да бъдете наградени прескачане към връзки използвайки наречени котви).

Съдържанието HTML изглежда така …

HTML на всяка подпозиция изглежда така …

Елемент първи

Точка втора

Точка трета

Стъпка 3: Съкратено съдържание
Сега, когато добавихте TOC с доста количество теми, напишете параграфите си. Вашата работа наистина не е просто да я удължите, а да направите съдържанието си повече ценен. Това обикновено означава добавяне на по-полезни графики, видеоклипове или инфографика. Не само изричане на текст, за да запълни страницата.

Стъпка 4: Отговорете на ключови въпроси с въпроси
Отговор на обществеността ви позволява да търсите всяка ключова дума и генерира визуална карта (и списък) на най-популярните въпроси, които хората търсят за тази ключова дума. Той дърпа ключови думи от Google Autocomplete и колкото по-зелени са кръговете, толкова повече търсят тези ключови думи.

Йоаст ключови думи - AnswerThePublic

2. Ключовите думи са твърде конкурентни

Уебсайтове с ниско ниво авторитет на домейна не трябва да се състезава за широки, конкурентни ключови думи. Докато изграждате авторитет на домейна (създавайки страхотно съдържание, което получава връзки), можете да започнете да насочвате по ключови думи с повече търсения. Но ако се мъчите да влезете на страница 1, помислете за по-дълга опашка.

Ключови думи с дълги опашки

Етап 1: Проверете властта на вашия домейн в Moz Link Explorer (или друг инструмент).

Domain-Authority

Стъпка 2: Използвайте тази диаграма от Orbit Media. Насочвам най-вече 3-думи фрази, но отделям много време за съдържание. По-конкурентни ключови думи = повече време, което трябва да инвестирате в съдържанието си. Графиката е по-скоро правило и не трябва да се приема буквално, но е напомняне, че уебсайтове с висок авторитет на домейна могат (като цяло) да насочват към по-конкурентни ключови думи.

Пряк път за изследване на ключови думи

Стъпка 3: Изтегли MozBar и Ключови места навсякъде. Те ви позволяват на Google всяка ключова дума и да видите конкуренцията на ключова дума: месечни търсения, DA на всеки резултат от търсенето (орган на домейна) и PA (орган на страницата) и т.н. Разбира се, най-важната стъпка е щракването върху най-добрите резултати и проверката на това колко „добри“ съдържанието е и се уверете, че можете да напишете по-добро съдържание от тяхното.

Ключова дума на състезание

Ключовата дума е по-конкурентна, ако:

 • Широка е
 • Има висока DA + PA в MozBar
 • Ключовата дума очевидно е печеливша
 • Силното съдържание се нарежда в топ резултатите
 • Уебсайтовете на властите се класират в най-добрите резултати
 • Ключовата дума има голям брой месечни търсения

Ключовите думи с дълга опашка са по-лесни за класиране

 • Вместо SEO консултант, насочете се към WordPress SEO консултант
 • Вместо Чикаго Уеб дизайнер, насочете се към Чикаго WordPress дизайнер
 • Вместо да се измъкнете от дълга, насочете се да се измъкнете от дълга без фалит
 • Вместо SiteGround отзиви, насочете SiteGround WordPress хостинг преглед

3. Прекалено много се съсредоточава върху една единствена ключова дума

Много фирми се обсебват от класирането за 1 ключова дума, когато това всъщност е ужасна стратегия. Класирам се за хиляди ключови думи и въпреки че класирам №1 за ключови думи като „WordPress SEO консултант“, получавам много повече запитвания през блога си, отколкото моите страници за услуги.

Ако сте фотограф в Чикаго, ето няколко идеи:

Google-функцията за автоматично довършване-попълване на празните места-1

4. Прекалено много се съсредоточава върху зелените светлини Yoast

Натъпкването върху зелените светлини на Йоаст може да доведе до пълнеж с ключови думи и правят страниците да изглеждат спам. Спрете да мислите, че SEO е толкова много за „използване на ключови думи“ и започнете да мислите за задържане на хората, ангажирани с вашия сайт чрез видеоклипове, уроци и неща, които хората всъщност биха искали да научат / споделят / свързват. Единственият път, когато мисля за ключови думи, е когато правя проучване на ключови думи, пиша заглавие с богати на ключови думи (но хубаво звучащо) заглавие и изработвам примамливо мета описание, така че хората да кликнат върху моята връзка. Разчитам на съдържанието си за ритник, за да свърша останалото.

Какво трябва да казва SEO анализът на Yoast:

ВНИМАНИЕ: инжектирането на ключови думи във вашето съдържание / фрагменти ги кара да изглеждат спам. Мислили ли сте да напишете SEO заглавие + мета описание, за да увеличите CTR? Всеки резултат в Google ще използва ключовата дума – защо някой щраква върху вашата връзка? Да, трябва да използвате ключовата си дума в заглавието на страницата, URL адреса, SEO заглавието и мета описанието (най-важните места) … но не инжектирайте ключови думи само за да получите зелени светлини. Забравете за плътността на ключовите думи и ключовите думи в подзаглавия … добавете съдържанието, за да организирате по-дълги публикации, да използвате видеоклипове, инфографика, богати фрагменти, изображения за социално споделяне и говеждо месо тънко съдържание за да бъде по-добър (по-подробен) от най-добрите резултати от търсенето.

5. Използвате Google Planner за планиране на ключови думи

Планиращ ключови думи е предназначен за AdWords, а не за SEO! Конкуренцията е за AdWords и аз лично открих, че ключовите думи не отразяват това, което хората всъщност търсят. Google Autocomplete или всеки инструмент за ключови думи, който се изтегля от Google Autocomplete, е по-точен.

Google-ключова дума Planner

6. Бавни времена на натоварване

мой Ръководство за скорост на WordPress ви показва как се сдобих <1 пъти се зареждат със 100% резултати в GTmetrix, но изброих най-важните фактори по-долу. Вероятно знаете Google възнаграждава бързи сайтове.

 • Изберете По-добър хостингSiteGround беше класиран №1 в 26 различни анкети във Facebook и е кой използвам (те също са №1 в повечето Facebook разговори). Можете да стартирате вашия сайт чрез PageSpeed ​​Insights за да видите дали вашите сървърът е бавен. SiteGround ще мигрирайте уебсайта си безплатно, и хората, които мигрират, обикновено виждат моментални подобрения на времето за зареждане. Те са препоръчва се от WordPress и от Ивица от WordPress Speed ​​Up Group с 10 000 членове. Използвам ги и можете да видите моя GTmetrix /Pingdom отчети. Техен скоростна технология използва NGINX, PHP 7+, 1 щракнете върху активирането на Cloudflare, и Плъгин за SG Optimizer.
 • Надстройка до по-добър приставка за кеш – WP Rocket беше оценена като кеш плъгин №1 в множество анкети във Facebook и аз също ги използвам. Най-голямото предимство е, че те имат скоростни функции, които повечето приставки за кеш не правят, като ви дават по-добри резултати (почистване на база данни, мързеливо зареждане на снимки / видеоклипове / iframes, хостинг на Google Analytics на място, контрол на сърдечната дейност, интеграция с Cloudflare + други CDN). Той също идва с документация, чести актуализации и поддръжка. Вижте моя урок за настройка.
 • Оптимизирайте изображенията – има над 20 начина за оптимизиране на изображенията, някои от които се появяват в GTmetrix (компресия без загуби, обслужване на мащабирани изображения, посочване на размерите на изображението). Ако искате да видите всички 20, прочетете урока за оптимизиране на моите изображения.
 • Надстройка до PHP 7+ – повечето потребители на WordPress стартирайте остарели PHP версии (тъй като вашият хост не ви надгражда автоматично) Трябва да инсталирате Показване на плъгин за PHP версия за да видите коя версия използвате, пуснете Плъгин за проверка на съвместимостта на PHP за да сте сигурни, че вашите приставки са съвместими, след това надстройте до PHP 7+ във вашия хостинг акаунт. Това прави a огромна разлика.
 • Настройка Cloudflare – вижте моя урок за Cloudflare, който ви показва как да конфигурирате всеки раздел Cloudflare, за да направите сайта си по-бърз и по-сигурен.
 • Избягвайте бавните приставки – ето списък с 35 бавни приставки, но можете да използвате Монитор на заявките (или GTmetrix водопад), за да видите най-бавните ви плъгини за зареждане.
 • Избягвайте външни ресурси – Google AdSense, Google Maps, Gravatars или всичко, което дърпа външни ресурси, значително ще забави вашия сайт.
 • Заредете локално Google шрифтове – ако видите грешки в отчета си за GTmetrix, свързан с Google Fonts или Font Awesome, прочетете моя урок за хостинга им на място.

Този видеоклип трябва да помогне (времевите отметки са в описанието на видеото):

Преминаване към SiteGround

Миграция на времето за зареждане на SiteGround

Bluehost към SiteGround GTmetrix

HostGator към SiteGround

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Статистика на Google

100 перфектен резултат на сайта

SiteGround Genesis

Скорост, доставена от SiteGround

SiteGround GTmetrix Report

Намалено време за натоварване с SiteGround

Нови времена за реакция на SiteGround

HostGator към SiteGround миграция

Време за реакция на SiteGround на Joomla

Превключва към хостинг на сайта

SiteGround Rocket Представете комбо

Joomla GTmetrix On SiteGround

SiteGround PageSpeed ​​Insights

SiteGround On Joomla

SiteGround Намалено време за натоварване

Ускорен хостинг на SiteGround

Нови резултати от Pingdom на SiteGround

Ново време за реакция на SiteGround

Подобряване на времето за реакция на SiteGround

2019 хостинг анкета

2017-WordPress-хостинг-FB-Poll

Препоръки за хостинг на Elementor

Юли 2019 г. Хостинг Препоръка

WordPress-домакин-Poll-Aug-2018

Споделено-хостинг-анкета на 2017 г.

2019-хостинг-Poll

Go-To-хостинг-компания

WordPress-хостинг-анкета на 2017 г.

Сайтът се поддържа хостинг-Poll

WooCommerce-хостинг-FB-Poll

2016-уеб-хостинг-Poll

Best-WordPress-хостинг-доставчик-Poll

Най-добър Уеб хостинг-2019-Poll

WP приятелски хостинг анкета

2016-WordPress-хостинг-FB-Poll

Любим хостинг за Elementor

2018 хостинг препоръки

WordPress хостинг анкета септ 2018.png

Сайтът се поддържа-WordPress-хостинг-анкета на 2017 г.

2019-домакин-Poll-1

Хостинг-Анкета-за-Speed

WordPress-хостинг-Анкета на юни-1

SiteGround-Препоръка

2014-Управляван WordPress-хостинг-FB-Poll

Най-добър Уеб хостинг-доставчик-Poll

Хостинг-Poll-Feb-2019

Хостинг Препоръки-Poll

Bluehost срещу SiteGround

Анкета на уеб хоста на WordPress

Моят доклад на GTmetrix …

2019-GTmetrix-Доклад

мой Доклад от Pingdom

2019-Pingdom-Доклад

7. Ниски цени за кликване

Всеки знае, че процентите на кликване са важни (и се използват като фактор за класиране), но как да накарате хората да кликват върху вашата връзка? По-долу са 4 лесни начина за увеличаване на честотата на кликване.

Кликване с цени

Стъпка 1: Използвайте груповия редактор на Yoast, за да пренапишете SEO заглавия + мета описания
Редакторът за групови контакти на Yoast ви позволява да редактирате групово своите SEO заглавия + мета описание, така че не е нужно да преминавате през всяка отделна страница / публикация. Пренаписването им, за да звучи по-добре (и разбира се, включете ключовата си дума) е лесен начин да увеличите CTR. Просто помнете, че груповият редактор не открива ключови думи или дължина на знаците, така че не забравяйте да ги имате предвид (дължината е около 55 знака за SEO заглавия, 155 символа за мета описания). Всеки ще включи ключовата дума в своя фрагмент – защо някой щраква върху вашата връзка? Урокът ви е актуален, имате видео урок, инфографика? Кажи им защо! Опитайте да използвате числа и умни прилагателни.

Yoast-Груповото Редактор

Стъпка 2: Добавете богати фрагменти
Използвам WP Преглед на плъгин от MyThemeShop (виж a демонстрация или страница, на която го използвам). Използвах WP Rich Snippets но разработчикът се отказа от своя плъгин и Схема в едно цяло изглежда твърде просто, почти няма опции за персонализиране. Бях доволен от WP Review Pro.

Звезди за преглед на структурирани данни

Стъпка 3: Добавете променена дата за публикуване към резултатите от търсенето
Направете чувствителното към времето съдържание да изглежда свежо. Първо, активирайте „дата в преглед на фрагмента“ в настройките на Yoast. След това добавете „променена дата“ в горната част на публикациите в блога (това е на различно място за всички, но за мен е в Плъгин Genesis Simple Edits). Сега, когато актуализирате публикация, датата ще се опреснява в резултатите от търсенето. Можете да използвате Публикуване на стария плъгин за опресняване на всички публикации до текущия ден, но е малко евтино, тъй като всъщност не сте актуализирали публикациите.

Дата на публикуване

Влизане-Meta

Стъпка 4: Влезте в Featured Snippets на Google

 • Създаване на HTML таблица със съдържание (ако са насочени списъци)
 • Направете всеки елемент в TOC сбит и действена за решаване на проблема
 • Насочете ключова дума, където хората искат сбит отговор
 • употреба Moz Explorer Explorer за идентифициране на ключови думи
 • Използвайте отговор на обществеността, за да намерите още повече ключови думи
 • Изберете дали отговорът трябва да бъде параграф, списък или таблица
 • Проектирайте хубава графика (или направете снимка), описваща ключовата дума
 • Използвайте оптимална дължина на символа (вижте снимката по-долу, направена от Моз)
 • Създавайте съдържание, основано на факти, с качествени справки (връзки, графики и т.н.)
 • Насочете ключови думи, които вече имат представен фрагмент, но вършат лоша работа
 • Ако се стремите към полето за отговор, насочете ключовата дума по точно съвпадение
 • Уверете се, че сте на първата страница за ключовата дума, ако не, подобрете съдържанието

Препоръчани фрагменти

Optimial-Featured-Откъси-Дължина

8. Не оптимизиране на социалното споделяне

Персонализирайте как изглежда съдържанието ви, когато се споделя във Facebook / Twitter …

Фейсбук споделяне

В Yoast отидете на SEO → Social, след което активирайте мета данни в раздела Facebook / Twitter. Докато сте тук, не забравяйте потвърдете сайта си с Pinterest и добавете страницата си в Google+ към Yoast.

Yoast-социален-за метаданни

Сега редактирайте страница / публикация, превъртете надолу до секцията Yoast, щракнете върху връзката за споделяне (показана по-долу) и ще можете да качвате изображения във Facebook (1200 x 630px) и Twitter (1024 x 512px). Да, това означава, че трябва да създадете 2 графики за всяко парче съдържание, ако искате да изглежда хубаво.

Yoast-социални медии оптимизация

9. Без вътрешни / външни връзки

Няма перфектен номер, но обикновено имам 50+ връзки в моите уроци с 3000 думи.

Вътрешни връзки – естествен начин за изграждане на връзки към вашия собствен уебсайт, задържане на хората на вашия сайт по-дълго и намаляване на процента на отпадане, като накарате хората да кликват върху други неща, които сте написали.

Външни връзки – това са като цитиране на източници до Google. Свързването с надеждно и полезно съдържание, за което вашите читатели биха били полезни (не само от Wikipedia), развива доверието в Google.

10. Липса на съдържание на Cornerstone

Ето един съвет … вместо блог, а просто да блог как да напишете “най-доброто ръководство” по ключова тема, за която публиката иска да научи? Yoast и WP ракета са мои … хората няма да се свържат с моите WordPress SEO Consulting страница, но чрез привличане на връзки през моите уроци … „сокът от линкове“ ще се възползва от целия ми сайт, като увеличавам авторитета си на домейн. Така че, ако стартирате вашия сайт чрез Link Explorer и нямате много връзки, напишете някои крайни ръководства.

WordPress-SEO-Series

11. Не се използва SSL

Добавих SSL през 2018 г. и изненадващо, класирането ми се покачи (и така се случи и продажбите ми на филиал). Google е допълнително санкциониране на уебсайтове, които не използват SSL (и този несигурен катинар не изглежда добре), така че не се плашете – просто го направете. Ето ръководство за добавяне на SSL към WordPress.

Наистина-Simple-SSL

12. Лоша степен на отпадане + време на сайта

Степени на отпадане (% от хората, които напускат сайта ви, без да кликват някъде) и средното време на сайта са показатели, използвани от Google за определяне на стойността на всяка страница и нейната класификация (можете да ги намерите в Google Analytics). Така че, ако вашият уеб дизайн, мобилен дизайн, липса на вътрешни връзки, призив за действия … и други части на уебсайта ви, не насърчават хората да се натискат наоколо … това ще навреди на класацията ви. Направата на уебсайта ви „лепкава“ е това, за което се отнася SEO.

Степен на отпадане

13. Променихте препратки (или лоша структура)

Всеки път, когато промените перманентна връзка (дори и да настроите пренасочване 301), вие ще загубите НАЙ-много временно класирането си и само част от класирането ви дългосрочно. Това е било казах около 1-10% от сока на връзката се губи, когато настроите пренасочване 301. Долен ред … Бих избягвал да ги променям всички заедно, освен ако вашите постоянни връзки не използват грозния? P ​​= 123 формат. Това включва по време на редизайн.

14. Ужасна страница „За мен“

Никога не знаех колко е важно това, докато не напиша страхотна страница.

Веднага накарах хората да ми изпращат имейли …, свързани с моята история и споделяне на собствена история. Беше наистина готино, отварях се и гледах как прерастват във взаимоотношения / възможности. От SEO гледна точка, това е една от най-гледаните ми страници и задържа хората на сайта ми по-дълго.

Страница за мен

15. Грешки в цитирането (локално SEO)

Ако насочвате към местни ключови думи (особено където се показват Google Maps), имате нужда от цитати. Те са за 10% от местното SEO. Моят 3-стъпален процес на Google My Business > Moz Local > Whitespark получава страхотни резултати и е същият процес, с който използвах няколко клиентски позиции №1 в Google Maps. Освен това всичко е безплатно Услугата за изграждане на цитати на Whitespark ($ 4-5 / цитат). Колкото по-конкурентни са вашите ключови думи, толкова повече цитати трябва да поръчате.

Moz Local Citation Score

Как да създадете цитати

Как да проверя за дублиращи се цитати

 • Стартирайте сайта си чрез Moz Local и поправете елементи в раздела за дубликати
 • Потърсете „Вашето име на Google+“ и потърсете дублирани GMB страници

16. Грешки в конзолата за търсене на Google

Повечето хора не използват Google конзола за търсене колкото трябва. Използвам го 10 пъти повече от Google Analytics за намиране на грешки при обхождане, грешки в мобилни устройства, AMP грешки, грешки в Sitemap, проблеми със сигурността, ръчни действия, подобрения в HTML и много други. Препоръчвам ви да направите същото.

Грешки за мобилна използваемост Google Search Console

Аз също използвам Доклад за изпълнение религиозно да измервам ключовите ми думи, CTR, класации и най-популярните страници. За мен това е много по-добре в измерването на SEO от Google Analytics.

Заявки за конзола за търсене на Google

Прегледайте Моят урок за конзолата за търсене в Google

17. Дублиращо съдържание + Търсене / Замяна на страници

употреба Siteliner за да проверите за дублирано съдържание …

Дублиращо се съдържание на сайта

Търсене и замяна на страници са може би най-често срещаната форма на дублирано съдържание (където дублирате една и съща страница отново и отново, но разменяте само няколко думи на всяка страница). Виждате това много в локалния SEO, когато фирмите създават географски насочени страници за няколко местоположения … но това не работи. Всяка страница трябва в идеалния случай да има уникално съдържание за всяко място като снимки, рецензии, членове на екипа и др. Ранд Фишкин направи приятен видеоклип за това:

18. Възпиране на търсачките от сайта за индексиране

Уверете се, че „Окуражавайте търсещите машини да индексират този сайт“ НЕ е избран на таблото ви за управление от „Настройки“ > Четене. Това кара вашия сайт напълно да изчезне в Google.

Окуражавайте търсачката да индексира този сайт

19. Партньорски грешки в уебсайта

Партньорските сайтове са предразположени към наказания от Google. Това може да бъде наказание във вашия ръчни действия отчет в конзолата за търсене на Google или може да бъде алгоритмично наказание (в този случай трябва да сравните времето на спад на трафика ви и да разгледате Промените в алгоритъма на Google).

Повярвай ми, не искаш партньорска санкция …

Партньорска връзка Google Penalty

Съвети за партньорски сайтове:

 • Не зареждайте публикации с партньорски връзки
 • Добави стойност! Прекарвам много време, като се уверя, че уроците ми са полезни
 • Не винаги първо изброявайте партньорски продукти (Google знае какво правите)
 • Помислете да напишете страници за преглед на партньорски продукти и вместо тях да свържете
 • Винаги не следвайте партньорски връзки

20. Имате наказание от Google

Отиди при твоя доклад за ръчни действия в Search Console, за да проверите за санкции. Има много видове (тънко съдържание, пълнеж с ключови думи, съдържание на спам), но неестествените връзки са най-често срещаните.

Неестествени връзки към вашия сайт – в началото наех създател на линкове и получих наказание от Google за неестествени връзки, които отнеха 1 пълна година за възстановяване. Класацията ми се понижи, а също така и запитванията на моя клиент и доходите ми. За мен бяха тъмни времена. Помислете два пъти, преди да наемете строител на връзки в Fiver, Upwork или някой от тези сайтове на свободна практика … освен ако наистина наистина не знаете какво правите.

Как да почистите лошите връзки

 • Проверете дали имате такъв в раздел за ръчни действия
 • Отидете на връзки към вашия сайт раздел на конзолата за търсене
 • Напишете всички спам, нерелевантни и подозрителни връзки
 • Отидете до тези уебсайтове и ги помолете да го свалят
 • Бъдете настойчиви … Google иска да види, че сте положили усилия
 • За всякакви връзки, които не можете да свалите, използвайте откажете инструмент
 • Изпратете искане за преразглеждане с цялата подходяща информация
 • Запалете своя създател на връзки и никога повече не наемайте схематичен конструктор на връзки

Неестествени връзки към вашия сайт - Google Search Console

Все още не съм сигурен, ако това са причината?

Kiss Metrics има страхотна статия за 50 причини Вашият уебсайт заслужава да бъде наказан от Google, но мисля, че покрих основните причини тук. Ако имате някакви въпроси, оставете коментар по-долу и ще се радвам да отговоря на въпроса ви. В противен случай, късмет с вашето SEO!

често задавани въпроси

&# X2705; Кои са 3 основни причини WordPress сайтовете не се класират високо?

Насочването на конкурентни ключови думи, използването на правилните инструменти за изследване на ключови думи и липсата на добро SEO оптимизиране на страницата (извън зелените светлини на Yoast) обикновено са 3-те основни причини WordPress сайтовете да не се класират високо. Друга причина е недостатъчното качество на обратните връзки.

&# X2705; Прекалено конкурентни ли са ключовите ми думи?

Новите уебсайтове или тези с нисък авторитет (връзки) винаги трябва да са насочени към конкретни ключови думи с дълга опашка. Изключително важно е за всяка ключова дума да анализирате Google и да анализирате резултатите от търсенето, за да сте сигурни, че не се конкурирате със силни уебсайтове със съдържание и авторитети.

&# X2705; Как мога да проверя за SEO грешки на моя сайт?

Google Search Console ви казва дали имате грешки в мобилни устройства, сигурност и индексиране. Той също така ви казва структурирани грешки в съдържанието на често задавани въпроси и отзиви. Трябва обаче наистина да получите SEO одит, ако искате да научите какво точно се случва с вашия SEO.

&# X2705; Получаването на зелени светлини в Yoast помага в класацията?

Не точно. Yoast върши много добра работа при откриването на използване на ключови думи и има много повече за SEO страници от това. Опитайте да добавите фрагменти, богати на често задавани въпроси, да добавите HTML съдържание на дълги публикации и да създадете задълбочено съдържание с видеоклипове. Оптимизирайте честотата на кликване!

&# X2705; Правилно ли е конфигуриран приставката ми Yoast?

Проверете моя урок за конфигуриране на Yoast, за да се уверите, че вашата Yoast е настроена правилно, особено раздела Търсене на външен вид. Не забравяйте да настроите Google Search Console.

Или: моя WordPress SEO Ръководство е дори по-полезна от това и включва 101 съвета за действие.

Наздраве,
мъжко животно

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map