20 razlogov, da se vaše WordPress spletno mesto ne uvršča visoko v Googlu

03.06.2020
SEO '20 razlogov, da se vaše WordPress spletno mesto ne uvršča visoko v Googlu
0 19 мин.

To je prvo vprašanje, ki ga dobim …


Zakaj ni moj Google WordPress uvrščevalec višji v Googlu?

Ne glede na to, ali ste nikjer na zemljevidu, imate kazen za Google ali se sprašujete, zakaj vas tekmeci prehitevajo, vam bo ta vadnica pomagala ugotoviti, kaj se dogaja. To je 20 najpogostejših razlogov, ki temeljijo na mojih zadnjih 5 letih, ko sem delal SEO svetovanje in pisal te vaje.

Pojdite skozi seznam in ne pozabite pustiti komentar, če ste našli težavo ali potrebujete pomoč. Vesela sem, da lahko pomagam vsem, ki si vzamejo čas za branje mojih vaj. Tukaj so glavni razlogi, zakaj se vaše mesto WordPress ne uvršča visoko v Googlu in kaj natančno lahko storite, da ga popravite.

1. Pomanjkanje obsežne vsebine

Dopolnjevanje člankov do 3000+ besed je prvi razlog, da je moj blog zrasel na 3000 obiskovalcev na dan. Vnesite svojo ključno besedo, analizirajte najboljše rezultate in vključite vsako pomembno temo, ki jo najdete. Uporaba Odgovor javnosti najti “ključne besede vprašanja” in odgovoriti na toliko, kot lahko. Backlinko predlaga 3000 besed v mnogih njegovih člankih, še posebej, če so v vsebina temeljnega kamna. Svojo Yoast vadnico sem osvežil s 500 do 4000 besed, v enem tednu pa je od 10 do 100 obiskovalcev / dan.

Ne pišem 3 povprečne vadnice na teden. Vsaka 2 tedna napišem 1 vadnico za morilce.

Prizadevajte si za 3.000 besed, še posebej, če gre za konkurenčno ključno besedo:

Število besed WordPress

Lahko dobiš kaznovan za vsebino z nizkim številom besed (plitke strani), vsebino, ki ni uporabna s slabimi stopnjami obiskov, partnersko vsebino, ki ne ponuja vrednosti, in podvojeno vsebino. Toda tudi če nimate kazni za tanko vsebino, to še ne pomeni, da nekatera od vaših vsebin nima majhnega števila besed in vam preprečuje visoko uvrstitev..

1. korak: prepoznajte nizko uspešnost vsebine
V storitvi Google Analytics pojdite na nakup > Iskalna konzola > Ciljne strani. Poiščite strani z nizkim povprečnim časom na strani + visokimi stopnjami obiskov ene strani. Nizek povprečen čas na strani verjetno pomeni, da ljudje ne bodo našli vsebine kot koristno. Visoke stopnje odklonov so nekoliko bolj zapletene in so lahko posledica slabe zasnove, časov nalaganja, navigacije, pojavnih oken / oglaševanja in slabe (ali ne) notranje povezave.

Ciljne strani - Google Analytics

2. korak: Dodajte vsebino
kazalo ljudem pomaga pri krmarjenju po dolgih objavah, hkrati pa vas spodbuja k pisanju dolge vsebine (in daje boljše možnosti za nagrado skok na povezave z uporabo imenovana sidra).

Tabela vsebine HTML izgleda tako …

HTML vsake podštevilke izgleda tako …

Predmet prvi

2. točka

Tretja točka

3. korak: Povečaj vsebino
Zdaj, ko ste dodali TOC z veliko količino tem, napišite svoje odstavke. Vaša naloga v resnici ni samo, da jo podaljšate, ampak da svojo vsebino naredite več dragocena. To običajno pomeni dodajanje koristnejših grafik, videoposnetkov ali infografik. Ne samo izpisovanje besedila za zapolnitev strani.

4. korak: Odgovorite na ključne besede
Odgovor javnosti omogoča iskanje po kateri koli ključni besedi in ustvari vizualni zemljevid (in seznam) najbolj priljubljenih vprašanj, ki jih ljudje iščejo po tej ključni besedi. Ključne besede privzamejo iz Googlovega samodejnega dokončanja in čim bolj so krogi temnejši, tem več ključnih besed išče.

Yoast ključne besede - AnswerThePublic

2. Ključne besede so preveč konkurenčne

Spletna mesta z nizko pooblastilo domene ne bi smeli tekmovati za široke, konkurenčne ključne besede. Ko gradite pooblastilo za domeno (z ustvarjanjem odlične vsebine, ki dobi povezave), lahko začnete ciljati na ključne besede z več iskanj. Če pa se spopadate s 1. stranjo, razmislite o daljšem repu.

Ključne besede z dolgim ​​repom

Korak 1: Preverite domeno Moz Link Explorer (ali drugi orodje).

Domain-Authority

2. korak: Uporabite ta grafikon od Orbit Media. Večinoma ciljam na tri besedne besedne zveze, vendar porabim veliko časa za vsebino. Več konkurenčnih ključnih besed = več časa bi morali vložiti v svojo vsebino. Tabela je bolj pravilo in ni treba jemati dobesedno, vendar je opomnik, da spletna mesta z visokim pooblastilom domene (na splošno) lahko ciljajo na bolj konkurenčne ključne besede.

Bližnjica za raziskovanje ključnih besed

3. korak: Prenesi MozBar in Ključne besede povsod. Te Googlu omogočajo kakršno koli ključno besedo in si ogledate konkurenco ključne besede: mesečna iskanja, DA vsakega rezultata iskanja (pooblastilo domene) in PA (avtor strani strani) itd. Seveda je najpomembnejši korak klikanje na zgornje rezultate in preverjanje, kako dobro je vsebina je in se prepričajte, da lahko pišete boljše vsebine od njihove.

Konkurenca po ključnih besedah

Ključna beseda je bolj konkurenčna, če:

 • Širok je
 • Ima visoko DA + PA v MozBarju
 • Ključna beseda je očitno donosna
 • Močna vsebina se uvršča med najboljše rezultate
 • Spletna mesta organov se uvrščajo med najboljše rezultate
 • Ključna beseda ima veliko število mesečnih iskanj

Ključne besede z dolgim ​​repom je lažje uvrstiti

 • Namesto SEO svetovalca se usmerite na svetovalca za WordPress SEO
 • Namesto na spletnega oblikovalca v Chicagu se usmerite v oblikovalca Chicago WordPress
 • Namesto da se umaknete iz dolga, se usmerite v izhod iz dolga brez bankrota
 • Namesto pregledov SiteGround usmerite SiteGround WordPress gostovanje pregled

3. Preveč se osredotočimo na eno samo ključno besedo

Mnoga podjetja so obsedena z razvrstitvijo za 1 ključno besedo, ko je to pravzaprav grozljiva strategija. Jaz se uvrščam na tisoče ključnih besed, in čeprav sem uvrstil na prvo mesto za ključne besede, kot je “WordPress SEO Consultant”, dobim na svojem spletnem dnevniku veliko več poizvedb kot mojih servisnih strani.

Če ste fotograf v Chicagu, je nekaj idej:

Google-samodejno dokončanje-izpolni-v-prazno-1

4. Preveč pozornosti na zelenih lučeh Yoast

Obsedenost nad Yoastinimi zelenimi lučmi lahko privede do polnjenje ključnih besed in naj bodo strani videti neželene. Nehajte razmišljati, da se SEO toliko ukvarja z “uporabo ključnih besed” in začnite razmišljati o tem, da bi ljudi, ki sodelujejo na vašem spletnem mestu, nadaljevali z videoposnetki, vajami in stvarmi, s katerimi bi se ljudje dejansko želeli učiti / deliti / povezati. Edini čas, ko pomislim na ključne besede, sem, ko raziskujem ključne besede, napisal naslov z bogatimi (a lep zvok) ključnimi besedami in oblikoval vabljiv meta opis, tako da ljudje kliknejo mojo povezavo. Zanašam se na svojo vsebino.

Kaj naj pravi SEO analiza podjetja Yoast:

OPOZORILO: vstavljanje ključnih besed v vsebino / odrezke je videti, da so videti neželeno. Ste razmišljali, da bi napisali naslov SEO + meta opis za povečanje CTR? Vsak rezultat v Googlu bo uporabil ključno besedo – zakaj bi kdo kliknil vašo povezavo? Da, uporabite ključno besedo v naslovu strani, naslovu URL, naslovu SEO in meta opisu (najpomembnejša mesta) … vendar ne vstavljajte ključnih besed samo zato, da dobite zelene luči. Pozabite na gostoto in ključne besede v podštevilkah… dodajte kazalo vsebine za urejanje daljših objav, uporabo videoposnetkov, infografike, bogate delčke, slike v skupni rabi in goveje meso tanka vsebina da bo boljši (podrobnejši) od zgornjih rezultatov iskanja.

5. Uporabljate Google načrtovalnik ključnih besed

Načrtovalnik ključnih besed je zasnovan za AdWords, ne za SEO! Tekmovanje je namenjeno programu AdWords in osebno sem ugotovil, da ključne besede ne odražajo tega, kar ljudje dejansko iščejo. Google Autocomplete ali katero koli orodje za ključne besede, ki potegne iz Google Autocomplete, je natančnejše.

Google-načrtovalec ključnih besed

6. Počasi obremenitve

Mojo Vodnik za hitrost programa WordPress pokaže, kako sem dobil <V GTmetrix-u se nalagajo 1-krat, vendar sem spodaj navedel najpomembnejše dejavnike. Verjetno veste Google nagrajuje hitre strani.

 • Izberite Boljše gostovanjeSiteGround je bila ocenjena na 1. mestu na 26 različnih anketah v Facebooku in je uporabnik (v večini so tudi številka 1) Facebookovi pogovori). Svoje spletno mesto lahko zaženete prek PageSpeed ​​vpogled v stran da vidim, če je tvoj strežnik je počasen. SiteGround bo brezplačno preselite svoje spletno mesto, in ljudje, ki se selijo, običajno vidijo takojšnje izboljšave časa nalaganja. So priporoča WordPress in mimo Ivica Iz WordPress Speed ​​Up Group z 10.000 člani. Uporabljam jih in lahko vidite moj GTmetrix /Pingdom poročila. Njihovi hitrostna tehnologija uporablja NGINX, PHP 7+, Z enim klikom aktivirajte Cloudflare, in Vtičnik SG Optimizer.
 • Nadgradite na boljši vtičnik predpomnilnika – WP Rocket je bil ocenjen kot vtičnik za predpomnilnik # 1 v več Facebook anketah in jih uporabljam tudi jaz. Največja prednost je, da imajo hitrostne funkcije, ki jih večina vtičnikov predpomnilnika ne daje, boljše rezultate (čiščenje baze podatkov, leno nalaganje fotografij / videoposnetkov / iframov, lokalno gostovanje Google Analytics, nadzor srčnega utripa, integracija z Cloudflare + drugimi CDN-ji). Prihaja tudi s dokumentacijo, pogoste posodobitve in podpora. Oglejte si mojo nastavitev.
 • Optimizirajte slike – obstaja več kot 20 načinov za optimizacijo slik, od katerih se nekateri pojavljajo v GTmetrixu (stiskanje brez izgub, služijo pomanjšane slike, določite dimenzije slike). Če si želite ogledati vseh 20, preberite mojo navodila za optimizacijo slik.
 • Nadgraditi na PHP 7+ – večina uporabnikov WordPress-a zažene zastarele različice PHP (ker vas gostitelj ne nadgradi samodejno) Namestiti morate Prikaži vtičnik za različico PHP Če si želite ogledati, katero različico imate, zaženite Vtičnik za preverjanje združljivosti PHP da se prepričate, da so vtičniki združljivi, nadgradite na PHP 7+ v vašem računu za gostovanje. To naredi a ogromna razlika.
 • Nastavite Cloudflare – poglejte mojo vadnico o Cloudflare, ki vam pokaže, kako konfigurirati vsak zavihek Cloudflare, da bo vaše spletno mesto hitrejše in varnejše.
 • Izogibajte se počasnim vtičem – tukaj je seznam 35 počasnih vtičnikov, vendar jih lahko uporabite tudi Monitor poizvedb (ali GTmetrix slap), da si ogledate svoje najpočasnejše vtičnike.
 • Izogibajte se zunanjim virom – Google AdSense, Google Maps, Gravatars ali kar koli, kar povleče zunanje vire, bo znatno upočasnilo vaše spletno mesto.
 • Lokalno vstavite Google pisave – če v poročilu GTmetrix opazite napake, povezane z Google Fonts ali Font Awesome, preberite mojo vadnico o lokalnem gostovanju v njih.

Ta video bi moral pomagati (časovni žigi so v opisu videoposnetka):

Preklop na SiteGround

Migracije časa nalaganja SiteGround

Bluehost do SiteGround GTmetrix

HostGator na spletno mesto

SiteGround GTmetrix

Vpogled v Googlove spletne strani SiteGround

100 popoln rezultat na spletnem mestu

SiteGround Genesis

Hitrost, ki jo zagotavlja SiteGround

Poročilo GTmetrix SiteGround

Skrajšani časi obremenitve s SiteGround

Novi časi odzivanja na spletnem mestu

HostGator na spletno selitev v zemljo

Časi odziva SiteGround na Joomli

Preklopi na gostovanje spletnega mesta

SiteGround Rocket Zamislite Combo

Joomla GTmetrix On SiteGround

SiteGround PageSpeed ​​vpogled v stran

SiteGround On Joomla

Skrajšani časi obremenitve SiteGround

SiteGround Hitro gostovanje

Novi rezultati Pingdom na spletnem mestu SiteGround

Nov čas odziva na spletnem mestu

Izboljšanje časa odzivnosti SiteGround

2019 Hosting anketa

2017-WordPress-gostovanje-FB-anketa

Priporočila Elementor Gostovanje

Julij 2019 Priporočilo za gostovanje

WordPress-gostitelj-anketa-avgust 2018

Skupno gostovanje-anketa-2017

2019-gostovanje-anketa

Go-to-gostovanje-podjetje

WordPress-gostovanje-anketa-2017

Anketa z upravljanjem gostovanja

WooCommerce-gostovanje-FB-anketa

2016-Spletno gostovanje-anketa

Anketa, ki je najboljša za WordPress-gostovanje-ponudnik

Najboljše spletno gostovanje-2019-anketa

WP prijazno gostovanje

2016-WordPress-gostovanje-FB-anketa

Najljubše gostovanje za Elementor

2018 Priporočila za gostovanje

WordPress gostovanje ankete septembra 2018.png

Upravljavec-WordPress-gostovanje-anketa-2017

2019-gostitelji-anketa-1

Gostovanje-anketa-za-hitrost

WordPress-gostovanje-anketa-junij-1

Priporočilo SiteGround

Anketa 2014-Managed-WordPress-hosting-FB-anketa

Najboljše spletno gostovanje-ponudnik anketa

Gostovanje-anketa-februar 2019

Gostovanje-priporočila-anketa

Bluehost proti SiteGround

Anketa spletnega gostitelja WordPress

Moje poročilo GTmetrix …

2019-GTmetrix-Poročilo

Mojo Poročilo Pingdom

2019-Pingdom-poročilo

7. Nizke cene klikov

Vsi vedo, da so stopnje klikov pomembne (in se uporabljajo kot razvrstitveni dejavnik), ampak kako pripeti ljudi, ki kliknejo na vašo povezavo? Spodaj so 4 preprosti načini za povečanje števila klikov.

Stopnje klikov

1. korak: Uporabite Yoast’s Bulk Editor za prepisovanje naslovov SEO + Meta opisov
Yoast-ov urejevalnik skupin vam omogoča skupno urejanje SEO naslovov + meta opisov, tako da vam ni treba iti skozi vsako posamezno stran / objavo. Prepisati te, da zvenijo lepše (in seveda vključite svojo ključno besedo) je preprost način za povečanje CTR-ja. Samo zapomnite si, da urejevalnik skupin ne zazna ključnih besed ali dolžine znakov, zato ne pozabite, da jih upoštevate (dolžina je približno 55 znakov za naslove SEO, 155 znakov za meta opise). Vsi bodo v svoj delček vključili ključno besedo – zakaj bi kdo kliknil vašo povezavo? Vaša vadnica je trenutna, imate video tutorial, infografiko? Povejte jim, zakaj! Poskusite uporabiti številke in pametne pridevnike.

Yoast-Bulk-urednik

2. korak: Dodajte obogatene odrezke
Uporabljam WP Pregled vtičnika Pro avtor MyThemeShop (glej a demo ali stran, na kateri jo uporabljam). Uporabljal sem WP Rich Snippets vendar je razvijalec opustil svoj vtičnik in Shema vse v enem izgleda preveč navidezno, praktično nima možnosti za prilagajanje. Zadovoljen sem bil z WP Review Pro.

Zvezde za pregled strukturiranih podatkov

3. korak: Rezultati iskanja dodajte datum spremenjenega objav
Naj bo časovno občutljiva vsebina videti sveža. Najprej omogočite »datum v predogledu odrezka« v nastavitvah Yoast. Nato na vrh objavljenih blogov dodajte »objavljen spremenjen datum« (to je na različnih lokacijah za vse, zame pa je v Genesis Simple Edits vtičnik). Zdaj, ko posodobite objavo, se bo datum osvežil v rezultatih iskanja. Lahko uporabite Objavi dodatek za stare objave za osvežitev vseh objav do trenutnega dne, vendar je nekoliko poceni, saj objav dejansko niste posodobili.

Datum objave

Vstop-Meta

4. korak: Pojdite v Googlove predstavljene odrezke

 • Ustvari tabelo z vsebino HTML (če so ciljni seznami)
 • Vsak element naj bo v TOC jedrnat in deljiv k reševanju problema
 • Ciljajte na ključno besedo, kjer si ljudje želijo jedrnato odgovor
 • Uporaba Moz Explorer za prepoznavanje ključnih besed z vprašanji
 • Uporabite Odgovor javnosti, če želite poiskati še več ključnih besed
 • Izberite, ali naj bo odgovor odstavek, seznam ali tabela
 • Oblikujte lepo grafiko (ali fotografirajte), ki opisuje ključno besedo
 • Uporabite optimalno dolžino znakov (glejte spodnjo fotografijo Moz)
 • Ustvarjanje vsebin na podlagi dejstev s kakovostnimi referencami (povezave, grafike itd.)
 • Ciljajte ključne besede, ki že imajo predstavljen delček, vendar opravljajo slabo delo
 • Če ciljate na polje za odgovore, ciljno usmerite ključno besedo z natančnim ujemanjem
 • Prepričajte se, da ste na 1. strani za ključno besedo, če ne, izboljšajte vsebino

Predstavljeni odrezki

Optimial-Featured-Snippets-length

8. Ne optimiziranje za družabno delitev

Prilagodite, kako izgleda vaša vsebina, ko jo delite na Facebooku / Twitterju…

facebook-delite

V Yoastu pojdite na SEO → Social, nato pa omogočite metapodatke na zavihku Facebook / Twitter. Ko ste tukaj, ne pozabite preverite svoje spletno mesto s Pinterestom in svojo stran v Google+ dodajte v Yoast.

Yoast-Social-Meta-Data

Zdaj uredite stran / objavo, se pomaknite navzdol do razdelka Yoast, kliknite povezavo za skupno rabo (prikazano spodaj) in slike boste lahko naložili na Facebook (1200 x 630px) in Twitter (1024 x 512px). Da, to pomeni, da morate ustvariti 2 grafike za vsak del vsebine, če želite, da je videti lepo.

yoast-social-media-optimizacija

9. Brez notranjih / zunanjih povezav

Popolne številke ni, ponavadi pa imam v svojih 3.000 besednih vajah 50+ povezav.

Notranje povezave – naraven način za ustvarjanje povezav do svojega spletnega mesta, zadrževanje ljudi na svojem spletnem mestu dlje in znižanje stopenj obiskov, tako da ljudje kliknejo druge stvari, ki ste jih napisali.

Zunanje povezave – to so kot navajanje virov do Googla. Povezava z verodostojno, koristno vsebino, za katero bi se vaši bralci zdeli koristni (ne samo Wikipedijo), razvije zaupanje v Google.

10. Pomanjkanje vsebine Cornerstone

Tukaj je nasvet… namesto da bi se blog lotili le za blog, kako napisati “ultimate guide” o ključni temi, o kateri se želi občinstvo naučiti? Yoast in Raketa WP sta moja dva … ljudje se ne bodo povezali z mojo WordPress SEO svetovanje strani, vendar s privabljanjem povezav prek mojih vaj … “povezava sok” bo koristila celotnemu spletnemu mestu s povečanjem moje pristojnosti domene. Torej, če zaženete svoje spletno mesto skozi Raziskovalec povezav in nimate veliko povezav, napišite nekaj najboljših vodnikov.

WordPress-SEO-serija

11. Ne uporabljate SSL

SSL sem dodal leta 2018 in presenetljivo se je moja uvrstitev dvignila (in tako je vplivala tudi na moje pridružene prodaje). Google je nadaljnje kaznovanje spletnih mest, ki ne uporabljajo SSL (in tudi ta varen varnostni vložek ne izgleda dobro), zato se ne bojte – samo naredite. Tukaj je vodnik o dodajanje SSL v WordPress.

Resnično preprosto-SSL

12. Slaba stopnja obiskov + čas na mestu

Stopnje obiskov ene strani (% ljudi, ki zapustijo vaše spletno mesto, ne da bi kje drugje kliknili) in povprečni čas na spletnem mestu, sta Googlova merila, ki določajo vrednost posamezne strani in njeno uvrstitev (najdete jih v storitvi Google Analytics). Če vaš spletni dizajn, oblikovanje mobilnih naprav, pomanjkanje notranjih povezav, poziv k dejanjem … in drugi deli vašega spletnega mesta ne spodbujajo ljudi, da klikajo … to bo škodilo vašemu uvrstitvi. SEO je tisto, kar je vaše spletno mesto “lepljivo”.

Stopnja obiskov ene strani

13. Spremenili ste trajne povezave (ali slabe strukture)

Vsakič, ko spremenite trajno povezavo (tudi če nastavite preusmeritev 301), boste začasno izgubili MOST svoje lestvice in le nekatere vaše lestvice dolgoročno. Bilo je je dejal približno 1-10% soka povezave se izgubi, ko nastavite preusmeritev 301. Bottom line … Izogibal bi se vsem tem skupaj, razen če bi vaše trajne povezave uporabljale grdi? P = 123 format. To vključuje med prenovo.

14. Grozljiva stran »O meni«

Nikoli nisem vedel, kako pomembno je to, dokler nisem napisal super strani.

V trenutku so me ljudje poslali po e-pošti …, ki se nanašajo na mojo zgodbo in delijo svojo zgodbo. Bilo je res kul, odpirala sem se in gledala, kako preraščajo v odnose / priložnosti. Z vidika SEO je to ena izmed mojih najbolj gledanih strani in ljudi dalj časa ohranja na svojem spletnem mestu.

Stran o meni

15. Napake v navedbah (lokalni SEO)

Če ciljate na lokalne ključne besede (zlasti tam, kjer se prikazujejo Google Zemljevidi), potrebujete navedbe. So približno 10% lokalnega SEO. Moj 3-stopenjski postopek Google My Business > Moz Lokalno > Whitespark ima odlične rezultate in je isti postopek, kot sem ga uporabil za uvrstitev več strank na prvo mesto v Google Zemljevidih. Poleg tega je vse zastonj Whitesparkova storitev gradnje citatov (4-5 USD / citiranje). Bolj konkurenčne so vaše ključne besede, več citatov bi morali naročiti.

Moz lokalna ocena citiranosti

Kako ustvariti navedbe

Kako preveriti podvojene navedbe

 • Zaženite svoje spletno mesto skozi Moz Lokalno in popravite elemente na zavihku z dvojniki
 • Poiščite »Ime vašega podjetja Google+« in poiščite podvojene strani GMB

16. Napake Google Search Console

Večina ljudi ne uporablja Google Search Console toliko, kot bi morali. Uporabljam ga 10x več kot Google Analytics za iskanje napak pri iskanju, napake v mobilnih napravah, napake AMP, napake spletnega mesta, varnostne težave, ročna dejanja, izboljšave HTML in številne druge. Priporočam vam, da storite enako.

Napake uporabniške mobilnosti Google Search Console

Uporabljam tudi Poročilo o uspešnosti religiozno meriti moje ključne besede, CTR, uvrstitve in najbolj priljubljene strani. Zame je to veliko boljše pri merjenju SEO kot Google Analytics.

Poizvedbe Google Search Console

Oglejte si mojo Vadnico za Google Search Console

17. Podvojena vsebina + iskanje / zamenjava strani

Uporaba Siteliner za preverjanje podvojene vsebine…

Podvojena vsebina spletnega mesta

Iskanje in zamenjava strani sta verjetno najpogostejša oblika podvojene vsebine (kjer isto stran podvajate znova in znova, vendar na vsaki strani zamenjate le nekaj besed). To veliko opazite v lokalnem SEO, ko podjetja ustvarijo ciljno usmerjene strani z zemljepisnimi cilji za več lokacij … vendar to ne deluje. Vsaka stran bi morala imeti edinstveno vsebino o vsaki lokaciji, kot so fotografije, ocene, člani ekipe itd. Rand Fishkin je o tem posnel lep video:

18. Odvračanje iskalnikov od mesta za indeksiranje

Prepričajte se, da na nadzorni plošči v razdelku Nastavitve NI izberemo, da iskalniki odvračajo od indeksiranja tega spletnega mesta > Branje. Zaradi tega vaše spletno mesto v Googlu popolnoma izgine.

Odvrnite iskalnik od indeksiranja tega spletnega mesta

19. Napake partnerskih spletnih strani

Partnerska mesta so nagnjeni k Googlovim kaznim. To je lahko kazen v vašem ročna dejanja poročajte v Googlovi iskalni konzoli, ali pa gre lahko za algoritmično kazen (v tem primeru morate primerjati čas padanja prometa in pogledati Googlov algoritem se spremeni).

Verjemi mi, da ne želiš partnerske kazni …

Affiliate Link Google Penalty

Nasveti za partnerska spletna mesta:

 • Ne nalagajte objav s partnerskimi povezavami
 • Dodajte vrednost! Porabim tono časa in poskrbim, da so moje vaje koristne
 • Ne vedno na seznamu partnerskih izdelkov (Google ve, kaj počnete)
 • Razmislite o pisanju strani z recenzijami za pridružene izdelke in namesto njih povezavo
 • Vedno brez naslednjih partnerskih povezav

20. Imate Googlovo kazen

Pojdi na svoje poročilo o ročnih ukrepih na Search Console, da preverite kazni. Obstaja veliko vrst (tanka vsebina, nalaganje ključnih besed, vsebina neželene pošte), vendar so nenaravne povezave najpogostejše.

Nenaravne povezave do vašega spletnega mesta – zgodaj sem najel graditelja povezav in dobil Googlovo kazen za nenaravne povezave, ki so potrebovale 1 celo leto za obnovitev. Moja uvrstitev je upadla in tako so poizvedovala moja stranka in dohodek. Zame so bili temni časi. Dvakrat premislite, preden najamete graditelja povezav na Fiverju, Upwork-u ali katerem koli od teh samostojnih spletnih mest … razen če v resnici resnično veste, kaj počnete.

Kako očistiti slabe povezave

Nenaravne povezave do vašega spletnega mesta - Google Search Console

Še vedno nisem prepričan, če so to razlogi?

Kiss Metrics ima osupljiv članek 50 razlogov, zaradi katerih vaše spletno mesto zasluži, da jih Google kaznuje, vendar mislim, da sem tukaj pokril glavne razloge. Če imate kakršna koli vprašanja, pustite komentar spodaj in z veseljem bom odgovoril na vaše vprašanje. Sicer pa veliko sreče s svojim SEO!

Pogosto zastavljena vprašanja

&# x2705; Kateri so trije glavni razlogi, da se mesta WordPress ne uvrščajo visoko?

Ciljno usmerjanje konkurenčnih ključnih besed, neuporaba pravih orodij za raziskovanje ključnih besed in pomanjkanje dobrega spletnega SEO (zunaj zelenih luči Yoast-a) so ponavadi trije glavni razlogi, da se mesta WordPress ne uvrščajo visoko. Ne dovolj kakovostnih povratnih povezav je še en razlog.

&# x2705; Ali so moje ključne besede preveč konkurenčne?

Nova spletna mesta ali tista, ki imajo nizko pooblastilo (povratne povezave), morajo vedno ciljati na določene ključne besede z dolgim ​​repom. Za Googlove ključne besede je zelo pomembno in analizirati rezultate iskanja, da se prepričate, da ne tekmujete z močnimi spletnimi mesti in vsebinami.

&# x2705; Kako lahko na svojem spletnem mestu preverim, ali obstajajo napake SEO?

Google Search Console vam pove, če imate napake v mobilnih napravah, varnosti in indeksiranju. Prav tako vam pove strukturirane vsebinske napake pri pogostih vprašanjih in pregledih. Vendar bi morali resnično dobiti SEO revizijo, če se želite natančno naučiti, kaj se dogaja z vašim SEO.

&# x2705; Bo zelena luč v Yoastu pomagala na lestvici?

Ne ravno. Yoast samo dobro opravi zaznavanje uporabe ključnih besed in na spletni strani je veliko več kot to. Poskusite dodati odrezke bogatega pogovora s pogostimi vprašanji, v dolge objave dodati vsebino HTML in ustvariti poglobljeno vsebino z videoposnetki. Optimizirajte kliki!

&# x2705; Ali je moj vtičnik Yoast pravilno konfiguriran?

Preverite mojo navodila za konfiguracijo Yoast in se prepričajte, da je Yoast pravilno nastavljen, zlasti zavihek Videz za videz. Ne pozabite nastaviti Google Search Console.

Or: moj Vodič za WordPress SEO je še bolj koristna od tega in vključuje 101 uporabnih nasvetov.

Na zdravje,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector