22 Plugin SEO WordPress Untuk Mengoptimumkan Laman Web Anda Pada Tahun 2020

03.06.2020
SEO '22 Plugin SEO WordPress Untuk Mengoptimumkan Laman Web Anda Pada Tahun 2020
0 19 мин.

Plugin SEO WordPress 2019


Mencari senarai lengkap plugin SEO WordPress?

Ini melampaui Yoast dan menyelidiki potongan kaya, pengalihan, teks alt, SSL, daftar kandungan, bahkan pemalam Kit Situs Google. Plugin pengoptimuman kelajuan merangkumi 19 itu sendiri.

Saya telah menulis tutorial kelajuan SEO + WordPress sejak 2011 – Saya adalah penjahat yang lengkap mengenai perkara ini. Saya hanya memasukkan pemalam SEO terbaik (tiada pendua) dan saya menggunakan paling banyak di laman web saya sendiri.

Anda boleh memasang seberapa banyak plugin SEO WordPress yang anda mahukan, tetapi Google benar-benar ingin melihat kandungan yang teratur dan mendalam di sekitar kata kunci ekor panjang yang lebih baik daripada hasil teratas. Itu bermaksud memilih frasa yang sangat spesifik, menambahkan a TOC, dan menulis kandungan (3,000+ perkataan) yang panjang.

Inilah senarai:

1. Yoast SEO

Sebilangan besar orang mempunyai Yoast, tetapi sebilangan kecil menggunakannya dengan betul. Berikut adalah beberapa petua Yoast yang kurang dikenali.

Tetapan Plugin SEO Yoast WordPress

4 Langkah Utama Semasa Menggunakan Yoast

 • Konfigurasikan tetapan
 • Sediakan Alat Webmaster
 • Pilih frasa ekor panjang (3+ perkataan)
 • Optimumkan kandungan (ini melebihi lampu hijau Yoast)

Terdapat Lebih Banyak Pada Kata Kunci Daripada Kata Kunci – mendapatkan lampu hijau di Yoast memang senang dan senang, tetapi itu tidak menjadikan anda pangkat. Memilih kata kunci ekor panjang dengan kandungan lemah pada hasil teratas kemudian lakukan SEO sebenar di halaman, akan. Jangan terobsesi dengan Yoast – luangkan lebih banyak masa untuk penyelidikan kata kunci, tambahkan senarai kandungan, buat video / infografik, sasarkan 3.000 perkataan, dan tambahkan petua panduan praktikal. Tempat yang paling penting untuk menggunakan kata kunci anda ialah tajuk halaman anda, tajuk SEO, keterangan meta, dan permalink (slug). Elakkan pemadat kata kunci yang boleh mempertaruhkan penalti.

Yoast-SEO-Analisis

Jangan Gunakan Pembolehubah Coretan – Dalam tetapan Yoast, ada pilihan untuk digunakan pemboleh ubah coretan (templat) untuk tajuk SEO + penerangan meta. Anda harus mengelakkan penggunaannya kerana menulis yang lebih baik selalu lebih baik. Pastikan anda tetap berada dalam had watak Google (bar hijau di Yoast) dan anda memikat orang untuk mengklik pautan anda – tidak hanya memasukkan kata kunci anda.

Yoast-Snippet-Variables

Optimumkan Kandungan Untuk Sosial – di Yoast terdapat pautan “kongsi” di mana anda boleh memuat naik grafik tersuai untuk Facebook (1200 x 630 piksel) dan Twitter (1024 x 512 piksel). Ini menjadikan format kandungan anda baik ketika orang membagikannya, dan anda juga dapat menyesuaikan tajuk + teks keterangan.

pengoptimuman media sosial

perkongsian Facebook

Sediakan Konsol Carian Google dan Perbaiki Kesalahan Perayapan (Halaman Rusak) – mendaftar untuk Konsol Carian Google, tambahkan laman web anda, dan pilih Pengesahan teg HTML kaedah. Salin kod ini dan tampal ke Yoast. Selepas beberapa hari, log masuk ke Google Search Console dan lihat laporan kesilapan merangkak. Sekiranya anda melihatnya, persediaan mengalihkan untuk mengalihkan halaman yang rosak ke halaman yang betul.

Tag HTML Pengesahan Konsol Carian Google

Gunakan pemalam seperti Penghalaan Halaman Pantas / Pos (atau .htaccess) untuk mengalihkannya ke URL yang betul.

Redirect WordPress 301

Pemalam yang serupa

2. Kandungan Berstruktur

Google baru-baru ini menambah Soalan Lazim untuk mencari hasil, dan plugin Structured Content adalah yang termudah untuk menerapkannya di laman WordPress anda. Ini adalah pemalam yang sama digunakan Neil Patel dalam videonya. Untuk menambahkan coretan kaya FAQ, pasang pemalam kemudian lihat arahan di bawah.

Kandungan Berstruktur JSON-LD wpsc - pemalam WordPress

Arahan

 • Pasang pemalam Kandungan Berstruktur.
 • Edit halaman atau siaran dan klik ikon Soalan Lazim.
 • Tambahkan soalan dan jawapan anda (saya cadangkan 3-8).
 • Kosongkan cache halaman.
 • Di Google Search Console, minta URL diindeks melalui Pemeriksa URL Google.
 • Tonton Soalan Lazim anda muncul dalam hasil carian hanya dalam beberapa minit!

Soalan Lazim Coretan Google

3. Terbitkan semula Catatan Lama

Pemalam ini menetapkan semula tarikh penerbitan siaran anda ke hari ini, menjadikan kandungan anda kelihatan segar:

Tarikh Penerbitan

Ini adalah kaedah mudah untuk meningkatkan kadar klik-tayang. Sudah tentu, orang mungkin tertanya-tanya mengapa kandungan anda mengatakan bahawa ia dikemas kini sedangkan sebenarnya tidak. Cukup murah, jadi teruskan dengan amaran.

Langkah 1: Cari bahagian meta entri blog anda (bahagian di bahagian paling atas catatan anda) yang bagi saya ada di Suntingan Ringkas Kejadian tetapan. Sekarang sertakan tarikh diubah suai.

Kemasukan Meta

Rupa-rupanya pada siaran anda:

Tarikh Penyertaan Catatan Penyertaan

Langkah 2: Aktifkan ‘tarikh dalam pratonton coretan’ di Yoast (SEO > Cari Penampilan > Jenis Kandungan).

Tarikh-Dalam-Coretan-Pratonton-Yoast

Langkah 3: Pasang plugin Republish Old Posts dan konfigurasikan tetapannya. Anda boleh memilih seberapa kerap plugin menetapkan semula tarikh penerbitan anda di bawah “umur pasca sebelum layak diterbitkan semula.” Walaupun anda tidak menggunakan pemalam ini, anda biasanya harus mengaktifkan tarikh penerbitan dalam hasil carian dan kemudian mengemas kini kandungannya. Bila-bila masa anda mengedit siaran dan klik ‘terbitkan’ tarikh akan disegarkan.

Terbitkan semula Catatan Lama

4. Atribut Alt Imej Automatik

Suatu hari, WordPress berhenti menambahkan teks alt pada gambar secara automatik.

Syukurlah, pemalam ini dapat melakukannya untuk anda. Cukup pasangkannya dan ia akan menggunakan nama fail gambar sebagai teks alt. Ini bermakna anda boleh berhenti membuang masa anda menulis teks alt untuk setiap gambar, seperti dulu. Hanya ingat untuk melabelkan nama fail gambar anda sebelum memuat naiknya ke WordPress.

5. Ulasan WP

Ulasan WP adalah plugin kegemaran saya untuk menambah coretan kaya (inilah halaman yang saya gunakan). Ia menyokong 14 jenis data, tampak hebat, memiliki 16 templat pra-gaya, dan dikendalikan oleh para pembangun di MyThemeShop. Ia boleh dipercayai, ringan, dan merangkumi ulasan pengguna. Terdapat juga versi percuma.

coretan kaya

Mengapa Saya Menggunakan Ulasan WP:

 • Reka bentuk jauh lebih baik daripada Skema All In One
 • Sesuai dengan PHP 7+ (tidak seperti Coretan Kaya WP)
 • 16 templat pra-gaya yang sangat disesuaikan
 • Pembangun pemalam (MyThemeShop) sentiasa memperbaharui
 • Menyokong 14 jenis data termasuk yang paling biasa ulasan + resepi
 • Pelbagai sistem penilaian dan pilihan untuk menyertakan (pengguna) ulasan pengguna
 • Versi percuma dan versi pro keduanya padat, versi pro mempunyai lebih banyak ciri

Elakkan Plugin Coretan Kaya Ini:

6. Jadual Kandungan Mudah

Mengapa senarai isi kandungan terdapat dalam senarai pemalam SEO saya?

Kerana menambahkan TOC ke halaman / catatan panjang mempunyai faedah BESAR. Google kata

Pastikan halaman yang panjang dan berbilang topik di laman web anda tersusun dengan baik dan dibahagikan kepada bahagian logik yang berbeza. Kedua, pastikan setiap bahagian mempunyai jangkar yang berkaitan dengan nama deskriptif (iaitu, bukan hanya “Bahagian 2.1”), dan bahawa halaman anda menyertakan daftar isi yang menghubungkan ke sauh individu.

Apa Yang Bermakna Untuk Anda:

 • Peluang lebih baik diberikan pautan lompat ke di Google menggunakan sauh bernama
 • Orang boleh memaut ke bahagian tertentu di siaran anda (bukan hanya permalink tunggal anda)
 • Orang dapat dengan segera mencari apa yang mereka mahukan, dan menghabiskan lebih banyak masa di halaman anda

Lompat Ke Pautan

Penting: bukannya menggunakan pemalam, menambah TOC menggunakan HTML / CSS mari gaya dan pautan ke bahagian tertentu dari pos (bagus untuk pengguna dan mendapatkan pautan). Ini adalah Templat TOC GitHub.

7. Kit Laman Google

Google Site Kit menggabungkan alat Google yang paling banyak orang (Search Console, Analytics, AdSense, PageSpeed ​​Insights) ke dalam 1 plugin WordPress. Anda benar-benar tidak memerlukan pemalam ini (pergi ke laman web sebenar), tetapi jika anda ingin melihatnya di papan pemuka anda, ini memberi anda pilihan tersebut.

Kit Laman oleh Google

8. Pemeriksa Pautan Rosak

Masih merupakan kaedah terbaik untuk memeriksa semua pautan yang rosak di laman WordPress anda.

Mengesan pautan yang rosak di halaman, catatan, komen, gambar, dan juga pengalihan. Pemeriksaan Pautan Dr. bagus, tetapi Broken Link Checker membolehkan anda memperbaikinya di dalam WordPress dengan pilihan 1 klik untuk mengedit atau membatalkan pautan masing-masing. Sudah tentu, tidak mempunyai pautan yang rosak di laman web anda dapat meningkatkan SEO anda.

Plugin Pemeriksa Pautan Pecah

Begini rupanya:

Pemeriksa Pautan Rosak

Amaran: pemalam ini secara berterusan menjalankan imbasan dan menyedut lebar jalur yang tinggi. Saya cadangkan memperbaiki semua pautan yang rosak kemudian hapuskan pemalam dengan segera setelah anda selesai.

9. Penghalaan Halaman Pantas / Pos

Apabila anda menukar pautan tetap, anda perlu menyediakan pengalihan ke halaman baru.

Plugin Redirect Post Halaman Pantas

Cara Menyiapkan Pengalihan: Pasang dan pergi ke “Pengalihan Pantas.” Masukkan URL lama + URL baru.

Redirect WordPress 301

Cari Kesalahan Rangkak: Pergi ke laporan kesilapan merangkak di bahagian Konsol Carian Google untuk melihat semua halaman yang rosak di laman web anda, kemudian gunakan pemalam ini untuk mengarahkan setiap halaman ke URL baru yang betul.

Ralat Rangkak Konsol Carian Yoast

10. ShortPixel

ShortPixel pada umumnya merupakan plugin WordPress terbaik untuk mengoptimumkan gambar.

Ini membolehkan anda memampatkan gambar, menghilangkan data EXIF, dan mengoptimumkannya dengan cara lain. Cukup pasang pemalam, uji beberapa gambar untuk memastikan anda berpuas hati dengan kualiti gambar, kemudian banyakkan mengoptimumkan semua gambar di laman web anda. Ini juga membolehkan anda mengoptimumkan gambar setelah dimuat naik.

Tetapan ShortPixel

11. Roket WP

WordPress kata:

The Bahagian caching memberi anda faedah terbesar untuk kerumitan terkecil.

Plugin cache mana yang terbaik? WP Rocket adalah # 1 dalam kebanyakan tinjauan Facebook dan itulah yang saya gunakan.

Pengundian cache plugin terbaik 2016

Pengundian cache 2019

Swift vs WP Rocket

Pungutan suara cache plugin 2016

Pungutan suara cache terbaik 2018

wp roket vs cache totla w3

Mengapa WP Rocket Adalah # 1 Di Polling Facebook

 • Mudah dikonfigurasikan.
 • Ia menghasilkan masa beban yang cepat.
 • Ia mempunyai luas dokumentasi.
 • Ia tidak boleh merosakkan laman web anda (seperti beberapa pemalam cache).
 • Ia mempunyai banyak ciri-ciri kebanyakan pemalam cache tidak – pemuatan foto / video / iframe yang malas, pembersihan pangkalan data, penyatuan dengan Cloudflare + CDN lain, Font dan Analitis Google tempatan, penyatuan Sucuri, dll. Dengan kebanyakan pemalam cache yang lain, anda perlu memasang kira-kira 6 tambahan pemalam untuk mendapatkan ciri-ciri ini, apabila WP Rocket memilikinya terbina dalam.

Untuk betapa pentingnya, WP Rocket bernilai $ 49 / tahun. Mereka juga membolehkan anda memperbaharui lesen anda dengan potongan 50% sehingga benar-benar $ 24.50 / tahun setelah tahun pertama. Dan anda juga boleh mendapat potongan 10% dari harga awal jika anda mendaftar ke senarai e-mel mereka. Lihat panduan WP Rocket saya untuk arahan persediaan.

12. Pengurus aset

Asset Manager membolehkan anda secara selektif melumpuhkan pemalam daripada memuat pada halaman tertentu. Beberapa pemalam memuat pada setiap bahagian kandungan walaupun tidak digunakan di sana. Menonaktifkan pemalam ini dapat mengurangkan jumlah permintaan di halaman dan menjadikannya lebih cepat dimuat. Asset Manager serupa dengan Plugin Organizer (Perfmatters membolehkan anda melakukan ini juga), hanya percuma dan mudah digunakan.

Contoh:

 • Lumpuhkan pemalam slaid pada halaman yang tidak menggunakan slaid
 • Lumpuhkan pemalam coretan kaya pada halaman yang tidak menggunakan coretan kaya
 • Lumpuhkan pemalam borang kenalan pada halaman yang tidak mempunyai borang hubungan
 • Lumpuhkan pemalam perkongsian sosial di semua halaman (kerana biasanya untuk catatan blog)
 • Lumpuhkan pemalam pengurusan pautan afiliasi pada halaman yang tidak menggunakan pautan afiliasi

13. Plugin Pengoptimuman Kelajuan

Kelajuan adalah a faktor kedudukan (duh).

2019-GTmetrix-Laporan

Berikut adalah beberapa pemalam yang hebat untuk mempercepat WordPress.

Saya menggunakan banyak ini di laman web saya yang menyumbang kepada markah GTmetrix 100% saya. Berhijrah dari EIG dan hos berkualiti rendah seperti GoDaddy to Tapak Tapak dan Laluan Awan adalah satu lagi alasan besar.

 1. Roket WP – # 1 cache plugin di kebanyakan tinjauan Facebook. Dilengkapi dengan kawalan degupan jantung, pemuatan malas, pembersihan pangkalan data, dan hosting fon + analitik secara tempatan. Ini bermakna anda tidak perlu memasang plugin tambahan ini jika menggunakan WP Rocket.
 2. Cache Terpantas WP – # 1 pemalam cache percuma dalam kebanyakan tinjauan. Juga mudah dikonfigurasi, mempunyai pilihan untuk Cloudflare + CDN lain, tetapi tidak mempunyai ciri dari WP Rocket.
 3. WP-Optimumkan – membersihkan pangkalan data anda dari spam, sampah, dan fail sampah lain.
 4. Kawalan degupan jantung – melumpuhkan API denyut jantung WordPress yang menggunakan sumber dengan menghantar pemberitahuan masa nyata, semasa penggunaan mengedit catatan, dll.
 5. Beban Malas – kelewatan memuatkan foto sehingga pengguna menatal ke bawah dan melihatnya (meningkatkan masa memuatkan tetapi terus memuatkan foto semasa anda menatal menjengkelkan).
 6. WP YouTube Lyte – kelewatan memuatkan video / iframe sehingga pengguna menatal ke bawah dan melihatnya. Video memerlukan masa yang lama untuk dimuat – ini dapat mengurangkan beberapa saat.
 7. Pemboleh CDN – membantu menubuhkan rangkaian penghantaran kandungan anda (saya menggunakan StackPath).
 8. CAOS (Hos Analisis Google Secara Lokal) – menyelesaikan masalah “memanfaatkan cache penyemak imbas” di GTmetrix dengan menghoskan kod penjejakan Google Analytics anda secara tempatan.
 9. OMGF – menghoskan fon secara tempatan dan memperbaiki kesalahan Google Font di GTmetrix + Pingdom dengan memuat turun Font Google anda dan membuat lembaran gaya untuknya.
 10. ShortPixelBayangkan / Senyumpengoptimuman gambar (pemampatan tanpa kerugian, ubah saiz gambar, keluarkan data EXIF). Semua ini serupa – anda hanya memerlukannya.
 11. Nyatakan Dimensi Gambar – menambah lebar / tinggi pada HTML gambar anda, item dalam GTmetrix. Ia hanya berfungsi untuk gambar di editor visual, tidak berfungsi untuk gambar di pembangun halaman, widget, atau kawasan di luar editor visual.
 12. AMP Untuk WPmenambah Halaman AMP untuk menjadikan halaman mudah alih dimuat lebih cepat dan memberikan laman web anda “AMP Stamp” dalam hasil carian mudah alih. Walau bagaimanapun, Kinsta’s penukaran turun 59% semasa menggunakan AMP dan sejak itu saya tidak menggunakannya.
 13. Jelas / WP Lumpuhkanmelumpuhkan fungsi yang tidak diperlukan dalam teras WordPress (trackback, pingbacks, API degup jantung, REST API, dan perkara lain yang tidak diperlukan oleh 99% daripada anda). Kedua-dua plugin serupa dan mempunyai ciri kelajuan lain juga.
 14. Cache Harry Gravatarcache Gravatars, membuat komen dimuat lebih cepat.
 15. GTmetrix untuk WordPress – menjejaki masa muat dan menetapkan amaran e-mel.
 16. Paparkan Versi PHPmenunjukkan versi PHP yang anda jalankan (harus sekurang-kurangnya 7) yang mempunyai kesan kelajuan yang besar. Anda boleh menaik taraf di cPanel hos anda.
 17. Monitor Pertanyaan – lihat pemalam paling lambat, pertanyaan, dan lain-lain (pengganti yang baik untuk P3).
 18. Optimumkan secara automatik – jika anda menggunakan GoDaddy, WP Engine, atau host lain yang menyenarai hitam plugin caching, plugin ini masih memberi anda kelebihan mengoptimumkan HTML / CSS / JavaScript (item dalam GTmetrix + Pingdom) tetapi tanpa cache.
 19. Pemeriksaan Prestasi Hosting WP – memberitahu anda jika pelayan anda lambat dan adakah teknologi kelajuan anda (PHP, MySQL, versi WordPress) perlu dikemas kini.

14. Kotak Semak Rel Nofollow

Sekiranya anda menggunakan pautan afiliasi, ini menambahkan pilihan nofollow ketika menambahkan pautan di WordPress. Jika tidak, anda perlu memasukkan HTML pautan dan menambahkan nofollow secara manual. Menjimatkan masa.

15. Plugin Yoast Premium

Spoiler: Yoast mendakwa plugin premium mereka mengangkat langit dan bumi sedangkan pada hakikatnya anda mungkin tidak akan melihat peningkatan langsung hanya dengan membeli plugin SEO WordPress mereka.

Kesimpulannya: Plugin premium Yoast tidak bernilai.

Plugin SEO WordPress oleh Yoast

Yoast SEO Premium ($ 89 / tahun) – Saya menulis ulasan di atasnya, pada dasarnya menjelaskan bagaimana kebanyakan ciri dapat dilakukan dengan pemalam percuma atau tidak berharga, terutamanya dengan harga $ 89 / tahun.

 • Redirect manager – gunakan plugin Quick Page / Post Redirect percuma.
 • Cadangan pautan dalaman – adakah anda benar-benar memerlukan pemalam untuk ini?
 • Kata kunci berbilang fokus – tidak selalu mengesan kata kunci padanan separa.
 • Dapatan kandungan – menunjukkan 5 kata terpakai teratas (kepadatan kata kunci hampir tidak penting).
 • Pratonton sosial – selagi anda memuat naik gambar media sosial, anda tidak apa-apa.
 • Sokongan – Saya telah mendengar banyak kisah tentang mereka hanya merujuk orang ke tutorial.

Plugin SEO Video Yoast ($ 69 / tahun) – buat peta laman video dan halaman markup sehingga gambar kecil video muncul Video Google. Sudah tentu, kebanyakan orang pergi ke mesin carian biasa Google, jadi ini kemungkinan hanya akan membuahkan hasil jika anda membuat banyak video terutamanya gaya gaya.

Plugin SEO Tempatan Yoast ($ 69 / tahun) – menambahkan fail KML, schema.org, dan pilihan untuk menanamkan Peta Google dan menyimpan pencari. Menyematkan Peta Google mudah, dan kebanyakan maklumat yang “dioptimumkan” oleh Yoast telah ditarik dari halaman Perniagaan Saya di Google anda. Yoast mengatakan bahawa plugin ini “memberitahu Google semua yang perlu diketahui untuk menjadikan anda teratas dalam hasil carian tempatan” yang tidak benar memandangkan Faktor kedudukan tempatan Google tidak ada kaitan dengan pemalam SEO tempatan Yoast.

Pemalam Berita Google Yoast ($ 69 / tahun) – sebenarnya tidak membawa anda masuk berita Google (lihat langkah-langkah tersebut di sini) tetapi membantu memformat kandungan untuk Berita Google dengan membuat Peta Laman Berita XML.

Yoast WooCommerce SEO Plugin ($ 49 / tahun) – membolehkan pin kaya untuk Pinterest.

16. Skema

Terdapat banyak plugin skema, tetapi bergantung pada jenis markup yang anda lakukan. Contohnya, jika anda menulis ulasan, anda memerlukan pemalam untuk semakan markup seperti Ulasan WP. Cari tahu jenis markup apa yang sesuai untuk kandungan anda, kemudian gunakan pemalam yang diperlukan.

Plugin Skema

17. Penganalisis

Lihat sekilas anda Analitis Google secara langsung di WordPress.

Papan Pemuka Analisis

18. SSL Sungguh Mudah

Plugin ini “secara automatik mengesan tetapan anda dan mengkonfigurasi laman web anda untuk berjalan melalui https.” Sudah tentu, anda masih memerlukan SSL untuk menggunakannya, tetapi SSL yang Sangat Sederhana menjadikannya mudah untuk menyediakannya.

Mari Encrypt SSL adalah SSL percuma yang paling popular dan itulah yang saya gunakan. Google menindak laman web bukan HTTP malah lebih sukar pada bulan Julai 2018 ketika mereka mula menunjukkan tidak selamat di Google Chrome.

SSL Sungguh Mudah

Ciri-ciri:

 • Pembetulkan kandungan bercampur
 • Dayakan pengalihan semula WordPress 301 ke SSL
 • Dayakan pengalihan 301 .htaccess
 • Dayakan pengalihan Javascript ke SSL

19. Ganti Pencarian Lebih Baik

Mengapa plugin carian / ganti dalam senarai?

Kerana jika anda menukar versi www atau http, anda perlu mengemas kini secara pukal semua pautan di laman web anda untuk menunjukkan versi baru. Di situlah pemalam ini dimainkan – saya cadangkan HTTPS dan bukan www. Cukup cari versi lama domain anda dan gantikan dengan yang baru.

Ganti Pencarian Lebih Baik - Versi WWW

Helah Hebat: jika anda menggunakan gambar yang sama di beberapa halaman, ini adalah cara yang mudah untuk mengemas kini semuanya.

20. Anti spam

Spam membunuh blog. JetPack kata

Pengirim spam boleh meninggalkan pautan atau komen yang dipenuhi kata kunci di laman web anda dalam usaha untuk mengarahkan lebih banyak lalu lintas ke laman web mereka (dan meningkatkan SEO mereka sendiri). Dengan spam yang mencukupi, kedudukan anda dapat diserang, tanpa kesalahan anda sendiri.

Plugin Anti-Spam adalah bebas captcha dan melakukan pekerjaan yang luar biasa dengan menyaring komen spam, sambil meninggalkan yang baik. Spam adalah masalah besar dengan WordPress. Pemalam ini akan menjimatkan masa.

21. WP Terbitkan Auto Perniagaan Saya di Google

Menyiarkan kemas kini halaman Perniagaan Saya di Google menjadi semakin penting dalam Faktor kedudukan carian tempatan Google 2018. Plugin ini menerbitkan kandungan WordPress anda terus ke Halaman Perniagaan Saya di Google anda. Masih di peringkat awal, tetapi mempunyai ulasan hebat.

Faktor Kedudukan Carian Tempatan 2018

Berikut adalah beberapa tetapan pemalam:

WP Terbitkan Auto Perniagaan Saya di Google

22. Plugin StudioPress

Sekiranya anda menggunakan tema StudioPress atau Genesis Framework (yang saya cadangkan), anda harus menggunakan plugin StudioPress. Ini ada dalam senarai saya kerana ringan, boleh dipercayai, dan akan meminimumkan masa muat anda (dan kemungkinan kesalahan) minimum, menjadikan laman web anda berjalan lancar.

plugin studio-genesis

Alat SEO Lain Yang Perlu Anda Ketahui

 • Jawab Orang Awam – alat penyelidikan kata kunci paling hebat (gambar di bawah). Menarik kata kunci dari Autolengkap Google dan membuat peta visual berdasarkan jenis kata kunci yang berbeza (soalan, preposisi, perbandingan). Semakin hijau bulatan, kata kunci lebih kompetitif. Kata kunci soalan adalah kaedah terbaik untuk memastikan kandungan anda lengkap (ia menjawab soalan paling popular yang dicari orang). Alat penyelidikan kata kunci kegemaran saya.
 • Moz Tempatan – menganalisis 15 petikan teratas anda (GMB, Yelp, YellowPages, dll) dan menunjukkan profil yang tidak lengkap, tidak konsisten, dan pendua. Cuba dapatkan markah 100%!
 • Penjelajah Moz Link – menunjukkan metrik pautan, serta otoriti domain anda yang merupakan petunjuk betapa kompetitifnya kata kunci sasaran anda.
 • MozBar – Google kata kunci apa pun dan lihat setiap DA hasil carian (otoritas domain) dan PA (otoritas halaman). Semakin tinggi mereka, kata kunci semakin kompetitif. Cuba bersaing dengan laman web yang mempunyai kuasa domain serupa.
 • Penjelajah Kata Kunci Moz – pada dasarnya Google Keyword Planner, hanya lebih baik. Menunjukkan persaingan organik (tidak seperti Perancang Kata Kunci untuk AdWords). Menunjukkan jumlah carian bulanan dan mempunyai banyak penapis untuk menyusun kata kunci.
 • Kata kunci di mana sahaja – Google kata kunci apa pun dan lihat jumlah carian bulanan, anggaran persaingan, dan BPK secara langsung dalam hasil carian. Juga berfungsi untuk YouTube, Amazon, Etsy, Google Analytics dan program / enjin carian lain.
 • SEMrush – salah satu perisian SEO yang paling luas adalah pasaran, secara harfiah memberitahu anda semua tentang kata kunci, pautan balik, SEO kandungan, dan analisis anda. Banyak metrik tidak dapat dijumpai di Analitis Google atau Search Console.
 • Autolengkap Google – Trik kegemaran saya adalah “isikan tempat kosong” di mana anda menggunakan watak garis bawah _ untuk meminta Google (ya anda meneka) mengisi tempat kosong. Cubalah dengan Chicago _ Photographer. Anda mesti berakhir dengan watak garis bawah.
 • Konsol Carian Google – Lihat kesilapan dengan laman web anda (pengindeksan, keselamatan, mudah alih, AMP, peta laman, denda), tajuk SEO / keterangan meta yang terlalu pendek atau panjang, tetapkan nama domain pilihan anda (www vs. bukan www), penyasaran antarabangsa, Cari Analitis (cara kegemaran saya untuk mengukur keseluruhan SEO + CTR), pautan ke laman web anda, dan penyorot data untuk data berstruktur. Anda perlu menggunakannya.
 • Trend Google – lihat trend kata kunci di geografi tertentu (dan YouTube).
 • Cloudflare – CDN percuma dengan 200+ pusat data yang boleh disiapkan dengan kebanyakan pemalam cache. Mempunyai ciri tambahan seperti pautan mudah alih yang dipercepat, perlindungan pautan panas, Railgun, dan Peraturan Halaman. Meningkatkan kelajuan dan keselamatan laman web.
 • Pemeriksaan Pautan Dr. – mengimbas seluruh laman web untuk pautan yang terputus (hingga 7.500 / bulan) tetapi tidak menyediakan cara yang mudah digunakan untuk memperbaikinya secara langsung di papan pemuka WordPress anda (seperti Broken Link Checker, tetapi BLC menggunakan CPU).
 • Copyscape – mencegah plagarisme (mencari salinan kandungan anda di web).
 • HubShout WebGrader – lihat senarai penuh kata kunci pesaing dan perbandingan pautan belakang, pihak berkuasa domain, dan halaman dengan kedudukan tertinggi.
 • StackPath – CDN dengan 30+ pusat data (kebanyakannya di AS). Lebih banyak pusat data = penghantaran kandungan yang lebih pantas, sebab itulah saya menggunakan Cloudflare dan StackPath.
 • Papan iklan – memeriksa seluruh laman web untuk kandungan pendua dan menyorotnya.
 • Katak Menjerit – alat audit SEO yang luas (percuma) yang menunjukkan teks alt, tajuk SEO, deskripsi meta, URL, AMP, peta laman, dan juga berintegrasi dengan Konsol Carian Google, Analitis Google, dan banyak alat SEO lain.
 • vidIQ – cari mana-mana kata kunci di YouTube dan lihat metrik utama yang menunjukkan betapa kompetitifnya kata kunci tersebut. Berdasarkan suka, pandangan, perkongsian, komen, dll.
 • SEOquake – Sambungan Chrome yang bagus untuk penyelidikan kata kunci. Menunjukkan setiap pautan hasil carian, peringkat Alexa, usia domain, halaman terindeks, analisis kata kunci, pautan dalaman, pautan luaran, dan banyak metrik lain (disesuaikan).
 • Hubungi Google Analitis Borang 7 – menambahkan penjejakan acara ke semua borang CF7 anda.
 • Tapak Tapak – hos yang saya cadangkan siapa yang dinilai # 1 dalam 30+ tinjauan Facebook.

Soalan Lazim

&# x1f50c; Plugin SEO mana yang saya gunakan untuk mendapatkan Soalan Lazim ini?

Plugin Kandungan Berstruktur sangat bagus untuk menambahkan Coretan Soalan Lazim FAQ, kemudian saya menambahkan emoji untuk setiap soalan dalam Soalan Lazim. Anda boleh menambahkan emoji yang anda mahukan.

&# x1f50c; Apakah 3 pemalam SEO yang kurang dikenali?

Republish Old Posts menyegarkan semua tarikh catatan anda yang diubah menjadi hari ini, menjadikan kandungan anda kelihatan segar. Daftar Isi Mudah adalah baik untuk menyusun catatan panjang, tetapi jadual kandungan HTML mempunyai lebih banyak faedah seperti memasukkan sauh (pautan). Asset CleanUp membolehkan anda secara selektif mematikan pemalam daripada berjalan pada halaman / catatan tertentu, menjadikan laman web anda lebih cepat.

&# x1f50c; Apakah 3 langkah utama untuk Yoast?

3 langkah utama untuk Yoast adalah mengkonfigurasi tetapan, meneliti kata kunci, dan pengoptimuman kandungan. Menyiapkan Google Search Console juga penting.

&# x1f50c; Bagaimana dengan pemalam pengoptimuman kelajuan?

Hanya 4 plugin kelajuan yang anda perlukan di laman web anda adalah WP Rocket, Asset CleanUp, ShortPixel, dan OMGF.

&# x1f50c; Adakah Rank Math lebih baik daripada Yoast?

Ia mempunyai hampir semua ciri Yoast SEO Premium (secara percuma) dan sangat ringan. Saya masih menggunakan Yoast, tetapi tidak pernah mendengar apa-apa selain perkara hebat mengenai Rank Math. Mereka juga mempunyai Kumpulan Facebook jika anda memerlukan sokongan.

Adakah Saya Tidak Ada Plugin SEO Yang Baik??
Saya harap senarai ini dapat membantu! Sekiranya anda mempunyai pertanyaan mengenai mana-mana plugin SEO WordPress ini, sila beri komen dalam komen dan saya dengan senang hati akan membantu anda. Ingat, saya mempunyai banyak tutorial mengenai Yoast, Pengoptimuman kelajuan WordPress, dan tutorial berkaitan SEO yang lain. Sekiranya anda mempunyai pertanyaan mengenai mereka, sila tinggalkan komen mengenai tutorial khusus itu. Akhirnya, jika anda menikmati siaran ini, sila kongsikan kepada rakan yang mungkin menyukainya – saya menghargainya.

Sorakan,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector