20 raons per les quals el vostre lloc de WordPress no està al punt més alt de Google

03.06.2020
SEO '20 raons per les quals el vostre lloc de WordPress no està al punt més alt de Google
0 23 мин.

És la primera pregunta que tinc …


Per què el meu lloc de WordPress no és un lloc més elevat a Google?

Tant si no esteu enlloc del mapa, teniu una penalització de Google com si us pregunteu per què els competidors us van superar, aquest tutorial us ajudarà a identificar el que passa. Aquests són els 20 motius més habituals basats en els meus darrers 5 anys fent consultoria en SEO i redactant aquests tutorials.

Visiteu la llista i assegureu-vos de deixar un comentari si heu trobat el problema o necessiteu ajuda. Estic encantat d’ajudar qualsevol persona que es dediqui a llegir els meus tutorials. A continuació es mostren els principals motius pels quals el vostre lloc de WordPress no té un nivell més alt de Google i exactament què podeu fer per solucionar-lo.

1. Falta de contingut exhaustiu

La promoció d’articles de més de 3.000 paraules és la primera raó per la qual el meu bloc va créixer a 3.000 visitants al dia. Google la vostra paraula clau, analitza els millors resultats i inclou tots els temes importants que puguis trobar. Utilitzeu Respon al públic per trobar “paraules clau de preguntes” i respondre el màxim possible. Backlinko suggereix 3.000 paraules en molts dels seus articles, especialment si ho és contingut angular. Vaig millorar el meu tutorial de Yoast de 500 a 4.000 paraules i va passar de 10 a 100 visitants al dia en una setmana.

No escric tres tutorials mediocres a la setmana. Escric 1 tutorial d’assassí cada 2 setmanes.

Objectiu de més de 3.000 paraules, sobretot si és una paraula clau competitiva:

Nombre de paraules de WordPress

Pots aconseguir penalitzat per a contingut amb un baix nombre de paraules (pàgines baixes), contingut que no és útil amb percentatges de rebot dolents, contingut afiliat que no ofereix cap valor i contingut duplicat. Però, fins i tot si no teniu una penalització per al contingut prim, això no vol dir que part del vostre contingut no tingui un conte baix de paraules i us impedeixi situar-vos altament.

Pas 1: identificar contingut de baix rendiment
A Google Analytics, dirigiu-vos a Adquisició > Consola de cerca > Pàgines de destinació. Cerqueu pàgines amb un temps mitjà baix a la pàgina + altes taxes de rebot. El temps mitjà baix de la pàgina probablement significa que la gent no troba el contingut útil. Les altes taxes de rebot són una mica més complexes i poden provenir d’un disseny deficient, temps de càrrega, navegació, elements emergents / publicitat i enllaços interns (o no) interns.

Pàgines de destinació - Google Analytics

Pas 2: Afegeix una taula de contingut
taula de continguts ajuda les persones a navegar per publicacions llargues, però també us anima a escriure contingut llarg (i us permet una millor possibilitat de ser guardonat enllaços saltats a llocs utilitzant ancoratges anomenats).

La taula de continguts HTML sembla aquest …

L’HTML de cada subcapítol s’assembla a aquest…

Element primer

Element dos

Títol tercer

Pas 3: millorar el contingut
Ara que heu afegit un TOC amb una gran quantitat de temes, escriviu els vostres paràgrafs. El vostre treball consisteix no només en allargar-lo, sinó en augmentar el vostre contingut valuós. Això normalment significa afegir gràfics, vídeos o infografies més útils. No només escriure text per omplir la pàgina.

Pas 4: contesta les paraules clau de la pregunta
Respon al públic et permet buscar qualsevol paraula clau i genera un mapa visual (i una llista) de les preguntes més populars que la gent cerca sobre aquesta paraula clau. Afegeix paraules clau de Google Completar automàticament i, com més cercles es vegin, més cerques tenen de cerques més verdes.

Paraules clau de Yoast - RespostaPública

2. Les paraules clau són massa competitives

Llocs web amb baixos autoritat del domini no hauria de competir per a paraules clau àmplies i competitives. A mesura que creeu autoritat del domini (creant contingut fantàstic que obtingui enllaços), podeu començar a orientar les paraules clau amb més cerques. Però si penseu per arribar a la pàgina 1, penseu en anar amb cua més llarga.

Paraules clau de cua llarga

Pas 1: Comproveu l’autoritat del vostre domini a Explorador d’enllaços Moz (o un altre eina).

Autoritat de domini

Pas 2: Utilitzeu aquest gràfic de Orbit Media. Principalment oriento frases de 3 paraules, però dedico molta quantitat de temps a contingut. Paraules clau més competitives = més temps que convé invertir en el contingut. El gràfic és més que una norma general i no cal que es faci literalment, però és un recordatori que els llocs web amb alta autoritat de domini poden (en general) orientar paraules clau més competitives.

Drecera de recerca de paraules clau

Pas 3: Descarregar MozBar i Paraules clau a tot arreu. Això permet que Google tingui qualsevol paraula clau i vegi la competència d’una paraula clau: cerques mensuals, DA de cada resultat de cerca (autoritat de domini) i PA (autoritat de pàgina), etc. Per descomptat, el pas més important és fer clic als resultats principals i comprovar com de “bo”. el contingut és i assegureu-vos que podeu escriure contingut millor que el seu.

Competència de paraules clau

Una paraula clau és més competitiva si:

 • És ampli
 • Té un alt DA + PA a MozBar
 • La paraula clau és, òbviament, rendible
 • El contingut elevat ocupa els primers resultats
 • Els llocs web de l’autoritat es classifiquen en els primers resultats
 • La paraula clau té un gran nombre de cerques mensuals

Les paraules clau de cua llarga són més fàcils de classificar

 • En lloc de SEO Consultant, dirigiu-vos a SEO SEO Consultant
 • En lloc de dissenyador web de Chicago, orienteu-vos al dissenyador de WordPress de Chicago
 • En lloc de treure’s del deute, orienteu-vos a sortir del deute sense bancarrota
 • En lloc de les revisions de SiteGround, orienteu la revisió de hosting de WordPress de SiteGround

3. Molt centrat en una sola paraula clau

Moltes empreses s’obsessionen amb la classificació per a una paraula clau, quan aquest és realment una estratègia horrible. Em classifiquen en milers de paraules clau i, tot i que tinc el lloc 1 per a paraules clau com “WordPress SEO Consultant”, obtinc més consultes a través del meu bloc que a les meves pàgines de serveis..

Si sou un fotògraf a Chicago, aquí teniu algunes idees:

Google-Autocomplete-Completa-en-blanc-1

4. Molt centrat en les llums verdes de Yoast

Obsessionar-se per les llums verdes de Yoast pot comportar-se farciment de paraules clau i fer que les pàgines semblin brutes. Deixeu de pensar que el SEO té molt a punt amb “ús de paraules clau” i comenceu a pensar en mantenir les persones que es dediquen al vostre lloc mitjançant vídeos, tutorials i coses que realment voldrien aprendre / compartir / enllaçar. L’única vegada que penso en les paraules clau és quan faig investigacions sobre paraules clau, escric un títol ric (però que sona bé) amb paraules clau i creo una meta descripció atractiva perquè la gent faci clic al meu enllaç. Em baso en el contingut del meu cul per fer la resta.

Què ha de dir l’anàlisi de SEO de Yoast:

ADVERTIMENT: la injecció de paraules clau en els vostres continguts o fragments els fa que siguin brots. Heu pensat a escriure un títol de SEO + meta-descripció per augmentar el CTR? Tots els resultats de Google utilitzaran la paraula clau: per què algú faria clic al vostre enllaç? Sí, haureu d’utilitzar la vostra paraula clau en el títol de la pàgina, l’URL, el títol de SEO i la meta descripció (els llocs més importants) … però no injecteu paraules clau només per obtenir llums verdes. Oblideu-vos de la densitat de paraules clau i de les paraules clau en els subtítols … afegeix una taula de contingut per organitzar publicacions més llargues, utilitzar vídeos, infografies, fragments rics, compartir imatges socials i aportar contingut prim per millorar-lo (més detalladament) que els resultats de cerca principals.

5. Feu servir el Planificador de paraules clau de Google

Planificador de paraules clau està dissenyat per a AdWords, no per a SEO! La competència és per a AdWords i, personalment, he trobat que les paraules clau no reflecteixen el que la gent està buscant en realitat. Google Autocomplete o qualsevol eina de paraules clau que obtingui Google Autocomplete és més precisa.

Google-Keyword-Planner

6. Temps de càrrega lents

El meu Guia de velocitat de WordPress et mostra com vaig aconseguir <Uns cops de càrrega amb puntuacions del 100% a GTmetrix, però vaig enumerar els factors més importants a continuació. Probablement ho saps Google premia els llocs ràpids.

 • Trieu Millor HostingSiteGround va obtenir el número 1 de 26 enquestes diferents a Facebook i és qui utilitzo (també són el número 1 de la majoria) Converses a Facebook). Podeu executar el vostre lloc mitjançant Inspeccions de pàgina per veure si el teu el servidor és lent. SiteGround ho farà migreu el vostre lloc web de forma gratuïta, i les persones que emigren solen veure millores en el temps de càrrega instantània. Ho són recomanat per WordPress i per Ivica de la Grup WordPress Accelerar amb 10.000 membres. Jo els faig servir i podeu veure el meu GTmetrix /Pingdom informes. Els seus tecnologia de velocitat utilitza NGINX, PHP 7+, 1-clic a l’activació Cloudflare, i Plugin SG Optimizer.
 • Actualització a un millor connector de caché – WP Rocket es va classificar el complement de memòria cau número 1 a diverses enquestes de Facebook i també les utilitzo. El major benefici és que disposen de funcions de velocitat que no proporcionen els plugins de memòria cau, que us ofereixen millors resultats (neteja de bases de dades, càrrega pereç de fotos / vídeos / iframes, allotjament a Google Analytics local, control de batecs cardíacs, integració amb Cloudflare + altres CDNs). També arriba documentació, actualitzacions freqüents i assistència. Consulteu el meu tutorial de configuració.
 • Optimitzar les imatges – hi ha més de 20 maneres d’optimitzar les imatges, algunes de les quals apareixen a GTmetrix (compressió sense pèrdues, servir imatges escalades, especificar les dimensions de la imatge). Si voleu veure els 20, llegiu el meu tutorial d’optimització d’imatges.
 • Actualització a PHP 7+ – la majoria d’usuaris de WordPress Feu versions desactualitzades de PHP (ja que el vostre host no us actualitza automàticament) Cal que instal·leu el fitxer Mostra el connector Versió PHP per veure la versió que publiqueu, executeu-la Complement del verificador de compatibilitat PHP per assegurar-vos que els vostres complements són compatibles, actualitzeu-lo a PHP 7+ al vostre compte d’allotjament. Això fa que gran diferència.
 • Configuració Cloudflare : Consulteu el meu tutorial de Cloudflare que us mostra com configurar totes les pestanyes Cloudflare perquè la vostra pàgina sigui més ràpida i segura.
 • Eviteu els complements lents – aquí hi ha una llista de 35 complements lents, però també podeu utilitzar Monitor de consultes (o Cascada GTmetrix) per veure els vostres complements de càrrega més lenta.
 • Eviteu els recursos externs – Google AdSense, Google Maps, Gravatars o qualsevol cosa que atragui recursos externs alentiran el vostre lloc significativament.
 • Carregueu fonts de Google localment – si veieu errors al vostre informe GTmetrix relacionats amb Google Fonts o Font Awesome, llegiu el meu tutorial sobre allotjar-los localment.

Aquest vídeo us pot ajudar (els segells de temps es troben a la descripció del vídeo):

Canvi a SiteGround

Migració del temps de càrrega del lloc web

Bluehost a SiteGround GTmetrix

HostGator a SiteGround

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Insights

100 Puntuació perfecta a SiteGround

Gènesi del lloc

Velocitat lliurada per SiteGround

SiteGround GTmetrix Report

Temps de càrrega reduïts amb SiteGround

Nous temps de resposta de SiteGround

HostGator cap a SiteGround Migració

Temps de resposta del lloc a Joomla

Canvia a Hosting SiteGround

SiteGround Rocket Imagify Combo

Joomla GTmetrix a SiteGround

SiteGround PageSpeed ​​Insights

SiteGround On Joomla

Temps de càrrega reduïts del lloc

SiteGround Speedy Hosting

Nous resultats de Pingdom a SiteGround

Nou temps de resposta de SiteGround

Millora del temps de resposta de SiteGround

Enquesta d’allotjament del 2019

2017-WordPress-Hosting-FB-Poll

Recomanacions d'allotjament a Elementor

Juliol de 2019 Recomanació d'allotjament

WordPress-Host-Poll-Aug-2018

Shared-Hosting-Poll-2017

2019-Hosting-Poll

Empresa de hosting

WordPress-Hosting-Poll-2017

Managed-Hosting-Poll

WooCommerce-Hosting-FB-Poll

2016-Web-Hosting-Poll

Millor WordPress-Hosting-Provider-Poll

Best-Web-Hosting-2019-Poll

WP Friendly Polling Hosting

2016-WordPress-Hosting-FB-Poll

Allotjament favorit per a Elementor

Recomanacions d'allotjament 2018

Enllaç de WordPress WordPress, setembre de 2018.png

Managed-WordPress-Hosting-Poll-2017

2019-Hosts-Poll-1

Hosting-Poll-For-Speed

WordPress-Hosting-Poll-1 de juny

Recomanació del lloc

2014-Managed-WordPress-Hosting-FB-Poll

Millor web-Hosting-Provider-Poll-Poll

Hosting-Poll-febrer de 2019

Recomanacions-Hosting-Poll

Bluehost vs SiteGround

Enquesta de l'amfitrió web de WordPress

El meu informe GTmetrix …

Informe 2019-GTmetrix

El meu Informe Pingdom

Informe Pingdom-2019

7. Preus baixos de clics

Tothom sap que els percentatges de clics són importants (i s’utilitzen com a factor de classificació), però, com podeu aconseguir que la gent faci clic al vostre enllaç? A continuació, es mostren quatre maneres fàcils d’augmentar els percentatges de clics.

Tarifes de clics

Pas 1: utilitzeu l’editor a granel de Yoast per reescriure els títols SEO + Meta Descripcions
L’editor massiu de Yoast us permet editar els vostres títols de SEO + meta descripció a granel de manera que no haureu de passar per cada pàgina / publicació individual. Reescriure aquestes opcions perquè semblin més boniques (i, per descomptat, inclogui la vostra paraula clau), és una manera senzilla d’augmentar el valor CTR. Recordeu que l’editor majoritari no detecta paraules clau ni longitud de caràcters, així que assegureu-vos que ho teniu en compte (la longitud és d’uns 55 caràcters per a títols SEO, 155 caràcters per a meta-descripcions). Tothom inclourà la paraula clau al seu fragment: per què algú faria clic al vostre enllaç? El vostre tutorial és actual, teniu un tutorial de vídeo, infogràfic? Expliqueu-los per què! Proveu d’utilitzar nombres i adjectius hàbils.

Yoast-Bulk-Editor

Pas 2: afegiu fragments enriquits
Jo faig servir el Plugin de WP Review Pro de MyThemeShop (vegeu a demostració o una pàgina que la faig servir). Estava fent servir Fragments rics del WP però el desenvolupador va abandonar el seu complement i Esquema Tot En Un Sembla massa senzill sense pràcticament cap opció de personalització. He estat satisfet amb WP Review Pro.

Estrelles de revisió de dades estructurades

Pas 3: afegir data modificada a la publicació als resultats de la cerca
Feu que el contingut sensible al temps quedi fresc. Primer, activeu la “data en la previsualització del fragment” a la configuració de Yoast. A continuació, afegiu “data de publicació modificada” a la part superior de les publicacions del bloc (es troba en una ubicació diferent per a tothom, però per a mi és a la Complement del Genesis Simple Edits). Ara, sempre que actualitzeu una publicació, la data s’actualitzarà als resultats de la cerca. Podeu utilitzar el botó Tornar a publicar el complement de publicacions antigues per actualitzar totes les publicacions del dia actual, però és una mica barat ja que en realitat no heu actualitzat les publicacions.

Data de publicació

Entrada-meta

Pas 4: obtingueu fragments destacats de Google

 • Creeu una taula de contingut HTML (si es llisten orientacions)
 • Feu que cada element del TOC sigui concis i accionable per resoldre el problema
 • Dirigiu-vos a una paraula clau on vulgueu la gent concisa contesta
 • Utilitzeu Explorador de paraules clau de Moz per identificar les paraules clau de la pregunta
 • Utilitzeu Respon al públic per trobar encara més paraules clau de preguntes
 • Trieu si la resposta ha de ser un paràgraf, una llista o una taula
 • Dissenyeu un bon gràfic (o feu una foto) descrivint la paraula clau
 • Utilitzeu una longitud de caràcters òptima Moz)
 • Creeu contingut basat en fets amb referències de qualitat (enllaços, gràfics, etc.)
 • Orientar les paraules clau que ja tenen un fragment destacat però que fan un treball deficient
 • Si teniu l’objectiu del quadre de resposta, orienteu la vostra paraula clau mitjançant la concordança exacta
 • Assegureu-vos que a la primera pàgina de la paraula clau, si no, milloreu el contingut

Fragments destacats

Longitud-retalls òptims

8. No optimitzar la compartició social

Personalitzeu com es veu el contingut quan es comparteix a Facebook / Twitter …

facebook-compartir

A Yoast, aneu a SEO → Social i, a continuació, activeu meta dades a la pestanya Facebook / Twitter. Mentre esteu aquí, no us oblideu verifica el teu lloc amb Pinterest i afegeix la teva pàgina de Google+ a Yoast.

Yoast-Social-Meta-Data

Ara editeu una pàgina / publicació, desplaceu-vos cap a la secció de Yoast, feu clic a l’enllaç de compartir (que es mostra a continuació) i podreu penjar imatges a Facebook (1200 x 630px) i Twitter (1024 x 512px). Sí, això vol dir que heu de crear 2 gràfics per a cada contingut si voleu que sigui agradable.

optimització yoast-social-media

9. Sense enllaços interns / externs

No hi ha un número perfecte, però normalment tinc més de 50 enllaços a les meves 3.000 tutories de paraules.

Enllaços interns – una manera natural de crear enllaços al vostre propi lloc web, mantenir la gent al vostre lloc més gran i reduir els percentatges de rebots fent que la gent faci clic en altres coses que heu escrit.

Enllaços externs – es tracta de citar fonts a Google. Enllaçar-se amb contingut útil i creïble que els lectors consideren útil (no només a la Viquipèdia), confia en Google.

10. Falta de contingut angular

Aquí teniu un consell … en lloc de publicar un bloc només per escriure sobre com escriure la “guia final” sobre un tema clau sobre el qual el públic vol conèixer? Yoast i Coet WP en sóc 2 … les persones no van a enllaçar amb les meves Consultoria SEO de WordPress però atraure enllaços a través dels meus tutorials … el “suc d’enllaç” beneficiarà tot el meu lloc augmentant l’autoritat del meu domini. Així, si executeu el vostre lloc Explorador d’enllaços i no teniu molts enllaços, no escriviu algunes guies finals.

Sèrie WordPress-SEO

11. No utilitzeu SSL

Vaig afegir SSL el 2018 i, sorprenentment, els meus rànquings van augmentar (i també ho van fer les meves vendes d’afiliats). Google és penalitzar més els llocs web que no utilitzin SSL (i aquest cadenat insegur tampoc no es veu bé), així que no tingueu por: només ho feu. Aquí teniu un guia afegint SSL a WordPress.

SSL realment senzill

12. Mala percentatge de rebot + temps al lloc

Ritmes de rebot (el% de persones que abandonen el vostre lloc sense fer clic en cap lloc) i el temps mitjà al lloc són mètriques que Google utilitza per determinar el valor de cada pàgina i les classificacions (podeu trobar-ho a Google Analytics). Així, si el disseny web, el disseny per a mòbils, la falta d’enllaços interns, la crida a accions … i altres parts del vostre lloc web no animen la gent a fer clic al voltant … això afectarà els vostres rànquings. Fer que el vostre lloc web sigui “enganxós” és el que fa tot el SEO.

Percentatge de rebot

13. Heu canviat els enllaços enllaçats (o mala estructura)

Cada vegada que canvieu un enllaç permanent (fins i tot si configureu una redirecció 301), perdreu MÉS els vostres rànquings temporalment i només alguns dels vostres rànquings a llarg termini. Ha sigut dit al voltant d’un 1-10% del suc d’enllaç es perd quan configureu una redirecció 301. Bottom line … Evitaria canviar-los tots junts, tret que els vostres enllaços enllaços utilitzin el format feau? P = 123. Això inclou durant un redisseny.

14. Péssima pàgina “Sobre mi”

Mai vaig saber com era d’important fins que vaig escriure una impressionant pàgina.

A l’instant vaig tenir persones que m’enviaven per correu electrònic… relacionant-me amb la meva història i compartint la seva pròpia història. Va ser fantàstic, obrir-me i veure que creixen en relacions / oportunitats. Des d’una perspectiva SEO, és una de les meves pàgines més vistes i manté les persones al meu lloc més temps.

Sobre Em Pàgina

15. Errors de citacions (SEO local)

Si teniu l’orientació de les paraules clau locals (especialment on apareixen Google Maps), necessiteu cites. Ho són 10% del SEO local. El meu procés en tres passos de Google My Business > Moz Local > Whitespark obté uns resultats fantàstics i és el mateix procés que vaig utilitzar per obtenir diversos rànquings de clients 1 en Google Maps. Tot és gratuït a més Servei de creació de cites de Whitespark (4-5 dòlars / citació). Com més competitives siguin les vostres paraules clau, més citacions hauríeu de sol·licitar.

Puntuació de citació local de Moz

Com crear cites

Com comprovar si hi ha cites duplicades

 • Executeu el vostre lloc Moz Local i corregiu els elements de la pestanya duplicats
 • Cerqueu “El vostre nom comercial a Google+” i cerqueu pàgines GMB duplicades

16. Errors de la Consola de Cerca de Google

La majoria de la gent no utilitza Google Search Console tant com haurien. Jo l’utilitzo 10 vegades més que Google Analytics per trobar errors de rastreig, errors de mòbil, errors d’AMP, errors de mapa del lloc, problemes de seguretat, accions manuals, millores HTML i moltes altres. Us recomano que feu el mateix.

Errors d’utilització per a mòbils Consola de cerca de Google

Jo també faig servir el Informe de rendiment per mesurar religiosament les meves paraules clau, els CTRs, els rànquings i les pàgines més populars. Per a mi, això és molt millor per mesurar SEO que Google Analytics.

Consultes de la Consola de Cerca de Google

Consulteu el meu tutorial de Google Search Console

17. Duplicar contingut + cercar / reemplaçar pàgines

Utilitzeu Siteliner per comprovar si hi ha contingut duplicat …

Contingut Duplicat de Siteliner

La cerca i la substitució de pàgines són probablement la forma més comuna de contingut duplicat (on dupliqueu la mateixa pàgina una i altra vegada, però només canvieu algunes paraules a cada pàgina). Això ho veieu molt al SEO local quan les empreses creen pàgines de destinació geo-orientades per a diverses ubicacions … però no funciona. Idealment, cada pàgina hauria de contenir contingut únic sobre cada ubicació, com ara fotos, ressenyes, membres de l’equip, etc. Rand Fishkin va fer un bon vídeo sobre això:

18. Descoratjar els motors de cerca del lloc d’indexació

Assegureu-vos que “No defavoriu els motors de cerca d’indexar aquest lloc” al tauler de control a la secció Configuració > Lectura. Això fa que el vostre lloc desaparegui completament a Google.

Descoratgeu el motor de cerca d’indexar aquest lloc

19. Errors del lloc web d’afiliació

Els llocs d’afiliació són propens a sancions de Google. Això pot suposar una penalització accions manuals informeu a Google Search Console o pot ser una penalització algorítmica (cas en què heu de comparar el temps en què es va reduir el trànsit i mirar L’algoritme de Google canvia).

Confia en mi, no vols una penalització d’afiliació …

Enllaç d’afiliació Google Penalty

Consells per als llocs d’afiliació:

 • No envieu missatges amb enllaços d’afiliació
 • Afegeix valor! Em dedico un munt de temps a assegurar-me que els meus tutorials us són útils
 • No llisteu sempre els productes afiliats primer (Google sap el que feu)
 • Penseu a escriure les pàgines de revisió dels productes afiliats i enllaçar-los amb els altres
 • Sempre no enllaceu afiliats enllaços

20. Tens una penalització de Google

Dirigiu-vos al vostre informe d’accions manuals a la Search Console per comprovar les penalitzacions. Hi ha molts tipus (contingut prim, farciment de paraules clau, contingut de correu brossa), però els enllaços no naturals són els més habituals.

Enllaços no naturals al vostre lloc – Primerament, vaig contractar un creador d’enllaços i vaig obtenir una penalització de Google pels enllaços antinaturals que van trigar un any complet a recuperar-se. La meva classificació va caure en picat, i també vaig fer les meves consultes i ingressos. Per a mi eren temps foscos. Penseu dos cops abans de contractar un creador d’enllaços a Fiver, Upwork o en qualsevol d’aquests llocs d’autònom … tret que realment sàpigues el que estàs fent.

Com netejar enllaços dolents

Enllaços no naturals al vostre lloc - Google Search Console

Encara no estic segur si aquesta és la raó?

Kiss Metrics té un article impressionant 50 raons per les quals el vostre lloc web mereix ser penalitzat per Google, però crec que vaig cobrir els principals motius aquí. Si teniu cap pregunta, deixeu un comentari a continuació i estaré encantat de respondre la vostra pregunta. En cas contrari, molta sort amb el vostre SEO!

Preguntes freqüents

&# x2705; Quins són els tres principals motius que els llocs de WordPress no tenen?

L’orientació de les paraules clau competitives, no utilitzar les eines adequades de recerca de paraules clau i la manca de bons SEO a la pàgina (fora dels llums verds de Yoast) solen ser els tres principals motius que els llocs de WordPress no tenen un nivell elevat. Un altre motiu és que no hi ha prou enllaços de qualitat de qualitat.

&# x2705; Les meves paraules clau són massa competitives?

Els llocs web nous o els amb baixa autoritat (enllaços enllaçats) sempre han d’orientar paraules clau específiques de cua llarga. És extremadament important per a cada paraula clau de Google i analitzar els resultats de la cerca per assegurar-vos que no competiu amb llocs web de contingut i autoritats forts.

&# x2705; Com puc comprovar si hi ha errors de SEO al meu lloc?

Google Search Console us indica si teniu errors de telefonia mòbil, de seguretat i d’indexació. També us indica errors de contingut estructurat a les preguntes freqüents i a les ressenyes. Tanmateix, realment haureu d’obtenir una auditoria de SEO si voleu aprendre exactament què passa amb el vostre SEO.

&# x2705; Obtindran llums verdes als rànquings d’ajuda en Yoast?

No exactament. Yoast només fa un bon treball a l’hora de detectar l’ús de paraules clau i hi ha molt més de SEO a la pàgina que això. Proveu d’afegir fragments rics en FAQ, afegint una taula de contingut HTML a publicacions llargues i creeu contingut en profunditat amb vídeos. Optimitza els percentatges de clics!

&# x2705; El meu plugin de Yoast està configurat correctament?

Consulteu el meu tutorial de configuració de Yoast per assegurar-vos que el vostre Yoast està configurat correctament, especialment la pestanya Aparença de cerca. No oblideu configurar Google Search Console.

O: el meu Guia SEO de WordPress és fins i tot més útil que això i inclou 101 consells actuables.

Salutacions,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector