22 WordPress SEO-plugins til optimering af dit websted i 2020

WordPress SEO Plugins i 2019


Søger efter en komplet liste WordPress SEO-plugins?

Dette går langt ud over Yoast og dykke ned i rige uddrag, omdirigeringer, alt-tekst, SSL, indholdsfortegnelse, endda Googles Site Kit-plugin. Plugins til hastighedsoptimering inkluderer 19 i sig selv.

Jeg har skrevet WordPress SEO + speed tutorials siden 2011 – Jeg er en komplet nørd om dette. Jeg inkluderede kun de bedste SEO-plugins (ingen duplikater), og jeg bruger mest på mit eget sted.

Du kan installere så mange WordPress SEO-plugins, som du vil, men Google vil virkelig se organiseret, dybtgående indhold omkring nøgleord med lang hale, der er bedre end de bedste resultater. Det betyder, at du vælger meget specifikke sætninger, tilføjer en TOC, og at skrive langt (3.000+ ord) indhold.

Her er listen:

1. Yoast SEO

De fleste mennesker har Yoast, men få bruger det korrekt. Her er nogle mindre kendte Yoast-tip.

Yoast WordPress SEO Plugin-indstillinger

4 vigtige trin, når du bruger Yoast

 • Konfigurer indstillingerne
 • Opsætning af webmasterværktøjer
 • Vælg langhale (3+ ord)
 • Optimer indhold (dette går ud over Yoasts grønne lys)

Der er mere at være på siden end nøgleord – At få grønne lys i Yoast er alle finde og dandy, men det får dig ikke til at rangere. Valg af langhale nøgleord med svagt indhold i de øverste resultater og derefter gøre rigtig SEO på siden, vilje. Undgå besættelse over Yoast – brug mere tid på nøgleordsundersøgelser, tilføj en indholdsfortegnelse, opret en video / infographic, sigte mod 3.000 ord og tilføj praktiske tip til rådighed. Det vigtigste sted at bruge dit søgeord er din sidetitel, SEO-titel, metabeskrivelse og permalink (slug). Undgå søgeord fyldning som kan risikere en straf.

Yoast-SEO-analyse

Brug ikke uddragsvariabler – I Yoasts indstillinger er der en mulighed for at bruge uddragsvariabler (skabeloner) til SEO-titler + metabeskrivelser. Du bør undgå at bruge disse, da det altid er bedre at skrive tilpassede. Sørg for, at du forbliver inden for Googles karaktergrænser (den grønne bjælke i Yoast), og at du lokker folk til at klikke på dit link – ikke kun medtage dit søgeord.

Yoast-Snippet-variabler

Optimer indhold til socialt – i Yoast er der et “share” -link, hvor du kan uploade tilpasset grafik til Facebook (1200 x 630px) og Twitter (1024 x 512px). Dette gør dit indholdsformat pænt, når folk deler det, og du kan også tilpasse titlen + beskrivelsesteksten.

yoast-sociale-medie-optimering

facebook-aktie

Opsætning af Google-søgekonsol og rettelse af gennemsøgningsfejl (ødelagte sider) – Tilmeld dig Google Search Console, tilføj dit websted, og vælg Bekræftelse af HTML-tag metode. Kopier denne kode og indsæt den i Yoast. Efter et par dage skal du logge ind på Google Search Console og se din rapporten om gennemsøgningsfejl. Hvis du ser nogen, skal du opsætte omdirigeringer for at omdirigere de ødelagte sider til de korrekte sider.

HTML-tag Google Search Console-verifikation

Brug en plugin som Hurtig omdirigering af side / post (eller .htaccess) for at omdirigere disse til de korrekte webadresser.

301 omdirigere WordPress

Lignende plugins

2. Struktureret indhold

Google tilføjede for nylig FAQ til søgeresultater, og strukturen med struktureret indhold er den nemmeste ønsker at implementere dem på dit WordPress-sted. Dette er samme plugin som Neil Patel bruger i hans video. For at tilføje FAQ-rige kodestykker skal du installere plugin og derefter se instruktionerne herunder.

Struktureret indhold JSON-LD wpsc - WordPress-plugin

Instruktioner

 • Installer strukturen med struktureret indhold.
 • Rediger en side eller et indlæg, og klik på FAQ-ikonet.
 • Tilføj dine spørgsmål og svar (jeg anbefaler 3-8).
 • Ryd sidens cache.
 • I Google Search Console skal du anmode om, at URL’en indekseres via Googles URL-inspektør.
 • Se dine ofte stillede spørgsmål vises i søgeresultaterne på få minutter!

Ofte stillede spørgsmål om Google Snippets

3. Republiser gamle indlæg

Dette plugin nulstiller dit indlægs udgivelsesdatoer til den aktuelle dag, hvilket får dit indhold til at se frisk ud:

Udgivelsesdato

Dette er en nem måde at øge klikfrekvensen på. Naturligvis kan folk undre sig over, hvorfor dit indhold siger, at det blev opdateret, da det faktisk ikke var tilfældet. Det er ret billigt, så fortsæt med advarsel.

Trin 1: Find metadelen til din blog (sektionen øverst i dine indlæg), som for mig er i Genesis Simple Edits indstillinger. Inkluder nu efter ændret dato.

Indtast Meta

Sådan ser det ud på dine indlæg:

Indtastning Ændret dato

Trin 2: Aktivér ‘dato i uddragseksempel’ i Yoast (SEO > Søg udseende > Indholdstyper).

Dato-In-Snippet-preview-Yoast

Trin 3: Installer det republish Old Posts-plugin, og konfigurer indstillingerne. Du kan vælge, hvor ofte plugin nulstiller dine publiceringsdatoer under “post alder, før de er berettigede til genudgivelse.” Selv hvis du ikke bruger dette plugin, skal du normalt aktivere publiceringsdatoer i søgeresultaterne og derefter holde indholdet opdateret. Hver gang du redigerer et indlæg og klikker på ‘offentliggør’, vil datoen opdateres.

Republiser gamle indlæg

4. Automatiske billed-altattributter

En dag stoppede WordPress automatisk med at tilføje alt-tekst til billeder.

Heldigvis gør dette plugin det for dig. Bare installer det, og det vil bruge billedfilnavnet som alt-teksten. Det betyder, at du kan stoppe med at spilde din tid på at skrive alt-tekst til hvert enkelt billede, som jeg plejede at gøre. Lige husk at markere dit billedfilnavn, før du uploader dem til WordPress.

5. WP Review

WP Review er min favorit plugin til tilføjelse rige uddrag (her er en side, jeg bruger den på). Det understøtter 14 datatyper, ser godt ud, har 16 præ-stylede skabeloner og vedligeholdes af udviklerne på MyThemeShop. Det er pålideligt, let og inkluderer brugeranmeldelser. Der er også en gratis version.

rich snippets

Hvorfor jeg bruger WP Review:

 • Design er meget bedre end alt i et skema
 • Kompatibel med PHP 7+ (i modsætning til WP Rich Snippets)
 • 16 præ-stylede skabeloner som kan tilpasses meget
 • Plugin-udvikleren (MyThemeShop) holder det opdateret
 • Bakker op 14 datatyper inklusive det mest almindelige anmeldelser + opskrifter
 • Flere ratingsystemer og mulighed for at inkludere (modereret) brugeranmeldelser
 • Gratis version og pro version er begge solide, pro version har flere funktioner

Undgå disse Rich Snippet-plugins:

 • Alt i ét skema – gratis men minimale indstillinger og tilpasningsmuligheder
 • WP Rich Snippets – forladt af udvikleren (ingen plugin-opdateringer / support)

6. Nem indholdsfortegnelse

Hvorfor skulle en plugin-indholdsfortegnelse være på min SEO-plugin-liste?

Fordi at tilføje en TOC til lange sider / indlæg har Kæmpe fordele. Google siger

Sørg for, at lange sider med flere emner på dit websted er godt struktureret og opdelt i forskellige logiske sektioner. For det andet skal du sikre dig, at hvert afsnit har et tilknyttet anker med et beskrivende navn (dvs. ikke kun “Afsnit 2.1”), og at din side indeholder en indholdsfortegnelse, der linker til individuelle forankringer.

Hvad det betyder for dig:

 • Bedre chance for at blive tildelt jump-to links i Google ved hjælp af navngivne ankre
 • Folk kan linke til specifikke sektioner på dit indlæg (ikke kun din eneste permalink)
 • Folk kan straks finde, hvad de vil, og bruge mere tid på din side

Gå til links

Vigtig: i stedet for at bruge et plugin, tilføje en TOC ved hjælp af HTML / CSS lader style det og linke til specifikke sektioner i indlægget (godt for brugere og få links). Her er en TOC GitHub-skabelon.

7. Google Site Kit

Google Site Kit kombinerer Googles mest værktøjer til mennesker (Search Console, Analytics, AdSense, PageSpeed ​​Insights) til 1 WordPress-plugin. Du har virkelig ikke brug for dette plugin (bare gå til de faktiske websteder), men hvis du vil se disse i dit dashboard, giver dette dig den mulighed.

Site Kit af Google

8. Brudt link Checker

Stadig den bedste måde at kontrollere alle ødelagte links på dit WordPress-sted.

Registrerer ødelagte links i sider, indlæg, kommentarer, billeder og endda omdirigeringer. Dr. Link Check er god, men Broken Link Checker giver dig mulighed for at rette dem inde i WordPress med 1-klik-indstillinger for at redigere eller fjerne linket fra hver enkelt. Naturligvis kan det ikke at have ødelagte links på dit websted forbedre din SEO.

Broken Link Checker Plugin

Sådan ser det ud:

Brudt link Checker

Advarsel: dette plugin kører kontinuerligt scanninger og suger op store mængder båndbredde. Jeg anbefaler, at du løser alle ødelagte links og derefter straks sletter plugin, når du er færdig.

9. Hurtig omdirigering af side / post

Når du ændrer permalinks, skal du konfigurere en omdirigering til den nye side.

Hurtigt omdirigering af sidepost

Sådan konfigureres en omdirigering: Installer det og gå til “Hurtige omdirigeringer.” Indtast den gamle URL + ny URL.

301 omdirigere WordPress

Find gennemsøgningsfejl: Gå til rapporten om gennemsøgningsfejl i Google Search Console-sektionen for at se alle ødelagte sider på dit websted, brug derefter dette plugin til at omdirigere hver enkelt til den nye, korrekte URL.

Yoast Search Console gennemsøgningsfejl

10. ShortPixel

ShortPixel er generelt det bedste WordPress-plugin til optimering af billeder.

Det gør det muligt for dig uden komprimering at komprimere billeder, strip EXIF-data og optimere dem på andre måder. Bare installer plugin, test et par billeder for at sikre dig, at du er tilfreds med billedkvaliteten, og optimer derefter bulkbillederne på dit websted. Det giver dig også mulighed for at optimere billeder, når de først er uploadet.

ShortPixel-indstillinger

11. WP-raket

WordPress siger:

Det Cache-sektion giver dig den største fordel for den mindste besvær.

Hvilket cache-plugin er bedst? WP Rocket var nr. 1 i de fleste Facebook-afstemninger, og det er hvad jeg bruger.

Bedste cache-plugin-afstemning i 2016

Måling af cache-plugin i 2019

Swift vs WP Rocket

Undersøgelse af cache-plugin i 2016

Bedste cache-plugins 2018-afstemning

wp raket vs w3 totla cache

Hvorfor WP-raket er nr. 1 i Facebook-afstemninger

 • Det er let at konfigurere.
 • Det giver hurtige belastningstider.
 • Det har omfattende dokumentation.
 • Det bør ikke ødelægge dit websted (som nogle cache-plugins).
 • Det har masser af funktioner de fleste cache-plugins gør ikke – doven indlæsning af fotos / videoer / iframes, databaseoprydning, integration med Cloudflare + andre CDN’er, lokale Google Fonts og Analytics, Sucuri-integration osv. Med de fleste andre cache-plugins skal du installere ca. 6 ekstra plugins for at få disse funktioner, når WP Rocket har dem indbygget.

For hvor vigtigt det er, er WP Rocket værd $ 49 / år. De giver dig også mulighed for at fornye din licens med 50% rabat, så det er virkelig $ 24,50 / år efter det første år. Og du kan også få 10% rabat på den oprindelige pris, hvis du tilmelder dig deres e-mail-liste. Se min WP Rocket-guide for opsætningsinstruktioner.

12. Asset Manager

Asset Manager giver dig mulighed for selektiv at deaktivere plugins fra indlæsning på visse sider. Nogle plugins indlæses på hvert enkelt stykke indhold, selvom det ikke bruges der. Deaktivering af disse plugins kan reducere antallet af anmodninger på siden og få dem til at indlæses hurtigere. Asset Manager ligner Plugin Organizer (Perfmatters lader dig også gøre dette), kun det er gratis og nemt at bruge.

Eksempler:

 • Deaktiver skyderen plugin på sider, der ikke bruger skyderne
 • Deaktiver plug-in for Rich Snippets på sider, der ikke bruger Rich Snippets
 • Deaktiver plugin-kontaktformular på sider, der ikke har en kontaktformular
 • Deaktiver plugin for social deling på alle sider (da det normalt er til blogindlæg)
 • Deaktiver plugin til styring af tilknyttet link på sider, der ikke bruger tilknyttede links

13. Plugins til hastighedsoptimering

Hastighed er en rangfaktor (Duh).

2019-GTmetrix-rapport

Her er nogle gode plugins til at fremskynde WordPress.

Jeg bruger mange af disse på mit websted, hvilket har bidraget til mine 100% GTmetrix-scoringer. Migrerer fra EIG og værter af lav kvalitet som GoDaddy til SiteGround og Cloudways var en anden stor grund.

 1. WP-raket – # 1 cache-plugin i de fleste Facebook-afstemninger. Leveres med hjerteslagskontrol, doven indlæsning, databaseoprydning og hosting fonts + analytics lokalt. Dette betyder, at du ikke behøver at installere disse ekstra plugins, hvis du bruger WP Rocket.
 2. WP hurtigste cache – # 1 gratis cache-plugin i de fleste afstemninger. Også let at konfigurere, har indstillinger for Cloudflare + andre CDN’er, men mangler funktioner fra WP Rocket.
 3. WP-Optimize – renser din database for spam, papirkurven og andre uønskede filer.
 4. Hjerteslagskontrol – deaktiverer WordPress-hjerteslag API, der bruger ressourcer ved at sende underretninger i realtid, når bruger redigerer et indlæg osv..
 5. Lazy Load – forsinker indlæsning af fotos, indtil brugere ruller ned og ser dem (forbedrer belastningstider, men konstant indlæsning af fotos, mens du ruller er irriterende).
 6. WP YouTube Lyte – forsinker indlæsning af videoer / iframes, indtil brugere ruller ned og ser dem. Det tager lang tid at indlæse videoer – dette kan barbere sig i mange sekunder.
 7. CDN Enabler – hjælper med at konfigurere dit indholdsleveringsnetværk (jeg bruger StackPath).
 8. CAOS (vært Google Analytics lokalt) – løser problemerne med “gearing af cache-browser” i GTmetrix ved at være vært for din Google Analytics-sporingskode lokalt.
 9. OMGF – er vært for skrifter lokalt og rettes Google Font-fejl i GTmetrix + Pingdom ved at downloade dine Google-skrifttyper og oprette et stilark til det.
 10. ShortPixelImagify / smushbilledeoptimering (tabsfri komprimering, ændre størrelse på billeder, fjern EXIF-data). Alle disse er ens – du har kun brug for en.
 11. Angiv billeddimensioner – tilføjer en bredde / højde til dit billeds HTML, et emne i GTmetrix. Det fungerer kun til billeder i den visuelle editor, det fungerer ikke for billeder i sidebygere, widgets eller andre områder uden for den visuelle editor.
 12. AMP til WPTilføjer AMP-sider for at få mobilsider til at indlæse hurtigere og give dit websted et “AMP-stempel” i mobile søgeresultater. Dog Kinsta’s konverteringer faldt 59% når jeg bruger AMP, og jeg har ikke brugt dem siden.
 13. Clearfy / WP Deaktiverdeaktiverer unødvendige funktioner i WordPress-kerne (trackbacks, pingbacks, heartbeat API, REST API og andre ting, 99% af du ikke har brug for). Begge plugins er ens og har også andre hastighedsfunktioner.
 14. Harrys Gravatar Cachecacher Gravatars, så kommentarer indlæses hurtigere.
 15. GTmetrix til WordPress – holde styr på belastningstider og indstil e-mail-advarsler.
 16. Vis PHP-versionviser, hvilken PHP-version du kører (skal være mindst 7), som har en enorm hastighedseffekt. Du kan opgradere i din værts cPanel.
 17. Forespørgselsmonitor – se langsomste plugins, forespørgsler osv. (God erstatning for P3).
 18. Autoptimize – hvis du bruger GoDaddy, WP Engine eller andre værter, der blacklist cache-plugins, giver dette plugin dig stadig fordelene ved at optimere HTML / CSS / JavaScript (elementer i GTmetrix + Pingdom), men uden cachen.
 19. WP Hosting-præstationscheck – fortæller dig, om din server er langsom, og om din hastighedsteknologi (PHP, MySQL, WordPress-versioner) skal opdateres.

14. Rel Nofollow-afkrydsningsfelt

Hvis du bruger tilknyttede links, tilføjer dette en nofollow-mulighed, når du tilføjer links i WordPress. Ellers skulle du gå ind i linkets HTML og tilføje nofollow manuelt. Sparer tid.

15. Yoast Premium-plugins

Spoiler: Yoast hævder, at deres premium-plugins løfter himmel og jord, når du i virkeligheden sandsynligvis ikke vil se nogen direkte forbedringer bare ved at købe deres WordPress SEO-plugins.

Konklusion: Yoasts premium plugins er ikke pengene værd.

WordPress SEO plugins af Yoast

Yoast SEO Premium ($ 89 / år) – Jeg skrev en anmeldelse om det, der grundlæggende forklarede, hvordan de fleste funktioner kan udføres med gratis plugins eller er simpelthen ikke værdifulde, især for $ 89 / år.

 • Redirect manager – brug det gratis Quick Page / Post Redirect-plugin.
 • Forslag til intern forbindelse – har du virkelig brug for et plugin til dette?
 • Nøgleord med flere fokus – registrerer ikke altid delvise søgeord.
 • Indholdsindsigt – viser 5 mest anvendte ord (søgeordstæthed betyder næppe noget).
 • Social forhåndsvisning – så længe du uploader billeder på sociale medier, har du det godt.
 • Support – Jeg har hørt mange historier om dem, der bare henviser folk til tutorials.

Yoast Video SEO-plugin ($ 69 / år) – opret et video-sitemap og markup-sider, så videominiaturer vises i Google-videoer. Selvfølgelig går de fleste til Googles almindelige søgemaskine, så det vil sandsynligvis kun betale sig, hvis du opretter masser af videoer, især hvordan man skal style.

Yoast Local SEO Plugin ($ 69 / år) – tilføjer en KML-fil, schema.org, og muligheden for at indlejre en Google Map og butikslokator. Integrering af et Google Map er let, og de fleste oplysninger Yoast “optimerer” til er allerede trukket fra din Google My Business-side. Yoast siger, at dette plugin “fortæller Google alt, hvad det behøver at vide for at sætte dig på toppen i lokale søgeresultater”, hvilket ikke er sandt i betragtning af Googles lokale rankingfaktorer har lidt at gøre med Yoasts lokale SEO-plugin.

Yoast Google News-plugin ($ 69 / år) – får dig faktisk ikke ind Google Nyheder (se disse trin her) men hjælper med at formatere indhold til Google Nyheder ved at oprette et XML Nyheds-sitemap.

Yoast WooCommerce SEO-plugin ($ 49 / år) – muliggør rige pins til Pinterest.

16. Schema

Der er masser af schema-plugins, men det afhænger af, hvilken slags markup du laver. Hvis du f.eks. Skriver anmeldelser, skal du bruge et plugin til gennemgå markering som WP Review. Find ud af, hvilken slags markup der gælder for dit indhold, og brug derefter de krævede plugins.

Skema-plugins

17. Analytify

Se et glimt af dit Google Analytics direkte i WordPress.

Analyser Dashboard

18. Virkelig enkel SSL

Dette plugin “registrerer automatisk dine indstillinger og konfigurerer dit websted til at køre over https.” Selvfølgelig har du stadig brug for en SSL for at bruge den, men Really Simple SSL gør det let at konfigurere det.

Lad os kryptere SSL er den mest populære gratis SSL og det er hvad jeg bruger. Google slået ned på websteder, der ikke er HTTP endnu sværere i juli 2018, da de begyndte at vise ikke sikkert i Google Chrome.

Virkelig enkel SSL

Funktioner:

 • Fixer til blandet indhold
 • Aktivér WordPress 301-omdirigering til SSL
 • Aktivér omdirigering af 301 .htaccess
 • Aktivér Javascript-omdirigering til SSL

19. Bedre søgning udskiftes

Hvorfor er et søg / udskift plugin på listen?

For hvis du ændrede versioner fra www eller http (r), skal du bulkopdatere alle links på dit websted for at afspejle den nye version. Det er her dette plugin kommer i spil – jeg foreslår HTTPS og ikke-www. Du skal bare søge i den gamle version af dit domæne og udskifte det med den nye.

Bedre søgning udskiftes - WWW-versioner

Cool trick: Hvis du bruger det samme billede på flere sider, er det en nem måde at opdatere dem alle på.

20. Anti Spam

Spam dræber blogs. Jet pakke siger

Spammere kan efterlade link eller nøgleordfyldte kommentarer på dit websted i et forsøg på at dirigere mere trafik til deres websteder (og øge deres egen SEO). Med nok spam kan dine placeringer tage et hit, uden at du selv skyld.

Anti-Spam-pluginet er captcha-fri og gør et fremragende job med filtrering af spam-kommentarer, mens de gode forlades. Spam er et enormt problem med WordPress. Dette plugin sparer dig tid.

21. WP Google My Business Auto Publisher

Udstationering af opdateringer på din Google My Business-side bliver stadig vigtigere i Googles lokale faktorer for placering af lokale søgninger i 2018. Dette plugin offentliggør dit WordPress-indhold direkte på din Google My Business-side. Det er stadig i de tidlige stadier, men har fantastiske anmeldelser.

Faktorer for lokal søgning i 2018

Her er nogle af plugin-indstillingerne:

WP Google My Business Auto Publisher

22. StudioPress-plugins

Hvis du bruger et StudioPress-tema eller Genesis Framework (som jeg anbefaler), skal du bruge StudioPress-plugins. Disse er på min liste, fordi de er lette, pålidelige og holder din belastningstid (og chancerne for fejl) til et minimum, hvilket får dit websted til at fungere problemfrit.

StudioPress-genesis-plugins

Andre SEO-værktøjer, du burde vide om

 • Besvar offentligheden – sejteste forskningsværktøj til nøgleord (foto nedenfor). Trækker nøgleord fra Google Autocomplete og opretter et visuelt kort baseret på forskellige søgeordstyper (spørgsmål, præpositioner, sammenligninger). Jo grønnere cirklen er, jo mere konkurrencedygtig er nøgleordet. Spørgsmål til spørgsmål er en fantastisk måde at sikre, at dit indhold er omfattende (det svarer på de mest populære spørgsmål, folk søger). Mit foretrukne søgeordsforskningsværktøj.
 • Moz Local – analyserer dine top 15 citater (GMB, Yelp, YellowPages osv.) Og viser ufuldstændige, inkonsekvente og duplikatprofiler. Prøv at få 100% score!
 • Moz Link Explorer – viser linkmetrics såvel som din domæneautoritet, som er en indikator for, hvor konkurrencedygtige dine målrettede søgeord skal være.
 • MozBar – Google ethvert søgeord og se hvert søgeresultats DA (domænemyndighed) og PA (sideautoritet). Jo højere de er, jo mere konkurrencedygtig er nøgleordet. Prøv at konkurrere med websteder, der har lignende domænemyndighed.
 • Moz Keywords Explorer – dybest set Google Keyword Planner, kun bedre. Viser organisk konkurrence (i modsætning til Keyword Planner, der er til AdWords). Viser månedlig søgevolumen og har tonsvis af filtre til sortering af nøgleord.
 • Nøgleord overalt – Google et hvilket som helst søgeord og se månedlig søgevolumen, estimeret konkurrence og CPC direkte i søgeresultaterne. Arbejder også for YouTube, Amazon, Etsy, Google Analytics og andre programmer / søgemaskiner.
 • SEMrush – En af de mest omfattende SEO-software er markedet, der bogstaveligt talt fortæller dig alt om dine søgeord, backlinks, indholds-SEO og analyse. Mange målinger kan ikke findes i Google Analytics eller Search Console.
 • Google Autocomplete – mit yndlingstrick er “udfyld det tomme”, hvor du bruger understregningstegnet _ for at få Google (ja du gætte det) til at udfylde det tomme. Prøv det med Chicago _ Photographer. Du skal slutte med understregningstegnet.
 • Google Search Console – Se fejl med dit websted (indeksering, sikkerhed, mobil, AMP, sitemap, straffe), SEO-titler / metabeskrivelser, der er for korte eller lange, indstil dit foretrukne domænenavn (www vs. ikke-www), international målretning, søgning Analytics (min foretrukne måde at måle samlede SEO + CTR’er), links til dit websted og data-markør til strukturerede data. Du skal bruge det.
 • Google Trends – se søgeordstendenser i specifikke geografier (og YouTube).
 • CloudFlare – gratis CDN med 200+ datacentre, som kan konfigureres med de fleste cache-plugins. Har yderligere funktioner som accelererede mobillink, hotlink-beskyttelse, Railgun og Page regler. Forbedrer både webstedshastighed og sikkerhed.
 • Dr. Link Check – scanner hele webstedet efter ødelagte links (op til 7.500 / måned) men giver ikke en brugervenlig måde at rette dem direkte på dit WordPress-dashboard (som Broken Link Checker gør, men BLC forbruger CPU).
 • Copyscape – forhindrer plagarisme (søger på internettet efter kopier af dit indhold).
 • HubShout WebGrader – se den komplette liste over konkurrerende nøgleord og en side-ved-side-sammenligning af backlinks, domænemyndighed og sider med højest placering.
 • StackPath – CDN med over 30 datacentre (mest i USA). Flere datacentre = hurtigere levering af indhold, hvorfor jeg bruger både Cloudflare og StackPath.
 • Siteliner – tjekker hele webstedet for duplikatindhold og fremhæver det.
 • Skrigende frø – omfattende (gratis) SEO-revisionsværktøj, der viser manglende alt-tekst, SEO-titler, metabeskrivelser, URL’er, AMP, sitemaps og også integreres med Google Search Console, Google Analytics og mange andre SEO-værktøjer.
 • vidIQ – søg i ethvert søgeord på YouTube og se nøglemetriks, der viser, hvor konkurrencedygtigt nøgleordet er. Baseret på likes, visninger, delinger, kommentarer osv.
 • SeoQuake – Chrome-udvidelse, som er fantastisk til søgeordsforskning. Viser hvert søgeresultats links, Alexa-rangering, domænealder, indekserede sider, søgeordsanalyse, interne links, eksterne links og mange andre (tilpassbare) metrics.
 • Kontaktformular 7 Google Analytics – tilføjer begivenhedssporing til alle dine CF7-formularer.
 • SiteGround – den vært, jeg anbefaler, der blev bedømt som nr. 1 i 30+ Facebook-afstemninger.

Ofte stillede spørgsmål

&# X1f50c; Hvilket SEO-plugin bruger jeg til at få disse ofte stillede spørgsmål?

Plugin med struktureret indhold er fantastisk til at tilføje FAQ Rich Snippets med ofte stillede spørgsmål, derefter tilføjer jeg emojier til hvert spørgsmål i Ofte stillede spørgsmål. Du kan tilføje alle emoji, du ønsker.

&# X1f50c; Hvad er 3 mindre kendte SEO-plugins?

Republic Old Posts opdaterer alle dit indlægs ændrede datoer til den aktuelle dag, så dit indhold ser friskt ud. Nem indholdsfortegnelse er god til at organisere lange indlæg, men en HTML-indholdsfortegnelse har flere fordele som at inkludere ankre (links). Asset CleanUp giver dig mulighed for selektiv at deaktivere plugins fra at køre på bestemte sider / indlæg, hvilket gør dit websted hurtigere.

&# X1f50c; Hvad er de 3 vigtigste trin til Yoast?

De 3 vigtigste trin til Yoast er at konfigurere indstillingerne, undersøge nøgleord og indholdsoptimering. Opsætning af Google Search Console er også vigtigt.

&# X1f50c; Hvad med hastighedsoptimerings plugins?

De eneste 4-speed plugins, du skal bruge på dit websted, er WP Rocket, Asset CleanUp, ShortPixel og OMGF.

&# X1f50c; Er Rank Math bedre end Yoast?

Det har næsten alle funktioner i Yoast SEO Premium (gratis) og er super letvægts. Jeg bruger stadig Yoast, men har kun hørt store ting om Rank Math. De har også en Facebook-gruppe, hvis du har brug for support.

Manglede jeg nogen gode SEO-plugins?
Jeg håber, denne liste var nyttig! Hvis du har spørgsmål til nogen af ​​disse WordPress SEO-plugins, kan du give mig en linje i kommentarerne, og jeg er glad for at hjælpe dig. Husk, jeg har masser af tutorials på Yoast, WordPress hastighedsoptimering, og andre SEO-relaterede tutorials. Hvis du har et spørgsmål om disse, bedes du efterlade en kommentar til den specifikke tutorial. Til sidst, hvis du nød dette indlæg, så del det med en ven, der måske også kan lide det – det vil jeg sætte pris på.

Skål,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map