20 redenen waarom uw WordPress-site niet hoog scoort in Google

03.06.2020
SEO '20 redenen waarom uw WordPress-site niet hoog scoort in Google
0 18 мин.

Het is de nummer 1 vraag die ik krijg …


Waarom staat mijn WordPress-site niet hoger in Google?

Of je nu nergens op de kaart staat, een Google-penalty hebt of je afvraagt ​​waarom concurrenten je overtreffen, deze tutorial helpt je te identificeren wat er aan de hand is. Dit zijn de 20 meest voorkomende redenen op basis van mijn laatste 5 jaar in SEO-advies en het schrijven van deze tutorials.

Doorloop de lijst en laat een opmerking achter als u het probleem heeft gevonden of als u hulp nodig heeft. Ik help graag iedereen die de tijd neemt om mijn tutorials te lezen. Dit zijn de belangrijkste redenen waarom UW WordPress-site niet hoog scoort in Google en precies wat je kunt doen om het te repareren.

1. Gebrek aan uitgebreide inhoud

Artikelen opvullen tot meer dan 3.000 woorden is de # 1 reden waarom mijn blog groeide tot 3.000 bezoekers / dag. Google uw zoekwoord, analyseer topresultaten en neem elk belangrijk onderwerp op dat u kunt vinden. Gebruik Beantwoord het publiek om ‘vragen-zoekwoorden’ te vinden en er zoveel mogelijk te beantwoorden. Backlinko suggereert 3.000 woorden in veel van zijn artikelen, vooral als dat zo is hoeksteen inhoud. Ik versterkte mijn Yoast-zelfstudie van 500 naar 4.000 woorden en het ging van 10 naar 100 bezoekers / dag in 1 week.

Ik schrijf geen drie middelmatige tutorials per week. Ik schrijf elke 2 weken 1 killer tutorial.

Streef naar meer dan 3.000 woorden, vooral als het een competitief zoekwoord is:

WordPress Word Count

Je kan krijgen bestraft voor inhoud met een laag aantal woorden (ondiepe pagina’s), inhoud die niet nuttig is met slechte bouncepercentages, affiliate-inhoud die geen waarde biedt en dubbele inhoud. Maar zelfs als u geen straf krijgt voor dunne inhoud, betekent dat niet dat een deel van uw inhoud geen laag aantal woorden heeft en dat u daardoor niet hoog scoort.

Stap 1: Identificeer slecht presterende inhoud
Ga in Google Analytics naar Acquisitie > Search Console > Bestemmingspagina’s. Zoek naar pagina’s met een lage gemiddelde tijd op pagina + hoge bouncepercentages. Een lage gemiddelde tijd op de pagina betekent waarschijnlijk dat mensen de inhoud niet nuttig vinden. Hoge bouncepercentages zijn iets complexer en kunnen het gevolg zijn van een slecht ontwerp, laadtijden, navigatie, pop-ups / advertenties en slechte (of geen) interne links.

Landingspagina's - Google Analytics

Stap 2: voeg een inhoudsopgave toe
EEN inhoudsopgave helpt mensen bij het navigeren door lange berichten, maar moedigt je ook aan om lange inhoud te schrijven (en geeft je een betere kans om te worden beloond) snelkoppelingen gebruik makend van genaamd ankers).

Inhoudsopgave HTML ziet er zo uit …

De HTML van elke subkop ziet er zo uit …

Item Een

Punt twee

Punt drie

Stap 3: Beef Up Content
Nu u een inhoudsopgave met een groot aantal onderwerpen heeft toegevoegd, schrijft u uw alinea’s. Jouw taak is eigenlijk niet om het alleen maar langer te maken, maar om je inhoud meer te maken waardevol. Dat betekent meestal dat u meer nuttige afbeeldingen, video’s of infographics moet toevoegen. Niet alleen tekst uitspuwen om de pagina te vullen.

Stap 4: Vraagwoorden beantwoorden
Beantwoord het publiek laat u zoeken op elk trefwoord en genereert een visuele kaart (en lijst) van de meest populaire vragen die mensen zoeken over dat trefwoord. Het haalt zoekwoorden uit Google Autocomplete, en hoe groener de cirkels zijn, hoe meer zoekopdrachten dat zoekwoord heeft.

Yoast Trefwoorden - AnswerThePublic

2. Zoekwoorden zijn te concurrerend

Websites met lage domein autoriteit mogen niet concurreren om brede, concurrerende zoekwoorden. Terwijl u domeinautoriteit opbouwt (door geweldige inhoud te maken die links krijgt), kunt u zoekwoorden gaan targeten met meer zoekopdrachten. Maar als je moeite hebt om op pagina 1 te komen, overweeg dan om langer te gaan.

Lange staart zoekwoorden

Stap 1: Check uw domein autoriteit in Moz Link Explorer (of een ander gereedschap).

Domein-autoriteit

Stap 2: Gebruik deze kaart van Orbit Media. Ik richt me voornamelijk op zinnen van 3 woorden, maar ik besteed VEEL tijd aan inhoud. Competitievere zoekwoorden = meer tijd die u in uw inhoud moet investeren. De grafiek is meer een vuistregel en hoeft niet letterlijk te worden genomen, maar het herinnert eraan dat websites met een hoge domeinautoriteit (in het algemeen) meer concurrerende zoekwoorden kunnen targeten.

Sneltoets voor trefwoordonderzoek

Stap 3: Downloaden MozBar en Zoekwoorden overal. Hiermee kunt u elk zoekwoord googlen en de concurrentie van een zoekwoord zien: maandelijkse zoekopdrachten, de DA (domeinautoriteit) en PA (paginaautoriteit) van elke zoekresultaten, enz. Natuurlijk is de belangrijkste stap het klikken op topresultaten en controleren hoe “goed” de inhoud is, en zorg ervoor dat u betere inhoud kunt schrijven dan die van hen.

Zoekwoordconcurrentie

Een zoekwoord is concurrerender als:

 • Het is breed
 • Het heeft een hoge DA + PA in MozBar
 • Het zoekwoord is duidelijk winstgevend
 • Sterke inhoud staat in de topresultaten
 • Autoriteit-websites staan ​​in de topresultaten
 • Het zoekwoord heeft een groot aantal maandelijkse zoekopdrachten

Long-tail zoekwoorden zijn gemakkelijker te rangschikken

 • Richt u in plaats van SEO Consultant op WordPress SEO Consultant
 • Richt u in plaats van Chicago Web Designer op Chicago WordPress Designer
 • In plaats van Get Out Of Debt, target Get Out Of Debt Without Faillissement
 • In plaats van SiteGround Reviews, target SiteGround WordPress Hosting Review

3. Te veel focus op 1 enkel trefwoord

Veel bedrijven raken geobsedeerd door het rangschikken voor 1 zoekwoord, terwijl dit eigenlijk een vreselijke strategie is. Ik rangschik voor duizenden zoekwoorden, en hoewel ik nummer 1 ben voor zoekwoorden als “WordPress SEO Consultant”, krijg ik veel meer vragen via mijn blog dan via mijn servicepagina’s.

Als je een fotograaf bent in Chicago, volgen hier enkele ideeën:

Google-automatisch aanvullen-invullen-in-de-blanco-1

4. Te veel focus op Yoast Green Lights

Geobsedeerd raken door de groene lichten van Yoast kan leiden tot trefwoordvulling en pagina’s er spamachtig uit laten zien. Stop met denken dat SEO zoveel te maken heeft met ‘trefwoordgebruik’ en begin na te denken over het betrokken houden van mensen bij uw site door middel van video’s, tutorials en dingen die mensen eigenlijk zouden willen leren / delen / linken. De enige keer dat ik aan zoekwoorden denk, is wanneer ik zoekwoordonderzoek doe, een trefwoordrijke (maar mooi klinkende) kop schrijf en een verleidelijke metabeschrijving maak zodat mensen op mijn link klikken. Ik vertrouw op mijn geweldige inhoud om de rest te doen.

Wat zou de SEO-analyse van Yoast moeten zeggen:

WAARSCHUWING: door zoekwoorden in uw inhoud / fragmenten te injecteren, zien ze eruit als spam. Heb je nagedacht over het schrijven van een SEO-titel + metabeschrijving om de CTR te verhogen? Elk resultaat in Google gebruikt het zoekwoord – waarom zou iemand op uw link klikken?? Ja, u moet uw zoekwoord gebruiken in de paginatitel, URL, SEO-titel en metabeschrijving (de belangrijkste plaatsen) … maar injecteer geen zoekwoorden alleen om groen licht te krijgen. Vergeet zoekwoorddichtheid en trefwoorden in subkoppen … voeg een inhoudsopgave toe om langere berichten te ordenen, gebruik video’s, infographics, rich snippets, afbeeldingen voor sociaal delen en rundvlees dunne inhoud om het beter (gedetailleerder) te maken dan de beste zoekresultaten.

5. U gebruikt Google Zoekwoordplanner

Zoekwoordplanner is ontworpen voor AdWords, niet voor SEO! De concurrentie is voor AdWords en ik heb persoonlijk geconstateerd dat de zoekwoorden niet overeenkomen met wat mensen eigenlijk zoeken. Google Autocomplete of een hulpprogramma voor zoekwoorden dat wordt opgehaald uit Google Autocomplete, is nauwkeuriger.

Google-Zoekwoordplanner

6. Langzame laadtijden

Mijn WordPress snelheidsgids laat zien hoe ik ben <1s laadtijden met 100% scores in GTmetrix, maar ik noemde de belangrijkste factoren hieronder. Je weet het waarschijnlijk Google beloont snelle sites.

 • Kies Betere hostingSiteGround werd beoordeeld als nummer 1 in 26 verschillende Facebook-peilingen en is wie ik gebruik (ze zijn ook nummer 1 in de meeste Facebook-gesprekken). U kunt uw site doornemen PageSpeed ​​Insights om te zien of je server is traag. SiteGround zal migreer uw website gratis, en mensen die migreren zien het meestal onmiddellijke laadtijdverbeteringen. Zij zijn aanbevolen door WordPress en bij Ivica van de WordPress Speed ​​Up Group met 10.000 leden. Ik gebruik ze en je kunt mijn GTmetrix /Pingdom rapporten. Hun snelheidstechnologie maakt gebruik van NGINX, PHP 7+, 1-klik activering van Cloudflare, en Plug-in voor SG Optimizer.
 • Upgrade naar een betere cacheplug-in – WP Rocket werd beoordeeld als de # 1 cache-plug-in in meerdere Facebook-peilingen en ik gebruik ze ook. Het grootste voordeel is dat ze snelheidsfuncties hebben die de meeste cacheplug-ins niet hebben, waardoor je betere resultaten krijgt (database opschonen, lui laden van foto’s / video’s / iframes, lokaal Google Analytics hosten, hartslagcontrole, integratie met Cloudflare + andere CDN’s). Het komt ook met documentatie, regelmatige updates en ondersteuning. Zie mijn setup-tutorial.
 • Optimaliseer afbeeldingen – er zijn meer dan 20 manieren om afbeeldingen te optimaliseren, waarvan sommige verschijnen in GTmetrix (compressie zonder verlies, geschaalde afbeeldingen weergeven, afbeeldingsafmetingen specificeren). Als je alle 20 wilt zien, lees dan mijn tutorial over beeldoptimalisatie.
 • Upgrade naar PHP 7+ – de meeste WordPress-gebruikers verouderde PHP-versies uitvoeren (aangezien je host je niet automatisch upgradet). Je moet de Plug-in voor PHP-versie weergeven om te zien welke versie je gebruikt, voer je de Plug-in voor PHP-compatibiliteitscontrole om ervoor te zorgen dat uw plug-ins compatibel zijn, upgrade dan naar PHP 7+ in uw hostingaccount. Dit maakt een groot verschil.
 • Stel Cloudflare in – zie mijn Cloudflare-zelfstudie die u laat zien hoe u elk Cloudflare-tabblad kunt configureren om uw site sneller en veiliger te maken.
 • Vermijd langzame plug-ins – hier is een lijst met 35 langzame plug-ins, maar u kunt ook gebruiken Query Monitor (of GTmetrix-waterval) om uw langzaamst ladende plug-ins te zien.
 • Vermijd externe bronnen – Google AdSense, Google Maps, Gravatars of alles wat externe bronnen trekt, zal uw site aanzienlijk vertragen.
 • Laad Google Fonts lokaal – als je fouten ziet in je GTmetrix-rapport met betrekking tot Google Fonts of Font Awesome, lees dan mijn tutorial over het lokaal hosten ervan.

Deze video zou moeten helpen (tijdstempels staan ​​in de videobeschrijving):

Overschakelen naar SiteGround

SiteGround laadtijdmigratie

Bluehost voor SiteGround GTmetrix

HostGator naar SiteGround

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Insights

100 perfecte score op Siteground

SiteGround Genesis

Snelheid geleverd door SiteGround

SiteGround GTmetrix-rapport

Verminderde laadtijden met SiteGround

Nieuwe SiteGround-responstijden

HostGator naar migratie van sitegronds

SiteGround reactietijden op Joomla

Overgeschakeld naar SiteGround Hosting

SiteGround Rocket Imagify Combo

Joomla GTmetrix op SiteGround

SiteGround PageSpeed ​​Insights

SiteGround op Joomla

SiteGround verminderde laadtijden

SiteGround snelle hosting

Nieuwe Pingdom-resultaten op SiteGround

Nieuwe SiteGround-responstijd

Verbetering van de reactietijd op de site

Hosting Poll 2019

2017-WordPress-Hosting-FB-Poll

Aanbevelingen van Elementor Hosting

Juli 2019 Hosting-aanbeveling

WordPress-Host-Poll-augustus-2018

Shared-Hosting-Poll-2017

2019-Hosting-Poll

Go-To-Hosting-bedrijf

WordPress-Hosting-Poll-2017

Managed-Hosting-Poll

WooCommerce-Hosting-FB-Poll

2016-Web-Hosting-Poll

Best-WordPress-Hosting-Provider-Poll

Best-Web-Hosting-2019-Poll

WP Friendly Hosting Poll

2016-WordPress-Hosting-FB-Poll

Favoriete hosting voor Elementor

Aanbevelingen voor hosting van 2018

WordPress Hosting Poll september 2018.png

Managed-WordPress-Hosting-Poll-2017

2019-Hosts-Poll-1

Hosting-Poll-For-Speed

WordPress-Hosting-Poll-1 juni

SiteGround-aanbeveling

2014-beheerde-WordPress-hosting-FB-poll

Best-Web-Hosting-Provider-Poll

Hosting-poll-februari-2019

Hosting-aanbevelingen-poll

Bluehost versus SiteGround

WordPress Web Host Poll

Mijn GTmetrix-rapport …

2019-GTmetrix-rapport

Mijn Pingdom-rapport

2019-Pingdom-rapport

7. Lage klikfrequenties

Iedereen weet dat klikfrequenties belangrijk zijn (en worden gebruikt als rankingfactor), maar hoe zorg je ervoor dat mensen op je link klikken? Hieronder staan ​​4 eenvoudige manieren om de klikfrequentie te verhogen.

Klikfrequenties

Stap 1: Gebruik de bulkeditor van Yoast om SEO-titels en metabeschrijvingen te herschrijven
Met de bulkeditor van Yoast kunt u uw SEO-titels + metabeschrijving in bulk bewerken, zodat u niet elke afzonderlijke pagina / post hoeft te doorlopen. Deze herschrijven om mooier te klinken (en natuurlijk uw zoekwoord op te nemen) is een eenvoudige manier om de CTR te verhogen. Onthoud dat de bulkeditor geen zoekwoorden of tekenlengte detecteert, dus houd hier rekening mee (lengte is ongeveer 55 tekens voor SEO-titels, 155 tekens voor metabeschrijvingen). Iedereen gaat het trefwoord opnemen in hun fragment – waarom zou iemand op uw link klikken? Je tutorial is actueel, je hebt een video-tutorial, infographic? Vertel ze waarom! Probeer cijfers en slimme bijvoeglijke naamwoorden te gebruiken.

Yoast-Bulk-Editor

Stap 2: Rich snippets toevoegen
ik gebruik de WP Review Pro-plug-in door MyThemeShop (zie a demo of een pagina waarop ik het gebruik). Ik gebruikte WP Rich Snippets maar de ontwikkelaar heeft zijn plug-in verlaten, en Alles in één schema ziet er veel te eenvoudig uit met vrijwel geen aanpassingsmogelijkheden. Ik ben blij met WP Review Pro.

Gestructureerde data review sterren

Stap 3: Post gewijzigde datum toevoegen aan zoekresultaten
Zorg ervoor dat tijdgevoelige inhoud er fris uitziet. Schakel eerst ‘date in snippet preview’ in Yoast’s instellingen in. Voeg vervolgens ‘post gewijzigde datum’ toe aan de bovenkant van blogposts (dit is voor iedereen op een andere locatie, maar voor mij staat het in de Genesis Simple Edits plug-in). Telkens wanneer u een bericht bijwerkt, wordt de datum vernieuwd in de zoekresultaten. Je kunt de Publiceer de plug-in voor oude berichten om alle berichten naar de huidige dag te vernieuwen, maar het is een beetje goedkoop omdat je de berichten eigenlijk niet hebt bijgewerkt.

Publiceer datum

Entry-Meta

Stap 4: ga naar de aanbevolen fragmenten van Google

 • Maak een HTML-inhoudsopgave (als u lijsten target)
 • Maak elk item in de TOC beknopt en bruikbaar om het probleem op te lossen
 • Target een zoekwoord waar mensen een willen beknopt antwoord
 • Gebruik Moz Keyword Explorer om vraagzoekwoorden te identificeren
 • Gebruik Answer The Public om nog meer vraagzoekwoorden te vinden
 • Kies of het antwoord een alinea, lijst of tabel moet zijn
 • Ontwerp een mooie afbeelding (of maak een foto) die het trefwoord beschrijft
 • Gebruik een optimale karakterlengte (zie onderstaande foto) Moz)
 • Maak op feiten gebaseerde inhoud met kwaliteitsreferenties (links, afbeeldingen, enz.)
 • Target zoekwoorden die al een featured snippet hebben, maar die slecht presteren
 • Als u op het antwoordvak mikt, target u uw zoekwoord met een exacte overeenkomst
 • Zorg ervoor dat u op de eerste pagina van het zoekwoord staat, zo niet, verbeter dan de inhoud

Aanbevolen fragmenten

Optimaal-Featured-Snippets-lengte

8. Niet optimaliseren voor sociaal delen

Pas aan hoe uw inhoud eruitziet wanneer deze wordt gedeeld op Facebook / Twitter …

Facebook delen

Ga in Yoast naar SEO → Sociaal en schakel vervolgens metadata in onder het tabblad Facebook / Twitter. Vergeet niet, terwijl je hier bent verifieer uw site met Pinterest en voeg je Google+ pagina toe aan Yoast.

Yoast-Social-Meta-Data

Bewerk nu een pagina / bericht, scrol omlaag naar de Yoast-sectie, klik op de link voor delen (hieronder weergegeven) en je kunt afbeeldingen uploaden naar Facebook (1200 x 630 px) en Twitter (1024 x 512 px). Ja, dit betekent dat je 2 afbeeldingen voor elk stuk inhoud moet maken als je wilt dat het er mooi uitziet.

yoast-social-media-optimalisatie

Er is geen perfect nummer, maar ik heb meestal meer dan 50 links in mijn tutorials van 3.000 woorden.

Interne links – een natuurlijke manier om links naar uw eigen website te maken, mensen langer op uw site te houden en bouncepercentages te verlagen door mensen te laten klikken op andere dingen die u heeft geschreven.

Externe links – deze zijn als het citeren van bronnen voor Google. Door te linken naar geloofwaardige, nuttige inhoud die uw lezers nuttig zouden vinden (niet alleen Wikipedia), ontwikkelt u vertrouwen bij Google.

10. Gebrek aan hoeksteeninhoud

Hier is een tip … in plaats van te bloggen, alleen om te bloggen, wat dacht je van het schrijven van ‘de ultieme gids’ over een belangrijk onderwerp waarover je publiek meer wil weten? Yoast en WP Rocket zijn 2 van mij … mensen gaan niet linken naar mijn WordPress SEO-advies pagina, maar door links aan te trekken via mijn tutorials … zal het “link juice” mijn hele site ten goede komen door mijn domeinautoriteit te vergroten. Dus als u uw site doorloopt Link Explorer en heb niet veel links, schrijf enkele ultieme gidsen.

WordPress-SEO-serie

11. Geen SSL gebruiken

Ik heb SSL toegevoegd in 2018 en verrassend genoeg gingen mijn ranglijsten omhoog (en dat gold ook voor mijn affiliate-verkopen). Google is verder bestraffen van websites die geen SSL gebruiken (en dat onveilige hangslot ziet er ook niet goed uit), dus wees niet bang – doe het gewoon. Hier is een gids over SSL toevoegen aan WordPress.

Echt eenvoudige SSL

12. Slecht bouncepercentage + tijd ter plaatse

Bouncepercentages (het% van de mensen dat uw site verlaat zonder ergens te klikken) en de gemiddelde tijd op de site zijn statistieken die door Google worden gebruikt om de waarde van elke pagina en de ranglijst te bepalen (u kunt deze achterhalen in Google Analytics). Dus als uw webdesign, mobiel ontwerp, gebrek aan interne links, call-to-actions … en andere delen van uw website mensen niet aanmoedigen om rond te klikken … dit zal uw rangschikking schaden. Uw website ‘plakkerig’ maken, dat is waar SEO voor staat.

Bouncepercentage

Elke keer dat u een permalink wijzigt (zelfs als u een 301-omleiding instelt), verliest u tijdelijk uw meeste rankings en slechts enkele van uw rankings op lange termijn. Het is geweest zei ongeveer 1-10% van het link-sap gaat verloren wanneer u een 301-omleiding instelt. Bottom line … Ik zou vermijden om deze allemaal samen te veranderen, tenzij je permalinks het lelijke? P = 123-formaat gebruiken. Dit geldt ook tijdens een herontwerp.

14. Vreselijke “Over mij” -pagina

Ik wist nooit hoe belangrijk dit was totdat ik een geweldige pagina over schreef.

Ik kreeg meteen mensen die me e-mailden … met betrekking tot mijn verhaal en hun eigen verhaal deelden. Het was echt gaaf, mezelf openstellen en kijken hoe dat uitgroeide tot relaties / kansen. Vanuit SEO-perspectief is het een van mijn meest bekeken pagina’s en houdt het mensen langer op mijn site.

Over mij pagina

15. Citatiefouten (lokale SEO)

Als u lokale zoekwoorden target (vooral waar Google Maps wordt weergegeven), heeft u citaties nodig. Ze gaan over 10% van de lokale SEO. Mijn 3-stappenproces van Google Mijn Bedrijf > Moz Local > Whitespark behaalt geweldige resultaten en is hetzelfde proces dat ik gebruikte om de # 1-ranglijst van meerdere klanten in Google Maps te krijgen. Bovendien is alles gratis Whitespark’s dienst voor het maken van citaten ($ 4-5 / citaat). Hoe competitiever uw zoekwoorden zijn, hoe meer citaten u moet bestellen.

Moz Local Citation Score

Citaten maken

Hoe te controleren op dubbele citaten

 • Voer uw site door Moz Local en fix items op het tabblad duplicaten
 • Zoek naar ‘Uw bedrijfsnaam Google+’ en zoek naar dubbele GMB-pagina’s

16. Google Search Console-fouten

De meeste mensen gebruiken het niet Google Search Console zoveel als ze zouden moeten. Ik gebruik het 10x meer dan Google Analytics voor het vinden van crawlfouten, mobiele fouten, AMP-fouten, sitemapfouten, beveiligingsproblemen, handmatige acties, HTML-verbeteringen en vele andere. Ik raad je aan hetzelfde te doen.

Fouten met mobiel gebruiksgemak Google Search Console

Ik gebruik ook de Prestaties rapport religieus om mijn zoekwoorden, CTR’s, ranglijsten en meest populaire pagina’s te meten. Voor mij is dit veel beter in het meten van SEO dan Google Analytics.

Google Search Console-zoekopdrachten

Bekijk mijn Google Search Console-zelfstudie

17. Dubbele inhoud + pagina’s zoeken / vervangen

Gebruik Siteliner om te controleren op dubbele inhoud …

Siteliner dubbele inhoud

Pagina’s zoeken en vervangen zijn waarschijnlijk de meest voorkomende vorm van dubbele inhoud (waarbij u dezelfde pagina steeds opnieuw dupliceert, maar slechts een paar woorden op elke pagina verwisselt). Je ziet dit veel in lokale SEO wanneer bedrijven geografisch getargete bestemmingspagina’s maken voor meerdere locaties … maar dit werkt niet. Elke pagina zou idealiter unieke inhoud moeten hebben over elke locatie, zoals foto’s, recensies, teamleden, enz. Rand Fishkin heeft hierover een leuke video gemaakt:

18. Ontmoedigen van zoekmachines van Indexing Site

Zorg ervoor dat “Ontmoedig zoekmachines om deze site te indexeren” NIET is geselecteerd in uw dashboard onder Instellingen > Lezing. Hierdoor verdwijnt uw site volledig in Google.

Ontmoedig zoekmachine om deze site te indexeren

19. Fouten op de gelieerde website

Partnersites zijn vatbaar voor boetes van Google. Dit kan een straf zijn in uw handmatige acties rapporteren in Google Search Console, of het kan een algoritmische sanctie zijn (in dat geval moet u de tijd vergelijken dat uw verkeer is gedaald en kijken naar Het algoritme van Google verandert).

Geloof me, je wilt geen affiliate-boete …

Partnerlink Google Penalty

Tips voor gelieerde sites:

 • Plaats geen berichten met gelieerde links
 • Waarde toevoegen! Ik besteed veel tijd om ervoor te zorgen dat mijn tutorials nuttig zijn
 • Noem niet altijd eerst gelieerde producten (Google weet wat u doet)
 • Overweeg om beoordelingspagina’s te schrijven voor gelieerde producten en in plaats daarvan daarnaar te linken
 • Volg nooit gelieerde links

20. Je hebt een Google Penalty

Ga naar je rapport handmatige acties in Search Console om te controleren op sancties. Er zijn veel soorten (dunne inhoud, overmatig gebruik van trefwoorden, spaminhoud), maar onnatuurlijke links komen het meest voor.

Onnatuurlijke links naar uw site – al vroeg huurde ik een linkbuilder in en kreeg ik een Google-boete voor onnatuurlijke links, die 1 jaar duurde om te herstellen. Mijn ranglijst kelderde, evenals mijn klantenvragen en inkomen. Het waren donkere tijden voor mij. Denk twee keer na voordat u een linkbuilder inhuurt op Fiver, Upwork of een van die freelancersites … tenzij u echt, echt weet wat u doet.

Hoe slechte links op te ruimen

 • Controleer of je er een hebt in de tabblad handmatige acties
 • Ga naar de links naar uw site sectie van Search Console
 • Schrijf alle spamachtige, irrelevante en verdachte links op
 • Neem contact op met deze websites en vraag hen deze te verwijderen
 • Wees volhardend … Google wil zien dat u uw best heeft gedaan
 • Gebruik de. Voor links die u niet kunt verwijderen afwijzen tool
 • Dien een verzoek tot heroverweging in met alle juiste informatie
 • Vuur uw linkbuilder af en huur nooit meer een schetsmatige linkbuilder in

Onnatuurlijke links naar uw site - Google Search Console

Nog steeds niet zeker of dit de reden is?

Kiss Metrics heeft een geweldig artikel over 50 redenen waarom uw website moet worden gestraft door Google, maar ik denk dat ik hier de belangrijkste redenen heb besproken. Als je nog vragen hebt, laat dan hieronder een reactie achter en ik zal je vraag graag beantwoorden. Anders veel succes met uw SEO!

Veel Gestelde Vragen

&# x2705; Wat zijn de 3 belangrijkste redenen waarom WordPress-sites niet hoog scoren?

Het targeten van concurrerende zoekwoorden, het niet gebruiken van de juiste tools voor het onderzoeken van zoekwoorden en het ontbreken van goede SEO op de pagina (buiten de groene lichten van Yoast) zijn meestal de 3 belangrijkste redenen waarom WordPress-sites niet hoog scoren. Niet genoeg backlinks van hoge kwaliteit is een andere reden.

&# x2705; Zijn mijn zoekwoorden te concurrerend?

Nieuwe websites of websites met een lage autoriteit (backlinks) moeten altijd gericht zijn op long-tail, specifieke zoekwoorden. Het is enorm belangrijk om elk zoekwoord te googlen en de zoekresultaten te analyseren om er zeker van te zijn dat u niet concurreert met sterke inhoud en gezaghebbende websites.

&# x2705; Hoe kan ik controleren op SEO-fouten op mijn site?

Google Search Console vertelt je of je mobiele, beveiligings- en indexeringsfouten hebt. Het vertelt u ook gestructureerde inhoudsfouten in veelgestelde vragen en recensies. U moet echter echt een SEO-audit krijgen als u precies wilt weten wat er met uw SEO aan de hand is.

&# x2705; Zal het krijgen van groene lichten in Yoast helpen bij het rangschikken?

Niet precies. Yoast doet alleen goed werk bij het detecteren van trefwoordgebruik en er is veel meer aan SEO op de pagina dan dit. Voeg rich snippets met veelgestelde vragen toe, voeg een HTML-inhoudsopgave toe aan lange berichten en maak diepgaande inhoud met video’s. Optimaliseer klikfrequenties!

&# x2705; Is mijn Yoast-plug-in correct geconfigureerd?

Bekijk mijn Yoast-configuratiehandleiding om er zeker van te zijn dat uw Yoast correct is ingesteld, met name het tabblad Zoekweergave. Vergeet niet Google Search Console in te stellen.

Of: mijn WordPress SEO-gids is nog nuttiger dan dit en bevat 101 bruikbare tips.

Proost,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector