22 de plugin-uri WordPress pentru optimizarea site-ului dvs. în 2020

03.06.2020
SEO '22 de plugin-uri WordPress pentru optimizarea site-ului dvs. în 2020
0 27 мин.

Pluginuri WordPress WordPress 2019


Căutarea unei liste complete de plugin-uri WordPress WordPress?

Acest lucru merge mult dincolo de Yoast și se aruncă în fragmente bogate, redirecționări, text alt, SSL, conținut, chiar și plugin-ul Site Kit Google. Pluginele de optimizare a vitezei includ 19 în sine.

Scriu tutoriale SEO SEO despre viteză din 2011 – sunt un tocilar complet despre aceste lucruri. Am inclus doar cele mai bune plugin-uri SEO (fără duplicate) și le folosesc cel mai mult pe propriul meu site.

Puteți instala oricâte plugin-uri WordPress doriți, dar Google dorește cu adevărat să vadă conținut organizat, în profunzime, în jurul cuvintelor cheie cu coada lungă, care este mai bun decât rezultatele de top. Asta înseamnă să alegeți fraze foarte specifice, adăugând un TOC, și scrierea lungă (3.000+ cuvinte) de conținut.

Iată lista:

1. Yoast SEO

Majoritatea oamenilor au Yoast, dar puțini îl folosesc corect. Iată câteva sfaturi mai puțin cunoscute de Yoast.

Setările pluginului SEO SEO pentru Yoast

4 pași cheie atunci când utilizați Yoast

 • Configurați setările
 • Configurarea Instrumentelor pentru webmasteri
 • Alegeți fraze cu coadă lungă (3+ cuvinte)
 • Optimizați conținutul (acest lucru depășește luminile verzi ale lui Yoast)

Există mai multe de pe pagină decât cuvinte cheie – obținerea de lumini verzi în Yoast este cu adevărat neplăcut și dandy, dar nu te face să obții un rang. Selectați cuvintele cheie cu coadă lungă, cu conținut slab în rezultatele de top, apoi faceți SEO real pe pagina, voi. Nu vă obsedați de Yoast – petreceți mai mult timp în cercetarea cuvintelor cheie, adăugați un conținut, creați un videoclip / infografic, vizați 3.000 de cuvinte și adăugați sfaturi practice. Cel mai important loc în care să folosiți cuvântul dvs. cheie este titlul paginii dvs., titlul SEO, meta descrierea și legătura permanentă (lene). Evita umplutură de cuvinte cheie care poate risca o penalitate.

Yoast-SEO-Analiza

Nu folosiți variante de fragment – În setările Yoast, există o opțiune de utilizat variabile fragment (șabloane) pentru titluri SEO + meta descrieri. Ar trebui să evitați utilizarea acestora deoarece scrierea celor personalizate este întotdeauna mai bună. Asigurați-vă că rămâneți în limitele de caractere ale Google (bara verde din Yoast) și că atrageți oamenii să facă clic pe linkul dvs., nu includ doar cuvântul dvs. cheie.

Yoast-snippeturilor-Variabile

Optimizarea conținutului pentru social – în Yoast există un link „share” unde puteți încărca grafică personalizată pentru Facebook (1200 x 630px) și Twitter (1024 x 512px). Acest lucru face ca formatul dvs. de conținut să fie frumos atunci când oamenii îl împărtășesc și puteți personaliza, de asemenea, titlul + descrierea textului.

yoast-social-media-optimizare

facebook-parts

Configurarea consolei de căutare Google și remedierea erorilor de rampă (pagini rupte) – Înregistrează-te pentru Google Search Console, adăugați site-ul dvs. și selectați Verificare etichetă HTML metodă. Copiați acest cod și lipiți-l în Yoast. După câteva zile, conectați-vă la Google Search Console și vizualizați-vă raportul erorilor de crawl. Dacă vedeți ceva, configurați redirecționări pentru a redirecționa paginile sparte către paginile corecte.

Etichetă HTML Verificarea consolei de căutare Google

Utilizați un plugin de genul Redirecționare rapidă a paginii / postării (sau .htaccess) pentru a le redirecționa către adresele URL corecte.

301 Redirecționați WordPress

Pluginuri similare

2. Conținut structurat

Google a adăugat recent Întrebări frecvente pentru a căuta rezultatele, iar pluginul Conținut structurat este cel mai simplu dorești să le implementezi pe site-ul tău WordPress. Acesta este același plugin folosește Neil Patel în videoclipul său. Pentru a adăuga fragmente bogate în FAQ, instalați pluginul, apoi consultați instrucțiunile de mai jos.

Conținut structurat JSON-LD wpsc - plugin WordPress

Instrucțiuni

 • Instalați pluginul Conținut structurat.
 • Editați o pagină sau o postare și faceți clic pe pictograma FAQ.
 • Adăugați întrebările și răspunsurile dvs. (vă recomand 3-8).
 • Ștergeți memoria cache a paginii.
 • În Google Search Console, solicitați indexarea adresei URL prin Inspectorul URL al Google.
 • Urmăriți întrebările frecvente care apar în rezultatele căutării în doar câteva minute!

Întrebări frecvente Google fragmente

3. Republicați postările vechi

Acest plugin resetează datele de publicare ale postării din ziua curentă, ceea ce face ca conținutul să pară mai nou:

Data publicării

Acesta este un mod ușor de a crește ratele de clic. Desigur, oamenii s-ar putea întreba de ce conținutul tău spune că a fost actualizat atunci când de fapt nu a fost. Este destul de ieftin, așa că continuați cu avertizare.

Pasul 1Găsiți meta secțiunea de intrare a blogului dvs. (secțiunea din partea de sus a postărilor dvs.) care pentru mine este în Modificări simple ale Genezei Setări. Acum includeți data modificării post.

Intrare Meta

Cum arată asta în postările tale:

Data modificării postului de intrare

Pasul 2: Activați „data în previzualizarea fragmentului” în Yoast (SEO) > Aspectul de căutare > Tipuri de conținut).

Data-In-Fragment-Anunț-Yoast

Pasul 3: Instalați pluginul Republish Old Posts și configurați setările. Puteți alege cât de des resetează pluginul pentru datele de publicare sub „vârsta postată înainte de a fi eligibil pentru republicare”. Chiar dacă nu utilizați acest plugin, de obicei, ar trebui să activați datele de publicare în rezultatele căutării, apoi să păstrați conținutul actualizat. De fiecare dată când editați o postare și faceți clic pe „publica”, data se va actualiza.

Republicați postările vechi

4. Atributele automate ale imaginii

Într-o zi, WordPress a încetat să mai adauge automat text alt text.

Din fericire, acest plugin o va face pentru tine. Instalați-l și va folosi numele fișierului imagine ca text alt. Asta înseamnă că puteți înceta să pierdeți timpul scriind text alt pentru fiecare imagine, așa cum obișnuisem. Doar nu uitați să vă etichetați numele fișierului de imagine înainte de a le încărca pe WordPress.

5. WP Review

WP Review este pluginul meu preferat pentru adăugare fragmente bogate (iată o pagină pe care o folosesc). Acesta acceptă 14 tipuri de date, arată excelent, are 16 șabloane pre-stilate și este întreținut de dezvoltatorii de la MyThemeShop. Este fiabil, ușor și include recenzii ale utilizatorilor. Există și un versiune gratuită.

bogat-fragmente de cod

De ce folosesc WP Review:

 • Designul este mult mai bun decât schema All In One
 • Compatibil cu PHP 7+ (spre deosebire de WP Rich Snippets)
 • 16 șabloane pre-stilate care sunt foarte personalizabile
 • Dezvoltatorul pluginului (MyThemeShop) îl menține actualizat
 • suporturi 14 tipuri de date inclusiv cele mai frecvente comentarii + Rețete
 • Mai multe sisteme de evaluare și opțiunea de a include (moderat) recenzii ale utilizatorilor
 • Versiune gratuită și versiune pro sunt ambele solide, versiunea pro are mai multe caracteristici

Evitați aceste plugin-uri bogate pentru fragmente:

6. Cuprins ușor

De ce ar fi un plugin cu conținut pe lista mea de pluginuri SEO?

Deoarece adăugarea unui TOC la paginile / postările lungi are beneficii Uriașe. Google spune

Asigurați-vă că paginile lungi cu mai multe subiecte de pe site-ul dvs. sunt bine structurate și împărțite în secțiuni logice distincte. În al doilea rând, asigurați-vă că fiecare secțiune are o ancoră asociată cu un nume descriptiv (adică nu doar „Secțiunea 2.1”) și că pagina dvs. include un cuprins care se leagă de ancore individuale.

Ce înseamnă pentru tine:

 • O șansă mai bună de a fi premiat link-uri salt-la în Google utilizând numite ancore
 • Oamenii se pot conecta la anumite secțiuni din postarea dvs. (nu doar la un link permanent)
 • Oamenii pot găsi imediat ce doresc și pot petrece mai mult timp pe pagina ta

Salt la linkuri

Important: în loc să folosești un plugin, adăugarea unui TOC folosind HTML / CSS permite stilul său și link-ul către secțiuni specifice ale postării (este bun pentru utilizatori și obține linkuri). Aici este Șablonul TOC GitHub.

7. Kit site Google

Google Site Kit combină cele mai multe instrumente ale Google (Search Console, Analytics, AdSense, PageSpeed ​​Insights) în 1 plugin WordPress. Chiar nu aveți nevoie de acest plugin (accesați site-urile web reale), dar dacă doriți să le vedeți în tabloul de bord, aceasta vă oferă această opțiune.

Kit site de Google

8. Verificator de legături stricate

Totuși, cel mai bun mod de a verifica toate linkurile stricate de pe site-ul dvs. WordPress.

Detectează legăturile sparte în pagini, postări, comentarii, imagini și chiar redirecții. Verificarea legăturii Dr. este bun, dar verificatorul Broken Link vă permite să le remediați în interiorul WordPress cu opțiuni cu un clic pentru a edita sau deconecta fiecare. Desigur, faptul că nu aveți linkuri rupte pe site-ul dvs. web vă poate îmbunătăți SEO.

Plugin de verificare a legăturilor sparte

Iată cum arată:

Verificator de legături stricate

Avertizare: acest plugin rulează continuu scanări și elimină cantități mari de lățime de bandă. Vă recomand să remediați toate linkurile sparte, apoi să ștergeți imediat pluginul după ce ați terminat.

9. Redirecționare rapidă a paginii / postării

Când schimbați legăturile permise, trebuie să configurați o redirecționare către noua pagină.

Plugin de redirecționare a paginii rapide

Cum să configurați o redirecționare: Instalați-l și accesați „Redirecții rapide”. Introduceți URL-ul vechi + adresa URL nouă.

301 Redirecționați WordPress

Găsiți erori de rasucire: Mergeți la raportul erorilor de crawl în secțiunea Consola de căutare Google pentru a vedea toate paginile stricate de pe site-ul dvs., apoi utilizați acest plugin pentru a redirecționa fiecare către noua adresă URL corectă.

Erorile de explorare a consolei de căutare Yoast

10. ShortPixel

ShortPixel este, în general, cel mai bun plugin WordPress pentru optimizarea imaginilor.

Vă permite să comprimați fără pierderi imaginile, să eliminați datele EXIF ​​și să le optimizați în alte moduri. Pur și simplu instalați pluginul, testați câteva imagini pentru a vă asigura că sunteți mulțumit de calitatea imaginii, apoi optimizați în masă toate imaginile de pe site-ul dvs. De asemenea, vă permite să optimizați imaginile odată încărcate.

Setări ShortPixel

11. Racheta WP

WordPress spune:

 Secțiunea Caching vă oferă cel mai mare beneficiu pentru cea mai mică dificultate.

Ce plugin de cache este cel mai bun? WP Rocket a fost numărul 1 în majoritatea sondajelor de pe Facebook și este ceea ce folosesc eu.

2016 cel mai bun sondaj de memorie cache

Sondaj de plugin pentru cache 2019

Racheta Swift vs WP

2016 sondaj de memorie cache

Cele mai bune plugin-uri de memorie cache din 2018

racheta wp vs c3 totla cache

De ce WP Rocket este numărul 1 în sondajele de Facebook

 • Este ușor de configurat.
 • Produce timpi de încărcare rapidă.
 • Are vaste documentație.
 • Nu trebuie să vă spargeți site-ul (cum ar fi unele pluginuri de memorie cache).
 • Are tone de caracteristici majoritatea plug-in-urilor de memorie cache nu – încărcarea leneșă a fotografiilor / videoclipurilor / iframelor, curățarea bazelor de date, integrarea cu Cloudflare + alte CDN-uri, fonturi și analize Google locale, integrare Sucuri, etc. pluginuri pentru a obține aceste caracteristici, atunci când WP Rocket le are încorporate.

Pentru cât de important este, WP Rocket valorează 49 $ / an. De asemenea, vă permit să vă reînnoiți licența cu 50% reducere, astfel încât este cu adevărat 24,50 $ / an după primul an Și, de asemenea, puteți beneficia de 10% din prețul inițial dacă vă înscrieți pe lista lor de e-mailuri. Vezi ghidul meu pentru rachete WP pentru instrucțiuni de instalare.

12. Manager activ

Asset Manager vă permite să dezactivați selectiv pluginurile de la încărcarea pe anumite pagini. Unele plugin-uri se încarcă pe fiecare conținut, chiar dacă nu sunt utilizate acolo. Dezactivarea acestor plugin-uri poate reduce numărul de solicitări pe pagină și le poate face să se încarce mai rapid. Managerul de active este similar cu pluginul organizator (Perfmatters vă permite să faceți și acest lucru), doar este simplu și simplu de utilizat.

Exemple:

 • Dezactivați plugin-ul glisorului în paginile care nu utilizează glisoare
 • Dezactivați pluginul de fragmente bogate în paginile care nu folosesc fragmente bogate
 • Dezactivați pluginul formularului de contact în paginile care nu au un formular de contact
 • Dezactivați pluginul de partajare socială pe toate paginile (deoarece de obicei este pentru postări pe blog)
 • Dezactivați pluginul de gestionare a legăturilor de afiliere în paginile care nu utilizează link-uri de afiliere

13. Plugin-uri de optimizare a vitezei

Viteza este a factor de clasare (Duh).

2019-GTmetrix-Raport

Iată câteva plugin-uri grozave pentru accelerarea WordPress.

Folosesc multe dintre acestea pe site-ul meu, ceea ce a contribuit la scorurile mele 100% GTmetrix. Migrarea din EIG și gazde de calitate scăzută precum GoDaddy SiteGround și Cloudways a fost un alt motiv important.

 1. Racheta WP – Plug-ul de memorie cache # 1 în majoritatea sondajelor Facebook. Vine cu controlul bătăilor inimii, încărcarea leneșă, curățarea bazelor de date și găzduire fonturi + analize la nivel local. Aceasta înseamnă că nu trebuie să instalați aceste pluginuri suplimentare dacă utilizați WP Rocket.
 2. WP Fastest Cache – Plug-ul de cache gratuit # 1 în majoritatea sondajelor. Ușor de configurat, are opțiuni pentru Cloudflare + alte CDN-uri, dar îi lipsește caracteristicile WP Rocket.
 3. WP-Optimize – curăță baza de date de spam, coș de gunoi și alte fișiere junk.
 4. Controlul bătăilor inimii – dezactivează API-ul bătăilor inimii WordPress care consumă resurse prin trimiterea de notificări în timp real, atunci când utilizările editează o postare, etc.
 5. Sarcina leneșă – întârzie încărcarea fotografiilor până când utilizatorii defilează în jos și le văd (îmbunătățește timpul de încărcare, dar încărcă constant fotografiile în timp ce defilați este enervant).
 6. WP YouTube Lyte – întârzie încărcarea videoclipurilor / iframelor până când utilizatorii defilează în jos și îi văd. Videoclipurile necesită o lungă perioadă de timp pentru a se încărca – acest lucru se poate mări multe secunde.
 7. CDN Enabler – ajută la configurarea rețelei dvs. de livrare de conținut (eu folosesc StackPath).
 8. CAOS (gazdă Google Analytics local) – rezolvă problemele de „pârghie de cache a browserului” din GTmetrix prin găzduirea locală a codului dvs. de urmărire Google Analytics.
 9. OMGF – găzduiește fonturi la nivel local și rezolvă erorile fontului Google în GTmetrix + Pingdom, descărcând fonturile Google și creând o foaie de stil pentru aceasta.
 10. ShortPixelImagify / Smushoptimizarea imaginii (compresie fără pierderi, redimensionarea imaginilor, eliminarea datelor EXIF). Toate acestea sunt similare – ai nevoie de unul singur.
 11. Specificați dimensiunile imaginii – adaugă o lățime / înălțime la HTML-ul imaginii dvs., un element din GTmetrix. Funcționează numai pentru imagini în editorul vizual, nu funcționează pentru imagini în constructorii de pagini, widgeturi sau în alte zone din afara editorului vizual.
 12. AMP pentru WPADD Pagini AMP pentru a face ca paginile mobile să se încarce mai rapid și să ofere site-ului dvs. un „AMP Stamp” în rezultatele căutării mobile. Cu toate acestea, Kinsta este conversiile au scăzut cu 59% când folosesc AMP și nu le-am mai folosit de atunci.
 13. Clearfy / WP Dezactivatdezactivează funcțiile inutile în corecția WordPress (trackback-uri, pingbacks, API-ul batailor inimii, API-ului REST și alte lucruri pe care 99% dintre voi nu aveți nevoie). Ambele pluginuri sunt similare și au și alte funcții de viteză.
 14. Harry Gravatar Cachecache Gravatars, făcând comentariile să se încarce mai repede.
 15. GTmetrix pentru WordPress – ține evidența timpilor de încărcare și stabilește alerte prin e-mail.
 16. Afișează versiunea PHParată ce versiune PHP pe care o executați (ar trebui să fie de cel puțin 7), care are un impact mare asupra vitezei. Puteți face upgrade în cPanel-ul gazdei.
 17. Monitor de interogare – vezi cele mai lente pluginuri, interogări, etc (înlocuire bună pentru P3).
 18. Autoptimize – dacă utilizați GoDaddy, WP Engine sau alte gazdele care listează lista de plug-in-uri de memorie neagră, acest plugin vă oferă totuși beneficiile optimizării HTML / CSS / JavaScript (elemente din GTmetrix + Pingdom), dar fără caching.
 19. Verificare performanță gazduire WP – vă spune dacă serverul dvs. este lent și dacă tehnologia dvs. de viteză (PHP, MySQL, versiunile WordPress) au nevoie de actualizare.

14. Caseta de selectare Rel Nofollow

Dacă utilizați linkuri de afiliere, aceasta adaugă o opțiune nofollow atunci când adăugați linkuri în WordPress. Altfel, ar trebui să accesați HTML-ul linkului și să adăugați nofollow manual. Salveaza timp.

15. Pluginuri Yoast Premium

jefuitor: Yoast susține că pluginurile lor premium ridică cerul și pământul, atunci când, în realitate, nu veți vedea îmbunătățiri directe doar achiziționând pluginurile lor WordPress WordPress.

Concluzie: Pluginurile premium ale Yoast nu valorează banii.

Pluginuri WordPress WordPress de Yoast

Yoast SEO Premium (89 USD / an) – Am scris o recenzie asupra acesteia, explicând practic cum se pot face cele mai multe funcții cu pluginuri gratuite sau pur și simplu nu sunt valoroase, în special pentru 89 USD / an.

 • Manager de redirecționare – utilizați gratuit pluginul Quick Page / Post Redirect.
 • Sugestii de conectare internă – aveți nevoie într-adevăr de un plugin pentru asta?
 • Cuvinte cheie cu focalizare multiplă – nu detectează întotdeauna cuvinte cheie de potrivire parțială.
 • Informații privind conținutul – afișează 5 cuvinte de top utilizate (densitatea cuvintelor cheie abia contează).
 • Previzualizare socială – atât timp cât încărcați imagini pe rețelele de socializare, sunteți bine.
 • Asistență – am auzit multe povești despre ele referindu-le doar la tutoriale.

Plugin SEO Yoast Video ($ 69 / an) – creați o sitemap video și pagini de marcare, astfel încât să apară miniaturi video Videoclipuri Google. Desigur, majoritatea oamenilor accesează motorul de căutare obișnuit al Google, deci probabil că nu va plăti decât dacă creezi multe videoclipuri, în special modul de stil.

Plugin SEO local Yoast (69 USD / an) – adaugă un fișier KML, schema.org și opțiunea de a încorpora o locație Google Map și un locator de stocare. Încorporarea unei hărți Google este ușor, iar cele mai multe informații pentru care „optimizează” Yoast sunt deja extrase de pe pagina dvs. Compania mea pe Google. Yoast spune că acest plugin „spune Google tot ce trebuie să știe pentru a vă pune la punct în rezultatele căutării locale”, ceea ce nu este adevărat Factorii locali de clasare Google nu prea are legătură cu pluginul SEO local al Yoast.

Plugin de știri Google Yoast (69 USD / an) – nu te intră de fapt Stiri google (vezi acești pași aici), dar ajută la formatarea conținutului pentru Google News prin crearea unui Sitemap XML News.

Plugin SEO Yoast WooCommerce (49 $ / an) – permite pinul bogat pentru Pinterest.

16. Schemă

Există o mulțime de pluginuri de schemă, dar depinde de tipul de marcaj pe care îl efectuați. De exemplu, dacă scrii recenzii, ai avea nevoie de un plugin pentru revizuirea marcajului cum ar fi WP Review. Descoperiți ce tip de marcaj este aplicabil conținutului dvs., apoi utilizați pluginurile necesare.

Plugin-uri Schema

17. Analytify

Vedeți o privire despre dvs. Google Analytics direct în WordPress.

Analizați tabloul de bord

18. SSL într-adevăr simplu

Acest plugin „detectează automat setările și configurează site-ul dvs. pentru a rula https.” Desigur, mai aveți nevoie de un SSL pentru a-l utiliza, dar SSL într-adevăr simplu face ușor configurarea acestuia.

Să criptăm SSL este cel mai popular SSL gratuit și este ceea ce folosesc. Google fisurat pe site-uri non-HTTP și mai greu în iulie 2018, când au început să se afișeze nesigur în Google Chrome.

SSL într-adevăr simplu

Caracteristici:

 • Fixator de conținut mixt
 • Activați redirecționarea WordPress 301 către SSL
 • Activați redirecționarea 301 .htaccess
 • Activați redirecționarea Javascript către SSL

19. Mai bine înlocuiți căutarea

De ce este un plugin de căutare / înlocuire din listă?

Deoarece, dacă ați modificat versiunile www sau http (e), va trebui să actualizați în mare volum toate linkurile de pe site-ul dvs. web pentru a reflecta noua versiune. Acolo intră în joc acest plugin – sugerez HTTPS și non-www. Pur și simplu căutați versiunea veche a domeniului dvs. și înlocuiți-o cu cea nouă.

Înlocuire căutare mai bună - versiuni WWW

Trick Cool: dacă utilizați aceeași imagine în mai multe pagini, aceasta este o metodă ușor de actualizat pe toate.

20. Anti spam

Spam ucide blogurile. JetPack spune

Spammerii pot lăsa link-uri sau comentarii pline de cuvinte cheie pe site-ul dvs., în încercarea de a direcționa mai mult trafic către site-urile lor (și de a stimula propriul SEO). Cu suficient spam, clasamentele dvs. ar putea avea un succes, fără nicio vină a dvs..

Pluginul Anti-Spam este captcha-free și face o treabă superbă, filtrând comentariile spam, lăsând-o pe cele bune. Spam-ul este o problemă uriașă cu WordPress. Acest plugin vă va economisi timp.

21. WP Google My Business Auto Publicare

Postarea de actualizări a paginii dvs. Compania mea pe Google a devenit din ce în ce mai importantă în Factorii locali pentru căutarea locală a Google din 2018. Acest plugin publică conținutul dvs. WordPress direct pe pagina dvs. de afaceri Google. Este încă în primele etape, dar are recenzii grozave.

2018 Factori de clasare a căutării locale

Iată câteva dintre setările pluginului:

WP Google My Business Auto Publicare

22. Plugin-uri StudioPress

Dacă utilizați o temă StudioPress sau Genesis Framework (pe care o recomand), trebuie să utilizați pluginuri StudioPress. Acestea sunt pe lista mea, deoarece sunt ușoare, fiabile și vă vor reduce timpul de încărcare (și șansele de erori) la un nivel minim, ceea ce face ca site-ul dvs. să funcționeze fără probleme.

StudioPress-genesis-plugins

Alte instrumente SEO despre care ar trebui să știți

 • Raspunde publicului – cel mai tare instrument de cercetare a cuvintelor cheie (foto de mai jos). Extrage cuvinte cheie din Google Autocomplete și creează o hartă vizuală bazată pe diferite tipuri de cuvinte cheie (întrebări, prepoziții, comparații). Cu cât cercul este mai verde, cu atât este mai competitiv cuvântul cheie. Cuvintele cheie pentru întrebări sunt o modalitate excelentă de a vă asigura că conținutul dvs. este cuprinzător (răspunde la cele mai populare întrebări pe care oamenii le caută). Instrumentul meu preferat de cercetare a cuvintelor cheie.
 • Moz Local – analizează primele 15 citări ale dvs. (GMB, Yelp, YellowPages etc.) și arată profiluri incomplete, inconsistente și duplicate. Încercați să obțineți scoruri 100%!
 • Exploratorul de legături Moz – arată valorile linkurilor, precum și autoritatea domeniului dvs., care este un indicator al competitivității cuvintelor dvs. cheie vizate.
 • MozBar – Google orice cuvânt cheie și vedeți DA-ul fiecărui rezultat al căutării (autoritatea domeniului) și PA (autoritatea paginii). Cu cât sunt mai mari, cu atât este mai competitiv cuvântul cheie. Încercați să concurați cu site-uri care au autoritate de domeniu similară.
 • Exploratorul de cuvinte cheie Moz – practic Google Keyword Planner, doar mai bine. Prezintă concurență organică (spre deosebire de Planificatorul de cuvinte cheie care este pentru AdWords). Afișează volumul de căutare lunar și are tone de filtre pentru sortarea cuvintelor cheie.
 • Cuvinte cheie de pretutindeni – Google orice cuvânt cheie și vedeți volumul de căutare lunar, concurența estimată și CPC direct în rezultatele căutării. De asemenea, funcționează pentru YouTube, Amazon, Etsy, Google Analytics și alte programe / motoare de căutare.
 • SEMrush – unul dintre cele mai extinse softuri SEO sunt piața, care vă spune literalmente totul despre cuvintele dvs. cheie, link-urile backlink, SEO de conținut și analitice. Multe valori nu pot fi găsite în Google Analytics sau Search Console.
 • Complet automat Google – trucul meu preferat este „completați golul” unde folosiți caracterul subliniat _ pentru ca Google (da, ați ghicit) să completați semifabricatul. Încercați-l cu Chicago _ Fotograf. Trebuie să terminați cu caracterul subliniat.
 • Google Search Console – Vedeți erori cu site-ul dvs. (indexare, securitate, mobil, AMP, sitemap, penalități), titluri SEO / descrieri meta prea scurte sau setate, setați numele dvs. de domeniu preferat (www vs. non-www), direcționare internațională, căutare Analytics (modul meu preferat de a măsura SEO + CTR-uri generale), link-uri către site-ul dvs. și evidențiator date pentru date structurate. Trebuie să-l folosești.
 • trenduri Google – vezi tendințele de cuvinte cheie în anumite geografii (și YouTube).
 • Cloudflare – CDN gratuit cu peste 200 de centre de date care pot fi configurate cu cele mai multe plugin-uri cache. Dispune de funcții suplimentare precum link-urile mobile accelerate, protecția hot-link, Railgun și Regulile paginii. Îmbunătățește viteza și securitatea site-ului.
 • Verificarea legăturii Dr. – scanează întregul site pentru a găsi link-uri sparte (până la 7.500 / lună), dar nu oferă un mod ușor de utilizat de a le repara direct în tabloul de bord WordPress (cum face Broken Link Checker, dar BLC consumă procesor).
 • Copyscape – previne plagarismul (caută pe web copii ale conținutului dvs.).
 • HubShout WebGrader – consultați lista completă a cuvintelor cheie ale concurenților și o comparație cotată de link-uri, autoritate de domeniu și pagini cu cel mai înalt rang.
 • StackPath – CDN cu peste 30 de centre de date (mai ales în SUA). Mai multe centre de date = livrare mai rapidă de conținut, motiv pentru care folosesc atât Cloudflare cât și StackPath.
 • Siteliner – verifică conținutul duplicat al întregului site și îl evidențiază.
 • Urlând Broasca – instrument extensiv (gratuit) de audit SEO, care arată textul alt lipsă, titluri SEO, meta descrieri, adrese URL, AMP, sitemap-uri și, de asemenea, se integrează cu Google Search Console, Google Analytics și multe alte instrumente SEO.
 • vidIQ – căutați orice cuvânt cheie pe YouTube și vedeți parametrii cheie care indică cât de competitiv este cuvântul cheie. Bazat pe like-uri, vizualizări, partajări, comentarii etc..
 • Seoquake – Extensie Chrome, care este excelent pentru cercetarea cuvintelor cheie. Afișează linkurile fiecărui rezultat al căutării, rangul Alexa, vârsta domeniului, paginile indexate, analizele de cuvinte cheie, linkurile interne, link-urile externe și multe alte valori (personalizabile).
 • Formular de contact Google Analytics – adaugă urmărirea evenimentelor la toate formularele dvs. CF7.
 • SiteGround – gazda pe care o recomand cui a fost clasată pe locul 1 în 30+ sondaje de Facebook.

întrebări frecvente

&# X1f50c; Ce plugin SEO folosesc pentru a obține aceste întrebări frecvente?

Pluginul Conținut structurat este excelent pentru adăugarea de fragmente de întrebări frecvente, apoi adaug emoji la fiecare întrebare din întrebări frecvente. Puteți adăuga orice emoji doriți.

&# X1f50c; Care sunt 3 plugin-uri SEO mai puțin cunoscute?

Republicarea postărilor vechi reîmprospătează toate datele modificate postării tale până în ziua curentă, ceea ce face ca conținutul tău să pară nou. Cuprinsul ușor de conținut este bun pentru organizarea postărilor lungi, dar o tabelă de conținut HTML are mai multe beneficii precum includ ancore (link-uri). Asset CleanUp vă permite să dezactivați selectiv pluginurile de a rula pe anumite pagini / postări, ceea ce face ca site-ul dvs. să fie mai rapid.

&# X1f50c; Care sunt cele 3 etape principale către Yoast?

Cei trei pași principali către Yoast sunt configurarea setărilor, cercetarea cuvintelor cheie și optimizarea conținutului. Configurarea Google Search Console este de asemenea importantă.

&# X1f50c; Dar plug-in-urile de optimizare a vitezei?

Singurele 4 plugin-uri de viteză de care aveți nevoie pe site-ul dvs. sunt WP Rocket, Asset CleanUp, ShortPixel și OMGF.

&# X1f50c; Rank Matematica este mai bună decât Yoast?

Are aproape toate caracteristicile Yoast SEO Premium (gratuit) și este super ușor. Încă îl folosesc pe Yoast, dar nu am auzit altceva decât lucruri grozave despre Rank Math. De asemenea, au un grup Facebook dacă ai nevoie de sprijin.

Mi-a lipsit vreun plugin SEO bun?
Sper că această listă a fost utilă! Dacă aveți întrebări cu privire la oricare dintre aceste plugin-uri WordPress WordPress, nu ezitați să ne lăsați o linie în comentarii și voi fi bucuros să vă ajut. Amintiți-vă, am o mulțime de tutoriale despre Yoast, Optimizarea vitezei WordPress, și alte tutoriale legate de SEO. Dacă aveți o întrebare despre acestea, vă rugăm să lăsați un comentariu la acest tutorial specific. În sfârșit, dacă v-a plăcut această postare, vă rugăm să o împărtășiți unui prieten care i-ar putea plăcea și mie – aș aprecia asta.

Noroc,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector