22 WordPress SEO Plugins για τη βελτιστοποίηση του ιστότοπού σας το 2020

Προσθήκες WordPress SEO 2019


Αναζήτηση για μια πλήρη λίστα προσθηκών SEO WordPress?

Αυτό ξεπερνά το Yoast και μπαίνει σε πλούσια αποσπάσματα, ανακατευθύνσεις, alt text, SSL, πίνακα περιεχομένων, ακόμη και την προσθήκη του Site Kit της Google. Τα πρόσθετα βελτιστοποίησης ταχύτητας περιλαμβάνουν 19 από μόνα τους.

Γράφω σεμινάρια ταχύτητας SEO + WordPress από το 2011 – Είμαι πλήρης nerd για αυτά τα πράγματα. Έχω συμπεριλάβει μόνο τις καλύτερες προσθήκες SEO (χωρίς διπλότυπα) και χρησιμοποιώ περισσότερο στον ιστότοπό μου.

Μπορείτε να εγκαταστήσετε όσα πρόσθετα SEO WordPress θέλετε, αλλά η Google θέλει πραγματικά να δει οργανωμένο, σε βάθος περιεχόμενο γύρω από λέξεις-κλειδιά μακράς ουράς που είναι καλύτερα από τα κορυφαία αποτελέσματα. Αυτό σημαίνει την επιλογή πολύ συγκεκριμένων φράσεων, προσθέτοντας ένα TOC, και γράφοντας μεγάλο περιεχόμενο (3.000+ λέξεις).

Αυτή είναι η λίστα:

Contents

1. Yoast SEO

Τα περισσότερα άτομα έχουν Yoast, αλλά λίγοι το χρησιμοποιούν σωστά. Ακολουθούν μερικές λιγότερο γνωστές συμβουλές Yoast.

Ρυθμίσεις προσθήκης Yoast WordPress SEO

4 βασικά βήματα κατά τη χρήση του Yoast

 • Διαμορφώστε τις ρυθμίσεις
 • Ρύθμιση εργαλείων για Webmasters
 • Επιλέξτε φράσεις μακράς ουράς (3+ λέξεις)
 • Βελτιστοποίηση περιεχομένου (αυτό υπερβαίνει τα πράσινα φώτα της Yoast)

Υπάρχουν περισσότερα στη σελίδα από τις λέξεις-κλειδιά – το να παίρνετε πράσινα φώτα στο Yoast είναι όλα εύχρηστο και καλό, αλλά δεν σας κάνει να κατατάξετε. Επιλογή λέξεων-κλειδιών μακράς ουράς με αδύναμο περιεχόμενο στα κορυφαία αποτελέσματα και στη συνέχεια πραγματικό SEO στη σελίδα, θα. Μην ενοχλείτε το Yoast – αφιερώστε περισσότερο χρόνο στην έρευνα λέξεων-κλειδιών, προσθέστε έναν πίνακα περιεχομένων, δημιουργήστε ένα βίντεο / infographic, στοχεύστε σε 3.000 λέξεις και προσθέστε πρακτικές συμβουλές για οδηγίες. Το πιο σημαντικό μέρος για να χρησιμοποιήσετε τη λέξη-κλειδί σας είναι ο τίτλος της σελίδας σας, ο τίτλος SEO, η μετα-περιγραφή και ο μόνιμος σύνδεσμος (γυμνοσάλιαγκας). Αποφύγει γέμιση λέξεων-κλειδιών που μπορεί να διακινδυνεύσει ποινή.

Yoast-SEO-Ανάλυση

Μην χρησιμοποιείτε μεταβλητές αποσπάσματος – Στις ρυθμίσεις του Yoast, υπάρχει μια επιλογή για χρήση μεταβλητές αποσπάσματος (πρότυπα) για τίτλους SEO + μετα-περιγραφές. Θα πρέπει να αποφύγετε τη χρήση τους, καθώς η σύνταξη προσαρμοσμένων είναι πάντα καλύτερη. Βεβαιωθείτε ότι παραμένετε εντός των ορίων χαρακτήρων της Google (η πράσινη γραμμή στο Yoast) και προσελκύετε άτομα να κάνουν κλικ στον σύνδεσμό σας – όχι μόνο με τη λέξη-κλειδί σας.

Yoast-Snippet-Variables

Βελτιστοποίηση περιεχομένου για κοινωνικά – Στο Yoast υπάρχει ένας σύνδεσμος “κοινής χρήσης” όπου μπορείτε να ανεβάσετε προσαρμοσμένα γραφικά για Facebook (1200 x 630 εικονοστοιχεία) και Twitter (1024 x 512 εικονοστοιχεία). Αυτό κάνει τη μορφή του περιεχομένου σας ωραία όταν το μοιράζονται οι χρήστες και μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε το κείμενο τίτλου + περιγραφής.

yoast-social-media-optimization

Κοινή χρήση στο Facebook

Ρύθμιση του Google Search Console και επιδιόρθωση σφαλμάτων ανίχνευσης (σπασμένες σελίδες) – Εγγραφείτε Κονσόλα αναζήτησης Google, προσθέστε τον ιστότοπό σας και επιλέξτε το Επαλήθευση ετικέτας HTML μέθοδος. Αντιγράψτε αυτόν τον κώδικα και επικολλήστε τον στο Yoast. Μετά από μερικές ημέρες, συνδεθείτε στο Google Search Console και δείτε το δικό σας αναφορά σφαλμάτων ανίχνευσης. Εάν βλέπετε κάτι, η εγκατάσταση ανακατευθύνει για να ανακατευθύνει τις σπασμένες σελίδες στις σωστές σελίδες.

Ετικέτα HTML Επαλήθευση Google Search Console

Χρησιμοποιήστε μια προσθήκη όπως Γρήγορη ανακατεύθυνση σελίδας / ανάρτησης (ή .htaccess) για ανακατεύθυνση αυτών στις σωστές διευθύνσεις URL.

301 Ανακατεύθυνση WordPress

Παρόμοιες προσθήκες

2. Δομημένο περιεχόμενο

Η Google πρόσθεσε πρόσφατα Συχνές ερωτήσεις για να αναζητήσετε αποτελέσματα και η προσθήκη Δομημένου Περιεχομένου είναι η ευκολότερη επιθυμία να τα εφαρμόσετε στον ιστότοπό σας στο WordPress. Αυτό είναι το το ίδιο plugin χρησιμοποιεί ο Neil Patel στο βίντεό του. Για να προσθέσετε αποσπάσματα πλούσια σε συχνές ερωτήσεις, εγκαταστήστε την προσθήκη και, στη συνέχεια, ανατρέξτε στις παρακάτω οδηγίες.

Δομημένο περιεχόμενο JSON-LD wpsc - WordPress plugin

Οδηγίες

 • Εγκαταστήστε την προσθήκη δομημένου περιεχομένου.
 • Επεξεργαστείτε μια σελίδα ή μια ανάρτηση και κάντε κλικ στο εικονίδιο Συχνές ερωτήσεις.
 • Προσθέστε τις ερωτήσεις και τις απαντήσεις σας (προτείνω 3-8).
 • Εκκαθαρίστε την προσωρινή μνήμη της σελίδας.
 • Στο Google Search Console, ζητήστε τη δημιουργία ευρετηρίου μέσω URL Επιθεωρητής URL της Google.
 • Παρακολουθήστε τις συχνές ερωτήσεις σας να εμφανίζονται στα αποτελέσματα αναζήτησης μέσα σε λίγα λεπτά!

Συχνές ερωτήσεις Αποσπάσματα Google

3. Αναδημοσίευση παλαιών δημοσιεύσεων

Αυτή η προσθήκη επαναφέρει τις ημερομηνίες δημοσίευσης της ανάρτησής σας στην τρέχουσα ημέρα, κάνοντας το περιεχόμενό σας να φαίνεται φρέσκο:

Ημερομηνία δημοσίευσης

Αυτός είναι ένας εύκολος τρόπος για να αυξήσετε τις αναλογίες κλικ προς αριθμό εμφανίσεων. Φυσικά, οι άνθρωποι μπορεί να αναρωτιούνται γιατί το περιεχόμενό σας λέει ότι ενημερώθηκε όταν δεν ήταν. Είναι αρκετά φτηνό, οπότε προχωρήστε με προειδοποίηση.

Βήμα 1: Βρείτε την ενότητα μετα-καταχώρησης του ιστολογίου σας (η ενότητα στην κορυφή των αναρτήσεών σας) που για μένα βρίσκεται στο Genesis Simple Edits Ρυθμίσεις. Τώρα συμπεριλάβετε το ημερομηνία τροποποίησης μετά.

Εισαγωγή Meta

Πώς φαίνεται στις αναρτήσεις σας:

Ημερομηνία εισαγωγής Τροποποιήθηκε ημερομηνία

Βήμα 2: Ενεργοποιήστε την “ημερομηνία στο απόσπασμα προεπισκόπησης” στο Yoast (SEO > Αναζήτηση εμφάνισης > Τύποι περιεχομένου).

Date-In-Snippet-Preview-Yoast

Βήμα 3: Εγκαταστήστε το πρόσθετο Republish Old Posts και διαμορφώστε τις ρυθμίσεις. Μπορείτε να επιλέξετε πόσο συχνά η προσθήκη επαναφέρει τις ημερομηνίες δημοσίευσής σας κάτω από την “ηλικία μετά τη δημοσίευση προτού πληροίτε τις προϋποθέσεις για αναδημοσίευση”. Ακόμα κι αν δεν χρησιμοποιείτε αυτήν την προσθήκη, συνήθως θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τις ημερομηνίες δημοσίευσης στα αποτελέσματα αναζήτησης και, στη συνέχεια, να ενημερώνετε το περιεχόμενο. Κάθε φορά που επεξεργάζεστε μια ανάρτηση και κάνετε κλικ στην «δημοσίευση», η ημερομηνία θα ανανεωθεί.

Αναδημοσίευση παλαιών δημοσιεύσεων

4. Αυτόματα χαρακτηριστικά Alt Image

Μια μέρα, το WordPress σταμάτησε να προσθέτει αυτόματα κείμενο alt στις εικόνες.

Ευτυχώς, αυτό το πρόσθετο θα το κάνει για εσάς. Απλώς εγκαταστήστε το και θα χρησιμοποιήσει το όνομα του αρχείου εικόνας ως το κείμενο alt. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να σταματήσετε να σπαταλάτε το χρόνο σας γράφοντας εναλλακτικό κείμενο για κάθε εικόνα, όπως συνήθιζα. Μόλις Θυμηθείτε να επισημάνετε το όνομα του αρχείου εικόνας σας προτού τα ανεβάσετε στο WordPress.

5. Αναθεώρηση WP

Το WP Review είναι το αγαπημένο μου πρόσθετο για προσθήκη πλούσια αποσπάσματα (εδώ είναι μια σελίδα στην οποία χρησιμοποιώ). Υποστηρίζει 14 τύπους δεδομένων, φαίνεται υπέροχο, έχει 16 προ-στιλ πρότυπα και διατηρείται από τους προγραμματιστές στο MyThemeShop. Είναι αξιόπιστο, ελαφρύ και περιλαμβάνει κριτικές χρηστών. Υπάρχει επίσης ένα δωρεάν έκδοση.

πλούσια αποσπάσματα

Γιατί χρησιμοποιώ την κριτική WP:

 • Ο σχεδιασμός είναι πολύ καλύτερος από το All In One Schema
 • Συμβατό με PHP 7+ (σε αντίθεση με τα WP Rich Snippets)
 • 16 προκαθορισμένα πρότυπα τα οποία είναι εξαιρετικά προσαρμόσιμα
 • Ο προγραμματιστής προσθηκών (MyThemeShop) το ενημερώνει
 • Υποστηρίζει 14 τύποι δεδομένων συμπεριλαμβανομένων των πιο κοινών σχόλια + συνταγές
 • Πολλαπλά συστήματα αξιολόγησης και δυνατότητα συμπερίληψης (εποπτευόμενων) αξιολογήσεων χρηστών
 • Δωρεάν έκδοση και υπέρ έκδοση είναι και οι δύο σταθερές, η επαγγελματική έκδοση έχει περισσότερες δυνατότητες

Αποφύγετε αυτές τις προσθήκες εμπλουτισμένων αποσπασμάτων:

6. Εύκολος πίνακας περιεχομένων

Γιατί να υπάρχει ένας πίνακας περιεχομένων στη λίστα προσθηκών SEO μου?

Επειδή η προσθήκη TOC σε μεγάλες σελίδες / δημοσιεύσεις έχει τεράστια οφέλη. Google λέει

Βεβαιωθείτε ότι οι μεγάλες σελίδες πολλαπλών θεμάτων στον ιστότοπό σας είναι καλά δομημένες και χωρισμένες σε ξεχωριστές λογικές ενότητες. Δεύτερον, βεβαιωθείτε ότι κάθε ενότητα έχει μια συσχετισμένη άγκυρα με ένα περιγραφικό όνομα (δηλαδή όχι μόνο “Ενότητα 2.1”) και ότι η σελίδα σας περιλαμβάνει έναν πίνακα περιεχομένων που συνδέεται με μεμονωμένες άγκυρες.

Τι σημαίνει για εσάς:

 • Καλύτερες πιθανότητες να απονεμηθούν μετάβαση σε συνδέσμους στο Google χρησιμοποιώντας ονομάζονται άγκυρες
 • Οι χρήστες μπορούν να συνδέονται με συγκεκριμένες ενότητες στην ανάρτησή σας (όχι μόνο με τον μόνιμο σύνδεσμο)
 • Οι χρήστες μπορούν να βρουν αμέσως αυτό που θέλουν και να ξοδέψουν περισσότερο χρόνο στη σελίδα σας

Μετάβαση στους συνδέσμους

Σπουδαίος: αντί να χρησιμοποιήσετε ένα πρόσθετο, προσθήκη ενός TOC χρησιμοποιώντας HTML / CSS ας το στυλ και να συνδέεται με συγκεκριμένες ενότητες της ανάρτησης (καλό για χρήστες και λήψη συνδέσμων). Εδώ είναι ένα Πρότυπο TOC GitHub.

7. Κιτ ιστότοπου Google

Το Google Site Kit συνδυάζει τα περισσότερα εργαλεία της Google (Search Console, Analytics, AdSense, PageSpeed ​​Insights) σε 1 προσθήκη WordPress. Δεν χρειάζεστε πραγματικά αυτό το πρόσθετο (απλώς μεταβείτε στους πραγματικούς ιστότοπους), αλλά αν θέλετε να τα δείτε στον πίνακα ελέγχου σας, αυτό σας δίνει αυτήν την επιλογή.

Site Kit από την Google

8. Έλεγχος σπασμένων συνδέσμων

Ακόμα ο καλύτερος τρόπος για να ελέγξετε όλους τους σπασμένους συνδέσμους στον ιστότοπό σας στο WordPress.

Εντοπίζει σπασμένους συνδέσμους σε σελίδες, αναρτήσεις, σχόλια, εικόνες, ακόμη και ανακατευθύνσεις. Δρ. Link Check είναι καλό, αλλά το Broken Link Checker σάς επιτρέπει να τα διορθώσετε μέσα στο WordPress με επιλογές 1 κλικ για να επεξεργαστείτε ή να αποσυνδέσετε κάθε μία. Φυσικά, η έλλειψη σπασμένων συνδέσμων στον ιστότοπό σας μπορεί να βελτιώσει το SEO σας.

Πρόσθετο Broken Link Checker

Δείτε πώς φαίνεται:

Έλεγχος σπασμένων συνδέσμων

Προειδοποίηση: αυτό το πρόσθετο εκτελεί συνεχώς σαρώσεις και απορροφά υψηλά ποσοστά εύρους ζώνης. Συνιστώ να διορθώσετε όλους τους σπασμένους συνδέσμους και, στη συνέχεια, να διαγράψετε αμέσως την προσθήκη όταν τελειώσετε.

9. Γρήγορη ανακατεύθυνση σελίδας / ανάρτησης

Όταν αλλάζετε μόνιμους συνδέσμους, πρέπει να ρυθμίσετε μια ανακατεύθυνση στη νέα σελίδα.

Πρόσθετο προσθήκης ανακατεύθυνσης γρήγορης σελίδας

Πώς να ρυθμίσετε μια ανακατεύθυνση: Εγκαταστήστε το και μεταβείτε στις “Γρήγορες ανακατευθύνσεις”. Εισαγάγετε το παλιό URL + νέο URL.

301 Ανακατεύθυνση WordPress

Εύρεση σφαλμάτων ανίχνευσης: Μεταβείτε στο αναφορά σφαλμάτων ανίχνευσης στην ενότητα Google Search Console για να δείτε όλες τις σπασμένες σελίδες στον ιστότοπό σας και, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε αυτήν την προσθήκη για να ανακατευθύνετε κάθε μία στη νέα, σωστή διεύθυνση URL.

Σφάλματα ανίχνευσης Yoast Search Console

10. ShortPixel

Το ShortPixel είναι γενικά το καλύτερο plugin WordPress για τη βελτιστοποίηση των εικόνων.

Σας επιτρέπει να συμπιέζετε χωρίς απώλειες εικόνες, να απομακρύνετε δεδομένα EXIF ​​και να τα βελτιστοποιείτε με άλλους τρόπους. Απλώς εγκαταστήστε την προσθήκη, δοκιμάστε μερικές εικόνες για να βεβαιωθείτε ότι είστε ικανοποιημένοι με την ποιότητα της εικόνας και, στη συνέχεια, βελτιστοποιήστε μαζικά όλες τις εικόνες στον ιστότοπό σας. Σας επιτρέπει επίσης να βελτιστοποιήσετε τις εικόνες μετά τη μεταφόρτωση.

Ρυθμίσεις ShortPixel

11. Πύραυλος WP

WordPress λέει:

ο Τμήμα προσωρινής αποθήκευσης σας δίνει το μεγαλύτερο όφελος για τη μικρότερη ταλαιπωρία.

Ποια προσθήκη cache είναι καλύτερη; Το WP Rocket ήταν το # 1 στις περισσότερες δημοσκοπήσεις στο Facebook και είναι αυτό που χρησιμοποιώ.

Η καλύτερη δημοσκόπηση προσθηκών cache του 2016

Δημοσκόπηση προσθηκών cache 2019

Swift vs WP Rocket

Δημοσκόπηση προσθηκών cache 2016

Καλύτερες προσθήκες cache 2018 δημοσκόπηση

wp rocket εναντίον w3 totla cache

Γιατί το WP Rocket είναι το # 1 στις δημοσκοπήσεις στο Facebook

 • Είναι εύκολο να διαμορφώσετε.
 • Αποδίδει γρήγορους χρόνους φόρτωσης.
 • Έχει εκτεταμένη τεκμηρίωση.
 • Δεν πρέπει να σπάσει τον ιστότοπό σας (όπως ορισμένες προσθήκες cache).
 • Έχει τόνους χαρακτηριστικά οι περισσότερες προσθήκες cache δεν – τεμπέλης φόρτωση φωτογραφιών / βίντεο / iframes, εκκαθάριση βάσης δεδομένων, ενσωμάτωση με Cloudflare + άλλα CDN, τοπικές γραμματοσειρές Google και Analytics, ενσωμάτωση Sucuri κ.λπ. Με τις περισσότερες άλλες προσθήκες cache, θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε περίπου 6 επιπλέον πρόσθετα για να λάβετε αυτές τις δυνατότητες, όταν το WP Rocket τα έχει ενσωματωμένο.

Για το πόσο σημαντικό είναι, το WP Rocket αξίζει 49 $ / έτος. Σας επιτρέπουν επίσης να ανανεώσετε την άδειά σας με έκπτωση 50%, οπότε είναι πραγματικά 24,50 $ / έτος μετά το 1ο έτος. Και μπορείτε επίσης να λάβετε έκπτωση 10% στην αρχική τιμή εάν εγγραφείτε στη λίστα email τους. Ανατρέξτε στον οδηγό WP Rocket για οδηγίες εγκατάστασης.

12. Διαχειριστής κεφαλαίου

Το Asset Manager σάς επιτρέπει να απενεργοποιήσετε επιλεκτικά τις προσθήκες από τη φόρτωση σε συγκεκριμένες σελίδες. Ορισμένες προσθήκες φορτώνουν σε κάθε κομμάτι περιεχομένου ακόμα και αν δεν χρησιμοποιούνται εκεί. Η απενεργοποίηση αυτών των προσθηκών μπορεί να μειώσει τον αριθμό των αιτημάτων στη σελίδα και να τα κάνει να φορτώνουν γρηγορότερα. Το Asset Manager είναι παρόμοιο με το Plugin Organizer (το Perfmatters σας επιτρέπει να το κάνετε και αυτό), μόνο που είναι δωρεάν και απλό στη χρήση.

Παραδείγματα:

 • Απενεργοποιήστε το ρυθμιστικό προσθήκης σε σελίδες που δεν χρησιμοποιούν ρυθμιστικά
 • Απενεργοποιήστε την προσθήκη εμπλουτισμένων αποσπασμάτων σε σελίδες που δεν χρησιμοποιούν πλούσια αποσπάσματα
 • Απενεργοποιήστε την προσθήκη φόρμας επικοινωνίας σε σελίδες που δεν διαθέτουν φόρμα επικοινωνίας
 • Απενεργοποιήστε την προσθήκη κοινής χρήσης κοινωνικής δικτύωσης σε όλες τις σελίδες (δεδομένου ότι είναι συνήθως για αναρτήσεις ιστολογίου)
 • Απενεργοποιήστε την προσθήκη διαχείρισης συνδέσμων συνεργατών σε σελίδες που δεν χρησιμοποιούν συνδέσμους συνεργατών

13. Πρόσθετα βελτιστοποίησης ταχύτητας

Η ταχύτητα είναι ένα συντελεστής κατάταξης (ημ).

2019-GTmetrix-Αναφορά

Ακολουθούν μερικές εξαιρετικές προσθήκες για την επιτάχυνση του WordPress.

Χρησιμοποιώ πολλά από αυτά στον ιστότοπό μου, τα οποία συνέβαλαν στις βαθμολογίες μου 100% GTmetrix. Μετεγκατάσταση από ΕΙΚ και οικοδεσπότες χαμηλής ποιότητας όπως το GoDaddy to SiteGround και Cloudways ήταν ένας άλλος μεγάλος λόγος.

 1. Πύραυλος WP – # 1 προσθήκη cache στις περισσότερες δημοσκοπήσεις στο Facebook. Έρχεται με έλεγχο καρδιακών παλμών, τεμπέλης φόρτωσης, εκκαθάριση βάσης δεδομένων και φιλοξενία τοπικών γραμματοσειρών + αναλυτικών στοιχείων. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε αυτά τα επιπλέον πρόσθετα εάν χρησιμοποιείτε το WP Rocket.
 2. Ταχύτερη προσωρινή μνήμη WP – # 1 δωρεάν προσθήκη cache στις περισσότερες δημοσκοπήσεις. Επίσης εύκολο στη διαμόρφωση, έχει επιλογές για Cloudflare + άλλα CDN, αλλά δεν διαθέτει δυνατότητες από το WP Rocket.
 3. WP-Βελτιστοποίηση – καθαρίζει τη βάση δεδομένων σας από ανεπιθύμητα, σκουπίδια και άλλα ανεπιθύμητα αρχεία.
 4. Έλεγχος καρδιακών παλμών – απενεργοποιεί το API καρδιακού παλμού του WordPress που καταναλώνει πόρους στέλνοντας ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο, όταν οι χρήσεις επεξεργάζονται μια ανάρτηση κ.λπ..
 5. Οκνηρό φορτίο – καθυστερεί τη φόρτωση φωτογραφιών έως ότου οι χρήστες μετακινηθούν προς τα κάτω και να τις δουν (βελτιώνει τους χρόνους φόρτωσης, αλλά η συνεχής φόρτωση φωτογραφιών καθώς κάνετε κύλιση είναι ενοχλητική).
 6. WP YouTube Lyte – καθυστερεί τη φόρτωση βίντεο / iframes έως ότου οι χρήστες μετακινηθούν προς τα κάτω και να τα δουν. Τα βίντεο χρειάζονται πολύ χρόνο για να φορτωθούν – αυτό μπορεί να ξυρίσει πολλά δευτερόλεπτα.
 7. Ενεργοποιητής CDN – βοηθά στη δημιουργία του δικτύου παράδοσης περιεχομένου σας (χρησιμοποιώ StackPath).
 8. CAOS (Φιλοξενήστε το Google Analytics τοπικά) – επιδιορθώνει τα ζητήματα “μόχλευση κρυφής μνήμης προγράμματος περιήγησης” στο GTmetrix φιλοξενώντας τον κώδικα παρακολούθησης του Google Analytics τοπικά.
 9. OMGF – φιλοξενεί τοπικές γραμματοσειρές και διορθώνει τα σφάλματα γραμματοσειράς Google στο GTmetrix + Pingdom κατεβάζοντας τις γραμματοσειρές σας Google και δημιουργώντας ένα φύλλο στυλ για αυτό.
 10. ShortPixelΦανταστείτε / Σμίσεβελτιστοποίηση εικόνας (συμπίεση χωρίς απώλειες, αλλαγή μεγέθους εικόνων, κατάργηση δεδομένων EXIF). Όλα αυτά είναι παρόμοια – χρειάζεστε μόνο ένα.
 11. Καθορίστε τις διαστάσεις εικόνας – προσθέτει ένα πλάτος / ύψος στο HTML της εικόνας σας, ένα στοιχείο στο GTmetrix. Λειτουργεί μόνο για εικόνες στον οπτικό επεξεργαστή, δεν λειτουργεί για εικόνες σε δημιουργούς σελίδων, γραφικά στοιχεία ή περιοχές εκτός του οπτικού προγράμματος επεξεργασίας.
 12. AMP για WPπροσθέτει Σελίδες AMP για να επιταχύνει τη φόρτωση των σελίδων για κινητά και δίνει στον ιστότοπό σας μια “Σφραγίδα AMP” στα αποτελέσματα αναζήτησης για κινητά. Ωστόσο, το Kinsta’s οι μετατροπές μειώθηκαν 59% όταν χρησιμοποιώ AMP και δεν τα έχω χρησιμοποιήσει από τότε.
 13. Clearfy / Απενεργοποίηση WPαπενεργοποιεί τις περιττές λειτουργίες στον πυρήνα του WordPress (trackbacks, pingbacks, API καρδιακού παλμού, REST API και άλλα πράγματα που το 99% από εσάς δεν χρειάζεστε). Και τα δύο πρόσθετα είναι παρόμοια και έχουν και άλλα χαρακτηριστικά ταχύτητας.
 14. Η Gravatar Cache του Χάριcaches Gravatars, κάνοντας τα σχόλια να φορτώνουν γρηγορότερα.
 15. GTmetrix για WordPress – παρακολουθείτε τους χρόνους φόρτωσης και ορίστε ειδοποιήσεις μέσω email.
 16. Εμφάνιση έκδοσης PHPδείχνει ποια έκδοση PHP χρησιμοποιείτε (θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 7) η οποία έχει τεράστια επίδραση στην ταχύτητα. Μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση στο cPanel του κεντρικού υπολογιστή σας.
 17. Παρακολούθηση ερωτημάτων – δείτε πιο αργές προσθήκες, ερωτήματα κ.λπ. (καλή αντικατάσταση για P3).
 18. Αυτόματη βελτιστοποίηση – εάν χρησιμοποιείτε GoDaddy, WP Engine ή άλλους κεντρικούς υπολογιστές που προσθέτουν μαύρες λίστες προσθηκών προσωρινής αποθήκευσης, αυτό το πρόσθετο εξακολουθεί να σας προσφέρει τα πλεονεκτήματα της βελτιστοποίησης HTML / CSS / JavaScript (στοιχεία σε GTmetrix + Pingdom) αλλά χωρίς την προσωρινή αποθήκευση.
 19. Έλεγχος απόδοσης φιλοξενίας WP – σας ενημερώνει εάν ο διακομιστής σας είναι αργός και εάν η τεχνολογία ταχύτητάς σας (PHP, MySQL, εκδόσεις WordPress) χρειάζεται ενημέρωση.

14. Πλαίσιο ελέγχου Rel Nofollow

Εάν χρησιμοποιείτε συνδέσμους συνεργατών, αυτό προσθέτει μια επιλογή nofollow κατά την προσθήκη συνδέσμων στο WordPress. Διαφορετικά, θα πρέπει να μεταβείτε στο HTML του συνδέσμου και να προσθέσετε το nofollow χειροκίνητα. Κερδίζει χρόνο.

15. Πρόσθετα Yoast Premium

Φθείρων: Η Yoast ισχυρίζεται ότι τα premium plugins τους ανεβάζουν τον ουρανό και τη γη, ενώ στην πραγματικότητα πιθανότατα δεν θα δείτε άμεσες βελτιώσεις μόνο με την αγορά των WordPress SEO plugins τους.

συμπέρασμα: Τα premium πρόσθετα της Yoast δεν αξίζουν τα λεφτά.

Πρόσθετα SEO WordPress από την Yoast

Yoast SEO Premium (89 $ / έτος) – Έγραψα μια κριτική σε αυτό, εξηγώντας βασικά πώς μπορούν να γίνουν οι περισσότερες δυνατότητες με δωρεάν πρόσθετα ή απλά δεν είναι πολύτιμες, ειδικά για 89 $ / έτος.

 • Redirect manager – χρησιμοποιήστε το δωρεάν πρόσθετο Quick Page / Post Redirect.
 • Προτάσεις εσωτερικής σύνδεσης – χρειάζεστε πραγματικά ένα πρόσθετο για αυτό?
 • Πολλές λέξεις-κλειδιά εστίασης – δεν εντοπίζει πάντα μερικές λέξεις-κλειδιά αντιστοίχισης.
 • Πληροφορίες περιεχομένου – εμφανίζει 5 λέξεις με τις κορυφαίες χρησιμοποιημένες λέξεις (η πυκνότητα λέξεων-κλειδιών έχει σημασία).
 • Κοινωνική προεπισκόπηση – αρκεί να ανεβάζετε εικόνες κοινωνικών μέσων, είστε εντάξει.
 • Υποστήριξη – Έχω ακούσει πολλές ιστορίες απλώς να παραπέμπουν τους ανθρώπους σε μαθήματα.

Yoast Video SEO Plugin (69 $ / έτος) – δημιουργήστε έναν χάρτη ιστότοπου βίντεο και σελίδες σήμανσης, ώστε να εμφανίζονται μικρογραφίες βίντεο Βίντεο Google. Φυσικά, οι περισσότεροι άνθρωποι πηγαίνουν στην κανονική μηχανή αναζήτησης του Google, οπότε αυτό πιθανότατα θα αποδώσει μόνο εάν δημιουργείτε πολλά βίντεο, ειδικά πώς να κάνετε στυλ.

Yoast Local SEO Plugin (69 $ / έτος) – προσθέτει ένα αρχείο KML, schema.org και την επιλογή ενσωμάτωσης ενός Χάρτη Google και αποθήκευσης εντοπισμού. Ενσωμάτωση χάρτη Google είναι εύκολη και οι περισσότερες πληροφορίες για τις οποίες “βελτιστοποιείται” το Yoast έχουν ήδη ληφθεί από τη σελίδα σας στο Google My Business. Η Yoast λέει ότι αυτή η προσθήκη “λέει στην Google όλα όσα πρέπει να γνωρίζει για να σας βάλει στην κορυφή στα τοπικά αποτελέσματα αναζήτησης”, κάτι που δεν ισχύει Οι τοπικοί παράγοντες κατάταξης της Google δεν έχουν να κάνουν με την τοπική προσθήκη SEO της Yoast.

Yoast Προσθήκη Ειδήσεων Google (69 $ / έτος) – δεν σας οδηγεί πραγματικά ειδήσεις Google (δείτε αυτά τα βήματα εδώ) αλλά βοηθά στη διαμόρφωση περιεχομένου για τις Ειδήσεις Google δημιουργώντας έναν Χάρτη ιστοτόπου Ειδήσεων XML.

Yoast WooCommerce SEO Plugin (49 $ / έτος) – επιτρέπει πλούσιες καρφίτσες για το Pinterest.

16. Σχέδιο

Υπάρχουν πολλές προσθήκες σχήματος, αλλά εξαρτάται από το είδος της σήμανσης που κάνετε. Για παράδειγμα, εάν γράφετε κριτικές, θα χρειαστείτε μια προσθήκη για επισήμανση επισήμανσης όπως το WP Review. Μάθετε ποιο είδος σήμανσης ισχύει για το περιεχόμενό σας και, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε τις απαιτούμενες προσθήκες.

Πρόσθετα σχήματος

17. Αναλυτής

Δείτε μια ματιά σας Google Analytics απευθείας στο WordPress.

Πίνακας ελέγχου αναλυτών

18. Πραγματικά απλό SSL

Αυτή η προσθήκη “εντοπίζει αυτόματα τις ρυθμίσεις σας και διαμορφώνει τον ιστότοπό σας ώστε να εκτελείται μέσω https.” Φυσικά, χρειάζεστε ακόμα ένα SSL για να το χρησιμοποιήσετε, αλλά το Really Simple SSL το καθιστά εύκολο να το ρυθμίσετε.

Ας κρυπτογραφήσουμε SSL είναι το πιο δημοφιλές δωρεάν SSL και είναι αυτό που χρησιμοποιώ. Google καταστράφηκε σε ιστότοπους που δεν είναι HTTP ακόμη πιο δύσκολο τον Ιούλιο του 2018 όταν άρχισαν να δείχνουν μη ασφαλείς στο Google Chrome.

Πραγματικά απλό SSL

Χαρακτηριστικά:

 • Διορθωτής μικτού περιεχομένου
 • Ενεργοποίηση ανακατεύθυνσης WordPress 301 σε SSL
 • Ενεργοποίηση ανακατεύθυνσης 301 .htaccess
 • Ενεργοποίηση ανακατεύθυνσης Javascript σε SSL

19. Καλύτερη Αντικατάσταση Αναζήτησης

Γιατί υπάρχει μια προσθήκη αναζήτησης / αντικατάστασης στη λίστα?

Διότι εάν αλλάξατε τις εκδόσεις www ή http, θα χρειαστεί να ενημερώσετε μαζικά όλους τους συνδέσμους στον ιστότοπό σας, ώστε να αντικατοπτρίζουν τη νέα έκδοση. Εκεί μπαίνει αυτό το πρόσθετο – προτείνω HTTPS και μη www. Απλώς αναζητήστε την παλιά έκδοση του τομέα σας και αντικαταστήστε τον με τη νέα.

Καλύτερη Αντικατάσταση Αναζήτησης - WWW Versions

Εντυπωσιακό κόλπο: εάν χρησιμοποιείτε την ίδια εικόνα σε πολλές σελίδες, είναι εύκολο να τις ενημερώσετε όλες.

20. Anti-Spam

Το Spam σκοτώνει ιστολόγια. JetPack λέει

Οι ανεπιθύμητοι χρήστες ενδέχεται να αφήσουν σχόλια που περιέχουν συνδέσμους ή λέξεις-κλειδιά στον ιστότοπό σας σε μια προσπάθεια να κατευθύνουν περισσότερη επισκεψιμότητα στους ιστότοπούς τους (και να ενισχύσουν το δικό τους SEO). Με αρκετά ανεπιθύμητα μηνύματα, η κατάταξή σας θα μπορούσε να χτυπήσει, χωρίς δικό σας σφάλμα.

Η προσθήκη Anti-Spam είναι Χωρίς captcha και κάνει μια εξαιρετική δουλειά φιλτράροντας τα ανεπιθύμητα σχόλια, αφήνοντας τα καλά. Το Spam είναι ένα τεράστιο πρόβλημα με το WordPress. Αυτή η προσθήκη θα σας εξοικονομήσει χρόνο.

21. WP Αυτόματη δημοσίευση Google My Business

Η δημοσίευση ενημερώσεων στη σελίδα σας στο Google My Business γίνεται όλο και πιο σημαντική Οι τοπικοί παράγοντες κατάταξης της Google για το 2018. Αυτή η προσθήκη δημοσιεύει το περιεχόμενο του WordPress απευθείας στη σελίδα σας στο Google My Business. Είναι ακόμα στα αρχικά στάδια, αλλά έχει καταπληκτικές κριτικές.

Παράγοντες κατάταξης τοπικής αναζήτησης 2018

Ακολουθούν ορισμένες από τις ρυθμίσεις προσθηκών:

WP Αυτόματη δημοσίευση Google My Business

22. Πρόσθετα StudioPress

Εάν χρησιμοποιείτε θέμα StudioPress ή Genesis Framework (το οποίο προτείνω), πρέπει να χρησιμοποιείτε πρόσθετα StudioPress. Αυτά βρίσκονται στη λίστα μου επειδή είναι ελαφριά, αξιόπιστα και θα περιορίσουν το χρόνο φόρτωσης (και τις πιθανότητες σφαλμάτων) στο ελάχιστο, κάνοντας τον ιστότοπό σας να λειτουργεί ομαλά.

πρόσθετα στούντιο-γένεσης

Άλλα εργαλεία SEO που πρέπει να γνωρίζετε

 • Απάντηση στο κοινό – το πιο ενδιαφέρον εργαλείο αναζήτησης λέξεων-κλειδιών (παρακάτω φωτογραφία). Τραβεί λέξεις-κλειδιά από την Αυτόματη συμπλήρωση Google και δημιουργεί έναν οπτικό χάρτη που βασίζεται σε διαφορετικούς τύπους λέξεων-κλειδιών (ερωτήσεις, προθέσεις, συγκρίσεις). Όσο πιο πράσινος είναι ο κύκλος, τόσο πιο ανταγωνιστική είναι η λέξη-κλειδί. Οι λέξεις-κλειδιά ερωτήσεων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βεβαιωθείτε ότι το περιεχόμενό σας είναι περιεκτικό (απαντά στις πιο δημοφιλείς ερωτήσεις που αναζητούν οι χρήστες). Το αγαπημένο μου εργαλείο έρευνας λέξεων-κλειδιών.
 • Moz Local – αναλύει τις κορυφαίες 15 αναφορές σας (GMB, Yelp, YellowPages κ.λπ.) και εμφανίζει ελλιπή, ασυνεπή και διπλό προφίλ. Προσπαθήστε να λάβετε 100% βαθμολογίες!
 • Moz Link Explorer – εμφανίζει μετρήσεις συνδέσμων, καθώς και την αρχή του τομέα σας που αποτελεί ένδειξη του πόσο ανταγωνιστικές θα πρέπει να είναι οι στοχευμένες λέξεις-κλειδιά σας.
 • MozBar – Google οποιαδήποτε λέξη-κλειδί και δείτε DA κάθε αποτελέσματος αναζήτησης (αρχή τομέα) και PA (αρχή σελίδας). Όσο υψηλότερα είναι, τόσο πιο ανταγωνιστική είναι η λέξη-κλειδί. Δοκιμάστε να ανταγωνιστείτε με ιστότοπους που έχουν παρόμοια αρχή τομέα.
 • Εξερεύνηση λέξεων-κλειδιών Moz – βασικά το Google Keyword Planner, μόνο καλύτερα. Εμφανίζει οργανικό ανταγωνισμό (σε αντίθεση με το Εργαλείο σχεδιασμού λέξεων-κλειδιών που προορίζεται για το AdWords). Εμφανίζει τον μηνιαίο όγκο αναζήτησης και έχει τόνους φίλτρων για ταξινόμηση λέξεων-κλειδιών.
 • Λέξεις-κλειδιά παντού – Google οποιαδήποτε λέξη-κλειδί και δείτε μηνιαίο όγκο αναζήτησης, εκτιμώμενο ανταγωνισμό και CPC απευθείας στα αποτελέσματα αναζήτησης. Λειτουργεί επίσης για το YouTube, το Amazon, το Etsy, το Google Analytics και άλλα προγράμματα / μηχανές αναζήτησης.
 • SEMrush – ένα από τα πιο εκτεταμένα λογισμικά SEO είναι η αγορά, που σας λέει κυριολεκτικά τα πάντα για τις λέξεις-κλειδιά, τους συνδέσμους, το περιεχόμενο SEO και τα αναλυτικά στοιχεία. Δεν είναι δυνατή η εύρεση πολλών μετρήσεων στο Google Analytics ή στο Search Console.
 • Αυτόματη συμπλήρωση Google – το αγαπημένο μου κόλπο είναι “συμπληρώστε το κενό” όπου χρησιμοποιείτε τον υπογραμμισμένο χαρακτήρα _ για να έχετε το Google (ναι το μαντέψατε) να συμπληρώσει το κενό. Δοκιμάστε το με το Σικάγο _ Φωτογράφος. Πρέπει να τελειώσετε με τον υπογραμμισμένο χαρακτήρα.
 • Κονσόλα αναζήτησης Google – Δείτε σφάλματα με τον ιστότοπό σας (ευρετηρίαση, ασφάλεια, κινητό, AMP, χάρτης ιστότοπου, ποινές), τίτλοι SEO / μετα-περιγραφές που είναι πολύ μικρές ή μεγάλες, ορίστε το όνομα τομέα που προτιμάτε (www έναντι non-www), διεθνή στόχευση, Αναζήτηση Analytics (ο αγαπημένος μου τρόπος μέτρησης των συνολικών SEO + CTR), συνδέσμων προς τον ιστότοπό σας και επισήμανση δεδομένων για δομημένα δεδομένα. Πρέπει να το χρησιμοποιήσετε.
 • Google Trends – δείτε τάσεις λέξεων-κλειδιών σε συγκεκριμένες γεωγραφικές περιοχές (και YouTube).
 • Cloudflare – δωρεάν CDN με 200+ κέντρα δεδομένων που μπορούν να ρυθμιστούν με τις περισσότερες προσθήκες cache. Έχει πρόσθετα χαρακτηριστικά όπως επιταχυνόμενους συνδέσμους για κινητά, προστασία hotlink, Railgun και κανόνες σελίδας. Βελτιώνει τόσο την ταχύτητα όσο και την ασφάλεια του ιστότοπου.
 • Δρ. Link Check – σαρώνει ολόκληρο τον ιστότοπο για κατεστραμμένους συνδέσμους (έως 7.500 / μήνα), αλλά δεν παρέχει φιλικό προς τον χρήστη τρόπο να τα διορθώσει απευθείας στον πίνακα ελέγχου του WordPress (όπως το Broken Link Checker, αλλά το BLC καταναλώνει CPU).
 • Copyscape – αποτρέπει τη λογοκλοπή (αναζητά στον ιστό αντίγραφα του περιεχομένου σας).
 • HubShout WebGrader – δείτε την πλήρη λίστα των λέξεων-κλειδιών των ανταγωνιστών και μια παράλληλη σύγκριση των backlinks, της αρχής τομέα και των σελίδων με την υψηλότερη κατάταξη.
 • StackPath – CDN με 30+ κέντρα δεδομένων (κυρίως στις ΗΠΑ). Περισσότερα κέντρα δεδομένων = ταχύτερη παράδοση περιεχομένου, γι ‘αυτό χρησιμοποιώ τόσο το Cloudflare όσο και το StackPath.
 • Ιστότοπος – ελέγχει ολόκληρο τον ιστότοπο για διπλό περιεχόμενο και τονίζει.
 • Ουρλιάζοντας βάτραχος – εκτεταμένο (δωρεάν) εργαλείο ελέγχου SEO που εμφανίζει ελλειπτικό κείμενο, τίτλους SEO, μετα-περιγραφές, διευθύνσεις URL, AMP, χάρτες ιστότοπου και ενσωματώνεται επίσης με το Google Search Console, το Google Analytics και πολλά άλλα εργαλεία SEO.
 • vidIQ – αναζητήστε οποιαδήποτε λέξη-κλειδί στο YouTube και δείτε βασικές μετρήσεις που δείχνουν πόσο ανταγωνιστική είναι η λέξη-κλειδί. Με βάση τις επισημάνσεις “μου αρέσει”, τις προβολές, τις κοινοποιήσεις, τα σχόλια κ.λπ..
 • SEOquake – Επέκταση Chrome που είναι ιδανική για έρευνα λέξεων-κλειδιών. Εμφανίζει τους συνδέσμους κάθε αποτελέσματος αναζήτησης, την κατάταξη Alexa, την ηλικία του τομέα, τις ευρετηριασμένες σελίδες, τα αναλυτικά στοιχεία λέξεων-κλειδιών, τους εσωτερικούς συνδέσμους, τους εξωτερικούς συνδέσμους και πολλές άλλες (προσαρμόσιμες) μετρήσεις.
 • Επικοινωνία Φόρμα 7 Google Analytics – προσθέτει παρακολούθηση συμβάντων σε όλες τις φόρμες CF7 σας.
 • SiteGround – ο οικοδεσπότης που προτείνω ποιος βαθμολογήθηκε # 1 σε 30+ δημοσκοπήσεις στο Facebook.

Συχνές Ερωτήσεις

&# x1f50γ; Ποια προσθήκη SEO χρησιμοποιώ για να λάβω αυτές τις συχνές ερωτήσεις?

Το πρόσθετο Δομημένου περιεχομένου είναι ιδανικό για την προσθήκη Συχνών ερωτημάτων, και μετά προσθέτω emoji σε κάθε ερώτηση στις Συνήθεις ερωτήσεις. Μπορείτε να προσθέσετε οποιοδήποτε emoji θέλετε.

&# x1f50γ; Τι είναι τα 3 λιγότερο γνωστά πρόσθετα SEO?

Το Republish Old Posts ανανεώνει όλες τις τροποποιημένες ημερομηνίες της ανάρτησής σας στην τρέχουσα ημέρα, κάνοντας το περιεχόμενό σας να φαίνεται φρέσκο. Το Easy Table Of Contents είναι καλό για την οργάνωση μεγάλων δημοσιεύσεων, αλλά ένας πίνακας περιεχομένου HTML έχει περισσότερα οφέλη, όπως η χρήση αγκυρίων (συνδέσμων). Το Asset CleanUp σάς επιτρέπει να απενεργοποιήσετε επιλεκτικά την προσθήκη προσθηκών σε συγκεκριμένες σελίδες / δημοσιεύσεις, κάνοντας τον ιστότοπό σας πιο γρήγορο.

&# x1f50γ; Ποια είναι τα 3 κύρια βήματα για το Yoast?

Τα 3 κύρια βήματα για το Yoast είναι η διαμόρφωση των ρυθμίσεων, η έρευνα λέξεων-κλειδιών και η βελτιστοποίηση περιεχομένου. Η ρύθμιση του Google Search Console είναι επίσης σημαντική.

&# x1f50γ; Τι γίνεται με τα πρόσθετα βελτιστοποίησης ταχύτητας?

Τα μόνα 4 πρόσθετα ταχύτητας που χρειάζεστε στον ιστότοπό σας είναι τα WP Rocket, Asset CleanUp, ShortPixel και OMGF.

&# x1f50γ; Είναι το Rank Math καλύτερο από το Yoast?

Έχει σχεδόν κάθε δυνατότητα του Yoast SEO Premium (δωρεάν) και είναι εξαιρετικά ελαφρύ. Χρησιμοποιώ ακόμα το Yoast, αλλά δεν έχω ακούσει τίποτα άλλο παρά υπέροχα πράγματα για τον Rank Math. Έχουν επίσης μια Ομάδα Facebook εάν χρειάζεστε υποστήριξη.

Μου έλειπε οποιεσδήποτε καλές προσθήκες SEO?
Ελπίζω ότι αυτή η λίστα ήταν χρήσιμη! Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με οποιαδήποτε από αυτές τις προσθήκες WordPress SEO, μη διστάσετε να μου αφήσετε μια γραμμή στα σχόλια και θα χαρώ να σας βοηθήσω. Θυμηθείτε, έχω πολλά μαθήματα στο Yoast, Βελτιστοποίηση ταχύτητας WordPress, και άλλα σεμινάρια που σχετίζονται με SEO. Εάν έχετε κάποια ερώτηση σχετικά με αυτά, παρακαλώ αφήστε ένα σχόλιο σε αυτό το συγκεκριμένο σεμινάριο. Τέλος, αν σας άρεσε αυτή η ανάρτηση, μοιραστείτε την με έναν φίλο που μπορεί να της αρέσει – θα το εκτιμούσα.

Στην υγειά σας,
Κάποιος

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map