22 WordPress SEO-plug-ins voor het optimaliseren van uw site in 2020

03.06.2020
SEO '22 WordPress SEO-plug-ins voor het optimaliseren van uw site in 2020
0 21 мин.

2019 WordPress SEO-plug-ins


Zoeken naar een volledige lijst WordPress SEO-plug-ins?

Dit gaat veel verder dan Yoast en duikt in rich snippets, redirects, alt text, SSL, inhoudsopgave en zelfs de Site Kit-plug-in van Google. De plug-ins voor snelheidsoptimalisatie bevatten er 19 op zich.

Ik schrijf sinds 2011 WordPress SEO + snelheidslessen – ik ben een complete nerd over dit spul. Ik heb alleen de beste SEO-plug-ins toegevoegd (geen duplicaten) en ik gebruik de meeste op mijn eigen site.

Je kunt zoveel WordPress SEO-plug-ins installeren als je wilt, maar Google wil echt georganiseerde, diepgaande inhoud zien rond long-tail zoekwoorden die beter is dan de topresultaten. Dat betekent dat je heel specifieke zinnen moet kiezen, door een TOC, en het schrijven van lange inhoud (meer dan 3.000 woorden).

Hier is de lijst:

1. Yoast SEO

De meeste mensen hebben Yoast, maar weinigen gebruiken het correct. Hier zijn enkele minder bekende Yoast-tips.

Yoast WordPress SEO Plugin-instellingen

4 belangrijke stappen bij het gebruik van Yoast

 • Configureer de instellingen
 • Webmasterhulpprogramma’s instellen
 • Kies zinnen met lange staart (3+ woorden)
 • Content optimaliseren (dit gaat verder dan de groene lichten van Yoast)

Er is meer op pagina dan zoekwoorden – groen licht krijgen in Yoast is allemaal vindbaar en dandy, maar je wordt er niet door gerangschikt. Het selecteren van long-tail zoekwoorden met zwakke inhoud in de topresultaten dan doen echte SEO op de pagina, zullen. Maak je niet druk over Yoast – besteed meer tijd aan zoekwoordonderzoek, voeg een inhoudsopgave toe, maak een video / infographic, streef naar 3.000 woorden en voeg praktische tips toe. De belangrijkste plaats om uw zoekwoord te gebruiken is uw paginatitel, SEO-titel, metabeschrijving en permalink (slug). Vermijd trefwoordvulling die een boete kan riskeren.

Yoast-SEO-analyse

Gebruik geen fragmentvariabelen – In de instellingen van Yoast is er een optie om te gebruiken fragmentvariabelen (sjablonen) voor SEO-titels + metabeschrijvingen. Je moet deze niet gebruiken, omdat het schrijven van aangepaste exemplaren altijd beter is. Zorg ervoor dat u binnen de tekenlimieten van Google blijft (de groene balk in Yoast) en dat u mensen verleidt om op uw link te klikken – niet alleen met uw zoekwoord.

Yoast-Snippet-variabelen

Optimaliseer inhoud voor sociaal – in Yoast is er een “share” -link waar je aangepaste afbeeldingen kunt uploaden voor Facebook (1200 x 630 px) en Twitter (1024 x 512 px). Dit maakt uw inhoudsformaat mooi wanneer mensen het delen, en u kunt ook de titel + beschrijvingstekst aanpassen.

yoast-social-media-optimalisatie

Facebook delen

Google Search Console instellen en crawlfouten oplossen (gebroken pagina’s) – Meld je aan voor Google Search Console, voeg uw site toe en selecteer de HTML-tagverificatie methode. Kopieer deze code en plak deze in Yoast. Log na een paar dagen in op Google Search Console en bekijk uw rapport crawlfouten. Als u er een ziet, stelt u omleidingen in om de gebroken pagina’s om te leiden naar de juiste pagina’s.

HTML-tag Google Search Console-verificatie

Gebruik een plug-in zoals Omleiding naar snelle pagina / post (of .htaccess) om deze om te leiden naar de juiste URL’s.

301 Redirect WordPress

Vergelijkbare plug-ins

2. Gestructureerde inhoud

Google heeft onlangs toegevoegd FAQs naar zoekresultaten, en de plug-in voor gestructureerde inhoud is de gemakkelijkste manier om ze op uw WordPress-site te implementeren. Dit is de dezelfde plug-in die Neil Patel gebruikt in zijn video. Om rich snippets met veelgestelde vragen toe te voegen, installeert u de plug-in en raadpleegt u de onderstaande instructies.

Gestructureerde inhoud JSON-LD wpsc - WordPress-plug-in

Instructies

 • Installeer de plug-in voor gestructureerde inhoud.
 • Bewerk een pagina of bericht en klik op het pictogram Veelgestelde vragen.
 • Voeg uw vragen en antwoorden toe (ik raad 3-8 aan).
 • Wis de cache van de pagina.
 • Vraag in Google Search Console om de URL te laten indexeren via URL-inspecteur van Google.
 • Bekijk uw veelgestelde vragen binnen enkele minuten in de zoekresultaten!

Veelgestelde vragen over Google-fragmenten

3. Oude berichten opnieuw publiceren

Met deze plug-in worden de publicatiedata van uw bericht opnieuw ingesteld op de huidige dag, waardoor uw inhoud er fris uitziet:

Publiceer datum

Dit is een gemakkelijke manier om de klikfrequenties te verhogen. Natuurlijk vragen mensen zich misschien af ​​waarom uw inhoud zegt dat deze is bijgewerkt terwijl dit niet het geval was. Het is vrij goedkoop, dus ga door met waarschuwen.

Stap 1: Zoek de entry meta sectie van je blog (de sectie helemaal bovenaan je posts) die voor mij in de Genesis Simple Edits instellingen. Voeg nu de post gewijzigde datum.

Invoer Meta

Hoe dit eruit ziet in uw berichten:

Boekingsdatum gewijzigde datum

Stap 2: Schakel ‘datum in fragmentvoorbeeld’ in Yoast (SEO > Zoek Uiterlijk > Inhoudstypen).

Date-In-Snippet-Preview-Yoast

Stap 3: Installeer de plug-in Oude berichten opnieuw publiceren en configureer de instellingen. U kunt kiezen hoe vaak de plug-in uw publicatiedatums opnieuw instelt onder “postleeftijd voordat u opnieuw in aanmerking komt voor publicatie”. Zelfs als u deze plug-in niet gebruikt, moet u meestal publicatiedata in zoekresultaten inschakelen en de inhoud up-to-date houden. Elke keer dat u een bericht bewerkt en op ‘publiceren’ klikt, wordt de datum vernieuwd.

Oude berichten opnieuw publiceren

4. Automatische Image Alt Attributes

Op een dag stopte WordPress met het automatisch toevoegen van alt-tekst aan afbeeldingen.

Gelukkig doet deze plug-in het voor je. Installeer het gewoon en het gebruikt de naam van het afbeeldingsbestand als de alt-tekst. Dat betekent dat je kunt stoppen met het verspillen van je tijd aan het schrijven van alt-tekst voor elke afzonderlijke afbeelding, zoals ik vroeger deed. Alleen maar vergeet niet om uw afbeeldingsbestandsnaam te labelen voordat u ze uploadt naar WordPress.

5. WP Review

WP Review is mijn favoriete plug-in om toe te voegen rich snippets (hier is een pagina waarop ik het gebruik). Het ondersteunt 14 gegevenstypen, ziet er geweldig uit, heeft 16 vooraf opgemaakte sjablonen en wordt onderhouden door de ontwikkelaars van MyThemeShop. Het is betrouwbaar, lichtgewicht en bevat gebruikersrecensies. Er is ook een gratis versie.

rich-snippets

Waarom ik WP Review gebruik:

 • Design is veel beter dan All In One Schema
 • Compatibel met PHP 7+ (in tegenstelling tot WP Rich Snippets)
 • 16 voorgevormde sjablonen die in hoge mate aanpasbaar zijn
 • De plug-inontwikkelaar (MyThemeShop) houdt het up-to-date
 • Ondersteunt 14 gegevenstypen inclusief de meest voorkomende beoordelingen + recepten
 • Meerdere beoordelingssystemen en mogelijkheid om (gemodereerde) gebruikersrecensies op te nemen
 • Gratis versie en pro-versie zijn beide solide, pro-versie heeft meer functies

Vermijd deze Rich Snippet-plug-ins:

6. Gemakkelijke inhoudsopgave

Waarom zou een inhoudsopgave-plug-in op mijn SEO-plug-inlijst staan??

Omdat het toevoegen van een inhoudsopgave aan lange pagina’s / berichten ENORME voordelen heeft. Google zegt

Zorg ervoor dat lange pagina’s met meerdere onderwerpen op uw site goed gestructureerd zijn en zijn onderverdeeld in verschillende logische secties. Zorg er ten tweede voor dat elke sectie een bijbehorend anker heeft met een beschrijvende naam (d.w.z. niet alleen “Sectie 2.1”), en dat uw pagina een inhoudsopgave bevat met links naar individuele ankers.

Wat dat voor u betekent:

 • Betere kans om te worden beloond snelkoppelingen in Google gebruiken genaamd ankers
 • Mensen kunnen linken naar specifieke secties in uw bericht (niet alleen uw enkele permalink)
 • Mensen kunnen onmiddellijk vinden wat ze zoeken en meer tijd op uw pagina doorbrengen

Ga naar links

Belangrijk: in plaats van een plug-in te gebruiken, het toevoegen van een inhoudsopgave met HTML / CSS laat het opmaken en linken naar specifieke secties van het bericht (goed voor gebruikers en het krijgen van links). Hier is een TOC GitHub-sjabloon.

7. Google Site Kit

Google Site Kit combineert Google’s tools voor de meeste mensen (Search Console, Analytics, AdSense, PageSpeed ​​Insights) in 1 WordPress-plug-in. Je hebt deze plug-in echt niet nodig (ga gewoon naar de daadwerkelijke websites), maar als je deze in je dashboard wilt zien, krijg je die optie.

Site Kit van Google

Nog steeds de beste manier om alle verbroken links op uw WordPress-site te controleren.

Detecteert verbroken links in pagina’s, berichten, opmerkingen, afbeeldingen en zelfs omleidingen. Dr. Link Check is goed, maar met Broken Link Checker kun je ze repareren binnen WordPress met 1-klik opties om ze allemaal te bewerken of te ontkoppelen. Natuurlijk kan het ontbreken van verbroken links op uw website uw SEO verbeteren.

Broken Link Checker Plugin

Zo ziet het eruit:

Broken Link Checker

Waarschuwing: deze plug-in voert continu scans uit en zuigt grote hoeveelheden bandbreedte op. Ik raad aan om alle verbroken links te herstellen en de plug-in onmiddellijk te verwijderen als je klaar bent.

9. Omleiding naar snelle pagina / post

Wanneer u permalinks wijzigt, moet u een omleiding naar de nieuwe pagina instellen.

Quick Page Post Redirect Plugin

Hoe een omleiding in te stellen: Installeer het en ga naar “Quick Redirects”. Voer de oude URL + nieuwe URL in.

301 Redirect WordPress

Vind crawlfouten: Ga naar de rapport crawlfouten in het gedeelte van Google Search Console om alle gebroken pagina’s op uw site te zien en gebruik vervolgens deze plug-in om ze om te leiden naar de nieuwe, juiste URL.

Yoast Search Console Crawl-fouten

10. ShortPixel

ShortPixel is over het algemeen de beste WordPress-plug-in voor het optimaliseren van afbeeldingen.

Hiermee kunt u afbeeldingen zonder verlies comprimeren, EXIF-gegevens verwijderen en ze op andere manieren optimaliseren. Installeer gewoon de plug-in, test een paar afbeeldingen om er zeker van te zijn dat u tevreden bent met de beeldkwaliteit en optimaliseer vervolgens alle afbeeldingen op uw site in bulk. Het laat je ook afbeeldingen optimaliseren zodra ze zijn geüpload.

ShortPixel-instellingen

11. WP Rocket

WordPress zegt:

De Caching sectie geeft u het grootste voordeel voor de kleinste rompslomp.

Welke cacheplug-in is het beste? WP Rocket was # 1 in de meeste Facebook-peilingen en is wat ik gebruik.

2016 beste cacheplug-in-poll

Poll voor cacheplug-in 2019

Swift vs WP Rocket

Poll voor cacheplug-in 2016

Beste cacheplug-ins 2018 poll

wp rocket vs w3 totla cache

Waarom WP Rocket nummer 1 is in Facebook-peilingen

 • Het is gemakkelijk te configureren.
 • Het levert snelle laadtijden op.
 • Het heeft uitgebreid documentatie.
 • Het mag uw site niet breken (zoals sommige cacheplug-ins).
 • Het heeft tonnen Kenmerken de meeste cacheplug-ins doen dat niet – lui laden van foto’s / video’s / iframes, databaseopruiming, integratie met Cloudflare + andere CDN’s, lokale Google Fonts en Analytics, Sucuri-integratie, enz. Bij de meeste andere cacheplug-ins zou je ongeveer 6 extra moeten installeren plug-ins om deze functies te krijgen, wanneer WP Rocket ze heeft ingebouwd.

Hoe belangrijk het ook is, WP Rocket is $ 49 / jaar waard. Ze laten je ook je licentie verlengen met 50% korting, dus het is echt $ 24,50 / jaar na het eerste jaar. En u kunt ook 10% korting krijgen op de oorspronkelijke prijs als u zich aanmeldt voor hun e-maillijst. Bekijk mijn WP Rocket-gids voor installatie-instructies.

12. Vermogensbeheerder

Met Asset Manager kunt u selectief uitschakelen dat plug-ins op bepaalde pagina’s worden geladen. Sommige plug-ins worden op elk stuk inhoud geladen, zelfs als het daar niet wordt gebruikt. Het uitschakelen van deze plug-ins kan het aantal verzoeken op de pagina verminderen en ervoor zorgen dat ze sneller laden. Asset Manager lijkt op Plugin Organizer (Perfmatters laat je dit ook doen), alleen is het gratis en eenvoudig te gebruiken.

Voorbeelden:

 • Schakel de slider-plug-in uit op pagina’s die geen sliders gebruiken
 • Schakel de rich snippets-plug-in uit op pagina’s die geen rich snippets gebruiken
 • Schakel de plug-in voor contactformulieren uit op pagina’s die geen contactformulier hebben
 • Schakel plug-in voor sociaal delen uit op alle pagina’s (aangezien dit meestal voor blogposts is)
 • Schakel de plug-in voor het beheer van partnerlinks uit op pagina’s die geen partnerlinks gebruiken

13. Plug-ins voor optimalisatie van snelheid

Snelheid is een ranking factor (duh).

2019-GTmetrix-rapport

Hier zijn enkele geweldige plug-ins om WordPress te versnellen.

Ik gebruik veel van deze op mijn site die hebben bijgedragen aan mijn 100% GTmetrix-scores. Migreren van EIG en lage kwaliteit hosts zoals GoDaddy SiteGround en Cloudways was een andere grote reden.

 1. WP Rocket – # 1 cache-plug-in in de meeste Facebook-peilingen. Wordt geleverd met hartslagcontrole, lui laden, database opschonen en lokaal lettertypen en analyses hosten. Dit betekent dat je deze extra plug-ins niet hoeft te installeren als je WP Rocket gebruikt.
 2. WP snelste cache – # 1 gratis cache-plug-in in de meeste peilingen. Ook eenvoudig te configureren, heeft opties voor Cloudflare + andere CDN’s, maar mist functies van WP Rocket.
 3. WP-Optimize – reinigt uw database met spam, prullenbak en andere ongewenste bestanden.
 4. Heartbeat Control – schakelt de WordPress heartbeat API uit die bronnen verbruikt door het verzenden van realtime meldingen, wanneer gebruik een bericht bewerkt, enz.
 5. Luie lading – vertraagt ​​het laden van foto’s totdat gebruikers naar beneden scrollen en ze zien (verbetert de laadtijden maar het constant laden van foto’s terwijl je scrolt is vervelend).
 6. WP YouTube Lyte – vertraagt ​​het laden van video’s / iframes totdat gebruikers naar beneden scrollen en ze zien. Het laden van video’s duurt lang – dit kan vele seconden duren.
 7. CDN Enabler – helpt bij het opzetten van uw contentleveringsnetwerk (ik gebruik StackPath).
 8. CAOS (Google Analytics lokaal hosten) – lost de “leverage browser caching” problemen in GTmetrix op door uw Google Analytics tracking code lokaal te hosten.
 9. OMGF – host lokaal fonts en herstelt Google Font-fouten in GTmetrix + Pingdom door uw Google Fonts te downloaden en er een stylesheet voor te maken.
 10. ShortPixelStel je voor / Smushbeeldoptimalisatie (compressie zonder verlies, formaat van afbeeldingen wijzigen, EXIF-gegevens verwijderen). Al deze zijn vergelijkbaar – je hebt er maar één nodig.
 11. Geef afbeeldingsafmetingen op – voegt een breedte / hoogte toe aan de HTML van je afbeelding, een item in GTmetrix. Het werkt alleen voor afbeeldingen in de visuele editor, het werkt niet voor afbeeldingen in paginabuilders, widgets of andere gebieden buiten de visuele editor.
 12. AMP Voor WPvoegt toe AMP-pagina’s om mobiele pagina’s sneller te laten laden en geeft uw site een “AMP-stempel” in mobiele zoekresultaten. Maar Kinsta’s conversies daalden met 59% bij het gebruik van AMP en ik heb ze sindsdien niet meer gebruikt.
 13. Clearfy / WP uitschakelenschakelt onnodige functies in de WordPress-kern uit (trackbacks, pingbacks, heartbeat-API, REST-API en andere dingen die 99% van u niet nodig heeft). Beide plug-ins zijn vergelijkbaar en hebben ook andere snelheidsfuncties.
 14. Harry’s Gravatar CacheGravatars in het cachegeheugen, waardoor opmerkingen sneller worden geladen.
 15. GTmetrix voor WordPress – houd laadtijden bij en stel e-mailwaarschuwingen in.
 16. PHP-versie weergevenlaat zien welke PHP-versie u gebruikt (moet minimaal 7 zijn), wat een enorme snelheidseffect heeft. Je kunt upgraden in het cPanel van je host.
 17. Query Monitor – zie langzaamste plug-ins, vragen, enz. (Goede vervanging voor P3).
 18. Autoptimiseren – als u GoDaddy, WP Engine of andere hosts gebruikt die caching-plug-ins op de zwarte lijst zetten, biedt deze plug-in u nog steeds de voordelen van het optimaliseren van HTML / CSS / JavaScript (items in GTmetrix + Pingdom) maar zonder de caching.
 19. Prestatiecontrole van WP Hosting – vertelt u of uw server traag is en of uw snelheidstechnologie (PHP, MySQL, WordPress-versies) moet worden bijgewerkt.

14. Rel Nofollow-selectievakje

Als u affiliate links gebruikt, voegt dit een nofollow-optie toe bij het toevoegen van links in WordPress. Anders moet u naar de HTML van de link gaan en handmatig nofollow toevoegen. Bespaart tijd.

15. Yoast Premium-plug-ins

Spoiler: Yoast beweert dat hun premium plug-ins hemel en aarde opheffen, terwijl je in werkelijkheid waarschijnlijk geen directe verbeteringen zult zien door alleen hun WordPress SEO-plug-ins te kopen.

Conclusie: De premium plug-ins van Yoast zijn het geld niet waard.

WordPress SEO-plug-ins van Yoast

Yoast SEO Premium ($ 89 / jaar) – Ik heb er een recensie over geschreven, waarin ik in feite uitlegde hoe de meeste functies met gratis plug-ins kunnen worden gedaan of gewoon niet waardevol zijn, vooral voor $ 89 / jaar.

 • Redirect manager – gebruik de gratis Quick Page / Post Redirect plugin.
 • Interne koppelingssuggesties – heb je hier echt een plug-in voor nodig?
 • Meerdere focuszoekwoorden – detecteert niet altijd gedeeltelijke zoektermen.
 • Inhoudsinzichten – toont 5 meest gebruikte woorden (trefwoorddichtheid doet er nauwelijks toe).
 • Sociale preview – zolang u afbeeldingen van sociale media uploadt, gaat het goed.
 • Ondersteuning – Ik heb veel verhalen van hen gehoord die mensen gewoon doorverwijzen naar tutorials.

Yoast Video SEO Plugin ($ 69 / jaar) – maak een videositemap en markeringspagina’s zodat videominiaturen worden weergegeven Google-video’s. Natuurlijk gaan de meeste mensen naar de reguliere zoekmachine van Google, dus dit loont waarschijnlijk alleen als je veel video’s maakt, met name hoe je moet stylen.

Yoast Local SEO Plugin ($ 69 / jaar) – voegt een KML-bestand toe, schema.org, en de optie om een ​​Google Map in te sluiten en locator op te slaan. Een Google Map insluiten is eenvoudig en de meeste informatie die Yoast ‘optimaliseert’ voor, is al van uw Google Mijn Bedrijf-pagina gehaald. Yoast zegt dat deze plug-in “Google alles vertelt wat het moet weten om je bovenaan te plaatsen in lokale zoekresultaten” wat niet waar is gezien het feit De lokale rankingfactoren van Google hebben weinig te maken met de lokale SEO-plug-in van Yoast.

Yoast Google News Plugin ($ 69 / jaar) – brengt u er niet echt in Google Nieuws (zie die stappen hier) maar helpt bij het opmaken van inhoud voor Google Nieuws door een XML Nieuws-sitemap te maken.

Yoast WooCommerce SEO-plug-in ($ 49 / jaar) – maakt rijke pinnen voor Pinterest mogelijk.

16. Schema

Er zijn veel schema-plug-ins, maar het hangt ervan af wat voor soort opmaak je doet. Als u bijvoorbeeld recensies schrijft, heeft u een plug-in nodig voor beoordeling opmaak zoals WP Review. Zoek uit welk type opmaak van toepassing is op uw inhoud en gebruik vervolgens de vereiste plug-ins.

Schema-plug-ins

17. Analyseer

Zie een glimp van je Google Analytics direct in WordPress.

Analyseer Dashboard

18. Echt eenvoudige SSL

Deze plug-in “detecteert automatisch uw instellingen en configureert uw website om over https te lopen.” Natuurlijk heb je nog steeds een SSL nodig om het te gebruiken, maar Really Simple SSL maakt het gemakkelijk om het in te stellen.

Laten we SSL coderen is de meest populaire gratis SSL en is wat ik gebruik. Google gekraakt op niet-HTTPs-sites nog moeilijker in juli 2018 toen ze begonnen te vertonen dat ze niet veilig waren in Google Chrome.

Echt eenvoudige SSL

Kenmerken:

 • Fixer voor gemengde inhoud
 • Schakel WordPress 301-omleiding naar SSL in
 • Schakel 301 .htaccess-omleiding in
 • Schakel Javascript-omleiding naar SSL in

19. Beter zoeken vervangen

Waarom staat een zoek / vervang-plug-in in de lijst?

Omdat als u www- of http (s) -versies hebt gewijzigd, u alle links op uw website in bulk moet bijwerken om de nieuwe versie weer te geven. Dat is waar deze plug-in een rol speelt – ik raad HTTPS en niet-www aan. Zoek gewoon in de oude versie van uw domein en vervang deze door de nieuwe.

Beter zoeken vervangen - WWW-versies

Coole truck: als u dezelfde afbeelding op meerdere pagina’s gebruikt, is dit een gemakkelijke manier om ze allemaal bij te werken.

20. Anti spam

Spam doodt blogs. Jetpack zegt

Spammers kunnen links of met zoekwoorden gevulde opmerkingen op uw site achterlaten in een poging meer verkeer naar hun sites te leiden (en hun eigen SEO te stimuleren). Met voldoende spam kan uw ranglijst een hit worden, buiten uw schuld.

De Anti-Spam-plug-in is captcha-vrij en doet uitstekend werk om spamcommentaar te filteren, terwijl hij de goede achterlaat. Spam is een enorm probleem met WordPress. Deze plug-in bespaart u tijd.

21. WP Google My Business Auto Publish

Het plaatsen van updates waar uw Google Mijn Bedrijf-pagina steeds belangrijker in wordt Google’s factoren voor lokale zoekresultaten in 2018. Deze plug-in publiceert uw WordPress-inhoud rechtstreeks op uw Google Mijn Bedrijf-pagina. Het bevindt zich nog in de beginfase, maar heeft geweldige recensies.

Factoren voor lokale zoekrangschikking 2018

Hier zijn enkele van de plug-in-instellingen:

WP Google My Business Auto Publish

22. StudioPress-plug-ins

Als je een StudioPress-thema of Genesis Framework gebruikt (wat ik aanbeveel), moet je StudioPress-plug-ins gebruiken. Deze staan ​​op mijn lijst omdat ze lichtgewicht, betrouwbaar zijn en uw laadtijd (en kans op fouten) tot een minimum beperken, waardoor uw site soepel werkt.

studiopress-genesis-plugins

Andere SEO-tools die u moet kennen

 • Beantwoord het publiek – coolste tool voor trefwoordonderzoek (foto hieronder). Haalt zoekwoorden uit Google Autocomplete en maakt een visuele kaart op basis van verschillende soorten zoekwoorden (vragen, voorzetsels, vergelijkingen). Hoe groener de cirkel, hoe competitiever het zoekwoord. Vraagzoekwoorden zijn een geweldige manier om ervoor te zorgen dat uw inhoud volledig is (het beantwoordt de meest populaire vragen die mensen zoeken). Mijn favoriete onderzoekstool voor zoekwoorden.
 • Moz Local – analyseert uw top 15 citaties (GMB, Yelp, YellowPages, enz.) En toont onvolledige, inconsistente en dubbele profielen. Probeer 100% scores te krijgen!
 • Moz Link Explorer – toont linkstatistieken, evenals uw domeinautoriteit, wat een indicatie is van hoe concurrerend uw gerichte zoekwoorden zouden moeten zijn.
 • MozBar – Google een zoekwoord en bekijk de DA (domeinautoriteit) en PA (paginaautoriteit) van elk zoekresultaat. Hoe hoger ze zijn, hoe competitiever het zoekwoord is. Probeer te concurreren met sites met een vergelijkbare domeinautoriteit.
 • Moz Keyword Explorer – eigenlijk Google Keyword Planner, maar dan beter. Geeft organische concurrentie weer (in tegenstelling tot de Zoekwoordplanner voor AdWords). Toont het maandelijkse zoekvolume en heeft tonnen filters voor het sorteren van zoekwoorden.
 • Zoekwoorden overal – Google een zoekwoord en bekijk het maandelijkse zoekvolume, geschatte concurrentie en CPC rechtstreeks in de zoekresultaten. Werkt ook voor YouTube, Amazon, Etsy, Google Analytics en andere programma’s / zoekmachines.
 • SEMrush – een van de meest uitgebreide SEO-software is de markt, die u letterlijk alles vertelt over uw zoekwoorden, backlinks, content SEO en analyse. Veel statistieken zijn niet te vinden in Google Analytics of Search Console.
 • Google Autocomplete – mijn favoriete truc is “vul de blanco in” waarbij je het onderstrepingsteken _ gebruikt om Google (ja je raadt het al) de blanco in te laten vullen. Probeer het met Chicago _ Photographer. Je moet eindigen op het onderstrepingsteken.
 • Google Search Console – Zie fouten met uw site (indexering, beveiliging, mobiel, AMP, sitemap, sancties), te korte of lange SEO-titels / metabeschrijvingen, stel uw gewenste domeinnaam in (www vs. niet-www), internationale targeting, zoeken Analytics (mijn favoriete manier om algemene SEO + CTR’s te meten), links naar uw site en data-markeerstift voor gestructureerde gegevens. Je moet het gebruiken.
 • Google trends – bekijk zoekwoordtrends in specifieke regio’s (en YouTube).
 • Cloudflare – gratis CDN met meer dan 200 datacenters die kunnen worden ingesteld met de meeste cacheplug-ins. Heeft extra functies zoals versnelde mobiele links, hotlink-bescherming, Railgun en Paginaregels. Verbetert zowel de sitesnelheid als de beveiliging.
 • Dr. Link Check – scant de hele site op verbroken links (tot 7.500 / maand) maar biedt geen gebruiksvriendelijke manier om ze rechtstreeks in uw WordPress-dashboard te repareren (zoals Broken Link Checker doet, maar BLC verbruikt wel CPU).
 • Copyscape – voorkomt plagarisme (zoekt op internet naar kopieën van uw inhoud).
 • HubShout WebGrader – bekijk de volledige lijst met zoekwoorden van concurrenten en een zij-aan-zij vergelijking van backlinks, domeinautoriteit en hoogst gerangschikte pagina’s.
 • StackPath – CDN met meer dan 30 datacenters (voornamelijk in de VS). Meer datacenters = snellere levering van inhoud, daarom gebruik ik zowel Cloudflare als StackPath.
 • Siteliner – controleert de hele site op dubbele inhoud en markeert deze.
 • Schreeuwende kikker – uitgebreide (gratis) SEO-controletool die ontbrekende alt-tekst, SEO-titels, metabeschrijvingen, URL’s, AMP, sitemaps toont en ook kan worden geïntegreerd met Google Search Console, Google Analytics en vele andere SEO-tools.
 • vidIQ – zoek een zoekwoord op YouTube en bekijk de belangrijkste statistieken die aangeven hoe concurrerend het zoekwoord is. Gebaseerd op likes, views, shares, comments, etc.
 • SEOquake – Chrome-extensie die geweldig is voor zoekwoordonderzoek. Toont de links van elk zoekresultaat, Alexa-rang, domeinleeftijd, geïndexeerde pagina’s, zoekwoordanalyse, interne links, externe links en vele andere (aanpasbare) statistieken.
 • Contactformulier 7 Google Analytics – voegt het volgen van gebeurtenissen toe aan al uw CF7-formulieren.
 • SiteGround – de host die ik aanbeveel en die als # 1 werd beoordeeld in meer dan 30 Facebook-polls.

Veel Gestelde Vragen

&# x1f50c; Welke SEO-plug-in gebruik ik om deze veelgestelde vragen te krijgen?

De plug-in voor gestructureerde inhoud is geweldig voor het toevoegen van Rich Snippets met veelgestelde vragen, en vervolgens voeg ik emoji’s toe aan elke vraag in de veelgestelde vragen. Je kunt elke gewenste emoji toevoegen.

&# x1f50c; Wat zijn 3 minder bekende SEO-plug-ins?

Oude berichten opnieuw publiceren vernieuwt alle gewijzigde datums van uw bericht naar de huidige dag, waardoor uw inhoud er fris uitziet. Gemakkelijke inhoudsopgave is goed voor het organiseren van lange berichten, maar een HTML-inhoudsopgave heeft meer voordelen, zoals het opnemen van ankers (links). Met Asset CleanUp kunt u selectief uitschakelen dat plug-ins op bepaalde pagina’s / berichten worden uitgevoerd, waardoor uw site sneller wordt.

&# x1f50c; Wat zijn de 3 belangrijkste stappen voor Yoast?

De 3 belangrijkste stappen voor Yoast zijn het configureren van de instellingen, het onderzoeken van zoekwoorden en het optimaliseren van inhoud. Het instellen van Google Search Console is ook belangrijk.

&# x1f50c; Hoe zit het met plug-ins voor snelheidsoptimalisatie?

De enige 4-speed plug-ins die u op uw site nodig heeft, zijn WP Rocket, Asset CleanUp, ShortPixel en OMGF.

&# x1f50c; Is Rank Math beter dan Yoast?

Het heeft bijna alle functies van Yoast SEO Premium (gratis) en is superlicht van gewicht. Ik gebruik nog steeds Yoast, maar heb niets dan geweldige dingen gehoord over Rank Math. Ze hebben ook een Facebook-groep als je ondersteuning nodig hebt.

Heb ik goede SEO-plug-ins gemist?
Ik hoop dat deze lijst nuttig was! Als je vragen hebt over een van deze WordPress SEO-plug-ins, stuur me dan een berichtje in de comments en ik help je graag verder. Onthoud dat ik veel tutorials heb over Yoast, Optimalisatie van WordPress-snelheid, en andere SEO-gerelateerde tutorials. Als je daar een vraag over hebt, laat dan een opmerking achter bij die specifieke tutorial. Als je dit bericht tot slot leuk vond, deel het dan met een vriend die het misschien ook leuk vindt – dat zou ik op prijs stellen.

Proost,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector