22 WordPress SEO-plugins for optimalisering av nettstedet ditt i 2020

03.06.2020
SEO '22 WordPress SEO-plugins for optimalisering av nettstedet ditt i 2020
0 21 мин.

WordPress SEO Plugins fra 2019


Søker etter en komplett liste WordPress SEO plugins?

Dette går langt utover Yoast og dykker ned i rike utdrag, viderekoblinger, alt-tekst, SSL, innholdsfortegnelse, til og med Googles plugin for Site Kit. Hurtigoptimaliseringspluginene inkluderer 19 i seg selv.

Jeg har skrevet WordPress SEO + speed tutorials siden 2011 – jeg er en komplett nerd om dette. Jeg inkluderte bare de beste SEO-pluginene (ingen duplikater), og jeg bruker mest på mitt eget nettsted.

Du kan installere så mange WordPress SEO-plugins du vil, men Google vil virkelig se organisert, dyptgående innhold rundt nøkkelord med lang hale som er bedre enn toppresultatene. Det betyr å velge veldig spesifikke setninger, legge til en TOC, og skrive langt (3000+ ord) innhold.

Her er listen:

1. Yoast SEO

De fleste har Yoast, men få bruker den riktig. Her er noen mindre kjente Yoast-tips.

Yoast WordPress SEO Plugin-innstillinger

4 viktige trinn når du bruker Yoast

 • Konfigurer innstillingene
 • Konfigurer verktøy for nettredaktører
 • Velg setninger med lang hale (3+ ord)
 • Optimaliser innhold (dette går utover Yoasts grønne lys)

Det er mer å søke på siden enn nøkkelord – Å få grønne lys i Yoast er alt mulig og dandy, men det får deg ikke til å rangere. Å velge langhale nøkkelord med svakt innhold i toppresultatene og deretter gjøre ekte SEO på siden, vil. Ikke besett over Yoast – bruk mer tid på søkeordundersøkelser, legg til en innholdsfortegnelse, lag en video / infographic, sikter på 3000 ord og legg til praktiske tips for hvordan du gjør det. Det viktigste stedet å bruke søkeordet ditt er sidetittelen, SEO-tittelen, metabeskrivelsen og permalink (slug). Unngå stikking av nøkkelord som kan risikere en straff.

Yoast-SEO-analyse

Ikke bruk utdragsvariabler – I Yoasts innstillinger er det et alternativ å bruke utdragsvariabler (maler) for SEO-titler + metabeskrivelser. Du bør unngå å bruke disse siden det alltid er bedre å skrive tilpassede. Forsikre deg om at du holder deg innenfor Googles karaktergrenser (den grønne linjen i Yoast), og at du lokker folk til å klikke på lenken din – ikke bare ta med søkeordet ditt.

Yoast-av biter-variabler

Optimaliser innhold for sosialt – i Yoast er det en “deling” -kobling der du kan laste opp tilpasset grafikk for Facebook (1200 x 630px) og Twitter (1024 x 512px). Dette gjør at innholdsformatet ditt blir fint når folk deler det, og du kan også tilpasse tittelen + beskrivelsesteksten.

Yoast-sosiale medier-optimalisering

Facebook Deling

Konfigurer Google Search Console og fikse gjennomsøkingsfeil (ødelagte sider) – melde seg på Google Search Console, legg til nettstedet ditt, og velg Bekreftelse av HTML-kode metode. Kopier denne koden og lim den inn i Yoast. Etter noen dager, logg inn på Google Search Console og se på rapporten om gjennomsøkingsfeil. Hvis du ser noen, kan du konfigurere viderekoblinger for å omdirigere de ødelagte sidene til de riktige sidene.

HTML-kode Google Search Console Verification

Bruk en plugin som Hurtig omvisning av side / innlegg (eller .htaccess) for å omdirigere disse til de riktige nettadressene.

301 Redirect WordPress

Lignende plugins

2. Strukturert innhold

Google la nylig til Spørsmål og svar til søkeresultater, og strukturen for strukturert innhold er den enkleste vil implementere dem på ditt WordPress-nettsted. Dette er samme plugin som Neil Patel bruker i videoen hans. For å legge til riktige utdrag med vanlige spørsmål, installer plugin-modulen og se instruksjonene nedenfor.

Strukturert innhold JSON-LD wpsc - WordPress-plugin

Bruksanvisning

 • Installer strukturen for strukturert innhold.
 • Rediger en side eller et innlegg og klikk på FAQ-ikonet.
 • Legg til spørsmål og svar (jeg anbefaler 3-8).
 • Tøm sidens hurtigbuffer.
 • I Google Search Console ber du om at URLen indekseres via Googles URL-inspektør.
 • Se dine vanlige spørsmål vises i søkeresultatene på bare noen få minutter!

Vanlige spørsmål om Google-utdrag

3. Republiser gamle innlegg

Denne pluginen tilbakestiller innleggets publiseringsdatoer til nåværende dag, slik at innholdet ditt ser friskt ut:

Publiseringsdato

Dette er en enkel måte å øke klikkfrekvensene på. Selvfølgelig kan folk lure på hvorfor innholdet ditt sier at det ble oppdatert da det faktisk ikke var det. Det er ganske billig, så fortsett med advarsel.

Trinn 1: Finn metadelen til bloggen din (delen øverst i innleggene) som for meg er i Genesis Simple Edits innstillinger. Nå inkluderer etter endret dato.

Inngang Meta

Hvordan dette ser ut på innleggene dine:

Inngangspost modifisert dato

Steg 2: Aktiver ‘dato i forhåndsvisning av utdrag’ i Yoast (SEO > Søk Utseende > Innholdstyper).

Date-i-snutt-Preview-Yoast

Trinn 3: Installer Republish Old Posts-plugin og konfigurer innstillingene. Du kan velge hvor ofte pluginen tilbakestiller publiseringsdatoene under “post age før de er kvalifisert for publisering.” Selv om du ikke bruker denne pluginen, bør du vanligvis aktivere publiseringsdatoer i søkeresultatene og holde innholdet oppdatert. Hver gang du redigerer et innlegg og klikker på ‘publiser’, blir datoen oppdatert.

Republiser gamle innlegg

4. Automatiske bilder Alt Attributter

En dag sluttet WordPress å legge alt-tekst til bilder automatisk.

Heldigvis vil denne pluginen gjøre det for deg. Bare installer den, og den vil bruke bildefilnavnet som alt-tekst. Det betyr at du kan slutte å kaste bort tiden din på å skrive alt-tekst for hvert eneste bilde, slik jeg pleide. Bare husk å merke bildefilenavnet ditt før du laster dem opp til WordPress.

5. WP gjennomgang

WP Review er min favoritt plugin for å legge til rike utdrag (her er en side jeg bruker den på). Den støtter 14 datatyper, ser bra ut, har 16 forhåndsstilte maler og vedlikeholdes av utviklerne på MyThemeShop. Det er pålitelig, lett og inkluderer brukeranmeldelser. Det er også en gratis versjon.

rik-snutter

Hvorfor bruker jeg WP Review:

 • Design er mye bedre enn All In One Schema
 • Kompatibel med PHP 7+ (i motsetning til WP Rich Snippets)
 • 16 forhåndsstilte maler som er svært tilpassbare
 • Plugin-utvikleren (MyThemeShop) holder den oppdatert
 • støtter 14 datatyper inkludert det vanligste anmeldelser + oppskrifter
 • Flere vurderingssystemer og mulighet for å inkludere (moderert) brukeranmeldelser
 • Gratis versjon og pro versjon er begge solide, pro-versjonen har flere funksjoner

Unngå disse Rich Snippet-programtilleggene:

 • Alt i ett skjema – gratis, men minimale innstillinger og tilpasningsalternativer
 • WP Rich Snippets – forlatt av utvikleren (ingen plugin-oppdateringer / support)

6. Enkel innholdsfortegnelse

Hvorfor vil en innholdsfortegnelse plugin være på SEO-pluginlisten min?

Fordi å legge en TOC til lange sider / innlegg har enorme fordeler. Google sier

Forsikre deg om at lange sider med flere emner på nettstedet ditt er godt strukturert og inndelt i distinkte logiske deler. For det andre, sørg for at hver seksjon har et tilknyttet anker med et beskrivende navn (dvs. ikke bare “Avsnitt 2.1”), og at siden din inneholder en innholdsfortegnelse som lenker til individuelle forankringer.

Hva det betyr for deg:

 • Bedre sjanse for å bli tildelt hopp-til-lenker i Google bruker navngitte ankere
 • Folk kan lenke til bestemte seksjoner i innlegget ditt (ikke bare din eneste permalink)
 • Folk kan umiddelbart finne det de vil, og bruke mer tid på siden din

Hopp til lenker

Viktig: i stedet for å bruke en plugin, legge til en TOC ved hjelp av HTML / CSS lar oss style det og lenke til bestemte deler av innlegget (bra for brukere og få koblinger). Her er en TOC GitHub mal.

7. Google Site Kit

Google Site Kit kombinerer Googles folkets verktøy (Search Console, Analytics, AdSense, PageSpeed ​​Insights) til 1 WordPress-plugin. Du trenger virkelig ikke denne pluginen (bare gå til de faktiske nettstedene), men hvis du vil se disse i dashbordet ditt, gir dette deg det alternativet.

Nettstedsett av Google

Fortsatt den beste måten å sjekke alle ødelagte koblinger på WordPress-nettstedet ditt.

Oppdager ødelagte koblinger i sider, innlegg, kommentarer, bilder og til og med omdirigeringer. Dr. Link Check er bra, men Broken Link Checker lar deg fikse dem inne i WordPress med 1-klikk-alternativer for å redigere eller fjerne koblingen til hver enkelt. Selvfølgelig, hvis du ikke har ødelagte lenker på nettstedet ditt, kan det forbedre SEO-en din.

Broken Link Checker Plugin

Slik ser det ut:

Broken Link Checker

Advarsel: Denne pluginen kjører kontinuerlig skanninger og suger opp store mengder båndbredde. Jeg anbefaler å fikse alle ødelagte koblinger, og deretter slette pluginen umiddelbart når du er ferdig.

9. Hurtig omvisning av side / innlegg

Når du endrer permalink, må du konfigurere en viderekobling til den nye siden.

Hurtigstillingsinnlegg for hurtiginnlegg

Slik konfigurerer du en viderekobling: Installer den og gå til “Hurtige viderekoblinger.” Skriv inn den gamle URL + nye URL.

301 Redirect WordPress

Finn gjennomsøkingsfeil: Gå til rapporten om gjennomsøkingsfeil i Google Search Console-delen for å se alle ødelagte sider på nettstedet ditt, og bruk deretter denne plugin-en til å omdirigere hver til den nye, riktige URL-en.

Yoast Search Console Crawl Feil

10. ShortPixel

ShortPixel er generelt den beste WordPress-plugin for å optimalisere bilder.

Den lar deg komprimere bilder, stripe EXIF-data, og optimalisere dem på andre måter. Bare installer programtillegget, test noen få bilder for å være sikker på at du er fornøyd med bildekvaliteten, og optimaliser deretter alle bildene på nettstedet ditt. Den lar deg også optimalisere bilder når de er lastet opp.

ShortPixel-innstillinger

11. WP Rocket

WordPress sier:

De Bufreseksjon gir deg den største fordelen for den minste bryet.

Hvilken cache-plugin er best? WP Rocket var nr. 1 i de fleste Facebook-avstemninger, og er det jeg bruker.

2016 beste cache plugin poll

Cache-plugin-avstemning fra 2019

Swift vs WP Rocket

2016 cache plugin poll

Beste avstemning for cache-plugins 2018

wp rakett vs w3 totla cache

Hvorfor WP-rakett er nummer 1 i avstemminger på Facebook

 • Det er enkelt å konfigurere.
 • Det gir raske belastningstider.
 • Det har omfattende dokumentasjon.
 • Det skal ikke ødelegge nettstedet ditt (som noen cache-plugins).
 • Den har mange tonn funksjoner de fleste cache-plugins gjør det ikke – lat lasting av bilder / videoer / iframes, databaseopprydding, integrasjon med Cloudflare + andre CDN-er, lokale Google Fonts og Analytics, Sucuri-integrasjon, etc. Med de fleste andre cache-plugins, må du installere omtrent 6 ekstra plugins for å få disse funksjonene, når WP Rocket har dem innebygd.

For hvor viktig det er, er WP Rocket verdt $ 49 / år. De lar deg også fornye lisensen din med 50% avslag, så det er virkelig $ 24,50 per år etter det første året. Og du kan også få 10% avslag på startprisen hvis du registrerer deg på e-postlisten deres. Sjekk ut min WP Rocket guide for installasjonsinstruksjoner.

12. Kapitalforvalter

Asset Manager lar deg selektivt deaktivere plugins fra å lastes på visse sider. Noen plugins lastes på hvert enkelt innhold, selv om det ikke blir brukt der. Deaktivering av disse programtilleggene kan redusere antall forespørsler på siden og få dem til å laste raskere. Asset Manager ligner Plugin Organizer (Perfmatters lar deg gjøre dette også), bare det er gratis og enkelt å bruke.

eksempler:

 • Deaktiver glidebrygg-plugin på sider som ikke bruker glidebrytere
 • Deaktiver plugin-plugin for rik utdrag på sider som ikke bruker innholdsrike tekstutdrag
 • Deaktiver kontaktskjema-plugin på sider som ikke har kontaktskjema
 • Deaktiver plugin for sosial deling på alle sider (siden det vanligvis er for blogginnlegg)
 • Deaktiver plugin-plugin for administrasjon av tilknyttede lenker på sider som ikke bruker tilknyttede koblinger

13. Plugins for hastighetsoptimalisering

Hastighet er en rangeringsfaktor (Duh).

2019-GTmetrix-Rapport

Her er noen gode plugins for å få fart på WordPress.

Jeg bruker mange av disse på nettstedet mitt som bidro til 100% GTmetrix score. Migrerer fra Atten og verter av lav kvalitet som GoDaddy til Siteground og Cloudways var en annen stor grunn.

 1. WP-rakett – Cache-plugin nr. 1 i de fleste Facebook-avstemninger. Leveres med hjerteslagskontroll, lat innlasting, databaseopprydding og vertsfonter + analyse lokalt. Dette betyr at du ikke trenger å installere disse ekstra plugin-ene hvis du bruker WP Rocket.
 2. WP raskeste hurtigbuffer – # 1 gratis cache-plugin i de fleste avstemningene. Også enkelt å konfigurere, har alternativer for Cloudflare + andre CDN-er, men mangler funksjoner fra WP Rocket.
 3. WP-Optimize – renser databasen for spam, søppel og andre søppelfiler.
 4. Kontroll av hjerteslag – deaktiverer WordPress hjerteslag API som bruker ressurser ved å sende sanntidsvarsler, når bruker redigerer et innlegg osv..
 5. Lazy Load – forsinker lasting av bilder til brukerne ruller nedover og ser dem (forbedrer lastetidene, men stadig laster bilder mens du blar er irriterende).
 6. WP YouTube Lyte – forsinker lasting av videoer / iframes til brukerne ruller nedover og ser dem. Videoer tar lang tid å laste – dette kan barbere seg i mange sekunder.
 7. CDN Enabler – hjelper med å sette opp innholdsleveringsnettverket ditt (jeg bruker StackPath).
 8. CAOS (vert Google Analytics lokalt) – løser problemene med “utnytte nettleserbufring” i GTmetrix ved å være vert for Google Analytics-sporingskoden din lokalt.
 9. OMGF – er vert for skrifter lokalt og fikser Google Font-feil i GTmetrix + Pingdom ved å laste ned Google-skriftene dine og opprette et stilark for det.
 10. ShortPixelImagify / Smushbildeoptimalisering (tapsfri komprimering, endre størrelse på bilder, fjerne EXIF-data). Alle disse er like – du trenger bare en.
 11. Spesifiser bildedimensjoner – legger til en bredde / høyde til bildets HTML, et element i GTmetrix. Det fungerer bare for bilder i den visuelle redigereren, den fungerer ikke for bilder i sidebyggere, widgeter eller andre områder utenfor den visuelle redigereren..
 12. AMP For WPLegger AMP-sider for å få mobilsider til å laste raskere og gi nettstedet ditt et “AMP Stamp” i søkeresultatene på mobilen. Imidlertid Kinsta’s konverteringer falt 59% når jeg bruker AMP, og jeg har ikke brukt dem siden.
 13. Clearfy / WP Deaktiverdeaktiverer unødvendige funksjoner i WordPress-kjerne (trackbacks, pingbacks, heartbeat API, REST API og andre ting 99% av deg ikke trenger). Begge programtilleggene er like og har også andre hastighetsfunksjoner.
 14. Harrys Gravatar Cachecacher Gravatars, slik at kommentarer lastes raskere.
 15. GTmetrix for WordPress – holde rede på lastetidene og angi e-postvarsler.
 16. Vis PHP-versjonviser hvilken PHP-versjon du kjører (skal være minst 7) ​​som har stor hastighetspåvirkning. Du kan oppgradere i vertens cPanel.
 17. Spørsmål Monitor – se tregeste plugins, spørsmål osv. (God erstatning for P3).
 18. Autoptimize – hvis du bruker GoDaddy, WP Engine eller andre verter som svartelister hurtigbufring av plugins, gir denne plugin deg fortsatt fordelene med å optimalisere HTML / CSS / JavaScript (elementer i GTmetrix + Pingdom), men uten hurtigbufring.
 19. WP Hosting Performance Check – forteller deg om serveren din er treg og om hastighetsteknologien din (PHP, MySQL, WordPress-versjoner) trenger oppdatering.

14. Rel Nofollow Checkbox

Hvis du bruker tilknyttede lenker, legger dette til et nofollow-alternativ når du legger til lenker i WordPress. Ellers må du gå inn på koblingens HTML og legge til nofollow manuelt. Sparer tid.

15. Yoast Premium-plugins

spoiler: Yoast hevder deres premium plugins løfter himmel og jord når du i virkeligheten sannsynligvis ikke vil se noen direkte forbedringer bare ved å kjøpe deres WordPress SEO plugins.

Konklusjon: Yoasts premium plugins er ikke verdt pengene.

WordPress SEO plugins av Yoast

Yoast SEO Premium ($ 89 / år) – Jeg skrev en anmeldelse om det, og forklarte i utgangspunktet hvordan de fleste funksjoner kan gjøres med gratis plugins eller ganske enkelt ikke er verdifulle, spesielt for $ 89 / år.

 • Redirect manager – bruk den gratis Quick Page / Post Redirect-plugin.
 • Interne lenkeforslag – trenger du virkelig en plugin for dette?
 • Søkeord med flere fokus – oppdager ikke alltid nøkkelord med delvis samsvar.
 • Innholdsinnsikt – viser fem mest brukte ord (nøkkelordtetthet betyr knapt).
 • Sosial forhåndsvisning – så lenge du laster opp bilder på sosiale medier, har du det bra.
 • Støtte – Jeg har hørt mange historier om dem som bare henviser folk til tutorials.

Yoast Video SEO-plugin ($ 69 / år) – lag et video-områdekart og merkingssider slik at videominiaturer vises i Google Videos. Selvfølgelig går de fleste til Googles vanlige søkemotor, så dette vil sannsynligvis bare lønne seg hvis du lager mange videoer, spesielt hvordan du styler.

Yoast Local SEO Plugin ($ 69 / år) – legger til en KML-fil, schema.org, og muligheten til å legge inn en Google Map og butikklokalisering. Legge ned et Google-kart er enkelt, og mest informasjon Yoast “optimaliserer” seg for, er allerede hentet fra Google My Business-siden din. Yoast sier at denne pluginen “forteller Google alt den trenger å vite for å sette deg på topp i lokale søkeresultater”, noe som ikke stemmer med tanke på Googles lokale rangeringsfaktorer har lite å gjøre med Yoasts lokale SEO-plugin.

Yoast Google News Plugin ($ 69 / år) – kommer deg faktisk ikke inn Google Nyheter (se disse trinnene her) men hjelper til med å formatere innhold for Google Nyheter ved å opprette et XML-nyhetssidekart.

Yoast WooCommerce SEO-plugin ($ 49 / år) – muliggjør fyldige pinner for Pinterest.

16. skjema

Det er mange skjema-plugins, men det avhenger av hvilken type oppmerking du gjør. Hvis du for eksempel skriver anmeldelser, trenger du en plugin til gjennomgå markering som WP Review. Finn ut hvilken type merking som er aktuelt for innholdet ditt, og bruk deretter de nødvendige pluginsene.

Skjema-plugins

17. Analytify

Se et glimt av din Google Analytics direkte i WordPress.

Analyser instrumentbordet

18. Virkelig enkel SSL

Denne pluginen “oppdager innstillingene dine automatisk og konfigurerer nettstedet ditt til å løpe over https.” Selvfølgelig trenger du fortsatt en SSL for å bruke den, men Really Simple SSL gjør det enkelt å sette den opp.

La oss kryptere SSL er den mest populære gratis SSL og er det jeg bruker. Google sprakk ned på nettsteder som ikke er HTTP enda vanskeligere i juli 2018 da de begynte å vise ikke sikre i Google Chrome.

Virkelig enkel SSL

Funksjoner:

 • Fixer for blandet innhold
 • Aktiver omdirigering av WordPress 301 til SSL
 • Aktiver omdirigering av 301 .htaccess
 • Aktiver omdirigering av Javascript til SSL

19. Bedre søk erstattes

Hvorfor er et søk / erstatt plugin på listen?

Fordi du har endret www- eller http (s) versjoner, må du bulkoppdatere alle lenker på nettstedet ditt for å gjenspeile den nye versjonen. Det er her denne pluginen spiller – jeg foreslår HTTPS og ikke-www. Bare søk i den gamle versjonen av domenet ditt og erstatt det med den nye.

Bedre søk erstatt - WWW-versjoner

Kult triks: Hvis du bruker det samme bildet på flere sider, er dette en enkel måte å oppdatere dem på.

20. Anti spam

Spam dreper blogger. JetPack sier

Spammere kan legge igjen linker eller nøkkelordfylte kommentarer på nettstedet ditt i et forsøk på å dirigere mer trafikk til nettstedene deres (og øke sin egen SEO). Med nok spam kan rangeringene dine ta en hit, uten noen egen skyld.

Anti-Spam-pluginen er captcha-fri og gjør en ypperlig jobb med å filtrere spam-kommentarer, mens du forlater de gode. Spam er et enormt problem med WordPress. Denne plugin vil spare deg for tid.

21. WP Google My Business Auto Publish

Det blir stadig viktigere å legge ut oppdateringer på Google My Business-siden din Googles lokale faktorer for rangering av lokale søk i 2018. Denne pluginen publiserer WordPress-innholdet ditt direkte på Google My Business Page. Det er fremdeles i de tidlige stadiene, men har fantastiske anmeldelser.

2018 Lokale søk Rangering Faktorer

Her er noen av plugininnstillingene:

WP Google My Business Auto Publish

22. StudioPress-plugins

Hvis du bruker et StudioPress-tema eller Genesis Framework (som jeg anbefaler), må du bruke StudioPress-plugins. Disse er på listen min fordi de er lette, pålitelige og vil holde lastetiden din (og sjansene for feil) til et minimum, slik at nettstedet ditt går jevnt og trutt.

Studio-Genesis-plugins

Andre SEO-verktøy du bør vite om

 • Svar The Public – kuleste søkeordforskningsverktøy (bildet nedenfor). Trekker nøkkelord fra Google Autocomplete og lager et visuelt kart basert på forskjellige søkeordtyper (spørsmål, preposisjoner, sammenligninger). Jo grønnere sirkelen, jo mer konkurransedyktig er nøkkelordet. Spørsmål nøkkelord er en flott måte å sikre at innholdet ditt er omfattende (det svarer på de mest populære spørsmålene folk søker). Mitt favoritt søkeord forskning verktøy.
 • Moz Local – analyserer de 15 beste sitatene dine (GMB, Yelp, YellowPages, etc) og viser ufullstendige, inkonsekvente og dupliserte profiler. Forsøk å få 100% score!
 • Moz Link Explorer – viser koblingsmålinger, så vel som domenemyndigheten din som er en indikator på hvor konkurransedyktige dine målrettede søkeord skal være.
 • MozBar – Google ethvert søkeord og se DAs søkeresultats DA (domeneautoritet) og PA (sideautoritet). Jo høyere de er, jo mer konkurransedyktig er nøkkelordet. Prøv å konkurrere med nettsteder som har lignende domeneautoritet.
 • Moz nøkkelordutforsker – i utgangspunktet Google Søkeordplanlegger, bare bedre. Viser organisk konkurranse (i motsetning til nøkkelordplanlegger som er for AdWords). Viser månedlig søkevolum og har mange filtre for sortering av nøkkelord.
 • Stikkord overalt – Google alle søkeord og se månedlig søkevolum, estimert konkurranse og CPC direkte i søkeresultatene. Fungerer også for YouTube, Amazon, Etsy, Google Analytics og andre programmer / søkemotorer.
 • SEMrush – En av de mest omfattende SEO-programvarene er markedet, og bokstavelig talt forteller deg alt om søkeord, tilbakekoblinger, innholds SEO og analyse. Mange beregninger kan ikke finnes i Google Analytics eller Search Console.
 • Google Autocomplete – Mitt favoritttriks er å “fylle ut det tomme” der du bruker understreketegnet _ for å få Google (ja du gjettet det) til å fylle ut blanket. Prøv det med Chicago _ Photographer. Du må avslutte med understreket tegnet.
 • Google Search Console – Se feil med nettstedet ditt (indeksering, sikkerhet, mobil, AMP, nettstedskart, straff), SEO-titler / metabeskrivelser som er for korte eller lange, angi ditt foretrukne domenenavn (www kontra ikke-www), internasjonal målretting, søk Analytics (min favoritt måte å måle generelle SEO + CTR-er), lenker til nettstedet ditt og data markøren for strukturerte data. Du må bruke den.
 • Google Trender – se nøkkelordtrender i bestemte geografier (og YouTube).
 • Cloudflare – gratis CDN med 200+ datasentre som kan konfigureres med de fleste cache-plugins. Har flere funksjoner som akselererte mobilkoblinger, hotlink-beskyttelse, Railgun og Page regler. Forbedrer både nettstedets hastighet og sikkerhet.
 • Dr. Link Check – skanner hele nettstedet etter ødelagte koblinger (opptil 7 500 / måned), men gir ikke en brukervennlig måte å fikse dem direkte i ditt WordPress-dashbord (som Broken Link Checker gjør, men BLC forbruker CPU).
 • Copyscape – forhindrer plagarisme (søker på nettet etter kopier av innholdet).
 • HubShout WebGrader – se hele listen over konkurrenter nøkkelord og en side-ved-side-sammenligning av tilbakekoblinger, domeneautoritet og sider med høyest rangering.
 • StackPath – CDN med 30+ datasentre (mest i USA). Flere datasentre = raskere levering av innhold, og det er derfor jeg bruker både Cloudflare og StackPath.
 • Siteliner – sjekker hele nettstedet for duplisert innhold og fremhever det.
 • Skrikende frosk – omfattende (gratis) SEO-revisjonsverktøy som viser manglende alt-tekst, SEO-titler, metabeskrivelser, URL-er, AMP, nettkart, og også integreres med Google Search Console, Google Analytics og mange andre SEO-verktøy.
 • vidIQ – søk på et hvilket som helst søkeord på YouTube og se viktige beregninger som indikerer hvor konkurransedyktig søkeordet er. Basert på likes, visninger, delinger, kommentarer osv.
 • Seoquake – Chrome-utvidelse som er flott for søkeordforskning. Viser hvert søkeresultats koblinger, Alexa rangering, domenealder, indekserte sider, søkeordanalyse, interne lenker, eksterne lenker og mange andre (tilpassbare) beregninger.
 • Kontaktskjema 7 Google Analytics – legger til sporingsevne til alle CF7-skjemaene dine.
 • Siteground – verten jeg anbefaler som ble rangert som nr. 1 i 30+ Facebook-avstemninger.

ofte stilte spørsmål

&# X1f50c; Hvilken SEO-plugin bruker jeg for å få disse vanlige spørsmålene?

Strukturerte innholds-pluginen er ypperlig til å legge til riktige utdrag av vanlige spørsmål, så legger jeg emoji til hvert spørsmål i vanlige spørsmål. Du kan legge til hvilken som helst emoji du ønsker.

&# X1f50c; Hva er tre mindre kjente SEO-plugins?

Republish Old Posts oppdaterer alle innleggets endrede datoer til nåværende dag, slik at innholdet ditt ser friskt ut. Easy Table of Contents er bra for å organisere lange innlegg, men en HTML-innholdsfortegnelse har flere fordeler som å inkludere ankere (lenker). Asset CleanUp lar deg selektivt deaktivere plugins fra å kjøres på visse sider / innlegg, noe som gjør nettstedet ditt raskere.

&# X1f50c; Hva er de tre viktigste trinnene til Yoast?

De tre viktigste trinnene til Yoast er å konfigurere innstillingene, undersøke nøkkelord og innholdsoptimalisering. Å sette opp Google Search Console er også viktig.

&# X1f50c; Hva med plugins for hastighetsoptimalisering?

De eneste fire hastighets plugins du trenger på nettstedet ditt er WP Rocket, Asset CleanUp, ShortPixel og OMGF.

&# X1f50c; Er Rank Math bedre enn Yoast?

Den har nesten alle funksjoner i Yoast SEO Premium (gratis) og er super lett. Jeg bruker fortsatt Yoast, men har ikke hørt noe annet enn gode ting om Rank Math. De har også en Facebook-gruppe hvis du trenger støtte.

Savnet jeg noen gode SEO-plugins?
Jeg håper denne listen var nyttig! Hvis du har spørsmål om noen av disse WordPress SEO-programtilleggene, kan du slippe meg en linje i kommentarene, så hjelper jeg deg med det. Husk at jeg har mange tutorials på Yoast, WordPress hastighetsoptimalisering, og andre SEO-relaterte opplæringsprogrammer. Hvis du har et spørsmål om disse, vennligst legg igjen en kommentar til den spesifikke opplæringen. Til slutt, hvis du likte dette innlegget, kan du dele det med en venn som kanskje vil like det også – det vil jeg sette pris på.

Jubel,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector