21 Mënyrat për të krijuar përmbajtje më të mirë në WordPress

03.06.2020
SEO '21 Mënyrat për të krijuar përmbajtje më të mirë në WordPress
0 2 мин.

21 Mënyrat për të krijuar përmbajtje më të mirë në WordPress


Ne jemi gjithmonë duke u thënë për të krijuar përmbajtje “të mirë”, por përveç që jemi një shkrimtar i aftë, çfarë tjetër mund të bëjmë? Epo do t’ju them. Duhet ta spërkasim! Ne duhet të përqëndrohemi në estetikën, mirëdashësinë ndaj përdoruesit, optimizimin dhe përdorimin e të gjitha atyre mjeteve / shtojcave që kemi në dispozicion.

Ju ndoshta e dini se nga një këndvështrim SEO, përmbajtja e mirë natyrisht renditet e lartë dhe është strategjia më e mirë për të marrë lidhje, aksione sociale dhe të gjitha ato sinjale të këndshme të SEO. Unë përdor çdo strategji në këtë listë dhe më ka ndihmuar jashtëzakonisht shumë (me SEO, pasi kjo është ajo që bëj).

Shpresoj se mund të ju ndihmojë gjithashtu.

1. Përdorni një Tabelë të Përmbajtjeve

Përdorni një tabelë të përmbajtjes për të organizuar tema kryesore (shpesh nën-titujt tuaj). Kjo gjithashtu mund t’ju ndihmojë të përshkruaj artikujt tuaj. Zgjat vetëm disa minuta dhe do të bëjë lexuesit tuaj të lumtur.

1. Tabela e përmbajtjes
2. Columns
3. tabelat
4. Buttons!
5. Shortcodes
6. Statusi i integruar shoqëror
7. Video të integruara8. Dimensionet e Punës
9. Grafika më e mirë
10. Pas Widgets hyrjes
11. Stilimi i imazhit
12. Styling i shkronjave
13. Titujt e Vrasësve
14. copra15. Optimizimi Social
16. Trego veten
17. Nënshkrimet
18. Koha e ngarkesës
19. TinyMCE i Avancuar
20. TinyMCE Spellcheck
21. Duke testuar

Si ta bëni atë…
Tabela e përmbajtjeve HTML duhet të duket si kjo…

HTML-të e secilit nëndegë duhet të duket si kjo…

Pika Një

Pika Dy

Pika tre

Ju gjithashtu mund të përdorni një hidhen në tabelën e përmbajtjes Lidhje …

 • 2. Kolonat

  Kolona 1

  Kolona 2

  Si ta bëni atë…

  3. Tabelat

  tablepress-shtojcë

  Unë krijova këtë tabelë duke përdorur Plugin i Tabelës Presion i cili ka mbi 1.500 shkarkime dhe një përmbledhje të qëndrueshme 5 yje. Ju gjithashtu mund ta rregulloni CSS në markën tuaj.

  4. Butonat!

  NA KONTAKTONI SHENJTOHEN SHKARKONI EBOOK TONA FALAS Shihni Portofolin tonë

  Si ta bëni atë…

  5. Kodet e shkurtra

  shortcodes

  Shortcodes ju lejojnë të shtoni me lehtësi video, audio, galeritë e figurave dhe përmbajtje të tjera me një linjë kodi të thjeshtë. Këtu është një shembull i kodit të shkurtër për një video të ngulitur në YouTube …

  [Youtube = http:? //Www.youtube.com/watch v = JaNH5 VPg-A]

  Disa tema të WordPress vijnë me kode të integruara që janë paramenduar për tu përputhur me temën tuaj. Ka edhe shtojca si Kodet e shkurtër Ultimate nëse tema juaj nuk vjen me ta.

  6. Statusi i integruar shoqëror

  Ndani ato që njerëzit e tjerë duhet të thonë duke ngulitur statuset e tyre në median sociale në përmbajtjen tuaj. Njoftojini ata pasi të publikohen dhe mbase ata do ta ndajnë atë me audiencën e tyre.

  Statutet në Twitter

  @jm_cook @Skitzzo Bleva Zanafillën. Njerëzit e AM kishin dërguar tema mbi shembuj vite më parë. Unë rimbursova (kartën e dhuratës) person AM që më dha këshilla.

  – Matt Cutts (@mattcutts) 27 qershor 2013

  @bgardner sepse do t’i bëjë njerëzit të mendojnë se favorizoj Zanafillën mbi kornizat e tjera të temave. Oh prisni, kjo është në të vërtetë e vërtetë;) – Joost de Valk (@yoast) 31 janar 2012

  Si ta bëni atë…
  përdorim Kërkim i përparuar në Twitter për të gjetur një cicërimë, pastaj kliko Më shumë -> Embed Tweet. Kopjoni kodin dhe ngjisni në HTML-në e përmbajtjes tuaj. Shembulli i mësipërm përdor 2 tweet në 2 kolona.

  Tweet i përfshirë

  Statutet në Facebook

  Embed Facebook Post

  Statutet e Google+

  Postuar në Google+

  7. Video të integruara

  Opsioni 1: Kopjoni lidhjen në Youtube dhe ngjiteni në përmbajtjen tuaj (WordPress do ta bëjë pjesën tjetër).

  Opsioni 2: Shkoni te videoja në YouTube që dëshironi të ngulitni, pastaj kopjoni dhe ngjitni kodin e ngulitur në HTML tuaj. Kjo metodë ju lejon të specifikoni gjerësinë dhe lartësinë e videos:

  Vendos një video në YouTube

  Opsioni 3: Hapni një video kur klikoni në një lidhje duke përdorur Plugin WP Video Lightbox.

  Fshih Titullin e Videove në Youtube

  Fshihni Kontrollet e Videove në Youtube

  8. Punojnë Dimensionet

  Drejtkëndëshi i gjerësisë 680 piksel

  Njohja e dimensioneve tuaja të përmbajtjes (në piksele) ju ndihmon të krijoni grafika ose të gjeni imazhe që përshtaten në ato dimensione. Po ju referohem posaçërisht trupit tuaj të përmbajtjes dhe gjerësisë së shiritit anësor. Meqenëse trupi im i përmbajtjes është 680 gjerësi (piksele), unë e di se nëse përdor 2 kolona, ​​secila grafike duhet të jetë me gjerësi 340. Unë gjithashtu e di se widgetts e mia sidebar janë 295 gjerësi.

  9. Grafika më e mirë

  Filloni duke ridizajnuar grafikë që shfaqen në shumicën e vendeve (grafika në faqen e internetit): logoja, imazhet e futbollit, imazhet në shiritin anësor. Pastaj kaloni në pjesë individuale të përmbajtjes (grafika për krijimin e përmbajtjes).

  Grafika Sideideide

  Grafika e Dizajnit të Përmbajtjes

  10. Pas Widgets hyrjes

  Pas hyrjes në WordPress

  Këto janë widget që njerëzit shohin pas përfundimit të artikujve tuaj (të vendosura midis trupit të përmbajtjes dhe seksionit të komenteve). Zakonisht ata kanë një thirrje për të vepruar. Për mua kam përfshirë një kuti gazetash dhe profilin e autorit tim. “Artikujt e lidhur” është gjithashtu një popullor.

  Në shumicën e temave të WordPress mund t’i gjeni këto nën (Paraqitje -> Widgets -> Pas hyrjes). Vendosni se çfarë vegël doni të tregoni këtu. Por duhet të ketë diçka.

  11. Stilimi i figurës

  WordPress Styling Image

  Stiloni imazhet tuaja duke shtuar kufij, marzhë, mbushje, titra ose personalizime të tjera. Ka 4 vende të ndryshme për të modifikuar imazhe, të gjitha kanë mundësi të ndryshme të stilimit …

  • Seksioni i mediave
  • Klikimi në një imazh dhe gjetja e opsionit “edit”
  • Gjetja e ikonës insert / redaktoni imazhin në redaktorin tuaj vizual
  • Redaktori CSS

  12. Styling i shkronjave

  Po merrni ndonjë idetë ende?

  13. Titujt e vrasësve

  E gjitha fillon me shkrimin e një titulli të shkëlqyeshëm. Titulli “perfekt” përfshin:

  • Një numër
  • Një mbiemër
  • Fjalen tuaj

  Këtu është një mësim nga Neil Patel që shpjegon formula për një titull të përsosur. Ai thotë se 8/10 njerëz do të lexojnë titullin tuaj, por vetëm 2/10 do të lexojnë pjesën tjetër të postimit tuaj. Zgjidhni me mençuri.

  14. Shishe

  Titujt e SEO + Përshkrimet e meta

  Copa të motorit të kërkimit

  Titulli juaj SEO dhe përshkrimet e meta janë pararojë e SEO tuaj – ato janë gjëja e parë që njerëzit shohin në rezultatet e kërkimit dhe në rrjetet sociale. Shkrimi i copëzave përshkruese, imponuese rritni normën tuaj të klikimit dhe drejtoni më shumë vizitorë në përmbajtjen tuaj.

  Copa të pasura

  Copa të pasura

  copa të pasura përmirësoni copëzat e motorit të kërkimit me informacion shtesë në lidhje me përmbajtjen tuaj. Shtë një nga mënyrat më të mira për t’u dalluar në rezultatet e kërkimit dhe për të marrë më shumë klikime.

  Format popullore të copave të pasura…

  • Videos
  • Shqyrtime
  • Receta
  • Ngjarje
  • Audio

  Si ta bëni atë…

  15. Optimizimi Social

  Do rrjet social formaton përmbajtjen tuaj në mënyrë të ndryshme, kështu që do të dëshironi që ai të jetë i optimizuar për të formuar siç duhet në të gjithë rrjetet kryesore sociale (imazhi juaj i vogël është madhësia e saktë dhe titujt dhe përshkrimet tuaja janë përshtatur për secilin rrjet social nëse zgjidhni). Shtojcë SEO e WordPress në Yoast bën një punë fantastike me këtë dhe unë do të supozoj se po e përdorni.

  Hapi 1: Shkoni në seksionin “Përdoruesit” në WordPress dhe sigurohuni që secili person plotëson fushat e tij të Facebook, Twitter dhe Google+.

  Hapi 2: Konfiguroni Tab Tabela Sociale në Yoast:

  Tab Sociale Yoast

  Facebook OpenGraph

  Opengraph në Facebook

  Kartat Twitter (Mos harroni To Vlerësoni Kartat tuaja në Twitter)

  Kartat Twitter të Yoast

  Të dhënat e meta Google+

  Të dhënat e meta të Google+

  Pinterest (E vendosur në Cilësimet e “Panelit” të Yoast)

  Yoast Pinterest

  Ju do të duhet verifikoni faqen tuaj me Pinterest dhe shkruani kodin në këtë fushë.

  Hapi 3: Optimizoni përmbajtjen për ndarjen sociale

  Pasi të keni konfiguruar cilësimet sociale të Yoast, modifikoni faqen ose postimin që dëshironi të zgjedhni për social. Shkoni poshtë tek pjesa Yoast dhe shtypni butonin “Social” …

  Optimizimi i Medias Sociale Yoast

  Yoast ju jep mundësinë për të shfaqur tituj, përshkrime dhe imazhe të formatuara siç duhet për këto rrjete sociale sociale. Nëse i lini bosh këto, do të përdoren titulli juaj SEO, përshkrimi meta dhe imazhi juaj kryesor i përmbajtjes (ose imazhi i paraqitur). Shtë një ide e mirë të paktën të ngarkoni një imazh për Facebook / Twitter / Google+ në mënyrë që imazhi të formatizohet siç duhet kur të ndahet në këto rrjete kryesore sociale. Këtu janë dimensionet e sakta…

  • Imazhi në Facebook: 1200 x 630px
  • Imazhi në Twitter: 1024 x 512px
  • Google+ Image: 800 x 1200px

  16. Trego veten

  Tom Dupuis

  Ky jam une!

  Do të shihni një version të prerë në shiritin tim të djathtë, ku unë prezantoj veten time. Këtu do të shtoja bio tuaj pasi njerëzit menjëherë mund t’ju shohin.

  Shtoni widget barbar për autorin e vetëm …

  Së pari krijoni bio tuaj në HTML. Ju mund ta krijoni atë në Redaktorin Visual e cila është më e lehtë. Kur të keni mbaruar, shkoni te Redaktori i Teksteve dhe kopjoni HTML-in e bios. Tani shkoni në (Paraqitje -> Widgets) pastaj shtoni një widget “Tekst” në shiritin anësor të blogut tuaj. Vendosni HTML dhe ruajeni.

  Shtoni pajisje shtesë për shirita anash për autorë të shumtë…

  • Sigurohuni që secili person të ketë profilin e tij të përdoruesit
  • Instaloni plugin logjik widget kështu që bio e secilit person tregon vetëm në postimet e tyre
  • Nëse ka 5 persona, shtoni 5 pajisje widget me tekst në shiritin anësor të blogut tuaj
  • Vendosni bio HTML të secilit person në widget e tyre
  • Gjeni fushën e Widget Logic në fund të widget-it të secilit person
  • Shtoni këtë kod, vetëm zëvendësoni emrin tim me të tyre: is_author (‘tom-dupuis ‘)
  • Ose përdorni të tjera etiketat e kushtëzuara për të kontrolluar se ku shfaqet secila widget

  Fusha e logjikës së widget

  Nëse përdorni Korniza e Zanafillës dhe të keni një gazetë si unë, mund ta përdorni Plani i zgjatur i Zanafillës eNews për të krijuar një widget me prezantimin dhe buletinin tuaj.

  17. Nënshkrimet

  Do ta shihni nënshkrimin tim në fund të çdo artikulli që unë shkruaj. Shton një prekje personale.

  Nënshkrimi i Tomit

  Si ta bëni atë…

  • Merrni një copë letër bosh kompjuteri
  • Shkruajeni nënshkrimin tuaj
  • Bëni një pamje të ngushtë të saj
  • Prish firmën tënde
  • Shtojeni atë në fund të artikujve tuaj

  18. Koha e ngarkesës

  Times Load Times

  Mënyra më e lehtë për të përmirësuar kohën e ngarkesës është përmes optimizimit të faqeve që ndikojnë në tërë faqen tuaj të internetit (marrja më e shpejtë e programeve, temat e lehta, shtojcat e cache …). Unë i mbuloj të gjitha këto tek unë Udhëzues për shpejtësinë e WordPress. Ju gjithashtu mund të përmirësoni kohën e ngarkesës për faqet individuale duke përdorur më pak video, foto të mëdha dhe kod. Drejtoni URL përmes GTmetrix për rekomandime.

  19. TinyMCE Advanced

  TinyMCE i Avancuar

  A ndiheni ndonjëherë sikur nuk keni mundësi të mjaftueshme në redaktorin tuaj vizual? Instaloni Plugin i Avancuar TinyMCE të stiloni përmbajtjen tuaj me mundësi më të avancuara.

  20. TinyMCE Spellcheck

  TinyMCE-Drejtshkrimi i fjalëve

  Para se të botoni një artikull, provoni të ekzekutoni Plugin TinyMCE Spellcheck. Zgjidhni atë lloj gabimesh që skanon në pjesën “Përdoruesit” ose shtoni fjalë për të injoruar …

  Opsionet TinyMCE-Spellcheck

  21. Testimi

  Para se të promovoni përmbajtjen tuaj, është ide e mirë të bëni disa prova…

  Përgjegjësia në celular – edhe nëse tema juaj e WordPress është e përgjegjshme, disa përmbajtje jo gjithmonë formohen si duhet. Tërhiqeni lart në telefonin / tabletin tuaj për të kontrolluar dyfish.

  Tabela e përmbajtjes (Hapi 1) – nëse vendosni një tabelë të përmbajtjes, gjithmonë provoni çdo lidhje.

  Copa të pasura (hapi 14) – nëse përmbajtja juaj përfshin copa të pasura, përdorni Mjet i strukturuar i Google për Testimin e të Dhënave për tu siguruar që po funksionon.

  Përgjegjësia sociale (hapi 15) – për të provuar nëse rrjetet kryesore sociale do të formatojnë përmbajtjen tuaj si duhet, ndajnë lidhjen në Facebook, Twitter dhe Google+.

  Koha e ngarkesës (hapi 18) – pasi të publikohet, drejtoni URL-në përmes GTmetrix për të marrë rekomandime për përmirësimin e kohës së ngarkesës së përmbajtjes.

  Epo shpresoj që kjo të ishte e dobishme! E di që është shumë, kështu që nëse keni ndonjë pyetje, hidhni një rresht në pjesën e komenteve. Dhe nëse e gjetët të dobishëm artikullin tim, ju lutemi ndani. E vleresoj!

  Gëzuar,

  Nënshkrimi i Tomit

  8. Punojnë Dimensionet

  Drejtkëndëshi i gjerësisë 680 piksel

  Njohja e dimensioneve tuaja të përmbajtjes (në piksele) ju ndihmon të krijoni grafika ose të gjeni imazhe që përshtaten në ato dimensione. Po ju referohem posaçërisht trupit tuaj të përmbajtjes dhe gjerësisë së shiritit anësor. Meqenëse trupi im i përmbajtjes është 680 gjerësi (piksele), unë e di se nëse përdor 2 kolona, ​​secila grafike duhet të jetë me gjerësi 340. Unë gjithashtu e di se widgetts e mia sidebar janë 295 gjerësi.

  9. Grafika më e mirë

  Filloni duke ridizajnuar grafikë që shfaqen në shumicën e vendeve (grafika në faqen e internetit): logoja, imazhet e futbollit, imazhet në shiritin anësor. Pastaj kaloni në pjesë individuale të përmbajtjes (grafika e dizajnit të përmbajtjes).

  Grafika Sideideide

  Grafika e Dizajnit të Përmbajtjes

  10. Pas Widgets hyrjes

  Pas hyrjes në WordPress

  Këto janë widget që njerëzit shohin pas përfundimit të artikujve tuaj (të vendosura midis trupit të përmbajtjes dhe seksionit të komenteve). Zakonisht ata kanë një thirrje për të vepruar. Për mua kam përfshirë një kuti gazetash dhe profilin e autorit tim. “Artikujt e lidhur” është gjithashtu një popullor.

  Në shumicën e temave të WordPress mund t’i gjeni këto nën (Paraqitje -> Widgets -> Pas hyrjes). Vendosni se çfarë vegël doni të tregoni këtu. Por duhet të ketë diçka.

  11. Stilimi i figurës

  WordPress Styling Image

  Stiloni imazhet tuaja duke shtuar kufij, marzhë, mbushje, titra ose personalizime të tjera. Ka 4 vende të ndryshme për të modifikuar imazhe, të gjitha kanë mundësi të ndryshme të stilimit …

  • Seksioni i mediave
  • Klikimi në një imazh dhe gjetja e opsionit “edit”
  • Gjetja e ikonës insert / redaktoni imazhin në redaktorin tuaj vizual
  • Redaktori CSS

  12. Styling i shkronjave

  Po merrni ndonjë idetë ende?

  13. Titujt e vrasësve

  E gjitha fillon me shkrimin e një titulli të shkëlqyeshëm. Titulli “perfekt” përfshin:

  • Një numër
  • Një mbiemër
  • Fjalen tuaj

  Këtu është një mësim nga Neil Patel që shpjegon formula për një titull të përsosur. Ai thotë se 8/10 njerëz do të lexojnë titullin tuaj, por vetëm 2/10 do të lexojnë pjesën tjetër të postimit tuaj. Zgjidhni me mençuri.

  14. Shishe

  Titujt e SEO + Përshkrimet e meta

  Copa të motorit të kërkimit

  Titulli juaj SEO dhe përshkrimet e meta janë pararojë e SEO tuaj – ato janë gjëja e parë që njerëzit shohin në rezultatet e kërkimit dhe në rrjetet sociale. Shkrimi i copave përshkruese, imponuese do të rrisë nivelin tuaj të hapjes dhe do të shtyjë më shumë vizitorë në përmbajtjen tuaj.

  Copa të pasura

  Copa të pasura

  Copa të pasura përmirësoni copëzat e motorit të kërkimit me informacion shtesë në lidhje me përmbajtjen tuaj. Shtë një nga mënyrat më të mira për t’u dalluar në rezultatet e kërkimit dhe për të marrë më shumë klikime.

  Format popullore të copave të pasura…

  • Videos
  • Shqyrtime
  • Receta
  • Ngjarje
  • Audio

  Si ta bëni atë…

  15. Optimizimi Social

  Do rrjet social formaton përmbajtjen tuaj në mënyrë të ndryshme, kështu që do të dëshironi që ai të jetë i optimizuar për të formuar siç duhet në të gjithë rrjetet kryesore sociale (imazhi juaj i vogël është madhësia e duhur dhe titujt dhe përshkrimet tuaja janë përshtatur për secilin rrjet social nëse zgjidhni). Shtojcë SEO e WordPress në Yoast bën një punë fantastike me këtë dhe unë do të supozoj se po e përdorni.

  Hapi 1: Shkoni në seksionin “Përdoruesit” në WordPress dhe sigurohuni që secili person plotëson fushat e tij të Facebook, Twitter dhe Google+.

  Hapi 2: Konfiguroni Tab Tabela Sociale në Yoast:

  Tab Sociale Yoast

  Facebook OpenGraph

  Opengraph në Facebook

  Kartat Twitter (Mos harroni To Vlerësoni Kartat tuaja në Twitter)

  Kartat Twitter të Yoast

  Të dhënat e meta Google+

  Të dhënat e meta të Google+

  Pinterest (E vendosur në Cilësimet e “Panelit” të Yoast)

  Yoast Pinterest

  Ju do të duhet verifikoni faqen tuaj me Pinterest dhe shkruani kodin në këtë fushë.

  Hapi 3: Optimizoni përmbajtjen për ndarjen sociale

  Pasi të keni konfiguruar cilësimet sociale të Yoast, modifikoni faqen ose postimin që dëshironi të zgjedhni për social. Shkoni poshtë tek pjesa Yoast dhe shtypni butonin “Social” …

  Optimizimi i Medias Sociale Yoast

  Yoast ju jep mundësinë për të shfaqur tituj, përshkrime dhe imazhe të formatuara siç duhet për këto rrjete sociale sociale. Nëse i lini bosh këto, do të përdoren titulli juaj SEO, përshkrimi meta dhe imazhi juaj kryesor i përmbajtjes (ose imazhi i paraqitur). Shtë një ide e mirë të paktën të ngarkoni një imazh për Facebook / Twitter / Google+ në mënyrë që imazhi të formatizohet siç duhet kur të ndahet në këto rrjete kryesore sociale. Këtu janë dimensionet e sakta…

  • Imazhi në Facebook: 1200 x 630px
  • Imazhi në Twitter: 1024 x 512px
  • Google+ Image: 800 x 1200px

  16. Trego veten

  Tom Dupuis

  Ky jam une!

  Do të shihni një version të prerë në shiritin tim të djathtë, ku unë prezantoj veten time. Këtu do të shtoja bio tuaj pasi njerëzit menjëherë mund t’ju shohin.

  Shtoni widget barbar për autorin e vetëm …

  Së pari krijoni bio tuaj në HTML. Ju mund ta krijoni atë në Redaktorin Visual e cila është më e lehtë. Kur të keni mbaruar, shkoni te Redaktori i Teksteve dhe kopjoni HTML-in e bios. Tani shkoni në (Paraqitje -> Widgets) pastaj shtoni një widget “Tekst” në shiritin anësor të blogut tuaj. Vendosni HTML dhe ruajeni.

  Shtoni pajisje shtesë për shirita anash për autorë të shumtë…

  • Sigurohuni që secili person të ketë profilin e tij të përdoruesit
  • Instaloni plugin logjik widget kështu që bio e secilit person tregon vetëm në postimet e tyre
  • Nëse ka 5 persona, shtoni 5 pajisje widget me tekst në shiritin anësor të blogut tuaj
  • Vendosni bio HTML të secilit person në widget e tyre
  • Gjeni fushën e Widget Logic në fund të widget-it të secilit person
  • Shtoni këtë kod, vetëm zëvendësoni emrin tim me të tyre: is_author (‘tom-dupuis ‘)
  • Ose përdorni të tjera etiketat e kushtëzuara për të kontrolluar se ku shfaqet secila widget

  Fusha e logjikës së widget

  Nëse përdorni Korniza e Zanafillës dhe të keni një gazetë si unë, mund ta përdorni Plani i zgjatur i Zanafillës eNews për të krijuar një widget me prezantimin dhe buletinin tuaj.

  17. Nënshkrimet

  Do ta shihni nënshkrimin tim në fund të çdo artikulli që unë shkruaj. Shton një prekje personale.

  Nënshkrimi i Tomit

  Si ta bëni atë…

  • Merrni një copë letër bosh kompjuteri
  • Shkruajeni nënshkrimin tuaj
  • Bëni një pamje të ngushtë të saj
  • Prish firmën tënde
  • Shtojeni atë në fund të artikujve tuaj

  18. Koha e ngarkesës

  Times Load Times

  Mënyra më e lehtë për të përmirësuar kohën e ngarkesës është përmes optimizimit të faqeve që ndikojnë në tërë faqen tuaj të internetit (marrja më e shpejtë e programeve, temat e lehta, shtojcat e cache …). Unë i mbuloj të gjitha këto tek unë Udhëzues për shpejtësinë e WordPress. Ju gjithashtu mund të përmirësoni kohën e ngarkesës për faqet individuale duke përdorur më pak video, foto të mëdha dhe kod. Drejtoni URL përmes GTmetrix për rekomandime.

  19. TinyMCE Advanced

  TinyMCE i Avancuar

  A ndiheni ndonjëherë sikur nuk keni mundësi të mjaftueshme në redaktorin tuaj vizual? Instaloni Plugin i Avancuar TinyMCE të stiloni përmbajtjen tuaj me mundësi më të avancuara.

  20. TinyMCE Spellcheck

  TinyMCE-Drejtshkrimi i fjalëve

  Para se të botoni një artikull, provoni të ekzekutoni Plugin TinyMCE Spellcheck. Zgjidhni atë lloj gabimesh që skanon në pjesën “Përdoruesit” ose shtoni fjalë për të injoruar …

  Opsionet TinyMCE-Spellcheck

  21. Testimi

  Para se të promovoni përmbajtjen tuaj, është ide e mirë të bëni disa prova…

  Përgjegjësia në celular – edhe nëse tema juaj e WordPress është e përgjegjshme, disa përmbajtje jo gjithmonë formohen si duhet. Tërhiqeni lart në telefonin / tabletin tuaj për të kontrolluar dyfish.

  Tabela e përmbajtjes (Hapi 1) – nëse vendosni një tabelë të përmbajtjes, gjithmonë provoni çdo lidhje.

  Copa të pasura (hapi 14) – nëse përmbajtja juaj përfshin copa të pasura, përdorni Mjet i strukturuar i Google për Testimin e të Dhënave për tu siguruar që po funksionon.

  Përgjegjësia sociale (hapi 15) – për të provuar nëse rrjetet kryesore sociale do të formatojnë përmbajtjen tuaj si duhet, ndajnë lidhjen në Facebook, Twitter dhe Google+.

  Koha e ngarkesës (hapi 18) – pasi të publikohet, drejtoni URL-në përmes GTmetrix për të marrë rekomandime për përmirësimin e kohës së ngarkesës së përmbajtjes.

  Epo shpresoj që kjo të ishte e dobishme! E di që është shumë, kështu që nëse keni ndonjë pyetje, hidhni një rresht në pjesën e komenteve. Dhe nëse e gjetët të dobishëm artikullin tim, ju lutemi ndani. E vleresoj!

  Gëzuar,

  Nënshkrimi i Tomit

  Jeffrey Wilson Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
  • Понравилась статья?
   Комментарии (0)
   Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

   Комментарии закрыты.

   Adblock
   detector