22 WordPress SEO bővítmény webhelyének optimalizálásához 2020-ban

2019 WordPress SEO plugins


Teljes lista keresése a WordPress SEO bővítményekben?

Ez jóval túlmutat a Yoaston, és belemerül a gazdag kivonatokba, átirányításokba, alt szövegekbe, SSL-kbe, a tartalomjegyzékbe, sőt a Google Site Kit pluginjába is. A sebesség-optimalizáló plugin önmagában tartalmaz 19-et.

2011 óta írok a WordPress SEO + sebességű oktatóanyagokat – teljes majom vagyok ezzel kapcsolatban. Kizárólag a legjobb SEO plugin-okat szerepeltem (nincs másolat), és a legtöbbet a saját webhelyemre használom.

Telepíthet annyi WordPress SEO bővítményt, amennyit csak akar, de a Google valóban azt akarja, hogy a hosszú farokú kulcsszavak köré szervezett, alapos tartalom jelenjen meg, amely jobb, mint a legjobb eredmények. Ez azt jelenti, hogy nagyon konkrét mondatokat kell választani, és hozzá kell adni a TOC, hosszú (3000+ szó) tartalom írása.

Itt van a lista:

1. Yoast SEO

A legtöbb embernek van élesztője, de kevesen használják helyesen. Íme néhány kevésbé ismert Yoast-tipp.

Yoast WordPress SEO plugin beállításai

4 fő lépés az élesztő használatakor

 • Konfigurálja a beállításokat
 • A Webmestereszközök beállítása
 • Válasszon hosszú farok (3+ szó) kifejezéseket
 • Optimalizálja a tartalmat (ez túlmutat a Yoast zöld fényén)

Az oldalon több van, mint a kulcsszavak – A zöld fény megszerzése Yoast-ban mind megtalálható és dandy, de ez nem teszi meg rangsorolását. Kiválasztja a gyenge tartalommal rendelkező hosszú farok kulcsszavakat a legjobb eredmények között, majd megteszi valódi on-line SEO, akarat. Ne szenvedjen a Yoast felett – töltsön több időt kulcsszó-kutatásokra, adjon hozzá tartalomjegyzéket, készítsen egy videót / infographic-t, célozzon 3000 szót, és adjon hozzá praktikus tippeket. A kulcsszó használatának legfontosabb helye az oldal címe, a SEO címe, a meta leírása és az állandó link (csiga). Elkerül kulcsszó töltelék ami kockázatot jelenthet büntetésre.

Yoast-SEO-elemzés

Ne használja a Snippet Variables-t – A Yoast beállításaiban van egy használható lehetőség kivonatváltozókat (sablonok) SEO címekhez + metaleírásokhoz. Kerülje el ezek használatát, mivel az egyéni írás mindig jobb. Ügyeljen arra, hogy a Google karakterkorlátozásain belül maradjon (a zöld színű sáv a Yoastban), és arra készteti az embereket, hogy kattintson a linkre – ne csak a kulcsszóra.

Yoast-Snippet-változók

Optimalizálja a tartalmat a közösségi célokra – Yoastban van egy „megosztás” link, amellyel egyéni grafikákat tölthet fel a Facebookra (1200 x 630 képpont) és a Twitterre (1024 x 512 képpont). Ez szépen teszi a tartalom formátumát, amikor az emberek megosztják azt, és testreszabhatja a cím és a leírás szövegét.

yoast-társadalmi-media-optimalizálás

Facebook Megosztás

A Google Search Console beállítása és a feltérképezési hibák kijavítása (törött oldalak) – jelentkezni valamire Google Search Console, adja hozzá webhelyét, és válassza a HTML-címke ellenőrzése eljárás. Másolja ezt a kódot, és illessze be a Yoastba. Néhány nap múlva jelentkezzen be a Google Search Console-ba és tekintse meg a feltérképezési hibák jelentése. Ha lát, a telepítés átirányítja a törött oldalakat a megfelelő oldalakhoz.

HTML-címke a Google Search Console ellenőrzése

Használjon olyan plugint, mint a Gyors oldal / utáni átirányítás (vagy .htaccess), hogy ezeket a megfelelő URL-re irányítsák.

301 A WordPress átirányítása

Hasonló plug-inek

2. Strukturált tartalom

A Google nemrégiben adta hozzá GYIK keresni az eredmények között, és a Strukturált tartalom bővítményt a legegyszerűbben be kell telepíteni a WordPress webhelyén. Ez a ugyanazt a bővítményt használja Neil Patel a videójában. GYIK-ban gazdag kódrészletek hozzáadásához telepítse a plugint, majd olvassa el az alábbi utasításokat.

Strukturált tartalom JSON-LD wpsc - WordPress plugin

Utasítás

 • Telepítse a Strukturált tartalom bővítményt.
 • Szerkessze az oldalt vagy a hozzászólást, és kattintson a GYIK ikonra.
 • Adja hozzá kérdéseit és válaszát (3-8 ajánlom).
 • Tisztítsa meg az oldal gyorsítótárát.
 • A Google Search Console-ban kérje az URL indexálását a következővel: A Google URL-ellenőrje.
 • Nézd meg, hogy a GYIK pár perc alatt megjelenik a keresési eredmények között!

GYIK Google Snippets

3. A régi hozzászólások újbóli közzététele

Ez a plugin visszaállítja az Ön bejegyzésének közzétételének dátumait az aktuális napra, ezáltal a tartalma frissnek tűnik:

Közzététel dátuma

Ez egy egyszerű módszer az átkattintási arány növelésére. Természetesen az emberek elgondolkozhatnak azon, miért mondja az Ön tartalma, hogy akkor frissítették, amikor valójában nem volt. Nagyon olcsó, tehát folytasson figyelmeztetéssel.

1. lépés: Keresse meg blogja bejegyzésének meta szakaszát (a bejegyzésed tetején található szakasz), amely számomra a Genesis egyszerű szerkesztések beállítások. Most foglalja bele a módosított dátum.

Belépési meta

Hogyan néz ki ez a bejegyzésedben:

A belépési üzenet módosított dátuma

2. lépés: Engedélyezze a “dátum a részletben előnézetet” lehetőséget a Yoastban (SEO > Keresési megjelenés > Tartalomtípusok).

Date-In-Snippet-Preview-Yoast

3. lépés: Telepítse a Régi üzenetek újbóli közzététele beépülő modult és konfigurálja a beállításokat. Kiválaszthatja, hogy a beépülő modul milyen gyakran állítsa vissza a közzétételi dátumokat „a kor életbe lépése előtt, mielőtt újra közzétételre jogosult”. Még ha nem is használja ezt a bővítményt, akkor általában engedélyeznie kell a közzétételi dátumokat a keresési eredmények között, majd folyamatosan frissítenie kell a tartalmat. A bejegyzés szerkesztésekor és a „közzététel” gombra kattintva a dátum frissül.

A régi hozzászólások újbóli közzététele

4. Automatikus kép Alt attribútumok

Egy napon a WordPress abbahagyta az automatikus szöveget a képekhez.

Szerencsére ez a bővítmény meg fogja csinálni az Ön számára. Csak telepítse, és a képfájl nevét használja az alt szövegként. Ez azt jelenti, hogy nem pazarolhatja az idejét minden egyes képhez alt szövegek írásával, mint régen. Éppen ne felejtse el megjelölni a képfájl nevét, mielőtt feltölti őket a WordPressbe.

5. WP áttekintés

A WP Review a kedvenc bővítményem a hozzáadáshoz gazdag kivonatok (itt egy oldal, amelyen használom). 14 adattípust támogat, jól néz ki, 16 előre beállított sablonnal rendelkezik, és a fejlesztők karbantartják a MyThemeShopban. Ez megbízható, könnyű, és felhasználói értékeléseket tartalmaz. Van még egy ingyenes verzió.

gazdag kivonatok

Miért használom a WP áttekintést:

 • A dizájn sokkal jobb, mint az All in One séma
 • Kompatibilis a PHP 7+ -al (ellentétben a WP Rich Snippets-kel)
 • 16 előre beállított sablon amelyek nagymértékben testreszabhatók
 • A plugin fejlesztő (MyThemeShop) folyamatosan frissíti
 • támaszok 14 adattípus beleértve a leggyakoribbat vélemények + receptek
 • Több értékelési rendszer és lehetőség (moderált) felhasználói vélemények felvételére
 • Ingyenes verzió és pro verzió mind szilárd, a pro verzió több funkcióval rendelkezik

Kerülje el ezeket a gazdag Snippet-bővítményeket:

 • Minden egy séma – ingyenes, de minimális beállítások és testreszabási lehetőségek
 • WP Rich Snippets – a fejlesztő elhagyta (nincs plugin frissítés / támogatás)

6. Könnyű tartalomjegyzék

Miért lenne a tartalomjegyzék-bővítmény a SEO-bővítmény listámban?

Mivel egy TOC hozzáadása a hosszú oldalakhoz / hozzászólásokhoz, hatalmas előnyökkel jár. Google mondja

Győződjön meg arról, hogy webhelyének hosszú, több témájú oldalai jól vannak felépítve és külön logikai szakaszokra bontva. Másodszor, győződjön meg arról, hogy minden szakasznak van egy rögzítő horgony egy leíró névvel (azaz nem csak a “2.1 szakasz”), és hogy oldala tartalmaz egy tartalomjegyzéket, amely az egyes horgonyokra hivatkozik..

Mit jelent ez számodra:

 • Jobb esély a díjra Ugrás a linkekre a Google segítségével nevű horgonyok
 • Az emberek linkre helyezhetnek a bejegyzés konkrét szakaszaira (nemcsak az ön saját állandó linkjére)
 • Az emberek azonnal megtalálhatják, amit akarnak, és több időt tölthetnek az oldalon

Ugrás a linkekhez

Fontos: egy plugin helyett, TOC hozzáadása HTML / CSS használatával lehetővé teszi a stílus megszerkesztését és a bejegyzés egyes szakaszaira mutató hivatkozást (jó a felhasználók számára és linkeket szerezhet). Itt van egy TOC GitHub sablon.

7. Google Site Kit

A Google Site Kit a Word legtöbb ember eszközeit (Search Console, Analytics, AdSense, PageSpeed ​​Insights) egy WordPress-bővítménybe egyesíti. Tényleg nincs szüksége erre a bővítményre (csak látogasson el a tényleges webhelyekre), de ha ezeket látni szeretné az irányítópulton, ez megadja ezt a lehetőséget.

A Google webhelykészlete

8. Broken Link Checker

Még mindig a legjobb módja annak, hogy ellenőrizze az összes megszakadt hivatkozást a WordPress webhelyén.

Oldalt, bejegyzéseket, megjegyzéseket, képeket és még átirányításokat is felismer. Dr. Link ellenőrzés jó, de a Broken Link Checker lehetővé teszi azok kijavítását a WordPressen belül az 1-kattintásos beállításokkal szerkesztheti vagy leválaszthatja mindegyiket. Természetesen, ha nem rendelkezik törött linkekkel a webhelyén, javíthatja SEO-ját.

Broken Link Checker plugin

Így néz ki:

Broken Link Checker

Figyelem: ez a bővítmény folyamatosan szkennelést végez, és nagy mennyiségű sávszélességet szív fel. Azt javaslom, hogy javítson meg minden törött linket, majd azonnal törölje a plugint, ha kész.

9. Gyors oldal / utáni átirányítás

A permalink megváltoztatásakor be kell állítania az átirányítást az új oldalra.

Gyors oldal utáni átirányítás beépülő modul

Az átirányítás beállítása: Telepítse és lépjen a „Gyors átirányítások” oldalra. Írja be a régi URL-t + az új URL-t.

301 A WordPress átirányítása

Feltérképezési hibák keresése: Menj a feltérképezési hibák jelentése a Google Search Console szakaszban, hogy megnézhesse a webhely összes törött oldalát, majd ezzel a pluginnal átirányíthatja őket az új, helyes URL-re.

Yoast Search Console feltérképezési hibák

10. ShortPixel

A ShortPixel általában a legjobb WordPress plugin a képek optimalizálásához.

Ez lehetővé teszi veszteségmentes képek tömörítését, az EXIF-adatok eltávolítását és más módon történő optimalizálását. Egyszerűen telepítse a plugin-t, teszteljen néhány képet, hogy megbizonyosodjon arról, hogy elégedett-e a képminőséggel, majd tömegesen optimalizálja az összes képet a webhelyén. Ezenkívül a feltöltött képek optimalizálását is lehetővé teszi.

ShortPixel beállítások

11. WP rakéta

WordPress mondja:

Az Gyorsítótár szakasz a legnagyobb előnye a legkisebb szóváltásnak.

Melyik gyorsítótár-bővítmény a legjobb? A WP Rocket a legtöbb Facebook-os közvélemény-kutatás első helyezettje volt, és ezt használom.

A 2016. évi legjobb gyorsítótár-bővítmény szavazása

2019-es gyorsítótár-bővítmény-felmérés

Swift vs WP Rocket

2016. évi gyorsítótár-bővítmény-felmérés

A legjobb gyorsítótár-bővítmények 2018 szavazása

wp rakéta vs w3 totla gyorsítótár

Miért van a WP rakéta a Facebook közvélemény-kutatások első helyezettje

 • Könnyen konfigurálható.
 • Gyors töltési időket eredményez.
 • Kiterjedt dokumentáció.
 • Ez nem tönkreteheti webhelyét (mint például néhány gyorsítótár-bővítmény).
 • Rengeteg tonna van jellemzők a legtöbb gyorsítótár-bővítmény nem – lusta fénykép / videó / iframe-ok betöltése, adatbázis-tisztítás, integráció a Cloudflare + más CDN-ekkel, a helyi Google Fonts és az Analytics, a Sucuri-integráció stb. A legtöbb többi gyorsítótár-bővítményhez kb. plugins ezeknek a szolgáltatásoknak a megszerzéséhez, ha a WP Rocket beépített őket.

Annyira fontos, hogy a WP Rocket évente 49 dollárt ér. Azt is lehetővé teszik, hogy 50% -kal megújítsa licencét, tehát az első év után ez tényleg 24,50 dollár / év. 10% -kal kevesebb kiindulási árat kaphat, ha feliratkozik e-mail listájukra. Nézze meg a WP Rocket útmutatóját telepítési utasításokért.

12. Vagyonkezelő

Az Asset Manager segítségével szelektíven letilthatja a pluginek betöltését bizonyos oldalakra. Néhány plugin betölti az egyes tartalmakat, még akkor is, ha azokat nem használják ott. Ezeknek a bővítményeknek a letiltása csökkentheti az oldal kéréseinek számát, és gyorsabbá teszi őket. Az Asset Manager hasonló a Plugin Organizerhez (a Perfmatters ezt is lehetővé teszi), csak ingyenes és egyszerűen használható.

Példák:

 • Tiltsa le a csúszka plugin oldalakon, amelyek nem használnak csúszkákat
 • Tiltsa le a gazdag kivonatok beépülő modulját azokon az oldalakon, amelyek nem használnak gazdag kivonatot
 • Tiltsa le a kapcsolatfelvételi űrlap pluginjét azokon az oldalakon, amelyekben nincs kapcsolatfelvételi űrlap
 • Tilos letiltani a közösségi megosztás-bővítményt az összes oldalon (mivel ez általában a blogbejegyzésekre vonatkozik)
 • Tiltsa le az affiliate link management plugin oldalakon, amelyek nem használnak affiliate linkeket

13. Sebesség-optimalizáló beépülő modulok

A sebesség a rangsorolási tényező (Duh).

2019-GTmetrix-jelentés

Íme néhány nagyszerű bővítmény a WordPress felgyorsításához.

Ezek közül sokat a webhelyemön használom, ami hozzájárult a 100% -os GTmetrix pontszámomhoz. Migráció innen: EIG és olyan alacsony színvonalú házigazdák, mint a GoDaddy SiteGround és Cloudways egy másik nagy ok volt.

 1. WP rakéta – # 1 gyorsítótár-bővítmény a legtöbb Facebook szavazásban. Szívverés-vezérlés, lusta betöltés, adatbázis-tisztítás, betűkészletek és elemzések helyben történő tárolása. Ez azt jelenti, hogy nem kell telepítenie ezeket a kiegészítőket, ha WP Rocket használ.
 2. WP leggyorsabb gyorsítótár – # 1 ingyenes gyorsítótár-bővítmény a legtöbb közvélemény-kutatás során. Könnyen konfigurálható, rendelkezik a Cloudflare + más CDN-k opcióival, de hiányzik a WP Rocket szolgáltatásai.
 3. WP-optimalizálása – megtisztítja az spam, a kukák és más szemét fájlok adatbázisát.
 4. Szívverés ellenőrzése – letiltja a WordPress heartbeat API-t, amely valós idejű értesítések küldésével, erőforrások felhasználásával fordul elő üzenet szerkesztésekor stb..
 5. Lazy Load – késlelteti a fényképek betöltését, amíg a felhasználók lefelé görgetnek és nem látják őket (javítja a betöltési időket, de a képek folyamatos betöltése a görgetés során idegesítő).
 6. WP YouTube Lyte – késlelteti a videók / iframe-k betöltését, amíg a felhasználók gördítik le és nem látják őket. A videók feltöltése hosszú időt vesz igénybe – ez sok másodpercig borotválkozhat.
 7. CDN engedélyezõ – segít a tartalomszolgáltató hálózat beállításában (a StackPath-ot használom).
 8. CAOS (helyileg a Google Analytics hostja) – kijavítja a „böngésző gyorsítótárazásával” kapcsolatos problémákat a GTmetrix-ben a Google Analytics követőkódjának helyi tárolásával.
 9. OMGF – helyileg tárolja a betűkészleteket, és kijavítja a Google Font hibákat a GTmetrix + Pingdom alkalmazásban a Google betűtípus letöltésével és stíluslap létrehozásával.
 10. ShortPixelImagify / Smushképoptimalizálás (veszteségmentes tömörítés, a képek átméretezése, az EXIF ​​adatok eltávolítása). Mindez hasonló – csak egyre van szüksége.
 11. Adja meg a képméreteket – szélességet / magasságot ad a kép HTML-jéhez, egy elem a GTmetrix-ben. Csak a vizuális szerkesztőben lévő képekhez működik, az oldalépítőkben, a kütyüben vagy a vizuális szerkesztőn kívüli területeken lévő képekben nem működik..
 12. AMP WP-hezhozzáteszi AMP oldalak hogy a mobil oldalak gyorsabban töltődjenek fel, és webhelyének „AMP bélyegzőt” adjon a mobil keresési eredményekben. Kinsta azonban a konverziók 59% -kal csökkentek amikor az AMP-t használom, és azóta nem használtam őket.
 13. Clearfy / WP letiltásaletiltja a felesleges funkciókat a WordPress magotban (trackback, pingbacks, heartbeat API, REST API és egyéb dolgok, amelyeknek 99% -a nincs szüksége). Mindkét plugin hasonló, és más sebességjellemzőkkel is rendelkezik.
 14. Harry Gravatar Cachegyorsítótárazza a Gravatars-ot, így a megjegyzések gyorsabban töltődnek be.
 15. GTmetrix a WordPresshez – nyomon követheti a betöltési időket és állítsa be az e-mail figyelmeztetéseket.
 16. A PHP verzió megjelenítésemegmutatja, hogy melyik PHP verziót használja (legalább 7-nek kell lennie), amelynek hatalmas sebességhatása van. Frissíthet a gazdagép cPaneljében.
 17. Lekérdezés figyelő – Lásd a leglassabb plugineket, lekérdezéseket stb. (Jó pótlás a P3-hoz).
 18. Autoptimize – ha GoDaddy-t, WP Engine-t vagy más gazdagépet használ, akik feketelistára helyezik a gyorsítótár-bővítményeket, akkor ez a plugin továbbra is előnyeit nyújtja a HTML / CSS / JavaScript (a GTmetrix + Pingdom elemei) optimalizálásában, de a gyorsítótár nélkül.
 19. WP tárhely teljesítményének ellenőrzése – megmutatja, ha a szerver lassú-e, és hogy a sebességtechnikát (PHP, MySQL, WordPress verziók) frissíteni kell-e.

14. Rel Nofollow jelölőnégyzet

Leányvállalati linkeket használ, ez hozzáad egy nofollow beállítást, amikor a linkeket hozzáadja a WordPress-hez. Ellenkező esetben be kellene lépnie a link HTML-jébe, és manuálisan kell hozzáadnia a nofollow-ot. Időt spórol.

15. Yoast Premium plugins

Spoiler: Yoast azt állítja, hogy prémium pluginjai megemelik a mennyet és a földet, amikor a valóságban valószínűleg nem lát közvetlen javulást csupán a WordPress SEO pluginok megvásárlásával.

Következtetés: A Yoast prémium pluginjai nem érik meg a pénzt.

Yoast WordPress SEO plugins

Yoast SEO Premium (89 dollár / év) – írtam egy véleményt róla, alapvetően elmagyarázva, hogy a legtöbb szolgáltatás hogyan végezhető el ingyenes pluginekkel, vagy egyszerűen nem értékesek, főleg évente 89 dollárért.

 • Átirányítási kezelő – használja az ingyenes Gyors oldal / Újra átirányítás bővítményt.
 • Belső összekapcsolási javaslatok – valóban szükség van-e beépülő modulra ehhez?
 • Több fókuszú kulcsszó – nem mindig érzékeli a részleges egyezésű kulcsszavakat.
 • Tartalmi betekintés – 5 leggyakrabban használt szót mutat (a kulcsszó sűrűsége alig számít).
 • Közösségi előnézet – mindaddig, amíg feltölti a közösségi média képeit, rendben van.
 • Támogatás – sok történetet hallottam róla, hogy az emberek oktatóprogramokra hivatkoznak.

Yoast Video SEO plugin (69 USD / év) – hozzon létre egy video-webhelytérképet és jelölő oldalakat, hogy a videó miniatűrök megjelenjenek benne Google Videók. Természetesen a legtöbb ember felkeresi a Google szokásos keresőmotorját, így ez valószínűleg csak akkor kifizetődik, ha sok videót készít, különösképp a stílussal.

Yoast Local SEO plugin (69 USD / év) – hozzáad egy KML-fájlt, a schema.org fájlt, valamint a Google Map beágyazásának és a tárolóhely-keresőnek a lehetőségét. Google Térkép beágyazása egyszerű, és a legtöbb információ, amelyet a Yoast „optimalizál”, már megtalálható a Google Cégem oldalon. Yoast szerint ez a plugin „mindent elmond a Google-nak, amelyet tudnia kell ahhoz, hogy te is a legfontosabb szerepet töltsön be a helyi keresési eredményekben”, ami nem igaz A Google helyi rangsorolási tényezői kevés köze van a Yoast helyi SEO bővítményéhez.

Yoast Google News plugin (69 dollár / év) – valójában nem von be téged Google Hírek (lásd ezeket a lépéseket itt), de elősegíti a Google Hírek tartalmának formázását az XML News webhelytérkép létrehozásával.

Yoast WooCommerce SEO bővítmény (49 USD / év) – gazdag csapokat tesz lehetővé a Pinterest számára.

16. Séma

Sok séma-bővítmény található, de ez attól függ, hogy milyen jelölést végez. Például, ha véleményeket ír, be kell építenie egy plugint felülvizsgálati jelölés mint a WP Review. Mutassa ki, hogy milyen jelölés alkalmazható a tartalmára, majd használja a szükséges bővítményeket.

Schema plugins

17. Analytify

Nézze meg pillantását a A Google Analytics közvetlenül a WordPress-ben.

Elemző műszerfal

18. Nagyon egyszerű SSL

Ez a plugin „automatikusan felismeri a beállításokat, és beállítja, hogy webhelye futtassa a https-t”. Természetesen továbbra is szüksége van SSL-re annak használatához, de a Really Simple SSL megkönnyíti a beállítását.

Titkosítsuk az SSL-t a legnépszerűbb ingyenes SSL, és ezt használom. Google feltörték a nem HTTPs-oldalakon még nehezebb lesz 2018 júliusában, amikor elkezdték a biztonságos megjelenést a Google Chrome-ban.

Nagyon egyszerű SSL

Jellemzők:

 • Vegyes tartalomjavító
 • Engedélyezze a WordPress 301 átirányítását az SSL-re
 • Engedélyezze a 301 .htaccess átirányítást
 • Engedélyezze a Javascript átirányítását az SSL-re

19. Jobb keresés Cserélje le

Miért van a listában egy keresési / csere plugin??

Mivel ha megváltoztatta a www vagy a http (ek) verziót, akkor tömegesen frissítenie kell a webhely összes linkjét, hogy tükrözze az új verziót. Ahol ez a plugin kerül játékba – azt javaslom, hogy a HTTPS és a nem www. Egyszerűen keressen a domain régi verziójában, és cserélje le az újra.

Jobb keresés csere - WWW verziók

Hűvös trükk: ha ugyanazt a képet használja több oldalon, akkor könnyen frissítheti őket.

20. Levél szűrő

A spam megöli a blogokat. JetPack mondja

A spamküldők linkeket vagy kulcsszavakkal megjegyzéseket fűzhetnek az Ön webhelyére annak érdekében, hogy nagyobb forgalmat irányítsanak webhelyükre (és növeljék saját SEO-jüket). Ha elegendő spam van, a rangsorod találatot szerezhet, a saját hibáján keresztül.

A Spam-elhárító plugin az captcha-mentes és kiváló munkát végez a spam-megjegyzések szűrésén, miközben meghagyja a jókat. A spam óriási probléma a WordPress használatával. Ez a plugin időt takarít meg.

21. WP a Google Cégem automatikus közzététele

A Google Cégem oldal frissítéseinek feladása egyre fontosabbá válik A Google 2018-as helyi keresési rangsorolási tényezői. Ez a plugin közzéteszi a WordPress tartalmát közvetlenül a Google Cégem oldalán. Még mindig a korai szakaszban van, de fantasztikus véleménye van.

A 2018. évi helyi keresési rangsorolási tényezők

Íme néhány a plugin beállításai:

WP a Google Cégem automatikus közzététele

22. StudioPress plugins

Ha egy StudioPress témát vagy a Genesis keretet használ (amit ajánlok), akkor a StudioPress bővítményeket kell használnia. Ezek szerepelnek a listámon, mert könnyűek, megbízhatóak, és minimálisra csökkentik a betöltési időt (és a hibák esélyét), ezáltal a webhely zökkenőmentesen működik.

StudioPress-genesis-plugins

Egyéb SEO eszközök, amelyekről tudnia kell

 • Válasz a nyilvánosságnak – a legmenőbb kulcsszó-kutató eszköz (az alábbi kép). Húzza a Google Autocomplete kulcsszavait, és létrehoz egy vizuális térképet a különféle kulcsszótípusok (kérdések, prepozíciók, összehasonlítások) alapján. Minél zöldebb a kör, annál versenyképesebb a kulcsszó. A kérdő kulcsszavak nagyszerű módszer annak biztosítására, hogy tartalma átfogó legyen (válaszol az emberek által keresett legnépszerűbb kérdésekre). Kedvenc kulcsszó-kutató eszközem.
 • Moz Local – elemezte a 15 legfontosabb idézetet (GMB, Yelp, YellowPages stb.), És kimutatja a hiányos, következetlen és duplikált profilokat. Próbálj meg 100% -ot szerezni!
 • Moz Link Explorer – megmutatja a link mutatóit, valamint a domainhatalmat, amely jelzi, hogy mennyire versenyképesnek kell lennie a megcélzott kulcsszavakban.
 • MozBar – A Google bármilyen kulcsszót megjelenít, és megtekintheti az egyes keresési eredmények DA (domain Authority) és PA (PA Authority) oldalt. Minél magasabbak, annál versenyképesebb a kulcsszó. Próbálja ki versenyezni olyan webhelyekkel, amelyek hasonló domain jogosultsággal rendelkeznek.
 • Moz Kulcsszó Intéző – alapvetően a Google Kulcsszótervező, csak jobb. Szerves versenyt mutat (ellentétben a Kulcsszótervezővel, amely az AdWords számára készült). Megjeleníti a havi keresési mennyiséget, és rengeteg szűrőt tartalmaz a kulcsszavak rendezéséhez.
 • Kulcsszavak mindenhol – Google bármilyen kulcsszót, és közvetlenül a keresési eredményekben láthatja a havi keresési mennyiséget, a becsült versenyt és a CPC-t. A YouTube, az Amazon, az Etsy, a Google Analytics és más programok / keresőmotorok számára is működik.
 • SEMrush – Az egyik legszélesebb körű SEO szoftver a piac, szó szerint mindent elárul a kulcsszavairól, a linkekről, a tartalmi SEOról és az elemzésről. Sok mutató nem található a Google Analyticsben vagy a Search Consoleban.
 • Google automatikus kiegészítés – Kedvenc trükk az „kitöltse az üres”, ahol az aláhúzott karaktert használja _, hogy a Google (igen, kitalálta) kitöltse az üreset. Próbáld ki a Chicago _ fotós segítségével. Az aláhúzott karakternek kell befejeznie.
 • Google Search Console – Tekintse meg a webhelyével kapcsolatos hibákat (indexelés, biztonság, mobil, AMP, webhelytérkép, büntetések), túl rövid vagy hosszú SEO címeket / metaleírásokat, állítsa be a kívánt domain nevet (www vs. nem www), nemzetközi célzást, keresést Analytics (a kedvenc módja az általános SEO + CTR-ek mérésének), linkek a webhelyére, és az adatok kiemelője a strukturált adatokhoz. Használnia kell.
 • Google Trends – megtekintheti a kulcsszótrendeket az egyes földrajzi területeken (és a YouTube-on).
 • CloudFlare – Ingyenes CDN 200+ adatközponttal, amelyek a legtöbb gyorsítótár-bővítménnyel beállíthatók. További funkciókkal rendelkezik, mint például a gyorsított mobil kapcsolatok, a hotlink-védelem, a Railgun és az oldalszabályok. Javítja mind a webhely sebességét, mind a biztonságot.
 • Dr. Link ellenőrzés – a teljes webhelyen keresi a megszakadt hivatkozásokat (akár 7500 / hónap), de nem nyújt felhasználóbarát módszert arra, hogy azokat közvetlenül a WordPress irányítópultján rögzítse (mint például a Broken Link Checker, de a BLC CPU-t fogyaszt).
 • Copyscape – megakadályozza a plagarizmust (az interneten keresi a tartalom másolatait).
 • HubShout WebGrader – Tekintse meg a versenytársak kulcsszavainak teljes listáját, valamint a linkek, a domainhatóság és a legmagasabb rangú oldalak összehasonlítását.
 • StackPath – CDN 30+ adatközponttal (elsősorban az Egyesült Államokban). Több adatközpont = gyorsabb tartalomszállítás, ezért használom mind a Cloudflare, mind a StackPath szoftvert.
 • Siteliner – ellenőrzi a teljes webhely tartalmát, és kiemeli azt.
 • Sikoltozó béka – kiterjedt (ingyenes) SEO ellenőrző eszköz, amely megjeleníti a hiányzó alt szöveget, SEO címeket, meta leírásokat, URL-eket, AMP, webhelytérképeket, és integrálódik a Google Search Console, a Google Analytics és sok más SEO eszköz használatával.
 • vidIQ – keressen bármilyen kulcsszót a YouTube-on, és tekintse meg azokat a fő mutatókat, amelyek megmutatják, mennyire versenyképes a kulcsszó. Tetszés, nézetek, megosztás, megjegyzés stb. Alapján.
 • SeoQuake – Chrome-kiterjesztés, amely kiválóan használható kulcsszó-kutatásokhoz. Megmutatja az egyes keresési eredmények linkeit, az Alexa rangsorát, a domain életkorát, az indexelt oldalakat, a kulcsszóelemzést, a belső linkeket, a külső linkeket és még sok más (testreszabható) mutatót.
 • Vegye fel a kapcsolatot a Google Analytics 7. űrlapjával – hozzáadja az eseménykövetést az összes CF7 űrlaphoz.
 • SiteGround – azt a házigazdát, akit ajánlom, aki a 30+ vagy több Facebook szavazás során elsőbbséget kapott.

Gyakran Ismételt Kérdések

&# X1f50c; Melyik SEO bővítményt használom a GYIK beszerzéséhez?

A Strukturált Tartalom plugin remekül adhat hozzá a GYIK Rich Snippets-hez, majd a GYIK minden kérdéséhez hangulatjeleket adok hozzá. Felvehet bármilyen hangulatjelet.

&# X1f50c; Melyek a 3 kevésbé ismert SEO bővítmény?

A Régi hozzászólások újbóli közzététele frissíti a bejegyzés összes módosított dátumát a mai napra, ezáltal frissíti tartalmát. Az egyszerű tartalomjegyzék jó a hosszú üzenetek megszervezéséhez, de a HTML tartalomtáblának több előnye van, mint például a horgonyok (linkek). Az Asset CleanUp segítségével szelektíven letilthatja a pluginek futtatását bizonyos oldalakon / bejegyzéseken, ezzel gyorsabbá téve a webhelyét.

&# X1f50c; Milyen a Yoast felé vezető három fő lépés??

A Yoast három fő lépése a beállítások konfigurálása, a kulcsszavak kutatása és a tartalom optimalizálása. A Google Search Console beállítása is fontos.

&# X1f50c; Mi a helyzet a sebesség-optimalizáló pluginekkel??

Az egyetlen 4 sebességű beépülő modul, amelyre webhelyén szüksége lehet: WP Rocket, Asset CleanUp, ShortPixel és OMGF.

&# X1f50c; A Rank Math jobb, mint a Yoast?

Szinte minden tulajdonságával rendelkezik a Yoast SEO Premium (ingyen) és rendkívül könnyű. Még mindig használom a Yoast, de csak nagyon jó dolgokat hallottam a Math Rankról. Facebook csoporttal is rendelkeznek, ha támogatásra van szüksége.

Hiányzott valami jó SEO plugin?
Remélem, hogy ez a lista hasznos volt! Ha kérdése van ezekkel a WordPress SEO bővítményekkel kapcsolatban, nyugodtan hagyjon nekem egy sort a megjegyzésben, és örömmel segíthetek. Ne feledje, hogy rengeteg oktatóprogramom van a Yoastról, WordPress sebesség optimalizálás, és egyéb SEO-val kapcsolatos oktatóanyagok. Ha kérdése van ezekkel kapcsolatban, kérjük, írjon megjegyzést az adott oktatóprogramhoz. Végül, ha tetszett neki ez a bejegyzés, kérjük, ossza meg barátaival, akiknek tetszettek is – ezt nagyon örülnék.

Egészségére,
Tomi

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map