22 WordPress SEO приставки за оптимизиране на вашия сайт през 2020 г.

03.06.2020
SEO '22 WordPress SEO приставки за оптимизиране на вашия сайт през 2020 г.
0 22 мин.

2019 WordPress SEO приставки


Търсене на пълен списък приставки за WordPress SEO?

Това надхвърля Yoast и се потопява в богати фрагменти, пренасочвания, алт текст, SSL, съдържанието, дори приставката на Google Kit Kit. Плъгините за оптимизиране на скоростта включват 19 сами по себе си.

Пиша уроци за скорост на WordPress SEO + от 2011 г. – аз съм пълна глупачка за тези неща. Включих само най-добрите SEO плъгини (без дубликати) и използвам повечето в моя собствен сайт.

Можете да инсталирате колкото искате WordPress SEO приставки, но Google наистина иска да вижда организирано и задълбочено съдържание около ключовите думи с дълга опашка, което е по-добро от най-добрите резултати. Това означава да изберете много специфични фрази, да добавите a TOC, и писане на дълго (3 000+ думи) съдържание.

Ето списъка:

Contents

1. Йоаст SEO

Повечето хора имат Йоаст, но малцина го използват правилно. Ето някои по-малко известни съвети от Йоаст.

Настройки за приставки на Yoast WordPress SEO

4 ключови стъпки при използване на Yoast

 • Конфигурирайте настройките
 • Настройка на Инструменти за уеб администратори
 • Изберете фрази с дълга опашка (3+ думи)
 • Оптимизирайте съдържанието (това надхвърля зелените светлини на Yoast)

На страницата има повече от ключови думи – получаването на зелени светлини в Йоаст е всичко открито и денди, но това не ви кара да се класирате. Избор на ключови думи с дълга опашка със слабо съдържание в топ резултатите, след това правите реално SEO страница, ще. Не се обсебвайте от Yoast – отделете повече време за изследване на ключови думи, добавете съдържание, създайте видео / инфографика, насочете се към 3000 думи и добавете практични съвети за практически съвети. Най-важното място за използване на вашата ключова дума е заглавието на вашата страница, SEO заглавието, мета описание и перманентна връзка (слуг). Да се ​​избегне пълнеж с ключови думи което може да рискува неустойка.

Yoast-SEO-анализ

Не използвайте променливи на фрагменти – В настройките на Yoast има опция за използване фрагменти на фрагменти (шаблони) за SEO заглавия + мета описания. Трябва да избягвате използването им, тъй като писането на потребителски такива винаги е по-добре. Уверете се, че сте в рамките на ограниченията на Google за символи (зелената лента в Yoast) и примамвате хората да кликнат върху вашата връзка – не само да включвате ключовата си дума.

Yoast-фрагмента-Променливи

Оптимизирайте съдържанието за социални – в Yoast има връзка за „споделяне“, където можете да качвате персонализирана графика за Facebook (1200 x 630px) и Twitter (1024 x 512px). Това прави вашия формат на съдържанието добре, когато хората го споделят, и можете също да персонализирате текста на заглавието + описание.

Yoast-социални медии оптимизация

Фейсбук споделяне

Настройване на конзолата за търсене на Google и коригиране на грешки при обхождане (счупени страници) – Запиши се за Google конзола за търсене, добавете вашия сайт и изберете Проверка на HTML маркера метод. Копирайте този код и го поставете в Yoast. След няколко дни влезте в Google Search Console и прегледайте вашата доклад за грешки при обхождане. Ако видите такива, настройката пренасочва да пренасочва счупените страници към правилните страници.

HTML Tag Потвърждаване на конзолата за търсене на Google

Използвайте плъгин като Бързо пренасочване на страница / публикация (или .htaccess), за да ги пренасочите към правилните URL адреси.

301 Пренасочване на WordPress

Подобни приставки

2. Структурирано съдържание

Google наскоро е добавен Често задавани въпроси за търсене на резултати, а плъгинът за структурирано съдържание е най-лесният искам да ги внедрите във вашия WordPress сайт. Това е същия плъгин, който Neil Patel използва в неговото видео. За да добавите фрагменти, обогатени с често задавани въпроси, инсталирайте приставката и вижте инструкциите по-долу.

Структурирано съдържание JSON-LD wpsc - WordPress плъгин

инструкции

 • Инсталирайте приставката за структурирано съдържание.
 • Редактирайте страница или публикация и щракнете върху иконата за често задавани въпроси.
 • Добавете вашите въпроси и отговори (препоръчвам 3-8).
 • Изчистете кеша на страницата.
 • В Google Search Console поискайте URL адреса да бъде индексиран чрез Инспектор на URL на Google.
 • Гледайте, че вашите често задавани въпроси се появяват в резултатите от търсенето само за няколко минути!

Често задавани въпроси Google Snippets

3. Публикувайте стари публикации

Тази приставка възстановява датите за публикуване на публикацията ви до текущия ден, като съдържанието ви изглежда свежо:

Дата на публикуване

Това е лесен начин за увеличаване на честотата на кликване. Разбира се, хората може да се чудят защо в съдържанието ви се казва, че е актуализирано, когато всъщност не е било. Доста евтино е, затова продължете с предупреждението.

Етап 1: Намерете мета секцията за въвеждане на вашия блог (секцията в самия връх на вашите публикации), която за мен е в Genesis Simple Edits настройки. Сега включете дата на промяна след дата.

Влизане Meta

Как изглежда това в публикациите ви:

Дата на промяна на публикацията

Стъпка 2: Активирайте „дата в преглед на фрагмента“ в Yoast (SEO > Търсене Външен вид > Типове съдържание).

Дата-In-Snippet-Преглед-Yoast

Стъпка 3: Инсталирайте приставката Republish Old Posts и конфигурирайте настройките. Можете да изберете колко често приставката да нулира датите на публикуването ви под „възраст след публикуване, преди да отговаряте на условията за повторно публикуване“. Дори и да не използвате този плъгин, обикновено трябва да активирате датите за публикуване в резултатите от търсенето, след което да поддържате актуализирано съдържанието. Всеки път, когато редактирате публикация и кликнете върху „публикуване“, датата ще се опресни.

Публикувайте стари публикации

4. Автоматични атрибути на Alt изображение

Един ден WordPress спря автоматично да добавя alt текст към изображения.

За щастие, този плъгин ще го направи вместо вас. Просто го инсталирайте и той ще използва името на файла с изображение като alt текст. Това означава, че можете да спрете да губите времето си за писане на alt текст за всяко отделно изображение, както бях преди. Просто не забравяйте да маркирате името на вашия файл с изображения, преди да ги качите в WordPress.

5. Преглед на WP

WP Review е любимият ми плъгин за добавяне богати фрагменти (тук е страницата, на която я използвам). Той поддържа 14 типа данни, изглежда страхотно, има 16 предварително оформени шаблона и се поддържа от разработчиците в MyThemeShop. Той е надежден, лек и включва потребителски отзиви. Има и безплатна версия.

богати-откъси

Защо използвам WP преглед:

 • Дизайнът е много по-добър от схемата All In One
 • Съвместим с PHP 7+ (за разлика от WP Rich Snippets)
 • 16 предварително оформени шаблона които са силно адаптивни
 • Разработчикът на приставки (MyThemeShop) го поддържа актуализиран
 • Поддържа 14 типа данни включително най-често срещаните мнения + рецепти
 • Множество рейтингови системи и опция за включване (модерирани) потребителски рецензии
 • Безплатна версия и Pro версия и двете са солидни, Pro версията има повече функции

Избягвайте тези приставки за богат скрап:

 • Схема в едно цяло – безплатни, но минимални настройки и възможности за персонализиране
 • WP Rich Snippets – изоставен от разработчика (без актуализации / поддръжка на плъгини)

6. Лесна таблица на съдържанието

Защо таблицата със съдържанието ще бъде в моя списък с плъгини за SEO?

Тъй като добавянето на TOC към дълги страници / публикации има ОГРОМНИ предимства. Google казва

Уверете се, че дългите много тематични страници на вашия сайт са добре структурирани и разделени на отделни логически секции. Второ, уверете се, че във всеки раздел има свързана котва с описателно име (т.е. не само „Раздел 2.1“) и вашата страница съдържа таблица със съдържание, която свързва към отделни котви.

Какво означава това за вас:

 • По-голям шанс да бъдете наградени прескачане към връзки в Google наречени котви
 • Хората могат да препращат към конкретни секции в публикацията ви (не само към вашата единствена постоянна връзка)
 • Хората могат веднага да намерят това, което искат, и да прекарат повече време на вашата страница

Направо към връзки

важно: вместо да използвате плъгин, добавяне на TOC с помощта на HTML / CSS позволява да го оформяме и да свързваме към конкретни секции от публикацията (добре за потребителите и получаването на връзки). Ето едно TOC GitHub шаблон.

7. Google Site Kit

Google Site Kit комбинира най-много инструменти на Google (Search Console, Analytics, AdSense, PageSpeed ​​Insights) в 1 WordPress плъгин. Наистина не се нуждаете от този плъгин (просто отидете на действителните уебсайтове), но ако искате да ги видите на таблото си, това ви дава тази опция.

Комплект за сайт от Google

8. Проверка на прекъсната връзка

Все пак най-добрият начин да проверите всички прекъснати връзки на вашия WordPress сайт.

Открива прекъснати връзки в страници, публикации, коментари, изображения и дори пренасочвания. Д-р Линк Проверка е добро, но Broken Link Checker ви позволява да ги поправите вътре в WordPress с опции с едно щракване, за да редактирате или прекратите връзката на всеки един. Разбира се, липсата на прекъснати връзки на вашия уеб сайт може да подобри вашето SEO.

Плъгин за проверка на прекъсната връзка

Ето как изглежда:

Проверка на прекъсната връзка

Внимание: този плъгин непрекъснато изпълнява сканирания и изсмуква големи количества честотна лента. Препоръчвам да коригирате всички счупени връзки, след което незабавно да изтриете приставката, когато сте готови.

9. Бързо пренасочване на страница / публикация

Когато промените постоянни връзки, трябва да настроите пренасочване към новата страница.

Бърза страница Публикуване на пренасочване

Как да настроите пренасочване: Инсталирайте го и отидете на „Бързи пренасочвания“. Въведете стария URL адрес + нов URL адрес.

301 Пренасочване на WordPress

Намерете грешки при обхождане: Отидете на доклад за грешки при обхождане в секцията на Google Search Console, за да видите всички счупени страници на вашия сайт, след това използвайте тази приставка, за да пренасочите всяка към новия, правилен URL адрес.

Грешки при обхождане на конзолата за търсене в Yoast

10. ShortPixel

ShortPixel като цяло е най-добрият плъгин за WordPress за оптимизиране на изображения.

Той ви позволява да компресирате без загуби изображения, да премахвате EXIF ​​данни и да ги оптимизирате по други начини. Просто инсталирайте приставката, тествайте няколко изображения, за да сте сигурни, че сте доволни от качеството на изображението, след което групово оптимизирайте всички изображения на вашия сайт. Също така ви позволява да оптимизирате изображенията, веднъж качени.

Настройки на ShortPixel

11. WP ракета

WordPress казва:

Най- Секция за кеширане Ви дава най-голямата полза за най-малката караница.

Коя приставка за кеш е най-добра? WP Rocket беше №1 в повечето анкети във Facebook и е това, което използвам.

2016 най-добрата анкета за приставки за кеш

Анкета за приставки за кеш 2019

Swift срещу WP Rocket

Анкета за приставки за кеш 2016

Анкета за най-добри кешови приставки 2018

wp ракета срещу w3 totla кеш

Защо ракета WP е №1 в анкетите във Facebook

 • Лесно е да конфигурирате.
 • Той дава бързи времена на натоварване.
 • Тя е обширна документация.
 • Не трябва да разбива вашия сайт (като някои приставки за кеш).
 • Има тонове Характеристика повечето кеш плъгини не – мързеливо зареждане на снимки / видеоклипове / iframes, почистване на базата данни, интеграция с Cloudflare + други CDN, локални Google Fonts и Analytics, интеграция Sucuri и др. С повечето други приставки за кеш, ще трябва да инсталирате около 6 допълнителни плъгини, за да получат тези функции, когато WP Rocket ги има вградени.

За това колко е важно WP Rocket струва $ 49 / година. Те също така ви позволяват да подновите лиценза си с 50% отстъпка, така че това е наистина $ 24.50 / година след първата година. Можете също така да получите 10% отстъпка от първоначалната цена, ако се регистрирате в техния имейл списък. Вижте моето ръководство за WP Rocket за инструкции за настройка.

12. Мениджър на активи

Asset Manager ви позволява избирателно да деактивирате плъгините да се зареждат на определени страници. Някои плъгини се зареждат на всяко отделно съдържание, дори и да не се използва там. Деактивирането на тези приставки може да намали броя на заявките на страницата и да ги накара да се заредят по-бързо. Asset Manager е подобен на Plugin Organizer (Perfmatters ви позволява да правите и това), само че е безплатен и лесен за използване.

Примери:

 • Деактивирайте плъзгача за плъзгачи на страници, които не използват плъзгачи
 • Деактивирайте приставката за богати фрагменти на страници, които не използват разширени фрагменти
 • Деактивирайте приставката за формуляр за контакт на страници, които нямат контактна форма
 • Деактивирайте приставката за социално споделяне на всички страници (тъй като обикновено е за публикации в блога)
 • Деактивирайте приставката за управление на партньорски връзки на страници, които не използват партньорски връзки

13. Приставки за оптимизация на скоростта

Скоростта е a коефициент на класиране (Уф).

2019-GTmetrix-Доклад

Ето няколко страхотни приставки за ускоряване на WordPress.

Използвам много от тях на моя сайт, които допринесоха за моите 100% GTmetrix резултати. Мигрира от EIG и нискокачествени хостове като GoDaddy to SiteGround и Cloudways беше друга голяма причина.

 1. WP ракета – # 1 кеш приставка в повечето анкети във Facebook. Предлага се с контрол на сърдечната дейност, мързеливо зареждане, почистване на базата данни и хостинг на шрифтове + анализи на място. Това означава, че не е необходимо да инсталирате тези допълнителни плъгини, ако използвате WP Rocket.
 2. WP най-бързият кеш – # 1 безплатен кеш приставка в повечето анкети. Също така лесна за конфигуриране, има опции за Cloudflare + други CDN, но няма функции от WP Rocket.
 3. WP-Optimize – почиства вашата база данни от спам, боклук и други нежелани файлове.
 4. Контрол на сърдечната дейност – деактивира API за сърдечен пулс на WordPress, който консумира ресурси, като изпраща известия в реално време, когато приложенията редактират публикация и т.н..
 5. Мързелив товар – забавя зареждането на снимки, докато потребителите превъртат надолу и ги видят (подобрява времената на зареждане, но постоянно зареждане на снимки, докато превъртате е досадно).
 6. WP YouTube Lyte – забавя зареждането на видеоклипове / рамки, докато потребителите превъртат надолу и ги видят. Зареждането на видеоклиповете отнема много време – това може да избръсне много секунди.
 7. CDN Enabler – помага да настроите вашата мрежа за доставяне на съдържание (използвам StackPath).
 8. CAOS (Домакин на Google Analytics локално) – коригира проблемите с „лоста за кеширане на браузъра“ в GTmetrix, като хоства локално вашия проследяващ код на Google Analytics.
 9. OMGF – хоства шрифтове локално и поправя грешките на Google Font в GTmetrix + Pingdom, като изтегля Google Fonts и създава таблица стилове за него.
 10. ShortPixelImagify / Smushоптимизация на изображения (компресия без загуби, преоразмеряване на изображения, премахване на EXIF ​​данни). Всички те са подобни – имате нужда само от един.
 11. Укажете Размери на изображението – добавя ширина / височина към HTML на изображението ви, елемент в GTmetrix. Работи само за изображения във визуалния редактор, не работи за изображения в създатели на страници, джаджи или други области извън визуалния редактор.
 12. AMP за WPдобавя AMP страници за да накарате мобилните страници да се зареждат по-бързо и да даде на вашия сайт „AMP печат“ в резултатите от мобилното търсене. Кинста обаче реализациите спаднаха 59% когато използвате AMP и оттогава не съм ги използвал.
 13. Clearfy / WP Деактивиранедеактивира ненужните функции в ядрото на WordPress (връщания, пингбакове, сърдечен пулс API, REST API и други неща, 99% от които не се нуждаете). И двата плъгина са сходни и имат и други функции за скорост.
 14. Гравитарният кеш на Харикешира Gravatars, като коментарите се зареждат по-бързо.
 15. GTmetrix за WordPress – следете времето за зареждане и задавайте известия по имейл.
 16. Показване на PHP версияпоказва коя версия на PHP, която използвате (трябва да е поне 7), която има огромно въздействие върху скоростта. Можете да надстроите в cPanel на вашия хост.
 17. Монитор на заявките – вижте най-бавните приставки, заявки и т.н. (добра подмяна за P3).
 18. Autoptimize – ако използвате GoDaddy, WP Engine или други хостове, които кешират приставки за черен списък, тази приставка все още ви дава предимствата на оптимизиране на HTML / CSS / JavaScript (елементи в GTmetrix + Pingdom), но без кеширане.
 19. WP хостинг проверка на производителността – Ви казва дали вашият сървър е бавен и дали скоростта ви (PHP, MySQL, WordPress версии) се нуждае от актуализиране.

14. Rel Nofollow отметка

Ако използвате партньорски връзки, това добавя опция без следа при добавяне на връзки в WordPress. В противен случай ще трябва да влезете в HTML връзката и да добавите nofollow ръчно. Спестява време.

15. Приставки Yoast Premium

спойлер: Yoast твърди, че техните премиум плъгини повдигат небето и земята, когато в действителност вероятно няма да видите никакви директни подобрения, само като закупите техните WordPress SEO приставки.

заключение: Премиум приставките на Yoast не струват парите.

WordPress SEO приставки от Yoast

Yoast SEO Premium ($ 89 / година) – Написах отзив за него, основно обяснявайки как повечето функции могат да се правят с безплатни плъгини или просто не са ценни, особено за $ 89 / година.

 • Мениджър на пренасочване – използвайте безплатния плъгин за бърза страница / публикуване на пренасочване.
 • Предложения за вътрешно свързване – наистина ли ви е необходим плъгин за това?
 • Ключови думи с множество фокуси – не винаги откриват ключови думи с частично съвпадение.
 • Проучване на съдържанието – показва 5 най-използвани думи (плътността на ключовите думи едва ли има значение).
 • Социален визуализация – стига да качвате изображения в социалните медии, вие сте наред.
 • Подкрепа – чувал съм много истории за тях, които просто насочват хората към уроци.

Йога видео SEO плъгин ($ 69 / година) – създайте видео карта и страници за маркиране, така че да се появяват миниатюри за видеоклипове Google Видео. Разбира се, повечето хора отиват в редовната търсачка на Google, така че това вероятно ще се изплати само ако създавате много видеоклипове, особено как да стилизирате.

Yoast Local SEO Plugin ($ 69 / година) – добавя KML файл, schema.org и опцията за вграждане на Google Map и съхраняване на локатор. Вграждане на Google Map е лесно и повечето информация, която Йоаст „оптимизира“, вече е изтеглена от страницата ви в Google My Business. Йоаст казва, че тази приставка „казва на Google всичко, което трябва да знае, за да ви постави на върха в резултатите от локалното търсене“, което не е вярно предвид Местните фактори за класиране на Google нямат нищо общо с локалния SEO плъгин на Yoast.

Приставката за новини на Google Yoast ($ 69 / година) – всъщност не ви влиза Google News (вижте тези стъпки тук), но помага за форматиране на съдържание за Google News чрез създаване на XML Sitemap за новини.

Йога за WooCommerce SEO плъгин ($ 49 / година) – дава възможност за богати пинове за Pinterest.

16. схема

Има много приставки за схеми, но зависи от това кой тип маркиране правите. Например, ако пишете отзиви, ще ви е необходим плъгин за преглед на маркирането като WP преглед. Разберете кой вид маркиране е приложим за вашето съдържание, след което използвайте необходимите приставки.

Приставки за схема

17. Analytify

Вижте поглед върху вашия Google Analytics директно в WordPress.

Анализирайте таблото за управление

18. Наистина проста SSL

Този плъгин „автоматично открива вашите настройки и конфигурира уебсайта ви да работи над https.“ Разбира се, все още се нуждаете от SSL, за да го използвате, но Really Simple SSL го прави лесно да го настроите.

Да шифроваме SSL е най-популярният безплатен SSL и е това, което използвам. Google разбит на сайтове, които не са HTTP още по-трудно през юли 2018 г., когато започнаха да се показват не защитени в Google Chrome.

Наистина проста SSL

Характеристика:

 • Смесен фиксатор на съдържание
 • Активирайте пренасочването на WordPress 301 към SSL
 • Активирайте 301 .htaccess пренасочване
 • Активиране на пренасочването на Javascript към SSL

19. По-добро търсене замени

Защо в списъка е добавка за търсене / замяна?

Защото ако сте променили версиите www или http (s), ще трябва да актуализирате всички връзки на уебсайта си, за да отразявате новата версия. Именно тук влиза в игра този плъгин – предлагам HTTPS и non-www. Просто потърсете старата версия на вашия домейн и я заменете с новата.

По-добро търсене замени - WWW версии

Голям трик: ако използвате едно и също изображение на няколко страници, това е лесен начин да ги актуализирате всички.

20. Анти спам

Спамът убива блоговете. Реактивни раници казва

Спамерите могат да оставят коментари, запълнени с връзки или ключови думи на вашия сайт, в опит да насочат повече трафик към своите сайтове (и да увеличат собствения си SEO). При достатъчно спам, класирането Ви може да поеме хит, без да е по ваша вина.

Приставката Anti-Spam е Captcha без и върши превъзходна работа, филтрирайки спам коментари, като същевременно оставя добрите. Спамът е огромен проблем с WordPress. Този плъгин ще ви спести време.

21. WP Google My Business Auto Publish

Публикуването на актуализации на страницата ви в Google My Business става все по-важно в Фактори за класиране на местно търсене в Google за 2018 г.. Тази приставка публикува съдържанието ви в WordPress директно на страницата ви в Google My Business. Все още е в ранните етапи, но има страхотни отзиви.

Фактори за класиране на местно търсене за 2018 г.

Ето някои от настройките на приставката:

WP Google My Business Auto Publish

22. StudioPress приставки

Ако използвате тема на StudioPress или Genesis Framework (което препоръчвам), трябва да използвате плъгини StudioPress. Те са в моя списък, тъй като са леки, надеждни и ще поддържат времето ви за зареждане (и шансовете за грешки) до минимум, което прави сайта ви безпроблемен..

StudioPress-генезис-приставки

Други SEO инструменти, за които трябва да знаете

 • Отговор на обществеността – най-готиният инструмент за изследване на ключови думи (снимка по-долу). Издърпва ключови думи от Google Autocomplete и създава визуална карта въз основа на различни видове ключови думи (въпроси, предлози, сравнения). Колкото по-зелен е кръгът, толкова по-конкурентна е ключовата дума. Въпросните ключови думи са чудесен начин да се уверите, че съдържанието ви е изчерпателно (отговаря на най-популярните въпроси, които хората търсят). Любимият ми инструмент за изследване на ключови думи.
 • Moz Local – анализира вашите най-добри 15 цитата (GMB, Yelp, YellowPages и т.н.) и показва непълни, непоследователни и дублирани профили. Опитайте се да получите 100% резултати!
 • Moz Link Explorer – показва показатели за връзки, както и вашия орган за домейн, което е показател за това колко конкурентоспособни трябва да бъдат насочените ви ключови думи.
 • MozBar – Гугъл всяка ключова дума и вижте DA на всеки резултат от търсенето (орган на домейна) и PA (страница орган). Колкото по-високи са те, толкова по-конкурентна е ключовата дума. Опитайте да се състезавате със сайтове с подобен авторитет на домейна.
 • Moz Explorer Explorer – основно Google Планировчик на ключови думи, само по-добре. Показва органична конкуренция (за разлика от инструмента за планиране на ключови думи, който е за AdWords). Показва месечен обем на търсене и има тонове филтри за сортиране на ключови думи.
 • Ключови места навсякъде – Google която и да е ключова дума и да виждате месечно обем на търсене, прогнозна конкуренция и CPC директно в резултатите от търсенето. Също така работи за YouTube, Amazon, Etsy, Google Analytics и други програми / търсачки.
 • SEMrush – един от най-обширните софтуерни програми за SEO е пазарът, като ви казва буквално всичко за вашите ключови думи, връзки, SEO и съдържание за анализи. Много показатели не могат да бъдат намерени в Google Analytics или в Search Console.
 • Google Autocomplete – любимият ми трик е „попълнете празното“, където използвате символа подчертаване _, за да накарате Google (да, познахте го) да попълни празното. Опитайте го с Чикаго _ Фотограф. Трябва да завършите върху символа за подчертаване.
 • Google конзола за търсене – Вижте грешки с вашия сайт (индексиране, сигурност, мобилни устройства, AMP, карта на сайта, наказания), SEO заглавия / мета описания, които са твърде кратки или дълги, задайте предпочитаното от вас име на домейн (www спрямо non-www), международно насочване, Търсене Анализ (любимият ми начин за измерване на общи SEO + CTR), връзки към вашия сайт и маркиране на данни за структурирани данни. Трябва да го използвате.
 • Google Тенденции – вижте тенденциите на ключовите думи в конкретни географии (и YouTube).
 • Cloudflare – безплатен CDN с 200+ центрове за данни, които могат да се настройват с повечето кеш приставки. Има допълнителни функции като ускорени мобилни връзки, защита от горещи връзки, Railgun и Правила на страницата. Подобрява скоростта и сигурността на сайта.
 • Д-р Линк Проверка – сканира целия сайт за прекъснати връзки (до 7500 / месец), но не предоставя удобен за потребителя начин да ги поправите директно в таблото за управление на WordPress (както прави Broken Link Checker, но BLC консумира CPU).
 • Copyscape – предотвратява плагизъм (търси в мрежата за копия на съдържанието ви).
 • HubShout WebGrader – вижте пълния списък с ключови думи на конкурентите и сравнително сравнение на връзки, авторитет на домейни и страници с най-високо класиране.
 • StackPath – CDN с 30+ центрове за данни (предимно в САЩ). Повече центрове за данни = по-бърза доставка на съдържание, поради което използвам и Cloudflare, и StackPath.
 • Siteliner – проверява целия сайт за дублирано съдържание и го подчертава.
 • Крещяща жаба – обширен (безплатен) инструмент за SEO одит, който показва липсващ alt текст, SEO заглавия, мета описания, URL адреси, AMP, Sitemap и също така се интегрира с Google Search Console, Google Analytics и много други SEO инструменти.
 • vidIQ – потърсете всякаква ключова дума в YouTube и вижте ключови показатели, които показват колко конкурентна е ключовата дума. Въз основа на харесвания, мнения, споделяния, коментари и т.н..
 • SEOquake – Разширение за Chrome, което е чудесно за изследване на ключови думи. Показва връзките на всеки резултат от търсенето, ранг на Alexa, възраст на домейна, индексирани страници, анализи на ключови думи, вътрешни връзки, външни връзки и много други (персонализируеми) показатели.
 • Формуляр за връзка 7 Google Analytics – добавя проследяване на събитията във всички ваши CF7 форми.
 • SiteGround – домакинът, който препоръчвам, който беше класиран №1 в 30+ анкети във Facebook.

често задавани въпроси

&# X1f50c; Кой SEO плъгин използвам, за да получа тези често задавани въпроси?

Плъгинът за структурирано съдържание е чудесен за добавяне на често срещани често задавани въпроси, след това добавям емоджи към всеки въпрос в често задаваните въпроси. Можете да добавите всички емоджи, които искате.

&# X1f50c; Какви са 3 по-малко известни SEO плъгини?

Republish Old Posts освежава всички модифицирани дати на публикацията ви до текущия ден, като прави съдържанието ви да изглежда свежо. Лесното съдържание е подходящо за организиране на дълги публикации, но HTML съдържанието има повече предимства, като например котви (връзки). Активът CleanUp ви позволява избирателно да деактивирате плъгините да се изпълняват на определени страници / публикации, което прави вашия сайт по-бърз.

&# X1f50c; Кои са 3-те основни стъпки към Yoast?

Трите основни стъпки към Yoast са конфигуриране на настройките, проучване на ключови думи и оптимизация на съдържанието. Настройката на конзолата за търсене на Google също е важна.

&# X1f50c; Какво ще кажете за приставки за оптимизиране на скоростта?

Единствените 4 скоростни приставки, които трябва да се нуждаете от вашия сайт, са WP Rocket, Asset CleanUp, ShortPixel и OMGF.

&# X1f50c; Дали Rank Math е по-добър от Yoast?

Той има почти всяка функция на Yoast SEO Premium (безплатно) и е супер лек. Все още използвам Yoast, но не съм чувал нищо друго освен страхотни неща за Rank Math. Те също имат Facebook група, ако имате нужда от поддръжка.

Пропуснах ли някакви добри SEO приставки?
Надявам се този списък да е бил полезен! Ако имате въпроси относно някой от тези WordPress SEO плъгини, не се колебайте да ми пуснете ред в коментарите и ще се радвам да ви помогна. Не забравяйте, че имам много уроци по Yoast, WordPress оптимизация на скоростта, и други уроци, свързани със SEO. Ако имате въпрос относно тях, моля, оставете коментар за този конкретен урок. И накрая, ако ви е харесала тази публикация, моля, споделете я с приятел, който може да ви хареса – аз бих оценил това.

Наздраве,
мъжко животно

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector