21 moduri de a crea conținut mai bun în WordPress

21 moduri de a crea conținut mai bun în WordPress


Suntem întotdeauna fiind spus pentru a crea conținut „bun”, dar pe lângă faptul că suntem un scriitor priceput, ce mai putem face? Ei bine, îți voi spune. Trebuie să-l molipsim! Trebuie să ne concentrăm pe estetică, ușurință în utilizare, optimizare și valorificarea tuturor instrumentelor / pluginurilor disponibile..

Probabil știi că, dintr-o perspectivă SEO, un conținut bun este în mod natural ridicat și este cea mai bună strategie pentru obținerea de legături, acțiuni sociale și toate acele semnale SEO frumoase. Folosesc fiecare strategie din această listă și m-a ajutat enorm (cu SEO, deoarece asta fac eu).

Sper că te poate ajuta și pe tine.

1. Folosiți un cuprins

Utilizați un tabel de conținut pentru a organiza subiecte cheie (adesea subpozițiile dvs.). Acest lucru vă poate ajuta, de asemenea, să vă conturați articolele. Durează doar câteva minute și îți va face cititorii fericiți.

1. Cuprins
2. coloane
3. Mese
4. Butoane!
5. Scurtăturile
6. Stare socială încorporată
7. Videoclipuri încorporate8. Funcționarea dimensiunilor
9. Grafică mai bună
10. Widgeturi după intrare
11. Image Styling
12. Font Styling
13. Titluri ucigașe
14. Snippeturi15. Optimizare socială
16. Arata-te
17. Semnături
18. Timpuri de încărcare
19. TinyMCE Advanced
20. TinyMCE Ortografie ortografică
21. Testarea

Cum să o facă…
Cuprins HTML trebuie să arate astfel …

HTML-ul fiecărei subpoziții ar trebui să arate astfel …

Elementul unu

Elementul doi

Elementul trei

Puteți utiliza, de asemenea, un sari la cuprins legătură…

 • 2. Coloane

  Coloana 1

  Coloana 2

  Cum să o facă…

  3. Tabele

  tablepress-plugin

  Am creat acest tabel folosind Plugin de presă de masă care are peste 1.500 de descărcări și o recenzie solidă de 5 stele. Puteți, de asemenea, să personalizați CSS pentru marcarea dvs..

  4. Butoane!

  CONTACTEAZĂ-NE INSCRIE-TE DESCARCAȚI EBOOK GRATUIT Vedeți portofoliul nostru

  Cum să o facă…

  5. Shortcodes

  numerele scurte

  Scurtăturile vă permite să adăugați cu ușurință video, audio, galerii de imagini și alte conținuturi cu o linie simplă de cod. Iată un exemplu de cod scurt pentru un videoclip YouTube încorporat …

  [Youtube = http: //www.youtube.com/watch? V = JaNH5 VPG-A]

  Unele teme WordPress vin cu coduri scurte încorporate care sunt pre-concepute pentru a se potrivi cu tema dvs. Există, de asemenea, pluginuri Shortcodes Ultimate dacă tema dvs. nu vine cu ele.

  6. Stare socială încorporată

  Împărtășiți ce au de spus ceilalți oameni prin încorporarea statutului lor de social media în conținutul dvs. Notificați-le odată ce au fost publicate și poate că o vor împărtăși publicului lor.

  Statutele Twitter

  @jm_cook @Skitzzo Am cumpărat Genesis. Oamenii AM au trimis mai multe teme de exemplu cu ani în urmă. Am rambursat (card cadou) persoana AM care mi-a dat sfaturi.

  – Matt Cutts (@mattcutts) 27 iunie 2013

  @bgardner pentru că îi va face pe oameni să creadă că favorizez Geneza față de alte cadre tematice. Oh, stai, asta este de fapt adevărat;) – Joost de Valk (@yoast) 31 ianuarie 2012

  Cum să o facă…
  Utilizare Căutare avansată pe Twitter pentru a găsi un tweet, apoi faceți clic pe Mai mult -> Încorporați Tweet. Copiați codul și lipiți-l în HTML-ul conținutului dvs. Exemplul de mai sus folosește 2 tweet-uri în 2 coloane.

  Tweet încorporat

  Statutele Facebook

  Încorporați postarea pe Facebook

  Statuturi Google+

  Postare încorporată Google+

  7. Videoclipuri încorporate

  Opțiunea 1: Copiați linkul Youtube și lipiți-l în conținutul dvs. (WordPress va face restul).

  Opțiunea 2: Accesați videoclipul YouTube pe care doriți să îl încorporați, apoi copiați și lipiți codul de încorporare în HTML. Această metodă vă permite să specificați lățimea și înălțimea videoclipului:

  Încorporați un videoclip YouTube

  Opțiunea 3: Deschideți un videoclip când faceți clic pe un link utilizând butonul WP Video Lightbox Plugin.

  Ascundeți titlul video YouTube

  Ascundeți controalele video YouTube

  8. Funcționarea dimensiunilor

  680 pixeli dreptunghi

  Cunoașterea dimensiunilor conținutului dvs. (în pixeli) vă ajută să creați grafică sau să găsiți imagini care se încadrează în aceste dimensiuni. Mă refer la specificul corpului conținutului și lățimii barei laterale. Întrucât corpul meu de conținut are 680 lățime (pixeli), știu că, dacă folosesc 2 coloane, fiecare grafic ar trebui să aibă în jur de 340 lățime. De asemenea, știu că widget-urile mele laterale au 295 lățime.

  9. O mai bună grafică

  Începeți prin reproiectarea graficelor care apar în cele mai multe locuri (grafică la nivel de site): logo, imagini de subsol, imagini cu bara laterală. Apoi treceți la bucăți individuale de conținut (grafică de design de conținut).

  Grafica site-ului

  Grafica de proiectare a conținutului

  10. După intrarea Widgets

  După intrare WordPress

  Acestea sunt widget-urile pe care oamenii le văd după încheierea articolelor dvs. (situate între corpul conținutului și secțiunea de comentarii). De obicei au un apel la acțiune. Pentru mine am inclus o căsuță de newsletter și profilul autorului meu. „Articole înrudite” este, de asemenea, unul popular.

  În majoritatea temelor WordPress le puteți găsi în secțiunea (Aspect -> Widgets -> După intrare). Decideți ce widget-uri doriți să afișați aici. Dar ar trebui să fie ceva.

  11. Styling imagine

  Image Styling WordPress

  Stilează-ți imaginile adăugând chenare, margini, căptușire, subtitrări sau alte personalizări. Există 4 locuri diferite pentru a edita imagini, toate având opțiuni de styling diferite …

  • Secțiunea media
  • Faceți clic pe o imagine și găsiți opțiunea „editați”
  • Găsirea pictogramei de inserare / editare a imaginii în editorul vizual
  • Editorul CSS

  12. Font Styling

  Primești orice idei inca?

  13. Titluri ucigașe

  Totul începe cu scrierea unui titlu minunat. Titlul „perfect” include:

  • Un număr
  • Un adjectiv
  • Cuvântul dvs. cheie

  Iată un tutorial de Neil Patel care explică formula pentru un titlu perfect. El spune că 8/10 de persoane îți vor citi titlul, dar doar 2/10 vor citi restul postării tale. Alege cu înțelepciune.

  14. Fragmente

  Titluri SEO + Meta descrieri

  Fragmente pentru motoarele de căutare

  Titlul SEO și meta descrierile dvs. sunt primele puncte de vedere ale SEO – sunt primul lucru pe care oamenii îl văd în rezultatele căutării și pe rețelele de socializare. Scrierea de fragmente descriptive, convingătoare va creșteți rata de clic și conduceți mai mulți vizitatori la conținutul dvs..

  Fragmente bogate

  Fragmente bogate

  fragmente bogate îmbunătățiți-vă fragmentele motorului de căutare cu informații suplimentare despre conținutul dvs. Este unul dintre cele mai bune moduri de a evidenția rezultatele căutării și de a obține mai multe clicuri.

  Forme populare de fragmente bogate …

  • Videoclipuri
  • opinii
  • Rețete
  • Evenimente
  • Audio

  Cum să o facă…

  15. Optimizare socială

  Fiecare rețea socială formatează conținutul în mod diferit, așa că veți dori ca acesta să fie format optim în toate rețelele sociale principale (imaginea dvs. în miniatură are dimensiunea corectă, iar titlurile și descrierile dvs. sunt adaptate pentru fiecare rețea socială dacă alegeți). Plugin SEO SEO Yoast face o treabă fantastică cu asta și voi presupune că îl folosești.

  Pasul 1: Accesați secțiunea „Utilizatori” din WordPress și asigurați-vă că fiecare persoană își completează câmpurile Facebook, Twitter și Google+.

  Pasul 2: Configurați fila socială din Yoast:

  Fila socială Yoast

  Facebook OpenGraph

  Yoast Facebook Opengraph

  Cărți Twitter (nu uitați să Validați-vă cărțile Twitter)

  Cartele de Twitter Yoast

  Date meta Google+

  Yoast Google+ Meta Data

  Pinterest (Situat în Setările „Panoul de bord” ale lui Yoast)

  Yoast Pinterest

  Va trebui sa verificați-vă site-ul cu Pinterest și introduceți codul în acest câmp.

  Pasul 3: Optimizarea conținutului pentru partajarea socială

  După ce ați configurat setările sociale ale Yoast, editați pagina sau postarea pe care doriți să o optimizați pentru rețeaua socială. Derulați în jos la secțiunea Yoast și atingeți fila „Social” …

  Optimizarea socială Yoast

  Yoast vă oferă opțiunea de a afișa titluri, descrieri și imagini formatate corespunzător pentru aceste rețele sociale principale. Dacă lăsați aceste semifabricate, atunci se va utiliza titlul SEO, meta descrierea și imaginea principală a conținutului (sau imaginea prezentată). Este o idee bună să încărcați cel puțin o imagine pentru Facebook / Twitter / Google+, astfel încât imaginile să se formateze corect atunci când sunt distribuite în aceste rețele sociale principale. Iată dimensiunile corecte …

  • Imagine Facebook: 1200 x 630px
  • Imagine Twitter: 1024 x 512px
  • Google+ Imagine: 800 x 1200px

  16. Arătați-vă

  Tom Dupuis

  Sunt eu!

  Veți vedea o versiune decupată în bara laterală dreaptă unde mă prezint. Acolo v-aș adăuga bio, deoarece oamenii vă pot vedea imediat.

  Adăugați widget pentru bara laterală pentru un singur autor …

  Mai întâi creați-vă bio în HTML. Îl puteți crea în editorul vizual, care este mai ușor. După ce ați terminat, accesați Editorul de text și copiați HTML-ul bio al dvs. Acum mergeți la (Aspect -> Widgets) apoi adăugați un widget „Text” în bara laterală a blogului. Lipiți HTML-ul și salvați.

  Adăugați widgeturi pentru bara laterală pentru mai mulți autori …

  • Asigurați-vă că fiecare persoană are propriul profil de utilizator
  • Instalați dispozitivul plugin logic logic deci bio-ul fiecărei persoane apare doar pe postările sale
  • Dacă există 5 persoane, adăugați 5 widget-uri text la bara laterală a blogului
  • Lipiți HTML HTML al fiecărei persoane în widget
  • Localizați câmpul Logică Widget în partea de jos a widgetului fiecăruia
  • Adăugați acest cod, înlocuiți-mi numele doar cu al lor: is_author („tom-dupuis”)
  • Sau folosiți alte etichete condiționale pentru a controla unde apare fiecare widget

  Widget Field Logic

  Dacă utilizați Cadrul Genezei și aveți un buletin ca mine, puteți utiliza Plugin extins Genesis eNews pentru a crea un widget atât cu introducerea dvs. cât și cu buletinul informativ.

  17. Semnături

  Veți vedea semnătura mea în partea de jos a fiecărui articol pe care îl scriu. Adăuga o notă personală.

  Tom Semnatura

  Cum să o facă…

  • Obțineți o bucată de hârtie pentru computer
  • Scrie-ți semnătura
  • Faceți o imagine atentă a acesteia
  • Decupați-vă semnătura
  • Adăugați-o la sfârșitul articolelor dvs.

  18. Timp de încărcare

  Timp de încărcare a paginii

  Cel mai simplu mod de a îmbunătăți timpii de încărcare este prin optimizări la nivel de site care afectează întregul site web (obținerea de găzduire mai rapidă, teme ușoare, pluginuri de memorie cache …). Acoper toate acestea în ale mele Ghid de viteză WordPress. De asemenea, puteți îmbunătăți timpii de încărcare pentru pagini individuale, utilizând mai puține videoclipuri, fotografii mari și cod. Rulați adresa URL prin GTmetrix pentru recomandări.

  19. TinyMCE Advanced

  TinyMCE Advanced

  Ai simțit vreodată că nu ai suficiente opțiuni în editorul tău vizual? Instalați dispozitivul Pluginul avansat TinyMCE pentru stilul conținutului dvs. cu opțiuni mai avansate.

  20. TinyMCE Ortografie ortografică

  TinyMCE-Spellcheck

  Înainte de a publica un articol, încercați să rulați versiunea Pluginul ortografiei TinyMCE. Selectați ce tip de erori scanează în secțiunea „Utilizatori” sau adăugați cuvinte pentru a ignora …

  TinyMCE-Opțiuni ortografice

  21. Testare

  Înainte de a promova conținutul dvs., este bine să faceți câteva testări …

  Reactivitate mobilă – chiar dacă tema dvs. WordPress răspunde, anumite conținuturi nu se formatează întotdeauna corect. Ridicați-l pe telefon / tabletă pentru a verifica dublu.

  Cuprins (Pasul 1) – dacă configurați un cuprins, testați întotdeauna fiecare legătură.

  Fragmente bogate (pasul 14) – dacă conținutul dvs. include fragmente bogate, utilizați Instrumentul de testare a datelor structurate Google pentru a vă asigura că funcționează.

  Răspundere socială (pasul 15) – pentru a testa dacă rețelele sociale principale își vor formata conținutul în mod corespunzător, partajați linkul către Facebook, Twitter și Google+.

  Timpuri de încărcare (pasul 18) – după ce a fost publicată, executați URL-ul GTmetrix pentru a primi recomandări privind îmbunătățirea timpului de încărcare a conținutului.

  Ei bine, sper că acest lucru a fost util! Știu că este foarte mult, dacă aveți întrebări, aruncați-mi o linie în secțiunea de comentarii. Și dacă ați găsit util articolul meu, vă rugăm să împărtășiți. Apreciez asta!

  Noroc,

  Tom Semnatura

  8. Funcționarea dimensiunilor

  680 pixeli dreptunghi

  Cunoașterea dimensiunilor conținutului dvs. (în pixeli) vă ajută să creați grafică sau să găsiți imagini care se încadrează în aceste dimensiuni. Mă refer la specificul corpului conținutului și lățimii barei laterale. Întrucât corpul meu de conținut are 680 lățime (pixeli), știu că, dacă folosesc 2 coloane, fiecare grafic ar trebui să aibă în jur de 340 lățime. De asemenea, știu că widget-urile mele laterale au 295 lățime.

  9. O mai bună grafică

  Începeți prin reproiectarea graficelor care apar în cele mai multe locuri (grafică la nivel de site): logo, imagini de subsol, imagini cu bara laterală. Apoi treceți la bucăți individuale de conținut (grafică de design de conținut).

  Grafica site-ului

  Grafica de proiectare a conținutului

  10. După intrarea Widgets

  După intrare WordPress

  Acestea sunt widget-urile pe care oamenii le văd după încheierea articolelor dvs. (situate între corpul conținutului și secțiunea de comentarii). De obicei au un apel la acțiune. Pentru mine am inclus o căsuță de newsletter și profilul autorului meu. „Articole înrudite” este, de asemenea, unul popular.

  În majoritatea temelor WordPress le puteți găsi în secțiunea (Aspect -> Widgets -> După intrare). Decideți ce widget-uri doriți să afișați aici. Dar ar trebui să fie ceva.

  11. Styling imagine

  Image Styling WordPress

  Stilează-ți imaginile adăugând chenare, margini, căptușire, subtitrări sau alte personalizări. Există 4 locuri diferite pentru a edita imagini, toate având opțiuni de styling diferite …

  • Secțiunea media
  • Faceți clic pe o imagine și găsiți opțiunea „editați”
  • Găsirea pictogramei de inserare / editare a imaginii în editorul vizual
  • Editorul CSS

  12. Font Styling

  Primești orice idei inca?

  13. Titluri ucigașe

  Totul începe cu scrierea unui titlu minunat. Titlul „perfect” include:

  • Un număr
  • Un adjectiv
  • Cuvântul dvs. cheie

  Iată un tutorial de Neil Patel care explică formula pentru un titlu perfect. El spune că 8/10 de persoane îți vor citi titlul, dar doar 2/10 vor citi restul postării tale. Alege cu înțelepciune.

  14. Fragmente

  Titluri SEO + Meta descrieri

  Fragmente pentru motoarele de căutare

  Titlul SEO și meta descrierile dvs. sunt primele puncte de vedere ale SEO – sunt primul lucru pe care oamenii îl văd în rezultatele căutării și pe rețelele de socializare. Scrierea de fragmente descriptive și convingătoare va crește rata de clic și va conduce mai mulți vizitatori la conținutul dvs..

  Fragmente bogate

  Fragmente bogate

  Fragmente bogate îmbunătățiți-vă fragmentele motorului de căutare cu informații suplimentare despre conținutul dvs. Este unul dintre cele mai bune moduri de a evidenția rezultatele căutării și de a obține mai multe clicuri.

  Forme populare de fragmente bogate …

  • Videoclipuri
  • opinii
  • Rețete
  • Evenimente
  • Audio

  Cum să o facă…

  15. Optimizare socială

  Fiecare rețea socială formatează conținutul în mod diferit, așa că veți dori ca acesta să fie format optim în toate rețelele sociale principale (imaginea dvs. în miniatură are dimensiunea corectă, iar titlurile și descrierile dvs. sunt adaptate pentru fiecare rețea socială dacă alegeți). Plugin SEO SEO Yoast face o treabă fantastică cu asta și voi presupune că îl folosești.

  Pasul 1: Accesați secțiunea „Utilizatori” din WordPress și asigurați-vă că fiecare persoană își completează câmpurile Facebook, Twitter și Google+.

  Pasul 2: Configurați fila socială din Yoast:

  Fila socială Yoast

  Facebook OpenGraph

  Yoast Facebook Opengraph

  Cărți Twitter (nu uitați să Validați-vă cărțile Twitter)

  Cartele de Twitter Yoast

  Date meta Google+

  Yoast Google+ Meta Data

  Pinterest (Situat în Setările „Panoul de bord” ale lui Yoast)

  Yoast Pinterest

  Va trebui sa verificați-vă site-ul cu Pinterest și introduceți codul în acest câmp.

  Pasul 3: Optimizarea conținutului pentru partajarea socială

  După ce ați configurat setările sociale ale Yoast, editați pagina sau postarea pe care doriți să o optimizați pentru rețeaua socială. Derulați în jos la secțiunea Yoast și atingeți fila „Social” …

  Optimizarea socială Yoast

  Yoast vă oferă opțiunea de a afișa titluri, descrieri și imagini formatate corespunzător pentru aceste rețele sociale principale. Dacă lăsați aceste semifabricate, atunci se va utiliza titlul SEO, meta descrierea și imaginea principală a conținutului (sau imaginea prezentată). Este o idee bună să încărcați cel puțin o imagine pentru Facebook / Twitter / Google+, astfel încât imaginile să se formateze corect atunci când sunt distribuite în aceste rețele sociale principale. Iată dimensiunile corecte …

  • Imagine Facebook: 1200 x 630px
  • Imagine Twitter: 1024 x 512px
  • Google+ Imagine: 800 x 1200px

  16. Arătați-vă

  Tom Dupuis

  Sunt eu!

  Veți vedea o versiune decupată în bara laterală dreaptă unde mă prezint. Acolo v-aș adăuga bio, deoarece oamenii vă pot vedea imediat.

  Adăugați widget pentru bara laterală pentru un singur autor …

  Mai întâi creați-vă bio în HTML. Îl puteți crea în editorul vizual, care este mai ușor. După ce ați terminat, accesați Editorul de text și copiați HTML-ul bio al dvs. Acum mergeți la (Aspect -> Widgets) apoi adăugați un widget „Text” în bara laterală a blogului. Lipiți HTML-ul și salvați.

  Adăugați widgeturi pentru bara laterală pentru mai mulți autori …

  • Asigurați-vă că fiecare persoană are propriul profil de utilizator
  • Instalați dispozitivul plugin logic logic deci bio-ul fiecărei persoane apare doar pe postările sale
  • Dacă există 5 persoane, adăugați 5 widget-uri text la bara laterală a blogului
  • Lipiți HTML HTML al fiecărei persoane în widget
  • Localizați câmpul Logică Widget în partea de jos a widgetului fiecăruia
  • Adăugați acest cod, înlocuiți-mi numele doar cu al lor: is_author („tom-dupuis”)
  • Sau folosiți alte etichete condiționale pentru a controla unde apare fiecare widget

  Widget Field Logic

  Dacă utilizați Cadrul Genezei și aveți un buletin ca mine, puteți utiliza Plugin extins Genesis eNews pentru a crea un widget atât cu introducerea dvs. cât și cu buletinul informativ.

  17. Semnături

  Veți vedea semnătura mea în partea de jos a fiecărui articol pe care îl scriu. Adăuga o notă personală.

  Tom Semnatura

  Cum să o facă…

  • Obțineți o bucată de hârtie pentru computer
  • Scrie-ți semnătura
  • Faceți o imagine atentă a acesteia
  • Decupați-vă semnătura
  • Adăugați-o la sfârșitul articolelor dvs.

  18. Timp de încărcare

  Timp de încărcare a paginii

  Cel mai simplu mod de a îmbunătăți timpii de încărcare este prin optimizări la nivel de site care afectează întregul site web (obținerea de găzduire mai rapidă, teme ușoare, pluginuri de memorie cache …). Acoper toate acestea în ale mele Ghid de viteză WordPress. De asemenea, puteți îmbunătăți timpii de încărcare pentru pagini individuale, utilizând mai puține videoclipuri, fotografii mari și cod. Rulați adresa URL prin GTmetrix pentru recomandări.

  19. TinyMCE Advanced

  TinyMCE Advanced

  Ai simțit vreodată că nu ai suficiente opțiuni în editorul tău vizual? Instalați dispozitivul Pluginul avansat TinyMCE pentru stilul conținutului dvs. cu opțiuni mai avansate.

  20. TinyMCE Ortografie ortografică

  TinyMCE-Spellcheck

  Înainte de a publica un articol, încercați să rulați versiunea Pluginul ortografiei TinyMCE. Selectați ce tip de erori scanează în secțiunea „Utilizatori” sau adăugați cuvinte pentru a ignora …

  TinyMCE-Opțiuni ortografice

  21. Testare

  Înainte de a promova conținutul dvs., este bine să faceți câteva testări …

  Reactivitate mobilă – chiar dacă tema dvs. WordPress răspunde, anumite conținuturi nu se formatează întotdeauna corect. Ridicați-l pe telefon / tabletă pentru a verifica dublu.

  Cuprins (Pasul 1) – dacă configurați un cuprins, testați întotdeauna fiecare legătură.

  Fragmente bogate (pasul 14) – dacă conținutul dvs. include fragmente bogate, utilizați Instrumentul de testare a datelor structurate Google pentru a vă asigura că funcționează.

  Răspundere socială (pasul 15) – pentru a testa dacă rețelele sociale principale își vor formata conținutul în mod corespunzător, partajați linkul către Facebook, Twitter și Google+.

  Timpuri de încărcare (pasul 18) – după ce a fost publicată, executați URL-ul GTmetrix pentru a primi recomandări privind îmbunătățirea timpului de încărcare a conținutului.

  Ei bine, sper că acest lucru a fost util! Știu că este foarte mult, dacă aveți întrebări, aruncați-mi o linie în secțiunea de comentarii. Și dacă ați găsit util articolul meu, vă rugăm să împărtășiți. Apreciez asta!

  Noroc,

  Tom Semnatura

  Jeffrey Wilson Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
  • Like this post? Please share to your friends:
   Adblock
   detector
   map