20 skäl till att din WordPress-webbplats inte rankas högt hos Google

Det är den första frågan jag får …


Varför är inte min WordPress-webbplatsrankare högre i Google?

Oavsett om du inte befinner dig någonstans på kartan, har en Google-straff eller undrar varför konkurrenter överträffar dig, kommer denna handledning att hjälpa dig identifiera vad som händer. Dessa är de 20 vanligaste orsakerna baserade på mina fem senaste år som gör SEO-konsultationer och skrev dessa självstudier.

Gå igenom listan och se till att lämna en kommentar om du hittade problemet eller om du behöver hjälp. Jag är glad att hjälpa alla som tar sig tid att läsa mina självstudier. Här är de främsta orsakerna till att din WordPress-webbplats inte rankas högt hos Google och exakt vad du kan göra för att fixa den.

1. Brist på omfattande innehåll

Att tänka på artiklar till 3 000+ ord är orsaken till att min blogg växte till 3 000 besökare / dag. Google ditt sökord, analysera toppresultaten och inkludera alla viktiga ämnen du kan hitta. Använda sig av Svara allmänheten hitta “frågor nyckelord” och svara så många du kan. Backlinko föreslår 3 000 ord i många av hans artiklar, särskilt om det är det hörnstenens innehåll. Jag tog upp min Yoast-självstudie från 500 till 4 000 ord och det gick från 10 till 100 besökare / dag på en vecka.

Jag skriver inte tre mediokra instruktioner i veckan. Jag skriver en mördarehandledning varannan vecka.

Sikta efter 3000+ ord, särskilt om det är ett konkurrenskraftigt nyckelord:

WordPress Word Count

Du kan få straffas för innehåll med lågt ordantal (grunt sidor), innehåll som inte är användbart med dåligt avvisningsfrekvens, anslutet innehåll som inte ger något värde och duplicerat innehåll. Men även om du inte har en straff för tunt innehåll, betyder det inte att något av ditt innehåll inte har lågt ordantal och hindrar dig från att ranka högt.

Steg 1: Identifiera lågpresterande innehåll
Gå till Google Analytics i Google Analytics > Sökkonsol > Landingssidor. Leta efter sidor med låg genomsnittlig tid på sidan + höga avvisningsfrekvenser. Låg genomsnittlig tid på sidan innebär sannolikt att människor inte tycker att innehållet är användbart. Höga avvisningsfrekvenser är lite mer komplexa och kan vara från dålig design, belastningstider, navigering, popup-fönster / reklam och dålig (eller ingen) intern länk.

Landingssidor - Google Analytics

Steg 2: Lägg till en innehållsförteckning
EN innehållsförteckning hjälper människor att navigera långa inlägg, men uppmuntrar dig också att skriva långt innehåll (och ger dig en bättre chans att bli belönad hoppa till länkar använder sig av namngivna ankare).

Innehållsförteckning HTML ser ut så här …

HTML för varje underrubrik ser ut så här …

Objekt en

Punkt två

Punkt tre

Steg 3: Nötkött innehåll
Nu när du har lagt till en TOC med en hel del ämnen, skriv dina stycken. Ditt jobb är egentligen inte bara att göra det längre, utan att göra ditt innehåll mer värdefulla. Det betyder vanligtvis att lägga till mer användbar grafik, videor eller infografik. Inte bara spruta ut text för att fylla sidan.

Steg 4: Svara på nyckelord på frågor
Svara allmänheten låter dig söka i alla nyckelord och generera en visuell karta (och lista) över de mest populära frågorna som människor söker om det sökordet. Det drar nyckelord från Google Autocomplete, och ju grönare cirklarna är, desto fler sökningar har dessa sökord.

Yoast-nyckelord - AnswerThePublic

2. Nyckelord är för konkurrenskraftiga

Webbplatser med låg domänmyndighet bör inte tävla om breda, konkurrenskraftiga sökord. När du bygger domänmyndighet (genom att skapa bra innehåll som får länkar) kan du börja rikta in sökord med fler sökningar. Men om du kämpar för att komma på sidan 1, överväg att gå längre.

Long-Tail Nyckelord

Steg 1: Kontrollera din domänmyndighet i Moz Link Explorer (eller någon annan verktyg).

Domänverket

Steg 2: Använd detta diagram från Orbit Media. Jag riktar mig mestadels till 3-ordsfraser, men jag spenderar mycket tid på innehåll. Mer konkurrenskraftiga sökord = mer tid du bör investera i ditt innehåll. Diagrammet är mer en tumregel och behöver inte tas bokstavligen, men det är en påminnelse om att webbplatser med hög domänmyndighet (i allmänhet) kan rikta in sig på mer konkurrenskraftiga sökord.

Genväg för sökordforskning

Steg 3: Ladda ner MozBar och Nyckelord överallt. Dessa låter dig Google alla nyckelord och se ett sökords tävling: månatliga sökningar, varje sökresultats DA (domänmyndighet) och PA (sidautoritet) osv. Naturligtvis är det viktigaste steget att klicka på toppresultaten och kontrollera hur “bra” innehållet är och se till att du kan skriva bättre innehåll än deras.

Nyckelordet-Konkurrens

Ett nyckelord är mer konkurrenskraftigt om:

 • Det är brett
 • Den har en hög DA + PA i MozBar
 • Nyckelordet är uppenbart lönsamt
 • Starka innehåll rankas i toppresultaten
 • Autoritetswebbplatser rankas i toppresultaten
 • Nyckelordet har ett stort antal månatliga sökningar

Nyckelord med lång svans är lättare att ranka efter

 • I stället för SEO-konsult, mål WordPress SEO-konsult
 • I stället för Chicago Web Designer, riktar du dig till Chicago WordPress Designer
 • I stället för att gå ur skuld ska du rikta dig från skuld utan konkurs
 • I stället för SiteGround-recensioner, mål WebGround WordPress Hosting Review

3. För mycket fokus på ett enda sökord

Många företag blir besatta av ranking för ett sökord, när det faktiskt är en hemsk strategi. Jag rankar tusentals nyckelord, och även om jag rankar nummer 1 för nyckelord som “WordPress SEO Consultant”, får jag mycket fler förfrågningar via min blogg än mina tjänstesidor..

Om du är en fotograf i Chicago, här är några idéer:

Google Autocomplete-Fill-in-the-Blank-1

4. För mycket fokus på Yoast Green Lights

Att besatta över Yoasts gröna ljus kan leda till fyllning av nyckelord och låta sidor se spammy ut. Sluta tänka SEO handlar så mycket om “sökordsanvändning” och börja tänka på att hålla folk engagerade med din webbplats genom videor, självstudier och saker som människor faktiskt skulle vilja lära sig / dela / länka till. Den enda gången jag tänker på nyckelord är när jag gör nyckelordsundersökningar, skriver en nyckelrik (men trevligt klingande) rubrik och skapar en lockande metabeskrivning så att folk klickar på min länk. Jag litar på mitt kick-ass-innehåll för att göra resten.

Vad är Yoasts SEO-analys bör säga:

VARNING: att injicera nyckelord i ditt innehåll / utdrag gör att de ser spammy ut. Har du funderat på att skriva en SEO-titel + metabeskrivning för att öka CTR? Varje resultat i Google kommer att använda sökordet – varför skulle någon klicka på din länk? Ja, du bör använda ditt sökord i sidtitel, URL, SEO-titel och metabeskrivning (de viktigaste platserna) … men injicera inte nyckelord bara för att få grönt ljus. Glöm nyckelordens täthet och nyckelord i underrubriker … lägg till en innehållsförteckning för att organisera längre inlägg, använda videor, infografik, rika utdrag, bilder om social delning och nötkött upp tunt innehåll för att göra det bättre (mer detaljerat) än de bästa sökresultaten.

5. Du använder Googles sökordsplanerare

Nyckelplanerare är designad för AdWords, inte SEO! Tävlingen är för AdWords, och jag har personligen visat att nyckelorden inte återspeglar vad folk faktiskt söker. Google Autocomplete, eller vilket nyckelordverktyg som hämtas från Google Autocomplete, är mer exakt.

Google Keyword-Planner

6. Långsamma tider

Min WordPress hastighetsguide visar hur jag har det <1: s belastningstider med 100% poäng i GTmetrix, men jag listade de viktigaste faktorerna nedan. Du vet antagligen Google belönar snabba webbplatser.

 • Välj bättre värdSiteground fick betyg 1 i 26 olika Facebook-omröstningar och är den jag använder (de är också nummer 1 i de flesta Facebook-konversationer). Du kan köra din webbplats igenom PageSpeed ​​Insights för att se om din servern är långsam. SiteGround kommer migrera din webbplats gratis, och människor som migrerar brukar se omedelbara laddningstidsförbättringar. de är rekommenderas av WordPress och genom att Ivica från WordPress Speed ​​Up Group med 10 000 medlemmar. Jag använder dem och du kan se min GTmetrix /Pingdom rapporter. Deras hastighetsteknologi använder NGINX, PHP 7+, 1-klicka på Cloudflare-aktivering, och SG Optimizer-plugin.
 • Uppgradera till ett bättre cache-plugin – WP Rocket blev rankad som cache-plugin nr 1 i flera Facebook-omröstningar och jag använder dem också. Den största fördelen är att de har hastighetsfunktioner som de flesta cache-plugins inte gör, vilket ger dig bättre resultat (databasrensning, lata laddning av foton / videor / iframes, värd för Google Analytics lokalt, hjärtslagskontroll, integration med Cloudflare + andra CDN: er). Det kommer också med dokumentation, ofta uppdateringar och support. Se min installationshandledning.
 • Optimera bilder – Det finns över 20 sätt att optimera bilder, av vilka några visas i GTmetrix (förlustfri komprimering, serverar skalade bilder, ange bilddimensioner). Om du vill se alla 20, läs min tutorial för bildoptimering.
 • Uppgradera till PHP 7+ – de flesta WordPress-användare kör föråldrade PHP-versioner (eftersom din värd inte uppgraderar dig automatiskt). Du måste installera Visa plugin för PHP-version för att se vilken version du kör, kör PHP-kompatibilitetschecker-plugin för att se till att dina plugins är kompatibla, uppgradera sedan till PHP 7+ på ditt värdkonto. Detta gör en stor skillnad.
 • Inställning Cloudflare – se min tutorial för Cloudflare som visar hur du konfigurerar varje Cloudflare-flik för att göra din webbplats snabbare och säkrare.
 • Undvik långsamma plugins – här är en lista med 35 långsamma plugins, men du kan också använda Fråga Monitor (eller GTmetrix vattenfall) för att se dina långsammaste laddningsprogram.
 • Undvik externa resurser – Google AdSense, Google Maps, Gravatars eller något som drar externa resurser kommer att minska din webbplats avsevärt.
 • Ladda Google-teckensnitt lokalt – Om du ser fel i din GTmetrix-rapport relaterad till Google-teckensnitt eller teckensnitt Awesome, läs min tutorial om att hålla dem lokalt.

Den här videon borde hjälpa (tidsstämplar finns i videobeskrivningen):

Byt till SiteGround

SiteGround Load Time Migration

Bluehost till SiteGround GTmetrix

HostGator till SiteGround

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Insights

100 perfekt poäng på SiteGround

SiteGround Genesis

Hastighet levererad av SiteGround

SiteGround GTmetrix-rapport

Minskade belastningstider med SiteGround

Nya svarstider för SiteGround

HostGator till SiteGround-migrering

SiteGround-svarstider på Joomla

Bytta till SiteGround Hosting

SiteGround Rocket Imagify Combo

Joomla GTmetrix On SiteGround

SiteGround PageSpeed ​​Insights

SiteGround On Joomla

Minskade belastningstider för SiteGround

SiteGround Speedy Hosting

Nya Pingdom-resultat på SiteGround

Ny SiteGround-responstid

SiteGround-svarstidsförbättring

2019 värdeförfrågan

2017-Wordpress-värd-FB-Poll

Rekommendationer för Elementor Hosting

Juli 2019 värdrekommendation

Wordpress-Host-Poll-Aug-2018

Delad hosting-Poll-2017

2019-värd-Poll

Go-To-Hosting-Company

Wordpress-värd-Poll-2017

Managed-Hosting-Poll

WooCommerce-Hosting-FB-Poll

2016-Web-Hosting-Poll

Bäst-Wordpress-värd-Provider-Poll

Bäst Webbhotell-2019-Poll

WP Friendly Hosting Poll

2016-Wordpress-värd-FB-Poll

Favorithotell för Elementor

Rekommendationer för värd för 2018

WordPress Hosting Poll september 2018.png

Managed-Wordpress-värd-Poll-2017

2019-Hosts-Poll-1

Värd-Poll-For-hastighet

Wordpress-värd-Poll-juni-1

Siteground-rekommendation

2014 förvaltade-Wordpress-värd-FB-Poll

Bäst Webbhotell-Provider-Poll

Värd-Poll-Feb-2019

Hosting-Rekommendationer-Poll

Bluehost vs SiteGround

Utvärdering av WordPress webbhotell

Min GTmetrix-rapport …

2019-GTmetrix-Report

Min Pingdom-rapport

2019-Pingdom-Report

7. Låga klickfrekvenser

Alla vet att klickfrekvenser är viktiga (och används som en rankingsfaktor), men hur får du människor att klicka på din länk? Nedan finns fyra enkla sätt att öka klickfrekvensen.

Klick-priser

Steg 1: Använd Yoasts Bulk Editor för att skriva om SEO-titlar + metabeskrivningar
Med Yoasts bulkredaktör kan du redigera dina SEO-titlar + metabeskrivning i bulk så att du inte behöver gå igenom varje enskild sida / inlägg. Omskrivning av dessa för att låta trevligare (och naturligtvis inkludera ditt sökord) är ett enkelt sätt att öka CTR. Kom ihåg att huvudredigeraren inte upptäcker nyckelord eller karaktärslängd, så se till att du håller dessa i åtanke (längden är cirka 55 tecken för SEO-titlar, 155 tecken för metabeskrivningar). Alla kommer att inkludera nyckelordet i sin kodavdelning – varför skulle någon klicka på din länk? Din handledning är aktuell, har du en videohandledning, infographic? Berätta för dem varför! Försök att använda siffror och smarta adjektiv.

Yoast-Bulk-Editor

Steg 2: Lägg till Rich Snippets
Jag använder WP Review Pro-plugin av MyThemeShop (se a demo eller en sida jag använder den på). Jag använde WP Rich Snippets men utvecklaren övergav sin plugin, och Allt i ett schema ser alldeles för vanligt ut med praktiskt taget inga anpassningsalternativ. Jag har varit nöjd med WP Review Pro.

Structured Data Review Stars

Steg 3: Lägg till modifierat datum för sökresultat
Få tidskänsligt innehåll att se friskt ut. Först aktivera “datum i förhandsgranskning av kod” i Yoasts inställningar. Lägg sedan till “post modifierat datum” till början av blogginlägg (detta är på en annan plats för alla, men för mig finns det i Genesis Simple Edits-plugin). När du uppdaterar ett inlägg kommer datumet att uppdateras i sökresultaten. Du kan använda Republicera gamla inlägg-plugin för att uppdatera alla inlägg till aktuell dag, men det är lite billigt eftersom du faktiskt inte uppdaterade inlägget.

Utgivningsdatum

Ingångs-Meta

Steg 4: Gå in i Googles utvalda utdrag

 • Skapa en HTML-innehållsförteckning (om inriktningslistor)
 • Gör varje artikel i TOC kortfattad och angripbara att lösa problemet
 • Rikta in ett nyckelord där människor vill ha en koncis svar
 • Använda sig av Moz Key Explorer för att identifiera frågeford
 • Använd Answer Public Public för att hitta ännu fler frågeford
 • Välj om svaret ska vara ett stycke, en lista eller en tabell
 • Designa en fin grafik (eller ta ett foto) som beskriver nyckelordet
 • Använd optimal teckenlängd (se bild nedan taget från Moz)
 • Skapa faktabaserat innehåll med kvalitetsreferenser (länkar, grafik, etc.)
 • Rikta in nyckelord som redan har ett utdrag men som gör ett dåligt jobb
 • Om du siktar efter svarrutan, rikta in ditt sökord med en exakt matchning
 • Se till att du är på första sidan för sökordet, om inte, förbättra innehållet

Utvalda utdrag

Optimial sidiga-Snippets-Length

8. Inte optimerar för social delning

Anpassa hur ditt innehåll ser ut när det delas på Facebook / Twitter …

Facebook delning

I Yoast gå till SEO → Sociala, aktivera sedan metadata under fliken Facebook / Twitter. Medan du är här, glöm inte att göra det verifiera din webbplats med Pinterest och lägg till din Google+ sida till Yoast.

Yoast-Social-Meta-Data

Redigera nu en sida / inlägg, bläddra ner till Yoast-avsnittet, klicka på delningslänken (visas nedan) så kan du ladda upp bilder till Facebook (1200 x 630px) och Twitter (1024 x 512px). Ja, det här betyder att du måste skapa två bilder för varje innehåll om du vill att det ska se bra ut.

Yoast sociala-media-optimering

9. Inga interna / externa länkar

Det finns inget perfekt antal, men jag har vanligtvis 50+ länkar i mina 3 000 ordstudier.

Interna länkar – ett naturligt sätt att bygga länkar till din egen webbplats, hålla folk på din webbplats längre och minska studien genom att få folk att klicka på andra saker du har skrivit.

Externa länkar – dessa är som att citera källor till Google. Länkning till trovärdigt, användbart innehåll som dina läsare skulle vara till hjälp (inte bara Wikipedia) utvecklar förtroende hos Google.

10. Brist på hörnstenens innehåll

Här är ett tips … istället för att blogga bara för att blogga hur man skriver “den ultimata guiden” om ett viktigt ämne som din publik vill lära sig om? Yoast och WP-raket är två av mina … människor kommer inte att länka till min WordPress SEO Consulting sida, men genom att locka länkar genom mina tutorials … kommer “länkjuice” att gynna hela min webbplats genom att öka min domänmyndighet. Så om du kör din webbplats igenom Länk Explorer och har inte många länkar, skriv några ultimata guider.

Wordpress-SEO-serien

11. Använder inte SSL

Jag lade till SSL 2018 och förvånansvärt, mina rangordningar steg (och det gjorde min affiliate-försäljning). Google är ytterligare att straffa webbplatser som inte använder SSL (och det osäkra hänglåset ser inte bra ut heller), så var inte rädd – bara gör det. Här är en guide till lägga till SSL till WordPress.

Verkligen-simple-SSL

12. Dålig avvisningsfrekvens + tid på webbplatsen

Avvisningsfrekvens (% av människor som lämnar din webbplats utan att klicka någonstans) och genomsnittlig tid på webbplatsen är mätvärden som används av Google för att bestämma värdet på varje sida och dess rankning (du kan ta reda på dessa i Google Analytics). Så om din webbdesign, mobildesign, brist på interna länkar, uppmaning till handlingar … och andra delar av din webbplats inte uppmuntrar människor att klicka runt … kommer det att skada din ranking. Att göra din webbplats “klibbig” är vad SEO handlar om.

Avvisningsfrekvens

13. Du ändrade permalänk (eller dålig struktur)

Varje gång du ändrar en permalänk (även om du ställer in en 301-omdirigering) kommer du att förlora MEST dina rangordningar tillfälligt, och bara några av dina rankningar på lång sikt. Det har varit sa ungefär 1-10% av länken juice går förlorad när du konfigurerar en 301-omdirigering. Nedersta raden … Jag skulle undvika att ändra dessa alla tillsammans om dina permalinks använder det fula? P = 123-formatet. Detta inkluderar under en ny design.

14. Fruktansvärda ”Om mig” -sidan

Jag visste aldrig hur viktigt detta var förrän jag skrev en fantastisk sida.

Jag fick direkt folk som mailade mig … relaterade till min berättelse och delade sin egen berättelse. Det var riktigt coolt, öppna mig upp och tittade på att växa ut i relationer / möjligheter. Ur SEO-perspektiv är det en av mina mest visade sidor och håller människor på min webbplats längre.

Om mig sida

15. Citatfel (lokal SEO)

Om du inriktar dig på lokala nyckelord (särskilt där Google Maps visas), behöver du citat. De handlar om 10% av lokal SEO. Min 3-stegsprocess med Google My Business > Moz Local > Whitespark får fantastiska resultat och är samma process som jag använde för att få flera klienter # 1 ranking i Google Maps. Allt är dessutom gratis Whitesparks citatbyggnadstjänst ($ 4-5 / citering). Ju mer konkurrenskraftiga dina sökord är, desto fler citat bör du beställa.

Moz Local Citation Score

Hur man skapar citat

Så här kontrollerar du dubbla citat

 • Kör din webbplats igenom Moz Local och fixa objekt på fliken dubbletter
 • Sök i “Your Business Name Google+” och leta efter duplicerade GMB-sidor

16. Google Search Console-fel

De flesta använder inte Google Search Console så mycket som de borde. Jag använder den 10 gånger mer än Google Analytics för att hitta genomsökningsfel, mobilfel, AMP-fel, webbplatskartfel, säkerhetsproblem, manuella åtgärder, HTML-förbättringar och många andra. Jag rekommenderar att du gör samma sak.

Mobil användbarhet fel Google sökkonsol

Jag använder också Prestationsrapport religiöst för att mäta mina nyckelord, CTR, rangordningar och mest populära sidor. För mig är detta mycket bättre på att mäta SEO än Google Analytics.

Google Search Console Queries

Visa min Google Search Console Tutorial

17. Duplicera innehåll + Sök / ersätt sidor

Använda sig av Siteliner för att kontrollera om dubbelt innehåll …

Siteliner Duplicate Content

Sök och ersätt sidor är förmodligen den vanligaste formen av duplikatinnehåll (där du kopierar samma sida om och om igen men bara byter ut några ord på varje sida). Du ser detta mycket i lokal SEO när företag skapar geoinriktade målsidor för flera platser … men det fungerar inte. Varje sida bör helst ha unikt innehåll om varje plats som foton, recensioner, teammedlemmar etc. Rand Fishkin gjorde en trevlig video om detta:

18. Avskräckande sökmotorer från indexeringssidan

Se till att “Avskräcka sökmotorer från att indexera denna webbplats” INTE är vald i instrumentpanelen under Inställningar > Läsning. Detta gör att din webbplats helt försvinner i Google.

Avskräcka sökmotorn från att indexera den här webbplatsen

19. Felaktiga webbplatser

Tillhörande webbplatser är utsatta för Google-påföljder. Detta kan antingen vara en straff i din manuella åtgärder rapportera i Google Search Console, eller så kan det vara en algoritmisk straff (i vilket fall måste du jämföra tiden din trafik sjönk och titta på Googles algoritm ändras).

Lita på mig, du vill inte ha en anknuten straff …

Affiliate Link Google Straff

Tips för affiliate-webbplatser:

 • Lägg inte in inlägg med affiliate-länkar
 • Lägg till värde! Jag lägger massor av tid på att se till att mina tutorials är till hjälp
 • Lista inte alltid anslutna produkter först (Google vet vad du gör)
 • Överväg att skriva granskningssidor för anslutna produkter och länka till dem istället
 • Alltid nofollow affiliate-länkar

20. Du har en Google-straff

Gå till din rapport om manuella åtgärder i Search Console för att kontrollera om det finns straff. Det finns många typer (tunt innehåll, fyllning av nyckelord, skräppostinnehåll), men onaturliga länkar är de vanligaste.

Onaturliga länkar till din webbplats – Tidigt anställde jag en länkbyggare och fick en Google-straff för onaturliga länkar som tog ett helt år att återhämta sig. Min rangordning sjönk och det gjorde mina klientförfrågningar och inkomst. Det var mörka tider för mig. Tänk två gånger innan du anställer en länkbyggare på Fiver, Upwork eller någon av dessa freelancerwebbplatser … såvida du inte riktigt vet vad du gör.

Hur man rensar upp dåliga länkar

 • Kontrollera om du har en i fliken manuella åtgärder
 • Gå till länkar till din webbplats avsnittet i Search Console
 • Skriv ner alla skräppost, irrelevanta och misstänkta länkar
 • Nå ut till dessa webbplatser och be dem ta bort det
 • Var beständig … Google vill se att du har gjort en ansträngning
 • Använd länken för alla länkar som du inte kan ta bort avvisa verktyget
 • Skicka en begäran om omprövning med all korrekt information
 • Avfyra din länkbyggare och anställ aldrig en skissartad länkbyggare igen

Onaturliga länkar till din webbplats - Google Search Console

Fortfarande inte säker på om det är anledningen?

Kiss Metrics har en fantastisk artikel om 50 skäl till att din webbplats förtjänar att bli straffad av Google, men jag tror att jag täckte de viktigaste skälen här. Om du har några frågor alls lämnar du en kommentar nedan så svarar jag gärna din fråga. Annars lycka till med din SEO!

Vanliga frågor

&# X2705; Vad är tre främsta orsakerna till att WordPress-webbplatser inte rankas högt?

Inriktning på konkurrenskraftiga sökord, inte med rätt verktyg för sökordforskning och brist på bra SEO på sidan (utanför Yoasts gröna ljus) är vanligtvis de tre främsta anledningarna till att WordPress-webbplatser inte rankas högt. Inte tillräckligt med backlinks är en annan anledning.

&# X2705; Är mina nyckelord för konkurrenskraftiga?

Nya webbplatser eller de med låg autoritet (bakåtlänkar) bör alltid rikta in sig på specifika sökord med lång svans. Det är oerhört viktigt för Google varje sökord och analysera sökresultaten för att se till att du inte tävlar med starkt innehåll och auktoritet webbplatser.

&# X2705; Hur kan jag söka efter SEO-fel på min webbplats?

Google Search Console berättar om du har mobil-, säkerhets- och indexfel. Det berättar också för dig strukturerade innehållsfel på vanliga frågor och recensioner. Men du bör verkligen få en SEO-revision om du vill veta exakt vad som händer med din SEO.

&# X2705; Kommer att få gröna lampor i Yoast hjälp ranking?

Inte exakt. Yoast gör bara ett bra jobb med att upptäcka sökordsanvändning och det finns mycket mer att göra på sidan än detta. Prova att lägga till vanliga utdrag med vanliga frågor, lägga till en HTML-innehållsförteckning till långa inlägg och skapa djupgående innehåll med videor. Optimera klickfrekvensen!

&# X2705; Är mitt Yoast-plugin korrekt konfigurerat?

Kontrollera min Yoast-konfigurationshandledning för att se till att din Yoast är korrekt inställd, särskilt fliken Sökutseende. Glöm inte att konfigurera Google Search Console.

Eller: min WordPress SEO Guide är ännu mer användbar än detta och innehåller 101 handlingsbara tips.

Skål,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map