22 WordPress SEO-plugins för optimering av din webbplats år 2020

03.06.2020
SEO '22 WordPress SEO-plugins för optimering av din webbplats år 2020
0 24 мин.

2019 WordPress SEO-plugins


Söker efter en komplett lista WordPress SEO-plugins?

Detta går långt utöver Yoast och dyker in i rika utdrag, omdirigeringar, alt-text, SSL, innehållsförteckning, till och med Googles plugin för Site Kit. Hastighetsoptimerings-pluginsna inkluderar 19 i sig själv.

Jag har skrivit WordPress SEO + hastighetsstudier sedan 2011 – jag är en fullständig nörd om det här. Jag inkluderade bara de bästa SEO-plugins (inga duplikat) och jag använder mest på min egen webbplats.

Du kan installera så många WordPress SEO-plugins som du vill, men Google vill verkligen se organiserat, fördjupat innehåll kring nyckelord med lång svans som är bättre än toppresultaten. Det betyder att du väljer mycket specifika fraser, lägger till en TOC, och skriva långt (3000+ ord) innehåll.

Här är listan:

1. Yoast SEO

De flesta har Yoast, men få använder det på rätt sätt. Här är några mindre kända Yoast-tips.

Yoast WordPress SEO Plugin-inställningar

4 viktiga steg när du använder Yoast

 • Konfigurera inställningarna
 • Ställ in webbansvariga verktyg
 • Välj långsvans (3+ ord)
 • Optimera innehåll (detta går utöver Yoasts gröna ljus)

Det finns mer att hitta på sidan än nyckelord – Att få gröna lampor i Yoast är allt snyggt, men det får dig inte att rangordna. Välja nyckelord med lång svans med svagt innehåll i toppresultaten och sedan göra verklig SEO på sidan, kommer. Var inte besatt över Yoast – spendera mer tid på sökordsundersökningar, lägg till en innehållsförteckning, skapa en video / infographic, sikta på 3 000 ord och lägg till praktiska tips. Det viktigaste stället att använda ditt sökord är din sidtitel, SEO-titel, metabeskrivning och permalänk (slug). Undvika fyllning av nyckelord vilket kan riskera en straff.

Yoast-SEO-analys

Använd inte utdragsvariabler – I Yoasts inställningar finns det ett alternativ att använda utdragsvariabler (mallar) för SEO-titlar + metabeskrivningar. Du bör undvika att använda dessa eftersom det alltid är bättre att skriva anpassade. Se till att du håller dig inom Googles teckengränser (den gröna fältet i Yoast) och att du lockar människor att klicka på din länk – inte bara inkludera ditt sökord.

Yoast-av fragment-variabler

Optimera innehåll för socialt – i Yoast finns en “delning” -länk där du kan ladda upp anpassad grafik för Facebook (1200 x 630 px) och Twitter (1024 x 512 px). Detta gör ditt innehåll format snyggt när människor delar det, och du kan också anpassa titel + beskrivningstext.

Yoast sociala-media-optimering

Facebook delning

Konfigurera Google Search Console och fixa genomsökningsfel (trasiga sidor) – registrera dig för Google Search Console, lägg till din webbplats och välj Verifiering av HTML-tagg metod. Kopiera den här koden och klistra in den i Yoast. Logga in på Google Search Console efter några dagar och visa din rapport om genomsökningsfel. Om du ser något, konfigurerar omdirigeringar för att omdirigera de trasiga sidorna till rätt sidor.

HTML-tagg Google Search Console Verification

Använd en plugin som Snabb omdirigering av sida / post (eller .htaccess) för att omdirigera dessa till rätt URL: er.

301 omdirigera WordPress

Liknande plugins

2. Strukturerat innehåll

Google har nyligen lagt till Vanliga frågor att söka resultat och plugin-programmet för strukturerat innehåll är det enklaste vill implementera dem på din WordPress-webbplats. Det här är samma plugin som Neil Patel använder i hans video. För att lägga till vanliga avsnitt med vanliga frågor, installera plugin-programmet och se instruktionerna nedan.

Strukturerat innehåll JSON-LD wpsc - WordPress-plugin

Instruktioner

 • Installera pluginet för strukturerat innehåll.
 • Redigera en sida eller inlägg och klicka på FAQ-ikonen.
 • Lägg till dina frågor och svar (jag rekommenderar 3-8).
 • Rensa sidans cache.
 • I Google Search Console begär du att URL: n ska indexeras via Googles URL-inspektör.
 • Se dina vanliga frågor visas i sökresultaten på bara några minuter!

Vanliga frågor om Google Snippets

3. Republicera gamla inlägg

Detta plugin återställer ditt inläggs publiceringsdatum till aktuell dag, vilket gör att ditt innehåll ser friskt ut:

Utgivningsdatum

Detta är ett enkelt sätt att öka klickfrekvensen. Naturligtvis kanske folk undrar varför ditt innehåll säger att det uppdaterades när det faktiskt inte var det. Det är ganska billigt, så fortsätt med varning.

Steg 1: Hitta metadelen för din blogg (avsnittet högst upp i dina inlägg) som för mig finns i Genesis Simple Edits inställningar. Inkludera nu efter ändrat datum.

Inträde Meta

Hur ser detta ut på dina inlägg:

Anmälningsdatum ändrat datum

Steg 2: Aktivera “datum i förhandsgranskning av kod” i Yoast (SEO) > Sök Utseende > Innehållstyper).

Date-In-Snippet-preview-Yoast

Steg 3: Installera plugin-programmet Repish Old Posts och konfigurera inställningarna. Du kan välja hur ofta pluginet återställer dina publiceringsdatum under “post age innan de kan publiceras.” Även om du inte använder detta plugin bör du vanligtvis aktivera publiceringsdatum i sökresultaten och sedan hålla innehållet uppdaterat. Varje gång du redigerar ett inlägg och klickar på ‘publicera’ kommer datumet att uppdateras.

Republicera gamla inlägg

4. Automatiska bild Altattribut

En dag slutade WordPress att automatiskt lägga till alt-text till bilder.

Tack och lov kommer detta plugin att göra det åt dig. Installera bara det och det kommer att använda bildfilens namn som alt-text. Det betyder att du kan sluta slösa bort din tid på att skriva alt-text för varje enskild bild, som jag brukade göra. Bara kom ihåg att märka ditt bildfilnamn innan du laddar upp dem till WordPress.

5. WP Review

WP Review är min favorit plugin för att lägga till rika utdrag (här är en sida jag använder den på). Den stöder 14 datatyper, ser bra ut, har 16 förformade mallar och underhålls av utvecklarna på MyThemeShop. Det är pålitligt, lätt och innehåller användarrecensioner. Det finns också en gratis version.

rich-utdrag

Varför jag använder WP Review:

 • Design är mycket bättre än allt i ett schema
 • Kompatibel med PHP 7+ (till skillnad från WP Rich Snippets)
 • 16 förformade mallar som är mycket anpassningsbara
 • Pluginutvecklaren (MyThemeShop) håller den uppdaterad
 • stöder 14 datatyper inklusive det vanligaste recensioner + recept
 • Flera betygssystem och alternativ för att inkludera (modererade) användarrecensioner
 • Gratis version och pro version är båda solida, pro-versionen har fler funktioner

Undvik dessa Rich Snippet-plugins:

 • Allt i ett schema – gratis men minimala inställningar och anpassningsalternativ
 • WP Rich Snippets – övergivits av utvecklaren (inga pluginuppdateringar / support)

6. Enkel innehållsförteckning

Varför skulle en innehållsförteckning plugin finns på min SEO-pluginlista?

För att lägga en TOC till långa sidor / inlägg har stora fördelar. Google säger

Se till att långa sidor med flera ämnen på din webbplats är välstrukturerade och indelade i distinkta logiska avsnitt. För det andra, se till att varje sektion har ett tillhörande ankare med ett beskrivande namn (dvs. inte bara “Avsnitt 2.1”), och att din sida innehåller en innehållsförteckning som länkar till enskilda förankringar.

Vad det betyder för dig:

 • Bättre chans att bli belönad hoppa till länkar i Google med namngivna ankare
 • Folk kan länka till specifika avsnitt i ditt inlägg (inte bara din enda permalänk)
 • Folk kan genast hitta vad de vill och spendera mer tid på din sida

Hoppa till länkar

Viktig: istället för att använda ett plugin, lägga till en TOC med HTML / CSS låter utforma det och länka till specifika avsnitt av inlägget (bra för användare och att få länkar). Här är en TOC GitHub-mall.

7. Google Site Kit

Google Site Kit kombinerar Googles mest folkverktyg (Search Console, Analytics, AdSense, PageSpeed ​​Insights) till 1 WordPress-plugin. Du behöver verkligen inte det här insticksprogrammet (bara gå till de faktiska webbplatserna), men om du vill se dessa i din instrumentbräda ger detta det alternativet.

Site Kit av Google

8. Bruten länkkontroll

Fortfarande det bästa sättet att kontrollera alla trasiga länkar på din WordPress-webbplats.

Upptäcker trasiga länkar i sidor, inlägg, kommentarer, bilder och till och med omdirigeringar. Dr. Link Check är bra, men Broken Link Checker låter dig fixa dem inuti WordPress med 1-klickalternativ för att redigera eller ta bort länken till var och en. Naturligtvis kan du inte ha brutna länkar på din webbplats förbättra din SEO.

Broken Link Checker Plugin

Så här ser det ut:

Bruten länkkontroll

Varning: detta plugin kör kontinuerligt skanningar och suger upp stora mängder bandbredd. Jag rekommenderar att du fixar alla trasiga länkar och tar omedelbart bort pluginet när du är klar.

9. Snabb omdirigering av sida / post

När du ändrar permalänk måste du konfigurera en omdirigering till den nya sidan.

Snabb omdirigering av plugin-sida

Så här ställer du in en omdirigering: Installera den och gå till “Snabb omdirigeringar.” Ange den gamla URL + ny URL.

301 omdirigera WordPress

Hitta genomsökningsfel: Gå till rapport om genomsökningsfel i Google Search Console-avsnittet för att se alla trasiga sidor på din webbplats, använd sedan detta plugin för att omdirigera var och en till den nya, korrekta webbadressen.

Yoast Search Console Crawl-fel

10. ShortPixel

ShortPixel är i allmänhet det bästa WordPress-plugin för optimering av bilder.

Det låter dig komprimera bilder, rada EXIF-data och optimera dem på andra sätt. Installera bara plugin-programmet, testa några bilder för att se till att du är nöjd med bildkvaliteten och optimera sedan alla bilder på din webbplats. Det låter dig också optimera bilder när du har laddat upp.

ShortPixel-inställningar

11. WP Rocket

WordPress säger:

De Cachingsektion ger dig den största fördelen för den minsta krångel.

Vilket cache-plugin är bäst? WP Rocket var nummer 1 i de flesta Facebook-omröstningar och är det jag använder.

2016 bästa cache-plugin-enkät

2019 cache plugin poll

Swift vs WP Rocket

2016 cache plugin poll

Bästa enkät för cache-plugins 2018

wp raket vs w3 totla cache

Varför WP-raket är nummer 1 i Facebook-undersökningar

 • Det är enkelt att konfigurera.
 • Det ger snabba belastningstider.
 • Det har omfattande dokumentation.
 • Det bör inte bryta din webbplats (som vissa cache-plugins).
 • Det har massor av funktioner de flesta cache-plugins gör inte – lata laddar foton / videor / iframes, databasrensning, integration med Cloudflare + andra CDN: er, lokala Google-teckensnitt och Analytics, Sucuri-integration, etc. Med de flesta andra cache-plugins måste du installera cirka 6 extra plugins för att få dessa funktioner, när WP Rocket har dem inbyggda.

För hur viktigt det är är WP Rocket värt $ 49 / år. De låter dig också förnya din licens med 50% rabatt så det är verkligen $ 24,50 per år efter första året. Och du kan också få 10% rabatt på det ursprungliga priset om du registrerar dig för deras e-postlista. Kolla in min WP Rocket guide för installationsinstruktioner.

12. Kapitalförvaltare

Med Asset Manager kan du selektivt inaktivera plugins från att laddas på vissa sidor. Vissa plugins laddar på varje enskilt innehåll även om det inte används där. Inaktivering av dessa plugins kan minska antalet förfrågningar på sidan och få dem att ladda snabbare. Asset Manager liknar Plugin Organizer (Perfmatters låter dig göra det också), bara det är gratis och enkelt att använda.

Exempel:

 • Inaktivera reglaget för pluggen på sidor som inte använder reglagen
 • Inaktivera plugin för rika utdrag på sidor som inte använder riktiga utdrag
 • Inaktivera plugin för kontaktformulär på sidor som inte har ett kontaktformulär
 • Inaktivera plugin för social delning på alla sidor (eftersom det vanligtvis är för blogginlägg)
 • Inaktivera plugin för hantering av affiliate-länkar på sidor som inte använder affiliate-länkar

13. Plugins för hastighetsoptimering

Hastighet är en rankningsfaktor (Duh).

2019-GTmetrix-Report

Här är några fantastiska plugins för att påskynda WordPress.

Jag använder många av dessa på min webbplats som bidrog till mina 100% GTmetrix-poäng. Migrerar från EIG och värd som låg kvalitet som GoDaddy till Siteground och Cloudways var en annan stor anledning.

 1. WP-raket – Cache-plugin # 1 i de flesta Facebook-omröstningar. Levereras med hjärtslagskontroll, lat laddning, databasrensning och värdsteckensnitt + analys lokalt. Det betyder att du inte behöver installera dessa extra plugins om du använder WP Rocket.
 2. WP snabbaste cache – # 1 gratis cache-plugin i de flesta enkäter. Också lätt att konfigurera, har alternativ för Cloudflare + andra CDN, men saknar funktioner från WP Rocket.
 3. WP-Optimera – rensar din databas för skräppost, skräp och andra skräpfiler.
 4. Hjärtslagskontroll – inaktiverar WordPress hjärtslag API som förbrukar resurser genom att skicka meddelanden i realtid, när användningar redigerar ett inlägg, etc..
 5. Lazy Load – försenar att ladda foton tills användare rullar ner och ser dem (förbättrar laddningstiderna men ständigt laddar foton när du bläddrar är irriterande).
 6. WP YouTube Lyte – försenar inläsning av videor / iframes tills användare bläddrar ner och ser dem. Det tar lång tid att ladda videor – det kan raka sig många sekunder.
 7. CDN Enabler – hjälper till att konfigurera ditt innehållsleveransnätverk (jag använder StackPath).
 8. CAOS (värd Google Analytics lokalt) – fixar problemen med “hävstångswebbcaching” i GTmetrix genom att hålla din Google Analytics-spårningskod lokalt.
 9. OMGF – är värd för teckensnitt lokalt och fixar Google Font-fel i GTmetrix + Pingdom genom att ladda ner dina Google-teckensnitt och skapa ett formatmall för det.
 10. ShortPixelImagify / Smushbildoptimering (förlustfri komprimering, ändra storlek på bilder, ta bort EXIF-data). Alla dessa är liknande – du behöver bara en.
 11. Ange bilddimensioner – lägger till en bredd / höjd till din bilds HTML, ett objekt i GTmetrix. Det fungerar bara för bilder i den visuella redigeraren, det fungerar inte för bilder i sidbyggare, widgets eller några områden utanför den visuella redigeraren.
 12. AMP för WPlägger till AMP-sidor för att få mobila sidor att ladda snabbare och ger din webbplats en “AMP-stämpel” i mobilsökresultaten. Men Kinsta’s konverteringar minskade 59% när jag använder AMP och jag har inte använt dem sedan.
 13. Clearfy / WP Disableinaktiverar onödiga funktioner i WordPress-kärnan (trackbacks, pingbacks, heartbeat API, REST API och andra saker som 99% av dig inte behöver). Båda pluginsna är likadana och har även andra hastighetsfunktioner.
 14. Harrys Gravatar Cachecachar Gravatars, vilket gör att kommentarer laddas snabbare.
 15. GTmetrix för WordPress – hålla reda på belastningstider och ställa e-postvarningar.
 16. Visa PHP-versionvisar vilken PHP-version du kör (bör vara minst 7) ​​som har en enorm hastighetspåverkan. Du kan uppgradera i värdens cPanel.
 17. Fråga Monitor – se långsamaste plugins, frågor osv (bra ersättning för P3).
 18. Autoptimize – om du använder GoDaddy, WP Engine eller andra värdar som svartlistar cache-plugin ger detta plugin fortfarande fördelarna med att optimera HTML / CSS / JavaScript (objekt i GTmetrix + Pingdom) men utan caching.
 19. WP Hosting Performance Check – berättar om din server är långsam och om din hastighetsteknik (PHP, MySQL, WordPress versioner) behöver uppdateras.

14. Rel Nofollow Checkbox

Om du använder affiliate-länkar läggs detta till ett nofollow-alternativ när du lägger till länkar i WordPress. Annars skulle du behöva gå in i länkens HTML och lägga till nofollow manuellt. Sparar tid.

15. Yoast Premium-plugins

Spoiler: Yoast hävdar att deras premiumplugins lyfter himmel och jord när du i verkligheten sannolikt inte kommer att se några direkta förbättringar bara genom att köpa deras WordPress SEO-plugins.

Slutsats: Yoasts premium-plugins är inte värda pengarna.

WordPress SEO-plugins av Yoast

Yoast SEO Premium ($ 89 / år) – Jag skrev en recension om det, som i princip förklarade hur de flesta funktioner kan göras med gratis plugins eller helt enkelt inte är värdefulla, speciellt för $ 89 / år.

 • Omdirigeringshanterare – använd det gratis Quick Page / Post Redirect-plugin.
 • Interna länkförslag – behöver du verkligen ett plugin för detta?
 • Nyckelord med flera fokus – upptäcker inte alltid sökord med partiella matchningar.
 • Innehållsinblick – visar 5 toppanvända ord (nyckelordstäthet är knappast viktig).
 • Social förhandsvisning – så länge du laddar upp bilder på sociala medier, har du det bra.
 • Support – Jag har hört många berättelser om dem bara hänvisar människor till handledning.

Yoast Video SEO-plugin ($ 69 / år) – skapa en webbplatskarta och markeringssidor så att videominiaturer visas i Google Videos. Självklart går de flesta till Googles vanliga sökmotor, så det kommer troligtvis bara att lönas om du skapar massor av videor, särskilt hur man stiler.

Yoast Local SEO Plugin ($ 69 / år) – lägger till en KML-fil, schema.org, och alternativet att bädda in en Google Map och lagra locator. Bädda in en Google Map är enkelt och mest information Yoast “optimerar” för är redan hämtad från din Google My Business-sida. Yoast säger att detta plugin “berättar Google allt den behöver veta för att sätta dig på topp i lokala sökresultat” vilket inte är sant med tanke på Googles lokala rankingfaktorer har lite att göra med Yoasts lokala SEO-plugin.

Yoast Google News Plugin (69 $ / år) – får dig inte in Google Nyheter (se de stegen här) men hjälper till att formatera innehåll för Google Nyheter genom att skapa en XML-nyhetssitemap.

Yoast WooCommerce SEO-plugin ($ 49 / år) – möjliggör rika stift för Pinterest.

16. schema

Det finns många schema-plugins, men det beror på vilken typ av markering du gör. Om du till exempel skriver recensioner, behöver du ett plugin för granska markering som WP Review. Ta reda på vilken typ av markering som är tillämplig på ditt innehåll och använd sedan de plugin-program som krävs.

Schema Plugins

17. Analytify

Se en glimt av din Google Analytics direkt i WordPress.

Analysera instrumentpanelen

18. Riktigt enkelt SSL

Denna plugin “upptäcker automatiskt dina inställningar och konfigurerar din webbplats för att köra över https.” Naturligtvis behöver du fortfarande en SSL för att använda den, men Really Simple SSL gör det enkelt att installera det.

Låt oss kryptera SSL är den mest populära gratis SSL och är vad jag använder. Google skadades på webbplatser som inte är HTTP ännu svårare i juli 2018 när de började visa inte säkra i Google Chrome.

Riktigt enkelt SSL

Funktioner:

 • Fixat för blandat innehåll
 • Aktivera omdirigering av WordPress 301 till SSL
 • Aktivera 301 .htaccess-omdirigering
 • Aktivera omdirigering av Javascript till SSL

19. Bättre sök ersätt

Varför finns ett sök / ersätter plugin i listan?

Eftersom du har ändrat www- eller http (s) -versioner, måste du bulkuppdatera alla länkar på din webbplats för att återspegla den nya versionen. Det är där denna plugin spelar in – jag föreslår HTTPS och icke-www. Sök bara i den gamla versionen av din domän och ersätt den med den nya.

Bättre sökutbyte - WWW-versioner

Cool trick: Om du använder samma bild på flera sidor är det ett enkelt sätt att uppdatera dem alla.

20. Anti Spam

Skräp dödar bloggar. Ryggraket säger

Spammare kan lämna kommentarer på din webbplats med länk eller nyckelord i ett försök att rikta mer trafik till sina webbplatser (och öka sin egen SEO). Med tillräckligt med skräppost kan dina rankningar få en hit, utan att du själv fel.

Anti-Spam-plugin är captcha-fri och gör ett utmärkt jobb med att filtrera spam-kommentarer, samtidigt som de lämnar de goda. Spam är ett enormt problem med WordPress. Detta plugin sparar tid.

21. WP Google My Business Auto Publicering

Att uppdatera din Google My Business-sida har blivit allt viktigare i Googles lokala faktorer för lokal ranking för sökning 2018. Detta plugin publicerar ditt WordPress-innehåll direkt till din Google My Business-sida. Det är fortfarande i början, men har fantastiska recensioner.

Faktorer för lokal ranking för lokala sökningar 2018

Här är några av inställningarna för plugin:

WP Google My Business Auto Publicering

22. StudioPress-plugins

Om du använder ett StudioPress-tema eller Genesis Framework (som jag rekommenderar) måste du använda StudioPress-plugins. Dessa finns på min lista eftersom de är lätta, pålitliga och kommer att hålla din laddningstid (och chansen för fel) till en minimal, vilket gör att din webbplats går smidigt.

Studio-genesis-plugins

Andra SEO-verktyg som du borde veta om

 • Svara allmänheten – coolaste sökordsverktyg (foto nedan). Hämtar nyckelord från Google Autocomplete och skapar en visuell karta baserad på olika sökordstyper (frågor, prepositioner, jämförelser). Ju grönare cirkeln, desto mer konkurrenskraftiga är sökordet. Fråga nyckelord är ett bra sätt att se till att ditt innehåll är omfattande (det svarar på de mest populära frågorna som människor söker). Mitt favoritverktyg för sökordsökning.
 • Moz Local – analyserar dina 15 bästa citat (GMB, Yelp, YellowPages, etc) och visar ofullständiga, inkonsekventa och duplicerade profiler. Försök att få 100% poäng!
 • Moz Link Explorer – visar länkstatistik, såväl som din domänmyndighet som är en indikator på hur konkurrenskraftiga dina riktade sökord ska vara.
 • MozBar – Google alla nyckelord och se varje sökresultats DA (domänmyndighet) och PA (sidautoritet). Ju högre de är, desto mer konkurrenskraftiga är sökordet. Prova att tävla med webbplatser som har liknande domänmyndighet.
 • Moz Key Explorer – i princip Google Keyword Planner, bara bättre. Visar organisk konkurrens (till skillnad från sökordsplaneraren som är för AdWords). Visar månatlig sökvolym och har massor av filter för sortering av nyckelord.
 • Nyckelord överallt – Google alla nyckelord och se månadsvis sökvolym, uppskattad konkurrens och CPC direkt i sökresultaten. Fungerar också för YouTube, Amazon, Etsy, Google Analytics och andra program / sökmotorer.
 • SEMrush – En av de mest omfattande SEO-programvarorna är marknaden, som bokstavligen berättar allt om dina sökord, bakåtlänkar, SEO-innehåll och analys. Många mätvärden hittas inte i Google Analytics eller Search Console.
 • Google Autocomplete – mitt favorittrick är “fyll i tomt” där du använder understrecket tecken _ för att få Google (ja du gissade det) fylla i tomt. Prova med Chicago _ Photographer. Du måste avsluta på understrecket.
 • Google Search Console – Se fel med din webbplats (indexering, säkerhet, mobil, AMP, webbplatskarta, påföljder), SEO-titlar / metabeskrivningar som är för korta eller långa, ställ in ditt föredragna domännamn (www kontra icke-www), internationell inriktning, Sök Analytics (mitt favoritläge för att mäta övergripande SEO + CTR), länkar till din webbplats och markör för data för strukturerad data. Du måste använda den.
 • Google Trender – se sökordstrender i specifika geografier (och YouTube).
 • CloudFlare – gratis CDN med 200+ datacenter som kan konfigureras med de flesta cache-plugins. Har ytterligare funktioner som accelererade mobillänkar, hotlink-skydd, Railgun och Sidregler. Förbättrar både webbplatsens hastighet och säkerhet.
 • Dr. Link Check – skannar hela webbplatsen efter trasiga länkar (upp till 7 500 / månad) men tillhandahåller inte ett användarvänligt sätt att fixa dem direkt i din WordPress-instrumentbräda (som Broken Link Checker gör, men BLC förbrukar CPU).
 • Copyscape – förhindrar plagarism (söker på webben efter kopior av ditt innehåll).
 • HubShout WebGrader – se den fullständiga listan med konkurrensnyckelord och en sida-vid-sida jämförelse av bakåtlänkar, domänmyndighet och högst rankade sidor.
 • StackPath – CDN med över 30 datacentra (mestadels i USA). Fler datacenter = snabbare leverans av innehåll, varför jag använder både Cloudflare och StackPath.
 • Siteliner – Kontrollerar hela webbplatsen för duplicerat innehåll och belyser det.
 • Skrikande groda – Omfattande (gratis) SEO-granskningsverktyg som visar saknad alt-text, SEO-titlar, metabeskrivningar, URL: er, AMP, webbplatskartor och integreras också med Google Search Console, Google Analytics och många andra SEO-verktyg.
 • vidIQ – sök i alla nyckelord på YouTube och se viktiga mätvärden som anger hur konkurrenskraftigt sökordet är. Baserat på gillar, visningar, delningar, kommentarer osv.
 • Seoquake – Chrome-förlängning som är bra för sökordsforskning. Visar varje sökresultats länkar, Alexa rankning, domänålder, indexerade sidor, sökordsanalys, interna länkar, externa länkar och många andra (anpassningsbara) statistik.
 • Kontaktformulär 7 Google Analytics – lägger till spårning av händelser i alla dina CF7-formulär.
 • Siteground – värden jag rekommenderar som fick betyg 1 i 30+ Facebook-omröstningar.

Vanliga frågor

&# X1f50c; Vilket SEO-plugin använder jag för att få dessa vanliga frågor?

Structured Content-insticksprogrammet är utmärkt för att lägga till FAQ Rich Snippets, sedan lägger jag till emojis till varje fråga i FAQs. Du kan lägga till alla emoji du vill ha.

&# X1f50c; Vad är tre mindre kända SEO-plugins?

Republicera gamla inlägg uppdaterar alla dina inläggs modifierade datum till aktuell dag, vilket gör att ditt innehåll ser friskt ut. Enkel innehållsförteckning är bra för att organisera långa inlägg, men en HTML-innehållsförteckning har fler fördelar som att inkludera ankare (länkar). Med Asset CleanUp kan du selektivt inaktivera plugins från att köras på vissa sidor / inlägg, vilket gör din webbplats snabbare.

&# X1f50c; Vilka är de tre huvudstegen till Yoast?

De tre huvudsakliga stegen till Yoast är att konfigurera inställningarna, undersöka nyckelord och innehållsoptimering. Att ställa in Google Search Console är också viktigt.

&# X1f50c; Vad sägs om hastighetsoptimerings plugins?

De enda fyra hastighets plugins du behöver på din webbplats är WP Rocket, Asset CleanUp, ShortPixel och OMGF.

&# X1f50c; Är Rank Math bättre än Yoast?

Den har nästan alla funktioner i Yoast SEO Premium (gratis) och är superlätt. Jag använder fortfarande Yoast, men har inte hört bara bra saker om Rank Math. De har också en Facebook-grupp om du behöver support.

Missade jag några bra SEO-plugins?
Jag hoppas att den här listan var till hjälp! Om du har frågor om något av dessa WordPress SEO-plugins känner du dig gärna en rad i kommentarerna och jag hjälper dig gärna. Kom ihåg att jag har massor av tutorials på Yoast, WordPress-hastighetsoptimering, och andra SEO-relaterade tutorials. Om du har en fråga om dessa, vänligen lämna en kommentar till den specifika handledningen. Slutligen, om du gillade det här inlägget, vänligen dela det med en vän som kanske gillar det också – det skulle jag uppskatta.

Skål,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector