20 syytä, miksi WordPress-sivustosi ei ole Googlessa korkealla tasolla

03.06.2020
SEO '20 syytä, miksi WordPress-sivustosi ei ole Googlessa korkealla tasolla
0 19 мин.

Minun kysymys on numero 1 …


Miksi WordPress-sivustoillani ei ole korkeampi Google?

Tämä opas auttaa sinua tunnistamaan, mitä olet, missä tahansa kartalla, sinulla on Google-rangaistus tai ihmettelet, miksi kilpailijat ylittivät sinua. Nämä ovat 20 yleisintä syytä, jotka perustuvat viimeisen 5 vuoden aikana SEO-neuvontaan ja näiden opetusohjelmien kirjoittamiseen.

Selaa luetteloa ja jätä kommentti, jos olet löytänyt ongelman tai tarvitset apua. Olen iloinen voidessani auttaa kaikkia, jotka vievät aikaa lukea opetusohjelmani. Tässä ovat tärkeimmät syyt siihen, miksi WordPress-sivustosi ei ole korkealla Googlella, ja mitä voit tehdä sen korjaamiseksi.

1. Kattavan sisällön puute

Artikkeleiden täydentäminen yli 3000 sanalla on syy, jonka vuoksi blogini kasvoi 3 000 kävijään päivässä. Google-avainsanasi, analysoi parhaat tulokset ja sisällytä kaikki tärkeät aiheet, joita voit löytää. Käyttää Vastaa yleisölle löytääksesi ”avainsanat” ja vastata niin moniin kuin pystyt. Backlinko ehdottaa 3000 sanaa monissa hänen artikkeleissaan, varsinkin jos se on kulmakiven sisältö. Lisäsin Yoast-opetusohjelmani 500: sta 4 000 sanaan, ja se meni 10 – 100 kävijää / päivä viikossa.

En kirjoita 3 keskinkertaista opetusta viikossa. Kirjoitan yhden tappaja-opetusohjelman joka 2. viikko.

Tavoitteena yli 3000 sanaa, varsinkin jos se on kilpaileva avainsana:

WordPress Word Count

Voit saada rangaistaan sisällölle, jolla on alhainen sanamäärä (matalat sivut), sisällöstä, joka ei ole hyödyllinen huonoilla poistumisprosenteilla, tytäryhtiösisällölle, joka ei tarjoa arvoa, ja päällekkäiselle sisällölle. Mutta vaikka sinulla ei olisi rangaistusta ohuesta sisällöstä, se ei tarkoita, että jollakin sisällölläsi ei ole alhainen sanamäärä ja se estää sinua sijoittamasta korkealle.

Vaihe 1: Tunnista heikosti suorittava sisältö
Siirry Google Analyticsissa hankintaan > Hakukonsoli > Laskeutumissivut. Etsi sivuja, joiden keskimääräinen aika sivulla on alhainen + korkeat poistumisprosentit. Matala keskimääräinen aika sivulla todennäköisesti tarkoittaa, että ihmiset eivät löydä sisältöä hyödylliseksi. Korkeat poistumisprosentit ovat hieman monimutkaisempia, ja ne voivat johtua huonosta suunnittelusta, latausajoista, navigoinnista, ponnahdusikkunoista / mainonnasta ja huonoista (tai ei) sisäisistä linkityksistä..

Laskeutumissivut - Google Analytics

Vaihe 2: Lisää sisällysluettelo
 sisällysluettelo auttaa ihmisiä navigoimaan pitkissä viesteissä, mutta myös rohkaisee sinua kirjoittamaan pitkää sisältöä (ja antaa sinulle paremmat mahdollisuudet saada palkintoja hypätä linkkejä käyttämällä nimeltään ankkurit).

Sisällysluettelo HTML näyttää tältä …

Kunkin alaotsikon HTML näyttää tältä …

Kohta yksi

Kohta kaksi

Kohta kolme

Vaihe 3: Naudanlihan lisäys
Nyt kun olet lisännyt sisällönkuvausohjeen, jossa on runsaasti aiheita, kirjoita kappaleesi. Sinun tehtäväsi ei oikeastaan ​​ole vain pidentää sitä, vaan lisätä sisältöäsi arvokas. Tämä tarkoittaa yleensä lisää hyödyllisiä grafiikoita, videoita tai infografioita. Ei vain tekstin kirjoittaminen sivun täyttämiseksi.

Vaihe 4: Vastaa kysymyksen avainsanoihin
Vastaa yleisölle antaa sinun etsiä mitä tahansa avainsanaa ja luo visuaalisen kartan (ja luettelon) suosituimmista kysymyksistä, joita ihmiset etsivät kyseisestä avainsanasta. Se vetää avainsanoja Google Autocomplete -sovelluksesta, ja mitä vihreämpiä ympyrät ovat, sitä enemmän hakuja kyseisellä avainsanalla on.

Hiiva-avainsanat - AnswerThePublic

2. Avainsanat ovat liian kilpailukykyisiä

Verkkosivustot, joissa on alhainen verkkotunnuksen viranomainen ei pitäisi kilpailla laajoista, kilpailukykyisistä avainsanoista. Kun rakennat verkkotunnuksen auktoriteettia (luomalla loistavaa sisältöä, joka saa linkkejä), voit aloittaa kohdistamisen avainsanoihin lisäämällä hakuja. Mutta jos sinulla on vaikeuksia päästä sivulle 1, harkitse pidempää häntä.

Pitkähäntäiset avainsanat

Vaihe 1: Tarkista verkkotunnuksesi viranomainen Moz Link Explorer (tai toinen työkalu).

Domain-viranomainen

Vaihe 2: Käytä tätä kaaviota alkaen Orbit Media. Tarkoitan enimmäkseen 3-sanallisia lauseita, mutta vietän PALJON aikaa sisältöön. Kilpailukykyisemmät avainsanat = enemmän aikaa sinun pitäisi sijoittaa sisältöön. Kaavio on pikemminkin nyrkkisääntö, eikä sitä tarvitse ottaa kirjaimellisesti, mutta se muistuttaa, että verkkosivut, joilla on korkea verkkotunnuksen auktoriteetti, voivat (yleensä) kohdistaa kilpailukykyisempiä avainsanoja.

Avainsanatutkimuksen pikakuvake

Vaihe 3: Ladata MozBar ja Avainsanat kaikkialla. Niiden avulla Google voi käyttää mitä tahansa avainsanaa ja nähdä avainsanan kilpailun: kuukausittaiset haut, kunkin hakutuloksen DA (verkkotunnuksen auktoriteetti) ja PA (sivun auktoriteetti) jne. Tietysti tärkein vaihe on napsauttaa huipputuloksia ja tarkistaa kuinka ”hyvä” sisältö on, ja varmista, että voit kirjoittaa parempaa sisältöä kuin heidän.

Avainsana-Kilpailu

Avainsana on kilpailukykyisempi, jos:

 • Se on laaja
 • Sillä on korkea DA + PA MozBarissa
 • Avainsana on selvästi kannattava
 • Vahva sisältö on parhaiden tulosten joukossa
 • Viranomaisten verkkosivustot sijoittuvat parhaisiin tuloksiin
 • Avainsanalla on suuri määrä kuukausittaisia ​​hakuja

Pitkän hännän avainsanoja on helpompi sijoittaa

 • Kohdista SEO-konsultin sijaan WordPress-SEO-konsultti
 • Kohdista Chicago Web Designerin sijaan Chicago WordPress Designer
 • Sen sijaan, että pääsisit ulos velasta, kohdenna pois velasta ilman konkurssiä
 • Kohdista SiteGround-arvostelujen sijaan SiteGround WordPress Hosting Review

3. Liian paljon keskittymistä yhdelle avainsanalle

Monet yritykset ovat pakkomielle yhden avainsanan sijoittelusta, kun tämä on oikeastaan ​​kamala strategia. Sijoitan tuhansia avainsanoja, ja vaikka sijoituksin # 1 avainsanoille, kuten ”WordPress SEO Consultant”, saan blogiini paljon enemmän kyselyjä kuin palvelusivuni.

Jos olet valokuvaaja Chicagossa, tässä on joitain ideoita:

Googlen ennakoiva tekstinsyöttö-Fill-in-the-blank-1

4. Liian paljon keskittymistä johan vihreisiin valoihin

Yoastin vihreiden valojen pakkomielle voi johtaa avainsanan täyte ja tee sivuista spammaisia. Älä ajattele SEO: ta niin paljon “avainsanojen käytöllä” ja aloita ajattelemaan ihmisten pitämistä kiinni sivustosi kanssa videoiden, opetusohjelmien ja asioiden kautta, joista ihmiset todella haluavat oppia / jakaa / linkittää. Ainoa aika, kun ajattelen avainsanoja, on, kun teen avainsanatutkimusta, kirjoitan avainsanarikkaan (mutta mukavan kuulostavan) otsikon ja teen houkuttelevan metakuvauksen, jotta ihmiset napsauttavat linkkiäni. Luotan kick-ass-sisältöni tehdä loput.

Mitä Yoastin SEO-analyysissä pitäisi sanoa:

VAROITUS: avainsanojen lisääminen sisältöön / katkelmiin saa ne näyttämään roskapostista. Oletko miettinyt SEO-otsikon + metakuvauksen kirjoittamista napsautussuhteen lisäämiseksi? Jokainen Google-tulos käyttää avainsanaa – miksi kukaan napsauttaisi linkkiäsi? Kyllä, sinun tulisi käyttää avainsanaasi sivun otsikossa, URL-osoitteessa, hakukoneoptimoidussa otsikossa ja metakyselyssä (tärkeimmät paikat) … mutta älä lisää avainsanoja vain saadaksesi vihreää valoa. Unohda avainsanojen tiheys ja alaotsikoissa olevat avainsanat… lisää sisällysluettelo järjestääksesi pidempiä viestejä, käyttää videoita, infografioita, rikkaita katkelmia, sosiaalisen jakamisen kuvia ja naudanliha ylöspäin ohutta sisältöä jotta se olisi parempi (yksityiskohtaisempi) kuin suosituimmat hakutulokset.

5. Käytät Google Keyword Planner -sovellusta

Avainsanojen suunnittelija on suunniteltu AdWordsille, ei SEO: lle! Kilpailu koskee AdWordsia, ja olen henkilökohtaisesti havainnut, että avainsanat eivät heijasta sitä, mitä ihmiset todella etsivät. Google Autocomplete tai mikä tahansa avainsanatyökalu, joka vetää Google Autocomplete -sovelluksesta, on tarkempi.

Googlen Avainsanatason suunnittelija

6. Hitaat latausajat

Minun WordPress-pikaopas näyttää kuinka sain <1s latausajat 100% -pisteillä GTmetrixissä, mutta luetelin alla olevat tärkeimmät tekijät. Luultavasti tiedät Google palkitsee nopeat sivustot.

 • Valitse parempi hostingSiteGround sai parhaan sijan 26: ssä eri Facebook-kyselyssä ja on kuka minäkin käytän (useimmissakin he ovat # 1) Facebook-keskustelut). Voit suorittaa sivustosi läpi PageSpeed ​​Insights nähdäksesi jos palvelin on hidas. SiteGround tulee siirrä verkkosivustosi ilmaiseksi, ja muuttoliikkeet yleensä näkevät välittömät latausaikaparannukset. He ovat suosittelee WordPress ja kirjoittanut Ivica alkaen WordPress-nopeusryhmä jossa on 10 000 jäsentä. Käytän niitä ja voit nähdä GTmetrix /Pingdom raportteja. Heidän nopeustekniikka käyttää NGINX, PHP 7+, 1 napsauta Cloudflare-aktivointia, ja SG Optimizer -laajennus.
 • Päivitä parempaan välimuistin laajennukseen – WP Rocket sai parhaan välimuistin laajennuksen useissa Facebook-kyselyissä ja minäkin käytän niitä. Suurin etu on, että niissä on nopeusominaisuuksia, joita useimmat välimuistin laajennukset eivät tarjoa, mikä antaa sinulle parempia tuloksia (tietokannan puhdistaminen, laiska lataamaan valokuvia / videoita / iframe-kehyksiä, ylläpitämään Google Analyticsia paikallisesti, sykeohjaus, integrointi Cloudflare + muiden CDN: ien kanssa). Se tulee myös mukana dokumentointi, usein päivityksiä ja tukea. Katso asennusohjeet.
 • Optimoi kuvat – Kuvien optimoinnissa on yli 20 tapaa, joista osa näkyy GTmetrixissä (häviötön pakkaus, palvele skaalattuja kuvia, määritä kuvan mitat). Jos haluat nähdä kaikki 20, lue kuvanoptimointioppaani.
 • Päivitä PHP 7: ksi+ – useimmat WordPress-käyttäjät ajaa vanhentuneita PHP-versioita (koska isäntäsi ei päivitä sinua automaattisesti). Sinun on asennettava Näytä PHP-version laajennus Suorita. nähdäksesi, mitä versiota käytät PHP-yhteensopivuustarkistuksen laajennus varmistaaksesi laajennusten yhteensopivuuden, päivitä sitten hosting-tilillesi PHP 7+: een. Tämä tekee a valtava ero.
 • Asenna pilvipallo – katso Cloudflare-opetusohjelmasi, joka näyttää kuinka määrittää jokainen Cloudflare-välilehti sivustosi nopeuttamiseksi ja suojaamiseksi.
 • Vältä hitaita laajennuksia – Tässä on luettelo 35 hitaasta laajennuksesta, mutta voit myös käyttää Kyselymonitori (tai GTmetrix-vesiputous) nähdäksesi hitaimmin ladattavat laajennuksesi.
 • Vältä ulkoisia resursseja – Google AdSense, Google Maps, Gravatars tai mikä tahansa, joka vetää ulkoisia resursseja, hidastaa sivustosi huomattavasti.
 • Lataa Google-fontteja paikallisesti – Jos näet GTmetrix-raportissasi virheitä, jotka liittyvät Google Fonteihin tai Font Awesome, lue ohjeet niiden ylläpidosta paikallisesti.

Tämän videon pitäisi auttaa (aikaleimat ovat videon kuvauksessa):

Siirtyminen SiteGroundiin

SiteGround-latausajan siirto

Bluehost SiteGround GTmetrixiin

HostGator sivustokenttään

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Insights

100 täydellistä pistettä SiteGround-sivustolla

SiteGround Genesis

Nopeus, jonka toimittaa SiteGround

SiteGround GTmetrix -raportti

Lyhentyneet latausajat SiteGround-palvelussa

Uudet SiteGround-vastausajat

HostGator Sivustojen maahanmuuttoon

SiteGround-vastausajat Joomlassa

Vaihdettiin SiteGround-isännöintiin

SiteGround Rocket Kuvittele yhdistelmä

Joomla GTmetrix sivustossa

SiteGround PageSpeed ​​Insights

SiteGround Joomlassa

SiteGround lyhentyneet latausajat

SiteGround Nopea isännöinti

Uudet Pingdom-tulokset SiteGround-sivustolla

Uusi SiteGround-vastausaika

SiteGround-vastausajan parantaminen

2019 hosting-kysely

2017-WordPress-hosting-FB-Poll

Elementorin majoitussuositukset

Heinäkuu 2019 hosting-suositus

WordPress-Host-Poll-Aug-2018

Jaettu-hosting-Poll-2017

2019-Hosting-Poll

Go-To-hosting-yritys

WordPress-Hosting-Poll-2017

Ylläpito-Hosting-Poll

WooCommerce-Hosting-FB-Poll

2016-Web-Hosting-Poll

Paras-WordPress-Hosting-Provider-Poll

Paras-Web-Hosting-2019-Poll

WP ystävällinen hosting-kysely

2016-WordPress-hosting-FB-Poll

Elementorin suosikkiisäntä

Vuoden 2018 isäntäsuositukset

WordPress Hosting Poll syyskuun 2018.png

Haut-WordPress-hosting-Poll-2017

2019-palvelimet-Poll-1

Hosting-Poll-For-Speed

WordPress-Hosting-Poll-kesäkuu-1

SiteGround-suositus

2014-Haut-WordPress-hosting-FB-Poll

Paras-Web-Hosting-Provider-Poll

Hosting-Poll-Feb-2019

Hosting-suositukset-Poll

Bluehost vs SiteGround

WordPress Web Host -kysely

Oma GTmetrix-raporttini …

2019-GTmetrix-raportti

Minun Pingdom-raportti

2019-Pingdom-raportti

7. Matala napsautussuhde

Kaikki tietävät napsautussuhteet ovat tärkeitä (ja niitä käytetään sijoituskertoimena), mutta miten saada ihmiset napsauttamaan linkkiäsi? Alla on 4 helppoa tapaa lisätä napsautussuhdetta.

Napsautussuhdetulokset-hinnat

Vaihe 1: Käytä Yoastin joukkoeditoijaa SEO-osastojen + metakuvausten kirjoittamiseen
Yoastin joukkoeditori antaa sinun muokata SEO otsikoitasi + metakuvausta irtotavarana, joten sinun ei tarvitse käydä läpi jokaista sivua / viestiä. Näiden uudelleenkirjoittaminen mukavammaksi (ja tietysti myös avainsanasi) on helppo tapa lisätä napsautussuhdetta. Muistathan, että joukkoeditori ei tunnista avainsanoja tai merkkien pituutta, joten muista pitää nämä mielessä (pituus on noin 55 merkkiä SEO-nimikkeissä, 155 merkkiä metakuvauksissa). Jokainen sisällyttää avainsanan katkelmaansa – miksi kukaan napsauttaisi linkkiäsi? Opetusohjelmasi on nykyinen, onko sinulla video-opas, infografinen? Kerro heille miksi! Kokeile numeroiden ja taitavien adjektiivien käyttöä.

Yoast kappaletavara-editori

Vaihe 2: Lisää Rich Snippets
Käytän WP Review Pro -laajennus kirjoittanut MyThemeShop (katso a esittely tai sivulla, jolla sitä käytän). Käytin WP Rich Snippets mutta kehittäjä hylkäsi laajennuksen ja Kaikki yhdessä järjestelmä näyttää aivan liian selkeältä käytännössä ilman mukautusvaihtoehtoja. Olen tyytyväinen WP Review Pro: han.

Jäsenneltyjen tietojen tarkistus tähteä

Vaihe 3: Lisää muokattu päivämäärä hakutuloksiin
Tee aikaherkkä sisältö näyttämään tuoreelta. Ota ensin käyttöön päivämäärä katkelman esikatselussa Yoastin asetuksissa. Lisää seuraavaksi ”post muokattu päivämäärä” blogiviestien yläosaan (tämä on kaikkien eri paikassa, mutta minulle se on Genesis Simple Edits -laajennus). Nyt, kun päivität viestiä, päivämäärä päivitetään hakutuloksissa. Voit käyttää Julkaise vanhat viestit -laajennus uudelleen päivittää kaikki viestit nykypäivään, mutta se on vähän halpaa, koska et itse päivittänyt viestejä.

Julkaisupäivä

Entry-Meta

Vaihe 4: Hanki Googlen esittelemät katkelmat

 • Luo HTML-sisällysluettelo (jos kohdistusluettelot)
 • Tee jokainen kohde TOC: ssa tiivis ja kannekelpoinen ongelman ratkaisemiseksi
 • Kohdista avainsanaan missä ihmiset haluavat a suppea vastaus
 • Käyttää Moz Hakusanat Explorer Kysymyksen avainsanojen tunnistamiseen
 • Käytä Vastaa yleisölle -toimintoa löytääksesi vielä lisää avainsanoja
 • Valitse, onko vastauksen oltava kohta, luettelo tai taulukko
 • Suunnittele mukava grafiikka (tai ota valokuva), joka kuvaa avainsanaa
 • Käytä optimaalista merkin pituutta (katso alla oleva valokuva otettu Moz)
 • Luo tosiasioihin perustuvaa sisältöä laatuviitteillä (linkit, grafiikat jne.)
 • Kohdista avainsanoihin, joilla on jo esitelty katkelma, mutta jotka tekevät huonoa työtä
 • Jos tavoitteena on vastauskenttä, kohdista avainsanasi tarkan haun avulla
 • Varmista, että olet avainsanan 1. sivulla, jos ei, paranna sisältöä

Esitetyt katkelmat

Optimial Monipuolinen-Viestinpätkät-Length

8. Ei optimointia sosiaaliseen jakamiseen

Muokkaa sisältösi jakamista Facebookissa / Twitterissä …

Facebookin osake

Siirry kohdassa Yoast kohtaan SEO → Sosiaalinen ja ota sitten metatiedot käyttöön Facebook / Twitter -välilehdellä. Kun olet täällä, älä unohda tarkista sivustosi Pinterestillä ja lisää Google+ -sivusi Yoastiin.

Yoast-Social-meta-data

Muokkaa nyt sivua / viestiä, vieritä alas Yoast-osioon, napsauta jako-linkkiä (esitetty alla) ja voit lähettää kuvia Facebookiin (1200 x 630 pikseliä) ja Twitteriin (1024 x 512 pikseliä). Kyllä, tämä tarkoittaa, että sinun on luotava 2 grafiikkaa jokaiselle sisällölle, jos haluat sen näyttävän hyvältä.

Yoast-sosiaalisen median optimointi

9. Ei sisäisiä / ulkoisia linkkejä

Ei ole täydellistä lukumäärää, mutta minulla on yleensä yli 50 linkkiä 3000 sanaoppaassa.

Sisäiset linkit – luonnollinen tapa luoda linkkejä omaan verkkosivustoosi, pitää ihmiset sivustosi pidempään ja vähentää poistumisprosentteja saattamalla ihmiset napsauttamaan muita kirjoittamasi juttuja.

Ulkoiset linkit – nämä ovat kuin lähteiden viittauksia Googlelle. Linkki luotettavaan, hyödylliseen sisältöön, josta lukijasi pitäisivät hyödyllisenä (ei vain Wikipediassa), lisäävät luottamusta Googleen.

10. Kulmakiven sisällön puute

Tässä on vinkki… bloggaamisen sijaan vain blogin kirjoittamiseen. Entä “lopullisen oppaan” kirjoittaminen keskeiseen aiheeseen, josta yleisö haluaa oppia? Yoast ja WP-raketti ovat 2 minun … ihmiset eivät aio linkittää minun WordPress SEO -konsultointi sivua, mutta houkuttelemalla linkkejä tutoriaalieni kautta… ”linkimehu” hyödyttää koko sivustoani lisäämällä verkkotunnukseni viranomaista. Joten jos suoritat sivustosi läpi Link Explorer ja koska sinulla ei ole paljon linkkejä, kirjoita lopulliset oppaat.

WordPress-SEO-sarja

11. Ei käytössä SSL

Lisäsin SSL: n vuonna 2018 ja yllättäen sijoituksiani nousi (ja samoin tytäryhtiömyyntini). Google on rankaisemalla edelleen verkkosivustoja, jotka eivät käytä SSL: tä (ja se epävarma riippulukko ei myöskään näytä hyvältä), joten älä pelkää – tee vain. Tässä on opas lisäämällä SSL WordPressiin.

Todella-Simple-SSL

12. Huono poistumisprosentti + aika sivustossa

Poistumisprosentit (% ihmisistä, jotka poistuvat sivustostasi napsauttamatta minne tahansa) ja sivustossa käytetyn keskimääräisen ajan ovat mittarit, joita Google käyttää kunkin sivun arvon ja sen sijoitusten määrittämiseen (löydät ne Google Analyticsista). Joten jos Web-suunnittelu, mobiilisuunnittelu, sisäisten linkkien puute, toimintakehotukset… ja muut verkkosivustosi osat eivät rohkaise ihmisiä napsauttamaan ympäriinsä, tämä vahingoittaa sijoituksiasi. SEO-verkkosivustosi tekeminen verkkosivustosi tekemisestä ”tahmeaksi”.

Poistumisprosentti

13. Muutit pysyviä linkkejä (tai huonoa rakennetta)

Joka kerta, kun muutat pysyvää linkkiä (vaikka määrittäisitkin 301-uudelleenohjauksen), menetät eniten sijoituksesi väliaikaisesti ja vain osan sijoituksista pitkällä aikavälillä. On ollut sanoi Noin 1-10% linkimehusta menetetään, kun asetat 301-uudelleenohjauksen. Bottom line… Välttäisin muuttamasta näitä kaikkia yhdessä, elleivät pysyvät linkkisi käytä rumaa? P = 123 -muotoa. Tämä sisältää uudelleensuunnittelun aikana.

14. Kauhea “Minusta” -sivu

En koskaan tiennyt kuinka tärkeätä tämä oli, kunnes kirjoitin mahtava sivun.

Sain heti ihmiset sähköpostitse minulle … jotka liittyvät tarinaani ja kertovat omasta tarinastaan. Oli todella siistiä, avasin itseni ja katselin, mistä kasvaa suhteita / mahdollisuuksia. SEO-näkökulmasta katsottuna se on yksi katsotuimmista sivuista ja pitää ihmiset sivustollani pidempään.

Tietoa minusta -sivu

15. Sitaattivirheet (paikallinen SEO)

Jos kohdistat paikallisiin avainsanoihin (etenkin missä Google Maps näkyy), tarvitset viittauksia. He ovat noin 10% paikallisesta hakukoneoptimoinnista. 3-vaiheinen Google My Business -prosessini > Moz Paikallinen > Whitespark tuottaa mahtavia tuloksia ja on sama prosessi, jolla totesin useiden asiakkaiden nro 1 sijoituksia Google Mapsissa. Lisäksi kaikki on ilmaista Whitesparkin viittausrakennuspalvelu ($ 4-5 / lainaus). Mitä kilpailukykyisemmät avainsanasi ovat, sitä enemmän viittauksia sinun pitäisi tilata.

Moz-paikallisviittauspiste

Kuinka luoda sitaatioita

Kuinka tarkistaa päällekkäiset sitaatit

 • Suorita sivustosi läpi Moz Paikallinen ja korjaa kohteet kaksoiskappaleet-välilehdessä
 • Hae ”Yrityksesi nimi Google+” ja etsi kaksoiskappaleet GMB-sivuja

16. Google Search Console -virheet

Useimmat ihmiset eivät käytä Google Search Console niin paljon kuin heidän pitäisi. Käytän sitä 10 kertaa enemmän kuin Google Analytics indeksointivirheiden, mobiilivirheiden, AMP-virheiden, sivustokartan virheiden, tietoturvaongelmien, manuaalisten toimien, HTML-parannusten ja monien muiden löytämiseen. Suosittelen, että teet saman.

Mobiili käytettävyysvirheet Google Search Consolessa

Käytän myös Suorituskykyraportti uskonnollisesti avainsanojen, napsautussuhteiden, sijoitusten ja suosituimpien sivujen mittaamiseksi. Minulle tämä on paljon parempaa SEO: n mittaamisessa kuin Google Analytics.

Google Search Console -kyselyt

Näytä Google-hakukonsolin opas

17. Kopioi sisältö + etsi / korvaa sivut

Käyttää Siteliner tarkistaaksesi päällekkäisen sisällön …

Siteliner-kopioitu sisältö

Haku- ja korvaussivut ovat luultavasti yleisin päällekkäisen sisällön muoto (jossa kopioit saman sivun yhä uudelleen, mutta vaihdat vain muutaman sanan jokaiselta sivulta). Näet tämän paljon paikallisessa hakukoneoptimoinnissa, kun yritykset luovat maantieteellisesti kohdistettuja aloitussivuja useille sijainneille … mutta tämä ei toimi. Jokaisella sivulla tulisi mieluiten olla ainutlaatuinen sisältö jokaisesta sijainnista, kuten valokuvat, arvostelut, tiimin jäsenet jne. Rand Fishkin teki tästä hienon videon:

18. Hakukoneiden luopuminen indeksointisivustosta

Varmista, että ”Estä hakukoneet indeksoimasta tätä sivustoa” EI ole valittuna kojetaulussa Asetukset > Reading. Tämä aiheuttaa sivustosi katoamisen kokonaan Googlessa.

Älä anna hakukoneiden indeksoida tätä sivua

19. Affiliate-sivuston virheet

Affiliate-sivustot ovat alttiita Google-rangaistuksille. Tämä voi joko olla rangaistus sinun manuaaliset toimet raportti Google Search Consolessa, tai se voi olla algoritminen rangaistus (tällöin sinun on verrattava liikenteen laskun aikaa ja tarkastettava Googlen algoritmi muuttuu).

Luota minuun, et halua tytäryhtiön rangaistusta …

Affiliate Link Google Penalty

Vinkkejä kumppanisivustoille:

 • Älä lisää viestejä, joissa on tytäryhtiölinkkejä
 • Lisätä arvoa! Vietän paljon aikaa varmistaakseni, että opetusohjelmistani ovat hyödyllisiä
 • Älä aina lueta etuyhteydessä olevia tuotteita ensin (Google tietää mitä olet tekemässä)
 • Harkitse tytäryhtiötuotteiden tarkistussivujen kirjoittamista ja linkittämistä niihin
 • Aina nofollow tytäryhtiö linkkejä

20. Sinulla on Google-rangaistus

Mene omaan manuaalisten toimien raportti hakukonsolissa seuraamusten tarkistamiseksi. Tyyppejä on monia (ohut sisältö, avainsanojen täyttö, roskapostisisältö), mutta epäluonnolliset linkit ovat yleisimmät.

Luonnoton linkkejä sivustoosi – varhain palkasin linkkien rakentajan ja sain Google-rangaistuksen epäluonnollisista linkeistä, joiden palauttaminen kesti yhden vuoden. Sijoituksesi romahtivat, ja samoin asiakkaani tiedustelut ja tulot. Minulle oli pimeää. Ajattele kahdesti, ennen kuin palkat linkkien rakentamisen Fiveriin, Upworkiin tai mihin tahansa näistä freelancer-sivustoista… ellet todella tiedä mitä olet tekemässä.

Kuinka puhdistaa huonot linkit

 • Tarkista, onko sinulla sellaista manuaaliset toimet -välilehti
 • Siirry linkkejä sivustoosi osiossa Search Console
 • Kirjoita kaikki roskapostit, epäolennaiset ja epäilyttävät linkit
 • Ota yhteyttä näihin verkkosivustoihin ja pyydä heitä poistamaan se
 • Ole pysyvä … Google haluaa nähdä olet yrittänyt
 • Jos haluat käyttää linkkejä, joita et voi poistaa, käytä hylkää työkalu
 • Lähetä uudelleenpyyntö kaikilla asianmukaisilla tiedoilla
 • Ota yhteys linkkien rakentajaan etkä koskaan palkkaa luonnosteltavaa linkkien rakentajaa uudestaan

Epäluonnolliset linkit sivustoosi - Google Search Console

Vielä ole varma, jos nämä ovat syy?

Kiss Metricsissä on mahtava artikkeli aiheesta 50 syytä siihen, että verkkosivustosi haluaa rangaista Google, mutta mielestäni katkaisin tärkeimmät syyt täällä. Jos sinulla on kysyttävää, jätä kommentti alle ja vastaan ​​mielelläni kysymykseesi. Muuten onnea SEO: lle!

Usein Kysytyt Kysymykset

&# X2705; Mitkä ovat 3 tärkeintä syytä, miksi WordPress-sivustot eivät sijoitu korkealle?

Kilpailevien avainsanojen kohdistaminen, oikeiden avainsanojen tutkimusvälineiden käyttämättä jättäminen ja hyvän sivusivun SEO puuttuminen (Yoastin vihreän valon ulkopuolella) ovat yleensä 3 tärkeintä syytä, miksi WordPress-sivustot eivät ole korkealla tasolla. Toinen syy ei ole tarpeeksi laadukkaita käänteisiä linkkejä.

&# X2705; Ovatko avainsanani liian kilpailukykyisiä?

Uusien verkkosivustojen tai niiden sivustojen, joilla on heikko auktoriteetti (käänteiset linkit), tulee aina kohdistaa pitkäkestoisiin, erityisiin avainsanoihin. On erittäin tärkeää, että Google kutakin avainsanaa ja analysoi hakutuloksia varmistaaksesi, että et kilpaile vahvojen sisältöjen ja viranomaisten verkkosivustojen kanssa.

&# X2705; Kuinka voin tarkistaa SEO-virheitä sivustollani?

Google Search Console kertoo, onko sinulla mobiili-, tietoturva- ja indeksointivirheitä. Se kertoo myös jäsennellyistä sisältövirheistä usein kysytyissä kysymyksissä ja arvosteluissa. Sinun pitäisi kuitenkin todella saada SEO-auditointi, jos haluat oppia tarkalleen mitä SEO-sivustollasi tapahtuu.

&# X2705; Saa vihreät valot Yoastissa auttavat sijoitusta?

Ei oikeastaan. Yoast tekee vain hyvää työtä avainsanojen käytön havaitsemisessa, ja sivusivun SEO tarjoaa paljon muuta. Kokeile lisätä usein kysyttyjä kysymyksiä sisältäviä katkelmia, lisätä HTML-sisällysluettelo pitkiin viesteihin ja luoda perusteellinen sisältö videoilla. Optimoi napsautussuhteet!

&# X2705; Onko Yoast-laajennus määritetty oikein?

Tarkista Yoast-kokoonpano-oppaani ja varmista, että Yoast on asennettu oikein, etenkin Etsi ulkonäkö -välilehti. Muista asentaa Google Search Console.

Tai: minun WordPress-SEO-opas on vielä hyödyllisempää kuin tämä ja sisältää 101 toimintavinkkiä.

Kippis,
tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector