20 разлога зашто се веб локација ВордПресс не налази на високом нивоу у Гоогле-у

03.06.2020
SEO '20 разлога зашто се веб локација ВордПресс не налази на високом нивоу у Гоогле-у
0 17 мин.

То је прво питање које добијам …


Зашто мој ранг листа ВордПресс није виши на Гооглеу?

Без обзира јесте ли нигде на мапи, имате казну за Гоогле или се питате зашто вас конкуренти претежу, овај ће вам водич помоћи да препознате шта се догађа. Ово је 20 најчешћих разлога на основу мојих последњих 5 година радећи СЕО саветовање и писање ових туторијала.

Прођите кроз листу и обавезно оставите коментар ако сте пронашли проблем или вам је потребна помоћ. Драго ми је што могу помоћи свима који одвоје време да прочитају моје туторијале. Ево главних разлога због којих Ваша ВордПресс веб локација није високо на Гоогле-у и тачно шта можете учинити да то поправите.

Contents

1. Недостатак свеобухватног садржаја

Умножавање чланака до 3.000+ речи је разлог # 1 што је мој блог порастао на 3.000 посетилаца дневно. Поставите Гоогле кључну реч, анализирајте врхунске резултате и укључите све важне теме које можете да пронађете. Употреба Одговор јавности да пронађете „кључне речи питања“ и одговорите колико год можете. Бацклинко предлаже 3.000 речи у многим његовим чланцима, посебно ако су у питању садржај камен темељаца. Учврстио сам свој Иоаст туториал од 500 до 4.000 речи и то је од 10 до 100 посетилаца / дан за 1 недељу.

Не пишем 3 осредње лекције недељно. Сваке две недеље пишем 1 водич за убице.

Циљ за 3.000 речи, посебно ако је то конкурентна кључна реч:

ВордПресс Бројање речи

Можете добити кажњен за садржај са малим бројем речи (плитке странице), садржај који није користан са лошим стопама напуштања почетне странице, придружени садржај који не нуди вредност и дупликат садржаја. Али чак и ако немате казну за танки садржај, то не значи да неки од ваших садржаја нема мали број речи и спречава вас да се високо рангирате.

Корак 1: Препознајте садржај са ниским перформансама
У Гоогле аналитици идите на аквизицију > Сеарцх Цонсоле > Почетне странице. Потражите странице са ниским просечним временом на страници + високим стопама напуштања почетне странице. Ниско просечно време на страници вероватно значи да људи не сматрају садржај корисним. Високе стопе напуштања почетне странице су мало сложеније и могу бити од лошег дизајна, времена учитавања, навигације, скочних прозора / рекламирања и лошег (или не) интерног повезивања.

Одредишне странице - Гоогле аналитика

Корак 2: Додајте табелу садржаја
А преглед садржаја помаже људима да се крећу по дугим постовима, али такође подстиче да пишете дугачки садржај (и пружа вам бољу шансу да будете награђени скок на везе Користећи именована сидра).

Садржај ХТМЛ-а изгледа овако …

ХТМЛ сваког поднаслова изгледа овако …

Предмет први

Тачка два

Тачка три

Корак 3: Повећајте садржај
Сада када сте додали ТОЦ са добром количином тема, напишите своје параграфе. Ваш посао заиста није само да га продужите, већ да свој садржај учините више драгоцена. То обично значи додавање корисније графике, видео записа или инфографике. Не само избацивање текста да бисте испунили страницу.

Корак 4: Одговорите на кључне речи
Одговор јавности омогућава вам претраживање било које кључне речи и генерише визуелну мапу (и листу) најпопуларнијих питања које људи претражују по тој кључној речи. Извлачи кључне речи из Гоогле Аутоматског довршавања, а што су кругови зеленији, то их више претражује.

Иоаст Кључне речи - АнсверТхеПублиц

2. Кључне речи су превише конкурентне

Веб странице са мало ауторитет домена не треба да се такмичи за широке, конкурентне кључне речи. Док градите ауторитет домена (стварањем сјајног садржаја који добија везе) можете започети циљање кључних речи са више претрага. Али ако се потрудите да стигнете на страницу 1, размислите о томе да одете дуже.

Кључне речи са дугим репом

Корак 1: Проверите ауторитет вашег домена Моз Линк Екплорер (или други оруђе).

Домаин-Аутхорити

Корак 2: Користите овај графикон од Орбит Медиа. Углавном циљам изразе са 3 речи, али трошим много времена на садржај. Конкурентније кључне речи = више времена уложите у свој садржај. Графикон је више правило и не треба га узимати буквално, али подсећање је да веб локације са високим ауторитетом домена могу (у целини) да циљају конкурентније кључне речи.

Пречица за истраживање кључне речи

3. корак: Преузимање МозБар и Кључне речи свуда. Они вам омогућавају Гооглеу било коју кључну реч и видите конкуренцију кључне речи: месечне претраге, ДА сваког резултата претраге (ауторитет домена) и ПА (ауторитет странице), итд. Наравно, најважнији корак је кликање на врхунске резултате и проверавање колико је „добро“ садржај је и проверите да ли можете да пишете бољи садржај од њиховог.

Такмичење за кључне речи

Кључна реч је конкурентнија ако:

 • Широка је
 • Има високу ДА + ПА у МозБару
 • Кључна реч је очигледно профитабилна
 • Јаки садржај сврстава се у врхунске резултате
 • Веб локације ауторитета се рангирају међу најбољим резултатима
 • Кључна реч има висок број месечних претрага

Кључне речи са дугим репом је лакше рангирати

 • Уместо СЕО консултанта, усмерите се на ВордПресс СЕО Цонсултант
 • Уместо чикашког веб дизајнера, усмерите се на Цхицаго ВордПресс Десигнер
 • Уместо да се избаците из дугова, усмјерите се ван дуга без банкрота
 • Уместо СитеГроунд рецензија, усмјерите СитеГроунд ВордПресс хостинг хостинг преглед

3. Превише се фокусирамо на једну јединствену кључну реч

Многа предузећа су опседнута рангирањем за 1 кључну реч, када је то заправо ужасна стратегија. Рангирам на хиљаде кључних речи, и иако сам рангиран као број 1 за кључне речи попут „ВордПресс СЕО Цонсултант“, добијам пуно више упита путем блога него на сервисним страницама.

Ако сте фотограф у Чикагу, ево неколико идеја:

Гоогле-Аутоцомплете-Филл-Ин-Тхе-Бланк-1

4. Превише се фокусирамо на Иоаст Греен Лигхтс

Посједовање надзора над Иоастиним зеленим светлима може довести до тога пуњење кључних речи и чине да странице изгледају нежељено. Престаните размишљати да се СЕО толико односи на „употребу кључних речи“ и почните размишљати о томе да људе привучете на вашој веб локацији путем видео снимака, водича и ствари које би људи заправо желели да науче / деле и повезују. Једини пут када размишљам о кључним речима је када истражујем кључне речи, напишем наслов богате кључне речи (али лепо звучи) и направим заводљив мета опис да људи кликну на мој линк. Ослањам се на свој кицк-асс садржај, а остало ћу учинити.

Шта треба да каже СЕО анализа фирме Иоаст:

УПОЗОРЕЊЕ: Уметање кључних речи у ваш садржај / исјечке чини да они изгледају нежељено. Да ли сте размишљали о томе да напишете СЕО наслов + мета опис за повећање ЦТР-а? Сваки резултат у Гоогле-у користиће кључну реч – зашто би неко кликнуо вашу везу? Да, требало би да користите своју кључну реч у наслову странице, УРЛ-у, СЕО наслову и мета опису (најважнија места) … али не убацујте кључне речи само да бисте добили зелено светло. Заборавите на густину и кључне речи у поднасловима … додајте табелу садржаја да бисте организовали дуже постове, користили видео записе, инфографике, богате исечке, слике за дељење на друштвеним мрежама и говедина танки садржај да би био бољи (детаљнији) од најбољих резултата претраге.

5. Користите Гоогле планер кључних речи

Планер кључних речи дизајниран је за АдВордс, а не за СЕО! Конкуренција је за АдВордс, а лично сам открио да кључне речи не одражавају оно што људи заправо претражују. Гоогле Аутоцомплете или било који алат за кључне речи који се повлачи са Гоогле Аутоцомплете је тачнији.

Гоогле-алат за планирање кључних речи

6. Спори оптерећења

Моја ВордПресс брзи водич показује како сам се снашао <Времена се учитавају са стопостотним резултатима у ГТметрик-у, али у наставку сам набројао најважније факторе. Вероватно знате Гоогле награђује брзе веб локације.

 • Изаберите Бољи хостингСитеГроунд била је оцењена као # 1 на 26 различитих Фацебоок анкета и ко је ја користим (такође су и већина 1 у већини Фацебоок разговори). Можете да покренете своју веб локацију ПагеСпеед Инсигхтс да видим да ли је твој сервер је спор. СитеГроунд ће мигрирајте вашу веб локацију бесплатно, а људи који мигрирају обично виде тренутно побољшање времена учитавања. Они су препоручује ВордПресс и од Ивица од ВордПресс Спеед Уп Гроуп са 10.000 чланова. Користим их и можете видети мој ГТметрик /Пингдом извештаји. Њихова брзинска технологија користи НГИНКС, ПХП 7+, 1 клик Цлоудфларе активације, и Додатак СГ Оптимизер.
 • Надоградите на бољи додатак за предмеморију – ВП Роцкет је у више Фацебоок анкета оцењен додатком за кеш # 1 и ја их такође користим. Највећа корист је што имају брзинске функције које већина предмеморија предмеморије не даје боље резултате (чишћење базе података, лијено учитавање фотографија / видео записа / ифрамес-а, локално хостинг Гоогле Аналитицс-а, контрола откуцаја срца, интеграција са Цлоудфларе + другим ЦДН-овима). То такође долази са документацију, честа ажурирања и подршка. Погледајте мој водич за подешавање.
 • Оптимизирајте слике – постоји преко 20 начина за оптимизацију слика, од којих се неке појављују у ГТметрик-у (компресија без губитака, послужују умањене слике, специфицирају димензије слике). Ако желите да видите свих 20, прочитајте мој водич за оптимизацију слике.
 • Надоградите на ПХП 7+ – већина ВордПресс корисника покренути застарјеле верзије ПХП-а (будући да вас домаћин не надограђује аутоматски). Морате да инсталирате Прикажи додатак ПХП верзије да бисте видели коју верзију покрећете, покрените је ПХП додатак за проверу компатибилности да бисте били сигурни да су ваши додаци компатибилни, надоградите на ПХП 7+ на вашем хостинг налогу. Ово чини огромна разлика.
 • Подесите Цлоудфларе – погледајте мој Цлоудфларе водич који вам показује како да конфигуришете сваку картицу Цлоудфларе-а како би ваша веб локација била бржа и сигурнија..
 • Избегавајте споре додатке – ево листе од 35 спорих додатака, али можете и да их користите Монитор упита (или ГТметрик Ватерфалл) да бисте видели своје најспорије додатке за учитавање.
 • Избегавајте спољне ресурсе – Гоогле АдСенсе, Гоогле Мапс, Граватарс или било шта што повлачи спољне ресурсе значајно ће успорити вашу веб локацију.
 • Учитајте Гоогле фонтове локално – ако видите грешке у извештају ГТметрик-а у вези са Гоогле фонтовима или фонтом Авесоме, прочитајте мој туториал о локалном гостовању у њима.

Овај видео би требао помоћи (временске ознаке су у опису видео записа):

Прелазак на СитеГроунд

Миграција времена учитавања СитеГроунд

Блуехост до СитеГроунд ГТметрик

ХостГатор То СитеГроунд

СитеГроунд ГТметрик

Увид у Гоогле ПагеСпеед Гоогле СитеСпеед

100 Перфецт Сцоре он СитеГроунд

СитеГроунд Генесис

Брзина коју пружа СитеГроунд

СитеГроунд ГТметрик Репорт

Скраћено време учитавања помоћу СитеГроунд-а

Ново време реакције на локацији СитеГроунд

ХостГатор на СитеГроунд миграцију

СитеГроунд Респонсе Тимес он Јоомла

Пребацује се на СитеГроунд хостинг

СитеГроунд Роцкет Имагифи Цомбо

Јоомла ГТметрик Он СитеГроунд

Увид у СитеГроунд ПагеСпеед Спеед

СитеГроунд Он Јоомла

Скраћено време учитавања СитеГроунд

СитеГроунд Спееди хостинг

Нови резултати Пингдом-а на СитеГроунд-у

Ново време одговора странице

Побољшање времена одзива на локацији СитеГроунд

Хостинг за 2019. годину

2017-ВордПресс-хостинг-ФБ-анкета

Препоруке Елементор хостинга

Јули 2019. Препорука за хостинг

ВордПресс-домаћин-анкета-август-2018

Схаред-хостинг-анкета-2017

2019-хостинг-анкета

Го-то-хостинг-цомпани

ВордПресс-хостинг-анкета-2017

Анкетирани хостинг-анкета

ВооЦоммерце-хостинг-ФБ-анкета

2016-Веб-хостинг-анкета

Најбоље ВордПресс-хостинг-провајдер-анкете

Анкета о најбољем веб-хостингу-2019

ВП Фриендли Хостинг Полл

2016-ВордПресс-хостинг-ФБ-анкета

Омиљени хостинг за Елементор

2018. Препоруке за хостинг

ВордПресс Хостинг Анкета Септ 2018.пнг

Манагед-ВордПресс-хостинг-анкета-2017

2019-домаћини-анкета-1

Хостинг-анкета-за-брзину

ВордПресс-хостинг-анкета-јун-1

СитеГроунд-Препорука

Анкета 2014-Манагед-ВордПресс-хостинг-ФБ-анкета

Бест-Веб Хостинг-Провидер-Полл

Хостинг-анкета-феб-2019

Хостинг-препоруке-анкета

Блуехост вс СитеГроунд

Анкета за веб локацију ВордПресс

Мој ГТметрик извештај…

2019-ГТметрик-Репорт

Моја Извештај о Пингдому

2019-Пингдом-Репорт

7. Ниске цене кликова

Сви знају да су стопе кликова важне (и користе се као фактор рангирања), али како навести људе који кликну на вашу везу? Испод су 4 једноставна начина за повећање броја кликова.

Цене за кликање

Корак 1: Употријебите Иоаст-ов уређивач масова за преписивање СЕО наслова + мета описа
Иоаст-ов уређивач обима омогућава вам да скупите своје СЕО наслове + мета опис како не бисте морали да пролазите кроз сваку појединачну страницу / пост. Преписати их да би звучали љепше (и наравно, укључите своју кључну ријеч) је једноставан начин за повећање ЦТР-а. Сјетите се само да едитор за скуп не препознаје кључне ријечи или дужину знакова, зато будите сигурни да то имате на уму (дужина је око 55 знакова за СЕО наслове, 155 карактера за мета описе). Свако ће укључити кључну реч у свој исечак – зашто би неко кликнуо на вашу везу? Туториал вам је актуелан, имате видео туториал, инфографику? Реци им зашто! Покушајте са бројевима и паметним придевима.

Иоаст-Булк-Едитор

Корак 2: Додајте богате исјечке
Ја користим Додатак ВП Ревиев Про аутор МиТхемеСхоп (види а демо или страницу на којој је користим). Користио сам ВП Рицх Сниппетс али програмер се одрекао свог додатка и Све у једној шеми Изгледа превише једноставно са практично без могућности прилагођавања. Био сам задовољан ВП Ревиев Про.

Звезде за структуриране податке

Корак 3: У резултате претраживања додајте датум модификованог поста
Учините да време осетљив на садржај изгледа свеже. Прво, омогућите „датум у прегледу исечка“ у Иоастовим подешавањима. Затим додајте „објављен модификован датум“ на врх блогова (ово је на различитим локацијама за све, али за мене је у Генесис Симпле Едитс додатак). Сада, кад год ажурирате пост, датум ће се освежити у резултатима претраге. Можете користити Објави додатак старих порука да освежите све објаве до данашњег дана, али то је мало јефтино јер заправо нисте ажурирали постове.

Датум објављивања

Ентри-Мета

4. корак: Уђите у Гоогле-ове истакнуте исјечке

 • Направите ХТМЛ таблицу садржаја (ако су листе циљања)
 • Сваки став направите у ТОЦ сажетим и дјелотворан за решавање проблема
 • Циљајте кључну реч на којој људи желе Јасан одговор
 • Употреба Моз Екплорер Екплорер препознати кључне речи питања
 • Користите одговор јавности да бисте пронашли још више кључних речи
 • Изаберите да ли би одговор требало да буде одломак, листа или табела
 • Дизајнирајте лепу графику (или фотографирајте) која описује кључну реч
 • Користите оптималну дужину карактера (погледајте фотографију доле снимљену са Моз)
 • Креирајте садржај заснован на чињеницама са референцама о квалитету (линкови, графика итд.)
 • Циљајте кључне речи које већ имају истакнути исјечак, али раде лоше
 • Ако циљате на оквир за одговоре, циљајте кључну реч користећи тачно подударање
 • Обавезно проверите да ли сте на првој страници за кључну реч, ако не, побољшајте садржај

Феатуред Сниппетс

Оптимиал-Феатуред-Сниппетс-ленгтх

8. Не оптимизирање за друштвено дијељење

Прилагодите како ваш садржај изгледа када се дели на Фацебооку / Твиттеру …

поделити на Фејсбуку

У Иоасту идите на СЕО → Социал, а затим омогућите мета податке на Фацебоок / Твиттер картици. Док сте овде, не заборавите верификујте своју веб локацију помоћу Пинтерест-а и додајте Гоогле+ страницу у Иоаст.

Иоаст-Социал-Мета-Подаци

Сада уредите страницу / пост, померите се до дела Иоаст, кликните везу за дељење (приказано доле) и моћи ћете да отпремите слике на Фацебоок (1200 к 630пк) и Твиттер (1024 к 512пк). Да, то значи да морате да направите 2 графике за сваки део садржаја ако желите да изгледа лепо.

иоаст-социал-медиа-оптимизација

9. Нема унутрашњих / екстерних веза

Не постоји саврсен број, али обицно имам 50+ веза у својим лекторијама од 3.000 реци.

Интерне везе – природан начин за изградњу веза до властите веб локације, дуже задржавање људи на вашој веб локацији и смањење стопе напуштања почетних страница тако што ће људи натерати да кликну на друге ствари које сте написали.

Спољашње везе – ово су попут навођења извора Гоогле-у. Повезивање са веродостојним, корисним садржајем који би вам читаоци сматрали корисним (не само Википедијом) развија поверење у Гоогле.

10. Недостатак Цорнерстоне садржаја

Ево савета … уместо да блогирате само да бисте блог написали како написати “крајњи водич” о кључној теми о којој публика жели да сазна? Иоаст и ВП Роцкет су моје две … људи се неће повезати са мојим ВордПресс СЕО Цонсултинг странице, али привлачењем линкова кроз моје туторијале … „сок од линка“ корист ће целој веб локацији повећавајући мој ауторитет домена. Дакле, ако покренете своју веб локацију Линк Екплорер и немате много веза, напишите крајње водиче.

ВордПресс-СЕО-серија

11. Не користите ССЛ

Додао сам ССЛ у 2018. години и изненађујуће је да се мој ранг повећао (као и продаја придружених компанија). Гоогле је даље кажњавање веб локација које не користе ССЛ (а ни овај несигурни катанац не изгледа добро), тако да се не плашите – само то учините. Ево водича о додавање ССЛ-а у ВордПресс.

Заиста-једноставно-ССЛ

12. Лоша стопа напуштања почетне странице + време на месту

Стопе напуштања почетне странице (% људи који напусте вашу веб локацију а да нигде не кликну) и просечно време на веб локацији су метри које Гоогле користи за одређивање вредности сваке странице и њене ранг листе (можете их сазнати у Гоогле Аналитицс-у). Дакле, ако ваш веб дизајн, дизајн мобилних уређаја, недостатак интерних веза, позив на акције … и други делови веб странице не охрабрују људе да кликају около … ово ће наштетити вашој ранг листи. Направити вашу веб локацију „лепљивом“ је оно што је СЕО.

Стопа напуштања почетне странице

13. Променили сте сталне везе (или лошу структуру)

Сваки пут када промените стални линк (чак и ако подесите преусмеравање 301) губит ћете привремено МОСТ ваше рангирање, а само неки од ваших рангирања дугорочно. Било је рекао око 1-10% сока за везу се изгуби када подесите преусмеравање 301. Дно црта … Избегавао бих да све то променим заједно ако ваше пермалинкс не користе ружни? П = 123 формат. Ово укључује током редизајна.

14. Страшна страница „О мени“

Никада нисам знао колико је ово важно док нисам написао фантастичну страницу.

Одмах су ме људи е-поштом слали по питању моје приче и дељења њихове сопствене приче. Било је заиста цоол, отворила сам се и гледала како прераста у односе / могућности. Из СЕО перспективе, то је једна од мојих најгледанијих страница и дуже задржава људе на мојој веб локацији.

Страница о мени

15. Грешке у наводима (локални СЕО)

Ако циљате локалне кључне речи (посебно где се приказују Гоогле мапе), потребни су вам цитати. Они су око 10% локалног СЕО. Мој поступак у 3 корака Гоогле Ми Бусинесса > Моз Лоцал > Вхитеспарк добија сјајне резултате и то је исти поступак који сам користио за добијање више клијената # 1 у Гоогле Мапс. Осим тога, све је бесплатно Вхитеспаркова служба за изградњу цитата (4-5 УСД / цитат). Што су ваше кључне речи конкурентније, то бисте требали наручити више цитата.

Моз локална оцена цитата

Како креирати наводе

Како провјерити дупликате цитата

 • Покрените своју веб локацију Моз Лоцал и поправите ставке на картици дупликата
 • Претражите „Име вашег предузећа Гоогле+“ и потражите дуплиране ГМБ странице

16. Грешке Гоогле Сеарцх Цонсоле-а

Већина људи не користи Гоогле Сеарцх Цонсоле онолико колико би требали. Користим га 10 пута више од Гоогле аналитике за проналажење грешака претраживања, грешака у мобилним телефонима, АМП грешака, грешака у ситемап-у, проблема са безбедношћу, ручних радњи, побољшања ХТМЛ-а и многих других. Препоручујем вам да урадите исто.

Погрешке мобилне употребљивости Гоогле Сеарцх Цонсоле

Ја такође користим Извештај о перформансама религиозно да мерим моје кључне речи, ЦТР, рангирање и најпопуларније странице. За мене је ово много боље у мерењу СЕО него Гоогле Аналитицс.

Упити Гоогле Сеарцх Цонсоле

Погледајте Водич за Гоогле Сеарцх Цонсоле

17. Дупликат садржаја + Претрага / Замјена страница

Употреба Сителинер да проверите дупликате садржаја …

Дупликат садржаја веб локације

Претрага и замена страница су вероватно најчешћи облик дуплираног садржаја (где дуплицирате исту страницу поново и поново, али на сваку страницу замените само по неколико речи). То много видите у локалном СЕО-у када компаније креирају одредишне странице са географским циљањем за више локација … али то не функционира. Свака страница би у идеалном случају требала да има јединствени садржај о свакој локацији као што су фотографије, прегледи, чланови тима итд. Ранд Фисхкин је направио симпатичан видео о овоме:

18. Одвраћање претраживача од странице за индексирање

Уверите се да „Одвратите претраживаче од индексирања ове веб локације“ НИЈЕ одабрано на инструмент табли у оквиру Подешавања > Читање. То чини вашу веб локацију потпуно нестати у Гоогле-у.

Одвратите претраживач од индексирања ове странице

19. Погрешке веб страница на афилијацији

Аффилиате ситес су склон Гооглеовим казнама. Ово може бити казна у вашем ручне акције извештај у Гоогле Сеарцх Цонсоле, или то може бити алгоритамска казна (у том случају морате упоредити време пада вашег саобраћаја и погледати Гоогле-ов алгоритам се мења).

Верујте ми, не желите удружену казну …

Аффилиате Линк Гоогле Пеналти

Савети за партнерске веб локације:

 • Не пуните постове са партнерским везама
 • Додају вредност! Проводим тону времена пазећи да ми туториали буду од помоћи
 • Немојте увек прво да наведете придружене производе (Гоогле зна шта радите)
 • Размислите о писању страница за преглед партнерских производа и повезивању са њима
 • Увек нема следећих партнерских веза

20. Имате Гоогле казну

Иди на своје извештај о ручним акцијама на Сеарцх Цонсоле-у да бисте проверили казне. Постоји много типова (танки садржај, пуњење кључних речи, садржај нежељене поште), али су неприродне везе најчешће.

Неприродне везе до ваше веб локације – рано сам ангажовао градитеља линкова и добио сам Гоогле казну за неприродне везе којима је за опоравак било потребно 1 годину. Моја рангирања су пала, а исто тако и упити мог клијента и приходи. Била су мрачна времена за мене. Двапут размислите пре него што запослите програмера везе на Фивер-у, Упворк-у или било ком од тих фрееланцер сајтова … осим ако заиста, заиста знате шта радите.

Како очистити лоше везе

Неприродне везе до ваше веб локације - Гоогле Сеарцх Цонсоле

Још увијек нисам сигуран ако су то разлог?

Кисс Метрицс има сјајан чланак 50 разлога због којих ваша веб локација заслужује да Гоогле санкционише, али мислим да сам овде покрио главне разлоге. Ако имате било каквих питања, оставите коментар испод и радо ћу одговорити на ваше питање. У супротном, сретно са вашим СЕО!

Често постављана питања

&# к2705; Која су три главна разлога због којих ВордПресс веб локације не добијају високо место?

Циљање конкурентских кључних речи, не коришћење правих алата за истраживање кључних речи и недостатак доброг СЕО сајта (ван зелених лампица Иоаст-а) обично су 3 главна разлога због којих ВордПресс веб локације нису високо рангиране. Још један разлог је недовољна повратна веза.

&# к2705; Да ли су моје кључне речи превише конкурентне?

Нове веб локације или оне са ниским ауторитетом (повратне везе) увек треба да циљају одређене кључне речи са дугим репом. Изузетно је важно за Гоогле сваку кључну реч и анализирати резултате претраживања како бисте били сигурни да се не такмичите са јаким веб локацијама и ауторитетима.

&# к2705; Како могу да проверим СЕО грешке на својој веб локацији?

Гоогле Сеарцх Цонсоле говори о томе да ли имате грешака у мобилном систему, безбедности и индексирању. Такође вам говори о грешкама у вези са структуром садржаја на често постављаним питањима и рецензијама. Међутим, заиста бисте требали да добијете СЕО ревизију ако желите да научите тачно шта се дешава са вашим СЕО.

&# к2705; Да ли ће добијање зелених лампица у Иоассту помоћи у рангу?

Не баш. Иоаст само чини добар посао у откривању употребе кључних речи и ту је пуно више СЕО-а од овога. Покушајте да додате исјечке богате ФАК-ом, додајте ХТМЛ садржај са дугим постовима и креирате детаљни садржај са видео записима. Оптимизирајте стопе кликова!

&# к2705; Да ли је мој Иоаст додатак исправно конфигурисан?

Провјерите мој Иоаст конфигурацијски водич како бисте били сигурни да је ваш Иоаст правилно постављен, посебно на картици Сеарцх Аппеаранце. Не заборавите да поставите Гоогле Сеарцх Цонсоле.

Или: мој ВордПресс СЕО водич је још кориснији од овога и укључује 101 корисна савјета.

Живели,
Томе

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector