22 complements SEO de WordPress per optimitzar el vostre lloc el 2020

Plugin SEO WordPress 2019


Cerqueu una llista completa de complements de SEO de WordPress?

Això va molt més enllà de Yoast i ens endinsa en fragments, redireccions, text alt, SSL, contingut de contingut i fins i tot el connector de Google Site Site. Els complements d’optimització de velocitat inclouen 19 en si mateixos.

Escric tutorials de SEO SEO + de velocitat des del 2011: sóc un excés complet sobre aquest tema. Només he inclòs els millors complements de SEO (sense duplicats) i n’utilitzo la majoria al meu propi lloc.

Podeu instal·lar tants complements de WordPress com vulgueu, però Google vol veure veritablement contingut organitzat i profund al voltant de paraules clau de cua llarga que és millor que els millors resultats. Això significa triar frases molt específiques i afegir-hi TOC, i escriure contingut llarg (3.000+ paraules).

Aquí hi ha la llista:

1. SEO de Yoast

La majoria de la gent té Yoast, però pocs l’utilitzen correctament. A continuació es mostren alguns consells de Yoast menys coneguts.

Configuració dels complements de SEO SEO de Yoast

4 passos clau quan feu servir Yoast

 • Configura la configuració
 • Configuració de les eines per a administradors web
 • Trieu frases de cua llarga (3+ paraules)
 • Optimitzeu el contingut (això va més enllà de les llums verdes de Yoast)

Hi ha més informació a la pàgina que paraules clau Aconseguir aconseguir llums verdes a Yoast és indiscutible, però no et fa situar-te. A continuació, heu de seleccionar les paraules clau de cua llarga amb contingut feble als resultats principals SEO real a la pàgina, voluntat. No us obsessioneu amb Yoast: dediqueu més temps a la recerca de paraules clau, afegiu una taula de contingut, creeu un vídeo / infografia, busqueu 3.000 paraules i afegiu consells pràctics. El lloc més important per utilitzar la vostra paraula clau és el títol de la pàgina, el títol de SEO, la meta descripció i el enllaç permanent (posta). Eviteu farciment de paraules clau que pot arriscar una pena.

Anàlisi de SEO Yoast

No utilitzeu variables de fragment – A la configuració de Yoast, hi ha una opció a utilitzar variables de fragment (plantilles) per a títols de SEO + meta descripcions. Heu d’evitar utilitzar-les ja que escriure les personalitzades sempre és millor. Assegureu-vos que us mantingueu dins dels límits de caràcters de Google (la barra verda de Yoast) i que atrau la gent a fer clic al vostre enllaç, inclosa la vostra paraula clau.

Yoast-Snippet-Variables

Optimitzeu el contingut social – a Yoast hi ha un enllaç “comparteix” on pugeu gràfics personalitzats per a Facebook (1200 x 630px) i Twitter (1024 x 512px). Això fa que el vostre format de contingut estigui bé quan la gent el comparteixi, i també podeu personalitzar el text del títol + de la descripció.

optimització yoast-social-media

facebook-compartir

Configuració de la consola de cerca de Google i solucionar els errors d’exploració (pàgines trencades) – inscriu-te Google Search Console, afegeix el teu lloc i selecciona el Verificació de l’etiqueta HTML mètode. Copieu aquest codi i enganxeu-lo a Yoast. Al cap d’uns dies, inicieu la sessió a Google Search Console i visualitzeu-la informe d’errors de rastreig. Si veieu alguna, configureu les redireccions per redirigir les pàgines trencades a les pàgines correctes.

Verificació de la consola de cerca de Google Tag Tag

Utilitzeu un complement com Redirecció de la pàgina / publicació ràpida (o .htaccess) per redirigir-los als URL correctes.

301 Redirecciona WordPress

Complements similars

2. Contingut estructurat

Google ha afegit recentment Preguntes freqüents als resultats de cerca, i el complement Contingut estructurat és el més senzill per implementar-los al lloc de WordPress. Aquest és el el mateix complement que utilitza Neil Patel al seu vídeo. Per afegir fragments rics en FAQ, instal·leu el complement i consulteu les instruccions següents.

Contingut estructurat JSON-LD wpsc: complement de WordPress

Instruccions

 • Instal·leu el complement Contingut estructurat.
 • Editeu una pàgina o publicació i feu clic a la icona de les preguntes freqüents.
 • Afegiu les vostres preguntes i respostes (us recomano 3-8).
 • Netegeu la memòria cau de la pàgina.
 • A Google Search Console, sol·liciteu que s’indexi l’URL mitjançant URL d’inspector de Google.
 • Mireu que apareguin les vostres preguntes freqüents als resultats de la cerca en pocs minuts!

Preguntes freqüents Google fragments

3. Publicar publicacions antigues

Aquest complement restableix les publicacions de les publicacions de la publicació de l’actualitat, de manera que el contingut és fresc:

Data de publicació

Aquesta és una manera senzilla d’augmentar els percentatges de clics. Per descomptat, la gent es podria preguntar per què el vostre contingut diu que s’ha actualitzat quan realment no ho era. És bastant barat, per tant, procedeix amb l’avís.

Pas 1: Cerqueu la secció meta d’entrada del vostre bloc (la secció que hi ha a la part superior de les vostres publicacions), que per a mi es troba a Genesis Simple Edits configuració. Ara inclou la secció data de publicació posterior.

Entrada Meta

Com es veu això a les publicacions:

Data de modificació del post d'entrada

Pas 2: Habilitar “data en la visualització prèvia del fragment” a Yoast (SEO) > Aparença de cerca > Tipus de contingut.

Data-In-Snippet-Preview-Yoast

Pas 3: Instal·leu el complement Publicar publicacions antigues i configureu la configuració. Podeu triar amb quina freqüència els complements restableixen les dates de publicació amb “edat posterior a la publicació abans de ser elegible”. Tot i que no feu servir aquest complement, normalment haureu d’habilitar les dates de publicació als resultats de cerca i, tot seguit, mantenir el contingut actualitzat. Cada vegada que editeu una publicació i feu clic a “publicar”, la data s’actualitzarà.

Publicar publicacions antigues

4. Atributs de la imatge automàtica Alt

Un dia, WordPress va deixar d’afegir automàticament text alt a les imatges.

Per sort, aquest complement us ho facilitarà. Només cal instal·lar-lo i utilitzarà el nom del fitxer d’imatge com a text alt. Això vol dir que podeu deixar de perdre el temps escrivint text alt per a cada imatge, com ho feia abans. Només recordeu etiquetar el nom del vostre fitxer d’imatge abans de penjar-los a WordPress.

5. Revisió del WP

WP Review és el meu complement favorit per afegir fragments rics (aquí teniu una pàgina en què la faig servir). És compatible amb 14 tipus de dades, té un aspecte excel·lent, té 16 plantilles preestilades i està desenvolupat pels desenvolupadors de MyThemeShop. És fiable, lleuger i inclou ressenyes d’usuaris. També hi ha un versió gratuïta.

fragments rics

Per què faig servir la revisió WP:

 • El disseny és molt millor que el programa All In One
 • Compatible amb PHP 7+ (a diferència de WP Rich Snippets)
 • 16 plantilles preestilades molt personalitzables
 • El desenvolupador de complements (MyThemeShop) el manté actualitzat
 • Suports 14 tipus de dades incloses les més comunes ressenyes + receptes
 • Múltiples sistemes de qualificació i opció d’incloure ressenyes d’usuaris (moderats)
 • Versió gratuïta i versió professional tots dos són sòlids, la versió pro té més funcions

Eviteu aquests complements de fragments rics:

 • Esquema Tot En Un – configuració gratuïta però mínima i opcions de personalització
 • Fragments rics del WP – abandonat pel desenvolupador (sense actualitzacions / assistències de complements)

6. Contingut fàcil

Per què hi hauria un complement de taula de continguts a la meva llista de complements de SEO?

Com que afegir un TOC a pàgines / publicacions llargues té grans beneficis. Google diu

Assegureu-vos que les pàgines llargues i de diversos temes del vostre lloc estiguin ben estructurades i es divideixin en seccions lògiques diferents. En segon lloc, assegureu-vos que cada secció tingui una àncora associada amb un nom descriptiu (és a dir, no només “Secció 2.1”) i que la vostra pàgina inclogui una taula de contingut que enllaça amb ancoratges individuals.

Què significa per tu:

 • Millor oportunitat de ser premiat enllaços saltats a llocs a Google fent servir ancoratges anomenats
 • Les persones es poden enllaçar a seccions específiques de la publicació (no només al vostre enllaç de permís únic)
 • La gent pot trobar immediatament el que vol i passar més temps a la vostra pàgina

Saltar a enllaços

Important: en lloc d’utilitzar un complement, afegint un TOC mitjançant HTML / CSS permet estilitzar-lo i enllaçar-lo a seccions específiques de la publicació (bo per als usuaris i obtenir enllaços). Aquí hi ha un Plantilla TOC GitHub.

7. Google Site Kit

El lloc web de Google combina la majoria de les eines de Google (Search Console, Analytics, AdSense, PageSpeed ​​Insights) en un complement de WordPress. Realment no necessiteu aquest complement (només cal que aneu als llocs web reals), però si voleu veure-les al tauler, això us oferirà aquesta opció.

Kit de llocs web de Google

8. Comprobador d’enllaços trencats

Encara és la millor manera de comprovar tots els enllaços trencats al lloc de WordPress.

Detecta enllaços trencats en pàgines, publicacions, comentaris, imatges i fins i tot redireccions. Verificació d’enllaç del doctor és bo, però Broken Link Checker us permet solucionar-los dins de WordPress amb opcions d’un clic per editar-les o desvincular-les. Per descomptat, no tenir enllaços trencats al vostre lloc web pot millorar el vostre SEO.

Plugin del verificador d’enllaços trencats

Aquí teniu el aspecte que sembla:

Comprobador d’enllaços trencats

Avís: aquest complement contínuament fa anàlisis i analitza grans quantitats d’ample de banda. Us recomano que solucioneu tots els enllaços trencats i suprimiu-ne immediatament el connector quan hagueu acabat.

9. Redirecció de la pàgina / publicació ràpida

Quan canvieu els enllaços enllaçats, haureu de configurar una redirecció a la pàgina nova.

Plugin de redirecció de publicacions ràpides de pàgines

Com configurar una redirecció: Instal·leu-lo i aneu a “Redireccions ràpides”. Introduïu l’URL antic + nou URL.

301 Redirecciona WordPress

Cerqueu errors de rastreig: Aneu a la informe d’errors de rastreig a la secció Consola de cerca de Google per veure totes les pàgines trencades del vostre lloc i, a continuació, utilitzeu aquest complement per redirigir-ne cadascuna a la nova URL correcta..

Errors de rastreig de la consola de cerca de Yoast

10. ShortPixel

ShortPixel és generalment el millor complement de WordPress per optimitzar les imatges.

Us permet comprimir sense pèrdues imatges, treure dades EXIF ​​i optimitzar-les d’altres maneres. Simplement instal·leu el connector, feu una prova d’algunes imatges per assegurar-vos que no esteu satisfets amb la qualitat de la imatge i, a continuació, optimitzeu de manera massiva totes les imatges del vostre lloc. També us permet optimitzar les imatges un cop penjades.

Configuració de ShortPixel

11. WP Rocket

WordPress diu:

El Secció de caché us proporciona el major benefici per al problema més petit.

Quin complement de memòria cau és millor? WP Rocket va ser el número 1 de la majoria de les enquestes de Facebook i és el que faig servir.

Enquesta de plugins de memòria cau 2016 millor

Enquesta de complements de memòria cau 2019

Rocket Swift vs WP

Enquesta de complement de memòria cau 2016

Millor enllaç de memòria cau 2018

coet wp vs cache totla w3

Per què WP Rocket és el número 1 a les enquestes de Facebook

 • És fàcil de configurar.
 • Proporciona temps de càrrega ràpids.
 • Té extensió documentació.
 • No hauria de trencar el vostre lloc (com alguns complements de caché).
 • Té tones característiques la majoria de plugins de memòria cau no són carregats mandrosos de fotos / vídeos / iframes, neteja de bases de dades, integració amb Cloudflare + altres CDNs, fonts de Google i Analytics locals, integració de Sucuri, etc. Amb la majoria d’altres complements de memòria cau, haureu d’instal·lar uns 6 connectors per obtenir aquestes funcions, quan WP Rocket les integri.

Per la importància que té, WP Rocket val 49 $ / any. També et permeten renovar la llicència amb un 50% de descompte, de manera que són realment 24,50 dòlars / any després del primer any. I també podeu obtenir un 10% de descompte sobre el preu inicial si us registreu a la seva llista de correu electrònic. Consulteu la meva guia Wet Rocket per obtenir instruccions de configuració.

12. Gestor d’actius

Asset Manager us permet desactivar de manera selectiva els complements per carregar-los en determinades pàgines. Alguns complements es carreguen en cada contingut, fins i tot si no s’utilitza allà. Si es desactiva aquests complements, es pot reduir el nombre de sol·licituds de la pàgina i fer que es carreguin més ràpidament. El gestor d’actius és similar al dels organitzadors de plugins.

Exemples:

 • Desactiveu el complement lliscant a les pàgines que no utilitzin lliscants
 • Desactiveu el complement dels fragments rics a les pàgines que no utilitzin fragments rics
 • Desactiveu el complement del formulari de contacte de les pàgines que no tenen un formulari de contacte
 • Desactiveu el complement de compartició social a totes les pàgines (ja que sol ser per a publicacions del bloc)
 • Desactiveu el complement de gestió d’enllaços d’afiliació a les pàgines que no utilitzin enllaços d’afiliació

13. Complements d’optimització de velocitat

La velocitat és a factor de classificació (duh).

Informe 2019-GTmetrix

A continuació, es detallen alguns complements excel·lents per agilitzar WordPress.

Utilitzo molts d’aquests llocs al meu lloc, que van contribuir a les meves puntuacions de GTmetrix 100%. Migració des de EIG i amfitrions de baixa qualitat com GoDaddy SiteGround i Núvols va ser un altre motiu important.

 1. Coet WP – El complement de memòria cau # 1 a la majoria de les enquestes de Facebook. Inclou control de batecs, càrrega de mandra, neteja de bases de dades i allotjament de fonts + analítica local. Això significa que no necessiteu instal·lar aquests complements addicionals si feu servir WP Rocket.
 2. WP Cache Fastest – El número de complement de cache gratuït a la majoria de les enquestes. També és fàcil de configurar, té opcions per a Cloudflare + altres CDN, però no té característiques de WP Rocket.
 3. Optimització del WP – neteja la base de dades de correu brossa, paperera i altres fitxers brossa.
 4. Control del batec cardíac – inhabilita l’API de batecs de cor de WordPress que consumeix recursos enviant notificacions en temps real, quan els usos estan editant una publicació, etc.
 5. Càrrega pereçosa – retarda la càrrega de fotos fins que els usuaris es desplacin cap avall i les vegin (millora els temps de càrrega, però la càrrega constant de fotos mentre es desplaça és molest).
 6. WP YouTube Lyte – retarda la càrrega de vídeos / iframes fins que els usuaris es desplacin cap avall i els vegin. Els vídeos triguen molt a carregar-se: això es pot afaitar molts segons.
 7. Activador CDN – ajuda a configurar la vostra xarxa d’entrega de contingut (faig servir StackPath).
 8. CAOS (amfitrió de Google Analytics localment) – soluciona els problemes de “caching browser explorador” a GTmetrix allotjant localment el codi de seguiment de Google Analytics.
 9. OMGF : Allotja fonts de tipus local i soluciona els errors de Google Font a GTmetrix + Pingdom mitjançant la descàrrega del Google Fonts i la creació d’un full d’estils..
 10. ShortPixelImaginar / Smushoptimització d’imatges (compressió sense pèrdues, redimensionar imatges, eliminar dades EXIF). Tot això és similar, només en necessiteu.
 11. Especifiqueu les mides – afegeix una amplada / alçada a l’HTML de la imatge, un element a GTmetrix. Només funciona per a imatges a l’editor visual, no funciona per a imatges en creadors de pàgines, ginys o qualsevol àrea de fora de l’editor visual..
 12. AMP Per WPafegeix Pàgines AMP per fer que les pàgines mòbils es carreguin més ràpidament i ofereix al vostre lloc un “segell AMP” als resultats de la cerca per a mòbils. Tot i això, Kinsta no les conversions van baixar un 59% quan utilitzeu AMP i no les he utilitzat des de llavors.
 13. Clar / WP desactivatdesactiva funcions innecessàries al nucli de WordPress (trackbacks, pingbacks, API de batecs del cor, API REST i altres coses que no necessiteu el 99%). Els dos connectors són similars i també tenen altres funcions de velocitat.
 14. El caché de Gravatar de HarryMemòria cau Gravatars, fent que els comentaris es carreguin més ràpidament.
 15. GTmetrix per a WordPress – fer un seguiment dels temps de càrrega i configurar alertes de correu electrònic.
 16. Visualització de la versió PHPmostra quina versió de PHP estàs executant (com a mínim 7), que té un impacte de velocitat enorme. Podeu actualitzar al cPanel del vostre host.
 17. Monitor de consultes – vegeu plugins, consultes, etc. més lents (substitució de P3).
 18. Autoptimitza – si feu servir GoDaddy, WP Engine o altres amfitrions que llisten la llista negra de plugins en memòria cau, aquest complement encara us ofereix els avantatges d’optimitzar HTML / CSS / JavaScript (elements de GTmetrix + Pingdom) però sense la memòria cau.
 19. Comprovació del rendiment d’allotjament WP – us indica si el vostre servidor és lent i si la vostra tecnologia de velocitat (versions PHP, MySQL, WordPress) necessita actualitzar-se.

14. Casella de selecció Rel Nofollow

Si feu servir enllaços d’afiliació, això afegeix una opció no seguida quan afegiu enllaços a WordPress. En cas contrari, haureu d’entrar a l’HTML de l’enllaç i afegir no seqüencia manualment. Estalvia temps.

15. Plugins de Yoast Premium

Spoiler: Yoast afirma que els seus plugins premium augmenten el cel i la terra quan, en realitat, probablement no veureu cap millora directa només comprant els seus plugins SEO de WordPress.

Conclusió: Els plugins premium de Yoast no valen els diners.

Plugins SEO de WordPress per Yoast

Yoast SEO Premium (89 $ / any): hi vaig escriure una ressenya, explicant bàsicament com es poden fer la majoria de funcions amb plugins gratuïts o simplement no són valuoses, sobretot per 89 dòlars / any.

 • Administrador de redireccions: utilitzeu el complement gratuït de redirecció de pàgines ràpides.
 • Suggeriments d’enllaç intern: realment necessiteu un complement per això?
 • Paraules clau de focus múltiples: no sempre detecta paraules clau de concordança parcials.
 • Informació de contingut: mostra les cinc paraules més utilitzades (la densitat de les paraules clau gairebé no importa).
 • Vista prèvia social: sempre que pengeu imatges de xarxes socials, esteu bé.
 • Assistència: he escoltat moltes històries d’ells només referint a persones a tutorials.

Plugin SEO de Yoast Video ($ 69 / any): creeu un mapa del lloc i marques de vídeo perquè apareguin miniatures de vídeo Google Videos. Per descomptat, la majoria de les persones accedeixen al motor de cerca regular de Google, de manera que això només resultarà efectiu si creeu molts vídeos, especialment com fer estil.

Plugin de SEO local de Yoast ($ 69 / any): afegeix un fitxer KML, schema.org i l’opció d’incorporar un localitzador de Google Map i emmagatzemar. Incrustar un Google Map és fàcil i la majoria d’informació per a la qual Yoast “optimitza” ja es trau de la pàgina de Google My Business. Yoast diu que aquest complement “explica a Google tot el que necessita saber per posar-vos al capdavant en els resultats de cerca locals”, cosa que no és cert Factors de classificació local de Google tenen poc a veure amb el connector local de SEO de Yoast.

Plugin de notícies de Google Yoast (69 $ / any): realment no us entrarà Google News (veure aquests passos aquí) però ajuda a formatar contingut per a Google News mitjançant la creació d’un mapa de notícies XML.

Plugin SEO de Yoast WooCommerce ($ 49 / any): permet pins rics per a Pinterest.

16. Esquema

Hi ha molts plugins d’esquema, però depèn del tipus de marcatge que facis. Per exemple, si escriviu ressenyes, haureu de tenir un complement per revisió del marc com WP Review. Esbrineu quin tipus de marcatge és aplicable al contingut, i després utilitzeu els complements necessaris.

Complements de l’esquema

17. Analitzeu

Vegeu una visió vostra anàlisis de Google directament a WordPress.

Analitzeu el Tauler de control

18. SSL realment senzill

Aquest complement “detecta automàticament la configuració i configura el lloc web perquè es faci càrrec de https.” Per descomptat, encara necessiteu un SSL per utilitzar-lo, però realment el SSL realment senzill facilita la configuració.

Encriptem SSL és el SSL gratuït més popular i és el que faig servir. Google trencat en llocs que no són HTTP encara més difícil al juliol de 2018, quan van començar a mostrar-se no segurs a Google Chrome.

SSL realment senzill

Característiques:

 • Fixador de contingut mixt
 • Habilita la redirecció de WordPress 301 a SSL
 • Habilita la redirecció 301 .htaccess
 • Habilita la redirecció de Javascript a SSL

19. Millor substituir la cerca

Per què hi ha un complement de cerca / substitució a la llista?

Perquè si canvieu les versions de www o http (s), haureu d’actualitzar de forma massiva tots els enllaços del vostre lloc web per reflectir la nova versió. És aquí on entra en joc aquest complement: suggereixo HTTPS i no www. Simplement busqueu la versió antiga del vostre domini i substituïu-la per la nova.

Millor substitució de la cerca: versions WWW

Truc fresc: si utilitzeu la mateixa imatge en diverses pàgines, aquesta és fàcil d’actualitzar-les totes.

20. Anti-spam

El correu brossa mata els blocs. JetPack diu

Els spammers poden deixar enllaços o comentaris complets de paraules clau al vostre lloc per intentar dirigir més trànsit als seus llocs (i potenciar el seu propi SEO). Amb prou correu brossa, els vostres rànquings podrien tenir un èxit, sense cap culpa vostra.

El complement Anti-Spam és lliure de captcha i fa una feina excel·lent filtrant comentaris de correu brossa, mentre que deixa els bons. El correu brossa és un problema enorme amb WordPress. Aquest complement us estalviarà temps.

21. Publicació automàtica WP de Google My Business

En publicar les actualitzacions de la pàgina de Google My Business cada cop és més important Factors de classificació local de la cerca de Google de 2018. Aquest complement publica el contingut de WordPress directament a la pàgina de Google My Business. Encara és a les primeres etapes, però té reculls excel·lents.

Factors de rànquing de la cerca local 2018

A continuació, detallem alguns dels paràmetres de complements:

Publicació automàtica WP de Google My Business

22. Connectors StudioPress

Si feu servir un tema de StudioPress o Genesis Framework (que us recomano), haureu d’utilitzar complements de StudioPress. Aquests es troben a la meva llista perquè són lleugers, fiables i redueixen el vostre temps de càrrega (i probabilitats d’errors) al mínim, aconseguint que el vostre lloc funcioni de manera fluïda.

studiopress-genesis-plugins

Altres eines de SEO que haureu de conèixer

 • Respon al públic – la millor eina de recerca de paraules clau (foto inferior). Arriba a les paraules clau de Google Autocomplete i crea un mapa visual basat en diferents tipus de paraules clau (preguntes, preposicions, comparacions). Com més verda sigui el cercle, més competitiva és la paraula clau. Les paraules clau de preguntes són una manera excel·lent d’assegurar-se que el contingut sigui complet (respon a les preguntes més populars que la gent cerca). La meva eina de recerca de paraules clau preferida.
 • Moz Local – analitza les 15 millors citacions (GMB, Yelp, YellowPages, etc.) i mostra perfils incomplets, inconsistents i duplicats. Proveu d’obtenir puntuacions 100%!
 • Explorador d’enllaços Moz : Mostra mètriques d’enllaç, així com l’autoritat del vostre domini, que és un indicador de la competència de les vostres paraules clau dirigides.
 • MozBar – Google qualsevol paraula clau i vegeu la DA de cada resultat de cerca (autoritat de domini) i PA (autoritat de pàgina). Com més altes siguin, més competitiva és la paraula clau. Proveu a competir amb llocs que tinguin una autoritat de domini similar.
 • Explorador de paraules clau de Moz – bàsicament, Google Keyword Planner, només millor. Mostra competència orgànica (a diferència de Keyword Planner, que és per a AdWords). Mostra el volum de cerca mensual i té tones de filtres per ordenar les paraules clau.
 • Paraules clau a tot arreu – Google qualsevol paraula clau i vegeu el volum de cerca mensual, la competència estimada i el CPC directament als resultats de la cerca. També funciona per YouTube, Amazon, Etsy, Google Analytics i altres programes / motors de cerca.
 • SEMRush – un dels programes de SEO més extensos és el mercat, que us explica literalment tot sobre les vostres paraules clau, enllaços enllaçats, SEO de contingut i analítica. No es poden trobar moltes mètriques a Google Analytics ni a Search Console.
 • Completar automàticament Google – El meu truc preferit és “emplenar el buit” on feu servir el caràcter subratllat _ perquè Google (sí que ho endevineu) ompliu el blanc. Proveu-ho amb Chicago _ Photographer. Heu d’acabar amb el caràcter subratllat.
 • Google Search Console – Consulteu errors amb el vostre lloc (indexació, seguretat, mòbil, AMP, mapa del lloc, penalitzacions), títols de SEO / meta descripcions massa curtes o llargues; definiu el vostre nom de domini preferit (www vs. no www), orientació internacional, cerca Analytics (la meva manera preferida de mesurar els SEO + CTR generals), enllaços al vostre lloc i destacador de dades per a dades estructurades. Cal utilitzar-lo.
 • Tendències de Google – veure les tendències de les paraules clau en geografies específiques (i YouTube).
 • Flama de núvols – CDN gratuït amb més de 200 centres de dades que es poden configurar amb la majoria de plugins de memòria cau. Disposa de funcions addicionals, com ara enllaços mòbils accelerats, protecció de enllaç directe, Railgun i Regles de pàgina. Millora la velocitat i la seguretat del lloc.
 • Verificació d’enllaç del doctor – cerca el lloc sencer per trobar enllaços trencats (fins a 7.500 / mes), però no proporciona una manera fàcil d’arreglar-los directament al tauler de WordPress (com ho fa Broken Link Checker, però BLC consumeix CPU).
 • Copyscape – prevé el plagarisme (busca al web còpies del contingut).
 • HubShout WebGrader – vegeu la llista completa de les paraules clau de la competència i una comparació de lligams enllaçats, l’autoritat de domini i les pàgines més ben valorades.
 • StackPath – CDN amb més de 30 centres de dades (la majoria dels EUA). Més centres de dades = lliurament de contingut més ràpid, és per això que faig servir tant Cloudflare com StackPath.
 • Siteliner – comprova el contingut de duplicats del lloc i en destaca.
 • Cridant Rana – una extensa eina (gratuïta) d’auditoria de SEO que mostra text alt, títols de SEO, meta descripcions, URL, AMP, mapes de llocs i també s’integra amb Google Search Console, Google Analytics i moltes altres eines de SEO.
 • vidIQ – busqueu qualsevol paraula clau a YouTube i vegeu les mètriques clau que indiquen la competència que és la paraula clau. Basat en likes, visualitzacions, comparticions, comentaris, etc..
 • SEOquake – L’extensió de Chrome és ideal per a la investigació de paraules clau. Mostra els enllaços de cada resultat de cerca, rànquing de Alexa, edat del domini, pàgines indexades, analítica de paraules clau, enllaços interns, enllaços externs i moltes altres mètriques (personalitzables).
 • Formulari de contacte de Google Analytics – Afegeix el seguiment d’esdeveniments a tots els vostres formularis CF7.
 • SiteGround – l’amfitrió que recomano a qui va obtenir el primer lloc amb més de 30 enquestes de Facebook.

Preguntes freqüents

&# x1f50c; Quin complement de SEO utilitzo per obtenir aquestes preguntes freqüents?

El complement de contingut estructurat és excel·lent per afegir fragments molt freqüents a les preguntes freqüents i, a continuació, afegeixo emoji a cada pregunta de les preguntes més freqüents. Podeu afegir qualsevol emoji que vulgueu.

&# x1f50c; Què són 3 complements de SEO menys coneguts?

La publicació de publicacions antigues actualitza totes les dates modificades de la publicació de l’actualitat, de manera que el contingut és fresc. Easy Table of Contents és bo per organitzar publicacions llargues, però una taula de contingut HTML té més avantatges com incloure ancoratges (enllaços). Asset CleanUp permet desactivar de manera selectiva els complements per executar-se en determinades pàgines / publicacions, de manera que el vostre lloc sigui més ràpid.

&# x1f50c; Quins són els tres passos principals cap a Yoast?

Els tres passos principals per Yoast són configurar la configuració, investigar paraules clau i optimitzar contingut. La configuració de Google Search Console també és important.

&# x1f50c; Què passa amb els complements d’optimització de velocitat?

Els únics plugins de 4 velocitats que necessiteu al vostre lloc són WP Rocket, Asset CleanUp, ShortPixel i OMGF.

&# x1f50c; Rank Matemà és millor que Yoast?

Té gairebé totes les funcions de Yoast SEO Premium (de franc) i és molt lleuger. Encara faig servir Yoast, però no he sentit res més que coses fantàstiques sobre Rank Math. També tenen un grup de Facebook si necessiteu ajuda.

Vaig trobar a faltar algun bon complement de SEO?
Espero que aquesta llista us sigui d’utilitat! Si teniu preguntes sobre algun d’aquests complements de WordPress, no dubteu a deixar-me una línia als comentaris i estaré encantat d’ajudar-vos. Recordeu-vos, tinc molts tutorials sobre Yoast, Optimització de velocitat de WordPress, i altres tutorials relacionats amb SEO. Si teniu alguna pregunta sobre aquests, deixeu un comentari sobre aquest tutorial específic. Finalment, si us ha agradat aquesta publicació, compartiu-la amb un amic que també pugui agradar-ho.

Salutacions,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map